Walgreens и други търговци на дребно за инсталиране на камери, които познават вашата възраст, пол и настроение

Резюме

Walgreens и други търговци на дребно планират да инсталират камери, които могат да гадаят възрастта, пола и настроението на човек на човек. Тази нова технология има за цел да предостави целеви реклами в реално време на видео екрани в магазина. Използването на тези камери предизвика опасения относно поверителността, като някои го наричат ​​страховито.

Ключови точки

 • Прокурорите няма да повдигат обвинения Срещу охранител, който застреля и уби заподозрян, обвинен в кражба в магазин Walgreens в центъра на Сан Франциско.
 • Публикува се видео за наблюдение на инцидента, което показва, че заподозреният се опитва да напусне магазина и да се включи във физическа разправа с охранителя, преди да бъде застрелян.
 • Окръжната прокуратура стигна до заключението, че няма достатъчно доказателства в подкрепа на повдигането на наказателни обвинения срещу охранителя.
 • Съветът на надзорните органи в Сан Франциско поиска освобождаването на видеоклипа за наблюдение, след като не бяха повдигнати обвинения срещу охраната по време на неговото време в ареста.
 • Инцидентът включваше транссексуален мъж на име Banko Brown.
 • Walgreens и други търговци на дребно обмислят инсталирането на камери, които могат да се досещат за възрастта, пола и настроението на човек за показване на целеви реклами на видео екрани в магазина.
 • Тази технология има за цел да помогне на физическите магазини да се конкурират с онлайн търговци на дребно като Amazon, които вече имат обширни данни за клиентите.
 • Използването на тези камери предизвика опасения за поверителност, като някои го описват като „страховито.”
 • Kroger тества камери в два магазина, за да определи възрастта и пола на купувача, докато Walgreens е инсталирал камери и сензори на някои места, за да преброи купувачите, минаващи покрай.
 • Текущото използване на камери на компанията е ограничено, но те могат да разширят функционалността в бъдеще.

Въпроси

 1. Защо прокурорите няма да повдигнат обвинения срещу охраната?
  Окръжната прокуратура намери недостатъчни доказателства в подкрепа на повдигането на наказателни обвинения срещу охранителя.
 2. Какво направи видеоклипът за наблюдение на инцидента шоу?
  Видеото показа,.
 3. Какво искаше Съветът на надзорните органи в Сан Франциско?
  Те поискаха освобождаването на видеоклипа за наблюдение, след като не бяха повдигнати обвинения срещу охраната по време на неговото време в ареста.
 4. Който е участвал в инцидента?
  Инцидентът включваше транссексуален мъж на име Banko Brown.
 5. Каква е целта на инсталирането на камери, които могат да гадаят възрастта, пола и настроението на човек в магазините?
  Търговците на дребно се стремят да показват насочени реклами в реално време на видео екрани в магазина, за да се конкурират с онлайн търговци на дребно като Amazon.
 6. Защо използването на тези камери предизвика опасения?
  Някои хора намират използването на тези камери за инвазивни и страховити, предизвикват опасения за поверителност.
 7. Какво е тестването на Kroger в два от магазините му?
  Kroger тества камери, които могат да се досещат за възрастта и секса на купувача.
 8. Как Walgreens в момента използва камери и сензори?
  Walgreens използва камери и сензори, за да преброи броя на купувачите, минаващи покрай.
 9. Какви са притесненията около използването на тези камери?
  Загрижеността за поверителността е основната грижа, тъй като хората се чувстват неприятно да бъдат постоянно наблюдавани, докато пазаруват.
 10. Какви са някои потенциални бъдещи приложения на тези камери?
  Камерите могат да се използват за показване на целеви реклами въз основа на възрастта, пола и настроението на клиента или за оценка на реакциите на клиентите към продукти или реклами.
 11. Как физическите магазини се опитват да се конкурират с онлайн търговците на дребно?
  Физическите магазини прилагат технологии като тези камери за събиране на клиенти на клиентите и предоставяне на целенасочена реклама, подобно на онлайн търговците на дребно.
 12. Какво е текущото състояние на използването на тези камери в магазините?
  Използването на тези камери все още е във фазата на тестване, като в момента ги прилагат само няколко магазина.

Подробни отговори

 1. Защо прокурорите няма да повдигнат обвинения срещу охраната?

  Окръжната прокуратура проведе криминално разследване и прегледа доказателствата относно инцидента. След като оцениха случая, те определиха, че няма достатъчно доказателства в подкрепа на повдигането на наказателни обвинения срещу охраната, участваща в разследването на смъртта на Банко Браун.
 2. Какво направи видеоклипът за наблюдение на инцидента шоу?

  Видеото за наблюдение, публикувано от окръжната прокуратура, показва Banko Brown, заподозрения, обвинен в кражба на кражба, опитвайки се да напусне магазина. Охранителят, идентифициран като Майкъл Антъни, го спира. Настъпва физически спорове, с кафяво изтласкване на охраната. Видеото показва охраната, която ограничава Браун на земята, но след това го пуска след приблизително минута. Браун започва да си тръгва, но след това изглежда се обръща и се придвижва към охраната, който в крайна сметка го стреля.
 3. Какво искаше Съветът на надзорните органи в Сан Франциско?

  Съветът на надзорните органи в Сан Франциско изпрати писмо до окръжния прокурор Брук Дженкинс, като поиска пускането на видеото за наблюдение, показващо инцидента с стрелба на 27 април. Искането е отправено, след като не са повдигнати обвинения срещу охраната през 72 -те часа, в които е бил в ареста.
 4. Който е участвал в инцидента?

  Инцидентът включваше транссексуален мъж на име Банко Браун, който беше заподозрян в кражба на кражба.
 5. Каква е целта на инсталирането на камери, които могат да гадаят възрастта, пола и настроението на човек в магазините?

  Търговците на дребно, като Walgreens, обмислят инсталирането на камери, които могат да се досещат за възрастта, пола и настроението на човек, за да покажат насочени реклами в реално време на видео екрани в магазина. Целта е да се конкурираме с онлайн търговци на дребно като Amazon, които вече имат обширни клиентски данни и могат да предоставят персонализирани реклами.
 6. Защо използването на тези камери предизвика опасения?

  Използването на камери, които могат да се досещат за възрастта, пола и настроението на човек, предизвика опасения за поверителност. Някои хора намират постоянния мониторинг инвазивен и се чувстват неудобно от идеята личната им информация да се използва за целенасочена реклама без изричното им съгласие.
 7. Какво е тестването на Kroger в два от магазините му?

  В момента Kroger тества камери, които са вградени в ценови знаци над рафтовете в два от магазините си. Тези камери имат за цел да гадаят възрастта и пола на купувача, предоставяйки ценни данни на търговеца на дребно. Събраната информация е анонимна и данните не се съхраняват.
 8. Как Walgreens в момента използва камери и сензори?

  Walgreens е инсталирал по -хладни врати с камери и сензори в някои от своите места. Понастоящем тези камери и сензори се използват за преброяване на броя на купувачите, минаващи покрай и за усещане, когато някой е пред охладителя. Компанията не е разкрила дали те ще активират останалите функции на камерата, като например отгатване на възрастта и проследяване на ириси.
 9. Какви са притесненията около използването на тези камери?

  Основното притеснение около използването на тези камери е поверителността. Много хора се чувстват неудобно от постоянния мониторинг и потенциала личната им информация да се използва без тяхното знание или съгласие. Технологията е описана като инвазивна и страховита поради нивото на наблюдение.
 10. Какви са някои потенциални бъдещи приложения на тези камери?

  В допълнение към показването на целеви реклами въз основа на възрастта, пола и настроението на клиента, тези камери могат да се използват и за оценка на реакциите на клиентите към продукти или реклами. Например, те биха могли да определят предпочитанията на клиентите въз основа на изражението на лицето и езика на тялото. След това събраните данни могат да бъдат използвани за подобряване на пазаруването и персонализиране на маркетинговите стратегии.
 11. Как физическите магазини се опитват да се конкурират с онлайн търговците на дребно?

  Физическите магазини прилагат технологии като тези камери за събиране на данни за клиенти и предоставяне на целенасочена реклама, подобно на това, което онлайн търговците като Amazon вече правят. Анализирайки поведението и предпочитанията на клиентите, физическите магазини могат да създадат по -персонализирано изживяване за пазаруване и по -добре да се конкурират с удобството и персонализацията, предлагани от онлайн търговците на дребно.
 12. Какво е текущото състояние на използването на тези камери в магазините?

  Използването на камери, които могат да се досещат за възрастта, пола и настроението на човек, все още е във фазата на тестване. Само шепа магазини, като Kroger и Walgreens, започнаха да експериментират с тази технология. Успехът на тези тестове ще определи дали повече търговци на дребно решават да възприемат тази практика в бъдеще.


Walgreens и други търговци на дребно за инсталиране на камери, които познават вашата възраст, пол и настроение

Надзорният орган Дийн Престън въведе законодателство миналата седмица, така че частните охранители да не могат да привлекат огнестрелните си оръжия, освен ако няма действителна и специфична заплаха за човек.

Престъпност и обществена безопасност

Прокурорите няма да повдигнат обвинения срещу охранител, който застреля и уби Банко Браун, който беше заподозрян в кражба на Walgreens в центъра на Сан Франциско миналия месец, окръжният прокурор’S Office обяви в понеделник.

Видео за наблюдение и други материали относно кафявото’S Смъртта беше освободена в понеделник след разследване от окръжния прокурор’s офис поради “изключителен обществен интерес” В случая, Сан Франциско’Службата се казва в изявление.

“Въз основа на наказателното разследване, преглед на доказателства и оценка на делото, ние установихме, че няма достатъчно доказателства в подкрепа на подаването на наказателни обвинения срещу заподозрения в разследването на смъртта на Банко Браун,” се казва в изявлението.

Съветът на надзорните органи в Сан Франциско миналата седмица изпрати писмо с молба на окръжния прокурор Брук Дженкинс да пусне видеоклипа за наблюдение, показващо стрелбата на 27 април, след като не бяха повдигнати обвинения срещу охраната през 72 -те часа той беше в ареста.

Видеото на камерата за наблюдение, публикувано в понеделник, показва, че Браун се опитва да напусне магазина пред охранителя, идентифициран от полицията като Майкъл Антъни, го спира. След това Браун бълва охраната, което води до физическа спора. Браун се държи на земята от охраната, но след около минута, видеото показва видеото. Браун започва да си тръгва, но изглежда се обръща и се придвижва към охраната, която след това го застрелва, показва видеото.

Според окръжния прокурор’S доклад, Браун беше транссексуален човек.

В своето видео заснета с полицията Антъни описа какво се е случило, след като Браун започна да напуска.

“Тя се обърна назад и напредна към мен,” Той каза, използвайки неправилни местоимения във връзка с кафяво.

Walgreens и други търговци на дребно за инсталиране на камери, които познават вашата възраст, пол и настроение

Изпълнителният директор на Световния форум за поверителност каза, че страховитият фактор е ‘А 10 от 10’

 • Икона по имейл
 • Икона във Facebook
 • Икона в Twitter
 • Икона LinkedIn
 • Икона на флипборд
 • Икона за печат
 • Икона за оразмеряване

Реферирани символи

Реклама

Ню Йорк (AP) – Погледна тази консерва на сода в охладителя на супермаркета? Или може би вие’Почуйте се на пинта сладолед? Камера може да ви гледа.

Но’не съм там, за да видя дали вие’кражба. Тези камери искат да ви опознаят и какво вие’Покупка.

То’S нова технология, която се изтръгва към търговците на дребно, където камерите се опитват да познаят вашата възраст, пол или настроение, докато минавате покрай. Намерението е да използвате информацията, за да ви покаже насочени реклами в реално време на видео екрани в магазина.

Компаниите поставят търговци на дребно, за да въведат технологията във физическите си магазини като начин да се конкурират по -добре с онлайн съперници като Amazon, които вече са въоръжени с тройки информация за своите клиенти и техните навици за покупка.

С магазини за камери може дори да не осъзнаете, че се наблюдавате, освен ако не забележите лещите с размер на стотинки. И това предизвика опасения относно поверителността.

“Страховитият фактор тук определено е 10 от 10,” каза Пам Диксън, изпълнителен директор на Световния форум за поверителност, нестопанска цел, която изследва проблемите на поверителността.

По време на търговското изложение на Националната федерация на дребно в Ню Йорк по -рано тази година, интелигентен рафт на показ от Mood Media се опита да открие “щастие” или “страх” Тъй. Цифровите медии Cineplex показаха видео екрани, които могат да бъдат поставени в молове или автобусни спирки и да се опитат да разберат дали някой носи очила или спортува брада, което от своя страна може да се използва за продажба на реклами за нови рамки или бръсначи.

Екраните също могат да бъдат поставени на задвижването. Миниван, който дърпа в ресторант за бързо хранене, например, може да получи реклама за ядене с размер на семейството в менюто на видео екрана.

Засега камерите са само в шепа магазини.

Kroger, който има 2800 супермаркета, тества камери, вградени в ценови знак над рафтовете в два магазина в предградията извън Синсинати и Сиатъл. Видео екраните, прикачени към рафтовете, могат да играят реклами и да показват отстъпки. Крогер каза, че камерите познават купувач’Възраст и пол, но информацията е анонимна и данните не се съхраняват. Ако тестовете се справят добре, компанията заяви, че може да го разшири на други места.

Walgreens WBA, -0.32%, които имат повече от 8000 дрогерии, инсталират по -хладни врати с камери и сензори на шест места в Чикаго, Ню Йорк, Сан Франциско и Белвю, Вашингтон. Вместо обичайните прозрачни стъклени врати, които позволяват на клиентите да виждат вътре, има видео екрани, които показват реклами заедно с охладителя’s съдържание.

Над дръжката на вратата е камера, която може да се опита да гадае възрасти и да проследява ириси, за да види къде търсите, но Walgreens каза, че тези функции засега са изключени. Компанията заяви,. Той отказа да каже дали ще включи останалите функции на камерата.

“Всички подобни подобрения ще бъдат внимателно прегледани и разгледани в светлината на всякакви опасения за поверителност на потребителите,” – каза Уолгрийнс.

Защитниците на технологията казват,. Но експертите по поверителност предупреждават, че дори ако събраната информация е анонимна, тя все още може да се използва по натрапчив начин.

Например, ако много хора гледат не толкова здравословен десерт, но не го купуват, един магазин може да го постави на линията за каси, така че да го видите отново и “Може би вашата сила на волята се разпада,” каза Райън Кало, професор в Университета на Вашингтон Училище по право и сърежисьор на неговата лаборатория за технологична политика.

“Само защото една компания не’не знам точно кой си’t означава, че могат’не правя неща, които ще ви навредят,” – каза Кало.

Технологията може също да доведе до дискриминационни практики, като повишаване на цените, когато по-възрастен човек влиза или натиска продукти въз основа на вашето възприемано настроение, като реклами за анти-депресивни лекарства, ако камерите смятат, че изглеждате тъжни, добавя Диксън от Световния форум за поверителност. .

“Трябва да’не събирам емоционалното състояние на никого,” – каза Диксън.

В Walgreens в Ню Йорк, табела над багажник от вина се казва, че магазинът тества камери и сензори, които “Не ви идентифицират и не съхранявайте изображения.” Знакът не’Кажете къде са камерите или сензорите, но той има уеб адрес за политиката за поверителност на екраните на охладителя, компанията, която прави вратите.

Калвин Джонсън, който търсеше Snapple, каза, че е посещавал магазина преди, но не е направил’не забележете камерите, докато репортер не ги посочи.

“Не’изобщо не е така,” – каза Джонсън.

Друг купувач Рей Еван заяви, че забелязал лещите, докато е хванал диетичен кокс, но е’Т е загрижено, тъй като камерите са трудни за избягване.

“Там’s по един на всеки ъгъл,” – каза Юън.

Не всички търговци на дребно имат желание да добавят вградени камери. Walmart’S Сам’S Club, който тества рафтове с цифрови ценови етикети, е предпазлив към тях.

“Мисля, че най -важното нещо, което правите с подобна технология, е да сте сигурни, че хората знаят,” – каза Джон Фърнър, Сам’S Клуб’Изпълнителен директор. “Не’не искам да изненадам хората как използвате технологията или данните.”

Джон Рейли, вицепрезидент по стратегия за търговия в Consultancy Publicis.Sapient, каза, че търговците на дребно рискуват да обиждат клиентите, на които може да се показват реклами, които са насочени към различна пол или възрастова група. Независимо от това, той очаква вградените камери да бъдат широко използвани през следващите четири години, тъй като технологията става по -точна, струва по -малко и купувачите се свикват с нея.

Засега той каза, “Все още сме на страховитата страна на скалата.”

Сан Франциско да пуска видео на охранителя на Walgreens фатално снимана предполагаема кражба

Този 27 април 2023 г. Видео изображението за наблюдение, предоставено от окръжната прокуратура на Сан Франциско, и се обърна за яснота, показва спор между охранителя на Walgreens Майкъл Ърл-Уейн Антъни и кражби на краищата Banko Brown, Top Dight, предшестващ Антъни фатално снима Браун извън магазина в Сан Франсиско. (С любезното съдействие на окръжната прокуратура на Сан Франциско чрез AP)

Този 27 април 2023 г. Видео изображението за наблюдение, предоставено от окръжната прокуратура на Сан Франциско, и се обърна за яснота, показва спор между охранителя на Walgreens Майкъл Ърл-Уейн Антъни и Shoplifter Banko Brown, отгоре вдясно, което предшества Антъни, заснемайки Браун извън магазина, в Сан Франсиско. (С любезното съдействие на окръжната прокуратура на Сан Франциско чрез AP)

САН ФРАНЦИСКО –

Окръжният прокурор на Сан Франциско пусна видеоклип за наблюдение, показващ фаталната стрелба на заподозрян шоп от охранител на Walgreens, заедно с други кадри и документи, за които тя каза, че подкрепят решението й да не повдига обвинения срещу охраната.

Окръжният прокурор Брук Дженкинс пусна информацията на фона на публичния протест през смъртта на 27 април на Банко Браун, 24-годишен, който не е въоръжен, извън центъра на Walgreens. Миналата седмица Съветът на надзорните органи одобри резолюция, призоваваща нейния офис и полицейското управление да пусне още доказателства. Тя цитира самозащита в решението си да не обвинява охраната, Майкъл Ърл-Уейн Антъни.

Но излизането на видеоклип за наблюдение не изглежда да потушава критиците в град, подложен на нахално кражба и широко разделение заради подходящите отговори на престъпността, особено когато заподозреният е бездомник или обеднял.

Кадрите, които нямат звук, показват, че Браун се насочва към вратата с чанта в ръка, когато е спрян от Антъни, който след това го удря многократно. Двамата се борят, докато Антъни се кафява на земята. Междувременно купувачите продължиха да влизат в магазина по време на конфронтацията.

Когато Антъни пусне Браун, Браун вдига чантата и се премества, за да излезе от магазина. Той се обръща и изглежда, че стъпва към Антъни, в този момент Антъни повдига пистолета си и стреля веднъж, изпращайки Браун да падне на земята навън.

В полицейско интервю Антъни каза, че е казал на Браун да върне предметите, но Браун е агресивен и се бори да запази предметите. Той каза, че е казал на Браун, че ще го пусне, ако се успокои, и че Браун продължаваше да казва, че ще го намушка. На кафяв не е намерен нож.

Антъни каза, че е пуснал Браун, но той нарисува пистолета си и го е посочил на земята само в случай, че Браун е нападнат. Той каза, че е стрелял, когато Браун е напреднал, без да осъзнава, че Браун просто ще му плюе.

Надзорникът на Сан Франциско Шаман Уолтън каза в изявление, че видеото не показва оправдание за стрелбата. Той планира да се присъедини към президента на борда Аарон Пескин при призоваване на главния държавен прокурор за независим преглед на решението на прокурора.

Но Дженкинс, който първоначално освободи делото 1 май, каза, че дори след като потърси повече доказателства, няма какво да опровергае разумното твърдение на охраната за самозащита. Тя моли зрителите да прегледат всички доказателства, включително доклади за свидетели и полицаи, особено след като на видеокадрите няма звук.

“Ще има изкушение като човешки същества, за да видите само видео кадрите на този инцидент и нищо друго. Свикнали сме да виждаме видеоклипове онлайн и това често е това, което привлича вниманието ни, а не да вървим допълнителната стъпка, за да изглеждаме по -дълбоко,” Тя каза на пресконференция.

Браун, който се бори с бездомността, работи като организатор на общността на Центъра за свобода на младите жени, нестопанска цел, която осигурява подкрепа за младите жени и транс младежите.

“Не е необходимо да виждаме видеото, за да знаем, че убийството на Банко Браун е неоправдано. Въоръжената сила не е оправдан отговор на бедността,” каза Джулия Аройо, центърът’Съизпълнителен директор на S в изявление в понеделник. “Трябва да живеем с отрезвената реалност, че той е бил убит за никаква друга кауза, освен 14 долара.”

Arroyo е описал Браун като умен и забавен млад мъж, който, докато се стеснява, се сприятели лесно.

Надзорният орган Дийн Престън въведе законодателство миналата седмица, така че частните охранители да не могат да привлекат огнестрелните си оръжия, освен ако няма действителна и специфична заплаха за човек.

Walgreens не отговори веднага на имейл, който търси коментар. Walgreens, Target и други търговци в центъра на града се оплакват от нахално кражба. Наскоро Whole Foods обяви, че временно ще затвори място в центъра на града, позовавайки се на безопасността на служителите.

Защитни служби на Kingdom Group, която осигурява сигурност за Walgreens, заяви в изявление, че тя си сътрудничи с правоприлагането и не може да предостави допълнителен коментар.

Държавните записи показват, че Антъни е лицензиран като охранител от 2012 г.

Дженкинс стана окръжен прокурор миналата година, след като избирателите отхвърлиха предшественика си Чеса Будин заради критиките, че той е твърде мек по отношение на престъпността. Тя обеща да бъде справедлив, но труден прокурор, който няма да пренебрегне крещящата кражба на дребно и сделката с наркотици на открито.

Репортерът на Асошиейтед прес Кристофър Вебер в Лос Анджелис допринесе.

2 мъже, искани при кражба на Walgreens

Полицията е претърсила двама заподозрени в Ливан, които уж са откраднали предмети от Walgreens. Инцидентът е станал в аптеката Walgreens на Уест Майн Стрийт на 26 юни.

Публикувано в 19:26, 13 юли 2017 г

и последно актуализирано 2017-07-13 20: 26: 30-04

Полицията е претърсила двама заподозрени в Ливан, които уж са откраднали предмети от Walgreens.

Инцидентът е станал в аптеката Walgreens на Уест Майн Стрийт на 26 юни.

Властите в Ливанското полицейско управление заявиха, че двамата мъже са влезли в магазина и си тръгнали, без да плащат за стоките, които имат, които са на стойност 700 долара.

Длъжностните лица заявиха, че един от мъжете или евентуално и двамата може да бъде замесен в други съобщени инциденти в Ливан.

Кражбата е била заловена на камери за наблюдение. Всеки, който има информация за това престъпление или тяхната самоличност, е помолен да се свърже с полицейския детектив в Ливан Дейвид Уилмор на 615-453-4408.

Copyright 2017 Scripps Media, Inc. Всички права запазени. Този материал не може да бъде публикуван, излъчен, пренаписан или преразпределен.