Копирайте DVD на друг DVD:

 1. Стъпка 1: Поставете оригиналния DVD във вашия DVD устройство и отворете WinX DVD Copy Pro.
 2. Стъпка 2: Изберете режима “Clone” на основния интерфейс.
 3. Стъпка 3: Изберете източника DVD и насочете DVD горелки от падащото меню.
 4. Стъпка 4: Щракнете върху бутона “Изпълни”, за да стартирате процеса на клониране на DVD.

По време на процеса на клониране, Winx DVD Copy Pro ще създаде точна реплика на оригиналния DVD, включително всички менюта, глави, субтитри и аудио песни. Скоростта на клониране е бърза и полученото копие ще има същото качество като оригиналния DVD.

Част 3. Как да копирате DVD в компютър, твърд диск, USB

Ако искате да направите цифрово копие на DVD и да го запазите на вашия компютър, твърд диск или USB, можете да използвате функцията “ISO Mounter” в Winx DVD Copy Pro:

 1. Стъпка 1: Поставете DVD във вашия DVD устройство и отворете Winx DVD Copy Pro.
 2. Стъпка 2: Изберете режима “ISO Mounter” на основния интерфейс.
 3. Стъпка 3: Изберете DVD на източника и изберете местоположение, за да запазите ISO файла.
 4. Стъпка 4: Щракнете върху бутона “Монтиране”, за да стартирате процеса на създаване на ISO.

След като ISO файлът бъде създаден, можете да използвате софтуер като Virtual CloneDrive или Daemon Tools за монтиране на ISO файла като виртуално DVD устройство. Това ви позволява да възпроизвеждате DVD директно от вашия компютър, без да е необходимо физическият диск.

Част 4. Често задавани въпроси

Q1: Можете ли просто да копирате и поставите DVD?

О: Не, не можете просто да копирате и поставите DVD. DVD-тата са защитени с копия и изискват специализиран софтуер, за да ги копират.

Q2: Как мога да копирам DVD в компютъра си?

О: Можете да използвате софтуер като Winx DVD Copy Pro, за да копирате DVD на вашия компютър. Следвайте стъпките, споменати по -рано в тази статия.

Q3: Windows 10 има ли DVD копир?

О: Windows 10 не се предлага с вграден DVD копир. Ще ви е необходим софтуер на трети страни като Winx DVD Copy Pro, за да копирате DVD-та на Windows 10.

Q4: Как да копирам цял DVD?

О: За да копирате цял DVD, можете да използвате режима “Clone” в Winx DVD Copy Pro. Това ще създаде точна реплика на оригиналния DVD на нов диск.

Q5: Можете ли да копирате DVD филм на вашия компютър?

О: Да, можете да копирате DVD филм на вашия компютър, като използвате софтуер като Winx DVD Copy Pro. Следвайте стъпките, споменати по -рано в тази статия, за да създадете цифрово копие на DVD.

Q6: Кой е най -добрият софтуер за копиране на DVD за Windows 10/11/8/7?

О: Един от най -добрите софтуер за копиране на DVD за Windows 10/11/8/7 е Winx DVD Copy Pro. Той поддържа всички DVD криптиране, позволява 1: 1 копиране на DVD в DVD или в ISO изображение/DVD папка и запазва оригиналното качество на видео/аудио.

Q7: Колко време отнема копиране на DVD с Winx DVD Copy Pro?

О: Скоростта на копиране зависи от размера на DVD и производителността на вашия компютър. Като цяло са необходими около 15 минути, за да копирате DVD с Winx DVD Copy Pro.

Q8: Може ли winx dvd копие Pro копие надраскани DVD дискове?

О: Да, Winx DVD Copy Pro може да копира частично увредени DVD дискове, включително надраскани дискове. Той има усъвършенствана технология за корекция на грешки, която позволява гладко и успешно копиране на DVD.

Тези често задавани въпроси обхващат някои често срещани въпроси относно копирането на DVD -та с помощта на Winx DVD Copy Pro. Да се ​​надяваме, че ви предоставят информацията, от която се нуждаете, за да копирате DVD с оригинално качество на Windows 10/11/8/7.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да зададете в секцията за коментари по -долу!

Как да копирате DVD с оригинално качество на Windows 10/11/8/7

18. Щракнете върху Следващия бутон и изберете Завършете изгарянето опция на Управление раздел.

Как да копирате DVD в Windows 10 без софтуер?

DVD трябва да бъде вмъкнат в CD/DVD устройството. Отворете компютъра, щракнете върху DVD устройството и изберете файловете, които искате да копирате. За да копирате избран файл, щракнете с десния бутон върху него и изберете Copy. Можете да щракнете с десния бутон и да поставите мястото на файла, на което искате да ги запазите.

Съдържание

Можете ли просто да копирате и поставите DVD?

DVD филм може да бъде копиран чрез преобразуване на съдържанието му в компютърен файл и след това да изгори тези данни в празен DVD диск, известен също като Ripping. За това е необходим DVD плейър или външно дисково устройство, както и нов диск и компютър, способен да възпроизвежда DVD -та.

Как мога да копирам DVD на моя компютър?

Първата стъпка е да поставите DVD, който искате да копирате в системата си на Windows’S DVD устройство. Вече можете да конвертирате или запазвате файлове, като отворите приложението VLC Media Player на вашия компютър и щракнете върху раздела Media в основния интерфейс. Ще видите изскачащ отворен прозорец на медиите, когато изберете раздела DISC в стъпка 3.

Как да копирам DVD с Windows 10?

Горелката’S ICON в File Explorer ви позволява да плъзгате и пускате файлове и/или папки. Можете да изгорите на диска, като щракнете върху раздела споделяне в моята моя музика, моите снимки или папката ми с документи. Като щракнете върху този бутон, можете да копирате всички файлове от тази папка (или само избраните от вас файлове) на диска.

Windows 10 има ли DVD копир?

Ако използвате Windows 10 или 8, можете да изтеглите безплатната версия. Windows 1 или 8 не включва функционалност за създаване на основни DVD -та. Ако имате Windows 7, ще намерите DVD Maker Windows, което прави процеса много по -опростен. Windows 10 и 8 са най -добрите начини за копиране на DVD. DVD устройството трябва да бъде поставено един или осем пъти.

Как да копирам цял DVD?

Можете ли да копирате DVD филм на вашия компютър?

Първата стъпка е да поставите DVD, който искате да копирате в системата си на Windows’S DVD устройство. Вече можете да конвертирате или запазвате файлове, като отворите приложението VLC Media Player на вашия компютър и щракнете върху раздела Media в основния интерфейс. В Windows 10 вече можете да прехвърляте DVD на компютър безплатно, като щракнете върху бутона Старт.

Как да копирате DVD с оригинално качество на Windows 10/11/8/7

Много хора търсят надежден начин за копиране на DVD:

1. Търся инструмент за копиране на DVD, за да направя точно копие на оригиналния филм, за да цифролизирам всичките си 800 DVD -та, така че по -късно мога да направя колкото се може повече копия във всеки формат, може да се наложи. Извеждането на най -отличното качество на изображението без загуби е задължително за мен. —-От Rmichell

2. Понякога се опитвам да копирам леко или силно надраскани DVD дискове. Опитах DVD да се свие и той спира в определен момент. Clone DVD също не работи. Има ли нещо, което ще копира надрасканото DVD? —-От Rockstar452

3. Използвах imgburn за копиране на DVD на DVD на Windows 10, но той беше инсталиран с пакет от рекламен софтуер и злонамерен софтуер, който забавя компютъра ми. Прекарах почти час, за да копирам DVD, който не може да играе. Всички други най -добри програми за копиране на DVD? —-От Джошюнг

Тук ще ви споделим парче универсален софтуер за копиране на DVD, който може да копира DVD (също поддържано за копиране DVD) на друг DVD и да направи цифрови копия на DVD-та на вашия твърд диск на вашия твърд диск на Windows 11, 10, 8.1, 8 и 7.

Съдържание

 • Част 1. Кой е най -добрият софтуер за копиране на DVD за Windows 10/11/8/7
 • Част 2. Как да копирате DVD на друг DVD на Windows 10/11/8/7 [с едно DVD устройство или две устройства]
 • Част 3. Как да копирате DVD в компютър, твърд диск, USB.
 • Част 4. Често задавани въпроси

Част 1. Кой е най -добрият софтуер за копиране на DVD за Windows 10/11/8/7

Winx DVD Copy Pro е един от най -добрите възможности за копиране на DVD на Windows 11/10/8/7. Този софтуер е най -добрият заместител на DVD свиването, ClonedVD и Imgburn. Той ви носи най -доброто решение, за да копирате всички ваши законно собствени DVD -та с оригинално качество на компютър или на друг празен DVD:

 • Тя поддържа Всички DVD криптиране, и дори ви позволява да копирате частично увредените DVD плавно. Ето защо WinXDVD е по -превъзхождащ Imgburn, DVD свиване и други колеги;
 • Тя поддържа 1: 1 Копиране на DVD на DVD или към ISO изображение/DVD папка с непокътнато оригинално качество на видео/аудио 15 минути;
 • Той ще архивира диска към един MPEG2 файл с оригинални видео песни и 5.1 канал AC3/DTS Dolby Audio.

До известна степен бихте могли да го разгледате като комбиниран заместител на DVD декриптор, DVD копир, DVD Cloner, DVD горелка и ISO Mounter. Струва си името на най-добрия софтуер за копиране на DVD за Windows 10/11. Той изпълнява вашите изисквания за архивиране на DVD от всяка страна и по този начин оставя други конкуренти далеч назад.

Безплатно сваляне За победа 7 или по -висока

Съвети:

Ако търсите инструмент за копиране на DVD в Windows 11/10 Computer/Hard Drive/USB в MP4, MOV, AVI, WMV, MPEG, MP3, ISO или други формати, можете да изтеглите Winx DVD Ripper.

Част 2. Как да копирате DVD на друг DVD на Windows 10/11/8/7

Що се отнася до това как да направите копие на DVD с първоначалното качество, много хора ще изберат да клонират DVD на друг нов диск. Безплатно изтегляне Winx DVD Copy Pro, Инсталирайте и го стартирайте и след това следвайте 4 -те прости стъпки по -долу, за да дублирате DVD в Windows 10/11/8/7.

Етап 1. Изберете режим “Clone DVD to DVD” под пълна категория DVD дискове за архивиране

Поставете оригиналния DVD диск в твърдия диск на компютъра. След това стартирайте този софтуер и щракнете върху „Clone DVD към DVD“.

Копирайте DVD на DVD на Windows 10

Стъпка 2. Изберете източника DVD и Target DVD горелка

Източник DVD е дискът, който искате да копирате. Трябва да поставите източника DVD и празен DVD в DVD устройство на компютъра. Ако вашият компютър има едно DVD устройство, първо поставете източника DVD. Обикновено winx dvd copy pro ще открие автоматично вашия вмъкнат DVD диск.

Забележка:

1) Моля, уверете се.

2) Справяне с надраскани DVD -та? Winx DVD Copy Pro има голямо предимство от архивирането на DVD сектор по сектор. Той може да възстанови лошите сектори най -много или да заобиколи тези лоши области, за да получи гладко копие в правилна последователност без замръзване по време на процеса. В този момент може да загубите някои DVD данни, където са намерени лоши сектори. Но така или иначе, по -добре е от нищо, ако този диск е толкова важен за вас. 32 сектора е препоръчителната стойност на нашия тест.

Защити за байпас DVD

Стъпка 3. Предварително зададете папката TEMP.

Щракнете върху бутона “Преглед на преглеждане”, за да посочите папка на Windows 11/10/7, за да съхранявате ISO файла с изображение, копиран от DVD временно. Уверете се. Можете да проверите „Изтриване на TEMP файлове, когато завършите“.

Стъпка 4. Щракнете върху бутона “RUN”.

Ако имате едно DVD устройство, Winx DVD Copy Pro първо ще копира вашия DVD в ISO файл на вашия Windows 11/10/7 PC.

Копирайте DVD в временно ISO

Когато се създаде ISO изображение, то ще ви помоли да вмъкнете празен диск. След това щракнете върху Burn и той ще започне да изгаря ISO файла на новия DVD. И така, така можете да копирате DVD на друг DVD с едно DVD устройство.

Копирайте DVD на друг DVD с едно DVD устройство

Ако имате 2 пренареждащи се DVD устройства и са вмъкнали както DVD Source, така и празен DVD преди, Winx DVD Copy Pro сега ще анализира автоматично вашите данни за DVD устройство. И просто трябва да щракнете върху бутона “изгаряне”, за да започнете директно да копирате DVD в друг DVD. Можете да спрете процеса, когато пожелаете.

Копирайте DVD на друг DVD диск с две устройства

Част 3. Как да копирате DVD в Windows 11/10, твърд диск, USB.

Освен че прави физическо копие, Winx DVD Copy Pro Може също така да създаде цифрово копие на вашия DVD за запазване на компютърен твърд диск, USB флаш устройство и някъде Elese. Сега да ви покажа как да направите това.

Като начало, ние също трябва да изтеглим и инсталираме Winx DVD Copy Pro.

Безплатно сваляне За победа 7 или по -висока

Етап 1. Изберете желания режим на копиране на DVD. Можете да изберете Clone DVD към ISO, CLONE DVD към Video_ts Folder, Копирайте DVD в Single MPEG2 файл и т.н. Сега, нека изберем Clone DVD към ISO като пример.

Копирайте DVD в ISO файл

Стъпка 2. Изберете DVD, който искате да копирате в компютъра, и посочете папката за местоназначение, за да запазите изходния файл.

Стъпка 3. Натиснете Run, за да започнете да копирате DVD в посочена папка на вашия компютър или друго свързано устройство.

Вариант 2: Как да копирате DVD -та в Windows PC в MP4, AVI и т.н.?

Ако искате да копирате DVD на вашия компютър с Windows 11/10 в MP4 или други цифрови формати за по -лесно възпроизвеждане, можете да опитате друг професионален DVD Ripper – Winx DVD Ripper. Той е в състояние да копира DVD -та на Windows в ISO Image, Video_ts Folder или MPEG2 със 100% оригинално качество. Нещо повече, той също ще копира DVD -та в MP4, H.264, MPEG-4, MOV, AVI, WMV, FLV, 3GP и други основни формати, така че потребителите да могат лесно да възпроизвеждат DVD видео копия на компютър, мобилни телефони, телевизори или други платформи лесно. Той поддържа копиране на DVD-та, защитени от регионални кодове, CSS, RCE, UOP, Disney X-Project DRM и други.

Безплатно сваляне За Windows 11 или по -нисък

Безплатно сваляне за MacOS Ventura или по -ниска

Етап 1: Изтеглете програмата на вашия компютър и я отворете. След това записвам DVD диска на източника в DVD-ROM на вашия компютър с Windows. Щракнете върху бутона DVD Disc, за да заредите DVD на източника.

Копирайте DVD в Windows 11/10

Стъпка 2: След това софтуерът за копиране на Windows 11/10/7 DVD ще изскочи прозорец на изходен формат. Изберете формата, който искате да съхранявате DVD копието на компютъра на Windows. Като цяло, MP4 е форматът, препоръчан за повечето устройства и платформи.

Стъпка 3: Кликнете върху бутона “Преглед на прегледа. След това щракнете върху RUN, за да започнете да се справяте с DVD -та с Windows. Не забравяйте да активирате енкодера на GPU на основния интерфейс, за да ускорите DVD до MP4 копие на вашия компютър.

Копирайте DVD в MP4 Windows PC

Част 4. Често задавани въпроси

Q1. Windows 10/11 има ли софтуер за копиране на DVD?

Не, Windows 10/11 не идва с парче специален софтуер за копиране на DVD. Но тя включва функционалност за изгаряне на DVD.

Q2. Как да копирам DVD с Windows 10/11 безплатно?

Ако това е домашно DVD, трябва да:

 1. Поставете DVD, който искате да копирате в DVD устройство.
 2. Копирайте видео файловете от DVD в нова папка на вашия компютър с Windows 10.
 3. Извадете DVD от DVD устройството и го заменете с празен DVD.
 4. Щракнете върху Изгаряне на файлове, за да диск върху изскачащ прозорец за автоматично игра (или щракнете върху опцията в диалоговия прозорец в центъра за известия)
 5. Изберете да използвате диска като USB флаш устройство или с CD/DVD плейър.
 6. Щракнете върху Напред, за да получите достъп до прозореца на празния диск.
 7. Преместете вашите файлове в прозореца на празния диск, за да се подготвите за изгаряне.
 8. Кликнете върху раздела Управление -> Завършете изгарянето и след това ще изгори съдържанието на диска.

Ако това е DVD, защитаван от копиране, трябва да опитате специална безплатна програма за копиране на DVD, която може да обработва криптирани DVD дискове. За да бъда честен, безплатните инструменти винаги имат ограничена способност да се справят с криптирани дискове. Може да се наложи да изтеглите платена програма. За да спестите бюджет, можете да потърсите купон и дори версия за раздаване .

Q3. Коя е най -добрата програма за копиране на DVD?

Q4. Как да копирам DVD на друг DVD с помощта на Windows Media Player?

Windows Media Player не е наличен за директно копиране на DVD в DVD. Трябва да копирате файлове от DVD на компютър и след това да изгорите файловете на друг DVD с Windows Media Player.

След като копирате файлове от DVD на компютър, сега можете да следвате стъпките по -долу, за да ги изгорите на DVD с Windows Media Player:

 • Стартирайте Windows Media Player, щракнете върху изгаряне, изберете опции за изгаряне и изберете CD или DVD на данни или DVD.
 • Поставете празен DVD в DVD устройство и го изберете в Windows Media Player.
 • Намерете файловете, които копирате от DVD, и ги плъзнете и ги пуснете в списъка с изгаряне на Windows Media Player.
 • Щракнете върху Start Burn, за да започнете да копирате файлове на DVD.

Q5. Мога ли да копирам DVD -та в Windows Computer с ръчна спирачка?

Handbrake е популярен инструмент за копиране на DVD -та на компютър в MP4/MKV. Ето стъпките за използване на ръчна спирачка за копиране на DVD на Windows 11/10/7:

 1. Изтеглете и инсталирайте ръчна спирачка от официалния уебсайт и поставете DVD, който искате да копирате в DVD устройството на вашия компютър.
 2. Отворете ръчната спирачка и щракнете върху бутона „Отворен код“, за да изберете DVD, който искате да копирате.
 3. Изберете папката за местоназначение, където искате да запазите копието на DVD.
 4. Изберете изходния формат за вашия копиран DVD. Handbrake поддържа няколко изходни формата, включително MP4, MKV и WebM.
 5. Щракнете върху бутона “Старт енгиране”, за да започнете процеса на копиране.

След като процесът на копиране приключи, трябва да имате ново копие на вашия DVD, запазено на вашия компютър.

Q6. Законно ли е да копирате DVD -та на Windows?

В много страни правенето на лично резервно копие на DVD на вашия компютър е законно, ако го притежавате законно. Важно е обаче да се отбележи, че законите относно копирането на DVD варират в зависимост от това къде живеете, така че винаги е най -добре да проверите местните закони.

Освен това е незаконно да споделяте или разпространявате материали с авторски права без разрешение от притежателя на авторските права, дори ако притежавате оригиналния DVD. На практика е напълно безопасно да копирате DVD на вашия компютър, тъй като производителността се извършва без интернет.

Сега, безплатно изтеглете най -добрия софтуер за копиране на DVD за Windows 11/10/8/7

Winx DVD Copy Pro – 1: 1 DVD Clone към DVD, Копирайте DVD в ISO файл с изображения, папка Video_ts, MPEG2 файл в Windows (11/10/7) без никаква качествена загуба с най -бърза скорост. Той подкрепя достъпа до всички кодове на региона и DVD шифрования и безразлично поддържа фалшивите, силно надраскани DVD -та на DISNEY и лошия сектор на Sony Arccos. Налични са и DVD глава за копиране и извличане на аудио/видео. Опитвам Winx DVD Copy Pro сега.

Безплатно сваляне За победа 7 или по -висока

Опровержение: Софтуерът на Digiarty не се застъпва за разкъсване/копиране на защитени от копия DVD за всякакви търговски цели и предлага да се позовава на законите за авторското право на DVD във вашите страни, преди да го направите, преди да го направите.

Други полезни ръководства за инструкции

Как да копирате DVD в лаптоп (Windows 11/10/8/7, Mac)

Ето най -добрите 2 начина за бързо копиране на филми/музикални DVD -та в Windows или Mac лаптоп във формат MP4/MP3, ISO/DVD папка и т.н. с оригинално качество.

Как да копирате лесно всеки DVD на Mac [2023 актуализирано]

Трябва да направите копие на DVD на Mac? Ето Ръководство за това как да копирате DVD на MacOS Ventura, Monterey, Big Sur и по -ниски версии без загуба на качество.

Как да копирате DVD на DVD на Windows 11/10/8/7

Ако искате да архивирате DVD с резервна цел, ще знаете как да клонирате всякакви DVD-та с общи или копия на Windows 10/8/7 с лекота и мир.

[Решено] не може да се разкъса DVD? Поправете нови грешки в DVD RIP & Copy

Неуспешно разкъсване на DVD като нови филми, DVD -та за тренировки? Статията ще ви помогне да коригирате проблемите с грешките като циклиране, непълно разкъсване, срив, изходен файл с големи размери.

ЗА АВТОРА

Автор -Beatrice

Брент Арчър Икона в Twitter

Брент Арчър е опитен редактор, който обича всички неща, свързани със социалните. Той е прекарал повече от десетилетие в писане на инструктивно съдържание, свързано със социалните медии, стрийминг услуги и теми, свързани с видео в интернет за Digiarty. Извън социалното, той е пристрастен към Google I/O, Apple WWDC и други технологични новини, за да го информира.

Начало> Копиране на DVD> Как да копирате DVD

Digiarty Software е водещ доставчик на мултимедиен софтуер, доставяйки лесни за използване и иновативни мултимедийни решения на потребителите по целия свят.

Продукт

 • Winx DVD Ripper
 • Winx Video Converter
 • Winx DVD копие
 • Winx Mediatrans

Съвети и трикове

 • Съвети за архивиране на DVD
 • Ръководства за копиране на DVD
 • Изгаряйте DVD
 • Преобразуване на видео
 • Трансфер на данни
 • Съвети и речник

Как да копирате DVD в Windows 10

Как да клонирам DVD Windows 10

Много потребители с по -стари компютри все още използват дисковите си устройства за възпроизвеждане на медия. Въпреки това, DVD дискове’t особено трайни, тъй като те могат да се надраскат доста лесно.

Тъй.

Процесът на клониране или копиране, DVD включва както разкъсване на диска, така и изгаряне. Първо, DVD’Съдържанието S трябва да бъде разкъсано (копирано) на компютър.

Копирането на разкъсано съдържание от компютър на празен DVD е изгаряне на дискове. Разкъсване и изгаряне на един диск’Съдържанието на друго ще го клонира.

Как мога да копирам DVD в Windows 10?

1. Използвайте Winx DVD Copy Pro

DVD Copy Pro Tool

Winx DVD Copy Pro е софтуер за клиниране на Windows 10 DVD, специално проектиран за копиране на дискове за резервни цели. Това е много ясен, бърз и гъвкав DVD копир, който включва девет алтернативни режима на копиране.

Този софтуер ви позволява да правите точни копия на дискове 1: 1 с всичките им менюта, заедно с аудио и субтитрични песни. Потребителите му могат да избират DVD към ISO, DVD към Video_TS и DVD към DVD раздели, за да копират дискове.

Освен това можете да копирате криптирани дискове с този софтуер, тъй като той поддържа широк спектър от DVD криптиране. Тъй.

Други полезни функции

 • Двигателят за възстановяване на лош сектор може да поправи DVD -та
 • DVD информация четец проверка за информация за онлайн дискове
 • Позволява на потребителите да извличат видео, субтитри и аудио от DVD -тата
 • Позволява на потребителите да копират конкретни диапазони на дисковете

Ето стъпките, които трябва да следвате, за да клонирате успешно DVD с този софтуер:

 1. Поставете DVD във вашия компютър’s дисково устройство.
 2. Отворете прозореца за копиране на Winx DVD.
 3. Щракнете върху раздела DVD на Clone в DVD.
 4. Изберете източник DVD и целеви DVD горелка (Drive) на изходните DVD и целевите DVD падащи менюта.
 5. Изберете премахване на CSS криптиране или премахнете опциите за код на DVD региона.
 6. Щракнете върху бутона Преглед за папката TEMP.
 7. Щракнете върху RUN, за да изтръгнете диска’s съдържание.
 8. Когато дискът’Съдържанието на S е подкрепено до твърд диск, поставете празен DVD, за да изгори съдържанието си в.
 9. Натисни Горя бутон.

Winx DVD Copy Pro

Лесно клонирайте всеки DVD в Windows 10, като използвате този невероятно мощен софтуер днес!

Безплатен пробен период Посетете уебсайта

2. Дублирайте DVD с VLC медиен плейър

1. Изтеглете VLC от уебсайта му и инсталирайте софтуера.

2. Поставете некриптиран DVD във вашето дисково устройство.

3. Стартирайте приложението.

4. Кликнете върху VLC’с Медия меню.

5. Изберете Конвертиране / запазване Опция за отваряне на прозореца, показан директно по -долу.

Меню за медии VLC

6. Щракнете върху Диск раздел.

Раздел DISC в VLC

7. Изберете DVD радио бутон.

8. Изберете дисковото устройство, което включва DVD на Дисково устройство падащо меню.

9. Натисни Конвертиране / запазване Бутон за отваряне на прозореца, показан по -долу.

Преобразуване на изход VLC

10. Изберете MP4 за видео съдържание на Профил падащо меню.

11. Щракнете Разгледайте За да изберете папка, за да включите съдържанието на разкъсания диск.

12. Въведете заглавие за файл и щракнете върху Запазете опция.

13. Щракнете Започнете да се разкъса DVD’s съдържание.

14. След това отворете папката, в която сте запазили изкъпеното DVD съдържание в File Explorer.

15. Сменете текущия DVD във вашето дисково устройство с DVD, за да изгорите.

16. Изберете Ripped DVD файла и щракнете върху Изгаряйте до диска опция на Дял раздел.

17. След това можете да изберете или С CD/DVD плейър или Като USB светкавица опция.

Копирайте DVD в Windows 10 с VLC

18. Щракнете върху Следващия бутон и изберете Завършете изгарянето опция на Управление раздел.

Ако ти’Търсите начини да копирате DVD в Windows 10, без да се налага да прибягвате до платен софтуер, трябва да опитате VLC. Той е безплатен за използване и напълно безопасен и лесно можете да го използвате за разкъсване на DVD съдържание.

Трябва обаче да знаете, че можете да изтръгнете само незащитени DVD с VLC.

Така че, можете да клонирате DVD -та с Winx DVD копие или RIP дискове с VLC, за да изгорите съдържанието им с Windows 10’S Вградена полезност.

Можете да копирате некриптирани дискове с всеки един от методите, но вие’Ще се нуждая от Winx DVD копие, за да защитите DVD -тата на клонирането.

6 Най -добри начина за копиране на DVD в Windows 10

Въпреки разпространението на онлайн стрийминг услуги, някои от нас все още предпочитат да гледат филми на добри стари DVD -та. Въпреки това може да сте загрижени за това,.

С развитието на технологията вече не се нуждаете от DVD дубликатор, а просто компютър. Копирането от DVD обаче не винаги е най -лесната от задачите. С различни криптиране, за да се предотврати пиратството и ограничената функционалност в вградените инструменти на Windows, е почти важно да потърсите другаде услуга, която ще позволи това да се случи.

Тази статия ще ви представи 6 най -добри начина Clone DVD в Windows 10. Инструментите, от които се нуждаете, е компютър с Windows OS и DVD, от който искате да копирате. След това изтеглете професионалния софтуер като Wondershare DVD създател от Интернет. Копирайте DVD в Windows 10 ще бъде завършен на няколко стъпки.

Моля, обърнете внимание: Копирането на търговски DVD е нарушение на закона за авторското право. Разбиването на вграденото криптиране, известно като Управление на цифровите права (DRM), е нарушение на дял 1 на Закона за авторското право на цифровите хилядолетия. Ние не оправдаваме копирането на търговски DVD -та за целите на печалбата, само някога за ваша лична полза.

 • Част 1. Най -лесният начин за копиране на DVD в Windows 10
 • Част 2. Други препоръчителни начини за направата на DVD копие
 • Част 3. Допълнителни функции на създателя на Wondershare DVD

Част 1. Най -лесният начин за копиране на DVD в Windows 10

Ако искате да копирате и изгаряте DVD по най -професионалния начин, препоръчваме Wondershare DVD Creator, който поддържа Windows10/8/7/Vista/XP/2003 и Mac System. Тя ви позволява да копирате DVD или DVD папки файлове в DVD/DVD папка/ISO файлове с персонализиране. Wondershare DVD Creator също предоставя допълнителни функции за конвертиране на DVD във видео, редактиране на видео, направете слайдшоу на снимки и други.

Wondershare DVD Creator Box

Wondershare DVD създател

 • · Копирайте DVD на DVD с прости стъпки и супер бързо копиране на скоростта.
 • · Копирайте DVD с формат на DVD/DVD папка/ISO файлове/DISC DISC и DVD-5/DVD-9 Тип изход.
 • · Допълнителни функции като Burn Video/Photo to DVD, Photo Slideshow Maker, видео редактор, DVD към видео, едно щракване за изгаряне на DVD и други.
 • · Копирайте DVD с пълен филм, основен филм с меню, основен филм без меню, персонализиран режим и т.н.
 • · Персонализирайте DVD копие с премахване на глави, изберете аудио, редактиране на подзаглавия и преглед в реално време в реално време.
 • · Поддържана ОС: Mac OS 10.14 (Mojave), 10.13 (Висока Сиера), 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6, Windows 10/8/7/XP/Vista.

Видео урок за това как да копирате DVD на Windows 10 с Wondershare DVD създател

Стъпки за дублиране на DVD в Windows 10:

Стъпка 1 Стартирайте програмата за DVD резервни Windows 10

За да направите вашия Copy Disc Windows базиран, изтеглете и стартирайте Wondershare DVD Creator, щракнете върху още бутон DVD инструменти на началния интерфейс.

Изберете повече инструменти

След това изберете DVD към DVD опция, за да отворите нов прозорец, за да копирате вашия диск.

Изберете опция DVD към DVD

Стъпка 2 Изберете вашите опции за справяне с DVD на Windows 10

Поставете DVD, от който искате да копирате съдържание и да го изберете като източник . След това поставете DVD, на който искате да копирате, което е вашият целеви DVD.

Ако имате само едно DVD устройство на вашия компютър, просто поставете в източника си DVD и продължете напред, DVD автоматично ще изхвърли след изгаряне, за да можете да свържете целевия си DVD, за да продължите.

Изберете източник и насочете DVD

След това изберете Тип изход, Режим на копиране, етикет на диска за вашия нов DVD. Настройките за тях ще зависят от вашите собствени нужди, така че проверете, че ще бъдат съвместими с вашия телевизор или DVD плейър, преди да създадете вашето копие.

Задайте DVD настройки

Стъпка 3 Персонализирайте вашия дублиращ DVD Windows 10 базиран

Когато изберете режим на копиране като персонализиран режим, имате право да правите корекции на вашия DVD. Кликнете върху бутона за повече информация в десьото дъно и ще се появи изскачащ прозорец. Изберете DVD глави, аудио, субтитри и визуализация в реално време в реално време.

Персонализирайте повече настройки

Стъпка 4 Започнете да копирате DVD

След като сте напълно доволни от всички настройки и опции, които сте избрали, щракнете върху бутона Старт, за да стартирате DVD копиране в рамките на няколко минути.

Започнете да копирате DVD в DVD

Част 2. Други препоръчителни начини за направата на DVD копие

Разгледахме редица други софтуерни ресурси, които твърдят, че предлагат Copy DVD Windows 10 функционалност. Ето нашите пет най -добри метода как да копираме DVD в Windows 10, както и някои плюсове и минуси за всеки.

Nero Suits предлага копиране на CD, DVD и сменяеми дискове, с основни функции и някои корекции на крайния формат. За Windows 10 Copy Disc функционалността е безплатна. За система, която ви позволява да копирате DVD Windows 10 безплатно, тя е доста добра, с ясен и разбираем потребителски интерфейс и добра обратна връзка за Copy Progress. Въпреки това, има някои случайни катастрофи, които могат да бъдат разочароващи, а настройката може да бъде доста трудоемка.

Nero DVD копие

Всяко DVD копие

Всяка система за копиране на DVD ви позволява да клонирате DVD Windows, въз основа на вградените функции за декриптиране, за да позволите копиране на търговски DVD-та. В Windows 10 Copy DVD към DVD е лесно, както и да можете да изтръгнете DVD в пет формата, включително MP4, M4V и MKV. Той е сравнително лесен за използване и има добра поддръжка на потребителите, ако имате проблеми с операцията на вашия Copy Disk Windows 10, но цената от $ 39.95 е малко високо за ограничената функционалност.

Всяко DVD копие

123 Копиране DVD

123 Copy DVD софтуерът улеснява копирането. Дори и да не сте правили това преди, простият потребителски интерфейс улеснява успешно да се направи копие на DVD Windows 10. Въпреки това, Blu-ray функционалността не е включена в безплатната версия; Ще трябва да надстроите до Platinum версията за това, което ще ви върне около $ 49.99.

123 Копиране DVD

1CLICK DVD COPY PRO

При по -висока цена от повечето от 59 долара.00, бихте очаквали 1Click DVD Copy Pro да направи повече от неговите конкуренти. Въпреки това, въпреки че това е солиден избор за безплатен Windows 10 Copy DVD към DVD, също така му липсва някои от функциите за персонализиране, които много потребители биха търсили в добър софтуер за копиране на DVD. Ако сте нов за извършване на копиране и изгаряне на DVD Windows 10 дейности, тогава това може да бъде добър избор за удобен за потребителя, неусложнен интерфейс.

1CLICK DVD копие

Xilisoft DVD Copy Express

Ще оценим софтуера Xilisoft като един от най -добрите начини за копиране на DVD в DVD Windows 10 извън програмата Wondershare. Качеството на компресия е сред най -добрите в бранша и въпреки че му липсват някои незначителни функции за персонализиране, които донякъде могат да бъдат пренебрегвани за многото предимства, които носи. Това е солиден вариант и при $ 39.95 е в съответствие с конкурентни софтуерни пакети.

Софтуер за копиране на DVD на Xilisoft

Част 3. Допълнителни функции на създателя на Wondershare DVD

Колкото и да уважаваме и препоръчваме да проучим тези други опции за вашите Копиране на Windows 10 DVD, Трябва да кажем, че никой не се доближава до създателя на Wondershare DVD по отношение на стойността и функцията. Освен DVD към DVD копиране, Wondershare DVD Creator има редица други функции, като например Burning Video към DVD, редактиране на видео, правене на слайдшоу за снимки и други.

Прости филтри и други инструменти за редактиране ви позволяват да превърнете видеоклиповете си в професионално изглеждащи продукции. След като качите видеоклип, щракнете върху бутона Редактиране или изберете раздела Редактиране на видео от Toolbox, за да проучите опциите за редактиране. Има различни вградени функции като въртене, облицовка и изрязване, както и водни знаци и специални ефекти, можете да персонализирате видеото според вашите нужди.

Wondershare DVD видео редактор

Превърнете статичните си снимки в красиво слайдшоу, в комплект с музика, текст и графика. Лесно е с този интуитивен софтуер. Wondershare DVD Creator предоставя 20 ефекта за вашите снимки и коригирайте яркостта, контраста, насищането, както желаете. Добавете преходни ефекти за вашето слайдшоу и добавете текст или музика, за да го направите по -привлекателен. Можете дори да добавите DVD меню, за да улесните навигацията и да го изгорите на DVD. Споделете създаването на SlideShow на снимката си като формат MP4 с приятелите си.

DVD Photo Slideshow Maker

Правенето на домашни филми е забавно, но гледането им на таблета, смартфон или компютър просто не е толкова добро, колкото да ги гледате на голям екран. Wondershare DVD Creator ви позволява да изгаряте видеоклиповете си във всеки формат до DVD само с малко кликвания. Нещо повече, режимът на персонализиране също се предоставя там, където можете да редактирате видео, да зададете DVD меню, да създавате глави и т.н. Запазете DVD, тъй като ISO или DVD папки също се поддържат.

Как да копирате DVD на друг DVD в Windows 10

Напълно разбирам колко неохотни са DVD колекционерите, когато са помолени да дадат филмови DVD -та и колко се притесняват от DVD, които се влошават с течение на времето, защото тези дискове са наистина крехки и много от тях са извън производството. Ако също сте обезпокоени от тези проблеми, опитайте се да направите копия на вашите DVD -та.

Как да копирате DVD в Windows 10

Когато става въпрос за копиране на DVD-та на Windows 10, ние очакваме безплатна или вградена помощна програма, която да ни помогне. Безплатният софтуер с отворен код като VLC и Handbrake не са компетентни да правят това. Вградените програми като Windows Media Player и File Explorer са разработени само с функции на изгаряне на видеоклипове до DVD и CDS.

Ако искате да копирате вашия DVD филм на друг диск, вие сте на правилната страница, защото ще ви покажем как да копирате DVD в Windows 10 и как да изгорите видеото в друг DVD. Нека да започнем.

Етап 1. Вземете най -добрия софтуер за копиране на DVD за Windows 10

Videoproc Converter се счита за най -добрият софтуер за копиране на DVD се предлага с множество удобни функции за потребители от начинаещи до професионалисти. В сравнение с вградени или с отворен код DVD Rippers, VideOproc Converter се отличава с усъвършенствана техника за декриптиране, за да копира защитени търговски DVD-та, DVD-та с 99-тит на Disney, DVD-тата с ISO, DVD-та с тренировка, DVD-тата за дома, домашни дискове и ISO файлове с изображения.

В ерата, в която изглежда физическите DVD дискове, остават далеч, Videoproc Converter все още продължава да обслужва DVD колекционери чрез копиране на DVD -та, дигитализирайки DVD -та на 370+ съвременни кодеци и формати, включително MP4, MKV, H, H.264, и h.265, Редактиране и подобряване на качеството на видеото на стари и леко надраскани дискове.

Videoproc Converter – най -добрият софтуер за копиране на DVD за Windows 10/11

 • 1: 1 Копиране, за да запазите цялото DVD съдържание, менюта, заглавия, глави, субтитри, аудио песни.
 • Гъвкави опции за копиране: Основно копие, копие на заглавие, папка Video_ts и ISO файлове с изображения.
 • DVD Dipty Copy DVD на твърд диск, мобилни телефони, таблети, смарт телевизори.
 • Изход без загуби, за да запази оригиналното качество на DVD филми/телевизионни сериали.
 • Двигателят на хардуерното ускорение от ниво 3 увеличава процеса до 47x по-бързо в реално време в реално време.

Безплатно изтегляне и инсталирайте Videoproc Converter за копиране!

Безплатно сваляне За победа 7 или по -нова версия

Безплатно сваляне За Mac OS X 10.6 или по -късно

За мобилни потребители щракнете тук>

Стъпка 2. Копирайте DVD в Windows 10 с Videoproc Converter

1. Поставете DVD във вашия компютър.

Поставете DVD на оптичното устройство и го натиснете във вашия компютър. Ако компютърът ви е изпратен без оптично устройство, трябва да свържете външен чрез USB порта.

Поставете DVD в компютър

2. Отворете DVD файла във Videoproc Converter.

Отворете Videoproc Converter. Щракнете върху “DVD” в основния му потребителски интерфейс и изберете DVD на източника. Изберете “Auto Decect”, за да оставите Videoproc Converter да открие типа на системата на файла на диска. Щракнете върху “Готово”.

Импортирайте DVD за Videoproc

3. Копирайте DVD на компютъра Windows 10 с Videoproc Converter.

Вариант 1: За 1: 1 DVD резервно копие

Можете да намерите опции в “Целев формат”> “DVD архивиране” и “DVD профил”, в които сте активирани да копирате DVD в ISO файлове с изображения, Video_ts Folder, MKV и т.н. Можете също да изберете MPEG2 или VOB файлове в списъка с видео формати.

1: 1 DVD копие във Videoproc Converter

Вариант 2: Преобразуване на DVD в по -съвместим формат

Ако съвместимостта с видео има приоритет, бихме предложили да преобразувате DVD в MP4, преди да го изгорим в друг диск. Щракнете върху “Видео” в долната част и изберете “MP4 H.264 “.

Как да копирате DVD на Windows 10 в Videoproc Converter

Вариант 3: За да се улесни по -късното изгаряне на DVD

Ако искате да конвертирате DVD във файла, който е лесен за изгаряне в DVD, трябва да отидете на “DVD профила” под общ видео профил. Там можете да изберете NTSC DVD формат или PAL DVD формат.

DVD профили в Videoproc Converter

4. Запазете цифровото копие на вашия DVD в компютъра.

Изберете папка на компютъра, за да запазите видеото, и натиснете “Run”, за да направите цифрово копие на DVD.

След това трябва да изгорите DVD филма в друг диск със следните стъпки. Просто продължете да четете.

Стъпка 3. Изгорете DVD до празен диск в Windows 10

След копиране на DVD в компютъра, останалото може да бъде информирано в лесни операции за плъзгане и пускане в Windows File Explorer. Но все още има някои подробности, през които трябва да се разхождаме заедно.

1. Поставете и отворете друг DVD с Windows File Explorer.

Изхвърлете DVD и поставете празен или презаписващ се диск във вашия компютър. След като се върти нагоре, се появява прозорец, за да попита какво искате да направите. Просто изберете „Изгаряйте файлове на диск“ в този диалог. Ако подканата за автоматично игра е деактивирана, отидете в раздел „Този ​​компютър“ в Windows 10 или „Computer“ на Windows 7/8.1 и щракнете двукратно върху дисковото устройство.

Дублиращ DVD в Windows 10 с File Explorer

2. Изберете формат на диска.

Редактирайте заглавието на диска и изберете да го използвате “като USB флаш устройство” или “с CD/DVD плейър”. Докоснете „Напред“, за да продължите.

Изберете формат на диска

 • Като USB флаш устройство: Тя ви позволява да изгаряте дискове само използваеми на компютри и показва данни в папки. Можете да изтриете, редактирате и добавяте файлове в този диск по желание. (Файлова система на живо)
 • С CD/DVD плейър: DVD -та, изгорени по този начин, могат да се играят както на компютри, така и на DVD плейъри. Но не можете да изтривате или редактирате файлове след изгаряне. (Овладян)

3. Изгорете видеото в празен диск.

Ще отнеме известно време, за да се форматира устройството. Когато форматирането приключи, отворете диска във File Explorer. Намерете видеоклипа на DVD току -що експортиран от Videoproc Converter. Плъзнете файла в мястото на корена на диска и той ще бъде изгорен автоматично в диска.

Изгорете DVD на Windows 10

Забележка: DVD има само 4.7 GB или 8.5 GB за използване. Ако искате да съхранявате тонове филми, копирайте DVD -та на твърд диск с Videoproc Converter. Обикновено често използваното 2TB устройство може да побере 415 DVD филма (4.7GB на един).

Незадължителен метод: Копирайте DVD на празен диск в Windows Media Player

Windows Media Player се стартира, за да възпроизвежда видеоклипове, аудио файлове и изображения на Windows 7, 8.1, 10. Той премахна помощната програма за възпроизвеждане на DVD на Windows 10, но за щастие запазва безплатната функция за изгаряне на DVD. След като преобразувате DVD в цифров формат с Videoproc Converter, можете да използвате WMP, за да го копирате на друг диск. Ето как.

1. Уверете се, че сте сменили диска на празен в оптичното устройство. Отворен Windows Media Player.

2. Изберете опцията „Изгаряне“ в библиотеката на играчите. Разширете падащото меню и изберете “Data CD или DVD”. Тогава той разпознава вашия диск автоматично.

3. Разгледайте библиотеката, за да намерите DVD видеото, току -що клонирано от Videoproc Converter. Плъзнете и пуснете видео файла или множество файлове в “списък за изгаряне” от дясната страна.

Изгорете DVD в Windows Media Player

Можете да промените поръчката на файла, като плъзнете и пускате файл нагоре и надолу в списъка и премахнете такъв, като щракнете с десния бутон върху него и изберете „Премахване от списъка“.

Стъпка 4. Когато стъпките по -горе са направени, натиснете „Започнете изгаряне“ над иконата на диска, за да започнете да копирате видео/видеоклиповете на празен DVD.

Защо не препоръчваме да копирате DVD -та с Windows Media Player?

1. Не можете да визуализирате видеото, тъй като функцията за възпроизвеждане на DVD се премахна в WMP на Windows 10.

2. Не може да се разкъса или копира DVD в цифрови формати.

3. Изгаря само файлове в DVD -та, които не могат да се играят на някои DVD плейъри.

Често задавани въпроси

Windows 10 има ли софтуер за копиране на DVD?

Не. Microsoft премахна функционалността за копиране на DVD след Windows 8. Потребителите на Windows 10 трябва да копират DVD в компютър със софтуер на трети страни и да изгорят DVD видеото в празен диск с File Explorer.

Законно ли е да копирате DVD?

Правенето на лично резервно копие на съдържанието на DVD е допустимо в някои случаи и нещата се различават леко от държавата в държава. Но накратко, е забранено да копирате защитени DVD за търговски употреби без разрешение на собствениците при всякакви условия.

Какъв тип DVD е най -подходящ за изгаряне на филми?

DVD се предлага в 4 вкуса-DVD-та за записване, презаписване на DVD-та, DVD-та с произволен достъп и DVD за четене само за четене. Ако искате вашите DVDS филми да бъдат само четими, изберете DVD-R или DVD+R. Ако искате да редактирате и изтриете файлове на диска по желание, тогава DVD-RW, DVD+RW или DVD-RAM.

Как да направя DVD само за четене?

Копирайте DVD филми в DVD-R или DVD+R. След като съхранявате видеоклипове, той се чете по подразбиране само за четене. DASH и плюс между DVD и R, използвани за представяне на различни спецификации за писане и четене. Но забележимите разлики са изминали наскоро.

Отказ от отговорност: Ние не се застъпва за копиране на разрешени или защитени DVD видеоклипове.

За автора

Cecilia Hwung е маркетинг мениджър на софтуера Digiarty и главният редактор на екипа на Videoproc. Тя преследва общ напредък с екипа си и очаква да споделя творческо съдържание и полезна информация с читателите. Тя има силен интерес към копирайтинг и богат опит в редактирането на съвети.

Начало> Медиен конвертор> Копиране на DVD Windows 10

Videoproc е основен клон на софтуера Digiarty, който е водеща мултимедийна софтуерна компания, основана през 2006 г. Той се стреми да предостави по-лесно хардуерно ускорено решения за редактиране и преобразуване на видео аудио. Инсталираната основа на продукта Videoproc е достигнала 4.6 милиона единици от 180 държави от излизането му преди 5 години.