Как да решите WiFi намеса на безжичната охрана на WiFi

Как да решите WiFi намеса на безжичната охрана на WiFi

Резюме:

1. Неправилно управление на кабелите и инсталиране на системата

Този проблем обикновено се случва чрез неправилно управление на кабелите и инсталиране на системата. Когато бъде открито, е най -добре да се разкъса наземният цикъл. Този проблем може да възникне и когато окабеляването ви е върху метална повърхност, която е част от система, която изпълнява заряд или сигнал.

2. Wi-Fi оборудване

Wi-Fi оборудването сега обикновено се намира в повечето домове, училища и фирми. Важно е да се разберат ефектите на безопасността и здравето на Wi-Fi оборудването.

Ключови точки:

 • За Wi-Fi оборудване
 • Ефекти на здравето на Wi-Fi
 • Фактически лист за споделяне

За Wi-Fi оборудване

Wi-Fi е технология, която позволява на устройства като компютри, смартфони, конзоли за видеоигри и умни домашни устройства да комуникират безжично данни. Обикновено се използва за свързване на домашни компютри и таблети с интернет.

Wi-Fi оборудване излъчва радиочестотни електромагнитни полета (EMF). Други домакински продукти като безжични телефони, Bluetooth устройства и дистанционни контроли за отваряне на гаражни врати също излъчват радиочестотна ЕМП.

Нивото на радиочестотен ЕМП, излъчван от Wi-Fi устройства, трябва да отговаря на канадските стандарти, създадени за радиокомуникационни устройства.

Ефекти на здравето на Wi-Fi

Има Няма рискове за здравето От експозиция до радиочестотна ЕМП от Wi-Fi устройства във вашия дом, училища или други обществени зони. Wi-Fi устройствата трябва да отговарят на стандартите, за да се гарантира, че не надвишават ограниченията за експозиция на радиочестотна ЕМП.

Количеството радиочестотен ЕМП, погълнат от тялото ви, зависи от фактори като силата на сигнала и колко близо е тялото ви към устройство с активиран Wi-Fi. Въпреки това, измерванията на нивото на радиочестотна ЕМП от множество Wi-Fi източници и устройства, работещи едновременно в една и съща стая, бяха далеч под границите на експозиция на човека.

Въз основа на научни доказателства нивото на радиочестотна ЕМП, излъчвана от Wi-Fi устройства, не е вредно за здравето. Това заключение е подкрепено от международни органи и регулатори, включително Световната здравна организация, U.K. Агенция за защита на здравето, Институт по електротехника и електроника и Международна комисия за неионизираща радиационна защита.

Предпазните мерки не са необходими, тъй като нивата на експозиция на радиочестотна ЕМП от Wi-Fi са доста под канадските граници на безопасност. Въпреки това, Wi-Fi устройствата трябва да се експлоатират в съответствие с инструкциите на производителя.

Фактически лист за споделяне

Wi-Fi миниатюра

Ефекти върху здравето и Wi-Fi оборудване (PDF)

Как да решите WiFi намеса на безжичната охрана на WiFi

Как да решите WiFi намеса на безжичната охрана на WiFi

Ако страдате от WiFi интерференция на камерата за безжично наблюдение, не можете да видите свойството си отдалечено. Ето 3 полезни начина за отстраняване на неизправности в WiFi смущения на вашите безжични камери за сигурност:

Проблем WiFi интерференция на камерата за безжична охрана
Причини 3
Решения Изберете правилния канал и т.н.
Препоръчителна камера Безжични камери с двойна лента

Най -често срещаните и полезни решения за безжична охрана на WiFi интерференции

Ако изпитвате WiFi интерференция за безжична охрана, ето 3 ефективни решения:

Причини, поради които вашата безжична охранителна камера wifi е намерена

 • Честотни бариери
 • Физически бариери
 • Диапазон на WiFi сигнал

#1. Изберете правилния канал

Съвместните смущения са една от основните причини за WiFi сигнални смущения. За да разрешите този проблем, изберете по -малко претоварен WiFi сигнални канал. Много RF технологии използват 2.4 GHz група, която може да причини задръствания. Изборът на правилния канал може да помогне за намаляване на смущения.

Wi-Fi миниатюра

Ефекти върху здравето и Wi-Fi оборудване (PDF)

За Wi-Fi оборудване, ефекти върху здравето и Wi-Fi

Как да решите WiFi намеса на безжичната охрана на WiFi

Как да решите WiFi намеса на безжичната охрана на WiFi

Ако страдате от WiFi интерференция на камерата за безжично наблюдение, не можете да видите вашия дом/бизнес на местно и дистанционно. Загубата на WiFi сигнал би довела до загуба на видео, което ви кара да не знаете какво’се случва на вашия имот, когато не сте там. Как да разрешите или намалите вашите проблеми с безжичната охрана на WiFi интерференции? Вземете 3 полезни начина по -долу, за да отстраните WiFi намеса на вашите безжични камери за сигурност.

Относно как да решите WiFi интерференции за безжична охрана, ето какво трябва да забележите:

Проблем WiFi интерференция на камерата за безжична охрана
Причини 3
Решения Изберете правилния канал и т.н.
Препоръчителна камера Безжични камери с двойна лента

Съдържание

 • Най -често срещаните решения за безжична охрана на WiFi интерференции
 • Заключение

Най -често срещаните и полезни решения за безжична охрана на WiFi интерференции

Усещам болката ви, когато страдате от безжична охранителна камера wifi интернет интерференция. Сега можете да поправите/отстранявате WiFi смущения сами, като следвате 3 ефективни решения за интерференция на WiFi по -долу. Тези 3 начина могат да ви помогнат да разрешите Lorex, X10 и други проблеми с безжичната охрана на марката WiFi проблеми.

Причини, поради които вашата безжична охранителна камера wifi е намерена

 • Честотни бариери
 • Физически бариери
 • Диапазон на WiFi сигнал

#1. Изберете правилния канал

Е, някои от вас могат да се оплакват, Моята безжична охранителна камера wifi се пречи на моята микро фурна или безжични телефони, как да разреша този проблем с интерференцията на WiFi?

Съвместните смущения са една от основните причини, поради които вашите камери за безжична сигурност WiFi сигналът е намесен. Най -добрият начин за решаване на този проблем е да изберете по -малко претоварен WiFi сигнални канал.

Както може би знаете, много RF (радиочестотни) технологии, включително Bluetooth, Walkie Talkies, Micro Ovens, смарт телефони и т.н., обикновено използвайте 2.4 GHz група, която би направила 2.4 GHz мрежова лента претоварена.

Изберете правилния канал за решаване на WiFi намеса

Ако вашият рутер е с двойна лента (обикновено повечето рутери вече са всички 2.4 и 5 GHz Dual Band Routers), той може да излъчва 2.4 и 5 (5.8) GHz сигнал едновременно. Можете да промените канала на вашите безжични камери за сигурност на 5 (5.8 GHz) канал, който може да накара вашите безжични камери за сигурност да се отърват от честотните смущения.

Въпреки това, предпоставката за промяна на вашия камера за сигурност WiFi сигнални канал е, че вашите камери са с двоен диапазон режим. В противен случай е невъзможно да промените WiFi сигналния канал.

Забележка: Ако искате да знаете повече за 2.4 и 5 (5.8) GHZ безжични камери за сигурност, можете да видите контраста на 2.4 GHz и 5 (5.8 GHz) Камери за безжична сигурност тук.

Можете да използвате WiFi Explorer или скенер, за да видите дали се появява интерференция на WiFi сигнал. Това ще ви покаже, че безжичният канал наблизо се използват и препоръчват идеалната мрежа, която да използвате.

#2. Избягвайте физическите бариери и позиционирайте вашия безжичен рутер правилно

Физическите бариери, като строителни материали, са една от най -вероятните причини, че WiFi сигналът не може да проникне, доколкото трябва да бъде. Вижте по -долу диаграмата, за да видите физически материали’ ефект върху WiFi сигнала на безжичната охрана.

Вид бариера Ниво на смущение
дърво Ниско
Гипс Ниско
Синтетичен материал Ниско
Стъклена чаша Ниско
Вода Среден
Тухли Среден
Мрамор Среден
Бетон Високо
Метал Високо
Огледало Много високо

Най -добрият начин за решаване на физически бариери е да преместите вашия рутер на друго място, така че сигналът на WiFi да може да бъде избран от вашите камери за безжична сигурност.

Ето 3 прости и полезни съвета за позициониране на безжичен рутер:

 • Поставете безжичния си рутер в централните райони на къщата си (като хол).
 • Позиционирайте вашия рутер’антената вертикално и я направете направо.
 • Повдигнете безжичния си рутер далеч от пода.

#3. Използвайте WiFi Range Extender

В някои случаи вашата WiFi интерференция на вашата безжична защитна камера е причинена от обхвата на WiFi сигнала. Ако разстоянието между вашите камери за безжична охрана и рутер е твърде дълго, вероятно е вашият сигнал за безжична охранителна камера да бъде задръстен.

В този момент най -лесният и бърз начин е да се използва разширител на WiFi обхват, който може да засили WiFi сигнала. Устройството може да повтори WiFi мрежовия сигнал и да разшири областта на сигнала.

Решете WiFi интерференция на камерата за безжична охрана

Заключение

В преди, безжичните (WiFi) охранителни камери се считат за по -ниски от кабелните колеги, но специалистите по научни изследвания и разработки са се стремили да затворят разликата между безжичните и кабелните връзки и са постигнали големи постижения.

Най -развитата иновация в полето за безжична (WiFi) е 802.11AC честота, двойна лента и безжични охранителни камери с 2T2R MIMO антени и рутери, които могат да ви помогнат да решите безжични проблеми с камерата за сигурност WiFi проблеми. Така че най-доброто решение за WiFi интерференции за безжична охранителна камера е да се купуват безжични камери за безжична сигурност и рутери.

Двупородна безжична охранителна камера с аудио

5MP/4MP Super HD, защита на открито/на закрито, двупосочен wifi 2.4 GHz и 5 GHz, аудио запис и съхранение на SD карта.

Поддръжката на мига е тук, за да помогне

Ние сме наясно с прекъсването на услугата, засягащо мигането. Извиняваме се за неудобството и оценяваме вашето търпение и разбиране.

Показване на формуляр за контакт ->

Качество на видеоклипа на камерата

Можете да подобрите качеството на картината на вашите мигащи камери, като коригирате настройките на видеото в приложението си (Забележка: Най -добре Качеството ще намали живота на батерията) и гарантирането, че е в обхвата на вашия Wi-Fi рутер. The Камера към Wi-Fi Силата на сигнала играе важна роля в това как се прави качеството на вашето видео, тъй като тези данни се изтеглят директно от мигащите сървъри на камерата. Камера за синхронизиране на модул Силата на сигнала няма ефект върху качеството на видеото; обаче трябва да е достатъчно силен, за да поддържа камерите онлайн и отзивчиви.

В допълнение към проверката на вашите видео настройки и силни страни на сигнала, позиционирането на камерата също е важно, тъй като условията на околната среда като осветление и отблясъци могат да повлияят на качеството на вашето видео.

Когато силата на сигнала между вашата камера и рутер не е адекватна, може да изпитате следното:

 • Закъснения или неспособност достъп до живи изгледи.
 • Клиповете за откриване на движение не се записват.
 • Екраните на клип за движение не са напълно видими, като наполовина се показва като солидно сиво.
 • Долната половина на видеоклиповете са изцяло пикселирани.

Вашият Wi-Fi рутер може също да има настройки за оптимизиране на поточно видео. Ако вашият рутер поддържа качеството на обслужване (QoS) или оформянето на трафика, уверете се, че тези настройки са оптимизирани за стрийминг на видео. Освен това някои рутери са внедрили WMM (Wi-Fi мултимедия) като стандарт, предназначен да подобри видео през Wi-Fi мрежи.

Кликнете върху следното, за да научите повече за оптимизирането на качеството на видеото на вашата камера.

 • Видео режими: Saver, стандарт и най -добър
 • Силни страни на сигнала
 • Проблеми с свързаността с камерата с вашата мрежа
 • Поставяне на камера

Чести проблеми с качеството на охранителната камера

Чести проблеми с качеството на охранителната камера

Камерите за сигурност могат да бъдат един от най -ефективните инструменти за всяко домакинство или бизнес, но те могат да бъдат диво разочароващи, когато видео кадрите от тях са неясни или не във вашия стандарт. Докато всеки тип охранителна камера има конкретно ниво на видео кадри, които произвеждат, всеки от тях също е обект на подобни проблеми, които могат да възпрепятстват или напълно да нарушат тяхното изпълнение в това конкретно отношение.

В тази статия камерите за сигурност на A1 ще преодолеят много от проблемите, които сме срещали чрез многото охранителни камери, които сме инсталирали. След като прочетете, трябва да имате по -добро разбиране на всеки проблем, който може да нанесе вашето наблюдение, може би дори да намерите ясно решение за вашите собствени проблеми в момента.

Съдържание Крия

Проблеми с качеството на кабелната камера на кабела?

Когато става въпрос за камери за сигурност, рядко ще се сблъскате с проблеми, които ясно инхибират качеството на видеото на дадена видео емисия. Въпреки това, има някои проблеми, които са свързани с първоначалната настройка. Един такъв проблем може да бъде намесата на земния цикъл, което може да повлияе на самото качество на видеото или да доведе до неизползваемо устройство. Общите признаци на този проблем включват:

Този проблем обикновено се случва чрез неправилно управление на кабелите и инсталиране на системата. Когато бъде открито, е най -добре да се разкъса наземният цикъл. Този проблем може да възникне и когато окабеляването ви е върху метална повърхност, която е част от система, която изпълнява заряд или сигнал.

Влияе ли wifi качеството на камерата?

Камерите за безжична сигурност не са задължително да имат същите проблеми, що се отнася до качеството на видео, но уникалните проблеми, които засягат този тип камера, са уникални. Поради способността си при прехвърляне на данни за видео кадри, те са зависими от силата на локалната мрежа, за да функционират ефективно.

По този начин най -често срещаните проблеми ще излязат от самата мрежова връзка за безжични камери и тяхното качество. Когато безжичната камера има нарязани или странно изглеждащи видео кадри, те най-вероятно имат проблеми с свързаността. За стрийминг това също може да изглежда накъсано или ще замръзне в средата на рамката. По този начин проблемът може да бъде отстранен чрез укрепване на вашия сигнал или използване на точка за достъп, ако не чрез преместване на вашия рутер.

Правете запис на охранителни камери в цвят?

За разлика от охранителните камери от предишните поколения, съвременното наблюдение е в състояние да осигури видео поток с висока разделителна способност в цвят. Такова качество е най -често в камерите за сигурност на IP, които са настоящото генериране на охранителни камери по време на писането. Въпреки това, за охранителни камери, гледането в цвят срещу черно и бяло може да заеме повече място за съхранение в даден рекордер твърд диск. Разликата в размера не е непременно значима, но може да е със системите за охранителни камери с повече от малък брой камери. За камери, които активно подобряват качеството на видеото въз основа на цвета, има значителна разлика в детайлите, които могат да бъдат намалени, когато капацитетът за съхранение е проблем.

Чести проблеми с качеството на охранителната камера

Докъде може да увеличи CCTV?

В зависимост от вашата охранителна камера, вие изобщо не можете да увеличите мащаба или. В това отношение са добре известни камерите за сигурност на наклона на наклона, предоставяйки ефективен изглед с камера, която може да бъде насочена към обекти навсякъде около нея. Този тип увеличение е известен като оптично или моторизирано увеличение.

Въпреки че някои камери имат ефективна способност за увеличаване, друг тип, който е по -малко ефективен, е известен като цифрово увеличение. Вместо физически да се използва лума. Това може да даде подробности до определен момент, но не е ефективно и замъглено картина, ако се използва широко.

Направете камерите за видеонаблюдение?

Подобно на други технологични допълнения към дом или бизнес, камерите за сигурност се влошават с течение на времето. За съжаление, това ще се прилага за самото устройство и окабеляването, което го свързва. Въпреки това, докато охранителната камера може да продължи между пет до десет години, когато се поддържа в добро състояние, новите кабели за охранителна камера често надвишават дома или собственика на бизнеса. Като има предвид, че това е особено на закрито, инсталациите на открито са обект на по -кратък работен живот. За да се бори с това, A1 Camery Cameras предлага редовно да преглеждате оборудването си, особено след буря или дни на гореща и директна слънчева светлина. Въпреки че може да изглежда просто, мерки като това ви предоставят възможност да забележите проблеми рано.

Чести проблеми с качеството на охранителната камера

Защо моите охранителни камери са размити?

Достатъчно често, размитите видео кадри са свързани с връзката между защитната камера и самия рекордер. Някои камери имат специфична връзка, която трябва да използват, за да работят правилно, докато други могат лесно да бъдат свързани с максималната дължина, която може да отиде кабел. Ако обаче вашето окабеляване е твърде дълго или не използвате разширители, качеството на видеото може да се влоши по пътя към рекордера. A1 Cameras за сигурност препоръчва измерването на разстоянието преди инсталирането и прилагането на подходящите мерки, ако просторът е твърде далеч. Като напомняне, докато коаксиалните кабели имат различни максимални дължини, Ethernet кабелите разполагат с максимално разстояние от 300 фута, преди да се нуждаят от удължител.

Как се поправя обектив на мъглива камера?

Обективът на мъгливата камера е лесна поправка за собствениците на системи за охранителни камери, ако можете да стигнете до устройството. Ако обаче сте почистили устройството и все още изглежда замъглено на видео емисията, може да има проблем с това, че той е извън фокус или видео конекторът може да е свободен и се нуждае от регулиране.

Регулиране или фокусиране, защитната камера е проста благодарение на винтовете, които са поставени точно за тази цел. Ако те не са ясно видими, проверете вашата охранителна камера’s spec sheet и имайте допълнителен човек да гледа видео емисия. Трябва да получите потвърждение от тях, след като коригирате фокуса достатъчно през винтовете. Разбира се, това е, ако вашата камера няма автоматично фокусиране.

Поправянето на конектора на вашата охрана на камерата е също толкова просто, ако не и повече, като това е една от точките, които кабелната охрана се свързва към кабела за предаване. Ако не се заключи на място, може да изисква подмяна или добавяне на лента, ако това работи.

Какво причинява трептене на камерите за видеонаблюдение?

Докато една размита видео емисия обикновено е свързана с охранителна камера, която има лоша връзка с предавателната линия, трептящият екран може да означава няколко различни проблема. Първата е или захранването в устройството е недостатъчно или че има нещо нередно в захранващата линия. Другият проблем обаче може да бъде, че софтуерните настройки за конкретната камера или централното устройство за запис не са правилно зададени.

Решението на електропровода е просто, независимо от споменатия брой. Първо трябва да проверите трансформатора, кабела и конектора на захранващата линия, преди да го поставите отново и да се уверите, че връзката е тясна. Ако захранването е недостатъчно, проверете листа за спецификации на камерата и се уверете, че е правилният. Ако е грешен или устройството е по някакъв начин повреден, ще трябва да бъде поръчан нов.

Другият въпрос е също толкова прост и изисква по -малко движение. Всичко, което трябва да направите, е да проверите вашата охранителна камера чрез менюто за конфигуриране. Като цяло производителят ще предостави правилните настройки за камерата, когато достигне до вас. Някои камери и рекордери също могат да се нуждаят от актуализация, за да работят правилно.

Как мога да направя моята охранителна камера ясна?

Когато търсите да направите качеството на видео камерата си възможно най -ясно и чисто, има няколко метода, които можете да проучите, за да се случи това. Както споменахме, първото нещо, което можете да направите тук, е да поддържате чист капак на обектива и самият обектив. Поради това как се изработват охранителни камери, насекоми като пчели и оси обичат да ги използват за зони за гнездене. Всяка пролет, не забравяйте да напръскате съответните чистители около камерата си, за да предотвратите заразяване.

Второ, можете да конфигурирате камерата си до предпочитаната от вас резолюция чрез вашия рекордер. Просто изберете камерата и я актуализирайте до предпочитаните от вас настройки. Имайте предвид обаче, че подобряването на разделителната способност ще струва повече място на даден твърд диск. A1 Cameras за сигурност насърчава собствениците на системи за охранителни камери да използват нашия калкулатор за съхранение на NVR и DVR за най -добрия възможен рекордер за тяхното качество на видео.

Защо моята куполна покривка инхибира камерата?

Камерите за сигурност на купола са проектирани със защитен корпус на купола около камерата, за да го предпазят от въздействие и общи заплахи. Въпреки това, когато се инсталира неправилно, когато в производството има недостатък или когато пакетът за сушене вътрешно се износва, защитният купол се замъглява чрез изпотяване. С течение на времето това ще накара купола да натрупа маркировки отвътре и да инхибира камерата’способност за осигуряване на достатъчен визуален. За съжаление, когато това се случва редовно, купорът трябва да бъде заменен и трябва да се постави сушене. A1 Secuity Cameras има политика срещу използването на куполни камери като външни камери, като вместо това избира да използва дизайна на кулата.

Защо моята охранителна камера не работи през нощта?

Не всички охранителни камери разполагат с инфрачервени или възможности за нощно виждане. За тези, които правят и когато не работят, може да има два възможни проблема. Първото е, че просто има твърде много светлина около вашата охранителна камера, която лесно може да бъде отстранена чрез намаляване на околните нива на светлина.

Второто обаче може да е, че вашите инфрачервени светлини не функционират правилно или са изцяло навън. Първо, проверете дали източникът на захранване е достатъчен за камерата, тъй като през голяма част от времето просто се нуждае от правилната такса, за да работи. Ако това не е ефективно, свържете се с производителя и вижте за използването на гаранция с това предприятие или от купувача.

Защо моята охранителна камера е зърнеста през нощта?

Зърнеста емисия от камера за сигурност на нощното виждане обикновено означава, че инфрачервените светлини, вградени в устройството, не могат да функционират ефективно в нивото на светлината около него. Въпреки че може да изглежда прекалено просто, най -добрият начин на действие би бил да се добавят допълнителни източници на светлина към околността. Освен това, това също би било от полза за камерата да провери двойно връзката в случай, че допълнителното осветление не помага, както е посочено по -горе.

Как да подобря нощното виждане на моите камери за сигурност?

Освен ако не използвате камера за сигурност на кутията, няма толкова много, за да добавите към ефективността на вашата камера’s нощно виждане. При закупуване на камерата е най -добре да се препращате към инфрачервената способност от спецификационния лист и да я използвате, когато е подходящо. Ако не може да се справи с нивото на тъмнината в дадена среда, прилагането на повече светлини може да помогне за разширяване на нейната способност.

Как да спрете отблясъците на камера за нощно виждане?

За съжаление, инфрачервените или камерите за нощно виждане имат стандартен проблем с отблясъци или отражение в обектива. Обикновено това лесно може да бъде решено по един от двата начина. Първото е да се уверите, че не е директно с лице към източник на светлина и че може да види простора без директен изглед на източник на светлина. Вторият има тенденция да е твърде близо до близостта до отразяващ или лек сурас. И в двата случая простата регулиране на ъгъла на гледане трябва да свърши трика при отстраняването на отблясъците от обектива на охранителната камера.

Какво пречи на безжичните камери?

Разширена близост от WiFi източник, множество други безжични устройства в дадена мрежа и метал. Докато камерите за сигурност на A1 осигуряват безплатно калкулатор за битрейт за всички, използването на устройството в претъпкана мрежа или далеч от него ще се отрази на качеството на емисията. Опцията, налична за този проблем, обикновено е за укрепване на безжичния изход на рутера. Когато вашият дом или бизнес има много метал в помещенията, вашият сигнал може да стане по -слаб, особено ако използвате камери на открито. Един от най -добрите методи за това е WiFi разширител или точка за достъп.

Можете ли да разтърсите охранителни камери?

Да, камерите за сигурност на A1 са автор на публикация за този конкретен екземпляр. Jammers са устройства, които разтърсват подаване на безжична камера и ефективно го неутрализират. Обикновено тези устройства са нелигални, а тежките наказания се справят с тези, които решат да ги използват. Най -добрият метод срещу тези устройства обаче е да осигурите на вашата охранителна камера кабелна връзка.

Защо повечето камери за сигурност са толкова ниско качество?

Докато нормалните камери, като тези, намиращи се на клетъчни устройства, не е необходимо да намаляват настройките си, за да запазват данни. Камерите за сигурност често се възползват от централното устройство за съхранение. Повечето места със система за охранителни камери също разполагат с стар дизайн поради това, че са ги имали за над продължителен период. За тези, които искат да получат по -добър апарат за наблюдение в дома или бизнеса си, A1 Cameras за сигурност могат лесно да помогнат за нашите услуги за планиране на дизайн. Позволете на нашите професионалисти да ви направят системата, която отговаря на вашите нужди, като същевременно помага да запазите вас и вашето семейство!