5 най -добър безплатен софтуер за текстови процесори за 2022 г

5 най -добър безплатен софтуер за текстови процесори за 2022 г

Резюме

Ето топ 5 безплатен софтуер за текстови процесори за 2022 г .:

 1. Атлантис текстов процесор: Компактен и удобен за потребителя текстов процесор с вградени шаблони и функции. Цена: $ 35.00 (пробен софтуер).
 2. Atlantis текстов процесор Lite: Безплатна версия на текстовия процесор Atlantis с страхотни функции. Цена: Безплатна (безплатна).
 3. Процесор на аукцион на Harvex/Turbosniper SE: Проектиран за проследяване на търг и дистанционно управление на Excel и дума. Цена: $ 19.90 (пробен софтуер).
 4. Дума към речта: Програма, която чете на глас файлове с думи. Цена: $ 19.99 (Shareware).
 5. QT Writer: Позволява ви да напишете нещо от бързо писмо до книга. Цена: Безплатна (безплатна).

1. Кои са основните характеристики на текстовия процесор на Atlantis?
Atlantis Worm процесорът предлага уникален вид и широка гама от функции. Той е бърз, компактен и идеален както за прости, така и сложни задачи за обработка на текстове. С цена от 35 долара.00, той е подходящ за професионални писатели и създатели.

2. Какво е Atlantis текстов процесор Lite?
Atlantis Worm Processor Lite е безплатната версия на текстовия процесор Atlantis. Той има много страхотни функции и е известен със своята скорост и компактен дизайн. Предлага се като безплатен софтуер без разходи.

3. Какво е Harvex аукционен процесор/Turbosniper SE, използван за?
Процесор на аукцион на Harvex/Turbosniper SE е предназначен за проследяване на търг и предлага функции за дистанционно управление на Excel и Word. На цена е на $ 19.90 за пробен софтуер.

4. Какво е дума към речта?
Думата към речта е програма, която ви позволява да слушате файлове с думи, които се четат на глас. Тя изисква дума 2000 или по -висока и е на цена от 19 долара.99 (Shareware).

5. Каква е целта на QT писателя?
QT Writer е универсален текстов процесор, който може да се използва за всичко – от писането на бързо писмо до създаването на цяла книга. Предлага се безплатно като безплатен софтуер.

Заключение

Тези 5 безплатни опции за софтуер за текстови процесори предлагат набор от функции и функционалност, за да отговарят на различни нужди на потребителите. От текстовия процесор на Atlantis до QT Writer има избор както за прости, така и за сложни задачи за обработка на текстове. Разгледайте тези опции и намерете най -подходящото за вашите нужди през 2022 г.


5 най -добър безплатен софтуер за текстови процесори за 2022 г

Едно нещо ти’D Забележете веднага, че всички контроли за форматиране и редактиране са поставени вляво; Обикновено ги виждаме в горната част в повечето приложения. Както и да е, тя върши работата с множество вградени шаблони и функции.

Изтегляне на Windows Windows 8 Downloads – Безплатно изтегляне на Windows 8 текстов процесор – Windows 8 Изтегляния

Atlantis е интересен, без глупости текстов процесор Приложение, създадено с крайния потребител предвид. Компактен, . Перфектен спътник за широк спектър от вашите дума обработка на задачи, от прости до най -сложни. .

Цена: $ 35.00 / пробен софтуер

Атлантида Текстов процесор Lite е безплатна версия на Atlantis Текстов процесор. Има много страхотни функции, които ще ви помогнат да създадете различни видове документи. Атлантида Текстов процесор Lite е много бърз, компактен и има .

Цена: безплатно / безплатно

Atlantis е самостоятелен текстов процесор както за професионални писатели, така и за тези, които създават . Работете при вашите собствени условия. Atlantis е a текстов процесор с харизма. С уникален външен вид и .

Цена: $ 35.00 / Shareware

Атлантида Текстов процесор Lite е безплатна версия на Atlantis Текстов процесор. Има много страхотни функции, които ще ви помогнат да създадете различни видове документи. Атлантида Текстов процесор Lite е много бърз, компактен и има .

Цена: безплатно / безплатно

Търг на Harvex Процесор / Turbosniper se е проектиран да бъде . Функциите са достъпни за дистанционно управление на Excel, Дума .. Проследяване на търга: · Проследяващи търгове (с .

Цена: $ 19.90 / пробен софтуер

. решение на потребители, които искат да чуят a Дума Файл Прочетете на глас. Потребителят указва файла, . гласът, използван преди слушане на файла. Дума 2000 или по -висока необходима. .

Цена: $ 19.99 / Shareware

. които искат да добавят множество изображения към a Дума документ. Изберете файлове с изображения поотделно, чрез папка или . Запазете ви часове чрез вписване на вашите снимки/колекции от снимки. Дума 2000 или по -висока необходима. .

Цена: $ 19.99 / Shareware

Идеята на аксона Процесор осигурява среда, която поддържа мислещите процеси. . – Работете с идеи и концепции, а не с думас. – Вижте голямата картина и не получавайте .

Цена: $ 135.00 / Shareware

Възстановяване за Дума е проектиран за ефективно възстановяване на данни от повредена Microsoft Дума документи. Използване на възстановяване за Дума позволява да се избягва .

Цена: $ 69.00 / демонстрация

. Приложението е проектирано да бъде цял екран, без разсейване текстов процесор Проектиран да ви потопи колкото е възможно повече . Най -важното при писането е вашето думаS и FocusWriter ги поставя отпред и в центъра, без .

Цена: Безплатен / отворен код

Използвайте QT Writer за всичко – от писане на бърза буква до създаване на цяла книга с вградени илюстрации, таблици със съдържание, .

Цена: безплатно / безплатно

Jarte е безплатен, малък, преносим текстов процесор Въз основа на Microsoft ДумаПодложка дума Обратен двигател, вграден в прозорци. то е .

Цена: безплатно / безплатно

Мъничък дума Приложение за обработка.За да напишете буква или кратък текст . във формат RTF, който е съвместим с MS Дума и други. Форматиране на функции: различни шрифтове, размери на шрифтове, шрифтове-цветове .

Цена: безплатно / безплатно

Dual Writer е a текстов процесор За Microsoft Windows, която включва технология за разпознаване на реч . и видео файлове. Той осигурява пълна представена текстов процесор, разпознаване на реч и вграден медиен плейър. Това е .

Цена: $ 29.95 / Shareware

XL редакторът е прост и мощен текстов процесор. Може да се зареди и редактира Дума Документи, PDF файлове, RTF документи и други. То .

Цена: безплатно / безплатно

Полидит е и двата a текстов процесор и обикновен текстов редактор, който е проектиран . Поддържа множество формати и кодиране на документи: RTF, MS Дума 95-2007, MS Excel 97-2003, MS Write, ДумаПерфектен, MS-DOS, .

Цена: 27 долара.95 / Shareware

Този изключително лек професионален Wysiwyg текстов процесор е напълно представен и е в състояние да създаде, отвори, . и намерете функции. Всички онлайн текстови редактори и текстов процесорs са скрити зад подкани за вход и защитни стени .

Цена: безплатно / безплатно

Constedit е a текстов процесор полезно за вашата ежедневна работа и лични нужди. .

Цена: безплатно / безплатно

. с повече опции от бележника по подразбиране и ДумаПрограми за подложки, които се предлагат с прозорци, но не се нуждаят от сложността на скъпото думапроцесорS, вижте Notepro. Въпреки че има много мощни .

Цена: $ 16.95 / Shareware

Използвайте ssuite ДумаГрафичен редактор за всичко – от писане на бързо писмо . Вградени илюстрации, таблици със съдържание, индекси и библиографии. ДумаГрафиката е цялостно и мощно софтуерно решение за .

Цена: безплатно / безплатно

Страница на резултатите: 1 2 3 4 5 6 . Следващия » (11 страници)

Резултати: 1 – 20 на 212

Сортиране от: релевантност | Заглавие | изтегляния | Оценка | дата

Подобен текстов процесор за Windows 8 ключови думи

Моята сметка

Купони на Windows 8

 1. Безплатен VPN прокси от SEED4.Аз прозорци
  Безплатен VPN от Seed4me
 2. MACX DVD видео конвертор
  58% отстъпка
 3. MACX MediaTrans
  63% отстъпка
 4. Winx DVD Copy Pro
  42% отстъпка
 5. Macx Video Converter Pro
  56% отстъпка

Запазени изтегляния

Не сте запазили никакъв софтуер.
Щракнете “Запазете” До всеки софтуер.

Бихте ли искали да получавате съобщения на нови версии на вашия софтуер по имейл или от RSS четец?
Безплатна регистрация тук!

Win8 Изтегляне на снимки

 1. Microsoft Office 2013
 2. WhatsApp за компютър
 3. Microsoft Office 2016
 4. Microsoft Excel Viewer
 5. Пакет за съвместимост на Microsoft Office за файлови формати на Word, Excel и PowerPoint 2007
 6. VirtualDJ Pro
 7. Microsoft Office 2007 Service Pack
 8. Coreldraw 2017
 9. Microsoft Office 2010 x32
 10. Аудио драйвер с висока разделителна способност на Realtek

TOP WIN8 Изтегляния

 1. Microsoft Office 2013
 2. Крия.Аз VPN за Windows
 3. Microsoft Excel
 4. Grand Theft Auto: Vice City Ultimate Vice City Mod
 5. WhatsApp за компютър
 6. Microsoft Office 2016
 7. Microsoft Excel Viewer
 8. Пакет за съвместимост на Microsoft Office за файлови формати на Word, Excel и PowerPoint 2007
 9. VirtualDJ Pro
 10. Microsoft Office 2007 Service Pack
 11. Coreldraw 2017
 12. Microsoft Office 2010 x32
 13. DewVPN Unlimited Free VPN за Windows
 14. Сърфик на метрото
 15. Аудио драйвер с висока разделителна способност на Realtek

© 2023 Windows8Downloads.com – Всички лога, търговски марки, изкуство и други творчески произведения са и остават авторски права и собственост на съответните им собственици. Microsoft Windows е регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation. Microsoft Corporation по никакъв начин не подкрепя или е свързан с Windows8Downloads.com.

5 най -добър безплатен софтуер за текстови процесори за 2022 г

Нямате нужда от платен текстов процесор за ежедневната си работа.

 • Aditya Tiwari
 • 21 февруари 2022 г

Най -добър безплатен текстов процесор 2020

Има безплатен текстов процесор за Windows 10? Разбира се, да. Има много софтуер за обработка на текстове, които не са’t струва стотинка. Досега Microsoft Word, която е част от офис апартамента, е фактически текстов процесор, който много хора използват на своите машини. Че’S, където този безплатен софтуер за обработка на текстове влиза в игра.

MS Word идва на цена, която може да отблъсне много хора. Да не говорим, хората в крайна сметка плащат за много функции, които никога не могат да използват. Тук изброих някои от най -добрите безплатни приложения за текстови процесори, които могат да се окажат страхотна алтернатива на Microsoft Word с поддръжка за разширения на Doc и DoCX. В допълнение към Windows можете да ги използвате и в MacOS и в мрежата.

6 Най -добър безплатен софтуер за текстови процесори (2022)

1. Office Word онлайн

Най -добрата безплатна дума за текстови процесори онлайн

Платформа: Web

Тези, които продължават да търсят безплатна програма за думи’Не трябва да ловите дълго, тъй като самият Microsoft предлага безплатна версия на Microsoft Word. Разбира се, вие’Ще се нуждая от акаунт в Microsoft за достъп до приложението онлайн приложение.

Ти спечели’не намирам реклами на трети страни, които ви досаждат, когато вие’отново в средата на нещо. Чистият потребителски интерфейс на Word Online е доста подобен на този на офлайн братята си. И така, кривата на обучение е доста малка тук и вие’Ще се закача на всички функции доста скоро.

Това обаче’S са там, където Microsoft е направил намаляването на разходите, този безплатен онлайн текстов процесор не’t предлагат толкова функции, колкото приложението за обикновени думи. Все пак включва всичко необходимо.

Какво’най -добре за Word Online?

 • Почистете потребителския интерфейс с функции, изложени спретнато
 • Достъп до него може да бъде достъпно отвсякъде чрез уеб браузър
 • Има вградени шаблони за различни видове документи
 • Осигурява режими за редактиране, четене и гледане
 • Има вградени инструменти за граматика и проверка на правописа
 • Потребителят може да добави коментари към конкретни части от текста
 • Потребителят може лесно да споделя Word Online Documents с други

Какво’s лошата част?

 • Функцията за промени в проследяване е трудна за използване

2. Libreoffice писател

Платформа: Windows, MacOS, Linux

Microsoft Word Алтернативен писател на Libreoffice

Кой знае по -добре за писателя Libreoffice по -добре от потребителите на Linux? Този безплатен текстов процесор с отворен код работи на почти всеки дистрибутор на Linux там и намира дом в техните магазини за приложения.

Писателят представлява част от Libreoffice Suite, който е изключване на OpenOffice. Можете да го използвате и на вашия MacOS или Windows PC и безпроблемно редактирате документите си с лекота.

Какво’най -доброто за писателя на Libreoffice?

 • Предоставя много опции и функции за персонализиране на текст
 • Вградени персонализирани шаблони за CV, възобновяване, бизнес писма и т.н.
 • Предоставя изживяване на местното приложение
 • Удобният инструмент за навигатор намира подобни елементи като изображения, хипервръзки лесно
 • Поддръжката на много прозорци ви позволява да редактирате различни документи едновременно
 • Вграден заклинател, тезаурус, автокорект и т.н
 • Може да донесе файлове от облачни дискове и отдалечени FTP сървъри

Какво’s лошата част?

 • Потребителският интерфейс изглежда стар и то’S по -малко течност в сравнение с други текстови процесори
 • Липсват функции за сътрудничество в реално време
 • Не’t идва като самостоятелно приложение

3. Гугъл документи

Платформа: Web

Най -добрият безплатен текстов процесор Google Документи

Една област, в която трябва да дадем на Google Docs плюс точка, е производителност, въпреки че е уеб приложение. Google Docs вече е много популярен безплатен онлайн текстов процесор, който идва от къщата на света’най -голямата компания за търсачки.

Това е част от пула от приложения, които Google пазари под марката G Suite. Като съществува повече от 13 години, този текстов процесор в Google вече е достъпен на 83 езика.

Можете да го използвате като уеб приложение в Windows 10 и MacOS, но за Android и iOS Google пусна пълноценни приложения. Може да работи и без интернет, тук’s как да използвате Google Docs офлайн.

Какво’е най -доброто за Google Docs?

 • Визуално привлекателен и изпълнителен потребителски интерфейс, въпреки че е уеб приложение
 • Предоставя всички необходими функции за редактиране на документи
 • Подкрепете популярни формати, включително MS Word Documents
 • Предлага се с различни шаблони за документи
 • Има стабилна функция за проследяване на историята
 • Безпроблемна интеграция на приложението Google Keep, Calendar и Задачи
 • Здрави контроли за споделяне на файлове с Google Docs
 • Вградена поддръжка за търсене и речник на Google

Какво’s лошата част?

 • Потребителят може’t Актуализирайте документа в случай, че Интернет изгасне, ако режимът на офлайн не е активиран

4. Страници

Платформа: MacOS, Web

Apple страници

Pages е популярен софтуер за обработка на текстове, създаден от Apple. Предлага се за всички устройства на Apple, включително iPhone, iPad и Mac. И така, тя се превръща в фактическа алтернатива на MS Word за потребителите на Apple, която не го прави’t струва стотинка.

Ако обаче използвате компютър с Windows 10, тогава също можете да редактирате документи на страници. Просто влезте в вашия iCloud акаунт и вие’добре е да отида.

Какво’най -добре за страниците?

 • То’е най -лесният текстов процесор за работа
 • Всички опции, свързани с потребителя
 • Предоставя обширна колекция от шаблони, проектирани от Apple
 • Безпроблемно превключване между устройства на Apple с предаване
 • Поддържа сътрудничество в реално време с други редактори

Какво’s лошата част?

 • Липсват функции за редактиране на документи в сравнение с Word
 • Някои функции, ограничени до устройствата на Apple

5. Dropbox хартия

Платформа: Web

Dropbox хартия

Както казва името, уеб приложението е проектирано от известната компания Cloud Drive Dropbox и така надеждността е това, което можете да очаквате от момента, в който започнете да го използвате.

Dropbox Paper също е безплатен онлайн текстов процесор и вероятно има най -чистия интерфейс сред имената в този списък. Потребителският интерфейс е много по -различен от другите, а вие не сте’не се бомбардира с тонове опции наведнъж.

Той отнема различен подход от другите и най -вече се фокусира върху усилията за сътрудничество и редактирането на документи заедно.

Какво’най -добре за Dropbox Paper?

 • Отзивчив и минималистичен потребителски интерфейс
 • Лесно достъпни контроли за добавяне на изображения, видеоклипове, Dropbox файлове
 • Предоставя безпроблемно вграждане на медии от уебсайтове на трети страни
 • Специализирана опция за добавяне на фрагменти за кодове спретнато
 • Специален раздел за проследяване на броя на думите, история на коментарите, история на редактиране, връщане към предишни версии
 • Интегрирани приложения, включително Google Drive, Trello, Spotify, Invision, Framer, Figma и др

Какво’s лошата част?

 • Липсват някои функции в сравнение с другия софтуер за обработка на текстове
 • Може да отнеме известно време, за да го закачите

6. Зохо писател

Zoho Writer е алтернатива на MS Word, създадена от базираната в Индия Zoho Corporation. По отношение на UI IT’s един от най -чистите безплатни текстови процесори, които сте’Ще намеря в интернет. Иконите обаче не са’не изглеждате толкова модерни като вас’D Намерете на Google Docs и Apple Pages.

Едно нещо ти’D Забележете веднага, че всички контроли за форматиране и редактиране са поставени вляво; Обикновено ги виждаме в горната част в повечето приложения. Както и да е, тя върши работата с множество вградени шаблони и функции.

Какво’най -доброто за писателя на Зохо?

 • Обширни опции за форматиране с шаблони за насипно, попълними, значими документи
 • Характеристики за продуциране: Режим на фокус, тъмен режим, асистент за писане на AI
 • Сътрудничество в реално време с проследяване на промените и поддръжка на коментари
 • Поддържа офлайн режим, интеграция за WordPress, Google Drive, Dropbox, Evernote, други облачни услуги
 • Поддържа популярни файлове Формати на документи и импортиране на MS Word Files

Какво’s лошо?

 • Икони и потребителски интерфейс може да се почувстват старо училище до някои
 • Лека промяна в кривата на обучение от други текстови процесори

Нашата препоръка

Бихме искали да предложим на Google документи тук предвид предимствата, с които идва. Google Docs предлага безпроблемно кръстосано изживяване, поддържа всички формати, Google Drive и може да го разшири’s функционалност чрез добавки. Подкрепете от Google Means Meant Bug Coxe и актуализациите на софтуера’няма да бъде проблем в дългосрочен план.

И така, момчета, това бяха едни от най -добрите безплатни софтуер за текстови процесори, които можете да опитате през 2020 г. Както вече беше споменато по -горе, всеки от тези действия като чудесна алтернатива на Microsoft’s дума в някои или другия начин. Ако имате някакви предложения, не се колебайте да пуснете мислите си в коментарите.

Можете да разгледате другата ни статия, ако търсите алтернативи на Microsoft Office Suite, които също включват електронна таблица и софтуер за презентация, сред други. Също така, има моменти, когато имате PDF файл, който трябва да бъде редактиран. В тази ситуация можете да вземете помощта на някои добри PDF на конвертори на думи, които ще направят вашето съдържание да се редактира.

Често задавани въпроси (често задавани въпроси)

Има ли по -добър текстов процесор от Microsoft Word?

Можете да намерите различни безплатни текстови процесори, които предлагат нещо различно от Microsoft Word. Например, Google документите могат да работят онлайн, а Dropbox Paper е толкова лесен, колкото може да бъде.

Има ли безплатна версия на Microsoft Word?

Да, Microsoft пусна уеб приложение, наречено Word Online, което може да работи на всяко устройство с интернет връзка. Това обаче е’t толкова функции, колкото обикновената версия.

Са безплатни текстови процесори толкова добри, колкото платените?

То’s меч с две остриета. Не’Не платете, но пропуснете някои функции на първокласната версия. Въпреки това, повечето безплатни текстови процесори предлагат всички основни функции, които биха се нуждали от ежедневно използване.

Aditya Tiwari

Aditya обича да обхваща теми, свързани с Microsoft, Windows 10, Apple Watch и интересни джаджи. Но когато той не работи, можете да го намерите с гледане на случайни видеоклипове в YouTube (след като той е пропилял час в Netflix, опитвайки се да намери добро шоу). Достигнете до [имейл защитен]