7 -те най -добри безплатни PDF редактори, които Windows поддържа 2023 версия

Резюме:

В тази статия ще обсъдя топ 7 безплатни PDF редактори, които са съвместими с Windows. Тези PDF редактори предоставят широк спектър от функции, включително редактиране на текст и обекти, анотиране на документи, управление на страници, попълване на формуляри и защита на PDF файлове. Ще се обърна и към някои често задавани въпроси относно редактирането на PDF.

Ключови точки:

 1. IceCream PDF Editor е безплатен софтуер за редактиране на PDF за Windows.
 2. Той е получил положителни отзиви въз основа на лекотата на използване и функционалност.
 3. PDF редакторът на IceCream е съвместим с Windows 11, 10, 8.1, 8 и 7.
 4. Можете да редактирате текст и обекти, като изображения и форми, като използвате този софтуер.
 5. Налични са 4 основни режима на редактиране: Редактиране на PDF, Анотиране, Управление на страници и попълване на формуляри.
 6. Можете да добавите бележки, подчертаване, Strikethrough и да маркирате текст в режим на пояснения.
 7. Докато безплатната версия на PDF редактора на IceCream има ограничения, има опция за надстройка, налична с допълнителни функции.
 8. Можете да гледате видео презентация на PDF редактор на IceCream, за да научите повече за неговите функции.
 9. В допълнение към редактирането на PDF файлове, PDF Editor на IceCream ви позволява да управлявате страници, да редактирате PDF метаданни, да обединявате PDF документи, да защитавате PDF файлове с пароли, да създавате нови PDF файлове и да търсите чрез PDF документи.
 10. Системните изисквания за PDF редактор на IceCream включват Windows 11, 10, 8.1, 8 или 7, процесор Intel или AMD, минимум 2GB RAM и разделителна способност на дисплея най -малко 1024×768.

Въпроси:

1. Могат ли PDF файловете да бъдат действително редактирани?

Да, PDF файловете могат да бъдат редактирани с помощта на PDF редактор на IceCream. Тя ви позволява да редактирате съществуващи обекти, да ги премествате около документа и да ги изтриете напълно. Режимът на редактиране е активиран по подразбиране, когато отворите програмата.

2. Как мога да редактирам текст в PDF документ?

За да редактирате текст в PDF документ с помощ. Щракнете двукратно върху всеки текстов обект, за да започнете да го редактирате. Можете също да изберете текстовия обект с едно щракване и след това да преместите, завъртите или изтриете с помощта на бутона за изтриване.

3. Е PDF редактор безплатен?

Да, PDF Editor на IceCream предлага безплатна версия, която ви позволява да използвате всичките му основни функции без никакви ограничения във времето. Безплатната версия обаче добавя малък текстов воден знак в долната част на всяка страница. Ако трябва да премахнете водния знак, можете да надстроите до версията PRO.

4. Мога ли да създам нов PDF файл от нулата?

Абсолютно! PDF Editor на IceCream ви позволява да редактирате и създавате PDF файлове. За да създадете нов документ, отидете в менюто на файловете и изберете нови. Оттам можете да изберете размера на страницата, ориентацията и първоначалния брой страници, за да започнете да създавате нов PDF. По -късно можете да добавите още страници с помощта на навигационния панел от дясната страна или чрез режима „Управление на страниците“.

5. Каква е разликата между режимите на “редактиране” и “Annotate” в PDF редактор?

Основната разлика между режимите „Редактиране“ и „Анотат“ в PDF редактора на IceCream е, че поясненията са отделни от обикновените PDF обекти. Можете да добавите коментари към обекти за пояснение, като например подчертаване на текст, добавяне на бележки, подчертаване или stikethrough. Режимът „Редактиране“, от друга страна, ви позволява да редактирате цялото съдържание на PDF, включително текст, изображения и форми.

6. Има ли системни изисквания за PDF редактор на IceCream?

 • Операционна система: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 или Windows 7.
 • Процесор: Intel®, AMD или друг съвместим процесор с минимална скорост 2.33ghz.
 • RAM: Най -малко 2GB (4GB се препоръчва за по -добра производителност).
 • Разделителна способност на дисплея: минимум 1024×768.
 • Дисково пространство: 200MB – 2GB.

7. Какви езици се поддържат от PDF редактор на IceCream?

IceCream PDF редактор поддържа следните езици: английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, руски, арабски, холандски, полски, тайландски и опростен китайски.

8. Къде мога да изтегля PDF редактор на IceCream?

Можете да изтеглите PDF редактор на IceCream безплатно от официалния уебсайт или чрез надеждни платформи за изтегляне на софтуер.

9. Мога ли да защитя паролата си PDF документите си с PDF редактор на ледолетия?

Да, PDF Editor на IceCream ви позволява да защитите вашите PDF документи, като добавите пароли. Тази функция ограничава достъпа до чувствителни данни и не позволява на другите да редактират PDF.

10. Как мога да управлявам страниците в PDF редактор на IceCream?

Можете лесно да управлявате страници в PDF редактор на IceCream. В режим „Управление на страниците“ можете да пренаредите, завъртите, изтривате и добавяте нови страници към вашия PDF. Освен това можете да извлечете избрани страници в отделен PDF файл.

11. Мога ли да обединя няколко PDF документи с помощта на PDF редактор на IceCream?

Абсолютно! PDF Editor на IceCream ви позволява да обедините няколко PDF файлове в един. Можете да направите това или в режима „Редактиране на PDF“, или в режима „Управление на страниците“.

12. Как мога да редактирам метаданните на PDF документ?

С PDF редактор на IceCream можете лесно да промените метаданните на PDF документ. Това включва заглавието на документа, предмет, автор и други. Просто достъп до съответната опция в интерфейса на софтуера, за да направите желаните промени.

13. Мога ли да създам нови PDF файлове от нулата с помощта на PDF редактор на IceCream?

Да, можете да създадете нови PDF файлове от Scratch с PDF редактор на IceCream. След като отворите софтуера, изберете файла -> Нова опция от главното меню. Оттам можете да изберете размера на страницата, ориентацията и да започнете да създавате новия си PDF документ.

14. Как мога да търся конкретно съдържание в моя PDF документ?

В PDF редактора на IceCream можете бързо да търсите през вашия PDF документ, преди да направите редакции. Софтуерът предоставя функция за търсене, която ви позволява да намерите конкретни ключови думи или фрази в документа. Навигацията на резултатите от търсенето е достъпна за ваше удобство.

15. Какви са професионалните характеристики на PDF редактора на IceCream?

Pro версията на PDF редактор на IceCream предлага няколко допълнителни функции в сравнение с безплатната версия. Някои от тези функции включват разширени опции за редактиране, възможност за премахване на водни знаци, достъп до премиум поддръжка на клиенти и други. Пълният списък с професионални функции можете да намерите на страницата за надстройка на софтуера.

7 -те най -добри безплатни PDF редактори, които Windows поддържа 2023 версия

Бързо потърсете вашия PDF документ преди редактиране. Навигацията на резултатите от търсенето е достъпна за ваше удобство.

PDF редактор

Запознайте се с лесен за използване безплатен PDF редактор и създател за Windows-PDF редактор на IceCream. Редактиране на PDF текст и обекти, анотиране, управление на страници, попълване на формуляри, защита на PDF и много други.

Въз основа на отзиви от 18823 г

Безплатен PDF редактор е достъпен на Windows 11, 10, 8.1, 8 и 7.

PDF редактор

Безплатно –>

Функции на PDF Editor

Открийте най-доброто решение за редактиране на PDF за вашия Windows PDF.

Преглед и редактиране на PDF

Използвайте безплатния PDF редактор ежедневно като PDF четец и редактирайте или коментирайте документите си, когато е необходимо. Направете всичко това като професионалист за нула време с помощта на интуитивен потребителски интерфейс.

Преглед и редактиране на PDF

Редактиране на текст и обекти

IceCream PDF редактор за Windows може перфектно да редактира всички често използвани PDF обекти, включително текст, изображения и форми. Редактиране на съдържание, промяна на стила, позиция, оразмерява, завърта и изтрива обекти.

Редактиране на текст и обекти

4 режима за редактиране на PDF

PDF Editor има 4 основни режима на редактиране на PDF: Редактиране на PDF, Анотира, Управление на страници и попълване на формуляри. Всеки режим осигурява изключителен набор от инструменти.

4 режима за редактиране на PDF

Анотира PDF

Добавете бележки, подчертайте, Strikethrough и подчертайте текста, оставете коментари с помощта на стрелки, свободна ръка и други форми, добавете печати и други.

Анотира PDF

Безплатен PDF редактор

Безплатна версия на продукта се предлага с няколко ограничения. Можете да намерите списъка с професионални функции на страницата за надстройка.

Безплатен PDF редактор

PDF-Editor Desktop

Изтеглете безплатния PDF редактор и започнете да редактирате PDF веднага!

Гледайте PDF редактор’s видео презентация

Увеличете производителността си с мощен, но прост PDF редактор.

Управление на страниците

Пренасочете, завъртете, изтрийте и добавете нови страници в ‘Управление на страниците’ режим. Извлечете избрани страници в отделен PDF файл също.

Редактиране на PDF метаданни

С PDF редактора можете лесно да промените документа’S заглавие, тема, автор и т.н.

Сливане на PDF документи

Комбинирайте няколко PDF файлове в един в ‘Редактиране на PDF’ или ‘Управление на страниците’ режими.

Защитете PDF

Парола Защитете документите си с чувствителни данни или документ за заключване’S опция за редактиране на PDF.

Създайте PDF

Създайте нови PDF файлове от нулата с безплатния PDF редактор. Изберете размер и ориентация на страницата.

Потърсете вашия PDF

Бързо потърсете вашия PDF документ преди редактиране. Навигацията на резултатите от търсенето е достъпна за ваше удобство.

Повече за редактирането на PDF на вашия компютър

Всеки потребител е срещнал трудности с PDF файлове поне веднъж. Например как да редактирате съществуващ текст в PDF?

Много журналисти, блогъри, адвокати и други професионалисти, чиято работа е свързана с управлението на документи, се натъкнаха на PDF файлове. Това .

Много потребители, чиято работа е свързана с работата с цифрови документи, трябваше да се справят с намирането на безплатен PDF .

Форматът на PDF файла е чудесен формат за съхраняване на файлове, ако искате те да бъдат разпределени .

Системни изисквания

Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Intel®, AMD или друг съвместим процесор, 2.33ghz

2 GB RAM минимум (4GB за по -добра производителност)

Разделителна способност на дисплея

1024×768 минимум

Дисково пространство

200MB – 2GB

Английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, руски, арабски, холандски, полски, тайландски, турски, опростени китайци

Версия: 2.71 – 4/14/2023 (Промяна на дневника)

Често задавани въпроси за редактор на PDF

Могат ли PDF файловете да бъдат действително редактирани?

Определено. Нашият PDF редактор ви позволява да редактирате съществуващи обекти, да ги премествате около документа и да ги изтриете напълно. PDF редактирането може да се извърши в режим на редактиране, който е активиран по подразбиране, когато отворите програмата.

Как мога да редактирам текст в PDF документ?

Отворете файл в PDF Editor на ICECREAM в режим на редактиране на PDF. Щракнете двукратно върху всеки текстов обект, за да започнете да го редактирате. Или щракнете веднъж, за да изберете текстовия обект и след това преместете, завъртете или изтрийте с помощта на Del Button.

Е PDF редактор безплатен?

Да, можете да използвате всичките му основни функции напълно безплатно за неограничен период от време. Безплатната версия добавя малък текстов воден знак в долната част на всяка страница. Ако трябва да го премахнете, надстройте до Pro версията.

Мога ли да създам нов PDF файл от нулата?

Да. PDF Editor позволява както редактиране, така и създаване на PDF файлове. За да създадете нов документ, използвайте файла -> Нова опция в главното меню. Изберете размер и ориентация на страницата, първоначален брой страници и започнете да създавате. По -късно можете да добавите необходимия брой страници с помощта на навигационен панел от дясната страна или режим „Управление на страници“.

Каква е разликата между режимите на “редактиране” и “Annotate” в PDF редактор?

Анотациите са различни от обикновените PDF обекти, които са част от документ. Основната разлика е, че можете да добавите коментар към всеки обект за пояснение, поясненията не се виждат в печат и могат да бъдат скрити в някои PDF зрители.

Как да промените PDF от само четене в редактируемо?

Отворете файла в PDF редактор на IceCream и го запазете като нов, използвайки файл -> Запазване както в основното меню на програмата. След това ще можете да продължите да редактирате документа си.

Как да зададете PDF парола с PDF редактор на IceCream?

Отворете файл в PDF Editor и отидете в главното меню: Файл -> Разрешения за файл. Там можете да зададете 2 типа пароли – само за отваряне или редактиране на PDF документ.

7 -те най -добри безплатни PDF редактори, които Windows поддържа [версия 2023]

Twitter

От Шарлот | Следвайте | Актуализирано на 18 април 2023 г. | Deutsch

Въведение:

Всички видове и размери на организациите очакват да работят с PDF файлове с по -бърза скорост и по -ниска цена. Така че’s Нищо чудно дали се опитвате да намерите софтуер за редактиране на PDF файлове безплатно. Сега ревизирането на PDF е бързо и лесно с толкова много офлайн PDF редактори, достъпни за безплатно изтегляне. Но има ли a Безплатен PDF редактор за Windows?

резюме

Отговорът е да. Въпреки че купища софтуер PDF ви молят да закупите неговата Pro версия, която да използвате, има някои, които ви позволяват да правите промени в PDF файлове без безплатна пробна версия и абонамент. Тук, в тази публикация, ние’VE представи 7 най -добрите безплатни PDF редактори, съвместими с Windows, и можете да изберете най -доброто прилягане.

 1. Swifdoo PDF
 2. Inkscape
 3. Pdfelement
 4. Sejda PDF Desktop
 5. PDFSAM BASIC
 6. Pdfescape
 7. Adobe Acrobat Reader DC

1. Swifdoo PDF

Swifdoo PDF е безплатен PDF редактор, който потребителите на Windows могат’Не ми липсва. Той предлага различни инструменти за редактиране, за да помогне за промяна или изтриване на съществуващ текст или изображения и добавяне на нов текст, връзки или фонове към вашите PDF файлове. Анотирането на PDF също е включено с широкия си набор от възможности. Освен това софтуерът за редактиране на PDF е оборудван с разширени функции за конвертиране, компресиране и разделяне на PDF документи. За завършени PDF задачи, това’S също си струва да се обмисли дали търсите заявление за бюджет All-in-One.

Безплатен PDF редактор за Windows Swifdoo PDF

Благодарение на програмата’S Плавно зареждане и интуитивен интерфейс, можете бързо да намерите целевия инструмент в набор от функции за редактиране на PDF. Заема малко пространство на вашия компютър. Този най -добър безплатен PDF редактор в нашия списък може да бъде безплатен за Windows 10, 8.1, 7, XP и най -новите Windows 11.

Професионалисти:

 • Изключителни безплатни функции за редактиране за добавяне, промяна, изтриване, форматиране на текст и вмъкване на изображения в PDF.
 • Безплатно PDF анотиране.
 • Създайте, конвертирате, обединявате, компресирайте, организирайте и превеждате PDF файлове.
 • Бързи и лесни за използване.

Минуси:

 • Само версията на Windows.

Swifdoo PDF – Вашият най -добър безплатен PDF редактор

 • Редактирайте старо и ново съдържание в PDF файлове
 • Преобразувайте, обединявайте, разделяйте, организирайте и компресирайте PDF файлове
 • Малък и бърз

2. Inkscape

Inkscape е един от най -добрите безплатни PDF редактори за Windows, който е с отворен код и също така инсталира в други операционни системи. Последната версия на безплатния PDF редактор работи на Windows 10, 8 и 7, а потребителите с Windows Vista или XP трябва да използват по -старата версия на софтуера. Софтуерът с отворен код може да направи PDF редактируем, така че да можете да промените текста и изображенията толкова лесно, колкото в Word. Той също така се предлага с PDF анотиране на инструменти, за да подчертаете и рисувате на PDF файлове.

Безплатен PDF редактор за Windows Inkscape

Ако търсите напълно безплатен PDF редактор, който да използвате на вашето устройство на Windows, Inkscape несъмнено е идеалният избор. Това няма да ви позволи да надграждате или да се подреждате до някакъв план.

Професионалисти:

 • Безплатен PDF редактор с отворен код за Windows и други множество платформи.
 • Той има PDF Highlighter и PDF инструменти за рисуване и ви позволява да преглеждате PDF файлове в различни режими.
 • Тя ви позволява да създавате документи от шаблоните, които предоставя.

Минуси:

 • Можете да отваряте и редактирате само по една страница всеки път.
 • Без PDF разделяне, организиране или други функции.

3. Pdfelement

Wondershare Pdfelement е друг безплатен PDF редактор, който Windows устройства поддържа. Софтуерът може да изпълнява множество задачи за редактиране на PDF. Можете да го използвате, за да промените съществуващото съдържание, да добавяте изображения, текст, коментари и още елементи към PDF документ. Основните функции за редактиране и пояснение са безплатни. В допълнение, тя съдържа инструменти за пренареждане, вмъкване, извличане и OCR PDF страници.

Безплатен PDF редактор за Windows Wondershare Pdfelement

Когато е необходимо, програмата’S Интегрираният преобразувател ви позволява да трансформирате различни файлове във висококачествени PDF файлове. Можете безплатно да изтеглите безплатния PDF редактор за най -новата Windows OS (включително Windows 10 и 8.1) и macOS. Ако се надявате да редактирате PDF без Adobe Acrobat – водещият софтуер за редактиране на PDF на Mac, IT’S звездна опция.

Професионалисти:

 • Пълен набор от инструменти за редактиране на PDF документи.
 • Възможност за добавяне на коментари към PDF файлове.
 • PDF конвертор, създател на PDF и още роли.
 • Съвременният графичен потребителски интерфейс.

Минуси:

 • Изходните файлове ще бъдат маркирани с воден в безплатната версия.
 • Малко бавно при обработката на PDF файлове.

4. Sejda PDF Desktop

Третият най -добър безплатен PDF редактор, който потребителите на Windows могат да изберат, е SEJDA PDF Desktop Editor. Софтуерът има както настолни, така и онлайн версии. Той е идеален за хора без опит за редактиране на PDF, тъй като всички функции са безплатни и ясни за достъп. Софтуерът за редактиране на PDF помага да се заменят оригиналния текст и изображения, да вмъкнете ново съдържание и страници и да направите повече с вашите PDF файлове. Това е и един от най -добрите създатели на PDF за създаване на PDF файлове от множество видове файлове.

Безплатен PDF редактор за Windows Sejda PDF десктоп

Независимо дали сте Windows 10/11, или по -възрастен потребител на Windows 8/7, Mac или Linux, PDF редакторът може да бъде безплатен, за да работи с.

Професионалисти:

 • Безплатна услуга за редактиране, въртене, конвертиране, разделяне на PDF файлове и т.н.
 • Функция за пълнене на формуляра за преработка и добавяне на полета за пълнене.
 • Преоразмерете, подчертайте, защитавайте PDF файловете.
 • Чисто и просто за научаване.

Минуси:

 • Ограничения за всякакъв вид задача.

5. PDFSAM BASIC

Ако целта ви да редактирате PDF. Този безплатен PDF редактор, разработен за Windows, Mac и Linux OS, е софтуерно приложение с отворен код. Той също е проектиран с PDF Page Extractor и ротатор за придаване на вашите PDF файлове професионален вид. Можете да използвате програмата за обработка на PDF файлове поотделно или на партиди.

Безплатен PDF редактор за Windows PDFSAM Basic

Като напълно безплатно решение, PDFSAM Basic заслужава да бъде оценен като най -добрият безплатен PDF редактор за Windows 10 и други потребители. Ако е необходимо, можете да изтеглите безплатно PDF редактора’s Пълна версия с това премахване на PDF страница и още инструменти за редактиране.

Професионалисти:

 • Завъртете, комбинирайте, отделяйте и извличайте PDF страници.
 • Поддържана обработка на партиди.
 • Малък отпечатък.

Минуси:

 • Липсват много функции като добавяне на нови или редактиране на съществуващ текст в PDF.

6. Lightpdf

Подобно на Sejda PDF, LightPDF също се предлага като настолно приложение и онлайн инструмент. Той може да бъде изтеглено безплатно като най -добрия ви безплатен PDF четец и редактор за почти всички компютри на Windows, като Windows 10. Приложението прави редактирането и организирането на PDF файлове вече не е сложно. Библиотека от инструменти ви позволява да добавяте форми, изображения, полета за формиране и други обекти към PDF. Изрязване, изтриване или въртене на PDF страници със софтуера за редактиране на PDF също не е проблем за потребителите на Windows.

Безплатен PDF редактор за Windows Lightpdf

Ако се мъчите да направите PDF редактируем, безплатният офлайн PDF редактор, наличен в Windows. Тук’Разгледайте някои акценти и недостатъци на програмата.

Професионалисти:

 • Поредица от опции за редактиране в софтуера.
 • Добавяне на пароли, подписи и вата към PDF файлове.
 • Елате с PDF преводач.
 • Гладка и бърза за употреба.

Con:

 • Файловете, запазени от безплатния PDF редактор, са маркирани.

7. Adobe Acrobat Reader DC

Като безплатен PDF зрител и редактор, Adobe Acrobat Reader DC е свят’S Известно PDF приложение, достъпно на Windows. Той включва способността за добавяне на текст, акценти и форми към PDF документи. Можете да защитите и цифрово да подпишете вашия PDF, за да гарантирате нейната цялост и сигурност със софтуера. Безплатният топ PDF редактор може да бъде безплатен изтеглена, но е тежък, така че трябва да вземете предвид вашето място за съхранение, за да го приемете.

Безплатен PDF редактор за Windows Adobe Acrobat Reader

Професионалисти:

 • Способни да анотират PDF документи с набор от инструменти.
 • Позволете ви да добавите цифрови подписи към PDF.
 • Защитете PDF файлове с пароли.

Минуси:

 • Няма способност да променя създадения по -рано текст в PDF.

Как тестваме безплатен PDF редактор за Windows

Безплатно приложение или програма за редактиране на PDF трябва да ви позволи да направите PDF, различен от оригиналната версия. Можете да добавите или премахнете съдържание от PDF файлове. Някои от тях могат да играят повече роли в управлението на PDF файлове на Windows, а не само безплатен PDF текстов редактор. Най -добрите безплатни PDF редактори, които компютрите Windows могат да стартират в тази статия, имат някои от следните функции.

 • PDF редактиране
 • PDF анотация
 • Създаване и преобразуване на PDF
 • Гладка и бърза за употреба

Ако просто трябва да видите и анотирате PDF файлове, има толкова много най -добри приложения за четене на PDF.com за помощ. Тези приложения могат също да ви позволят да отбележите вашите PDF файлове и да направите нещо друго безплатно.

Да обобщим

Не се притеснявайте повече какво да използвате, за да редактирате PDF безплатно. Всеки споменат безплатен PDF редактор, който може да се получи на Windows или друга ОС, може да бъде път за завършване на вашата работа. Едно нещо, което трябва да направите, е да прегледате и потвърдите вашите нужди, така че да изберете най -подходящия. Ако е възможно, можете да превключвате между тези различни приложения, за да използвате възможно най -много инструменти за редактиране на PDF, така че функциите, които не са налични в един софтуер.

често задавани въпроси

Има ли 100% безплатен PDF редактор?

Има напълно безплатни PDF редактори, които ви позволяват да изпълнявате няколко основни задачи с PDF файлове, като онлайн и софтуер с отворен код. В ранните етапи на издаването на софтуер разработчиците могат също да предоставят безплатни услуги за маркетинг. С изключение на това, почти всички приложения са частично безплатни с ограничения.

Кой е най -добрият безплатен PDF четец за Windows?

То’Лесно е да намерите много безплатни PDF четци, а Swifdoo PDF може да е един от най -добрите с множество режими на четене и функция за пояснение.

Има ли Microsoft Office PDF редактор?

Microsoft Office не’T имате специален PDF редактор, но можете да отворите и редактирате PDF файл в Microsoft Word. Мобилното приложение MS Office ви позволява да сканирате, подписвате и създавате PDF файлове от изображения, Excel и други файлове.

Google има ли безплатен PDF редактор?

Можете да редактирате PDF в Google Chrome безплатно с инсталирано разширение – безплатен PDF редактор. Разширението на Chrome ви позволява да създавате, попълвате PDF формуляри, добавяте текст и защитавате PDF файлове.

Най -добрият PDF редактор за Windows 11 (Ръководство за 2023 г.)

Министер

Съставихме най -добрите PDF редактори за Windows 11, за да ви помогнем да вземете информирано решение. Искаме да изберете най -добрия PDF редактор за вашите нужди, дори и да не сме ние! Това ръководство постоянно се актуализира, за да бъде възможно най -полезно. Windows 11 е най -новата версия на Windows OS, носейки със себе си по -добър дизайн, по -добро оформление и по -добра производителност – по -добре както за бизнеса, така и за удоволствие. Независимо от основните ви приложения, как някои неща никога не се променят – като нашата нужда от PDF файлове. Windows 11 има много нови функции, но едно нещо, което му липсва, е PDF редактор за редактиране, промяна и работа с PDF документи. За това все още ще трябва да разчитаме на един от безбройните налични PDF софтуер на трети страни. Но с толкова много опции и марки, които са най -добрите? По -важното е, за което е най -подходящо за Вие? И как да определим това? Ето защо създадохме това полезно ръководство! Ние разбираме, че всички опции могат да бъдат завладяващи и искаме да улесните вашия избор малко по -лесен. Нашата цел за това ръководство е да бъдем допълнителен инструмент, който да ви помогне да изберете най -добрия PDF редактор за вас (дори и да не сме ние!).

Скочи на секцията

Много от PDF редакторите, които ще обхванем, предлагат безплатни изпитания, премахвайки голяма част от риска, свързан при опитване на нов софтуер. Ако редовно работите с PDF документи, ще искате да инвестирате в PDF редактор, който ще улесни живота ви, като същевременно не разбивате банката. PDFS никога не са били по -използвани, навсякъде от правни, медицински форми, финансови и т.н. Използваме и взаимодействаме с PDF файлове седмично или ежедневно. Добрият PDF редактор ще може да ви спести много време, като ви помага да направите всичко – от прости пояснения, до редактиране на съществуващите, докато документите често са предпочитаният окончателен формат на документ, те също могат да бъдат редактирани и модифицирани.

Какво да знаете, преди да започнете

 • Повечето безплатни, онлайн PDF редактори ви позволяват да добавяте текст към PDF.
 • Повечето PDF редактори имат същите основни функции за редактиране (добавяне на текст, редактиране на текст, пояснения/маркировки/акценти, въртене, сливане и т.н.)
 • Усъвършенстваните функции за редактиране като оптично разпознаване на символи (OCR) се намират по -често в премиум версиите на платените PDF инструменти.

Какво е PDF редактор?

PDF редактор е софтуер, който ви позволява да редактирате и променяте съществуващи PDF документи, както и да създавате нови и да конвертирате други документи в PDF формат.

Общите възможности за редактиране на PDF включват:

 • Добавяне на текст
 • Преобразуване на файлове в PDF
 • Сливане на документи
 • Добавяне или изтриване на страници
 • Въртящи се страници
 • Анотиране или маркиране на документи

Има разлика между добавянето на текст за редактиране на текст и двете често се наричат ​​редактиране на PDF.

Ще видите PDF редакторите да се позовават на двете като “редактиране” на PDF, така че не забравяйте да обърнете голямо внимание на типа редакции, които можете да изпълнявате в PDF документ.

Много безплатни или евтини онлайн редактори на PDF ви позволяват да добавяте текст към PDF страница, но не ви позволява да редактирате съществуващ текст.

Въпроси, които да си зададете:

 • Какъв вид PDF документи ще работя? (PDF документи, формуляри за попълване и т.н.)
 • Какви са моите нужди? Какви функции имам нужда от най -много?
 • Каква ценова точка работи най -добре за мен?
 • Каква подкрепа е важна за мен?
 • Това ще работи на моя компютър?
 • Колко предизвикателно ще бъде да научите как да използвате софтуера?

Какво да помислите, преди да изберете PDF редактор

 1. Цена (вашият бюджет)
 2. Функции/възможности (основни срещу разширени инструменти)
 3. Дизайн потребителски интерфейс (прост дизайн или по -напреднал)
 4. Трудна/крива на обучение (приятелски настроени за начинаещи или не)
 5. Необходимо пространство за съхранение – Минимални изисквания (лека програма или се нуждаете от съвременен компютър)
 6. Сигурност (Инструменти за сигурност и подпис)
 7. OCR (разпознаване и извличане на текст от изображения и документи)
 8. Мобилен (има ли мобилно приложение?)

Какво функционира редактирането, което да търсите в PDF редактор

Когато оценявате възможностите на PDF редакторите, можете да разбиете функциите на две категории:

 1. Основни характеристики
 2. Разширени функции

Основните функции за редактиране включват:

 • Създаване, конвертиране (в PDF) и експортиране на PDF файлове
 • Добави текст
 • Редактиране на съдържание – Завъртете, сливайте, опрощавайте или премествайте изображения, сливайте, разделете
 • Анотации и маркиране

Разширените функции за редактиране на PDF могат да включват:

 • OCR
 • Редактиране на съществуващ текст
 • Преобразуване на PDF в други формати
 • Добавяне или редактиране на изображения
 • Вмъкване на страници
 • Създаване на форми за пълнене

PDF Pro

PDF PRO е нашият PDF редактор, конвертор, създател и OCR инструмент, направен специално за Windows Desktop.

Това е глупост, алтернатива на Adobe Acrobat. Какво означава “няма глупости”? Означава, че.

PDF Pro е направен с прост и интуитивен интерфейс, така че лесно да намерите необходимия инструмент, без безкрайни изскачащи прозорци и менюта. Всички инструменти са организирани в топ лента; Всеки, който се използва, продуктите на Microsoft Office ще се почувстват като у дома си.

Запазихме нещата прости, без да компрометираме властта. PDF Pro също има усъвършенствани възможности като OCR, да разпознава, извлича и редактира съществуващ текст от снимки, изображения и сканирани документи.

PDF Pro е един от най-достъпните PDF редактори на PDF.

Основни функции

 • Основни и усъвършенствани инструменти за редактиране
 • OCR
 • Партидна обработка
 • Инструменти за сигурност и подпис

Ценообразуване

 • Месечно – от $ 4 на месец

Професионалисти:

 • Програма с лека категория
 • Направени специално за Windows
 • Лесен за използване.
 • Начинаещ приятелски настроен
 • Достъпно
 • Наличен е доживотен лиценз

Минуси:

 • Без мобилна поддръжка

Adobe Acrobat Pro

Adobe Acrobat е един от най -популярните и известни PDF редактори наоколо. Те са известни със своите иновации и усъвършенствани PDF инструменти, но също така и с високата си цена, стръмни криви на обучение и понякога преобладаващото количество инструменти, менюта и изскачащи прозорци.

Потребителите на Adobe не са непознати за стръмни криви на обучение и изскачат менюта.

Основни функции

 • Разширени инструменти за редактиране на PDF
 • OCR
 • Облачни услуги

Ценообразуване

 • Месечно – от $ 14.99 на месец

Професионалисти:

 • Разширени и иновативни инструменти за редактиране на PDF (Acrobat Pro)
 • Рационализирано споделяне
 • Облачни услуги

Минуси:

 • Стръмна крива на обучение
 • Наборът от функции може да бъде завладяващ за новите потребители
 • Скъпо

Нитро

Първоначално Nitro PDF е създаден за Mac, но също така се е разклонил с версия на Windows. Има различни нива на техния PDF редактор, всеки със собствени цени и функционалности.

Основни функции

 • Разширени инструменти за редактиране
 • OCR
 • Партидна обработка
 • Готови шаблони и формуляри

Ценообразуване

 • Месечно – от $ 14 на месец

Професионалисти:

 • Прост интерфейс в стил Microsoft
 • Облачни услуги за споделяне и сътрудничество
 • Наличен е доживотен лиценз (с изключение на най -високото ниво)

Минуси:

 • Без специализирано мобилно приложение
 • Скъпи (особено ако искате достъп до всички инструменти)
 • Актуализациите не са включени в цената на лиценза за цял живот
 • Лицензът за цял живот не е наличен за най-високото им ниво (само за абонамент)

Swifdoo

Swifdoo е прост PDF редактор, който включва повечето стандартни, основни функции за редактиране на PDF, които очакваме от нашите PDF редактори.

Въпреки че не разбиват формата в дизайна и функционалността, те са запазили нещата прости и на достъпна цена за тези, които искат PDF редактор, който няма да разбие банката.

Характеристика

 • Основни функции за редактиране на PDF
 • Някои усъвършенствани функции за редактиране (като OCR)

Ценообразуване

 • Месечно – от $ 4 на месец

Професионалисти:

 • Достъпно
 • Програма за леко тегло
 • Прост дизайн

Минуси:

 • По -малко усъвършенствани възможности за редактиране на PDF от другите в този списък
 • Проблемите с лицензирането изглежда са често срещан проблем за потребителите
 • Няма мобилно приложение

pdffiller

Pdffiller е онлайн PDF редактор, който работи във вашия браузър. Те се гордеят с това, че са лесни за използване, прост дизайн и имат шаблони, които са готови за използване.

Те са най -вече един единствен PDF редактор, но имат приложение за настолни компютри на Windows, което в момента е в бета, така че може да не е толкова плътно, колкото тяхната онлайн версия.

Ако често използвате PDF файлове в бизнеса си и се справяте със подписи, PDFFiller има специфични функции, които може да са привлекателни за вас.

Те имат конкретни работни процеси, за да оптимизират процеса на подписване на документи от вашите клиенти. Те имат и бизнес шаблони, които са готови за използване.

Характеристика

 • Шаблони
 • Създайте форми
 • Подпишете и сигурни документи
 • Подписване на документи работни процеси
 • OCR
 • Функции, готови за бизнеса

Ценообразуване

 • Месечно – от $ 8 на месец

Професионалисти:

 • Интуитивен уеб-базиран дизайн

Минуси:

 • Приложението на Windows Desktop все още е в бета
 • Много от бизнес функциите няма да са необходими на някои хора.

Резюме

Що се отнася до избора на правилния PDF редактор за Windows 11, важно е да си зададете видовете задачи, които ще правите редовно и какви са вашите нужди и бюджет.

Много PDF редактори предлагат безплатни изпитания, които премахва риска при оценка на PDF редактор. Ако това не отговаря на вашите нужди, вие сте в състояние да анулирате или възстановите в рамките на времевата рамка.

Готов за изпробване на PDF редактор? Опитайте PDF Pro безплатно днес или купете сега!

ЧЗВ

Кой е най -добрият PDF редактор за Windows 11?

Най -добрият PDF редактор за Windows 11 се основава на вашите нужди! Въпреки че на пазара има много PDF редактори, най -добрият PDF редактор за вас ще се основава на това, което искате да правите, как работите и вашия бюджет. Създадохме това ръководство, което да ви помогне да отговорите на тези видове решения.

Има ли Windows 11 вграден PDF редактор?

Не, не е така. Докато можете да отворите и преглеждате PDF файлове на Windows 11 и можете да извършвате основни модификации (добавяне на текст, писане, рисуване, подчертаване), използвайки Microsoft Edge (който е вграден), Windows 11 няма PDF редактор.

PDF четец за Windows 10 (Windows) – Изтегляне.

Типът на PDF файла се използва широко в съвременното общество. Ако не сте запознати с този тип файл, трябва да знаете, че Windows 10 вече се предлага с PDF четец по подразбиране, наречен Microsoft Edge. С този софтуер можете да отворите и четете PDF файлове, които съдържат снимки, таблици, диаграми и други видове данни.

Въпреки това, той просто предлага ограничени функции за PDF четец безплатно за Windows 10 PDFS. Ако искате да намерите алтернатива или искате да научите повече най -добрите читатели на PDF за Windows 10, ще получите желания отговор в тази публикация. Сега нека’S Погледнете първите 12 най -добри зрители на Windows 10 PDF. Този софтуер може да се използва от всеки потребител благодарение на простия си потребителски интерфейс. За да започнете, всичко, което трябва да направите, е да инсталирате програмата и да отворите PDF, който искате да видите. След това можете да видите вашите PDF файлове гъвкаво в различни режими, включително въртене, увеличаване и т.н.

Какво’S повече, това е отличен Windows PDF Editoras Неговото име предполага. Adobe Reader съществува и от няколко години и се счита за най -добрия Windows 10 PDF Viewer and Editor. Той ви позволява да се отваряте и да четете всякакъв тип PDF документ. Също така, той има по -нови функции, за да направи вашето преживяване още по -добро. Например, той е включил облак Adobe Acrobat Document за изтегляне, конвертиране и редактиране на PDF файлове на вашия компютър, таблет или смартфон.

Освен това там’S също нов инструмент за сравнение на файлове, който сравнява бързо два PDF файла и точно за откриване на промени. Ако искате да сравните няколко ревизии на една и съща работа, това може да бъде полезно. Той доставя редица облачни функции, които ви позволяват да отваряте и персонализирате PDF документи. PDF Viewer Windows ще ви позволи да произвеждате и променяте PDF четец безплатно за Windows 10, като същевременно предоставя различни сложни функции за управление, сигурност и сътрудничество.

Можете да контролирате кой има достъп до документи, да проследите кой ги отваря, да изпраща заявки за документи до колегите и да информирате читателите за ревизии на документи. Отвъд това, тази програма SSыLKA включва няколко основни инструмента за редактиране.

Например, можете да коригирате оформлението на документ, да пренареждате PDF страници и да добавите печати, водни знаци, заглавки и колонтитули, за да изглеждате документите си по -професионални. Налични са различни версии на PDF четец и редактор на Windows 10, всяка със собствен набор от функции.

Той има стандартна версия, която ви позволява да преглеждате, създавате, конвертирате и обединявате PDF документи и попълвате формуляри. Можете да изберете различни версии според вашия PDF четец безплатно за Windows 10. Помага ви да изучавате, анотирате, изпращате и проследявате документи от един потребителски интерфейс.

Тази програма сега може да бъде свързана с Google Drive, OneDrive и Dropbox, като прави изтеглянето и разпространението на документи много просто. Друга фантастична характеристика на програмата е неговата възможност за обработка на партиди, която ви позволява да произвеждате и конвертирате няколко PDF PDF четец безплатно за Windows 10 наведнъж. Можете също така да използвате опцията E-SIGN за изграждане и споделяне на базирани на PDF договори с клиенти или партньори.

Microsoft OneNote е инструмент за производителност, който работи на Windows, мобилни устройства и в мрежата. Предимството на използването на OneNote е, че можете да съхранявате всичките си документи в облака. Това означава, че можете да получите достъп до документите си, независимо къде се намирате, дори ако PDF четецът е безплатен за Windows 10. Също така, имате достъп до някои функции за редактиране.

За да осигури по-добро и опростено изживяване на PDF, този PDF четец предлага изцяло нов потребителски интерфейс с лека и тъмна тема и подобрена навигация. Освен че ви дава възможност да четете PDF документи, той също така предоставя пълен набор от усъвършенствани и персонализирани инструменти за пояснение, които позволяват на Privosuу да добавят коментари и други пояснения, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато четете, докато чете. Най -важното е, че размерът на изтеглянето е само 15MB и винаги се нарича най -малкият PDF четец на работния плот в света.

Можете да го използвате, за да отворите всякакъв вид PDF, независимо от размера и съдържанието. Какво’S повече, той е полезен и за всички основни функции за редактиране на PDF, което означава, че потребителите могат лесно да разделят, обединяват, добавят елементи или да извършват други работи за редактиране на своите PDF документи без караница. Най -важното е, че потребителите също могат да го използват за производство на PDF файлове от нулата.

Можете също така да го използвате, за да направите прости промени в съществуващите PDF документи. Освен това можете да го използвате за добавяне на печати и редактиране на очертания и пояснения. Това е лесно и бързо за PDF четец безплатно за Windows 10.

Въпреки че няма много функции за редактиране, той все още е добър софтуер за /24467.TXT и четене на основни PDF файлове. Вие безплатен PDF четец за Windows 10 View, създавате и редактирате PDF документи, както искате. И има и функции за OCR сканирани документи и цифрово подписване на файлове.

Ако имате нужда от повече функции, можете да надстроите до PRO версията, която ви позволява да създавате и редактирате PDF формуляри за пълнене и да направите други корекции на вашите PDF файлове. Qiqqa ви позволява да защитите и организирате вашите PDF файлове, като ги прави незабавно достъпни и търсени във вашите устройства. Тъй като включва автоматично маркиране, идентификация и категоризация, вие’Никога не е нужно да губите време, търсейки липсващи PDF документи отново.

Също така, този PDF четец на Windows 10 може да подчертае, редактира размера и цвета на шрифта и да постави пояснения в текста. Освен това тази програма се представя добре в PDF редактиране и конвертиране. С неговата помощ можете да промените всеки офис документ в PDF или да съхранявате важния /29554.txt в облака за гледане по всяко време.

Между другото, тя е напълно безплатна! Програмите, които Belwo може да се използва за четене на PDF файл, просто погледнете и изберете такъв от списъка. За да отговорим на такъв въпрос, ние се вземат предвид основно функцията и взаимодействието на потребителя. Въпреки това, Foxit е по -бърз и по -лесен за използване. За потребителите, които се нуждаят само от основни възможности за гледане на PDF, Foxit може да бъде по -достъпният вариант.

Но ако трябва да направите повече промени, препоръчваме да използвате Adobe. Audirvana Грешка безплатно Изтеглете тази статия, научихте за 12 -те най -добри безплатни PDF четец за Windows 10, който може да ви помогне да видите и дори редактирате вашия PDF файл с лекота.

Тъй. Джейн е опитен редактор за EaseUS, фокусиран върху технологичния блог PDF четец безплатно за Windows 10. Всички теми, които тя е избрала, са насочени към предоставяне на по -поучителна информация на потребителите. Рекордер на екрана. Прехвърляне на продукти. Управление на файлове.

Още продукти. Топ 1. Прочетете Full Bio. Може да се интересувате и от.

PDF четец безплатно за Windows 10

Най -добрият зрител на PDF току -що се подобри. Преглед, подписване, сътрудничество и анотиране на PDF файлове с нашия безплатен софтуер за четене на Acrobat. И за лесно редактиране и конвертиране. 5 -те най -добри безплатни PDF четци за Windows и Mac · 1. Foxit Reader · 2. Adobe Acrobat Reader DC · 3. Javelin pdf четец · 4. Google Drive · 5. Вашият.

Adobe – Изтеглете Adobe Acrobat Reader DC.Изтеглете PDF Reader за Windows – Най -добрият софтуер и приложения

Код. Nekotroe -bremya on sidel slovnos pparaliзodnnый, зацем В pанике verыbeжал в Коридори. – Мидж.