Всичко, което трябва да знаете за катаракта

Резюме

1. Хирургията на катаракта се обхваща от Medicare и търговска застраховка. Цената на операцията на катаракта може да варира, но обикновено е около 3500 долара на око. Разходите за извън джоба обаче за пациенти с здравни планове с високо приспадане могат да варират от нула до 100-200 долара въз основа на тяхното приспадане, съвместно плащане и съзастраховане и съзастраховане.

2. Medicare обхваща операцията на катаракта, ако пациентът отговаря на определени критерии. Пациентите трябва да изпитват симптоми и затруднения при извършване на ежедневни дейности поради катаракта. Честите симптоми включват размазано или мъгляво зрение, увеличен отблясък по време на шофиране през нощта и проблеми с виждането при ниска светлина.

3. Застраховката обхваща само монофокални вътреочни лещи (IOLs) за операция на катаракта. Премиум ъпгрейди като торични лещи (коригиране на астигматизъм) и мултифокални или удължени лещи за дълбочина на фокус не са обхванати и трябва да бъдат изплатени извън джоба от пациента.

4. Medicare и застраховка не покриват лазерна операция на катаракта. Всички свързани такси за лазерна операция на катаракта трябва да бъдат изплатени от пациента. Проучванията обаче показват, че няма значителна полза от зрителната острота в сравнение с традиционните техники за хирургия на катаракта.

5. Цената на операцията на катаракта се определя от CPT кодове. Всяка медицинска процедура има специфичен код, а доставчиците на здравни грижи определят цените за тези кодове. Въпреки това, договорените цени със застрахователни компании често водят до това, че пациентите плащат по -малко от първоначалната цена на стикера.”

Въпроси и отговори:

1. Каква е типичната цена на операцията на катаракта?

Цената на операцията на катаракта е около 3500 долара на око, включително всички такси. Разходите извън джоба обаче варират в зависимост от застрахователното покритие и приспаданията. В някои случаи пациентите могат да носят финансова отговорност.

2. Катарактната операция е обхваната от Medicare или търговската застраховка?

Да, операцията на катаракта обикновено се обхваща както от Medicare, така и от търговска застраховка. Въпреки това, може да има определени критерии (симптоми, затруднения при извършване на ежедневни дейности), които трябва да бъдат изпълнени за покритие.

3. Кои опции за обектив се покриват от застраховка?

Застраховката обхваща само монофокални вътреочни лещи (IOLs) за операция на катаракта. Разширените лещи като торични, мултифокални или удължени лещи за дълбочина на фокус не се покриват и изискват плащане извън джоба извън джоба.

4. Дали застрахователната операция на лазерната катаракта?

Не, застраховката не покрива лазерната операция на катаракта. Всички свързани такси трябва да бъдат изплатени от пациента.

5. Как се определят разходите за операция на катаракта?

Разходите за операция на катаракта се определят от специфични кодове на CPT. Доставчиците на здравни услуги договарят цени със застрахователни компании, което води до различни цени за различни пациенти.

6. Какви са симптомите на катаракта, които правят операцията медицински необходими?

Честите симптоми, които могат да направят хирургията на катаракта, медицински необходими, включват размазване или мъгляво зрение, повишен отблясък по време на шофиране през нощта и затруднено виждане при ниска светлина.

7. Могат ли да се използват усъвършенствани технологични лещи за операция на катаракта?

Усъвършенствани лещи като лещи за торични, мултифокални или удължени лещи за дълбочина на фокус могат да се използват за операция на катаракта, но те не са покрити от застраховка и изискват плащане извън джоба, които са извън джоба.

8. По -полезна ли е лазерната операция на катаракта от традиционната хирургия?

Проучванията показват, че няма значителна разлика във зрителната острота между лазерната операция на катаракта и традиционните техники. Следователно лазерната операция на катаракта не се счита за по -полезна.

9. Колко пациентите обикновено плащат извън джоба си за операция на катаракта?

Разходите извън джоба за операция на катаракта могат да варират в зависимост от застрахователното покритие и приспаданията. В някои случаи обаче средният пациент може да се наложи да плати около 150 долара от общите разходи.

10. VSP покрива ли операцията на катаракта?

Плановете за VSP Vision могат да обхващат определени аспекти на операцията на катаракта, но покритието за първокласни очила може да не е пълно. Основните разходи за очила за рецепта обаче могат да бъдат частично покрити от плана.

11. Какви са работните часове на клиниката?

Работните часове на клиниката са както следва:

 • Понеделник-четвъртък: 7:00 до 21:00 CST
 • Петък: 7:00 ч. CST
 • Събота: 9:30 ч.-16:00 CST
 • Неделя: Затворена

12. Могат ли катарактите да се върнат след операция?

Катарактите не могат да се върнат след операция. Въпреки това, има вероятност капсулата, която държи имплантата на обектива, да стане облачно, известна като непрозрачна капсула. Това може лесно да се лекува с бърза лазерна процедура.

13. Какво трябва да очаквам по време на оценка на катаракта?

По време на оценка на катаракта, вашият очен лекар ще проведе различни тестове за оценка на вашето зрение и тежестта на вашите катаракта. Те също ще обсъдят вашите симптоми и ще определят дали операцията на катаракта е необходима.

14. Мога ли да шофирам след операция на катаракта?

Повечето пациенти са в състояние да възобновят шофирането в рамките на няколко дни до седмица след операцията на катаракта, в зависимост от техния индивидуален лечебен процес и ръководството на техния очен лекар.

15. Кой е най -добрият имплант на лещата за операция на катаракта?

Изборът на имплант на лещата за операция на катаракта зависи от отделните фактори и предпочитания. Най -добре е да обсъдите различните опции с вашия очен лекар, за да определите най -подходящия обектив за вашите нужди.

Всичко, което трябва да знаете за катаракта

Вашият план за VSP Vision може да не покрива първокласни очила изцяло. Въпреки това, предоставеното ви покритие може да направи определени функции достъпни чрез покриване на цената на основните очила с рецепта.

Колко струва операцията на катаракта и ли е операцията на катаракта, обхванато от застраховка?

То’не е рядкост пациентът да попита колко струва операцията на катаракта и ли е операция на катаракта, обхванато от Medicare или търговска застраховка? Що се отнася до застрахователното покритие, краткият отговор е, че да, операцията на катаракта е покрита от Medicare и търговска застраховка. Бързият отговор е ‘зависи’ Що се отнася до разходите, но около 3500 долара на око е разумна фигура на балпарк за всичко, включително таксата за хирург, такса за съоръжение и такса за анестезия. Това обаче’Важно е да се отбележи, че пациентът би бил финансово отговорен за това само ако има здравен план с високо приспадане; Когато извършвам операция на катаракта в Траверс Сити Типичните разходи за пациент извън джоба работят от нула долари до 100-200 долара въз основа на пациент’s приспадане, съвместно плащане и съзастраховане. Имайте предвид, че има регионални разлики в разходите в Съединените щати и това е само една перспектива от очен лекар в Траверс, Мичиган.

Дали Medicare покрива операцията на катаракта?

Да, операцията на катаракта е обхваната от Medicare и търговската застраховка като медицински необходима процедура, при условие че пациентът отговаря на определени критерии. Въпреки че изискванията варират, пациентът трябва да бъде симптоматичен и да изразява затруднения при извършване на всякакъв брой дейности на ежедневния живот. Най -честите симптоми от катарактите са постоянно размазани или мъгляви зрителни, проблеми с шофирането през нощта от повишен отблясък и затруднено виждане при ниска светлина. Освен това, някои застраховки налагат на катаракта да причинят загуба на зрение на определено ниво, за да се разгледа операцията медицински необходимата.

Всички опции за леща за хирургия на катаракта, обхванати от застраховка?

Не, Medicare и търговска застраховка обхващат само това, което се нарича монофокални вътреочни лещи (IOLs) за операция на катаракта. Премиум ъпгрейдите на лещите за напреднали технологии трябва да се изплащат за извън джоба от пациента, те включват торични лещи (коригиране на астигматизма) и мултифокални и продължителни лещи за дълбочина (EDOF, Symfony) обективи). Вижте тази страница относно различните опции за обективи, налични, когато някой има операция на катаракта.

Дали лазерната операция на катаракта, обхваната от Medicare или застраховка?

Не, Medicare и търговска застраховка не покриват операция на лазерна катаракта (операция на лазерна катаракта). Пациентът трябва да плати за всички свързани такси извън джоба си. Това е’Загриженост в моята практика, защото не съм’В момента предлагат лазерна операция на катаракта; Най -настоящите научни изследвания показват, че няма полза за пациента’S Крайна зрителна острота в сравнение с настоящите ни техники. Вижте тази страница, за да научите повече за лазерната операция на очите.

Подробностите относно цената на операцията на катаракта

Ако само имаше прост отговор на този въпрос. Всяка медицинска и хирургична процедура е свързана с код на CPT (текуща процедура терминология, система, изложена от AMA). CPT кодът за операция на катаракта е 66984, въпреки ‘комплекс’, Което може да се случи по всякакъв брой причини.

Що се отнася до цената на всяка медицинска или хирургична процедура, всеки лекар, медицински кабинет и болница измисля цена за всеки даден код на CPT. Мислете за това като “Цена на стикера”. Имайте предвид, че едва ли някой някога плаща “Цена на стикера”. Когато лекарите решат да бъдат “в мрежата” С всяка застрахователна компания те приемат и/или договарят цени за различни кодове на CPT. Също така имайте предвид, че много хирургични кодове на CPT и свързаните с тях такси включват следоперативни посещения в тази цена.

Като пример, таксата за хирург “Цена на стикера” За операцията на катаракта може да е 1500 долара, но хирургът се е съгласил да приеме, да речем, 900 долара от Blue Cross Blue Shield (BCBS). В този случай за пациент с BCBS таксата за хирург е 900 долара. Сега, независимо дали е BCBS или пациентът, който плаща, че 900 долара зависи от действителния план на BCBS и всички съответни приспадания, съвместно застраховане и съвместни плащания. Според моя опит, средният пациент обикновено трябва да плати около 150 долара от тези 900 долара въз основа на най -често срещаните планове, като BCBS плаща останалото.

Объркано още? Е, става по -сложно, тъй като таксата за хирург е само една такса, свързана с операцията. Има и таксата за съоръжение (платена на болницата или хирургичния център) и таксата за анестезия (платена на практиката на анестезиологията).

В Potthoff Care Eye Care & Surgery имаме проверка на допустимостта в реално време за застрахователно покритие и обезщетения, това ни позволява да дадем на пациентите много добра представа за това колко струват да бъдат отговорни, ако изберат операция на катаракта в Traverse City.

Катарактна операция

 • Катарактна операция
 • Какво да очаквате при вашата оценка на катаракта
 • Какво е да имаш операция на катаракта?
 • Имам ли катаракта?
 • Как се образуват катаракта?
 • Колко струва операцията на катаракта и ли е операцията на катаракта, обхванато от застраховка?
 • Най -добрият имплант на обектива за операция на катаракта: Индивидуално решение
 • Лазерна операция на очите
 • След операция на катаракта: Какво да очаквате
 • Може ли катаракта да се върне?

VSP покрива ли катаракта?

Часа

 • M – THU: 7:00 – 21:00 CST
 • Пет: 7:00 – 19:00 CST
 • SAT: 9:30 ч. – 16:00 CST
 • Слънце: Затворено

Всичко, което трябва да знаете за катаракта

Знаете ли, че повече от 22 милиона американци на възраст над 40 години са диагностицирани с катаракта? Рискът от разработване и влошаване на катарактите се увеличава с напредване на възрастта, всъщност над половината американци над 80 -годишна възраст имат тази очна болест.

Въпреки че този проблем с очите е’Не рядкост, грижата за хората с катаракта може да бъде невероятно предизвикателна, особено без подходящите ресурси. Научете повече за катарактите и различните опции, за да улесните грижите за катарактите.

Какво е катаракта?

Преди да се задълбочи в дефиницията на катаракта, то’е важно да се разбере какво окото’S обектива е и как се отразява на зрението.

Обективът се намира под окото’S роговица и подпомага фокусирането на светлината и изображенията върху ретината си. След като светлината и изображенията преминават през прозрачната леща и стигнат до ретината, те се предават в нервни сигнали и се транспортират до мозъка.

Тъй като хората остаряват, протеините вътре в обектива безболезнено се струпват, замъглявайки тази обикновено ясна леща. Това замъгляване на обектива се нарича катаракта.

Какви са видовете катаракта?

Въпреки че повечето случаи на катаракта са свързани с възрастта, съществуват други видове катаракта.

– Вторичен катаракта: Катаракта може да се появи след операция или друга
здравословни проблеми, като глаукома, диабет и злоупотреба с стероиди.

– Травматична катаракта: Катарактите могат понякога да развиват дни
или дори години след окото преживява травматично нараняване.

– Вродена катаракта: Бебетата могат да се родят с катаракта или
Може да ги развие в млада възраст. Въпреки че и двете очи са
обикновено засегнати от вродени катаракта, те често са
толкова малко, че зрението не се променя.

– Радиационна катаракта: Известно е също, че катарактите
Развийте се след широко излагане на различни видове йонизиращи
радиация като тази, използвана при терапия на рак и рентгенови лъчи.

Какво причинява катаракта?

Въпреки че катарактите започват малки, засягащи само малка част от обектива, времето и възрастта обикновено се влошават това заболяване, причинявайки нарушение на зрението с течение на времето. Въпреки че това е безболезнен процес, влошаването на зрението може да бъде едновременно разочароващо и плашещо.

Наскоро изследователите откриха, че навиците на начина на живот и определени поведения могат да допринесат за риска от болест на катаракта, като:

– Често излагане на слънце без подходяща защита на очите
– Пушене
– Висока кръвна захар
– Високо кръвно налягане
– Стероидни лекарства
– Хормонален заместител терапия
– Прекомерно количество алкохол
– Затлъстяване

Какви са често срещаните симптоми на катаракта?

Колкото и да се грижим за очите ни, развитието на катаракта често е неизбежно. Въпреки това, с редовни очни изпити и внимание към нашето здраве на зрението, катарактите могат да бъдат открити рано с възможността за лечение. Ако забележите някой от следните симптоми на очите, уговорете среща с вашия лекар за VSP мрежи възможно най -скоро:

 1. Вашето зрение изглежда облачно, замъглено или мрачно.
 2. Правенето на дейности през нощта става много по -трудно.
 3. Окото ти’S обектива изглежда по -тъмен с нотка на жълто или кафяво.
 4. Очите стават изключително чувствителни към светлината.
 5. Замъглената леща дифракция на светлината, влизаща в окото, причинявайки халоподобни пръстени, които да обграждат източника на светлина.
 6. Зрението се влошава бързо и рецептата ви се променя често.
 7. Жълтите или кафеникавите бучки протеини в обектива ви дават на всичко жълтеникав нюанс.
 8. Замъгляването на окото ви причинява двойно зрение или диплопия.

Как мога да разбера дали имам катаракта?

Ако забележите някой от горните симптоми, се препоръчва незабавно да си уговорите очен изпит с очния си лекар. Ако се диагностицират катаракта, може да бъдете насочени към офталмолог или специалист по очи, който извършва операция на катаракта. Ето няколко неща, които можете да направите, за да се подготвите за очния си изпит:

 1. Напишете списък с въпроси, които искате да зададете на Вашия лекар. Може да искате да попитате за хирургичния протокол, рисковете, сроковете и други.
 2. Направете списък на всички лекарства, които приемате. Не забравяйте да включите и витамини и добавки.
 3. Вземете член на семейството или приятел на вашата среща, за да си правите бележки или да следите въпроси.
 4. Обърнете внимание на всички житейски стресори или промени, които биха могли да повлияят на вашето здраве.
 5. Най -важното е, че не забравяйте да запишете всички симптоми, които сте’Ve е изживял и колко дълго сте’преживявайки ги.

VSP индивидуалните планове за визия могат да ви помогнат да спестите от грижа за зрението

Грижа за зрението ви с цялостно виждане застрахователно покритие от VSP индивидуални планове за визия. С годишните планове, започващи от 13 долара на месец, VSP индивидуалните планове за виждане предоставят изпит за визия за добре и достъп до огромна мрежа от очни лекари, на които можете да се доверите. Записването е отворено целогодишно и можете да изберете бъдеща дата за влизане в сила, която работи с вашия график. Регистрирайте се за план за застраховка на зрението онлайн или научете повече за покритието на очите днес .

Кога вирената застраховка покрива разходите за операция на катаракта?

Символ за застраховка на зрението

Застраховката за зрение обикновено не покрива операцията на катаракта. Процедурата обаче се разглежда като медицински необходима, така че повечето частни здравноосигурителни компании частично или изцяло ще покрият основната операция на катаракта.

Ще покрива ли визината за застраховка на катаракта операция?

Операцията също е обхваната от Medicare (под Medicare част Б). Можете да получите основна подмяна на обектива, платена изцяло от Medicare до 2000 долара или да изберете да приложите тази сума към заместващи лещи, които също коригират зрението и да платите разликата. Medicare също ще покрие коригиращи очила или контакти, необходими след операцията.

Освен вашия приспадане на Medicare, част Б и 20% за застраховане, е възможно да направите операция без никакви разходи за джоба си.

Какво е включено в операцията на катаракта?

Основната операция на катаракта е амбулаторна процедура, която включва отстраняване на болна леща в окото ви, заместване с изкуствена вътреочна леща (IOL) и един набор от очила за рецепта или контактни лещи за след операция.

Катаракта се отстранява чрез една от двете процедури: факоемулсификация или екстракапсуларна катаракта екстракция.

Факоемулсификация. В тази процедура очен хирург разбива обектива в окото с ултразвукова сонда. Лекарят създава малък разрез в роговицата с помощта на скалпел.

Там той или тя ще вмъкне тънка игла за сонда зад ученика, за да разчупи болната леща с ултразвукови вълни и да изсмуква фрагменти. След като капсулата на лещата се изчисти от отломки, хирургът може да вмъкне IOL, преди да зашие роговицата.

Екстракапсуларна катаракта екстракция. Обективът се отстранява от окото в едно парче с тази процедура. Хирургът използва инструменти за по -голям разрез и премахва предната капсула на обектива заедно с облачната леща.

Както при факоемулсификацията, капсулата на лещата се оставя непокътната за поставяне на IOL, преди хирургът да зашие разреза.

Колко струва операцията на катаракта?

Без Medicare или частно застрахователно покритие, цената на операцията на катаракта в Съединените щати може да варира от 3,783 до 6 898 долара, според доклад, подготвен за всичко за визията от водещата индустрия за грижи за индустрията на пазара Пазарен обхват на пазара.

Видът на вътреочната леща, имплантирана в окото, технологията, използвана по време на операция, експертния опит на хирурга и местоположението на вашия очен хирург, ще повлияе на цената.

Дори със застраховка може да се наложи да платите допълнително за разходи, косвено свързани със самата операция на катаракта. Например, пациентите с Medicare могат да очакват да плащат до 20% от таксите за електрокардиограма (EKG), за да определят здравето на сърцето, изчерпателен очен преглед, такси, свързани с анестезия, стандартни очила за рецепта за подобряване на зрението след операцията и процедури за проследяване поради усложнения.

Ще подобри ли операцията на катаракта моята зрение?

Ако ти’Пре е. В резултат на това повечето хора ще се нуждаят от очила за четене, за да видят отблизо. Цялостната ви визия обаче ще бъде по -ясна, отколкото беше с катаракта.

Има и няколко други вида вътреочни лещи, като монофокали за настаняване, които реагират на движенията на очите и изместват фокуса между близо и далеч. И има мултифокални лещи, които се държат подобно на бифокали или прогресивни лещи и торични лещи, които се приспособяват към астигматизма.

Докато вашият очен лекар може да препоръча тези надстройки на обектива, те обикновено не са покрити от застраховка. Това е така, защото тези допълнителни проблеми – като астигматизъм или пресбиопия – могат да бъдат коригирани с очила, които се обхващат от визия за застраховка.

Уверете се, че знаете какво се покрива от вашата застраховка, преди да насрочите операцията си.

Страница, публикувана в понеделник, 13 април 2020 г

VSP визия Застрахователно покритие

Медицински рецензент на мелодия Хуанг

Центърът за виждане се финансира от нашите читатели. Може да печелим комисионни, ако закупите нещо чрез една от нашите връзки.

В тази статия

VSP предлага гъвкаво застрахователно покритие на зрението, изградено само за вас. Научете повече

Какво е VSP застраховка?

VSP Vision Care е застрахователна компания за зрение. Този план за обслужване осигурява застрахователно покритие за здравето на очите и очилата.

Плановете предлагат значителни спестявания за клиенти, закупуващи здравни услуги на Vision, очила, контактни лещи и други очила чрез лекар на VSP Network.

Клиентите на VSP използват своите предимства, както всеки друг вид здравна застраховка.

Плюсове и минуси на VSP застраховка

Ползите от записването в VSP Vision Care включват:

 • Достъп до грижа за очите от повече от 36 000 доставчици
 • Значителни спестявания на изпити, очила, контакти, избирателни услуги и други
 • Поддръжка на клиенти
 • Пълно покритие за премиум прогресив с премиум анти-отблясък

Недостатъците на записването в VSP Vision Care включват:

 • Скъпи в сравнение с други спонсорирани от некомпедии планове за грижа за визията
 • Може да не покрие най-актуалната технология на обектива
 • Трябва да използвате VSP лаборатория за лещи, която отнема повече време

Свържете се с VSP, за да научите повече за доставчиците на грижи в мрежата във вашия район. Ако вече имате очен лекар, можете да попитате дали приемат VSP визия застраховка.

Който отговаря на условията за застраховка VSP Vision?

Милиони американци имат VSP визия застраховка. Всеки има право да кандидатства за покритие. Повечето хора получават своето VSP покритие чрез своя работодател’S групов здравен план.

Покритието на VSP Vision е достъпно в цялата страна, но плановете варират в зависимост от държавата до държавата.

Нуждаете се от застраховка за зрение? VSP има планове до $ 13/месец. Преглед на планове

Какво покрива VSP?

Планът за обслужване на VSP Vision включва очни изпити и коригиращи очила. Плановете варират, но като цяло клиентите на VSP се радват на покритие за:

Очни изпити

Повечето клиенти на VSP плащат малко на нищо за годишните си очни изпити.

Доставчиците на VSP в мрежата трябва да извършват изпити за VSIP WellVision, за да можете да се насладите на пълни предимства. Тези изпити са по -изчерпателни от традиционните очни изпити.

Те включват прожекции за различни проблеми, които влияят на здравето на очите, включително:

 • Глаукома
 • Диабет
 • Високо кръвно налягане

Рамки и лещи

Много планове за VSP предлагат надбавка за очила. Това означава, че вие’Ще мога да купувам очила със значителна отстъпка.

Някои планове предлагат и допълнителна надбавка за определени марки.

Контактни лещи

Подобно на очилата, VSP предлага предимства за контактните лещи. Ползите обхващат значителна част от цената на контактните лещи.

Повечето фитинги за обективи изискват a Копай.

VSP покрива ли LASIK?

VSP Vision Insurance предлага отстъпка от лазерна операция на очите или LASIK (лазерно подпомагане in situ keratomileusis).

Повечето застрахователни доставчици считат за изборна лазерна очна хирургия.

Въпреки това, клиентите на VSP, които получават скрининг от лекари на Vision Care в рамките на доставчика’S Мрежата може да отговаря на условията за отстъпка от 15% отстъпка от редовната цена или 5% отстъпка от промоционалната цена на LASIK.

Процедурите за лазерна очна хирургия, които VSP може да покрие, включват:

 • Ласик
 • Персонализиран LASIK
 • Интралаза (LASIK без острие)
 • PRK (фоторефрактивна кератектомия)
 • Персонализиран PRK

Какво не покрива VSP?

VSP няма да покрие разходите извън конкретното покритие за коригиращи очила. Ако харчите повече от какво’s При условие, вие’Ще трябва да изплатите извън джоба си.

Например, ако изберете очила, които струват 300 долара, а VSP предлага 175 долара за покритие, вие’Ще платя 125 долара извън джоба си за вашите очила.

Ето няколко примера за допълнителни разходи за коригиращи очила:

 • UV защита
 • Анти-рефлективно покритие
 • Прогресивни лещи
 • Смесени бифокални лещи
 • Устойчиво на драскотина покритие
 • Рамки отвъд основния стил

VSP застрахователното покритие може да ви помогне да спестите от очила, контакти, очни изпити и други. Научете повече

Кой взема VSP застраховка?

Повече от 36 000 доставчици на грижи за визия в Съединените щати приемат VSP застраховка. Това е най -голямата независима мрежа за грижа за очите в страната.

Някои от най -популярните доставчици на здравни визии, които приемат VSP, включват:

 • Pearle Vision
 • VisionWorks
 • Myeyedr
 • Центрове за грижа за очи

За да намерите лекар на VSP мрежи във вашия район, посетете локатора на VSP Eye Doctor. Уебсайтът ви позволява да търсите от:

 • Лекар
 • Местоположение
 • Име на офиса
 • Езици
 • Вид VSP лекар
 • Frame Brands Доставчикът продава
 • Пол
 • Премиер статус

Съвети за извличане максимално от застраховката VSP

За да се уверите, че ще извлечете максимума от застрахователното си покритие на VSP:

Започнете рано

Колкото по -рано посетите VSP лекар’s офис, за да използвате вашите предимства, толкова по -добре. Ползи за покритие Дон’T се преобърнете от година на година, така че вие’Ще искам да гарантирате, че харчите каквото можете всяка година.

Разберете вашите ползи

Плановете варират, така че не забравяйте да знаете какво’s Налични съгласно вашия VSP план. Повечето планове обхващат изпитите за очни изцяло и предлагат значителни отстъпки за очила.

Уверете се, че сте’отново информиран, преди да насрочите изпит или пазаруване на очила или контакти. Можете да научите повече за вашия план за виждане, като се свържете с VSP.

Планирайте очен изпит

Планирайте годишен очен изпит, дори ако не сте’не носете очила или има други проблеми със здравето на зрението.

Много проблеми със здравето на очите не’t имат ранни симптоми. Изчерпателен изпит може да идентифицира проблемите на здравето на очите рано, което прави лечението по -ефективно.

Вземете най -добрите възможни очила

Вашият план за VSP Vision може да не покрива първокласни очила изцяло. Въпреки това, предоставеното ви покритие може да направи определени функции достъпни чрез покриване на цената на основните очила с рецепта.

Ако основното ви предписание е безплатно, вие’Ще има бюджета да плаща за анти-отразяващо покритие, прогресивни лещи или други незадължителни функции.

Инвестирайте в резервни очила

VSP предоставя набор от надбавки всяка година за очила. Това означава, че можете да получите резервни копия за спешни случаи, дори ако не сте’T “трябва” очила или контакти.

Не забравяйте, че дори и да носите контакти всеки ден, то’е важно да имате резервни очила.

Алергиите, инфекциите, сухите очи и други извънредни обстоятелства могат да осъществяват контакти неудобни. То’е важно да имате опции за всеки случай.

Защитете очите си от екрани

Дори хората с 20/20 зрение се възползват от носенето на компютърни очила. Планът на вашия план за VSP визия прави лещите, носени за не-корективни цели достъпни.

Двойка VSP се предимства с вашия HSA

Ако имате здравна спестовна сметка (HSA), можете да използвате тези пари, за да покриете всякакви допълнителни разходи за джоба, които VSP не прави’t покритие.

Как да се регистрирате за VSP Vision Insurance

Ето начини да се регистрирате за VSP застраховка:

Работодатели

Работодателите обикновено предлагат на служителите си възможността да се запишат в план за грижа за зрението. Можете да се запишете по време на периода на отворено записване или квалификационни житейски събития. Тези събития включват, но не се ограничават, до сключване на брак или бебе.

Обмен или пазар

Допустими лица, които нямат достъп до VSP чрез своя работодател, могат да отидат директно на уебсайта за записване и да се запишат в VSP. Ще можете да избирате от различни планове. Посетете този уебсайт, за да знаете повече за периодите на записване.

Индивидуални планове

Налични са различни планове за тези, които не са’няма достъп до план чрез своите работодатели. Можете да се регистрирате тук и да посетите vspdirect.com За да видите различни опции за плана.

Резюме

VSP застраховката осигурява застрахователно покритие за здравето на очите и очилата. Записването в VSP застраховка има много предимства, като достъп до грижа за очите и значителни спестявания. Не забравяйте първо да се консултирате с Вашия лекар, за да знаете дали приемат VSP застраховка или не.

В тази статия

VSP има най -голямата мрежа от независими лекари на зрението. Защитете здравето си и спестете пари днес. Проверете тяхната мрежа

Актуализирано на 20 март 2023 г

Свързани статии

Колко струва очен изпит без застраховка?

Колко струва очен изпит без застраховка?

Медицински рецензиран от DR. Мелодия Хуанг, О.д.

Евтини очни изпити и очила

Евтини очни изпити и очила

Медицински рецензиран от DR. Мелодия Хуанг, О.д.

Разходи за очен изпит

Разходи за очен изпит

Медицински рецензиран от DR. Мелодия Хуанг, О.д.

Видове планове за зрение

Видове планове за зрение

Медицински рецензиран от DR. Мелодия Хуанг, О.д.

Какво трябва да знаете за националните субсидии за грижа за визията

Какво трябва да знаете за националните субсидии за грижа за визията

от персонала на Vision Center

Покритие на застрахователното виждане на Spectera

Покритие на застрахователното виждане на Spectera

Медицински рецензиран от DR. Мелодия Хуанг, О.д.