ng на долната дясна икона ще ви отведе до Ролка на камерата папка в Снимки папка, където можете да видите запазените си носители.

15 въпроса за използването на приложението за камера на Windows 10

 1. Мога ли да използвам приложението Windows 10 Camera с вградена уеб камера?
 2. Да, можете да използвате приложението Windows 10 с вградена уеб камера на вашето устройство.

 3. Какво трябва да направя, ако приложението на камерата не може да намери моята уеб камера?
 4. Ако приложението на камерата не може да намери вашата уеб камера, уверете се, че е свързано с вашия компютър и опитайте да рестартирате приложението. Ако проблемът продължава, проверете дали има налични актуализации на драйвери за вашата уеб камера.

 5. Как да дам разрешение за приложението на камерата да използва моята уеб камера?
 6. Когато за първи път свържете вашата уеб камера, приложението на камерата ще поиска разрешение за достъп до нея. Просто щракнете или докоснете „позволете“, за да предоставите разрешение.

 7. Къде мога да намеря снимките и видеоклиповете, които заснемам с приложението на камерата?
 8. Снимките и видеоклиповете, които заснемате с приложението на камерата, са запазени в Ролка на камерата папка, която се намира в рамките на Снимки папка на вашия компютър.

 9. Мога ли да добавя филтри или да редактирам снимките си в приложението на камерата?
 10. Не, приложението на камерата няма вградени функции за редактиране. Ако искате да добавите филтри, редактирайте, изрязвате или рисувате от вашите снимки, трябва да използвате Снимки Приложение, което се инсталира предварително с Windows 10.

 11. Как да направя снимка с помощта на приложението на камерата?
 12. За да направите снимка с помощта на приложението Camera, просто щракнете или докоснете иконата на камерата. Приложението ще заснеме изображение и ще го запази в папката на камерата на камерата.

 13. Как мога да започна да записвам видео с приложението на камерата?
 14. За да започнете да записвате видео с приложението на камерата, щракнете или докоснете иконата на видеокамерата. Приложението ще започне да записва и ще запази видеото в папката на камерата, когато спрете да записвате.

 15. Мога ли да направя панорамни снимки с приложението на камерата?
 16. Да, ако използвате устройство за таблети, приложението на камерата предлага допълнителна икона за правене на панорамни снимки. Просто щракнете или докоснете панорамната икона за снимки, за да заснемете по -широк кадър.

 17. Как да променя настройките на камерата в приложението на камерата?
 18. За да промените настройките на камерата, щракнете или докоснете иконата на малката предавка, разположена в горния десен ъгъл на приложението на камерата. Оттам можете да регулирате опции като режим на улавяне, разделителна способност, рамкиране на мрежата и други.

 19. Каква е функцията на таймера в приложението на камерата?
 20. Функцията на таймера ви позволява да зададете закъснение, преди приложението на камерата да заснеме снимка. Можете да избирате от интервали от 2 секунди, 5 секунди или 10 секунди.

 21. Как да коригирам яркостта в приложението на камерата?
 22. За да регулирате яркостта, щракнете или докоснете иконата на стрелката до настройките на таймера. Ще се появи половин кръг и можете да плъзнете пръста или мишката си по кръга, за да увеличите или намалите яркостта.

 23. Мога ли да записвам видеоклипове със стабилизация с помощта на приложението за камера?
 24. Да, ако имате таблет, свързан към вашия компютър, можете да активирате Цифрово видео стабилизация В приложението на камерата за намаляване на трептене по време на запис на видеоклипове.

 25. Къде мога да променя местоположението за запазване по подразбиране за снимки и видеоклипове?
 26. Можете да промените местоположението за запазване по подразбиране за снимки и видеоклипове, заснети с приложението на камерата, като щракнете или докосвате връзките, предоставени в приложението. Това ще ви пренасочи към съответните настройки в Windows 10.

 27. Приложението на камерата има ли допълнителни функции?
 28. Освен основните си функции за заснемане и запис, приложението на камерата не предлага обширни допълнителни функции. Въпреки това, той осигурява пряк и удобен за потребителя интерфейс за улавяне на медия.

 29. Приложението на Windows 10 Camera е съвместимо с всички уеб камери?
 30. Съвместимостта на приложението Windows 10 с различни уеб камери може да варира. Ако вашата уеб камера не работи с приложението на камерата, проверете уебсайта на производителя за налични актуализации на драйвера, специфични за Windows 10.

Това завършва нашия преглед на приложението за камера на Windows 10. Със своя прост интерфейс и удобни функции, той предоставя надеждно решение за заснемане на снимки и видеоклипове с помощта на вашата уеб камера. Независимо дали използвате вградена уеб камера или външна, приложението Camera предлага удобно за потребителя изживяване за всички ваши мултимедийни нужди на Windows 10.

Най -добрият софтуер за уеб камера за Windows 10 през 2023 г

Операционна система: Windows 10/8/1.8/7

Как да използвате приложението за камера на Windows 10

Windows 10 има приложение, наречено Камера Това ви позволява да използвате вашата уеб камера, за да запишете видеоклипове и да правите снимки. То’S определено по-добре, отколкото да се налага да изтегляте шпионски софтуер/софтуер за трети страни на трети страни за запис на трети страни. В тази статия i’Ще ви преведа през процеса на използване на приложението и коригиране на различните настройки.

Един от проблемите с новия гладък интерфейс в приложенията на Windows 10 е, че понякога го’е твърде опростено и чисто. Буквално те са премахнали бутони и други визуални елементи, които иначе очаквате. Например, има буквално три други бутона в допълнение към бутоните за картини и видео.

Съдържание

Обърнете внимание, че ако искате да добавите филтри, редактирайте, изрязвате или нарисувате на вашата снимка, трябва да използвате придружаването Снимки Приложение в Windows 10.

Използване на приложението за камера на Windows 10

Преди да стигнем до това, нека да преминем през основите. Първо, отворете приложението и ако не сте’T вече имате уеб камера, вградена или свързана към компютъра, вие’Ще видя обикновен черен екран, който казва Ние можем’Не намирайте камерата си.

След като свържете камерата, тя ще ви поиска разрешение да използвате уеб камерата вътре в приложението на камерата.

Камера за разрешение

След като направите това, трябва да можете да видите вашата уеб камера в прозорец на цял екран с няколко бутона отгоре и отстрани:

Обърнете внимание, че ако вашата уеб камера не работи с приложението Windows 10 Camera, това вероятно означава, че Windows 10 не разпознава уеб камерата. Това вероятно се дължи на това, че водачът не е съвместим с Windows 10. Вие’Ще трябва да отида при производителя’s уебсайт и вижте дали имат версия на драйвера за Windows 10. Ако не, вие’просто трябва да изчакате, докато един се освободи.

Сега тук’s забавната част! Как да правите снимка или видео с помощта на приложението Camera в Widows 10? Просто щракнете или докоснете иконата на камерата, за да направите снимка и щракнете или докоснете иконата на видеокамерата, за да стартирате видео. По подразбиране ще направи снимка или видео и след това ще я съхранява в Ролка на камерата папка в Снимки папка. Когато щракнете, това ще направи звук за щракане на картина и след това изображението ще се плъзне от екрана към долната дясна икона.

Обърнете внимание, че на таблетно устройство, вие’Ще имам трета икона, която ще ви позволи да направите панорамна снимка. Също така, може да се наложи да прекарате пръст от долната част на екрана, за да повдигнете лентата за приложения, която ще ви позволи да смените камерата (ако има повече от един), задайте време, променете експозицията и т.н.

За да направите видео, трябва да кликнете върху Видео режим бутон, така че да стане бял и след това да кликнете отново върху бутона.

Таймерът ще започне в долната част на екрана и всичко, което трябва да направите, е да кликнете отново върху бутона, за да спрете записа.

Запишете видео прозорци 8

Ако щракнете върху иконата на малката предавка в горния десен ъгъл, можете да регулирате настройките. Първата опция е какво се случва, когато натиснете и задържите бутона на камерата. По подразбиране просто прави една снимка. Можете да го промените на Снимка спукване или Видео.

След това, въз основа на вашата камера, можете да изберете разделителната способност, която трябва да бъде заснета. След това можете да добавите рамкираща решетка като наслагване на камерата. Изборите са Правило на третините, Златно съотношение, Кръстосани коси и Квадрат. Това е полезно, ако използвате приложението на камерата на таблетното устройство като Surface Pro.

След това, ако зададете таймера в приложението на камерата, което обяснявам по -долу, можете да накарате приложението за камера автоматично да отнеме време. Така че, ако задавате таймера на всеки 5 секунди, той ще продължи да правите снимки, докато отново натиснете бутона на камерата.

За видеоклипове можете да изберете качеството на запис, което отново ще зависи от камерата, свързана с вашия компютър или вградена във вашето устройство. За да намалите трептене по време на записване на видеоклипове, изберете изброената най -висока честота на опресняване. Освен това, ако имате таблет, не забравяйте да включите Цифрово видео стабилизация Когато правите видеоклипове.

И накрая, има някои връзки по -долу, където можете да промените местоположението по подразбиране, където се запазват снимки и видеоклипове и да изберете дали камерата може да използва информация за местоположението или не.

Назад на главния екран щракнете върху малкия часовник, за да регулирате таймера. Това ще се покаже само когато сте в режим на картина. Интервалите, които можете да изберете, са изключен таймер, 2 секунди, 5 секунди и 10 секунди.

Кликнете върху стрелката, за да разширите списъка и вие’Ще видя още една икона, която ви позволява да регулирате яркостта. Появява се половин кръг и можете просто да щракнете и плъзнете по кръга, за да направите корекциите.

След като направите снимка или видео, щракването върху малката икона в долната част надясно ще изведе приложението за снимки за гледане. Също така, както снимки, така и видеоклипове се съхраняват в Ролка на камерата папка под Снимки.

Че’s почти всичко има за приложението на камерата. Не забравяйте, че за да редактирате вашите снимки или видеоклипове, трябва да отидете на приложението Photos. Наслади се!

Основател на онлайн технологични съвети и управляващ редактор. Той започна блоговете през 2007 г. и напусна работата си през 2010 г., за да блогове на пълен работен ден. Той има над 15 години опит в индустрията в ИТ и притежава няколко технически сертификати. Прочетете пълната биография на Aseem

Абонирайте се в YouTube!

Наслаждавахте ли се на този съвет? Ако е така, разгледайте нашия собствен канал в YouTube, където покриваме Windows, Mac, софтуер и приложения, и имаме куп съвети за отстраняване на проблеми и видеоклипове с инструкции. Щракнете върху бутона по -долу, за да се абонирате!

Най -добрият софтуер за уеб камера за Windows 10 през 2023 г

Най -добрите приложения, които да използвате на вашия Windows компютър с вашата уеб камера.

Razer Kiyo Pro срещу Logitech Brio 4K

Razer Kiyo Pro срещу Logitech Brio 4K (Кредит за изображение: Windows Central)

Днешните най -добри уеб камери не са само полезни за скучни конферентни разговори; Сега има някои висококачествени камери, които можете да използвате за сериозно създаване на съдържание, било това, че създаването на видеоклипове в YouTube или потоци Twitch. Ако вашата уеб камера е нещо, което използвате много, особено ако сега работите от вкъщи, тогава вероятно се нуждаете от страхотен софтуер, за да отидете с него. Най -хубавото е, че в повечето случаи няма да се налага да плащате стотинка.

Днешните най -добри сделки с Brio Logitech

(Отваря се в нов раздел)

Logitech Brio

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Преглед (се отваря в нов раздел)

Ние проверяваме над 250 милиона продукта всеки ден за най -добри цени

(Отваря се в нов раздел)

Камера на Windows

Безплатно в Microsoft (се отваря в нов раздел)

Безплатно и лесно

Имате ли нужда от софтуер на трети страни, когато има приложение за камера, създадено точно в Windows 10? Това не е най-пълното приложение, но ако всичко, което искате, е нещо, което да направите няколко снимки или да заснемете няколко бързи видеоклипове, то е там, и е безплатно. Можете също да получите достъп до всяка резолюция и честота на кадрите, в която вашата уеб камера е в състояние да снима. Това е прост случай на щепсел и игра. И не е необходимо изтегляне.

(Отваря се в нов раздел)

NVIDIA излъчване

Безплатно в Nvidia (се отваря в нов раздел)

Всъщност магия

Единственият недостатък на излъчването на NVIDIA е, че е достъпен само за RTX GPU потребители. Но това е така, защото приложението използва силата на графичния процесор, комбинирано с nvidia ai magic, за да прави всякакви прекрасни неща. По -специално за потребителите на уеб камера можете да размажете, премахнете или замените фона си, да денонирате видеоклипа си и да приложите филтър за автоматична рамка, който ще ви държи в центъра, дори когато започнете да се движите наоколо. Ако можете да го използвате, това е съществена част от вашия инструментариум.

(Отваря се в нов раздел)

Cyberlink YouCam 9

$ 35 в Cyberlink (се отваря в нов раздел)

Функционална опакована

Ако искате функции и много от тях, YouCam 9 от Cyberlink е най -доброто приложение наоколо. Не е безплатен, но можете първо да опитате всичките му функции за 30 дни. След това струва, но основният набор от функции остава безплатен. Основната точка за продажба на YouCam е творческият контрол, който ви дава, ако сте YouTuber или стример. Освен това е идеален за бизнес употреба, тъй като се интегрира с приложения като Skype и Google Meet.

Logitech Capture

Безплатно в Logitech (се отваря в нов раздел)

За Logitech камери

Ако използвате уеб камера Logitech, това е всичко, от което се нуждаете. Работи с всички скорошни уеб камери от компанията. Той има вградени персонализирани и студийни инструменти, неща като текстови наслагвания, вградени възможности за излъчване и пълен контрол върху разделителната способност, честотата на кадрите и настройките като експозиция. И е безплатно, така че няма абсолютно какво да губите.

Дебютно видео заснемане

Тримесечен план за издание

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Начало издание

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Pro Edition

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Посетете сайта (се отваря в нов раздел) в NCH Software (се отваря в нов раздел)

Дебютът е малко по -сложен от някои от другите приложения в този списък, главно защото е нещо повече от инструмент за уеб камера. Може да се използва и като рекордер на екрана за вашия компютър и да комбинира вашата уеб камера с това като наслагване. Можете да записвате видео, снимки и аудио и да промените всички необходими настройки за качество на видеото, цветови настройки, добавяне на текст, времеви марки и много други.

Играчка за уеб камера

Безплатно на Webcam Toy (отваря се в нов раздел)

Използвайте навсякъде

Защо трябва да е страхотно приложение на вашия компютър? Webcam Toy е уеб приложение, до което можете да получите достъп до всеки компютър във всеки браузър. Това е просто, но ви позволява да заснемате изображения и видеоклипове, като същевременно се забавлявате едновременно, като добавяте някои безумни ефекти. Той е безплатен, лек и не се нуждае от форма на инсталиране.

Obs Studio

Безплатно в OBS (се отваря в нов раздел)

Стримери и създатели

OBS е много повече от просто приложение за уеб камера, популярно сред стримери по целия свят. По същество това е мощно приложение за излъчване, което ви позволява масивна творческа свобода. Има няколко приставки, генерирани от общността, за да подобрите допълнително изживяването, а също така можете да заснемете и стриймирате, да използвате множество видео устройства и много повече. OBS вече може да действа и като виртуална камера, което ви позволява лесно да го използвате за функции като видеоконференции и в други приложения.

Xsplit VCAM

От безплатно в Xsplit (се отваря в нов раздел)

Замъглена доброта

Xsplit VCAM първоначално е бил насочен към стримери, което им позволява да размиват редовния фон на уеб камерата, за да добавят това допълнително докосване на качеството към своите потоци. Но той е пораснал отвъд това, въпреки че все още позволява замъгляване и подмяна на фона и може да се използва във всяко приложение, което поддържа уеб камера. Черешката на тортата е придружителното мобилно приложение, което ви позволява да използвате телефона си като уеб камера с лекота.

Snap Camera

Безплатно при SNAP (се отваря в нов раздел)

Уеб камера Snapchat

Мислили ли сте някога за вашата видеоконференция е твърде скучна? Snap Camera може да промени всичко това, като добави една от абсолютната маса на филтри за обективи към вашата уеб камера. Той е направен от същата компания като Snapchat, така че е основно Snapchat на вашата уеб камера. Той е безплатен за използване, поддържа всички основни услуги за видеоконференции и е много, много глупаво.

Много добър избор

Защо можете да се доверите на Windows Central

Нашите експертни рецензенти прекарват часове, тествайки и сравнявайки продукти и услуги, за да можете да изберете най -доброто за вас. Научете повече за това как тестваме.

Каквото и да е необходимо, за да използвате вашата уеб камера, има много приложения, които да ви помогнат да получите това, от което се нуждаете. Ако всичко, което искате, са основни снимки и видео запис, тогава защо да не се възползвате от Камера на Windows Приложението, вградено във вашия компютър. Той ще разпознае всяка уеб камера, която сте свързани, заедно с поддържани резолюции и макар да е основна, тя свършва работата.

По -напредналите потребители ще намерят приложения като YouCam 9 и Дебютно видео заснемане повече за техните вкусове, също и с Obs Studio и неговата функция за виртуална камера. Независимо дали създател, стример или просто иска да събере най -качествените бизнес разговори, и двете са пълни с по -напреднали функции, които предлагат по -голям обхват и контрол, когато използвате вашата уеб камера.

Вземете Windows Central Newsletter

Всички най -нови новини, отзиви и ръководства за Windows и Xbox Diehards.

Като изпращате вашата информация, вие се съгласявате с Общите условия (се отваря в новия раздел) и Политиката за поверителност (отваря се в нов раздел) и сте на възраст над 16 години.

10 най -добър безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

Автор Аватар

Който Софтуер за уеб камера Инсталирали ли сте на вашия лаптоп или десктоп? Използване на подходящия софтуер за уеб камера за видеоклипове на живо, видеоклипове за запис на екрана или чат на резултатите от Skype във висококачествени изображения, плавно стрийминг и висококачествени изображения и видеоклипове.

Има огромен брой безплатен софтуер за уеб камера с разширени функции, но все пак безплатен за изтегляне и използване на вашия компютър.

Но как бихте определили най -добрия софтуер за уеб камера, който да използвате?

Преди да монтирате тази уеб камера на вашия работен плот или лаптоп, сте имали причина. Именно вашите функции и цел на уеб камерата трябва да ви насочат да изберете правилния софтуер за камерата на уеб камерата.

В тази статия ще ви покажем 10 Софтуер за уеб камера за Windows В това ръководство. Включени са най -полезните фактори, които трябва да вземете предвид, докато правите своя избор – сложност на употреба, безплатно/платени, интеграции, инструменти за редактиране и други. Ще се научиш:

 • Част 1: Най -добрият рекордер за уеб камера и екран за Windows и Mac [Видео урок]
 • Част 2: Топ 10 най -добър безплатен софтуер за уеб камера за Windows

Първо погледнете бързо на 10 -те най -добър софтуер за уеб камера, който е достъпен на вашите Windows от видео:

За победа 7 или по-нова версия (64-битова)

Сигурно изтегляне

За MacOS 10.14 или по -късно

Сигурно изтегляне

Сред изключителните функции ще намерите в Filmora включват,

 • Бърза скорост на запис до 120 fps
 • Неблагоприятни инструменти за професионално редактиране, които са лесни за използване
 • Едновременно запис както от уеб камера, така и от компютърен екран
 • Съвместим с 50+ различни файлови формати
 • Текст на богати заглавия и функции на урока

Безплатно е да изтеглите. Опитайте сега! Присъединете се към видео общността Wondershare и получете малко вдъхновение от други потребители на Filomora.

Част 2: Топ 10 най -добър безплатен софтуер за уеб камера за Windows

За да ви помогне да оцените кой софтуер за уеб камера най -добре отговаря на вашите нужди, i’VE представи силните страни, недостатъците и услугите за поддръжка във всеки преглед на софтуера.

Това е списъкът на най -добрия безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10.

1. Logitech Capture

Безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

Функцията за запис на множество източници и приложението за директно стрийминг са основните силни страни на този софтуер. Според неговата изявление на мисията- Създаване на съдържание All-in-One- можете да използвате този софтуер, за да запишете, редактирате, персонализирате и предавате на любимия си канал.

Операционна система: Windows 10/8/7

Цена: Безплатно

Поддържани уеб камери: 1080p Pro Stream, Brio Stream, C920S HD Pro, C922 Pro Stream

Logitech Capture е сред малкото безплатен софтуер за запис на уеб камера за Windows 10 с студийни контроли, приложими по време на запис. Можете да използвате тази функция, за да регулирате вашето изображение, да създадете кадри, да коригирате фокуса и преходите и да активирате Chromakey, докато записвате.

В случай, че искате да създадете представяне на картина в картина, този софтуер ви позволява да използвате две уеб камери едновременно. С превключването на източника и функциите за автоматично фокусиране можете да запишете най-добрите уроци или ръководства, които показват всички измерения и вашето изображение.

Професионалисти

 • Богат на преходи и ефекти
 • Оптимизация на портрети за мобилни устройства
 • Приложението му за заснемане предлага директно стрийминг към YouTube
 • Можете да правите паспорти или неподвижни изображения
 • Ограничен до YouTube канал
 • Регистрацията на акаунти е задължителна

2. Cyberlink Youcam

Безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

Ако сте свикнали с видео чат и видео запис, тогава ще имате 200+ забавни ефекти, за да направите вашите видеоклипове в реално време възможно най-интересни. Всъщност функцията за безпроблемна интеграция на приложения ще запази вашите чатове за стрийминг на живо, без да буферира дълго.

Операционна система: Windows 10/8/1.8/7

Цена: Безплатно/ платено

Поддържани файлови формати: WMV, MP4, AVI

YouCam е най -добрият безплатен софтуер за уеб камера Windows 10 за YouTubers, бизнес професионалисти, стриймъри, домашни потребители и vloggers. Той безпроблемно се интегрира с медийни канали за стрийминг на живо като Twitch, Wirecast, Obs Studio, Facebook Live, Xsplit и YouTube Live.

Youcam’S AR технологията е едно от неговите скрити съкровища, които ще облекчат кожата ви, като нанесете естествено изглеждащ грим. Ако вашата стая е лошо лека, използвайте функцията за изглаждане на живата кожа. Точно под него е опцията за подобряване на Truetheater, която да ви помогне автоматично да регулирате остротата на лицето и осветлението си.

Професионалисти

 • Стотици анимирани емоджии
 • Подходящ за услуги за видеоконференции
 • Много интерактивни цветни частици и изкривявания
 • Наличие на инструмент за разкрасяване на лицето
 • Само ограничена до операционната система Windows
 • Много малко функции за безплатния план

3. Много кам

Безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

Изтеглянето на този софтуер за уеб камера ви гарантира плавно стрийминг и безпроблемно запис на видеоклипове. Също така, този софтуер ще ви помогне по време на изпаряване на играта, онлайн образование, мобилен стрийминг на живо и комуникация на телездрава на живо.

Операционна система: Windows 10/8/7 и MacOS x

Цена: Безплатно /платено

Поддържани файлови формати: MJPEG, IP, MP4, AVI, MPEG, MOV

ManyCam е безплатен софтуер за запис на уеб камера за Windows 10. То’S сред най-широко използвания софтуер в международен план-не по много причини, но поради приятелския си интуитивен потребителски интерфейс и инструменти за стрийминг на живо за уроци и преподаватели.

Така че, ако сте преподавател/учител, можете да използвате комплекта за разработка на софтуер (SDK), за да интегрирате уеб камерата с всяка онлайн платформа за преподаване. Сред функциите, предназначени да улеснят по -доброто онлайн преподаване, включват снимката в снимката, chroma key, множество видео източници и споделяне на екрана.

Про

 • Възможност за стрийми на 4K видеоклипове
 • Настройки за контрол на камерата в реално време
 • Няма воден знак дори на безплатния план
 • Функция за екраниране и запис на екрана
 • Спад в реално време и плъзгане на ефектите

Минуси

 • Скъпи планове за бизнес абонамент
 • Няма функции за подобряване на светлината
 • Повечето функции са ръчни, за разлика от това, че са автоматични

Filmora Box

WebCame и рекордьор на филмора

Filmora – Webcame & Screen Recorder

• Забавяне на време за запис на уеб камера и екран, докато стрийминг на живо или игри

• Редактиране на запис на видео за маркетингово преиграване или добавяне на коментар на играта

• Поддържани междуплатформени – (Windows, Mac, iOS, Android)

4. SplitCam

Безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

За да предадете вашия десктоп/лаптоп екрана SplitCam е най -подходящият софтуер. Само с вградената виртуална уеб камера можете да споделяте екранните си видеоклипове в медийни канали и IMS. Други приложения на този софтуер записват чат на уеб камера, стрийминг на видеоклипове на живо и съобщения.

Операционна система: Windows 10/8/7

Цена: Безплатно

SplitCam не е толкова популярен, колкото другите безплатни софтуер за уеб камера Windows 10 като ManyCam и YouCam. Това е така, защото не го прави’не се интегрират с някои от света’Известни платформи за социални медии- Facebook и Instagram. Можете обаче да използвате този софтуер за стрийминг, правене на снимки и запис на видеоклипове за YouTube, Skype, Justin.TV, GTALK и Windows Live Messenger.

Splitcam е богат на фантастични ефекти на уеб камера. Не сте ли се изненадали, когато виждате, че някой изглежда, че тече от океана или планината Амазонка? Това е, което можете да направите с splitcam. Други готини ефекти са кадри, текстове за видеоклипове, филтри и предмети за лицето като маски и фалшиви очила за лице.

Професионалисти

 • Отворен и прост интерфейс
 • Интегрално с приложенията за съобщения
 • Поддържа широк спектър от резолюции (между 320×180 и 2048×1536)

Минуси

 • Приложимо за малък брой канали
 • Поддържаните файлови формати не са дефинирани

5. Bandicam

Безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

Искате ли рекордер за запис на екрана, запис на вашия геймплей или заснемане на видеоклипове от устройства като смартфони и PlayStation? Потърсете не друг софтуер, освен Bandicam. Можете също така да обедините два или повече видео файла, да премахнете нежеланите части и да изберете единствената част за запис на екрана.

Операционна система: Windows Vista, 10/8/7

Цена: Безплатно/платено

Поддържан формат на файла: AVI, MP4, JPEG, TIF, GIF, PNG

Поддържани графични карти: NVIDIA NVENC H264, NVIDIA NVENC (),

Bandicam е друг HD Webcam Software Windows 10 с възможност за заснемане на видеоклипове и игри с висока компресия на вашите видеоклипове на екрана, без да се компрометира качеството на видеото. Дон’не забравяйте да запишете всички уебинари, излъчени във вашата ниша.

Netflix става все по -популярен всеки ден поради вълнуващите видеоклипове. С Bandicam Screen Recorder можете да запишете видеоклипове на живо в Netflix за над 24 часа. Това са инструментите за редактиране на вашето записано видео: инструмент за рисуване в реално време, наслагване на уеб камера, миксер на звука и клавиш на Chroma.

Професионалисти

 • Без скрити функции
 • Широкоекранно улавяне
 • Може да записва 2D/3D видеоклипове в HD режим
 • Може да заснема бързи видеоклипове с до 144 fps

Минуси

 • Не е подходящ за начинаещи
 • Не може да се използва за видеоклипове на живо

6. NCH ​​- Софтуер за заснемане на видео

Безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

От целия изброен софтуер за уеб камера в този преглед, този софтуер има най -разнообразните функции. Можете да записвате поточни видеоклипове, да запишете компютъра си екрана, да запишете от външни устройства и да запишете от уеб камера. То’S също идеален за запис на аудио и едновременно запис от екрана и уеб камера.

Операционна система: Windows 10, 8, 8.1, 7, XP, Vista 64 бит и Mac OS X 10.5 и по -горе

Цена: Безплатно/платено

Поддържани файлови формати: MP4, WMV, AVI, MPG, FLV, MOV

Дебютното видео заснемане е единственият безплатен софтуер за запис на уеб камера за Windows 10, за който се смята, че заснема или записва видеоклипове от всеки външен източник. Той също има предварително зададени настройки за HD и TV с функции за подобряване на предварително производство като настройки за регулиране на цвета, бутони за наслагване и честота на честотата, съотношение на страните и настройки на разделителната способност.

Ако винаги мислите да станете богати, изгарянето на Disc Express Burn е инструментът, който ще ви помогне да печелите пари. Запишете най -модерните видеоклипове и използвайте този инструмент за изгаряне на DVD и CDS.

Професионалисти

 • Може да записва видеоклипове за всяка платформа за социални медии
 • Поддържа широк спектър от аудио и видео файлови формати
 • Всички функции са отворени и лесни за използване
 • Наличие на софтуер за редактиране на видео

Минуси

 • Само месечни абонаменти за платени планове
 • Воден знак за безплатното изтегляне
 • Трудно е да се запише филм на цял екран

Опитайте Filmora, за да запишете безпроблемно уеб каца и екран!

Уеб камера и рекордьор на Filmora може да заснеме всяка област на екрана на компютъра и уеб камера. Той е идеален за заснемане и записване, докато правите мач за игри на живо, маркетингова промоция, ръководство на турне и други. Плюс това, можете директно да редактирате видео файловете за запис във Filmora! Заслужава да опитате!

7. Яукам

Безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

Този софтуер за уеб камера може да бъде посочен като най -простият за всички начинаещи с волята за започване на стрийминг и запис на видеоклипове за лична или домашна употреба.

Поддържани файлови формати: PNG, JPG, MJPEG, GIF, JavaScript

Цена: Безплатно

Поддържани операционни системи: Windows 2000/10/8/7/Vista и XP

Yawcam е абсолютно безплатен софтуер за уеб камера Windows 10. Защо е най -простият софтуер за използване? Просто изтеглете и ще намерите всички функции на една страница. Прости езикови команди, подравнени в падащо меню, готово да се използва само с едно щракване.

Някои от най -добрите характеристики включват текстове и изображения на наслагване, планировчик, откриване на движение и вграден уеб сървър. За да използвате този софтуер за уеб камера, използвайте тези поддържани устройства; Directx съвместими уеб камери, DV-камера или устройства за заснемане на видео.

Професионалисти

 • Няма воден знак
 • Лесен за използване
 • Приятелски потребителски интерфейс

Минуси

 • Малко преходи и ефекти

8. Камера на Windows

Всички ние се доверяваме на всяко приложение или софтуер от Microsoft над други! Ако също го направите, можете да изтеглите Windows Camera и да я използвате за запис на видеоклипове, правене на снимки и снимане.

Операционна система: Windows 10

Цена: Безплатно

Поддържани устройства: Xbox One, Windows, Mobile

Windows Camera е сред най -добрия безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10. Това е заради софтуера’S Малко, но лесни за използване и ефективни функции, които са експертно проектирани за компютри и таблети, инсталирани с Windows 10.

Автоматичната снимка назад, комбинирана с таймера за снимки, го прави идеален за вземане на селфи и паспорти. Използвайки функцията Panorama, можете да правите снимки на най -добрите сцени и да ги споделяте на медийни платформи.

Професионалисти

 • Простотата е основната му сила
 • Поддържа резолюции над 1080p
 • Добре за фотографи

Минуси

 • Няма вградена виртуална уеб камера
 • Изисква камера за поддържане на 4K видеоклипове

9. Фалшива уеб камера

Безплатен софтуер за уеб камера за Windows 10

Поддържани файлови формати: AVI, MPEG, DVD, VCD, WMV, 3GP, MP4, SVCD, MOV, ASF,

Цена: Безплатно /платено

Операционна система: Windows 7/8/10 (32/64 бит)

Fake Webcam е безплатен софтуер за уеб камера Windows 10, чието име се използва творчески, за да го подсказва почти функционира като уеб камера. Това не’не падат далеч от истината! Можете наистина да използвате този софтуер за излъчване, добавяне на ефекти и филтри, запис на цял екран и фалшифицирайте гласа си.

За да споделяте или предавате вашите снимки и видеоклипове в Skype, YIM или GTALK, използването на екранния рекордер би дало най -добрите резултати. Това, което прави фалшивата уеб камера, е безплатният видео конвертор и безплатния инструментариум за видео.

Професионалисти

 • Безплатни инструменти за поддръжка
 • Поддържа всички видео и аудио формати
 • Може да конвертира файлови формати и да поточно във всеки канал
 • Наличие на рекордера на екрана
 • Интегративно с почти всички незабавни пратеници

Минуси

 • Основни инструменти не са безплатни (фалшива уеб камера и рекордер на екрана)

10. IP зрител на камерата

Пускате ли магазин за супермаркети, мол или вие’Инсталирани охранителни камери за наблюдение във вашето съединение? IP Camera Viewer е най -ефективният софтуер за уеб камера за системи за наблюдение на видео.

Поддържани файлови формати: JPEG, MPEG-4, MJPEG и

Цена: Безплатно

Операционна система: Windows 10/8/7/22 / Vista и XP

IP Camera Viewer е най-използваният безплатен софтуер за запис на уеб камера за Windows 10 като съвместим с почти всички модели на IP камери като Panasonic, Toshiba, Canon, D-Link, Sony и други от 2000 г. С способността да гледате и контролирате 4 емисии на камера наведнъж, можете да използвате този софтуер, за да наблюдавате цялото си съединение.

Някои от важните усъвършенствани функции на зрителите на IP камери включват слушане на аудиото на уеб камерата, настройка на настройките на изображението, мащаба или накланянето на изображения, времената за наблюдение на графика и откриване на движения.

Професионалисти

 • Автоматично качва записани видеоклипове и снимки на сървър
 • Съвместим с почти всички модели на IP камери
 • Прост и лесен за използване

Минуси

 • Няма вграден медиен плейър
 • Не може да коригира качеството на изображението или видеото

Можете също да искате да прочетете >>> 10 най -добри уеб камери | Купувач’S Ръководство

Кросплатформена за правене на видеоклипове навсякъде за всички създатели!

Filmora-02

Защо редактирането на вашето видео не е достатъчно добро? Какво ще кажете за някои творчески inspo?

 • 100 милиона+ потребители
 • 150+ държави и региони
 • 4 милиона+ последователи в социалните медии
 • 5 милиона+ фондови медии за употреба

* Сигурно изтегляне

Filmora12

Често задавани въпроси за софтуер за уеб камера за Windows

1. Какво е софтуер за уеб камера?

Уеб камера е видеокамера, която храни или предава изображения или видео в реално време до или над компютърна мрежа. И софтуерът на уеб камера дава възможност на потребителите да записват видео или да предават видео по интернет.
Софтуерът Webcam е приложение, което ви позволява да заснемате видео от вашия лаптоп/настолен уеб камера и да записвате или предавайте видео по интернет. Можете лесно да ги използвате за доставка на професионални видеоклипове, стрийминг и онлайн курсове.

2. Windows има ли вграден софтуер за уеб камера?

Windows 10 има вградено приложение за уеб камера, наречено Camera, което ви позволява да записвате видеоклипове и да правите снимки с вашата уеб камера. Това определено е по -добре от изтеглянето на софтуер за записване на уеб камера на 3 -та страна, където шпионският софтуер/злонамерен софтуер е разрастващ.

3. Има ли нужда от уеб камера?

Да, ако хардуерът на камерата предлага дълбочина, поддръжка с ниска светлина, нощно виждане и т.н. Ако използвате софтуер на камерата, тези функции са достъпни само ако драйверът е инсталиран.

Заключение

След запален от целия софтуер за уеб камера по -горе, той’очевидно, че всеки разработчик е имал предназначение. Следователно не можете просто да се събудите на случаен принцип и да изтеглите, без да разглеждате неговите функции, поддържани устройства, файлови формати и наличните спомагателни приложения. Цялата тази информация се съдържа тук.

Според някои потребители има безплатен софтуер за уеб камера Windows 10, който по -често не би показвал видео изображения, но аудиото е абсолютно ясно. За да помогнете на вашия колега потребител, какъв лош опит сте имали някога след записване на игра, използвайки софтуер за уеб камера? Моля, споделете вашия коментар или предложение за нашите платформи за социални медии.