Когато е свързан с VPN, Safari няма да отвори определени домейни

Резюме:

Когато използвате браузъра Safari, докато сте свързани към VPN, някои потребители изпитват затруднения с отварянето на определени домейни. Този проблем изглежда е специфичен за сафари, тъй като други браузъри като Firefox не срещат същия проблем. Потребителите са се опитали да коригират своите настройки на мрежата и да деактивират определени опции, но не са намерили задоволително решение. Не е ясно защо този проблем се появява само при Safari и какви конкретни настройки може да причинят проблема.

Ключови точки:

 1. Използването на Safari, докато е свързано с VPN, може да доведе до проблеми с достъп до определени домейни
 2. Други браузъри като Firefox не срещат този проблем
 3. Регулирането на настройките на мрежата и деактивирането на определени опции не разрешава проблема
 4. Причината за този проблем е неизвестна
 5. Не са идентифицирани конкретни настройки като основна причина
 6. Потребителите са изпробвали различни стъпки за отстраняване на неизправности без успех
 7. Този проблем е докладван от множество потребители
 8. Safari е единственият засегнат браузър, което показва, че не е проблем, свързан с VPN
 9. Има нужда от допълнително разследване и възможни стъпки за отстраняване на неизправности
 10. Потребителите може да се наложи да преминат към друг браузър, когато използват VPN за достъп до определени домейни

Въпроси:

 1. Защо определени домейни не се отварят в сафари, когато са свързани с VPN?
 2. Специфичната причина за този въпрос е неясна. Докато другите браузъри не срещат този проблем, изглежда, че Safari има затруднения с достъпа до определени домейни, когато е свързан към VPN.

 3. Има ли начин за разрешаване на този проблем и достъп до блокираните домейни?
 4. Досега потребителите са се опитали да коригират мрежовите си настройки и да деактивират определени опции, но нито една от тези стъпки не е предоставила решение. Необходими са допълнителни разследвания и отстраняване на неизправности, за да се определи причината и да се намери резолюция.

 5. Има ли известни настройки или конфигурации, които може да причинят този проблем?
 6. Не са идентифицирани конкретни настройки или конфигурации като причина за този проблем в Safari. Възможно е определени протоколи или функции в сафари да не са съвместими с VPN връзката.

 7. Признала ли е Apple този въпрос и е предоставил някакви насоки?
 8. Няма налична информация относно потвърждение или насоки от Apple относно този специфичен проблем с Safari и VPN връзки.

 9. Имат други потребители да изпитат същия проблем?
 10. Да, множество потребители съобщават, че изпитват един и същ проблем със Safari, когато са свързани с VPN. Това показва, че проблемът не е изолиран на конкретно устройство или мрежа.

 11. Може да използва различна VPN услуга да разреши този проблем?
 12. Въпреки че е възможно използването на друга VPN услуга да облекчи проблема, важно е да се отбележи, че този проблем е специфичен за сафари. Следователно промяната на VPN услугата може да не гарантира резолюция.

 13. Има ли някакви алтернативни браузъри, които могат да се използват с VPN за достъп до блокираните домейни?
 14. Потребителите съобщават за успех в достъпа до блокираните домейни чрез използване на алтернативни браузъри като Firefox. Следователно преминаването към различен браузър, докато е свързан към VPN, може да бъде временно решение.

 15. Има ли времева рамка за това, когато този проблем може да бъде решен?
 16. Понастоящем няма налична информация относно времевата рамка за разрешаване на този проблем. Това може да изисква допълнително разследване и развитие както от доставчиците на услуги на Apple, така и от VPN.

 17. Има ли официална документация или дискусии за форуми по този въпрос?
 18. Няма официални документи или дискусии за форуми, конкретно да се справят с този проблем между Safari и VPN връзки. Потребителите обаче са докладвали за проблема на различни платформи и са потърсили помощ чрез форуми и канали за поддръжка.

 19. Може да използва друго устройство или операционна система да предотврати този проблем?
 20. Не е ясно дали използването на друго устройство или операционна система би решило този проблем. Тъй.

 21. Пусна ли Apple всякакви актуализации или пластири за справяне с този проблем?
 22. Няма налична информация относно актуализации или пластири, публикувани от Apple, специално насочени към този проблем. Препоръчва се да поддържате актуални Safari и операционната система, за да се възползват от всякакви потенциални поправки.

 23. Има ли известни решения за достъп до блокираните домейни в сафари?
 24. Досега потребителите не са намерили известни решения за достъп до блокираните домейни в Safari, докато са свързани към VPN. Опитването на алтернативни браузъри или деактивирането на VPN връзката може да бъде временни решения.

 25. Този проблем възниква ли както на Mac, така и на iOS устройства?
 26. Потребителите съобщават, че изживяват този проблем както на Mac, така и на iOS устройства, което показва, че той не се ограничава до конкретна платформа.

 27. Има ли известни VPN услуги, които не причиняват този проблем със Safari?
 28. Няма известни VPN услуги, които са специално идентифицирани като не причиняват този проблем със Safari. Необходимо е допълнително проучване, за да се определи дали конкретни VPN протоколи или конфигурации допринасят за този проблем.

Когато е свързан с VPN, Safari няма да отвори определени домейни

Използването на iPhone или iPad е един от най -добрите начини за получаване на VPN. разполага с приложение за родно от iOS, отлични супер бързи скорости, функции за сигурност на военния клас и т.н. Това е 30-дневна гаранция за връщане на пари, която напълно гарантира парите ви. Можете да го изпробвате напълно безплатно. Опитайте Cyberghost за 24 часа безплатно. Това е огромна сървърна мрежа, която осигурява страхотна производителност.

Защо предаването не работи, когато не работи с VPN и има ли начин да го заобиколите?

Всъщност как работи Handoff под капака? Изглежда, че изисква както Bluetooth, така и wifi. Предполагам, че Bluetooth се използва за самия трансфер, докато wifi се използва за проверка на връзката с iCloud. https: // поддръжка.Apple.com/en-us/ht204681

Попитан 27 януари 2018 г. в 9:34

186 7 7 бронзови значки

2 отговора 2

Свързах се с поддръжката на ExpressVPN и получих някои отговори.

 • Те имат функция за сигурност, която предотвратява пренасочването на пристанища между различни устройства, свързани независимо с VPN
 • Решение би било да се свържат както устройствата (Mac и iPhone) към рутера и да се свържете маршрутизатора директно към VPN, по този начин и двете устройства споделят една и съща връзка и могат да се „виждат“ помежду си

отговори на 27 януари 2018 г. в 10:28

Когато е свързан с VPN, Safari няма да отвори определени домейни

Имам 27 -инчов средата на 2011 IMAC, работещ с OS X Lion 10.7.5 и аз се свързвам с компютър в моя офис за работа, използвайки вградения в Cisco IPSEC VPN и отдалечен работен плот. Винаги е бил така, че ако съм свързан с VPN, Safari няма да се свърже с никакви уебсайтове в моята компания домейн. Мислех, че това е просто VPN проблем, но се оказва, че мога да се свържа с тези уебсайтове, ако използвам Firefox. Само сафари не мога да се свържа с.

Прочетох друга публикация, която каза да отида на системни предпочитания >> мрежи >> Изберете връзката ми вляво, щракнете върху Advanced и премахнете отметката от полето, което маршрутизира целия трафик, но нямам тази опция. Advanced само ми дава списък на моите DNS сървъри и името на домейна на моята компания, изброени под домейни за търсене. Единствената квадратна кутия, която виждам отметка, е под раздела Proxies и пише „Използвайте пасивен FTP режим (PASV)“

Знам,. Трябва да съм физически свързан и не мога да vpn от един и същи домейн), но това се случва само със сафари. Firefox изглежда не се интересува и ще ме пусне веднага в сайтовете, но аз се опитвам да тествам функционалността на Safari и става много разочароващо, че трябва да изключвам VPN, само за да ударя сайтовете на Safari.

Някой има ли предложения? Има ли настройка, която ми липсва някъде?

Редактиране – също трябва да отбележа, че това се случва и на моя MacBook Pro. Същата ситуация. VPN в мрежата и не може да отвори никакви уебсайтове в домейна на компанията.

Покажете повече по -малко

Публикувано на 1 май 2014 г. 9:42

Когато използвате VPN и Safari?

Когато използвате VPN и Safari?

Достъпът до Safari може да бъде достъпен в горния ляв панел, като щракнете върху Safari. Можете да добавите разширения на Safari от падащото меню, като изберете Safari Extensions … разширението Safari на страницата за разширения се нарича Get the Extensions. Трябва да щракнете върху него, за да получите достъп. Забележка. След като щракнете върху Инсталиране, ще бъдете отведени на страницата за инсталиране. Свържете се с VPN, след като сте въвели вашите идентификационни данни за вход.

Съдържание

 • Всяка ли VPN в Safari?
 • Има ли сафари VPN разширение?
 • Препоръчва ли Apple да използвате VPN?
 • мога ли да използвам сафари с VPN?
 • Можете ли да използвате nordvpn със safari?
 • Как да накарам VPN да работи на сафари?
 • Защо интернет не работи, когато VPN е свързан iphone?
 • Може ли VPN да причини проблеми?
 • Сафари е безопасно с VPN?
 • Експресира ли VPN работа на Safari?
 • Препоръчва ли Apple VPN?
 • Препоръчва ли се VPN за iPhone?
 • Кой безплатен VPN препоръчва Apple?
 • трябва ли да използвам vpn на Mac?

Всяка ли VPN в Safari?

VPN е настроен, Safari може да започне да обработва TCP трафик както чрез вашия IP адрес, така и от вашия TCP порт. Скоростта на вашия уеб браузър Safari зависи от вашия офис’s Настройки на интернет връзка и вида на данните, които изпраща и получава.

Има ли сафари VPN разширение?

Отличното приложение Mac VPN замества разширението на Safari като най -добрия ви избор, тъй като всяко разширение няма да предложи пълна защита на VPN. Четейки тази статия, вие’Ще имам всички факти, които вие’Ще трябва да защитите вашия Mac от кражба на данни, докато правите интернет.

Препоръчва ли Apple да използвате VPN?

Освен че е светът’най -сигурната марка устройства, Apple предоставя няколко други услуги. VPN, или виртуална частна мрежа, понякога се счита за ненужна от потребителите на Mac, защото те се убедят’все пак получих закачането на програмата. Следователно, дори и да сте потребител на Mac, важно е да използвате VPN.

Мога ли да използвам сафари с VPN?

Изборът на nordvpn като ваш сафари VPN е най -добрият избор. Вашият браузър Safari може да бъде защитен с приложението NORDVPN, инсталирано на платформите Mac, MacOS или iOS. Освен това има приложение за Windows и Android, което може да бъде инсталирано на компютри Linux. За разлика от много други браузъри, NORDVPN не позволява разширения на сафари.

Можете ли да използвате nordvpn със safari?

Все още можете да използвате широк спектър от мейнстрийм VPN доставчици на вашия Mac – включително VPN за Mac, които са съвместими с всички основни платформи. Редица държави приемат nordvpn’S платформа, включително MacOS, iOS, Android, Windows и Linux ядро.

Как да накарам VPN да работи на сафари?

Защо интернет не работи, когато VPN е свързан iphone?

Прекъсването във вашата връзка с данни може да доведе до забиване на вашия VPN, което ще се провали. Ако това се случи, нулирането на вашите мрежови настройки е решението. Можете да го нулирате в Настройки -> Общи -> Нулиране. След като щракнете върху “Нулиране на настройките на мрежата”, Ще въведете вашия парола и ще можете да потвърдите, че ще бъде отворен нов екран и той незабавно ще рестартира вашия компютър и ще нулира настройките на вашата мрежова услуга.

Може ли VPN да причини проблеми?

Огромен мит е, че VPN технологиите осигуряват надеждна сигурност. Тези протоколи са хакнати, за да позволят на злонамерените хакери да бъдат реалността е, че злонамерените хакери са използвали слаби VPN протоколи и несигурни интернет връзки, за да причинят нарушения на данните в големи компании като Home Depot и Target.

Сафари е безопасно с VPN?

Уверете се, че вашето VPN приложение работи, влезе в акаунта ви и избра VPN сървър. Стартирайте браузъра Safari на вашия компютър след свързване към VPN сървъра. Използвайки приложението VPN, целият уеб трафик от вашето устройство, включително уеб браузър Safari, ще бъде напълно криптиран и безопасен, оставяйки хакери и онлайн власти без причина да наблюдавате вашите дейности.

Експресира ли VPN работа на Safari?

Според нас ExpressVPN е силен мрежов, така че те’Re един от най-добре оценените ви VPN. От този месец клиентите на New ExpressVPN могат да се регистрират за всеки от безплатните пакети и да се уверят, че са защитени срещу въпроси и резервни копия. Можете да намерите ExpressVPN на следните устройства: Windows, MacOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox.

Препоръчва ли Apple VPN?

По отношение на многостранния VPN, ExpressVPN е наш избор и ние с удоволствие го препоръчваме и за iPad. Нашето тестване показва, че този доставчик е в състояние да достави големи сървърни мрежи, които включват 160 местоположения на сървъра в 90 страни.

Препоръчва ли се VPN за iPhone?

Изисква ли вашият iPhone наистина да имате VPN на вашия iPhone? Като бърз отговор можете да използвате iPhone VPN, за да запазите информацията, която използвате на вашия iPhone безопасна, както и да получите достъп до интернет, когато сте в движение. Също така, можете да заобиколите геолокирането, като премахнете рекламите от стрийминг услуги.

Кой безплатен VPN препоръчва Apple?

Използването на iPhone или iPad е един от най -добрите начини за получаване на VPN. разполага с приложение за родно от iOS, отлични супер бързи скорости, функции за сигурност на военния клас и т.н. Това е 30-дневна гаранция за връщане на пари, която напълно гарантира парите ви. Можете да го изпробвате напълно безплатно. Опитайте Cyberghost за 24 часа безплатно. Това е огромна сървърна мрежа, която осигурява страхотна производителност.

Трябва ли да използвам vpn на Mac?

Освен че могат да разглеждат съдържание с VPN сървъри, които са включени в региона, потребителите на Mac често ценят своята поверителност и онлайн свобода. След това се извършва криптиран път на вашия интернет трафик през посреднически сървър, като вие изберете къде е маршрутизиран.

Защо моите сафари не могат да отворят връзки от Google под VPN?

Изглежда, че това е проблем, локализиран в Safari и как Google пренасочва резултат от търсенето до съответния URL адрес. Този проблем не се случва с Yahoo или Bing.

Някой виждал ли е това поведение или знае как да отстранява неизправностите?

Попитан 3 януари 2015 г. в 20:53

275 1 1 златна значка 5 5 сребърни значки 12 12 бронзови значки

Каква е вашата настройка за сафари, търсене по подразбиране и браузър по подразбиране?

3 януари 2015 г. в 21:15

Google и Safari, съответно

4 януари 2015 г. в 4:54

Благодаря ви, още един: Проблемът е само когато се свържете с помощта на VPN?

4 януари 2015 г. в 5:39

Това е правилно-само чрез VPN, Safari и Google

4 януари 2015 г. в 12:48

Мисля, че сте на нещо. Възможно е вашата компания VPN да има някои ограничения, които засягат само Safari по някаква причина.

4 януари 2015 г. в 17:54

1 Отговор 1

Копирайте URL адреса, който ви създава проблеми и го поставете в адресната лента. Казахте, че поставянето на URL директно работи. Прави го за този URL адрес?

Оттам нататък можете да опитате да стигнете до този сървър, като използвате командата ping в терминал. Можете да видите дали DNS е правилно разрешен до IP, а също и дали някакви връзки са блокирани към този IP.

TraceRoute може също да ви подскаже за това, което се обърква.

отговори на 4 януари 2015 г. в 3:19

Денис Куйперис Денис Куйпърс

121 1 1 бронзова значка

Трябва да влезете, за да отговорите на този въпрос.

Силно активен въпрос. Спечелете 10 репутация (без броене на бонуса на асоциацията), за да отговорите на този въпрос. Изискването за репутация помага да се защити този въпрос от спам и активност без отговор.

 • MacOS
 • Сафари
 • vpn
 • Търсене
 • Google