Съвети и трикове за бързи и безопасни торенти

Резюме:

VPN неограничен Поддържа местни приложения на всички стандартни устройства като Windows, Android, iOS, MacOS и Linux. Той предоставя три оптимизирани с P2P сървъра, специално за сигурно и бързо торентно. VPN Unlimited се предлага на различни платформи, включително Windows, MacOS, iOS и Android. Той предлага сигурни изтегляния, маскиране на истинския ви IP адрес, анонимен торент, криптиран онлайн трафик, чиста онлайн репутация и 24/7 поддръжка на клиенти. VPN Unlimited също се предлага като част от пакета за сигурност Monodefense®.

Ключови точки:

1. VPN Unlimited поддържа родните приложения на Windows, Android, iOS, MacOS и Linux.

2. VPN Unlimited има три P2P-оптимизирани сървъра за сигурно и бързо торент.

3. VPN Unlimited може да бъде изтеглен от App Store, Google Play Store или директно от уебсайта.

4. VPN Unlimited предоставя сигурни изтегляния, маскиране на вашия истински IP адрес и анонимен торент.

5. Той гарантира криптиран онлайн трафик и чиста онлайн репутация.

6. VPN Unlimited оферти 24/7 поддръжка на клиенти.

7. VPN Unlimited също се предлага като част от пакета за сигурност Monodefense®.

Въпроси и отговори:

1. Колко P2P-оптимизирани сървъри предвижда VPN Unlimited за торент?

VPN Unlimited осигурява три P2P-оптимизирани сървъра за сигурно и бързо торентно.

2. Къде мога да изтегля VPN Unlimited за Windows?

Можете да изтеглите VPN Unlimited за Windows от уебсайта или App Store.

3. Прави ли VPN Unlimited MacOS?

Да, VPN Unlimited има подкрепа за macOS. Приложението е достъпно за версия 0.14 чрез магазина на Apple.

4. Мога ли да изтегля vpn неограничен за iOS?

Да, VPN Unlimited има приложения за iOS версии 11.2 и по -късно. Можете да намерите приложението в App Store.

5. Къде мога да намеря списъка с удобни за торент сървъри за VPN Unlimited?

Можете да намерите списъка с удобни за торент сървъри в раздела Torrent в устройства Android, Windows и Linux.

6. Кои местоположения на сървъра се препоръчват за торент с VPN Unlimited?

Канада-Онтарио (Онтарио, Торонто), Румъния (Букурещ) и Франция (Париж) се препоръчват места на сървъра за торент с VPN неограничен.

7. Какви са ползите от използването на VPN неограничен за торент?

VPN Unlimited гарантира сигурни изтегляния, маскира вашия истински IP адрес, позволява анонимно торент, криптира вашия онлайн трафик, защитава вашата онлайн репутация и осигурява 24/7 поддръжка на клиенти.

8. Е VPN неограничен на разположение за Linux?

Да, VPN Unlimited поддържа Linux и има естествено приложение за Linux устройства.

9. Мога ли да получа VPN неограничен като част от пакет за сигурност?

Да, VPN Unlimited също се предлага като част от пакета за сигурност Monodefense®.

10. Законно ли е законно във всички страни?

Не, торентът е незаконен в някои страни и е свързан с нарушение на законите за авторското право и пиратството.

Съвети и трикове за бързи и безопасни торенти

Той поддържа местни приложения на всички стандартни устройства като Windows, Android, iOS, MacOS и Linux. За Windows има поддръжка за Vista и по -горе. За MacOS можете да получите приложението за версия 0.14 чрез магазина на Apple. За всички версии по -горе можете да ги получите или от App Store, или директно от уебсайта. VPN Unlimited има приложения за iOS версии 11.2 и по -късно. Ако ти’Използвайки Android, можете да намерите приложението за версия 7.0 (Nougat) и по -нови в Google Play Store или като APK изтегляне на уебсайта.

VPN неограничен – най -добрият VPN за торент

Въпреки че изтеглянето на торенти е незаконно в някои страни, в съвременна реалност той остава популярен. Торентен е широко използван тип Peer-to-Peer (P2P) технология за споделяне на файлове. VPN Unlimited осигурява три P2P-оптимизирани сървъра които са създадени специално за улесняване на сигурно и бързо торент. Можете да намерите актуален списък на тези сървъри в Торент Раздел на устройства с Android, Windows и Linux.

Списъкът на сървъра за MacOS и iOS е подобен, с изключение на това, че P2P сървърите не са маркирани. Така че за ваше удобство ние предоставяме списъка с удобни за торент сървъри по-долу:

 • Канада-Онтарио (Онтарио, Торонто)
 • Румъния (Букурещ)
 • Франция (Париж)

Изберете един от тези сървъри (препоръчваме ви да изберете сървъра, който се намира по -близо до вас), свържете се с него и разгледайте безопасно и анонимен торент с VPN Unlimited!

Забележка: VPN Unlimited също се предлага като част от пакета за сигурност Monodefense®.

Защо трябва да използвате VPN за торент

С две думи, поройът е широко използван тип технология за споделяне на файлове (P2P) (P2P). Благодарение на тази технология Потребителите на всички друг свят могат да споделят различни файлове в интернет и да ги изтеглят чрез Torrent за абсолютно безплатно. За съжаление, в някои страни разтопяването е силно свързано с нарушение на законите за авторското право и пиратството. Че’s Защо използването на VPN разтвор за торенти е задължително.

Торентен без VPN неограничен Торент с VPN неограничен
Сигурно
Изтегли
Маскиране на вашия
Истински IP адрес
Анонимен
торента
Шифровано онлайн
трафик
Чисто онлайн
репутация
24/7 клиент
поддържа

Съвети и трикове за бързи и безопасни торенти

4 души, седнали на треньор, гледайки филм, който те са торен

Избирали ли сте някога торент с най -голям брой сеялки, само за да разберете, че скоростта все още оставя много да се желае? Разочароващо, isn’t it? Но Дон’Не скочете, за да обвинявате вашия доставчик на ISP или VPN, ако сте’Използването на един (и определено трябва, когато влезете в торента). Дръжте брадичката си нагоре! Keepsolid VPN Unlimited Team е подготвил удобни съвети за безопасно торент и да избирате торенти с максимални скорости. Няма време за губене, нека’и започнете!

 • Как да изтеглите торенти по -бързо: Изберете торенти с най -висока скорост на изтегляне
 • Как да изтеглите торентите безопасно, без да се хващате
 • Как да изтеглите торенти с VPN Unlimited
 • Долен ред за това как да изтегляте торенти сигурно

Как да изтеглите торенти по -бързо: Изберете торенти с най -висока скорост на изтегляне

Първо малко основна терминология. Вероятно вече сте запознати с условията сеялка и Лийч. Ако не сте го направили’Всъщност се вкопайте в темата, поредицата е някой, който вече е изтеглил файла до известна степен и го качва в момента. Vise Versa, Leecher съответства на потребител в процеса на изтегляне на торента. Leechers може да се качва едновременно, но техният принос тук е частичен. Наваксвам?

Някои погрешно приемат, че колкото повече връстници (клиенти, които и да понижават, и качват торент), толкова по-добре. То’не е точно така. Брам Коен, Bittorrent’S Inventor, отбеляза, че торентите с повече връстници не винаги са най -бързите. Това, на което трябва да обърнете внимание, когато избирате най -бързия торент, е SLR (Съотношение на сеялка на Лийч)). Информацията за съотношението на сеялката към Лийч се показва на страница за изтегляне на торент и в таблицата с други алтернативи:

Таблица, показваща сеялки и пиявици

За да сте сигурни, че се оправяте, нека’s правят някои изчисления.

Погледнете таблицата по -долу. На пръв поглед може да си помислите, че предпочитан торент файл е този с 400 сеялки. Но това’грешно. Проверете съотношението на сеящите: Торентът с 35% сеялки ще бъде по -бърз от този с 27%.

Таблица, показваща сравнение на рояка

Като цяло, ако имате избор, изберете торента с по -високо сеялка на коефициент на Leecher. Друг аспект на торента, който определено не би трябвало’не забравяйте за сигурността.

Как да изтеглите торентите безопасно, без да се хващате

Въпреки че торентното придоби малко лоша репутация на нарушение на законите за авторското право, голяма част от общото съдържание на торент е законно. Независимо от това, тъй като законността на споделените досиета е трудно да се определи, много страни са предприели стъпки, за да забранят всякакъв вид торент. Какви са последствията, в случай че бъдете хванати? Е, те варират и могат да включват глоби или дори затвор. Например, съгласно закона на Обединеното кралство, Netizens хванаха да изтеглят съдържание, защитено с авторски права, от популярни хранилища като Торенц или Пиратският залив може да се постави зад решетките до 10 години.

Но какво ще стане, ако сте закон, спазващ Netizen, който желае да зареди законно съдържание? Развеселете, то’s възможно! Всички тези ограничения не са’t потиска потребителите’ Копнеж за безплатно съдържание. Дон’Не позволете на вашата свобода в интернет да се нарушава.

И така, как да изтеглите торентите безопасно, без да се хващате? И какво можете да направите, ако торент сайтове са блокирани във вашата страна? Че’S, където влиза VPN технология. Използвайки надеждно VPN приложение, което позволява торентен, като KeepSolid VPN Unlimited, вие криете истинския си IP адрес и ставате анонимни на ISP наблюдение. По този начин, торентен, използвайки VPN, вие смекчавате риска от проследяване. Освен това вашият интернет трафик се криптира и преминава през защитен VPN тунел, защитавайки всички данни, предавани онлайн (вижте нашата информационна страница за повече информация).

Как да изтеглите торенти с VPN Unlimited

Торента с помощта на VPN е доста лесно. Всичко, което трябва да направите, е:

 1. Изтеглете KeepSolid VPN Unlimited.
 2. Създайте ID на KeepOlid и влезте.
 3. Свържете се със съответния торент сървър (моля, обърнете внимание, че не всички сървъри позволяват торент, тези, които го правят, са маркирани съответно, проверете снимката по -долу).

Keepsolid VPN неограничен сървъри за торент

Забележка: KeepSolid VPN Unlimited позволява изтегляне на P2P на определени сървъри, но според нашите условия, потребител’S действията не трябва да нарушават DMCA или да носят някакъв криминален характер.

Долен ред за това как да изтегляте торенти сигурно

Желаят да зареждат филмови торенти или друго правно съдържание? Било то от един от Пиратският залив, или всяка алтернатива на пиратския залив като Rarbg, допълнителен торент, torrentz2, и т.н. – Просто следвайте нашите съвети за избор на най -бързите торенти и дон’не забравяйте за сигурността. Вземете Keepsolid VPN Unlimited сега и изтегляйте торентите безопасно, без никакви рискове!

VPN Unlimited Review 2023 – Имайте това предвид преди да купите

VPN Unlimited се среща като много способен VPN, като основният му фокус е деблокирането на множество сайтове за стрийминг. Исках да видя дали той изпълнява това обещание и да проверя дали нейната сигурност, поверителност и обслужване на клиенти се подрежда срещу най -добрите VPN в бранша.

Макар че със сигурност е доставил някои от своите твърдения, За съжаление, той не се разпадна в някои основни области. Неблокираше стрийминг сайтовете, от които се нуждаех, но любимите ми предавания бяха доста неподходящи. Прочетете, за да разберете повече.

Кратко време? Ето моите ключови констатации

 • Деблокира много сайтове за стрийминг. VPN Unlimited успя да деблокира Netflix, Hulu, HBO Max и много други. Тук’s какви платформи можете да гледате.
 • Болезнено бавни скорости. Резултатите от теста за скорост бяха много лоши на всички сървъри, както близо, така и далеч. Разберете колко лошо беше.
 • Малка сървърна мрежа. VPN Unlimited има само 3000 сървъра в 80 страни, но има добро покритие. Открийте дали има сървъри близо до вас.
 • Функции за сигурност от най-високо ниво. Предлага се с криптиране на AES-256, Wireguard и собствен протокол за стелт. Прочетете повече за това как може да ви държи в безопасност.
 • Политика за поверителност на въздуха. Тя има строга политика без лог. Въпреки това, нейната юрисдикция може да се отнася.
 • Позволено е разрешено, но не се насърчава. VPN Unlimited има 3 специфични торентни сървъра. Но е вероятно да бъде прехвърлен, ако опитате да споделяте споделяне.
 • Можете да го използвате в Китай. Неговите протоколи за стелт ви позволяват да заобиколите Китай’s страхотна защитна стена. Разберете кои сървъри ще бъдат най -добрите за използване в Китай.
 • Поддържа множество устройства. Този VPN позволява неограничени устройства едновременно и е съвместим с повечето операционни системи. Разберете точно кои устройства поддържа.
 • 30-дневна гаранция за връщане на пари. Той има обичайните абонаменти за ценообразуване с добавени екстри и опция за абонамент за екипи. Можеш Опитайте го за 30 дни и върнете парите си, ако не сте’не искам да го запазя.

VPN неограничени функции – актуализация на 2023

7.8

&#x1f4b8 Цена 4 USD/месец
&#x1f4c6 Гарантирано връщане на парите 30 дни
&#x1f4dd Съхранява ли VPN дневници? Не
&#x1f5a5 Брой сървъри 3000+
&#x1f6e1 Kill Switch Да
&#x1f5fa Базирани в страната Съединени щати
&#x1f6e0 поддържа Чат на живо
&#x1f4e5 Поддържа торента Да

Стрийминг – страхотно деблокиране на изпълнение

VPN неограничен деблокиран почти всяка стрийминг платформа, която тествах. Той има специализирани сървъри за стрийминг за Amazon Prime Video, BBC Iplayer, Disney+, HBO Now, Hotstar, Hulu и други, така че не го направих’нямам проблеми с достъпа до любимите ми заглавия.

Неблокиран: Netflix, Hulu, HBO Max, BBC Iplayer, Disney+, Hotstar и ESPN

Почти всеки сървър тествах деблокирах всички популярни платформи за стрийминг.

Свързах се със специализирания сървър на Netflix и влязох в Netflix без проблем.

Хулу ми позволи да гледам Супермаркет в HD – Специализираният HULU сървър се представи много по -добре от сървъра на Netflix US, но това може да е така, защото не го направи’нямам толкова много хора, свързани с него.

Платформата за стрийминг във Великобритания All4 работи много добре. Използвах VPN Unlimited’S сървър на S UK (TV & Movies) и всичко, заредено бързо. След само няколко секунди шоуто започна да се предава и нямаше проблеми с връзката.

Бих могъл също да се свържа с Amazon Prime Video, Disney+, BBC Iplayer и ESPN. Средно сайтовете отнеха около 10 секунди, а аз имах стабилни връзки с нулеви прекъсвания.

Блокиран от: FUBO.Телевизия

Фубо.Телевизията беше единствената платформа VPN Unlimited CanTn’t деблокиране. Веднага откри VPN и блокира достъпа ми напълно.

Много съм впечатлен от способността на VPN Unlimited да деблокира телевизионни и филмови сайтове. Специализираните му сървъри за стрийминг работят много добре и получих достъп до повечето платформи в рамките на няколко секунди.

Скорости – много разочароващи резултати

VPN неограничен’S скоростите са ужасно бавни, дори и на местните сървъри.

По време на моите тестове за скорост погледнах:

 • Скорост на сваляне – Това измерва количеството данни, които можете да получите от интернет до вашето устройство в секунда. По -бързите скорости за изтегляне означават, че имате по -малко буфериране по време на стрийминг.
 • Скорост на качване – Показва колко данни можете да изпратите през връзката си във всеки даден момент.
 • Ping – се отнася до колко време отнема на вашето устройство’s Данни, за да достигне предвиденото си място и да се върне отново. То’S измерена в MS и е важна в играта.

Започнах теста си, като взех базово четене без VPN. Основните ми резултати бяха 283 Mbps скорост на изтегляне, 270 Mbps скорост на качване и 7 ms ping.

Локални сървъри

Протоколът на Wireguard беше първият ми избор за моя тест, защото обикновено дава най -бързите скорости. Въпреки това скоростта ми имаше огромен спад от 79% (до 58.11 Mbps) на своя Сингапурски сървър, Което беше близо до моето действително местоположение.

Въпреки че е нормално да намалите скоростта си, докато използвате VPN, това е твърде много от капка. Най-добрите VPN обикновено намаляват между 10-20%, а въздействието на дори малък спад може да бъде значително, ако основната ви скорост е бавна за начало с.

Той няма сървъри в Тайланд, за да опитам, затова проверих друго място наблизо и се свързах с неговия сървър в Хонконг. Това обаче ми даде и лоши резултати, с 91% спад на скоростта на изтегляне.

Отдалечени сървъри

Сървърът, който тествах в САЩ, ми даде 96% загуба на скорост, оставяйки ми само 12.43 Mbps Скорост на изтегляне. Ако имах по -бавна връзка, за начало, стрийминг, изтегляне и дори редовно сърфиране би било доста невъзможно.

Докато имах по -добър късмет с неговия сървър във Великобритания – имате нужда от минимум 25 Mbps, за да гледате в HD или 4K – все още беше 91% загуба на скорост, което е неприемливо. Най -лошият резултат, който имах, беше неговият сървър в Австралия, който беше толкова лош, че бих’не успяха да гледат всичко поради буфериране и прекъсвания.

Ето пълните резултати от моите тестове.

Държава Скорост на сваляне Скорост на качване Ping
Моето местоположение 283.15 Mbps 270.54 Mbps 7 ms
Австралия 20.91 Mbps (93% спад) 1.40 Mbps (99% спад) 290 ms
Германия 21.87 Mbps (92% спад) 61.22 Mbps (77% спад) 187 ms
Хонг Конг 24.17 Mbps (91% спад) 89.45 (67% спад) 53 ms
Нова Зеландия 1.43 Mbps (99% спад) 1.50 Mbps (99% спад) 152 ms
Сингапур 58.11 Mbps (79 % спад) 111.66 Mbps (59% спад) 36 ms
Великобритания 25.42 Mbps (91% спад) 116.32 (57% спад) 183 ms
НАС 12.43 Mbps (96% спад) 87.96 Mbps (67% спад) 266 ms

Докато скоростите ще варират по различни причини, тези резултати са едни от най -лошите i’VE опитен, така че не мога да препоръчам този VPN въз основа на скоростта му. Има много VPN, които се представят изключително добре и ви дават качество на UHD без изоставане.

Сървърна мрежа – Широко покритие, но малко сървъри

Това каза, че бях впечатлен от неговото разпределение. Има сървъри в страни, които не са’t винаги на разположение, като Оман, ОАЕ, Либия и Босна и Херцеговина.

Списъкът му с сървър е следният:

Европа Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Moldova, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, UK, Ukraine
Америка Канада, САЩ, Мексико, Аржентина, Чили, Бразилия
Азия Хонконг, Индия, Израел, Япония, Малайзия, Оман, Сингапур, Южна Корея, Турция, Обединени арабски емирства, Виетнам, Русия
тихоокеански Австралия, Нова Зеландия
Африка Либия, Южна Африка

За допълнителна безопасност можете да платите, за да имате специален IP адрес, На сървър в Индия, Бангалор, Карнатака, Канада, Франция, Германия, Холандия, Великобритания или САЩ. Специален IP адрес ви дава повече сигурност и поверителност, тъй като вие сте единственият човек, който може да го използва.

Има и опция за закупуване на личен сървър, който ви предлага допълнителна сигурност и производителност. Тъй като повечето VPN сървъри имат стотици хора, които ги използват едновременно, можете също така да избегнете проблеми като задръствания, хакери, кражба на данни и подслушване. Личните сървъри също включват места, които са оптимизирани за стрийминг и игри. Когато решите да закупите специализиран сървър, получавате своя VPN абонамент безплатно.

Сигурност – Безопасно, с много избор на протокол

VPN Unlimited има добри практики за сигурност и успя да запази връзката си сигурна.

Шифроване и протоколи

VPN използва военно ниво на AES 256 битово криптиране С ръкостискане RSA-2048 и удостоверяване на SHA1, както и перфектна секретност напред. Просто казано, това означава, че криптирането, което използва. Ако хакер се хвана за вашите данни, ще им отнеме повече от 100 години, за да пробият кода и да го прочетат.

Протоколите, които предлага, са OpenVPN, Wireguard и IKEV2. Той също така предлага ipsec за по -стари версии на MacOS и iOS. Когато за първи път отворите VPN, той ви предлага оптимален протокол. Това означава, че VPN ще избере кой протокол най -добре отговаря на вашите нужди и ще го присвои съответно.

Wireguard е най -бързият протокол и предлага също добра сигурност. Най -добре е за стрийминг или игра на онлайн игри. OpenVPN идва с най -много сигурност, но страда малко, когато става въпрос за скорост. Ikev2 е добра алтернатива за по -старите устройства.

Неговата собствена поддържаща мъдра технология (известна още като протокол за стелт), може да се използва, ако вие’отново блокиран от училище, хотел или бизнес мрежа. Той работи за маскиране на вашето криптиране, което го прави като обикновен HTTPS трафик, който лесно заобикаля ограниченията.

Защита на изтичането на IP и DNS

VPN Unlimited запази моя IP адрес и DNS заявки за частни.

Изтичане означава, че вашият истински DNS и IP адрес се разкрива на вашия ISP и други любопитни очи, премахвайки цялата защита на вашия VPN. Тествах сървърите му, използвайки онлайн тест за изтичане на DNS и установих, че всички те са напълно сигурни.

Въпреки че не го направих’t Изживявайте всякакви DNS течове на сървърите, които тествах, VPN Unlimited съветва, че той не го прави’T все още напълно поддържа IPv6. Това означава, че може да сте изложени на риск от изтичане на IP, освен ако ръчно деактивирате IPv6 на вашите устройства. Можете също да активирате него “Спрете DNS теч” функция в областта на настройките. Опитах се да получа повече информация за това от поддръжката на клиентите, но не’не получи отговор. Тестовете ми потвърдиха, че изглежда сигурно, но, като се получи с информацията на VPN Unlimited’s уебсайт, неговата DNS защита може да бъде малко остаряла.

DNS защитна стена и надеждни мрежи

VPN предлага DNS защитна стена, която ви предпазва от фишинг, злонамерен софтуер и злонамерени изскачащи реклами. Надеждни мрежи ви позволяват да бъдат специфични сайтове, за да гарантирате безопасно да разглеждате безопасно. Сайтове в черния списък, за които е известно, че съдържат злонамерени скриптове, могат да ви попречат да заразяват случайно вашите устройства. Това също е полезно, ако вашите устройства са споделени, тъй като ви дава допълнителен слой контрол върху това, което може да бъде достъпно.

Kill Switch

VPN Unlimited има превключвател за убийство на своите Windows, iOS, MacOS и Android (версия 8.0 oreo и по -високи) приложения. Превключвател за убийство намалява вашата интернет връзка в случай, че VPN неизправности, поддържане на вашия IP частно и предотвратява злонамерени атаки.

VPN неограничен’S Сигурността е доста солидна и нямах проблеми, когато използвах приложенията му. Въпреки че предупреждава, че не го прави’t имат IPv6 поддръжка на всичките му сървъри, аз не’не изпитайте всякакви течове. Ако предпочитате да използвате VPN, който има пълна защита, опитайте един от тези най -добри избори.

Поверителност – ви държи лично онлайн

VPN Unlimited има строга политика без лог, което означава, че не проследява или съхранява нито една от вашите данни или онлайн дейности.

Политика за поверителност

VPN неограничен’S Политиката за поверителност гласи, че тя не наблюдава, съхранява или регистрира вашите онлайн дейности. Това включва вашата история на сърфиране, времена на връзка, метаданни, изтегляния, използване на сървъра или съдържание на данни по време на вашата сесия.

Ако наемете частен сървър като допълнителен допълнителен, той може да събира и съхранява количеството трафик и датите, използвани от този сървър, но не и до достъпните сайтове или каквито и да било лични данни.

Местоположение

Едното ми притеснение относно нейната поверителност е това VPN Unlimited е със седалище в САЩ, в Ню Йорк.

Това не е чудесно място, за да се намира VPN, защото САЩ имат много инвазивни закони за поверителност и то’S един от членовете на основателите на Алианса с 5 очи. Това е споразумение между държавите за събиране и споделяне на информация помежду си. Накратко, VPN Unlimited може да бъде подложен на натиск да споделя информация за своите потребители с правителството на САЩ. Въпреки това, тъй като не го прави’не пазете всяка информация, която трябва да’не е проблем.

Ако сте в съзнание за личния живот и по -скоро бихте използвали VPN с офиси в страна, която е извън Алианса на 5 очи, изберете един от тези VPN, които са разположени в страни с по -малко строги закони за данни.

Торентен – разрешен, но ограничен до 3 сървъра

Торентен е разрешен на 3 сървъра в Канада, Франция и Румъния. Можете да ги намерите в раздела Torrenting в списъка на сървъра. VPN Unlimited е ясно, че не го прави’t благоприятстват торент дейности и затова може да откриете, че сървърите не’t изпълнява, както и други VPN, които насърчават споделянето на P2P файлове.

Въпреки че има специфични сървъри за торентна употреба, тъй като VPN Unlimited се намира в САЩ и активно обезкуражава порой на повечето си сървъри, Не препоръчвам този VPN за торент. Има много фантастични VPN, които позволяват P2P трафик на всички сървъри.

VPN Unlimited работи в Китай? Да

Да, VPN Unlimited работи в Китай.

Ще трябва да използвате неговия консервиран мъдър протокол, тъй като е протокол за стелт, който да ви помогне да заобиколите Китай’S цензура.

Представителят за обслужване на клиенти също спомена, че можете да се свържете с 6 региона, когато сте’Re Намира се в Китай: САЩ, Великобритания, Германия, Сингапур, Хонконг и Индия. Така че, ако трябва да получите достъп до конкретна държава, която е’t В този списък може да помислите за алтернативен VPN, който е доказано, че работи в Китай.

Едновременни връзки на устройството – неограничени

VPN Unlimited предлага абонати неограничени едновременни връзки. Освен това дава възможност на личните потребители да добавят допълнителни устройства срещу заплащане. Можете да избирате между 1, 5 и 10 допълнителни устройства.

Ако изберете VPN Unlimited’Планът на S екипи, можете да свържете до 25 устройства.

Инсталиране и приложения

8.6

Съвместимост на устройството – достъпно на повечето устройства

VPN Unlimited поддържа широка гама от устройства.

Приложения

Той поддържа местни приложения на всички стандартни устройства като Windows, Android, iOS, MacOS и Linux. За Windows има поддръжка за Vista и по -горе. За MacOS можете да получите приложението за версия 0.14 чрез магазина на Apple. За всички версии по -горе можете да ги получите или от App Store, или директно от уебсайта. VPN Unlimited има приложения за iOS версии 11.2 и по -късно. Ако ти’Използвайки Android, можете да намерите приложението за версия 7.0 (Nougat) и по -нови в Google Play Store или като APK изтегляне на уебсайта.

Поточни устройства и конзоли

Освен това имате възможност да конфигурирате VPN към вашия рутер, което го прави съвместим с повечето устройства, които не са’t обикновено поддържат VPN. Той има онлайн ръководство, така че можете да следвате стъпките и да го накарате да работи за около 15 минути. Там’дори е възможността да закупите предварително конфигуриран рутер, ако предпочитате, което е чудесно, ако не сте’не искам да се забъркваш около това да го настройваш. VPN Unlimited е съвместим с Appletv, Roku, Chromecast, Amazon Fire, Kodi, Smart TV, Xbox, PS5, Nintendo и други. Можете да намерите стъпка по стъпка инструкции за всички тях, което прави лесно да се инсталира.

Разширение на браузъра

Има разширения на браузъра за опера, хром, сафари и ръб. Всички те идват с защитата на течовете на WebRTC като стандарт и поддържат мъдър стелт протокол за използване в силно ограничени райони.

Това е универсален VPN, който може да се използва на почти всяко устройство, за което се сетите.

Настройка и инсталация – доста лесна, но бъги

Инсталирането на VPN Unlimited App на Windows е лесно. Не забравяйте да инсталирате самостоятелната версия, която можете да изтеглите директно от уебсайта му. Това е така, защото версията на Microsoft Store има по -малко функции от самостоятелната версия – например, превключвателят на Kill липсва.

Въпреки че приложението е инсталирано бързо, той изисква рестартиране на системата по време на процеса на инсталиране. Това не беше критичен въпрос за мен, но беше притеснително и има много VPN, които не изискват тази стъпка.

Интерфейсът му е чист и нещата са доста лесни за намиране. Можете да щракнете върху големия “Започнете” Бутон за незабавно свързване с помощта на сървър и протокол, които VPN ви присвоява. Като алтернатива можете да кликнете върху “Оптимален” Падащото меню, за да бъде пренасочено към пълния списък на сървърите. Изберете стрийминг или оптимизирани за торенти списъци със сървъри или изберете по държава.

Въпреки че беше лесно за инсталиране и използване, Сблъсках се с някои грешки, които бяха доста разочароващи. В един момент VPN се заби в контур и постоянно се свързваше и прекъсваше връзката. Въпреки че рестартирането на VPN реши проблема, той беше разрушителен.

Най -големият проблем, който имах, беше, когато използвах протокола Wireguard. Изключването или дори затварянето на VPN няма да спре връзката ми. Трябваше да деактивирам ръчно wireguard всеки път. След това се случи, единственият начин да го активирате и рестартирате връзката беше напълно да изключа и рестартирате компютъра си. Тъй като това беше вторият път, когато трябваше да направя това в същия ден заради този VPN, бях’t твърде щастлив.

Свързах се с поддръжката и последвах предложението му за преинсталиране на приложението, но това не реши проблема. Това беше единственото предложение, което клиентът представи, така че вместо това бях заседнал, използвайки OpenVPN. Въпреки че това все още е стандартен протокол в индустрията, предпочитам Wireguard заради бързите му скорости.

Ако не беше’t За проблемите, които преживях, с радост бих могъл да препоръчам VPN Unlimited за лесната му употреба. То’S Интерфейс е лесен за следване и аз бях свързан с правилния сървър за нула време благодарение на простите му менюта. Ако предпочитате гладко плащане, когато сте’Използвайте VPN, опитайте вместо това един от тези избори без проблеми.

Торентен през 2020 г .: Как да изтеглите торенти анонимно и безопасно

Момиче, седнало в стаята си през нощта, изтегляйки торенти анонимно с Keepsolid VPN Unlimited

Случвало ли ви се е да се занимавате с незаконна дейност? Вашият здрав разум може да е не, но вие’D По -добре помислете два пъти. Може би сте изтеглили торенти, поне веднъж. В много страни тя е равна на пиратството и се наказва по закон.

Защо изтеглянето на торенти незаконни?

Е, за да е ясно, самото изтегляне на торент е законно. Това, което всъщност е незаконно, е изтеглянето и споделянето на съдържание с авторски права. Въпреки това, там’е клопка. То’обикновено е трудно, ако не и невъзможно, да се определи кои торентни файлове съдържат авторски права материал. И така, правителствата са склонни да приемат “Един размер отговаря на всички ” подход и помислете за всякакъв вид нелегален.

Неволно може да се включите в тази незаконна дейност, с неприятни последици. Тези последици могат да включват известия за нарушаване на авторски права от вашия интернет доставчик, глоби и дори лишаване от свобода (ако случайно сте в страната със строги закони за борба с това). Но няма притеснения! Вижте нашата статия и научете как да изтегляте торенти анонимно и да скриете торента си от ISP с KeepSolid VPN Unlimited ��

VPN – инструментът за Скриване на вашия IP адрес по време на торент

Вашият шлюз към анонимно изтегляне на торент е надеждна VPN услуга като KeepSolid VPN Unlimited . Маскирайки IP по време на торент, както и криптиране на интернет трафика, VPN технологията не е’Не позволете на вашия ISP и други страни да наблюдават вашите дейности. Така че, ако случайно сте в страната, забранявайки изтеглянето на торенти, просто активирайте VPN и изтеглете цялото законно съдържание, което искате.

Освен това, с VPN ON, вече не излагате истинския си IP на други торентни потребители. Как получават тази информация? Всъщност доста лесно. Когато се свържете с торент рояк, други връстници, които споделят този файл, могат да видят IP адреси на други компютри в рояка, както е показано на екрана по -долу. Всички IP адреси, публично видими. Не е привлекателна перспектива, съгласен съм?

Списък на връстниците с изложени IP адреси в клиента на Vuze Bittorent

Списък на връстници от клиента на Vuze Bittorrent

Съвети за избор на най -добрия торент VPN

Когато решавате на VPN доставчик, трябва предимно да обърнете внимание на следните функции:

VPN сървъри, които поддържат изтегляне на торент

Обърнете внимание, че не всички VPN услуги всъщност поддържат торента, така че то’е от съществено значение, за да се гарантира, че те имат удобни сървъри. Keepsolid VPN Unlimited няма да ви остави на мира с въпроса как да изтеглите торен филми и друго съдържание без никакъв риск. Ние предоставяме специални VPN сървъри за анонимно и сигурно изтегляне на торент .

Убийте функцията за превключване за по -добра защита на вашата самоличност онлайн

Kill Switch е технологията, която MMEDIATE спира интернет трафика на вашето устройство, ако VPN връзката внезапно падне. Позволете ни да обясним защо функцията е толкова важна за изтегляне на торенти анонимно.

Представете си,. Цялото взаимодействие на трафика вече ще бъде насочено към вашия истински IP. Вече не сте анонимни, вашият IP е изложен и вашият интернет доставчик вижда това, което вие’Всъщност прави … но не и ако превключвателят на убийството е активиран ��

Други качества на добър VPN софтуер

Какво’S също важни за гладкото завой са добри скорости, неограничен трафик и без дросела на честотната лента. Насладете се на сигурно и анонимно порой с KeepSolid VPN Unlimited !

Как да торент анонимно Използване на KeepSolid VPN Unlimited

 1. Изтеглете KeepSolid VPN Unlimited за платформата, от която се нуждаете. То’S достъпни за Windows, Mac, Linux, iOS, Android, а също така има разширения на браузъра за Google Chrome, Opera и Mozilla Firefox. И така, вие’Определено ще намеря необходимата версия за най -удобния торент!
 2. Създайте ID на KeepSolid или влезте в приложението със съществуващ.
 3. Уверете се, че превключвателят на Kill е активиран в менюто на приложението> Настройки:

Убийте функцията за превключване на приложението VPN Unlimited App. Активирайте го и изтеглете торентите напълно анонимно и сигурно

Забележка: В момента Kill Switch е наличен за версии на Windows, iOS и Android на приложението.

 1. Отидете на екрана на сървърите и се свържете с един от VPN сървърите за торент:

Специални сървъри за сигурно и анонимно торент в приложението KeepSolid VPN Unlimited

Екранната снимка е направена на прозорци. Същите сървъри за торент са достъпни на всички останали платформи.

 1. Отворете своя торент клиент и започнете своя безопасен и анонимен торент!

Между другото, ако искате да изтеглите торенти на вашия iPhone, разгледайте списъка с най -добрите приложения за торент . Имам iPad? Тук’s Нашето стъпка по стъпка ръководство за това как да изтегляте торенти на iPad, където вие’Ще намеря инструкции за BitTorrents, изтеглящи и торент изтеглящ VPN.

Бонус съвети как да се торент безопасно

Сега знаете как да защитите вашия IP адрес при торент и избягвайте известията за нарушаване на авторски права от вашия интернет доставчик. Но какво да кажем за другите заплахи?

Редица торентни уебсайтове бомбардират потребителите си с многобройни реклами и връзки към това, което се оказва опасни уебсайтове. Много реномирани рекламодатели просто не са’не искам да се справят или да се свързват с торентни сайтове. Последните, желаещи да получат приходи и да покрият разходите си, имат друг избор, освен да се обърнат към сенчести рекламодатели.

Вижте по -долу прости съвети, които ще добавят сигурността към вашето анонимно изтегляне на торент . Това са общи предпазни мерки за киберсигурност’Със сигурност чувах за преди, но както се казва, практиката прави перфектно;)

Избягвайте рекламни банери

Дон’t Щракнете върху рекламни банери, колкото и да е привлекателно за офертата. И ако сте щракнали върху един, Дон’t Инсталирайте всеки софтуер или приставки, които предлага. Още по-добра идея-инсталирайте рекламен блокер и сте спечелили’не виждате реклами, докато посещавате торентни сайтове.

Деактивирайте светкавицата във вашия браузър

Някои злонамерени реклами съдържат аутозационни скриптове, които могат да експлоатират уязвимости на браузъра, дори ако не сте го направили’t щракнете върху тях. Сценариите на такива реклами могат да се насочат към уязвимостите на флаш, особено по -старите версии. За да не се заразява със злонамерен софтуер по този начин, то’s Препоръчва се да деактивирате светкавицата във вашия браузър или да го зададете, за да изисква ръчно одобрение за показване на съдържание на флаш.

Използвайте актуализиран антивирус

Този може да е съвет за киберсигурност, който чувате най -често – но използвайте добър антивирусен софтуер и се уверете’s се актуализира редовно. Просто внимателно не’не ви пази напълно от вируси. Антивирусният софтуер е незаменима линия на защита срещу кибер заплахи.

Прочетете коментарите на торента

Прочетете коментарите на торент файлове или торен софтуер, който искате да инсталирате. Ако съдържат вирус, потребители, които’вече се сблъскаха с него, може да предупреди другите в коментарите.

Долен ред на Изтегляне на торенти анонимно и безопасно

Следвайте тези общи предпазни мерки за сигурност, за да не попаднете в хакери’ Капани, докато се хвърля. И го направете инкогнито, разбира се – сега знаете как. Използването на надежден VPN е най -добрият начин за изтегляне на торенти анонимно. Така че, не забравяйте да активирате KeepSolid VPN Unlimited и вие’отново е настроен да започне безрисковото си порой!