Как да използвате видео редактор на Microsoft: Направете филми със скрития софтуер за редактиране на видео на Windows

Резюме:

В тази статия ще ви насоча как да използвате скрития видео редактор на Microsoft, приложението Photos, за да създавате и редактирате видеоклипове в Windows 10. Ще представя и някои други безплатни опции за софтуер за редактиране на видео за Windows 10. Следвайки стъпките по-долу, можете лесно да създадете забавни и холивудски филми без никакви водни знаци.

Ключови точки:

 1. Приложението за снимки на Microsoft е скритият видео редактор в Windows 10, който работи подобно на Windows Movie Maker.
 2. Можете да използвате приложението Photos за подрязване на видеоклипове, да създавате слайдшоу с музика и ефекти на движение, да добавите текст и филтри и други.
 3. Приложението за снимки има автоматичен видео режим, който може да превърне вашите изображения във видеоклипове автоматично.
 4. Можете също така да използвате персонализирания видео режим, за да имате повече контрол върху подстригването, преоразмеряването, добавянето на ефекти и регулирането на звука на аудиото.

15 Уникални въпроса:

 1. 1. Как мога да получа достъп до приложението Microsoft Photos в Windows 10?
 2. За да получите достъп до приложението Microsoft Photos, щракнете върху иконата на Windows в лентата на задачите и изберете „Снимки“ от списъка с приложения.

 3. 2. Какви са системните изисквания за приложението Photos в Windows 10?
 4. Минималните системни изисквания за приложението Photos са Windows 10 Версия 16299.0 или по -високо за настолен компютър и лаптоп и Windows 10 Mobile версия 10581.0 или по -високо за мобилните телефони.

 5. 3. Как мога да създам нов видео проект в приложението Photos?
 6. Кликнете върху „Ново видео“ и след това „Нов видео проект.„Дайте на видеото си име и продължете към интерфейса за редактиране.

 7. 4. Как мога да импортирам файлове в приложението Photos?
 8. Кликнете върху “+ Добавяне”, за да импортирате вашите снимки и видеоклипове от вашия компютър. Обърнете внимание, че ако искате да добавите видеоклипове в YouTube, първо трябва да ги изтеглите.

 9. 5. Как мога да отрежа видеоклипове в приложението Photos?
 10. Изберете видеоклипа и щракнете върху “Trim”, за да го отрежете.

 11. 6. Мога ли да прилагам филтри и 3D ефекти в приложението Photos?
 12. Да, можете да кликнете върху “Филтри”, за да приложите нов външен вид към вашето видео или да добавите 3D ефекти, за да привлечете вниманието към конкретни елементи.

 13. 7. Как мога да добавя заглавия и ефекти на движение към моето видео?
 14. Кликнете върху “Добавяне на карта за заглавие”, за да добавите заглавия или надписи, и приложете ефектите на панорамиране и увеличаване на неподвижни снимки.

 15. 8. Мога ли да избера фонова музика за моето видео?
 16. Да, можете да докоснете „фонова музика“, за да изберете музикална песен, която автоматично ще се приспособи към дължината на вашето видео.

 17. 9. Какви са опциите за качество на видеото за експортиране на видеоклипове в приложението Photos?
 18. Приложението за снимки предлага три опции за качество на видеото: високо (1080p), средна (720p) и ниска (540p). Препоръчва се да изберете високо качество на видео.

 19. 10. Може ли приложението за снимки да редактира всички типове файлове?
 20. Не, приложението Photos може да редактира видео файлове като MP4, WMV, MOV, AVI, MKV и M2TS, но не може да редактира FLV, VOB и ISO файлове. За редактиране на видеоклипове на HEVC може да са необходими допълнителни кодеци.

 21. 11. Какви са някои алтернативи на приложението Photos за разширено редактиране на видео?
 22. Ако се нуждаете от разширени функции като видео преходи, разделени инструменти, ефекти на зелен екран и стабилизация на видео, можете да помислите да използвате други опции за софтуер за редактиране на видео.

 23. 12. Има ли проблеми с производителността с приложението Photos?
 24. Понякога приложението за снимки може да срещне проблеми с производителността, като бавно зареждане или не работи безпроблемно.

 25. 13. Мога ли да използвам приложението Photos на Windows 11?
 26. Да, приложението Photos е достъпно и в Windows 11.

 27. 14. Има ли други опции за софтуер за редактиране на видео за Windows 11?
 28. Да, има много опции за софтуер за редактиране на видео за Windows 11, включително официални приложения и неофициални програми.

 29. 15. Къде мога да намеря и изтегля видео редактори за Windows 11?
 30. Можете да намерите и изтеглите видео редактори за Windows 11 от официални магазини за приложения или надеждни уебсайтове.

Как да използвате видео редактор на Microsoft: Направете филми със софтуер за редактиране на Windows S скрит видео

Разширени възможности за редактиране на видео

Топ 4 безплатни Windows 10 видео редактори Можете да опитате 2023

Ако търсите безплатен видео редактор на Windows 10, можете да опитате Microsoft Photos, Windows Moviemaker или друг софтуер за редактиране на видео. Най -добрият безплатен видео редактор за Windows, Minitool MovieMaker, разработен от Minitool, се препоръчва тук. Можете лесно да създадете забавни, холивудски филми без воден знак с него.

Искате да създадете или редактирате видео в Windows 10? Има ли безплатен видео редактор на Windows 10?

Тази публикация показва как да създавате видеоклипове с вградено приложение за снимки на Windows 10 и друг безплатен софтуер за редактиране на видео.

Microsoft Photos – Windows 10 Скрит видео редактор

Windows 10 има скрит видео редактор, Microsoft Photos App, което работи малко като Windows MovieMaker. Можете да използвате приложението Photos, за да подрязвате видеоклипове, да създавате слайдшоу, които да комбинират вашите снимки и видеоклипове с музика, движение, текст и други.

Лекият безплатен софтуер за редактиране на видео също има предимството, че може да обърне вашите изображения към видеоклипове автоматично под автоматичния видео режим. Това е много полезно, ако искате да споделите видео, но не сте’няма време да го създадете.

Също така, можете да използвате персонализирания видео режим за подрязване, оразмеряване на видеото, промяна на звука на аудиото, добавяне на филтри, текст, движение и 3D ефекти.

Има ли Windows 11 видео редактор - да, има много!

Има ли Windows 11 видео редактор – да, има много!

Има ли Windows 11 вграден софтуер за редактиране на видео? Да, има повече от едно приложение. Освен това има много видео редактори на Windows 11.

Как да използвам приложението Microsoft Photos в Windows 10?

Приложението за снимки на Windows 10 трябва да се инсталира на вашия компютър по подразбиране. Изберете Windows икона в лентата на задачите и изберете Снимки от списъка с приложения, за да го отворите.

Ако можеш’T Намерете вградения скрит видео редактор на Windows 10, трябва да проверите минимума и препоръчаните системни изисквания.

 • Настолен компютър и лаптоп: Windows 10 Версия 16299.0 или по -високо
 • Мобилен телефон: Windows 10 Mobile версия 10581.0 или по -високо

Щракнете Ново видео и щракнете Нов видео проект, И назовете видеото си като моя филм, за да получите следния интерфейс.

Стъпка 2. Импортиране на файлове.

Щракнете + Добавяне За да импортирате вашите снимки и видеоклипове от вашия компютър.

Забележка: Ако искате да добавите видеоклипове в YouTube към този безплатен видео редактор на Windows 10, първо трябва да изтеглите видеоклипове в YouTube.

Плъзнете тези елементи в таблото за разказване. Можете да ги плъзнете и пуснете на нова позиция в таблото, за да организирате тези медийни файлове.

Стъпка 3. Редактирайте вашите видеоклипове.

Подрязване на видеоклипове: Ако видеоклипът е твърде дълъг, можете да го изберете и щракнете върху Подстригване да го отреже. (Свързана статия: Видео тример.)

Прилагайте филтри и 3D ефекти: Можете да щракнете върху Филтри За да придадете на видеото си напълно нов облик или да добавите 3D ефекти, за да привлечете вниманието към нещо във вашето видео.

Добавете заглавия и ефекти на движение: Можете да щракнете върху Добавете заглавна карта За да добавите заглавия или надписи към вашия видео. (Свързана статия: Добавете субтитри към видео безплатно.)

Изберете фонова музика: Докоснете Фонова музика За да изберете музикална песен. Избраната музика автоматично ще се приспособи към дължината на видеото.

Прилагайте музика

Стъпка 4. Запазете видео.

След редактиране на видеоклипове можете да щракнете върху Завършете видеото да го експортирате. Microsoft Photos предлага 3 качество на видеото, включително високо (1080p), средна (720p) и ниска (540p). Препоръчва се да изберете високо качество на видео.

Запазете видео

Microsoft Photos наистина е добър видео редактор на Windows 10, но не може да редактира всички типове файлове. Можете лесно да добавите видео файлове като MP4, WMV, MOV, AVI, MKV и M2TS, докато не можете да редактирате FLV, VOB и ISO файл с Windows Hidden Video Editor. И, HEVC видео изисква инсталиране на допълнителни кодеци.

Понякога приложението Microsoft Photos се натъква на проблеми с производителността, не е’t работи гладко или зарежда изображения, които бързо. И, някои усъвършенствани функции като видео преход, сплит инструмент, зелен екран, видео стабилизиране на видеото липсват. Какво трябва да направите, ако искате да прилагате преходи във филми или видеоклипове?

Приложението за алтернативи на Microsoft Photos може да ви помогне. В тази публикация ние изброяваме страхотните замествания за приложението Windows 10 Photos.

Windows 11 Видео редактор Изтегляне: ClipChamp/Снимки/Създател на филми

Windows 11 Видео редактор Изтегляне: ClipChamp/Снимки/Създател на филми

Какви са видео редакторите на Windows 11, или официални приложения, или неофициални програми? Къде да намерите и изтеглите видео редактори за Windows 11? Прочетете тук!

Производител на филми на Windows-Вграден филмов производител на Windows

Като аз’По -рано каза, приложението Microsoft Photos, което работи малко като Movie Maker. Microsoft Movie Maker е друг безплатен видео редактор на Windows 10.

Производителят на филми на Windows някога беше светът’S най -популярният безплатен инструмент за редактиране на видео за Windows. Той предлага някои основни функции като видео ефекти, видео преходи, добавяне на заглавия/кредити, аудио песен, разказване на времевата линия и авто филм.

Как да създадете видео в Windows 10 с този безплатен и лесен за използване софтуер за редактиране на видео?

Първо, трябва да стартирате този безплатен видео редактор на Windows, да импортирате вашите снимки, видеоклипове и музикални файлове.

След това можете да отрежете или разделяте видеоклипове, да добавите текст към видеоклипове и да добавите преходи към видеоклипове.

И накрая, можете да запазите този филм или да го качите в YouTube, за да го споделите с приятели.

Производител на филми на Windows

Моля, обърнете внимание, че създавателят на филми на Windows вече не е достъпен за изтегляне. Ако искате да изтеглите този безплатен видео редактор на Windows 10 без пакет софтуер или вирус, можете да щракнете върху следния бутон.

Това изтегляне е напълно безопасно. 100% гарантиран без вируси и шпионски софтуер! За повече подробности можете да прочетете тази публикация: Windows Moviemaker Безплатно изтегляне.

И двата приложението на Windows Microsoft Photos и създавателят на филми за Windows могат да отговорят на вашите основни изисквания за редактиране, но имат някои ограничения. Приложението на Windows Photos липсват инструменти за корекция на цветовете или други разширени опции за редактиране на видео; Услугата за създаване на филми на Windows беше прекратена.

Как да използвам видео редактор в Windows 10/11 (снимки, производител на филми…)?

Как да използвам видео редактор в Windows 10/11 (снимки, производител на филми …)?

Как да използвам видео редактор Windows 11? Как да видео редактор в Windows 10? Какви видео редактори имат Windows? Намерете отговорите тук!

Minitool Moviemaker – най -добрият безплатен видео редактор на Windows 10

Ако искате да редактирате вашите FLV видеоклипове или искате да приложите преходи за комбиниране на видеоклипове в един, можете да опитате Minitool MovieMaker.

Minitool MovieMaker, безплатен и прост видео редактор, може да е най -добрата алтернатива на приложението Microsoft Photos. Интерфейсът за софтуер за редактиране на видео за видео на Minitool се сегментира в три основни режима: медийна библиотека, визуализация и времева линия. С този чист интерфейс можете лесно да редактирате видеоклипове в Windows 10 без никакви затруднения.

основният интерфейс на Minitool MovieMaker

Как да използвате Minitool MovieMaker за създаване или редактиране на видео в Windows 10?

Етап 1. Импортиране на файлове.

Изтеглете и инсталирайте безплатния софтуер за редактиране на Minitool.

Стартирайте го, щракнете Режим на пълнофункционално За да влезете в основния интерфейс.

Щракнете Импортиране на медийни файлове За да добавите вашите снимки, видеоклипове и музикални файлове.

Плъзнете и пуснете тези файлове към простата времева линия.

Добавете файлове в софтуера за редактиране на видео Minitool

Стъпка 2. Редактиране на видеоклипове

 • Подредете клипове: Можете да плъзнете и пуснете медийните файлове, за да промените позицията им.
 • Подстригване или разделяне на клипове: Можете.
 • Прилагайте филтри: Можете да плъзнете и пуснете ефект на филтър към вашите видео или фото клипове в времевата линия.
 • Добавете текстове: Вие сте в състояние да добавяте заглавия, крайни кредити, както и надписи към видеоклипове, за да завършите историята си.
 • Редактиране на музикални файлове: Можете да комбинирате аудио файлове, да избледнявате или да избледнявате музикални файлове и т.н.
 • Добавете видео преходи: Можете да приложите преходи между клипове, за да направите вашето слайдшоу или филм да изглеждат добре и впечатляващи. Minitool MovieMaker предлага около 100 зашеметяващи видео преходи, за да поддържате вашите проекти ангажиращи и стилни. Докоснете Преход В лентата на менюто изберете видео преход, който харесвате в библиотеката, плъзнете и пуснете между клиповете в времевата линия.

Добавете преходи към видеоклипове

Стъпка 3. Експорт филм.

След редактиране на видеоклипове можете да запазите това видео на компютър или устройства. Щракнете върху Експорт Бутон в този безплатен видео редактор на Windows 10.

Експотен видеоклип

Изберете видео формат, като MP4, и изберете качество на видео. (Този инструмент ви позволява да запазите видеоклипове в различни файлови формати, като по този начин можете лесно да промените видео формат.)

След това назовете видеото си и изберете път за съхраняване на това видео.
Накрая щракнете върху Експорт бутон.

След като експортирате видео, можете да щракнете върху Намерете целта За да проверите видеото. Не’Не е необходимо как да премахнете воден знак от видео, тъй като Minitool MovieMaker е безплатен видео редактор без воден знак.

Топ 6 Автоматични видео редактори за създаване на видеоклипове през 2023 г

Топ 6 Автоматични видео редактори за създаване на видеоклипове през 2023 г

Искате ли да опитате автоматичен видео редактор, за да правите видеоклипове бързо? Тази публикация е съставила 6 автомобилни видео редактори за вашата справка. Просто проверете това ръководство сега!

Защо да изберете Minitool Moviemaker?

 1. Това е безплатен, без реклами, без пакет софтуер за редактиране на видео без воден знак.
 2. Той предлага прост, чист и приятелски потребителски интерфейс. Новакът може лесно да създава видеоклипове без никакви затруднения.
 3. Това ви позволява да добавяте видео преходи за комбиниране на видеоклипове в един или да направите слайдшоу във Facebook.
 4. Той предлага шаблони за филми, които ви позволяват лесно да създавате забавни, холивудски филми. Трябва само да изберете шаблон, да импортирате вашите файлове и да запазите този филм на вашия компютър.
 5. Той предлага функция за подстригване и разделяне, за да ви помогне да разделите голямо видео или да премахнете някои нежелани части от видео.
 6. Той ви позволява да променяте резолюцията на видео и да променяте видео формат, дори може да преобразува видео в mp3.

Свързана статия: Ако искате да извлечете аудио от YouTube, можете да опитате друг професионален YouTube Downloader – Minitool Utube Downloader.

OpenShot-производител на видеоклипове с отворен код

OpenShot е друг видео редактор на Windows 10 и е производител на видеоклипове с отворен код. Като цяло, това е многоплатформен видео редактор, който поддържа Linux, Mac и Windows.

Този безплатен видео редактор на Windows има основен интерфейс. Той е проектиран да бъде най -лесният и приятелски софтуер за редактиране на видео. Той предлага два гледки (прости и усъвършенствани), като по този начин можете да превключвате между тях по всяко време.

Можете да импортирате различни файлови формати от аудио файлове, неподвижни снимки и множество видове видео кодеци, включително 4K, и редактирате тези файлове с някои основни функции, включително тапицерия, изрязване, анимация, ключови рамки и т.н. Разбира се, можете да премахнете фона от вашите видеоклипове, да обърнете цветовете, да регулирате яркостта, да добавите красиви 3D анимационни заглавия и ефекти и други.

OpenShot предлага 5 песни по подразбиране, но можете да добавите повече, ако имате нужда. Можете да добавите всякакъв вид медии към тези песни. Например, можете да добавите аудио песен до видео песен. Общите потребители могат да се чувстват малко разхвърляни, но някои професионални редактори може да харесат това.

Най -голямата характеристика на този безплатен видео редактор на Windows 10 е, че той е достъпен на много различни езици и може да превежда онлайн стартиране.

Наличен ли е VN видео редактор за компютър? VN алтернативи за компютър/телефон

Наличен ли е VN видео редактор за компютър? VN алтернативи за компютър/телефон

Какво’S VN видео редактор? Достъпно ли е за вашия компютър или Mac? Как да изтеглите VN видео редактор? Какво’S най -добрата алтернатива на VN Video Editor за компютър? Прочетете тази публикация!

Долен ред

4 различни видео редактори са изброени тук. Можете да изберете подходящ видео редактор на Windows 10 за създаване или редактиране на видеоклипове. Ако не’Като инсталиране на софтуер, можете да опитате скрития видео редактор на Windows 10 – Microsoft Photos App. Ако искате да направите видео на времева линия с някои усъвършенствани функции като видео преходи, по -добре да изберете Minitool MovieMaker.

Кажете ни какво мислите за видео редактор на Windows 10?

Надяваме се, че тези 4 безплатни инструмента ще бъдат от полза за тези, които търсят приличен софтуер за редактиране на видео с видеоклипове на Windows 10.

Често задавани въпроси за видео редактор на Windows 10

Има ли Windows редактиране на видео?

Windows 10 има скрит видео редактор, Microsoft Photos, който работи като Windows MovieMaker или Minitool MovieMaker. Приложението за снимки на Windows 10 ви позволява лесно да създавате филми и слайдшоу. Този безплатен видео редактор дори може да създава видеоклипове автоматично.

Има ли Windows 10 безплатен видео редактор?

 1. Microsoft Photos
 2. Windows Moviemaker
 3. Minitool Moviemaker
 4. OpenShot

Кой е най -добрият видео редактор за Windows 10?

Minitool MovieMaker, безплатен, без реклами, без пакет софтуер, е най -добрият безплатен видео редактор за Windows 10. Той предлага страхотни шаблони за филми, като по този начин можете лесно да създадете изключителни видеоклипове с Click. Освен това, най -добрият безплатен видео редактор на Windows 10 предлага други добри функции, включително видео преходи, текстове за анимация и други.

Как мога да редактирам видеоклипове на моя компютър?

 1. Отворете Minitool MovieMaker и импортирайте вашите медийни файлове.
 2. Драж и пускайте файлове на времевата линия.
 3. Подредете клипове.
 4. Добавете видео преходи, анимиран текст, вирусни ефекти към видео.
 5. Разделете или отрязвайте видео, както искате.
 6. Променете яркостта, контраст на видеоклиповете.
 7. Запазете видеото на компютър или мобилни устройства.
 • Топ 7 видео редактори без воден знак за компютър
 • 5 най -добри видео редактори за Windows 11 [безплатно и платено]
 • 5 най -добри безплатни редактори на видео звук за редактиране на видео аудио
 • Топ 7 най -добри MP4 редактори за Windows и Mac – Преглед
 • 7 най -добри безплатни MIDI редактори за редактиране на MIDI файлове | Крайно ръководство
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Reddit

Как да използвате видео редактор на Microsoft: Направете филми със софтуера за редактиране на видео за редактиране на видеоклипове на Windows

Открийте как да редактирате видеоклипове с безплатния видео редактор на Microsoft

Microsoft снимки на лаптоп

 • Днешните най -добри видео редактори
 • Как да редактирам видеоклипове

Знаете ли там’с Безплатен софтуер за редактиране на видео Скрит в приложението ви за снимки на Microsoft? Популярният, лек редактор на снимки и зрителят се предлага предварително инсталиран на Windows 10 и Windows 11, и докато JPG и PNG са неговата опора, тя’просто е достатъчно мощен, за да ви позволи да редактирате и подрязвате филмите си.

Най -добрият начин да се сетите Видео редактор на Microsoft, Което е основна част от приложението „Снимки“ от 2017 г., е като модерно възприемане на филмовия производител на Windows. За Софтуер за редактиране на видео, то’S наистина просто (дори основно) и наистина достъпно – и вие спечелихте’не се нуждая от висок клас Компютър за редактиране на видео за постигане на резултати. Можете да качвате и организирате медии на вашата времева линия, след което да добавите няколко специални ефекта, 3D анимации, преходи и музика.

То’S никога няма да поемат харесванията на холивудския клас Davinci Resolve. То’не дори не е наравно с скорошното придобиване на Microsoft Clipchamp, един от Най -добрият софтуер за редактиране на видео за начинаещи. Там просто е’t достатъчно инструменти и функции тук за поддържане на професионални редактори и видеографи.

Но за добре подрязване на видеоклипове, създаване на бързи клипове и правене на вашите кадри да изглеждат представителни, Microsoft Video Editor е идеален. Най-хубавото е, че редактирането в приложението е неразрушително, така че можете да се върнете по-късно, ако промените решението си.

Тук’s как да намерите видео редактор на Microsoft и да създадете видео от началото до края.

Днешните най -добри видео редактори

Adobe Premiere Pro: Най -добрият видео редактор като цяло
Premiere Pro предлага изключителна стойност за парите. Това е индустриалната стандартна програма за редактиране на видео за професионали. Ако се отнасяте сериозно към вашите видеоклипове, трябва сериозно да помислите за отиване на стандартния видео редактор на Adobe в индустрията.

CyberLink PowerDirector: Видео редактор на най -добрата стойност
PowerDirector е страхотен избор, ако ви харесва идеята за премиум видео редактори, но все пак искате да поддържате ниски разходи – поне в сравнение с Adobe Premiere Pro. С абонамент на живо получавате инструмент, опакован с функции, който се грижи за начинаещи, междинни продукти и плюсове. Особено харесваме неговия умен магически филмов магьоснически режим.

Apple Final Cut: Най -добрият видео редактор за Mac
Може да е насочен категорично към професионалния край на пазара, но Apple Final Cut Pro не е излишно сложен и неговата „безпроблемна“ времева линия е супер интуитивна. Плащате за това предварително, а не месечно, така че е вероятно да се получи по -достъпно в дългосрочен план, ако сте професионалист (или отидете професионалист).

Как да редактирам видеоклипове в видео редактор на Microsoft

1. Изберете вашите файлове

Отворете приложението Photos – В края на лентата ще видите опцията за видео редактор. Щракнете върху това, след това изберете „Нов видео проект“. Дайте на видеото си име и натиснете добре.

На главния екран има три панела – библиотека, зрител и разказ на проекта (това е вашата времева линия).

За да добавите медиите, насочете се към библиотеката на проекта и натиснете Add. Изберете местоположението на вашите файлове, след което изберете медиите. Те сега ще се появят в библиотеката, достъпни, когато имате нужда от тях.

2. Подредете и подстригвайте видеоклипове

С вашите видеоклипове и снимки, съхранявани в библиотеката на проекта, това е прост случай на плъзгане на тези клипове на времевата линия. Оттук е силно лесно да се пренарежда клипове само като ги влачите и пускате в положение.

Ако клипът ви се нуждае от подрязване, подчертайте го и изберете тапицерия от инструментите на Storyboard. Използвайте дръжките отляво и надясно, за да зададете начална точка за видеото. Това е полезно, ако просто трябва да обръснете неудобно отваряне или да завършите от видеото. Когато приключите, щракнете върху Готово.

За да превърнете по -дългите видеоклипове в по -управляеми парчета, опитайте да използвате функцията за разделяне.

3. Добавете заглавия и ефектите на движението

За да добавите заглавия или надписи към вашето видео, щракнете върху „Добавяне на карта за заглавие“. Това поставя нова карта в началото на вашата табло – въпреки че можете да плъзнете и пуснете това по -дълбоко във видеото си, ако имате нужда.

Маркирайте тази миниатюра, след това натиснете текст, за да промените стила и думите. Има много шаблони с шаблони и фонови карти, които да пасват на различни тонове. Вие сте свободни да редактирате продължителността на заглавните карти по същия начин, по който подрязвате видеоклипове – като зададете дръжките на тапицерията към началните и крайните точки.

Ако видеоклипът е дълъг поне две секунди, текстът ще бъде анимиран, когато се появи. Изберете стил от списъка вдясно (за съжаление тези арени’t Персонализирано), след това изберете позиция. Когато ти’Завърших, щракнете върху Готово.

За да видите опцията за движение, първо се уверете, че е подчертана снимка или видео. Това добавя някои интересни ефекти на панорама и мащабиране, които са особено ефективни за неподвижни изображения. Изберете кадър от таблото, след това щракнете върху иконата и изберете стил.

4. Прилагайте филтри и 3D ефекти

За да придадете на видеото си напълно нов облик, изберете теми 0, той се намира в менюто с три точки в горния десен ъгъл. Всяка тема ще добави различна музика към вашето видео, с подходящо оформени заглавия. Приложението автоматично ще коригира колко дълго се показват снимки да се синхронизират с музиката.

Има и филтри в стил Instagram, за да добавите нотка на стил към вашето видео. Щракнете върху видеоклип или снимка, след това изберете иконата на филтри и изберете опция. Всички предварително зададени имат винтидж вид и за съжаление не’t Персонализирано, но там’s доста богат избор. Направете своя избор, след това щракнете върху Готово, за да потвърдите.

За да направите нещата още по -специални, изберете 3D ефекти. Това обаче не е пълен с 3D софтуер за моделиране и изобразяване. Това са забавни ефекти на частиците, които можете да използвате, за да привлечете вниманието към нещо във вашето видео. Фините обикновено са най -ефективните, но те’да сте напълно персонализирани, за да можете да намалите по -драматичните. Преместете зеления плъзгач под прозореца за визуализация, за да изберете кога трябва да се появи ефектът, и използвайте стрелките, за да регулирате ъгъла и посоката му.

5. Променете музиката

Имате две опции за получаване на музика във вашето видео. В горната десница има опцията „фонова музика“, а до него „Персонализирано аудио“.

Ако изберете вградената фонова музика на видео редактора, получавате достъп до шепа аудио файлове на запасите. Изберете един, визуализирайте го и маркирайте кутията „синхронизирайте видеоклипа си с ритъма на музиката“, за да запазите всичко в ритъм. Ако имате нужда от подходящи мелодии, ние закръглихме някои от най -добрите музикални проби и SFX библиотеки там за аудио на стоката.

Персонализираното аудио, от друга страна, е просто място за качване на вашите собствени записи. Така че, ако сте създали разказ за вашето видео, ето къде ще добавите това към вашето видео. Щракнете върху „Добавяне на аудио файла“, Навигирайте File Explorer, за да намерите вашата музика, след което щракнете върху OK. Песни ще бъдат добавени към вашия клип, където ще отрежете и преместите клипа към съответната част от видеото. Изберете Готово, за да завършите.

Ако звукът в някой от вашите видеоклипове е твърде силен и заглушава музиката, щракнете с десния бутон на мишката и изберете ‘Сила на звука’ да го изключите или заглушите.

6. Запазете и споделете вашето видео

Когато ти’Изберете, изберете „Завършете видеото“ и изберете опция за разделителна способност – ниска, средна или висока. Вашият избор ще определи качеството на картината, но можете’t ръчно задайте разделителната способност или честотата на кадрите. След това видеото ще бъде представено (което може да отнеме известно време в зависимост от вашия хардуер), кодиран във формат MP4 и запазен във вашата папка с снимки.

Веднъж това’S готово, вие сте свободни да споделяте файла си, за да могат всички да гледат най -новия си шедьовър.

 • Бъдете креативни в движение с най -добрите лаптопи за редактиране на видео

Cat е редактор на сестринския сайт на Techradar advnture. Тя’S Обединеното кралство с квалифициран ръководител на бягането и в свободното си време не се радва на нищо повече от това да вдига обувките си и да удря пътищата и пътеките (The Muddier, толкова по -добре)

 • Стив Кларк B2B редактор – Creative

Windows 10 Video Editor – Колко добре е Microsoft’S инструмент за редактиране на видео?

Windows 10 може да не е най -популярната операционна система, която Microsoft пусна до момента. Въпреки многото си недостатъци, той идва с доста изненадващи характеристики, за които много хора не знаят, които могат да бъдат доста удобни.

Една такава функция е вграден видео редактор. Макар да не е усъвършенстван инструмент за професионални видео редактори по никакъв начин, видео редакторът на Windows 10 е по -добър от вас’D Очаквайте.

В тази статия ние’Ще прегледам видео редактора’S функции, обяснете какво можете да направите с него, да ви предостави шепа безплатни алтернативи и да ви покаже как да правите видеоклипове с Invideo, за минути.

Позволявам’s скочи точно в!

Изстрелване на видео редактора на Windows 10

Ако ти’Re за средно потребител на компютър или лаптоп, фактът, че Windows има вграден видео редактор, спечелил’t точно бъдете очевидни. Докато инструментът е’и скрито, то’е част от приложението Photos, а вие’D трябва да знам къде да го търся, за да го намерите.

Във файловия Explorer, вие’Ще видя опция с етикет Видеоклипове . Освен ако нямате видео на вашето устройство, там’s Нищо, което да показва, че можете да стартирате видео редактора от там. Дори и да имате видеоклип, който сте’d обичам да редактирате, щракнете с десния бутон върху него и избирането на Отворен с Опцията ще ви създаде впечатление, че единственото нещо, което можете да направите с видеото, е да го възпроизведете.

Опции за видео редактор на Windows 10

Много малко хора биха предположили, че всъщност можете да отворите и редактирате видеото с приложението Photos – все пак, което изглежда е така. Смешното е, че Windows 10 също има приложение за видео редактор (което ние’ще стигна до миг), но опцията е’t присъства тук. Според нас това е надзор върху Microsoft’s част.

След като отворите видеото чрез приложението Photos, то ще започне да възпроизвежда автоматично. В горния десен ъгъл, вие’Ще видя Редактиране и създаване бутон.

Опции за редактиране на снимки в Windows 10

Щракването върху него ще разкрие падащо меню с всички различни опции за редактиране:

(1) подстригване

Подрязването ви позволява да режете видеото си и да изберете желаната част, която искате да запазите. Изборът на тази опция ще разкрие две дръжки на времевата линия, които можете да плъзнете наляво и надясно, за да изберете конкретна част от видеото.

Photos Trim Option Windows 10

Веднъж ти’отново, щракнете върху Запази като , Преименувайте новото видео и изберете къде искате да го запазите.

(2) Добавете SLO-MO

Опцията за бавно движение ви позволява да забавите част от вашето видео. Над видеото, вие’Ще видя две икони – едната, представляваща човек, а другата представлява костенурка.

По подразбиране плъзгачът ще бъде зададен чак до костенурката, което е супер SLO-MO опция. Това ви позволява само да изберете една точка във видеото, която ще бъде супер-сложна, до момента, в който може да изглежда, че видеото замръзна.

За да добавите действително бавно движение, трябва да настроите плъзгача в средата, като на изображението по -долу.

Добавете SLO-MO Windows 10

Още веднъж, вие’Ще видя две дръжки, които можете да плъзнете, за да изберете частта от видеото, което искате да бъдете в бавно движение. Няма начин да регулирате действителната скорост, така че вие’отново се забийте с една опция, която инструментът предоставя.

Можете да възпроизведете видеото, за да видите дали сте’отново доволни от резултата. Когато ти’Завършете се с бавно движение, щракнете върху Запази копие В горния десен ъгъл.

(3) Запазване на снимки

Бихме били’t категоризирайте Запазете снимки Опция под редактиране на видео.

Запазване на снимки функции Windows 10

Както подсказва името, можете да използвате тази функция, за да запазите конкретни кадри от видеото като снимки. Това може да бъде полезно, ако искате да заснемете някои запомнящи се моменти от домашно видео и може би да ги рамкирате или да създадете фотоалбум.

(4) Рисуване

The Рисувам Функцията ви позволява да променяте видеото си, като го нарисувате върху него.

Функция за рисуване в редактора на Windows

Тази функция напомня на MS Paint, но с по -малко опции. Можете да избирате само между:

– Молив
– ПИН ПИН
– Калиграфска писалка

(5) Създайте видео с текст

Избор на Създайте видео с текст Опцията всъщност отваря видео редактора, който е напълно отделен инструмент от снимки.

От тук можете да добавите текст към различни части от вашето видео. Има 17 различни стила/шрифта, от които да избирате, както и шест различни текстови разположения.

Създайте видео с текст

Можете да коригирате, когато текстът се появи във видеото, като преместите дръжките на времевата линия. Опцията е доста опростена, но може да бъде полезна при създаването на видео презентации или ако искате да разкрасите домашните си видеоклипове.

(6) Добавете 3D ефекти

Възможността за добавяне на анимирани 3D ефекти е нова функция на приложението за снимки на Windows 10. Можете да избирате между 30 или толкова различни ефекти и да добавите дъжд, конфети, фойерверки, светкавици или прахови експлозии към вашето видео.

Добавете 3D ефекти в приложението Windows 10 Photos

Изберете ефекта, който искате да добавите от дясната страна на екрана, и следвайте инструкциите на екрана, за да ги коригирате. Процесът е доста прост – просто избирате къде искате ефектите да се появят на екрана и да изберете в този момент те’Ще се покажа чрез регулиране на плъзгача на времевата линия.

Отделно от това, можете да завъртите 3D ефекта, за да съответствате на видеото и да зададете силата на звука. Както при всички останали опции за снимки оферти, 3D ефектите са готини и лесни за добавяне, но са арени’t нещо ти’D вероятно се използва при създаване на професионални видеоклипове.

Цялостното впечатление от опциите за редактиране на видео, което инструментът за снимки ви позволява да използвате, е, че те’отново голи кости, въпреки че могат да добавят няколко забавни елемента към вашите видеоклипове. Едно нещо, което трябва да се отбележи, е, че инструментът е доста бъги. Дон’Не се изненадайте, ако програмата спре да работи изведнъж или ако прави определени опции недостъпни, практически ви принуждават да го рестартирате и да започнете да редактирате от нулата, освен ако не спестявате напредъка си на всеки няколко минути.

Това, което не успяваме да разберем, е защо Microsoft направи тази напоена версия на инструмент за редактиране на видео, като се има предвид, че операционната система разполага с действителен видео редактор, макар и с ограничени възможности.

Видео редактор на Windows 10

За да стартирате действителния вграден видео редактор, вие’Ще трябва да използвам лентата за търсене. Напишете в “редактор на видеоклипове” и изберете инструмента, който се показва в резултатите.

Видео редактор на Windows 10

След като отворите приложението, изберете видеоклипа, който искате да редактирате, и го добавете в таблото за разказване. Вие’Ще видя всички различни опции за редактиране над клиповете, които сте’VE добави към таблото за разказване.

Видео редактор в потребителския интерфейс в Windows 10 Video Editor

Тъй като всички останали функции са идентични с тези, които вие’ще намерим на снимки, ние’Ще прегледам само трите допълнителни опции, който видео редактор предоставя.

(1) фонова музика

Чрез видео редактора’s Фонова музикална функция, можете да добавите музика, за да допълвате вашите видеоклипове. В горния десен ъгъл на инструмента изберете Персонализиран аудио опция и качете аудио пробата, която искате да използвате във вашето видео.

След теб’VE качи желаното аудио, изберете Фонова музика опция и изберете музикалната проследяване’ve качено.

Имайте предвид, че песента ще бъде коригирана към дължината на видеото автоматично. Единственото нещо, което можете да регулирате ръчно, е обемът на музиката.

С други думи, ще трябва да изрежете аудиото, за да съответствате на дължината на видеото, като използвате различна програма. В противен случай видео редакторът може да отреже части от песента, която искате да използвате, ако песента продължи по -дълго от видеото.

(2) Филтри

Филтрите са бърз начин да придадете на видеото си чисто нов вид и усещане. Общо има 14 филтъра, от които можете да избирате, включително черно -бели, аркадни, пиксел, приключения, сепия, деним и много други.

Филтри във видео редактор на Windows 10

След като изберете филтър и щракнете върху Свършен , Той ще бъде добавен към цялото видео. Няма опции да изберете конкретна част от видеото, към което да добавите филтъра, и не можете да добавите няколко филтри към едно и също видео.

(3) движение

С опцията за движение можете да изберете между 11 различни стила на движение на камерата за вашето видео. Разликите са леки, но забележими, но точно както при филтрите, можете да приложите само движение на камерата към цялото видео – можете да’t Изберете част от видеото или добавете различни стилове на движение.

Колко добри са вградените инструменти за редактиране на видео Windows 10?

Microsoft’S видео редактор, който се предлага с операционната система Windows 10, е доста основен. Това каза, че е доста интуитивен и приятелски настроен. Ако нямате предишен опит за редактиране на видео и търсите начин да подправите вашите лични видеоклипове, Windows 10 Video Editor може да е достатъчен.

За нещо малко по -сериозно, като видеоклипове в YouTube, Facebook и Instagram реклами, както и видеоклипове за обяснител и маркетинг, ще трябва да потърсите малко по -напреднал видео редактор.

Ние’Съставете списък на най -добрия безплатен софтуер за редактиране на видео за Windows 10, така че можете да започнете да редактирате видеоклипове като професионалист!

Пет най -добри инструмента, които можете да използвате за редактиране на видеоклипове на Windows 10

(1) Invideo

Invideo е облачна платформа за редактиране на видео, която ви позволява да създавате великолепни видеоклипове за минути, независимо от вашето изживяване за редактиране на видео. Тъй като нашата платформа е уеб-базирана, вие не сте’Не трябва да изтегляте всеки софтуер и да го използвате на всяко устройство и операционна система, включени Windows 10.

Invideo може да се похвали с богата на функции, интуитивен видео редактор за влачене и пускане, което го прави възможно най-просто, за да се добавят зашеметяващи ефекти, слоеве, филтри, гласово покритие, анимации и други. Има над 5000 професионално проектирани видео шаблона, от които да избирате, а новите се добавят редовно.

Invideo Video Editor

Някои от най -популярните ни шаблони включват:

Независимо от вида на видеоклипа, който искате да създадете, Invideo прави целия процес прост, ясен и забавен. Имаме десетки уроци видеоклипове за начинаещи и амбициозни видео редактори, така че можете да започнете веднага.

Всичко, което трябва да направите, е да създадете акаунт на нашия уебсайт и вие’Ще мога да създавам и експортирате до 60 видеоклипа на месец безплатно!

Освен предварително направени шаблони, Invideo също ви дава възможност да превърнете скрипт в страхотно видео, както и възможността да създадете видео от нулата. Нашият инструмент разполага и с обширна медийна библиотека – изображения, музика, стикери, ефекти и т.н.- че можете да използвате, за да разкрасите вашите видеоклипове. Там’S също опция за качване на собствено лого, музика и визуализации, за да създадете това перфектно видео точно по начина, по който сте го представяли.

Повече от 5000 зашеметяващи видео шаблони

Разширени възможности за редактиране на видео

Десетки видео уроци

Интелигентен видео асистент (IVA), който препоръчва корекции в реално време

От 10 долара/месец за плана за малкия бизнес, таксуван годишно

Създайте професионални видеоклипове за минути

С 5000+ шаблони Invideo

Създайте професионални видеоклипове за минути

Започвай сега

Създайте професионални видеоклипове за минути

(2) стрелба

Shotcut е приличен видео редактор с отворен код, съвместим с операционните системи Windows 10, Mac и Linux. Докато се изстрелва’S Интерфейс може да изглежда опростен с един поглед, инструментът предоставя доста разширени опции за редактиране на видео, като Chroma keying, стабилизиране на кадри, срокове с много пътища и възстановяване на филма.

SHOTCUT видео редактор с отворен код

Докато чистият брой функции предлага Shotcut е впечатляващ, особено като го има предвид’е безплатен инструмент, вие’ще имам проблеми с навигацията на инструмента, ако сте’не е опитен видео редактор.

Това каза, че всички редакции, които правите, ще бъдат удобно изброени от лявата страна на екрана, така че дори и да се обърнете случайно, винаги можете да премахнете отметката от кутията, за да премахнете конкретен ефект.

Поддържа широк спектър от формати на изображения

Трипосочни цветни колела

360 ° видео филтри

Ефекти на скоростта за аудио и видео

(3) OpenShot

Както подсказва името, OpenShot е видео редактор с отворен код, което го означава’s Напълно свободен за използване. Можете да го изтеглите и използвате на Windows, Mac и Linux.

Въпреки че инструментът е’Точно авангарден видео редактор за създатели на филми, продуценти и професионалисти за редактиране на видео, той предлага всички основни функции и няколко напреднали.

OpenShot Video Editor

Красотата на OpenShot се крие във факта, че всичко’S готово чрез редактор на плъзгане и пускане. В допълнение, кратките уроци ще се появяват всеки път, когато вие’Използване на нова функция, което прави процеса на редактиране малко по -лесен.

Създателите също така предоставят обширно ръководство за потребителя на своя уебсайт, като се уверят, че всеки може да създаде красиви видеоклипове чрез своя софтуер, независимо от опита си за редактиране на видео.

Поддръжка за широк спектър от формати на видео, аудио и изображения

Неограничени слоеве на пистите

3D анимационни заглавия

КАРТИРАНЕ НА ВРЕМЕ И СКОРОСТНИ ПРОМЕНИ

Разширени характеристики – клавиш на хрома, яркост, гама, оттенък и др.

(4) VSDC

VSDC е отличен многофункционален инструмент-може да ви помогне да редактирате видеоклипове, да създавате слайдшоу, да запишете вашия екран, да конвертирате видео и аудио и други. Инструментът е безплатен за използване, като през цялото време предлага разнообразни опции за усъвършенствано редактиране.

VSDC видео редактор

Едно нещо, което си струва да се отбележи за VSDC, е, че не е’T-приятелски за начинаещи. Инструментът разполага с нелинеен видео редактор и предлага разнообразни опции за редактиране на видео, така че хората, нови за редактиране на видео, вероятно ще бъдат затрупани от всички различни възможности, които VSDC предлага.

Това каза, има ръководство за потребителя, което можете да изтеглите на уебсайта, което може да ви помогне да започнете. Трябва да сте готови да инвестирате известно време в изучаването на входовете и изходите на безплатния видео редактор на VSDC, но след като го закачите, вие’Ще мога да създавам зашеметяващи видеоклипове с инструмента.

Основното предимство на VSDC е фактът, че той’е добре оптимизиран. Това не’T издърпайте твърде много ресурси, което означава, че можете да стартирате инструмента и да редактирате вашите видеоклипове дори на компютри от нисък клас с едва 2 GB RAM.

Нелинеен видео редактор

Вградени филтри за Instagram

Маскиране и проследяване на движението

Поддържа 4K и HD видеоклипове

Заснемане на видеоклип на работния плот

(5) Видеопад

VideoPad е приличен инструмент за редактиране на видео, който’s доста напомня на производителя на филми на Windows 10, само той идва с няколко по -напреднали функции. Инструментът разполага с нелинеен редактор, който ви позволява да добавяте множество видеоклипове и аудио песни и изображения към времевата линия и да ги редактирате едновременно.

Videopad Video Editor

Освен стандартните функции за редактиране на видео, Videopad се откроява от подобен софтуер поради своите разширени възможности за редактиране на текст. Инструментът ви позволява да добавяте субтитри в реално време, гарантирайки перфектна точност. Има и много различни стилове, шрифтове и анимационни ефекти, от които можете да избирате.

Друга похвална функция на видеопада е маскиране, което се прави в отделен прозорец, който се появява, след като щракнете с десния бутон на мишката върху част от видеото и изберете опцията Effect.

Над 50 ефекта и преходи

3D и 360 видео редактиране

Способността за забавяне, ускоряване или обръщане на видеоклип

Стабилизиране на видео и намаляване на разклащането на камерата

Лесно видео споделяне

Започнете да създавате видеоклипове като професионалист днес

Всичките пет от безплатните видео редактори за Windows 10 ние’Изброените тук са безкрайно по-добри от вградения софтуер за редактиране на видео, който операционната система предоставя. Признавам, че някои от тях отнемат малко да свикнат и може да сте затрупани и объркани от големия брой опции, които предлагат.

Че’s Защо Invideo е идеалният вариант – нашият видео редактор не’не имам крива на обучение. Благодарение на предварително изградените шаблони, интуитивен потребителски интерфейс и лесен за използване редактор на плъзгане и пускане, вие’Ще мога да създам зашеметяващи, професионално изглеждащи видеоклипове за по-малко от пет минути!

Щракнете тук, за да създадете акаунт и да започнете безплатно днес. След като видите колко лесно е да създавате изключителни видеоклипове с нашия уеб-базиран редактор, вие’Ще се влюбя в Invideo!

Видео редактор на Microsoft

Видео редактор на Microsoft

Компютърна надежда

Също наричан Редактор на видеоклипове, the Видео редактор на Microsoft е основна програма за редактиране на видео, включена в Windows 10 и 11. Той замени Windows Movie Maker, който беше представен на по -стари версии на Windows.

Оформлението на видео редактора наподобява програми като IMovie, които могат да се считат за негов еквивалент на MacOS. Той разполага с панел на медийния браузър, панел за визуализация и времева линия в долната част. Времевата линия, наречена “Storyboard”, ви позволява да се последовате, разделяте, подрязвайте, въртете и регулирате скоростта на видеоклиповете. Освен това ви позволява да добавяте предварително направени елементи като заглавни карти, анимации на Ken Burns, цветни филтри и 3-D обекти към вашата последователност.

Как да получите достъп до функции на видео редактора

За да получите достъп до функциите на видео редактора, щракнете върху Редактор на видеоклипове Раздел в горната част на екрана в прозорците Снимки приложение. Можете също да напишете Редактор на видеоклипове В лентата за търсене на менюто за начало и натиснете Enter .

Свързана информация

Най -добрите производители на филми за Windows 10 [безплатно и платени]

Автор Аватар

Смартфони, компактни или GoPro камери могат да заснемат висококачествени видеоклипове, но също така се нуждаете от софтуер за редактиране на видео, за да обработвате кадрите, които записвате. Производителят на филми на Windows беше прекратен през 2017 г. и в момента намирането на софтуер за редактиране на видео за операционната система Windows 10, който предлага само основни инструменти, може да се окаже предизвикателна задача.

Въпреки това, няма недостиг на приложения за редактиране на видео, които можете да използвате в най -новата версия на Windows, и в тази статия ще изследваме някои от най -добрите безплатни и платени опции, които могат да ви помогнат да полирате вашите видеоклипове на компютър с Windows 10, преди да ги публикувате онлайн.

Най -добрите безплатни и платени производители на филми за Windows 10

Списъкът с неща, които трябва да помислите, преди да изберете софтуер за редактиране на видео за Windows10, е дълъг. Няма причина да харчите много пари за приложение, което предлага професионални инструменти за редактиране на видео, ако сте’Току -що започнете, тъй като има по -достъпни опции, които могат да ви помогнат да създадете завладяващи видеоклипове. Нека да разгледаме някои от най -добрите безплатни и платени производители на филми за Windows 10.

1. Microsoft Photos: Най -добрият безплатен производител на филми за Windows10

Цена: Безплатно

Съвместимост: Windows 10, версия 15063.0 или по -високо

Подмяната на филмовия производител на Windows дойде под формата на актуализации на приложението Microsoft Photos, което сега предлага опции за редактиране на видео. Дон’не очаквайте твърде много, като софтуера’Инструментите за редактиране на видео са ограничени до основните неща. Можете лесно да изпълнявате задачи като подстригване на клиповете, добавяне на музика или прилагане на визуални ефекти. Функцията Remix ви позволява да комбинирате снимки и видеоклипове в един файл незабавно и може да бъде доста полезно, ако вие’просто търся начин за бързо да направите видеоклип. Въпреки някои атрактивни инструменти за редактиране на видео, приложението Microsoft Photos остава най -подходяща за начинаещи за начинаещи.

Съвети: Искате да знаете как да редактирате видеоклипове с филмовия производител на снимки на Windows 10 и функцията Remix? Вижте тази статия за Windows10 Photos Video Редактиране.

2. Wondershare Filmora: Най -добрият софтуер за редактиране на видео за Windows 10 [Безплатно изтегляне]

Цена: Налична безплатна версия, $ 49.99 за 1-годишен абонамент

Съвместимост: Прозорец 10/8/8.1/7

Независимо от версията на Windows, вие сте инсталирали на вашия компютър, можете да използвате Wondershare Filmora, за да редактирате вашите видеоклипове и на Windows10/Windows8/Windows7. Софтуерът предлага фино балансирана комбинация от основни и усъвършенствани опции, която ви позволява да създавате филм със забавление в професионален външен вид. Всички нежелани части от видеоклипове могат да бъдат премахнати при няколко прости кликвания, докато можете също да извършите корекция на цветовете, да създадете PIP ефект или да изпълнявате подобни сложни действия за редактиране на видео. Можете да експортирате видеоклипове от Filmora директно във вашите акаунти в социалните медии като YouTube и Vimeo или да ги запазите на вашия твърд диск. Ако изберете безплатната версия на софтуера, видеоклиповете, които експортирате, ще съдържат водни знаци.

Екипът на Filmora създаде много уроци за съветите и трикове за редактиране на филмори на техния канал в YouTube, както и цялостно ръководство за начинаещи за това как да редактирате видеоклипове във Filmora.

Най -последната версия на Wondershare Filmora добави по -невероятни функции и зашеметяващи видео ефекти, включително проследяване на движение, аудио патлад. Опитайте новите функции сега!

Изтеглете Win Version Изтеглете Mac версия

3. Ezvid за Windows

Цена: Безплатно

Съвместимост: Windows 10/8/8.1/7/VISTA/XP SP3/

EZVID за интерфейс на Windows

Изображение от интернет

Ezvid е предимно софтуер за заснемане на екрана, който също предлага прилично количество опции за редактиране на видео. Това е чудесен избор, ако искате да записвате видео игри, които играете или създавате уроци, тъй като можете лесно да определите областта на екрана, който сте’d обичам да улавяме и записваме цялото движение на екрана. Функцията за синтез на глас ви позволява бързо да създавате разказ, докато текстовите наслагвания или опциите за рисуване на екрана могат да ви помогнат да подчертаете най -важните части от видеото. Ezvid не’t Поддържайте много различни формати на видео файлове, които могат да ограничат избора ви по време на процеса на редактиране на видео.

4. CyberLink PowerDirector 365

Цена: $ 19.99/месечно

Съвместимост: Windows 10

Собствениците на компютър, които често работят с HD и 4K кадри, и дори 360-градусови видеоклипове, ще обичат редактирането в Cyberlink PowerDirector. Налични са десетки визуални ефекти, както и инструменти за корекция на обектива и функция за проследяване на движението, която ви позволява да размазвате лица или да добавяте движещ се текст към вашите видеоклипове. Мулти-камерата редактор прави комбиниране и редактиране на кадри от няколко източника прости и ви позволява бързо да превключвате между снимки, записани от различни камери. Софтуерът’Възможностите за аудио редактиране са толкова впечатляващи, колкото инструментите му за редактиране на видео, което означава, че можете да създадете перфектни саундтраци за всички видеоклипове, които редактирате с PowerDirector.

5. Adobe Premiere Pro CC

Цена: $ 20.99 за месечен абонамент

Съвместимост: Windows 10 (64-битова версия)

Adobe Premiere е един от най -мощните създатели на видео, създавайки някога, тъй като предлага практически неограничени възможности за редактиране на видео. Въпреки това, научаването как да използвате този емблематичен софтуер може да отнеме известно време, тъй като повечето от неговите функции са насочени към професионални създатели на филми. В допълнение, няма причина да плащате за абонамент за 20 долара месечен, ако нямате намерение някога да използвате по -голямата част от опциите, които софтуерът предлага. Adobe Premiere Pro CC е само добра опция за потребители на Windows 10, които постоянно се нуждаят от достъп до мощен производител на видео, който им позволява да редактират своите видеоклипове като професионалисти.

Premiere Pro има 30-дневна ограничена пробна версия (с включен воден знак), така че можете да го изтеглите безплатно на вашия компютър Windows10. Направих някои изследвания и намерих урок за YouTube за начинаещи, за да научат премиерни Pro CC основи от YouTube Channel Organge83. Проверете го по -долу:

Въпреки факта, че Windows 10 предлага ограничено количество опции за софтуер за редактиране на видео, той е’t твърде трудно да намерите производител на видео, който отговаря на всички ваши нужди. Редица достъпни и многостранни производители на видео като Wondershare Filmora са достъпни за собствениците на компютър, които не са’Не искам да използвате професионално приложение за редактиране на видео като Adobe Premiere Pro CC, но те все още се нуждаят от софтуер, който е достатъчно мощен, за да създаде висококачествено видео. Кой е любимият ви производител на видео за Windows 10? Оставете коментар и ни уведомете.