Ще направи ли VPN моята Amazon Fire TV Stick по -бързо

Свързването на множество устройства към вашата домашна WiFi мрежа може да окаже отрицателно въздействие върху скоростта на връзката. Вашата VPN скорост може да се подобри, ако използвате кабелна връзка. Когато множество устройства са свързани към WiFi мрежа, това може да доведе до по -бавни скорости. Ако връзката ви е бавна, можете да опитате да използвате кабелна връзка, за да проверите дали това подобрява скоростта на връзката ви.

Най -добрият VPN за Amazon Fire TV Stick през 2023 г

Превърнете всеки телевизор в интелигентен телевизор и стриймирайте съдържание с поверителност, като използвате един от най -добрите VPN за Fire TV Stick.

Атила Томашек

Attila е писател на персонала на CNET, покриващ софтуер, приложения и услуги с акцент върху виртуални частни мрежи. Той е защитник на цифровата поверителност и е цитиран в онлайн публикации като Computer Weekly, The Guardian, BBC News, HuffPost, Wired и TechRepublic. Когато не се докосва до лаптопа си, Атила се радва да прекарва време със семейството си, чете и събира китари.

Експертиза Атила има почти десетилетие опит с VPN и ги покрива за CNET от 2021 г. Като VPN експерт на CNET, Attila строго тества VPN и предлага на читателите съвети как те могат да използват технологията, за да защитят своята поверителност онлайн и

Атила Томашек

6 март 2023 г. 10:47 a.m. Pt

11 мин. Прочетете

ExpressVpn

Избор на редактори: Най -добрият общ VPN – чисто и просто приложение за Fire TV Stick с удобни функции

49% отстъпка с 12-метров план (+3 безплатни месеца)

$ 6.67/месец при експресна

Избор на редактори: VPN с най-добра стойност-най-добрата сигурност и отлична за стрийминг

$ 2.49/месец с 24-метров план (+2 безплатни месеца)

$ 2.49/mo + 2 месеца безплатно в Surfshark

Лесно за използване приложение на Fire TV Stick

59% отстъпка с 24-метров план (+ 3 допълнителни месеца)

$ 5.99/месец при nordvpn

Ново! Разширение за пазаруване на CNET

Вземете най -ниската цена на всичко

Добавете пазаруването на CNET

Не всички телевизори са пълни с най -добрите приложения за стрийминг, но удобно устройство като Fire TV Stick на Amazon ви позволява да превърнете почти всяка телевизия в умна телевизия. Просто включете устройството във вашия телевизор за достъп до сайтове като Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney Plus и Hulu, заедно с телевизия на живо, игри и приложения. Има много неща, които можете да направите с Fire TV Stick, но ще искате да го сдвоите с VPN, кратко за „виртуална частна мрежа“, за да извлечете максимума от устройството и да поддържате поверителността си, докато правите това.

Fire TV Stick, както и телевизори, които имат вградена в тях операционна система Amazon Fire TV, имат предимство пред други поточни продукти като Roku и Apple TV. Fire TV е единствената основна платформа за поддръжка на VPN, вградени в неговия онлайн магазин. Можете да изтеглите и стартирате VPN заедно с повечето от изброените по -горе услуги на стрийминг.

След като закачите устройството до телевизор, можете да използвате вашия VPN, за да избегнете дросела на ISP и да избегнете геоблока, докато стриймирате съдържание или игри (независимо дали сте в чужбина или у дома), без нужда от VPN съвместими рутери или сложни настройки на домашната мрежа. И с цени до $ 25 за хардуер на Fire Stick, той остава най -лесният начин да настроите VPN на вашия Smart TV .

Не забравяйте да проверите местните закони и да проверите дали използването на VPN е разрешено от условията на обслужване с вашия доставчик на интернет услуги.

Как тествахме vpns on fire tv stick

Всеки от най -добрите VPN на CNET предлага родно приложение за VPN за Fire TV Stick, но няколко от тях се откроиха по време на нашите тестове. В допълнение към оценката на използваемостта и характеристиките на VPN приложенията на Fire TV Stick, ние приоритет на други важни фактори като възможности за сигурност, скорост и деблокиране на всеки VPN тествахме.

Отворихме всяко приложение на Fire TV Stick и първо се опитахме да придобием представа за използваемостта и наличните функции. Приложението е лесно да се навигира и са достъпни сървърите? Дали функциите са полезни, организирани и лесни за достъп?

След това оценихме цялостната производителност на приложението, за да видим дали сървърите се свързват бързо, независимо дали връзките са стабилни и колко добре изпълняват функциите. Накрая тествахме как всеки VPN успя да осигури достъп до различни популярни стрийминг услуги. Услугите за стрийминг се заредиха и започнаха бързо да възпроизвеждат съдържание? Беше ли изживяването на стрийминг гладко и отсъствие на буфериране? Беше в състояние VPN да осигури достъп до всяка услуга за стрийминг, която тествахме, и от множество местоположения на сървъра? VPN, които последователно преминаха тези тестове, спечелиха място сред нашите най -добри снимки.

Най -добрите VPN за Fire TV Stick

ExpressVpn

ExpressVpn

Избор на редактори: Най -добрият общ VPN – чисто и просто приложение за Fire TV Stick с удобни функции

 • Последни тестове: Не са открити течове, 2% загуба на скорост при тестовете на пролетта на 2022 г
 • Мрежа: 3000 плюс сървъра на 160 места в 94 държави
 • Юрисдикция: Британски Вирджински острови
 • Цена: 5 Едновременни връзки за 13 долара на месец, 60 долара за шест месеца или 100 долара за година (текуща отстъпка: 3 месеца безплатно). Налични 2-годишни абонаменти.

ExpressVPN е изборът на редакторите на CNET за най -добър общ VPN. Това е и най -добрият VPN за Fire TV Stick, защото е супер бърз и сигурен, може надеждно да деблокира съдържанието и има отлично приложение, което е оптимизирано за Fire TV Stick.

2% загуба на скорост, която изчислихме в нашите тестове за пролет 2022, помогнаха за катапулт ExpressVPN в началото на нашия списък с най -бързите VPN, които сме тествали. При условие че получавате прилични скорости от вашия интернет доставчик, използването на ExpressVPN може да ви помогне да гарантирате гладко изживяване, независимо дали сте потоци в HD или 4K.

По време на нашите тестове не изпитвахме проблеми с буферирането и всички канали за стрийминг се зареждаха и започнаха да играят веднага, на пръв поглед необезпокоявани от VPN. Ние бяхме

1. По -добра ли е кабелна връзка за VPN скорост на Amazon Fire TV Stick?

Да, свързването на вашата Fire TV Stick с кабелна връзка може потенциално да подобри скоростта на VPN. Когато множество устройства са свързани към WiFi мрежа, това може да доведе до по -бавни скорости. Използвайки кабелна връзка, можете да заобиколите потенциални задръствания на WiFi и потенциално да изпитате по -бързи VPN скорости.

2. Кой VPN се препоръчва за Amazon Fire TV Stick през 2023 г?

Препоръчителният VPN за Amazon Fire TV Stick през 2023 г. е ExpressVPN. Това е изборът на редакторите на CNET за най -добър общ VPN и предлага чисто и просто приложение за Fire TV с удобни функции. Известен е и със своите супер бързи и сигурни връзки, надеждни възможности за деблокиране на съдържанието и оптимизирано приложение за Fire TV Stick.

3. Колко сървъри има expressvpn?

ExpressVPN има над 3000 сървъра на 160 места в 94 държави. Тази широка сървърна мрежа позволява ефективни и надеждни VPN връзки.

4. Каква е юрисдикцията на expressvpn?

ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови. Тази юрисдикция се счита за поверителност и няма задължителни закони за задържане на данни.

5. Каква е ценообразуването на expressvpn?

ExpressVPN предлага различни планове за ценообразуване. Понастоящем опциите за ценообразуване са 5 едновременни връзки за 13 долара на месец, 60 долара за шест месеца или 100 долара за година. Има и текуща отстъпка от 3 месеца безплатно. Освен това са налични 2-годишни абонаменти.

6. Expressvpn има ли течове?

ExpressVPN е тестван за течове и не са открити течове. Това гарантира, че вашите онлайн дейности и данни са защитени и запазени, докато използвате VPN услугата.

7. Колко загуба на скорост изживя експресията през пролетта на 2022 г?

ExpressVPN изпита 2% загуба на скорост през пролетните 2022 тестове, проведени от CNET. Въпреки тази минимална загуба на скорост, VPN все още се представяше изключително добре и остана един от най -бързите тествани VPN.

8. Колко сървъра има ExpressVPN общо?

ExpressVPN има общо над 3000 сървъра, разпространени на 160 места в 94 страни. Тази обширна сървърна мрежа гарантира широко покритие и наличие на опции на сървъра за потребителите.

9. Може ли да експресира отблокиращо съдържание от различни стрийминг услуги?

Да, ExpressVPN е известен със способността си да надеждно деблокира съдържание от различни популярни стрийминг услуги. По време на тестването всички поточни канали се зареждаха и започнаха незабавно, което показва успешни възможности за деблокиране на съдържание.

10. Може да се използва expressvpn за стрийминг в HD или 4K?

Абсолютно, ExpressVPN е в състояние да осигури гладки стрийминг преживявания както в HD, така и в 4K резолюции. Докато имате прилични скорости от вашия доставчик на интернет услуги, можете да се насладите на висококачествено стрийминг без буфериране или прекъсвания.

Ще направи ли VPN моята Amazon Fire TV Stick по -бързо

Свързването на множество устройства към вашата домашна WiFi мрежа може да окаже отрицателно въздействие върху скоростта на връзката. Вашата VPN скорост може да се подобри, ако използвате кабелна връзка. Когато множество устройства са свързани към WiFi мрежа, това може да доведе до по -бавни скорости. Ако връзката ви е бавна, можете да опитате да използвате кабелна връзка, за да проверите дали това подобрява скоростта на връзката ви.

Най -добрият VPN за Amazon Fire TV Stick през 2023 г

Превърнете всеки телевизор в интелигентен телевизор и стриймирайте съдържание с поверителност, като използвате един от най -добрите VPN за Fire TV Stick.

Атила Томашек

Attila е писател на персонала на CNET, покриващ софтуер, приложения и услуги с акцент върху виртуални частни мрежи. Той е защитник на цифровата поверителност и е цитиран в онлайн публикации като Computer Weekly, The Guardian, BBC News, HuffPost, Wired и TechRepublic. Когато не се докосва до лаптопа си, Атила се радва да прекарва време със семейството си, чете и събира китари.

Експертиза Атила има почти десетилетие опит с VPN и ги покрива за CNET от 2021 г. Като VPN експерт на CNET, Attila строго тества VPN и предлага на читателите съвети как те могат да използват технологията, за да защитят своята поверителност онлайн и

Атила Томашек

6 март 2023 г. 10:47 a.m. Pt

11 мин. Прочетете

ExpressVpn

Избор на редактори: Най -добрият общ VPN – чисто и просто приложение за Fire TV Stick с удобни функции

49% отстъпка с 12-метров план (+3 безплатни месеца)

$ 6.67/месец при експресна

Избор на редактори: VPN с най-добра стойност-най-добрата сигурност и отлична за стрийминг

$ 2.49/месец с 24-метров план (+2 безплатни месеца)

$ 2.49/mo + 2 месеца безплатно в Surfshark

Лесно за използване приложение на Fire TV Stick

59% отстъпка с 24-метров план (+ 3 допълнителни месеца)

$ 5.99/месец при nordvpn

Ново! Разширение за пазаруване на CNET

Вземете най -ниската цена на всичко

Добавете пазаруването на CNET

Не всички телевизори са пълни с най -добрите приложения за стрийминг, но удобно устройство като Fire TV Stick на Amazon ви позволява да превърнете почти всяка телевизия в умна телевизия. Просто включете устройството във вашия телевизор за достъп до сайтове като Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney Plus и Hulu, заедно с телевизия на живо, игри и приложения. Има много неща, които можете да направите с Fire TV Stick, но ще искате да го сдвоите с VPN, кратко за „виртуална частна мрежа“, за да извлечете максимума от устройството и да поддържате поверителността си, докато правите това.

Fire TV Stick, както и телевизори, които имат вградена в тях операционна система Amazon Fire TV, имат предимство пред други поточни продукти като Roku и Apple TV. Fire TV е единствената основна платформа за поддръжка на VPN, вградени в неговия онлайн магазин. Можете да изтеглите и стартирате VPN заедно с повечето от изброените по -горе услуги на стрийминг.

След като закачите устройството до телевизор, можете да използвате вашия VPN, за да избегнете дросела на ISP и да избегнете геоблока, докато стриймирате съдържание или игри (независимо дали сте в чужбина или у дома), без нужда от VPN съвместими рутери или сложни настройки на домашната мрежа. И с цени до $ 25 за хардуер на Fire Stick, той остава най -лесният начин да настроите VPN на вашия Smart TV .

Не забравяйте да проверите местните закони и да проверите дали използването на VPN е разрешено от условията на обслужване с вашия доставчик на интернет услуги.

Как тествахме vpns on fire tv stick

Всеки от най -добрите VPN на CNET предлага родно приложение за VPN за Fire TV Stick, но няколко от тях се откроиха по време на нашите тестове. В допълнение към оценката на използваемостта и характеристиките на VPN приложенията на Fire TV Stick, ние приоритет на други важни фактори като възможности за сигурност, скорост и деблокиране на всеки VPN тествахме.

Отворихме всяко приложение на Fire TV Stick и първо се опитахме да придобием представа за използваемостта и наличните функции. Приложението е лесно да се навигира и са достъпни сървърите? Дали функциите са полезни, организирани и лесни за достъп?

След това оценихме цялостната производителност на приложението, за да видим дали сървърите се свързват бързо, независимо дали връзките са стабилни и колко добре изпълняват функциите. Накрая тествахме как всеки VPN успя да осигури достъп до различни популярни стрийминг услуги. Услугите за стрийминг се заредиха и започнаха бързо да възпроизвеждат съдържание? Беше ли изживяването на стрийминг гладко и отсъствие на буфериране? Беше в състояние VPN да осигури достъп до всяка услуга за стрийминг, която тествахме, и от множество местоположения на сървъра? VPN, които последователно преминаха тези тестове, спечелиха място сред нашите най -добри снимки.

Най -добрите VPN за Fire TV Stick

ExpressVpn

ExpressVpn

Избор на редактори: Най -добрият общ VPN – чисто и просто приложение за Fire TV Stick с удобни функции

 • Последни тестове: Не са открити течове, 2% загуба на скорост при тестовете на пролетта на 2022 г
 • Мрежа: 3000 плюс сървъра на 160 места в 94 държави
 • Юрисдикция: Британски Вирджински острови
 • Цена: 5 Едновременни връзки за 13 долара на месец, 60 долара за шест месеца или 100 долара за година (текуща отстъпка: 3 месеца безплатно). Налични 2-годишни абонаменти.

ExpressVPN е изборът на редакторите на CNET за най -добър общ VPN. Това е и най -добрият VPN за Fire TV Stick, защото е супер бърз и сигурен, може надеждно да деблокира съдържанието и има отлично приложение, което е оптимизирано за Fire TV Stick.

2% загуба на скорост, която изчислихме в нашите тестове за пролет 2022, помогнаха за катапулт ExpressVPN в началото на нашия списък с най -бързите VPN, които сме тествали. При условие че получавате прилични скорости от вашия интернет доставчик, използването на ExpressVPN може да ви помогне да гарантирате гладко изживяване, независимо дали сте потоци в HD или 4K.

По време на нашите тестове не изпитвахме проблеми с буферирането и всички канали за стрийминг се зареждаха и започнаха да играят веднага, на пръв поглед необезпокоявани от VPN. Успяхме да предадем съдържание в Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime Video и библиотеките на САЩ и Великобритания Netflix.

Приложението на ExpressVPN за Fire TV Stick е изпълнено с функции, но добре минималистично и лесно за навигация. Приложението включва функции като автоматично свързване, превключвател за убиване, разделяне на тунелиране и избор на протокол, заедно с DNS и инструмент за тестване на течове на WebRTC, проверка на IP адрес и дори генератор на парола. Една допълнителна функция, която е доста кокетна и полезна, са преки пътища, което ви позволява да задавате преки пътища за пет различни приложения. Можете да създадете преки пътища за всяко приложение, което имате на вашия Fire TV Stick като Neltifx, Hulu или уеб браузър, и да стартирате приложението директно от ExpressVPN интерфейса, след като сте се свързали с VPN.

Доставчикът на VPN има впечатляваща мрежа от сървърни местоположения, които обхващат 94 държави, което означава, че ще имате много опции за деблокиране на съдържание от цял ​​свят. Когато е свързан със сървърите на ExpressVPN, вашият трафик е обезопасен с индустриални стандартни AES 256-битово криптиране, което ще запази вашата активност на Fire TV Pick.

ExpressVPN е най -добрият VPN за Fire TV Stick, но е и най -скъпият. Плановете за абонамент се таксуват на 100 долара годишно, 60 долара на всеки шест месеца или 13 долара на месец. 30-дневна гаранция за връщане на пари е налична, ако не сте доволни от покупката си. Прочетете нашия ревю на ExpressVPN.

49% отстъпка с 12-метров план (+3 безплатни месеца)

Surfshark

Избор на редактори: VPN с най-добра стойност-най-добрата сигурност и отлична за стрийминг

 • Последни тестове: Нулеви изтичания на данни и 19% загуба на скорост на интернет през есента на 2022 г. тестове
 • Мрежа: 3200 плюс в 100 страни
 • Юрисдикция: Холандия
 • Цена: Неограничени връзки за 48 долара за първата година (след това 60 долара годишно) или 13 долара на месец

Surfshark може да се похвали с впечатляващ набор от функции за поверителност и сигурност, неограничени едновременни връзки, лесен за използване интерфейс и експанзивна глобална мрежа. И все още е значително по -евтин от повечето от неговите конкуренти. Това е, което помогна на Surfshark да спечели избора на редакторите на CNET за VPN с най -добра стойност през 2022 г.

Along with standard VPN features such as a kill switch and DNS leak protection, some of the more notable Surfshark features include camouflage mode (which hides the fact you’re using a VPN), split-tunneling, NoBorders mode (which lets you use Surfshark in regions where VPNs are restricted) and multihop VPN connections. Също така ще получите достъп до технологията CleanWeb на Surfshark, която блокира рекламите и злонамерен софтуер и ви помага да избегнете фишинг атаки.

Една иновация, която сме развълнувани да видим, че Surfshark се разгръща през следващата година, е неговата Nexus мрежа, която свързва цялата мрежа от сървъри на VPN и ви позволява да изберете множество сървъри, които да насочат връзката си чрез. Функционалността е донякъде подобна на TOR, но Surfshark казва, че е по -бързо. Със своите динамични функции на Multihop, IP Randomizer и IP ротатор, Nexus мрежата може да ви даде няколко допълнителни слоя защита, докато използвате VPN – което може да бъде особено полезно за потребителите с критични нужди за поверителност.

Surfshark казва, че не регистрира никаква потребителска дейност. И въпреки че исковете за безбогом са на практика невъзможни да се докажат със 100% сигурност, немската фирма за киберсигурност Cure53 обяви сигурността на Surfshark за „солидна“ в своя одит за сигурност през 2021 г. на VPN. Surfshark казва, че предстои нов одит до края на тази година.

Към февруари 2022 г. и Surfshark, и Nordvpn имат един и същ корпоративен родител (Tesonet), но Surfshark заяви, че е законово задължен да не споделя информация между субектите, които да противоречат на неговата политика за поверителност или условия за обслужване. Не намерихме никакъв език в нито един документ, който да показва, че Surfshark има задължение да споделя потребителски данни със своята компания майка или от каквито и да било компании за братя и сестри, които включват NORDVPN.

Surfshark цени последователно като един от най -бързите налични VPN, поради което се изненадахме, че един от единствените проблеми, които имахме с Surfshark, дойде в нашия тест за скорост. Въпреки че все още се нарежда като един от най -бързите VPN, които тествахме – със загуба на скорост на интернет от едва 19% – бяхме разочаровани от непоследователните резултати от скоростта, стигнахме до определени места. Скоростите за Европа и Сингапур бяха нестабилни (потапящи се до 9Mbps до Сингапур), докато скоростта на Ню Йорк бяха по -бавни от скоростта до Обединеното кралство и дори Австралия. Surfshark е в процес на значително разширяване на своята сървърна мрежа, сега предлага повече от 3200 сървъра в 99 страни. Продължаващото разширяване на неговата сървърна мрежа може потенциално да помогне за привеждане на малко консистенция към скоростта на VPN.

В нашите тестове Surfshark нямаше проблеми да деблокира Netflix и Amazon Prime Video Content, но ние се сблъскахме с доста проблеми с достъпа до Disney Plus. След като тествахме различни сървъри в САЩ и други страни, където Disney Plus е наличен, най -накрая успяхме да получим достъп до съдържанието, когато се свързахме със сървър в Бостън. Може да се наложи сами да тествате няколко сървъра, преди да получите достъп до Disney Plus съдържание с Surfshark.

Surfshark предлага по -евтини встъпителни цени, които скачат след първия цикъл на фактуриране. Въпреки това, Surfshark успява да запази цените си по -ниски от повечето други VPN. Годишният план започва от 48 долара за първата година, след което скача до 60 долара за всякакви допълнителни години услуга. Ако изберете двугодишния план, ще платите 60 долара предварително за първоначалните две години в комбинация, след това 60 долара годишно за всякакви допълнителни години. Месечният план на Surfshark остава постоянен на $ 13 на месец. Ако не сте доволни от услугата по някаква причина, Surfshark предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари.

Ще направи ли VPN моята Amazon Fire TV Stick по -бързо?

Amazon Fire TV Stick Remote се държеше в ръка

Независимо дали обмисляте правилния VPN на Amazon Fire TV Stick или един за друг от вашите устройства, един от първите въпроси често е около това как най -добрите VPN ефекти се отнасят и ако всъщност може да направи устройството ви по -бързо. Има смисъл, особено когато се свежда до устройство за стрийминг на медии, където прилична връзка ще направи или прекъсне вашето преживяване на гледане.

Строго погледнато, VPN не може да направи вашия Amazon Fire TV да се придържа по -бързо от максималната тарифа, предлагана от вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Това не означава, че правилният не може да оптимизира връзката ви, така че това е най -бързото, което може да бъде – и ние обясняваме как точно по -долу.

Как VPN помага на скоростта на връзката на вашия огън?

Както вече беше посочено, VPN не може да осъществи връзката на вашия Amazon Fire TV Stick или друго устройство по -бързо от това, което предлага вашият ISP. Това, което може да направи по отношение на производителността, е да гарантира, че връзката ви е последователна и не е уязвима за дросела на честотната лента. И така, как става това?

Минимизиране на риска от дросела на честотната лента

Е, неговите идентификационни данни за сигурността и поверителността ще работят във ваша полза не само по отношение на запазването на личната ви информация под ключ и ключ, но и за прикриване на вашите онлайн дейности.

По отношение на дросела на честотната лента – където вашият ISP намалява скоростта, когато линиите са заети, за да избегнете задръствания – ще можете да кажете, да използвате вашия VPN, за да предавате в 4K на вашия Amazon Fire TV Stick, без вашият доставчик да знае. Това избягва риска от тях целенасочено да забавят връзката ви и да ви оставят в буферирана, разочарована каша.

Използване на тих сървър

Колко добра е вашата скорост на интернет отчасти зависи от това колко е заета линията. Разбира се, вечер и през почивните дни може да изпитате по -бавен интернет, докато всички останали са на него.

Същото може да се приложи и към VPN сървърите. Perk обаче е, че повечето доставчици на VPN предлагат мрежа от сървъри в своите хиляди, като ви дават много да избирате от цял ​​свят – дори ви позволява да изберете сървър в друга часова зона напълно.

Така. Прави ли VPN пожарна пръчка по -бързо?

VPN няма да види, че скоростите ви надвишават честотната лента, предоставена от вашия ISP. Това, което ще направи, по отношение на производителността, е да осигурите по -надеждна връзка и по друг начин да оптимизирате вашето устройство при изпълнение.

Когато става въпрос за търсене на правилния VPN за вашия Amazon Media Streamer, тогава ние съветваме един, който отново и отново, в нашето тестване, осигурено над средните резултати от скоростта, което би поддържало постоянно силна връзка по време на използването му.

Който е най -добрият VPN за инсталиране на моя Amazon Fire Stick?

(Отваря се в нов раздел)

ExpressVPN – най -добрият VPN за вашия Amazon Fire Stick (Отваря се в нов раздел)
Има причина, че ExpressVPN се озовава в горната част на повечето ни ръководства за купуване на VPN и това е заради богатството му от сървъри и функции за сигурност. Освен това има специализирано приложение за Fire TV, което е лесно за изтегляне и настройка. Опитайте сега и вземете 3 месеца безплатно и a 30-дневна гаранция за връщане на пари на върха.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

ExpressVPN получава короната като най -препоръчан VPN за вашата пожарна пръчка. С 3000+ сървъра, базирани в 94 страни, той също предлага компетентни скорости, които варират от 420-630Mbps на 1Gbps връзка, което ви позволява да намерите най-подходящия сървър за вас, когато става въпрос за използване на Amazon Fire TV Stick.

ExpressVPN също е един от най -надеждните стрийминг VPN доставчици. В нашето тестване успяхме да деблокираме библиотеките на Netflix в редица страни, както и Disney Plus, Prime Video и BBC iPlayer.

Разбира се, ние също сме големи фенове на чистия, интуитивен интерфейс на ExpressVPN и това се превежда добре в неговия клиент на Amazon Fire TV Stick.

 • Прочетете още:Как да инсталирате ExpressVPN на Amazon Fire Stick

Как да увеличите скоростта на VPN на Firestick и други устройства

VPN може леко да забави вашата интернет връзка, но тук’s какво можете да направите, за да увеличите скоростите на VPN

Използването на VPN е един от най -добрите начини за защита на вашата поверителност онлайн. Надежден VPN ще ви позволи да получите достъп до съдържание, недостъпно във вашия регион, а също така да ви държи сигурни. Той може да маскира оригиналния ви IP адрес и да изглежда, че сте на различно място, като ви предоставя нов IP адрес от друго място. Така че, можете да спечелите повече онлайн свобода и поверителност онлайн, като използвате VPN.

Понякога използването на VPN може да забави вашата интернет връзка и това се счита за недостатък. Мнозина са забелязали интернет връзките им да се забавят след свързване с VPN. Когато интернет връзката се забави, те може да не успеят да изтеглят бързо любимото си съдържание. По същия начин те няма да имат гладко изживяване на стрийминг, тъй като бавната интернет връзка ще доведе до буфериране.

Тази статия ще ви помогне да разберете как да увеличите скоростите на VPN на всички ваши устройства. Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат да увеличите скоростите на VPN на вашия Firestick и други устройства.

Вижте също: Най -добрите сайтове за торента на играта

Как да увеличите скоростта на VPN на Firestick и други устройства

1. Променете настройките на VPN протокол

VPN предлагат множество протоколи и тези протоколи помагат за установяване на VPN връзка и осигуряване на криптиране. Има множество VPN протоколи и всеки протокол има своя собствена сила и слабост. Можете да изберете да отидете с протокола по подразбиране или ръчно да изберете VPN протокол въз основа на вашите нужди. Можете да превключвате между протоколи, за да получите желаната производителност.

OpenVPN, IPSEC/IKEV2, Wireguard, SSTP, L2TP/IPSEC и PPTP са сред популярните VPN протоколи. OpenVPN, най -сигурният протокол, е най -добрият избор за скорост и също така е сигурен, че предлага стабилни връзки. OpenVPN се използва от повечето премиум VPN по подразбиране.

Ако не виждате OpenVPN като протокол по подразбиране, можете да опитате протоколи като L2TP/IPSEC или IKEV2 за мобилни телефони. PPTP е друг бърз протокол, но не се счита за защитен, тъй като използва остарял метод за криптиране.

Някои премиум VPN услуги предлагат протокола Wireguard, който е модерен и авангарден протокол. Какъвто и протокол да използвате, можете да превключвате между TCP и UDP протоколи, които се използват за изпращане на данни в мрежата. След това можете да използвате този, който работи добре за вас. Например, когато използвате Firestick, UDP ще ускори връзката ви в сравнение с TCP. Ако вашата интернет връзка не позволява на вашия VPN да работи на UDP, можете да изключите и да се свържете с TCP протокола.

2. Актуализирайте вашия Firestick и други устройства

Независимо дали търсите да увеличите скоростите на VPN на вашия Firestick или други устройства, важно е да се уверите, че те работят на най -новия софтуер. Актуализирането на вашите устройства до най -новата версия не само ще ви помогне да увеличите скоростите, но също така ще премахнете грешки от по -старата версия на остарялия софтуер.

3. Изберете VPN сървър близо до вашето местоположение

Някои VPN като NORDVPN автоматично свързват потребителите към най -бързо наличния сървър. Ако вашият VPN не ви свързва автоматично към бърз сървър, можете да изберете и да се свържете със сървър, близо до вашето местоположение. Свързвайки се със сървър, който е близо до вашето местоположение, скоростта на връзката ви ще се подобри.

4. Рестартирайте устройството и рутера си

Понякога връзката ви може да се забави поради това, че не рестартирате устройството си за дълго време. Ако се убеждавате’Не рестартира устройството си наскоро, време е да рестартирате устройството и вашия рутер. Когато рестартирате вашия рутер, огнестрелен или вашия компютър, той ще се освежи и ще работи по -добре от преди. Така че можете да опитате да рестартирате устройството си, за да видите дали помага.

5. Деинсталирайте неизползвани и безполезни приложения

Приложенията, които сте инсталирали на вашето устройство, могат да бъдат причината за бавни VPN връзки. Като деинсталирате тежки, неизползвани приложения от вашето устройство, можете да увеличите скоростта на връзката.

Независимо дали е ваш Firestick или други устройства, можете да изтриете нежелани приложения, за да ускорите скоростта на връзката си. По същия начин, приложенията, работещи на заден план, също могат да забавят връзката ви. Можете да затворите такива приложения, работещи на заден план, за да предотвратите забавянето на връзката ви.

6. Използвайте кабелна връзка

Свързването на множество устройства към вашата домашна WiFi мрежа може да окаже отрицателно въздействие върху скоростта на връзката. Вашата VPN скорост може да се подобри, ако използвате кабелна връзка. Когато множество устройства са свързани към WiFi мрежа, това може да доведе до по -бавни скорости. Ако връзката ви е бавна, можете да опитате да използвате кабелна връзка, за да проверите дали това подобрява скоростта на връзката ви.

7. Активирайте разделеното тунелиране

Разделеното тунелиране е VPN функция, която може да ви помогне да ускорите скоростта на VPN. Повечето премиум VPN услуги като NORDVPN предлагат тази функция. Тази функция ще ви позволи да разделите интернет трафика си и. Ако видите вашия VPN доставчик, предлагащ тази функция, можете да я активирате да проверите дали помага за ускоряване на вашата VPN връзка.

Например, ако искате да играете игра, която е блокирана във вашия регион с помощта на VPN, можете да използвате сплит тунелиране, за да насочите своя игрален трафик чрез вашата VPN връзка и друг трафик на устройства чрез незабравената директна интернет връзка. Това може да помогне за увеличаване на скоростта на VPN.

Вашият браузър е остарял.

Силно ви насърчаваме да актуализирате браузъра си до най -новата версия на Internet Explorer или да използвате друг браузър като Google Chrome или Mozilla Firefox.

Все още нямате акаунт? Включи се сега

VPN забавяне на огнената пръчка??

 • Последно актуализирано:
 • 25 юни, 2020 г. 15:38

24 юни, 2020 г. 10:26 ч

VPN забавяне на огнената пръчка??

Аз съм на плана на Telus 150/30 с техния „напреднал“ ActionTec 3200M модем
Действителните скорости варират между 55-90 MB надолу и 35-60 MB нагоре, в зависимост от времето на деня и колко устройства са в действие.

Наясно съм, че VPN ще забави скоростта донякъде. В момента, в който пусна VPN на моята скорост на огнената пръчка, пълзи до едва 10 mb надолу. VPN на PC/ таблети е едва по-добър, може да достигне 20-25 MB надолу, но това е. Fire Stick е свързан чрез wifi, а не Ethernet. Аз се занимавах с VPN портове и протоколи и търсех най -добри/ най -близки сървъри, без резултат. Опитах 2 отделни, реномирани VPN услуги със същия резултат.

Въпроси:
Проблемът е, че Fire Stick не е в състояние да се справи с по -бързи скорости чрез WiFi? Свържете пръчката с Ethernet кабел?
Това ли е дроселинг на Телус?
Препоръчва ли се да имате рутер между модема и устройства за използване на VPN?
Всичко друго, което пропуснах?

Оценявайте всякакви отзиви!

Последно редактирано от Tallsamoan на 24 юни 2020 г. 11:42 ч., Редактиран 1 път общо.

„Бъдете мили с хората, на път нагоре! Ще ги срещнете отново, на път надолу.”

19 отговора

24 юни, 2020 г. 10:32

Какво vpn configuratio използвате ? Е само за стрийминг ?
Ако използвате AES 128, ще са необходими много процесори Ressources. Ако дадете повече подробности, мога да ви помогна да го поправите.

24 юни, 2020 г. 11:21

По дяволите, вашият план 150/30 ви получава 10 GB надолу дори над VPN. Това е безумно!

Шегувай се, но това не е GB (което означава Gigabyte), това е Mbps, мегабити в секунда. 150/30 означава 150Mbps/30Mbps, с действителни реалистични скорости при около 18MB/s (мегабайти в секунда). Предполагам, че получавате 10 mbps над VPN, което е 1.25MB/s или така теоретична пропускателна способност.

Най -вероятно е VPN, като споделена услуга, той ще забави нещата с голямо време, в зависимост от това как ISP ще се насочи към входна точка на VPN.

24 юни, 2020 г. 11:39 ч

Точно, MB. моя грешка.
Правилно, без VPN аз съм в обхвата на 55-90 MB, с VPN едва пробивам скорост на 10 MB надолу.

Eblend написа: ↑ По дяволите, вашият план 150/30 ви получава 10 GB надолу дори над VPN. Това е безумно!

Шегувай се, но това не е GB (което означава Gigabyte), това е Mbps, мегабити в секунда. 150/30 означава 150Mbps/30Mbps, с действителни реалистични скорости при около 18MB/s (мегабайти в секунда). Предполагам, че получавате 10 mbps над VPN, което е 1.25MB/s или така теоретична пропускателна способност.

Най -вероятно е VPN, като споделена услуга, той ще забави нещата с голямо време, в зависимост от това как ISP ще се насочи към входна точка на VPN.

„Бъдете мили с хората, на път нагоре! Ще ги срещнете отново, на път надолу.”

24 юни, 2020 г. 11:44

Предимно стрийминг. В момента използвам Nord VPN с AES 256 Encryption. Превключих с UDP и TCP протоколи, както и свързани с най -добрия наличен сървър или ръчно подбрани сървъри. Същите резултати.
Преди това използвах ipvanish, същите резултати.

„Бъдете мили с хората, на път нагоре! Ще ги срещнете отново, на път надолу.”

24 юни, 2020 г. 11:47

Неговият телус евтин модем.

Графичен дизайнер

24 юни, 2020 г. 13:50

Tallsamoan написа: ↑ предимно стрийминг. В момента използвам Nord VPN с AES 256 Encryption. Превключих с UDP и TCP протоколи, както и свързани с най -добрия наличен сървър или ръчно подбрани сървъри. Същите резултати.
Преди това използвах ipvanish, същите резултати.

AES256 е тотално прекалено много за стрийминг ! Забавяте се със сигурност причинени в процесора. Опитайте да използвате Wireguard или OpenVPN без криптиране и отчетете обратно теста си за скорост.

24 юни, 2020 г. 13:52

PerfectG написа: ↑ Неговият телус евтин модем.

Не модемът би забавил нещата. OpenVPN клиентът не е приложение с много резюме и без хардуерна поддръжка за криптиране, процесорът ще работи усилено за криптиране и декриптиране на данните.

Изпълнявам клиента на OpenVPN на рутер ASUS, който поддържа хардуерно криптиране. Скорост на изтегляне Средно от 80 до 90 Mbps, което е повече от достатъчно за 4K стрийминг.

24 юни, 2020 г. 15:24

Изисквам предимно VPN на моя огън Strick, а не на PC. Инсталирането на OpenVPN на Fire Stick е само по себе си начинание, в което в момента няма да вляза.
Защо NORDVPN ще бъде силно препоръчителен за стрийминг, ако забави честотната лента до 80%? Проблемът не може да бъде криптирането, ако безброй други потребители нямат този проблем?