Политика за прекратяване на Walmart 2023 – всичко, което трябва да знаете

Резюме:

1. Walmart има система на служители, която може да доведе до прекратяване, ако служител надвишава 5 точки за месец.

2. PTO (изплатено почивка) и PPTO (защитено платено време) са важни политики в Walmart, които предоставят на служителите почивка и гарантират, че все още получават заплащане.

3. PTO е общ термин за почивка от работа, докато PPTO осигурява допълнителна защита на служителите.

4. Разбирането на плюсовете и минусите на PTO може да помогне на работодателите да създадат по-добри пакети за изключване за своите служители.

5. Политиката на PTO на Walmart в момента се актуализира, за да предлага шест дни „защитен PTO“ годишно за спешни случаи и болест.

6. PTO часове в Walmart се печелят въз основа на фактори като почасово или заплащане на заплата, позиция и продължителност на обслужването.

7. Служителите могат да продължат да печелят PTO дори, докато са на почивка.

8. Служителите на Walmart могат да печелят по PTO по различни причини, включително редовно и допълнително работно време, ужас, съдебно заседание, военни отпуски и т.н.

9. Искането на PTO в Walmart изисква използването на портала за глобално време и посещаемост (GTAP) за одобрение.

Въпроси:

1. Какво е последствието за служителите, които печелят повече от 5 точки за месец в Walmart?

Отговор: Ако служител спечели повече от 5 точки за месец, може да се изправи пред прекратяване.

2. Каква е разликата между PTO и PPTO?

Отговор: PTO е общ термин за почивка от работа, докато PPTO осигурява допълнителна защита на служителите.

3. Какви са популярните PTO Perks сред служителите?

Отговор: Популярните PTO перки сред служителите включват платен отпуск за болест, медицински срещи и лични почивки.

4. Как работи политиката на PTO на Walmart?

Отговор: Съгласно политиката на PTO на Walmart, квалифицираните служители могат да отделят време за работа по здравословни причини, семейни кризи или да прекарват време със семействата си. PTO може да се вземе на 15-минутни стъпки, а наличността зависи от баланса на служителя.

5. Как се печелят PTO часове в Walmart?

Отговор: PTO часове в Walmart се печелят въз основа на фактори като почасово или заплата на заплата, позиция и продължителност на обслужването.

6. Могат ли служителите да печелят PTO, докато са на почивка?

Отговор: Да, служителите могат да продължат да печелят PTO, докато са на почивка.

7. Какви са някои фактори, които трябва да се вземат предвид по отношение на политиката на PTO на Walmart?

Отговор: Факторите, които трябва да се вземат предвид, включват тарифата, с която се печелят часове на PTO въз основа на години на обслужване, и необходимостта от поискване на PTO възможно най -скоро.

8. Как служителите могат да поискат PTO в Walmart?

Отговор: Служителите трябва да подадат искане за одобрение, използвайки портала за глобално време и посещаемост (GTAP).

9. Как Walmart актуализира своята политика на PTO?

Отговор: Walmart актуализира своята политика на PTO, за да предоставя шест дни „защитен PTO“ годишно за спешни случаи и болест.

10. Защо е важно работодателите да разбират политиките на PTO?

Отговор: Разбирането на политиките на PTO помага на работодателите да създават по-добри пакети за изключване, да защитават благосъстоянието на служителите и да запазят таланта.

11. Какви са плюсовете на PTO?

Отговор: Плюсовете на PTO включват позволяване на служителите да използват Banked Time за различни цели, гъвкавост в използването на часове за неочаквани събития и постигане на баланс между професионалния и личния живот.

12. Какви са минусите на PTO?

Отговор: Минуси на PTO включват необходимостта от ръководството да изпълнява платените обещания, потенциалът на служителите да се изчерпят от PTO и да рискуват да работят, докато са неразборни, и недоразумения по отношение на обединения брой часове, налични.

13. Как могат да се използват правилата на PTO като стимул за набиране на персонал в Walmart?

Отговор: Правилата на PTO могат да се използват като стимул за набиране на персонал, като се подчертае гъвкавостта и ползите от политиката за привличане на нови служители.

14. Могат ли служителите да използват PTO, за да заменят работното време в Walmart?

Отговор: Да, PTO може да се използва за замяна на работното време в Walmart, когато служителите са изчерпали баланса си на PTO.

15. Как работи политиката за прекратяване на Walmart?

Отговор: Политиката за прекратяване на Walmart се основава на система за точките на служителите, където печеленето на повече от 5 точки на месец може да доведе до прекратяване.

Политика за прекратяване на Walmart 2023 – всичко, което трябва да знаете

Walmart’Системата на служителите на S посочва, че служителите ще бъдат уволнени, ако спечелят повече от 5 точки за даден месец.

PTO срещу PPTO в Walmart: Разбиране на политиката

Всички, които’Провеждането на трудно време на работа заслужава достойно отпускане.

Знаейки какъв вид ползи от времето, което служителите ще помогнат на работодателите да създадат възможно най-големия пакет от PTO. Те могат също да ви помогнат да защитите вашия екип или персонал от изгаряне, като помогнете за задържането на таланта. Реалността е, че живеем в култура, която цени тежките усилия и дисциплина.

Въпреки това, прекарването на време далеч от работата е от полза. И така, кои са най -популярните PTO перки сред служителите?

PTO е средство да гарантирате, че получавате заплащане, когато сте далеч от работа, независимо дали се нуждаете от почивка поради болест, медицински срещи или просто се нуждаете от почивка. Защитен PTO или PPTO работи по подобен начин, но гарантира повече защита на служителя.

Ако ти’заинтересовани да научите повече за тази политика, останете да четете, за да разберете какво открих!

Контур Крия

PTO – изплащане на почивка или лично почивка?

Документ, в който се казва, че PTO плати свободно време

Платеното време за почивка (PTO) е програма за управление на човешките ресурси (HRM), която дава на служителите набор от банкови часове, които могат да използват за каквото им харесва.

Терминът PTO, често известен като личен отпуск, се използва за обозначаване на всеки период от време, през който служителят получава заплащане, докато е в отпуск от работа.

Политика на PTO в основна фирма често комбинира служители’ почивни дни, болнични дни и време за ваканция в един блок часове, а не предписване на различен брой дни по всяка причина. PTO програмите са широко наети в Съединените щати, където няма правила, които изискват служителите да вземат определено време за ваканция.

Bài Hay се гмурка във всичко

Работодателите трябва да бъдат информирани за държавното законодателство, за да гарантират, че тяхната политика на PTO е изпълнима.

Затова ви дайте преглед на PTOS, нека’s дълбоко се гмурка в техните плюсове и минуси.

Професионалисти Минуси
Служителите, които не използват времето на банките за други цели, трябва да получат по -голямо време за ваканция. Ръководството все още трябва да спазва платените обещания, дори ако служител заминава.
Когато се развият неочаквани събития, служителите могат да използват часовете, ако е необходимо, стига да е на разположение моментът. За да избегнат загубата на платени часове за почивка, много служители могат да изберат да си вземат същите почивни дни към края на годината.
Балансът между професионалния и личния живот може да бъде постигнат чрез по-чести, по-къси ваканции по желание. Служителите могат да останат без платен отпуск и да бъдат принудени да работят, докато се гледат или рискуват да загубят работата си.
Правилата на PTO могат да се използват като стимул за набиране на персонал за привличане на нови служители. На служителите, които не успяват да осъзнаят, че по -големият обединен брой часове обхваща всички цели, по -високият брой на часове може да изглежда повече време, отколкото е.

Walmart’S PTO Политика

Политиката за платено време в Walmart се преработва.

Служителите ще получат шест дни от “защитен PTO” Всяка година за кризи и болести по новата схема.

Walmart’S Платеното време за почивка (PTO) позволява на квалифицираните работници да си вземат време за работа по здравословни причини, семейни кризи или да прекарват време със семействата си. PTO може да се вземе на 15-минутни стъпки, без ограничение, ако служителите разполагат с баланс. PTO трябва да се търси възможно най -скоро, в противен случай може да бъде отказан от Walmart.

Какви фактори влизат в изчисляването на Walmart’S PTO?

Часовете на PTO се печелят в Walmart, зависими от това дали асоциира се плаща почасово или на заплата, позицията, която заемат, и продължителността на времето, в което са работили там.

Ако служител е работил в Walmart в продължение на три години, той може да има право на PTO със скорост един час за 11.8 часа работи.

Bài Hay се гмурка във всичко

Служителите с 20 години служба, от друга страна, могат да печелят PTO със скорост 1 час за всеки 6.Отработени 8 часа, с по -пълен график, наличен след влизане в портала на служителите на Walmart или четене на жицата.

Печелене на часове на PTO – възможно, докато сте на почивка?

Може да е изненада да научите, че работниците могат да продължат да събират PTO, докато са на почивка.

Човек, който се отпуска

PTO се печели от работа в Walmart за почасова ставка, която включва следното:

 • Работи редовно часове и допълнително
 • Платете за нещастие
 • Смърт на любим човек (до 3 дни)
 • Служба на жури
 • Военните часове за отпуск се удължават.
 • Проследяване на заплащането
 • PTO някога е бил използван за замяна на работното време.
 • Когато PTO е изчерпан, се използва болно и лично време

Каква е процедурата за искане на PTO в Walmart?

Трябва да изпратите заявка за одобрение, като използвате портала за глобално време и посещаемост (GTAP), когато трябва да получите PTO.

Приплъзване, което казва заявка за изключване на времето

Служителите трябва да кажат на ръководството веднага щом станат наясно, че ще трябва да търсят почивка, за да гарантират, че ще бъдат на разположение заместващи служители.

Системата GTAP ще определи правилната форма на PTO за вашия случай, тъй като тази процедура е автоматизирана.

Ако вземете отпуск по болест, например, всеки наличен защитен PTO ще бъде прекаран първо.

Ppto срещу. PTO в Walmart: същите ли са?

Walmart предлага две форми на платен отпуск (PTO): Редовен PTO и защитен PTO, за да помогне на служителите да постигнат добър баланс между професионалния и личния живот.

Редовният PTO позволява на партньорите да планират преди време да прекарват време със семействата си, да присъстват на медицински проблеми и да се наслаждават на празниците, без да се притесняват да не бъдат платени.

По същия начин защитеното време ще ви защити, ако възникне семейство или здравеопазване.

Bài Hay се гмурка във всичко

Семейство, което опакова своите неща

Може да сте загрижени как дадена спешна ситуация би повлияла на вашата работа, но Walmart’S Защитено време за отпуск е осигурил спокойствие на служителите, когато трябва да си вземат няколко почивни дни, без да се страхуват да загубят работата си.

Правилата на PTO защитават както служителя, така и Walmart’s интереси, като позволяват на сътрудниците свобода на графика, като същевременно поддържа позиция на персонал.

Вместо да използват часове на PTO, колегите се съветват да кандидатстват за оторизиран отпуск, ако сътрудник или член на семейството, за когото се грижат, има хронично заболяване или дългосрочно медицинско състояние (LOA).

Ако искате повече обяснение за това как работи PTO, вижте това видео

Който отговаря на условията за Walmart’s Програма за личен отпуск?

Служител на дребно

PTO е достъпен в Walmart до почасови служители на пълен работен ден, непълно работно време и сезонни служители.

Скоростта, с която се печели PTO, варира в зависимост от категорията.

Сезонните и временни служители, от друга страна, имат право на PTO, но получават само нормален PTO.

Окончателни мисли

Според Walmart’Политиката на PTO, квалифицираните служители е разрешено да си почиват по повечето причини, като празниците или време за болест, стига да са натрупали достатъчно PTO, за да бъдат одобрени за отсъствие.

Но това не’t означава, че те могат’T отричайте вашия PTO, особено когато трябва да се обърнат към ръководството по отношение на техния персонал.

Други статии

 • Липсваше ли ми? срещу. Липсвах ли ти?- Разлика между разпитваните
 • Какво’s разликата между косплей и larp?
 • Разлика между onii chan и nii chan- (всичко, което трябва да знаете)
 • Всичко, което трябва да знаете за 410 и 12 габаритни пелети
 • F-16 срещу. F-15- (u.С. Въздушни сили)

Уеб историята на тази статия можете да намерите, като кликнете тук.

Вие разглеждате тази публикация: PTO срещу PPTO в Walmart: Разбиране на политиката. Информиран от Giáo dục việt á подбор и синтез заедно с други свързани теми.

Политика за прекратяване на Walmart 2023 – всичко, което трябва да знаете

Политика за прекратяване на Walmart

Walmart е светът’най -големият частен работодател с над 2.2 милиона служители. В Съединените щати това е най -големият общ търговец на стоки и най -големият търговец на хранителни стоки.

Този търговец на дребно обаче обяви, че те уволняват повече от 200 работни места на фона на нарастващите опасения относно инфлацията и потребителските разходи.

Така че, ако сте сред онези, които ще се присъединят към този гигантски бизнес, това писане ще ви помогне в политиката за прекратяване на Walmart 2023. Важно е знанието да се подготвите.

Съдържание

Преглед на политиката за прекратяване на Walmart 2023

Walmart няма договори с персонал; вместо това има “по желание” договори. Това означава, че Walmart е свободен да уволни служител по много причини, но основният акцент е, че те не е необходимо да следват поредица от правни стъпки, преди да прекрати работата си.

Това, което това предприятие трябва да направи, е да посочи разсъжденията си. Walmart също има в сила система.

Да предположим, че натрупвате повече от 5 точки в рамките на шест месеца. В този случай тяхната политика е да прекратят договора си, независимо от колко години сте’Прекарах с компанията или колко добро беше вашето представяне иначе!

За да научите повече за това, защо Walmart може да уволни служители, включително колко може да бъде уволнен, колко често можете да спечелите точки и най -важното – как да избегнете уволнението в Walmart, продължете да четете!

Как ви уволнява Walmart?

Ако търсите причини, които компанията уволнява своя персонал, вие’ще ми е трудно да ги намеря. Компанията работи по същия начин, по който повечето фирми наемат временен персонал.

Като бизнес предприятие Walmart може да прекрати и да уволнява персонала, като прекратява трудовия договор по всяко време, освен ако прекратяването не се основава на дискриминация поради служител на служител’S раса, верую или религия.

Въпреки това, както и много други търговци на дребно, Walmart не дискриминира по отношение на служителя’S цвят или естествен произход, нито дискриминира служителите, които имат физически или психически увреждания.

Точкова система за Walmart’s служител

Walmart иска служителите му да знаят, че всяко отсъствие от работа ще ги повлияе негативно.

Компанията отнема точки за необявени отсъствия, което означава, че Walmart няма да бъде доволен от вас, освен ако не разберете нейното значение в цялостната схема на нещата.

Освен това Walmart предлага и допълнителна платена система за оферта, използвана за случаи, в които служителите са болни.

В допълнение към платената система за изключване, приложението на персонала може да се използва от членовете на персонала за размяна на смени, преди да се обадите на болни, за да се избегнат непланирани отсъствия или в последния момент болнични дни.

Точкова система за Walmart

Колко точки можете да получите в Walmart, докато не бъдете уволнени?

Walmart’Системата на служителите на S посочва, че служителите ще бъдат уволнени, ако спечелят повече от 5 точки за даден месец.

Ако общата стойност на точките е четири или по -малко, служителят е позволено да остане нататък, но с оценка на записа си от 1 незначителна нарушение, преди да има право да бъде уволнен в съответствие с политиката.

Това варира за отделен район мениджър, както и време, обслужвано с Walmart. След като сте били наети в Walmart в продължение на 1-6 месеца и след това на всеки шест месеца до мандата, можете да натрупате до 5 точки, преди да бъдете прекратени и вече не отговаряте на условията за Rehire от Walmart.

Какво е политиката на Walmart Rehire?

Една от многото причини, които Walmart влага толкова голяма стойност в своите хора, е колко важно е да запазите специализиран и лоялен екип.

В момента можете да се консултирате с местния магазин Walmart, за да попитате за отворени позиции или ако имате въпроси от административна гледна точка.

Просто знайте, че може да ви се изисква времето, преди да ви бъде дадено налична позиция, отчасти поради обема на приложенията, които получават, но и за да сте сигурни, че всичко върви гладко с тренировки, клирънс и други формалности.

Служителите на Walmart могат да бъдат прекратени по различни причини. Walmart има тенденция да е малко вероятно да пренасочва служители, които са били прекратени за кражба, тормоз или нападение.

Но да предположим, че вашата работа завършва при приятелски условия поради проблеми извън работата, които биха могли да повлияят на представянето ви по време на работа, като болест, семейни проблеми или странични проекти, в които се ангажирате с работата си за работа. В този случай е по -вероятно да се върнете в компанията.

Оставете 90 дни преди да кандидатствате отново. Трябва да кандидатствате отново или в предишния си магазин или нов в този период от време, ако сте напуснали доброволно или при приемливи условия.

Може ли компанията да уволни служители, без да казва?

Отговорът е да и те могат. Нищо не спира тази компания да ви пусне. Бизнесът е в правото на прекратяване на служител’s работа. Тъй като Walmart използва “по желание” договор, те могат да уволнят работници без една причина, а работниците могат да напуснат работата си, без да уведомяват.

Ще изплати ли компанията PTO, когато бъде уволнена?

Да, Walmart има силна политика, що се отнася до прекратяването на служителите. Въпреки че това правило може да варира леко в зависимост от държавните закони, служителите, които са работили в Walmart повече от една година, ще получат изплащане на отпуск (PTO), което трябва да се използва в рамките на 60 дни след стрелбата им.

Някои последни думи

Трябва да разберете подробно политиката за прекратяване на Walmart, преди да напуснете работата си на тези търговци на дребно, за да можете да защитите правото си по всяко време.

Надяваме се това писане за това как изглежда политиката за прекратяване на Walmart 2023. Ако имате допълнителни въпроси относно интервютата за излизане от Walmart, Дон’не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Суче:

 • https: // корпоративни.Walmart.com/поверителност-сигурност/walmart-associate-information-privacy-policy
 • https: // корпоративни.Walmart.com/политики

Докладвайте тази реклама

Трябва ли да изплатим PTO, когато служител напусне?

Държавното законодателство определя, че работодателите трябва да спечелят времето за ваканция, което вероятно включва PTO.

Нуждаете се от професионална помощ? Говорете с адвокат за трудови права.

Въпрос

Наскоро преминахме от система за предлагане на отделно време за болест и време за почивка до едно платено отпуск (PTO). Служителите получават 12 платени почивни дни годишно, за да използват, както сметне за добре. Служителите натрупват PTO всеки период на заплащане; След като достигнат три седмици, те вече не се натрупват, освен ако не използват някои. Правим бизнес в Калифорния и знам, че трябва да изплатим неизползвано, натрупано време за ваканция, когато служител напусне. Но това включва ли всички PTO, въпреки че някои от тях трябва да покрият отпуск по болест?

Отговор

Много работодатели са взели същото решение, което имате. Някои харесват лекотата, която предлага PTO програма, някои искат да дадат на служителите повече контрол върху почивката си, а някои несъмнено просто се омръзнаха да слушат служители, които се опитват да звучат зле („кашлица кашлица, смъркай“), когато се обаждат на болни след тридневен уикенд. Без значение какви са причините на вашата компания, преминаването към една система за всички времена има много смисъл.

Въпреки тези предимства обаче, PTO системите могат да представляват няколко трудности. И вие сте сложили пръста си върху един от тях: Изключване на неизползвано време за почивка. Редица държави изискват работодателите да изплащат неизползвано време за почивка на служители, които напускат компанията, независимо дали доброволно или неволно. В някои държави натрупаната ваканция се счита за форма на обезщетение, която служителят вече е спечелил. Да го откаже, когато служителят напусне, ще бъде кражба на заплати. (Калифорния е една от тези щати.) В други държави отговорността на работодателя да изплати натрупана ваканция зависи от собствените му политики и практики. Ако работодателят е обещал да изплати натрупана ваканция или просто е направил това в миналото, служителят има право на същото лечение.

Тъй. Това обаче обикновено е неправилно. В Калифорния например прилагането на Министерството на трудовите стандарти (DLSE) заяви, че всички PTO трябва да бъдат считани за неизползвана, натрупана ваканция – и трябва да бъдат пренасочени, когато трудовото отношение се прекрати. Служителят има право и може да използва всички PTO за ваканция. Следователно работодателите, които би трябвало да плащат ваканция, когато служителят остави като цяло, трябва да изплати изцяло PTO.

PTO при напускане на Walmart?

Напр.: Предно натоварен 200 часа, то’са 6 месеца и вие’Всъщност спечели 100 часа. Ако сте използвали 80, тогава те ще плащат само 20 часа.

Бретан Рома 2022-08-01 12:57:11 Следвайте следното

Напр.: Предно натоварен 200 часа, то’са 6 месеца и вие’Всъщност спечели 100 часа. Ако сте използвали 80, тогава те ще плащат само 20 часа. | Повече ▼

Напр.: Предно натоварен 200 часа, то’са 6 месеца и вие’Всъщност спечели 100 часа. Ако сте използвали 80, тогава те ще плащат само 20 часа.