Мога ли да използвам стар офис с Windows 10 или 11?

Резюме

В тази статия обсъждаме дали е възможно и препоръчително да се използват по -стари версии на Microsoft Office, като Office 2000, Office XP (2002) или Office 2003, с Windows 10 или Windows 11. Ние също така се занимаваме с конкретен въпрос относно безопасността и съвместимостта на Office XP на съвременните операционни системи на Windows.

Ключови точки

1. Microsoft Office за Windows: Microsoft Office е офис апартамент, който включва различни приложения като Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access и Publisher както за Microsoft Windows, така и за Apple MacOS операционни системи.

2. Допустимост: Инсталаторът на Microsoft Office, споменат в тази статия, е специално за настолни и лаптопи на Columbia, собственост на Columbia. Допустимостта за изтегляне на Microsoft Office на персонални компютри може да варира.

3. Компютърни изисквания: Преди да инсталирате офис, важно е да се гарантира, че вашият компютър отговаря на необходимите изисквания. Статията предоставя списък на поддържаните версии на Office за различни операционни системи на Windows.

4. Изтеглете и активирайте Microsoft Office: Статията предоставя стъпка по стъпка инструкции как да изтеглите и активирате Microsoft Office на операционните системи на Windows. Тя включва информация за изтегляне на инсталатора и стартиране на процеса на инсталиране.

5. Контакт за поддръжка: В случай на въпроси или въпроси, статията предоставя информация за получаване на подкрепа за офиса на Microsoft и контакт с административните офиси на университета в Колумбия (CUIT) и центъра за разходки.

Въпроси и отговори

1. Въпрос: Коя е най -старата версия на офиса, която може да се използва в Windows 10 Pro и се счита за безопасна?

Отговор: Авторът препоръчва да използвате Office 2016 или по -късно версии от съображения за безопасност, тъй като те все още се поддържат. По -старите версии като Office XP (2002) не се препоръчват поради потенциални рискове за сигурността и липса на съвместимост с по -нови формати на документи.

2. Въпрос: Мога ли да използвам Office XP (2002) на Windows 10 или 11?

Отговор: Въпреки че може да е възможно да стартирате Office XP на Windows 10 или 11, не е препоръчително. Office XP е остарял и представлява значителен риск за сигурността. Той не поддържа напълно по -новите формати на документи, въведени в Office 2007, което го прави по -малко сигурен от по -новите версии на Office.

3. Въпрос: Какви са компютърните изисквания за инсталиране на Microsoft Office?

Отговор: Статията предлага да проверите компютърните изисквания, споменати в статията, за да се гарантира съвместимост преди инсталирането на Microsoft Office. Изискванията се различават въз основа на специфичната версия на операционната система Office и Windows.

4. Въпрос: Как мога да изтегля и активирам Microsoft Office?

Отговор: Статията предоставя стъпка по стъпка инструкции за изтегляне и активиране на Microsoft Office на операционните системи на Windows. Той съветва запазването на инсталатора и следването на инструкциите на екрана, за да завърши инсталацията. Споменават се и стъпки за активиране.

5. Въпрос: Мога ли да получа подкрепа за Microsoft Office, ако срещна проблеми?

Отговор: В статията се споменава, че активният персонал, студенти и преподаватели на пълен работен ден може да има право на подкрепа за заявления за Microsoft 365. Той предоставя информация за контакт с съответните канали за поддръжка за Microsoft 365 в Колумбийския университет и търсене на поддръжка от доставчици на услуги на трети страни, ако се използва софтуера на домашен компютър.

6. Въпрос: Са по -стари версии на Office сигурни?

Отговор: По -старите версии на Office, като Office 2010 и по -рано, не получават актуализации на сигурността и стават все по -уязвими от рисковете за сигурността във времето. Препоръчва се да се използват версии на Office, които все още са в рамките на техния живот.

7. Въпрос: Какви са критериите за допустимост за изтегляне на Microsoft Office на персонални компютри?

Отговор: Статията уточнява, че споменатият инсталатор на Microsoft Office е за устройства, собственост на Columbia, и допустимостта може да бъде ограничена до университетски служители, персонал, преподавател и специфични студенти/професионални студенти в Cuimc и CBS. Допустимостта на личния компютър може да варира.

8. Въпрос: Ами ако Office 2019 не е достъпен за изтегляне на Windows?

Отговор: Авторът споменава, че Office 2019 не е достъпен като изтегляне за Windows, но не предоставя допълнителни подробности. Препоръчително е да се обърнете към официални източници или да се свържете с Microsoft за повече информация относно наличността на Office 2019.

9. Въпрос: Кога завършва поддръжката за Office 2013?

Отговор: Според статията подкрепата за Office 2013 приключи на 11 април 2023 г., което прави важно преминаването към по -нова версия на Office.

10. Въпрос: Кой може да изтегли и инсталира приложения на Microsoft 365?

Отговор: В статията се посочва, че активен персонал, студенти и преподаватели на пълен работен ден има право да изтегля и инсталира приложения на Microsoft 365 на своите компютри. В него се споменава също, че възпитаниците без никаква връзка с университета вече не отговарят на условията за безплатни акаунти на Microsoft 365.

11. Въпрос: Какво да правя, ако се регистрирам за Microsoft 365 директно с Microsoft?

Отговор: Статията съветва да се свържете директно с Microsoft за всякакви проблеми с паролата, ако сте се регистрирали директно за Microsoft 365. Ако обаче Microsoft 365 е предоставен от вашето училище или отдел, трябва да се свържете с вашето училище или поддръжка на ИТ от ведомството.

12. Въпрос: Ами ако имам нужда от помощ с Microsoft Office на домашен компютър?

Отговор: Статията предлага да се търси подкрепа от доставчик на услуги на трети страни във вашия местен район, ако имате нужда от помощ с Microsoft Office на домашен компютър.

13. Въпрос: Каква е датата на изтичане на Office 2013?

Отговор: Според статията Office 2013 изтича след няколко месеца от датата на излизане.

14. Въпрос: Мога ли да инсталирам Microsoft Office на лични устройства?

Отговор: В статията се посочва, че инсталаторът на Microsoft Office, споменат в статията, е специално за устройства, собственост на Columbia. Опциите за допустимост и инсталиране на лични устройства могат да се различават и трябва да бъдат проверени отделно.

15. Въпрос: Какви приложения са включени в Microsoft Office за MacOS?

Отговор: В статията се споменава, че Microsoft Office за MacOS включва приложения като Word, Excel, PowerPoint и Outlook. Той не уточнява наличието на други приложения като Access and Publisher на MacOS.

Мога ли да използвам стар офис с Windows 10 или 11

В горната лява част на екрана ще можете да видите, че вашите Документът е запазен на OneDrive.

Microsoft Office за Windows

Microsoft Office е офис апартамент за операционните системи на Microsoft Windows и Apple MacOS. В Windows Microsoft Suite включва Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access и Publisher. На MacOS апартаментът включва дума, Excel, PowerPoint и Outlook.

Свързана информация

Допустимост

Този инсталатор на Microsoft Office е специално за настолни и лаптопирани компютри, собственост на Columbia. Ако търсите да инсталирате Microsoft Office на вашия личен компютър, моля, проверете допустимостта си на страницата за изтегляне на софтуер.

Допустимостта за изтегляне на Microsoft Office на собственост на Columbia устройства обикновено е ограничени до университетски служители, помощни служители, преподаватели и специфични студенти/професионални студенти в CUIMC и CBS.

Ако не отговаряте на условията, няма да можете да изтеглите инсталатора и ще бъдете пренасочени към страница с допълнителна информация. За повече информация, моля, посетете нашата страница за информация за споразумението в Microsoft Campus.

Компютърни изисквания

Моля, уверете се, че вашият компютър отговаря на необходимите изисквания за инсталиране:

 • Office 2016 за Windows
 • Office 2013 за Windows

Разширете всички срокове на всички

Изтеглете и активирайте Microsoft Office

1 Изтеглете инсталатора (задължително uni вход)

Запазете инсталатора на вашия твърд диск и направете бележка къде сте го запазили.

 • Office 2016 64 Bit Pro Plus за Windows 10, 8, 7 SP1 (841 MB)
 • Office 2016 32 Bit Pro Plus за Windows 10, 8, 7 SP1 (721 MB)
 • Office 2013 Pro Plus за Windows Vista SP2, 7 SP1 (620 MB)

Забележка: Office 2019 не е наличен като изтегляне за Windows.

2 Стартиране на инсталация

Забележка: Ако стартирате инсталацията на офиса си, докато сте на защитен WiFi на Columbia или чрез Columbia VPN, може да успеете да пропуснете стъпка 3

Windows 10

Отвори .zip файл и щракване двукратно щракнете настройвам.Exe да го стартира. Прочетете и следвайте инструкциите на екрана, за да завършите инсталацията.

Windows 8, 7 и Vista

Щракнете двукратно върху инсталатора (MSOFFICE2013.Exe За офис 2013) да започнете инсталацията. Прочетете и следвайте инструкциите на екрана, за да завършите инсталацията.

3 Активирайте Microsoft Office

За да активирате изтеглянето на вашия офис, следвайте стъпките на нашата страница за активиране на Windows/Office.

Контакт за поддръжка

Активният персонал, студенти и преподаватели на пълен работен ден имат право да изтеглят и
Инсталирайте приложения на Microsoft 365 на техните компютри. Microsoft 365 в
Columbia не включва облачни/уеб приложения или онлайн съхранение.

След като студентите завършват или станат неактивни, те вече няма да имат достъп.
Възпитаници (без друга принадлежност към университета) вече не са
Допустими за безплатни акаунти на Microsoft 365.

Ако се регистрирате за Microsoft 365 директно с Microsoft, ще ви трябва
За да се свържете с Microsoft за всякакви проблеми с паролата. Ако беше осигурен Microsoft 365
от вашето училище или отдел, моля, свържете се с вашето училище или от ведомството
поддържа.

Ако имате нужда от помощ с този софтуер, след като го инсталирате на домашен компютър,
Моля, вземете подкрепа от доставчик на услуги на трети страни във вашия местен район.

Административни офиси на университета в Колумбия (CUIT) Строителна сграда Studebaker, 5 -ти и 6 -ти етаж, 615 Западна 131 -ва улица · Ню Йорк, Ню Йорк 10027

Информационни технологии на Колумбийския университет (CUIT) Център за философия 202, 1150 Авеню Амстердам · Ню Йорк, Ню Йорк 10027

Мога ли да използвам стар офис с Windows 10 или 11?

Възможно ли е да използвате много стари версии на Microsoft Office като Office 2000, Office XP (2002) или Office 2003 на Windows 10 или Windows 11. Трябва ли дори да опитате?

Офис наблюдател, Clyde R пита:

“Коя е най -старата версия на Office, която би била зареждаща се на Windows 10 Pro и да бъде безопасна за използване? Все още имам Office XP, който закупих с Dell компютър (той не беше инсталиран на компютъра, като по този начин успях да го инсталирам отново на два успешни компютъра по -късно).”

Office XP (2002) вече е на 19 години, когато е пуснат, когато Джордж Н. W. Буш и Тони Блеър управляваха от двете страни на Атлантическия океан. В сравнение с компютърните технологии, 19 години са еквивалент на 100 човешки години.

Възможно е да използвате Office XP на Windows 10 или 11, но то’не съм добра идея.

Клайд пита дали офис XP ‘Бъдете безопасни за използване’ и това’е важният момент. Не толкова съвместимост с Windows.

Дори ако Office XP работи на съвременни прозорци (съмнително), софтуерът е много остарял и значителна грижа за сигурността. Рискът да бъде заразен от хакнат документ е много по -голям при по -стари версии на офиса.

Офис XP не’t напълно поддържайте ‘Ново’ По -безопасни и по -добри формати на документи, въведени в Office 2007. (Да, има a ‘Пакет за съвместимост’ За Office 2000, XP и 2003). Само това е причина да се преместим в по -нов, по -безопасен офис.

От съображения за безопасност се придържайте към версиите на офиса, които са Все още в техния живот Lifetime. Това означава офис 2016 или по -късно.

Office 2013 завършва поддръжката на 11 април 2023 г или Преди 12 дни Office 2013 изтича след няколко месеца – какво трябва да направите

Office 2010 и по -ранни версии Дон’не получават актуализации за сигурност и стават все по -голям риск, толкова по -дълго са незабавни.

“ И има ли уроци за използване на “Облак” Версии на текущия офис? Старите начини за експлоатация на офис xp don’не работете през повечето време. “

The ‘Облак’ Версии на Office (ако приемем, че той означава Microsoft Office 365) Aren’t Това се различава от техните предшественици.

Вероятно проблемът е, че Office XP (2002) има стария интерфейс на менюто/лентата с инструменти, който е заменен с лентата в Office 2007. Преминаването към съвсем различен интерфейс беше голяма стъпка за всички обратно в края ‘трябва. Може да отнеме малко време, но лентата е много по -добра, въпреки всяка болка в смяната.

Всеки поддържан офис, освободен има интерфейс на лентата, така че там’s не избягване на смяната i’Страхувам се.

С дума, Excel и PowerPoint старите клавишни преки пътища (базирани на менюта) все още работят в Office 2007 и по -късно. Когато Outlook получи лентата в по -късно издание, тя нямаше съвместимост с пряк път, изглежда Dev Dev. Екипът пропусна бележка

Огледайте книга за съвпадащи начинаещи за версията на офиса, която решавате. EBay или продавач на трети страни на Amazon ще има книги втора употреба, които да съответстват на вашите нужди и издание на офиса.

Ако ти’Решен да използва по-стар офис, нашият общ съвет би бил да получим вечен офис за лиценз 2016 г., ако приемем, че можете да намерите законно копие втора употреба. Това ще включва кръпки за сигурност до октомври 2025 г. Office 2013 е най -старата, все още поддържана версия на Office, но не за дълго и не се поддържа на Windows 11.

Или ‘Ухапете куршума’ и вземете най -новия офис на Microsoft. Или вечен лиценз за офис 2021 или Microsoft 365 ‘Абонамент’.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

MS Word се превърна в Незаменим инструмент за всеки, било то студенти, работещи професионалисти и много други. От просто писане на документи до създаване на пълноправен доклади, брошури и бланки, MS Word е нещо, което всеки човек трябва да има. Днес нека видим как можем да стигнем Microsoft Word за Безплатно в Перфектно легален начин!

Можеш да използваш MS Word безплатно или в онлайн или офлайн режим. Нека първо проучим онлайн маршрута!

Вземете Microsoft Word онлайн

За да използваме MS Word безплатно онлайн, трябва да Отидете на www.офис.com. Тук ще можете да видите опцията за Впиши се.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Сега Влезте с вашия Microsoft ID.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

В случай, че вие Нямате ID на Microsoft И все пак, просто създайте такъв, като кликнете върху Създай един.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Докато влизате, вие ще бъдете подкана да избере профила Искате да влезете с. Просто изберете желания от вас акаунт и влезте.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

След като имате създаден и влязъл в, Ще бъдете посрещнати от Начална страница Това показва всички скорошни документи, които сте отворили, било то ms word, excel или powerpoint.

Вземете MS Word безплатно

На вертикална панделка Намира се от лявата страна на страницата, ще намерите Първа опция като дом, Коя е първата страница по подразбиране при влизане.

Просто кликнете върху MS Word Icon в лентата.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Ще можете да видите много позната гледка, както Начален екран на MS Word Online е доста подобен на това, което бихте намерили на вашия компютър.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Тук можете отворен нагоре преди това запазена работа или можете да започнете a нов документ. Можете дори да започнете с a шаблон в зависимост от вида на документа, който искате да създадете. Можете свободно да въведете документа си и да го редактирате и след като затворите документа, промените ще бъдат запазени автоматично.

В горната лява част на екрана ще можете да видите, че вашите Документът е запазен на OneDrive.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Ако ти Кликнете върху тази лента, ще бъдеш способен да Променете името на вашия файл.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Сега може би се чудите, че тези файлове се запазват на OneDrive, но какво ще стане, ако вие исках ги на вашето устройство. Е, това също е лесно да се постигне! Просто Отворете файла, който искате да запазите и :

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

След този процес вашият браузър ще изтегли копие на файла на вашето устройство. Можете да посетите конкретната папка, в която се съхраняват вашите изтегляния и да получите достъп до вашия файл от там.

Така че това беше целият процес на използване на MS Word онлайн безплатно. Сега нека’s Разгледайте офлайн версията!

Вземете Microsoft Word офлайн

Алтернативният начин за използване на MS Word безплатно е следният:

 • Отидете на Търсене баr във вашата лента за задачи.
 • Тип Офис
 • Ще видите Офис приложение, Коя е безплатната версия на MS Office. Кликнете върху него.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Това ще предизвика подобен вид на Начална страница Видяхме в онлайн версията, вместо това това всъщност е на вашето устройство. В случай, че сте Не може да се влезе в интернет, това е добра версия, която да използвате.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Приложението ще се отвори с Началния екран, Показване на скорошни документи, които сте отворили. В лявата вертикална лента щракнете върху иконата на MS Word и началната страница на MS Word ще се отвори. Тук можете да отворите предишен документ, върху който вече сте работили, да започнете празен нов документ или да изберете различни шаблони, в зависимост от вашата работа. Вашата работа ще бъде запазена в OneDrive или можете да запазите копие, като отидете на Файл> Запазване на копие.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Друг интересен подход за използване на MS Word безплатно е на разположение, ако сте ученик, учител или администратор за училище. Можете да следвате стъпките по -долу:

 • Отидете на www.Microsoft.com/образование.
 • Кликнете върху Продукти падащо меню.
 • Кликнете върху Офис 365.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Превъртете надолу и Въведете вашия имейл идентификатор на имейл.
Кликнете върху ПЪРВИ СТЪПКИ.

Едно нещо, което трябва да се отбележи, е, че Училищният идентификатор трябва да приключи в “.Еду” За достъп до MS Office безплатно.

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Така че сега, когато проучихме как да имаме достъп до MS Word безплатно, вече можете лесно да я използвате за Изравнете дисертациите, проектите, документите или всеки друг документ че трябва да работите върху.

Надявам се да намерите тази статия за полезна и информативна за вас!

Натисни тук За да изтеглите 101 безплатни шаблона за думи, които можете да използвате и персонализирате!

Как да получите Microsoft Word безплатно с Windows 10 | Myexcelonline

Можете да научите повече за това как да използвате Excel, като разгледате нашата безплатна тренировка на Excel Webinar Формули, Въртящи се таблици, и Макроси и VBA!

Полезни ресурси:

Получете достъп до 30+ курса на Microsoft Excel & Office само за $ 1.

Каква е най -новата версия на Microsoft Office?

То’S лесни за объркване на Microsoft Office and Office 365 или Microsoft 365. Microsoft Office е Standard Office Suite’Използва се от години и може да включва версиите на настолни приложения на Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access и Publisher в зависимост от изданието, което получавате.

Office Home & Student има Word, Excel и PowerPoint. Office Home & Business добавя Outlook. Office Professional добавя издател и достъп. Всички са достъпни за операционните системи на Microsoft Windows и Apple Mac и ИТ’S Еднократна покупка.

Съдържание

Office 365, сега известен като Microsoft 365, е абонаментна услуга, която може да осигури достъп до някое от настолните и уеб-базирани офис приложения и други услуги като OneDrive Cloud Storage, екипи, SharePoint, Intune, Exchange и вградени услуги за сигурност.

За да добавите повече объркване, там’S също офис онлайн. Че’S безплатната версия на офис приложения, включително Word, Excel, PowerPoint, OneNote и приложението Office за устройства с Android и iOS.

Други самостоятелни офис продукти за покупка включват Visio за разработване на потоци и проект за управление на проекти.

Последната версия на Office е Microsoft Office 2021

За домашния потребител може да не видите разлика между Office 2019 и Office 2021. Въпреки това, на работа, то’С разумно да се качите на най -актуалната версия, за да гарантирате, че имате най -новите функции, максимална съвместимост и сигурност, особено когато обменяте файлове с други компании. Ако ти’Използвайки по -стари версии от 2019 г., трябва да актуализирате до Office 2021. Направете го най -малкото за актуализациите на сигурността.

Актуализации на функциите в Microsoft Office 2021

Ако използвате Microsoft Office, вие’Забелязах, че това’се превръща в платформа за сътрудничество. Дали сте’сте малък бизнес или компания Fortune 500, вие’Станете разчитащи на интегрираните комуникации с приложения като екипи на Microsoft. Тази функционалност нараства в офиса 2021 г. Ние’ще отбележа, че офисните приложения са в функцията и ако е’S Предлагат се на Windows Desktop, MacOS или и двете.

Microsoft Office 2021 Визуално опресняване

Офис приложения: Excel, Word, PowerPoint, достъп, Outlook, OneNote, издател, Visio, проект

Когато инсталирате Office 2021, вие’ще забележа, че изглежда ‌different. Microsoft’Целта на S е да опростите външния вид и да се чувствате, за да можете да се съсредоточите върху работата си. То’все още е достатъчно познат, че лесно можете да намерите любимите си инструменти в лентата. Визуалното опресняване на офиса не’няма твърде много изненади.

Съавторство и сътрудници в реално време

Офис приложения: Excel, Word, PowerPoint

Платформа: Windows, MacOS

Няма повече имейл с електронни таблици напред и назад, като копията издуват вашата пощенска кутия. Споделете файла, който вие’работи и всеки може да работи ‌ в реално време в реално време. Близо до горната десница на приложението, можете да видите кой’работим върху него в момента, с вас. Това изисква запазване на документа на OneDrive или SharePoint.

Автоматично всяка промяна

Офис приложения: Excel, Word, PowerPoint

Платформа: Windows, MacOS

Използвайте вашия акаунт в Microsoft, за да получите безплатна или платена версия на OneDrive. След това всеки документ, който съхранявате в OneDrive, автоматично ще спести всяка промяна, докато работите върху него. Никога не се притеснявайте, че трябва да възстановите изгубен файл или да поправите корумпиран документ.

Запазете очите си с тъмен режим

Офис приложения: Word

Платформа: Windows, MacOS

Заедно с визуалното опресняване, думата вече има тъмен режим и тя’не е само лентата. Самата страница се затъмнява. Много хора намират ‌dark режимът намалява напрежението на очите. Това може също да намали излагането на синя светлина и да помогне на съня ви.

Прочетете на глас за четене на доказателства

Офис приложения: Word

Платформа: Windows, MacOS

Стар писател’S Trick е да прочетат писането си на глас, за да видите как звучи. Работи много добре, за да помогне да намерите липсващи думи и да коригирате тона на вашите читатели. Или може би вие’D просто обичам да си почивам на очите. Word ще прочете обратно вашия документ с реалистичен мъжки или женски глас.

Безплатни фондови медии

Офис приложения: Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Visio

Платформа: Windows, MacOS

Дръжте всички’s Погледни вашата страхотна работа с използването на офис’s Премиум библиотека за креативно съдържание. Вмъкнете изображения, икони, снимки, илюстрации и други само с няколко натискания на клавиши. Няма повече търсене на изображения на обществени домейни в мрежата с часове.

Отидете глобално с Outlook’S Вграден преводач

Офис приложения: Outlook

Нарастващата тенденция е глобален бизнес от дома, така че да имаш преводач наистина би помогнало. Outlook вече може да превежда имейли на над 70 езика и да създаде препис, за да можете да запазите и оригинала.

Останете достъпни

Офис приложения: Excel, Word, PowerPoint

За щастие, ние’Станете по -наясно с предизвикателствата, с които се сблъскват някои хора и Microsoft ни улеснява да поддържаме работата си достъпна чрез тяхната проверка за достъпност.

Как да актуализирам в Office 2021?

Убеден, че Служба 2021 си струва да се получи? Страхотно, надграждането е просто и лесно.

 1. Уверете се, че вашето устройство отговаря на изискванията на Office 2021:

Windows – Windows 10 или Windows 11
MacOS – 3 най -скорошни версии на MacOS

Windows 1.1GHz или по -добре с поне 2 ядра
MacOS – Каквото и да се поддържа от 3 -те най -нови версии на MacOS

Windows – 4 GB
MacOS – 4 GB

Windows – 4 GB
MacOS – 10 GB

Windows – минимум 1280 x 768
MacOS – минимум 1280 x 800

 1. Купете изданието на Office 2021, от което се нуждаете, като използвате връзките към Microsoft’s официални страници.

 1. Изтеглете и инсталирайте Office 2021. Инсталирането на Office 2021 трябва да премахне предишните версии на Office, ако ги имате. Ако инсталацията не направи’T, след това деинсталирайте старите си версии на офиса, както бихте направили друга програма. Ако използвате Outlook, направете резервно копие на файловете с данни на Outlook. Актуализациите на сигурността за Office 2021 трябва да се случват автоматично.

Какво друго е ново в Microsoft Office 2021?

Има твърде много актуализации на функциите, които да се впишат тук. Вашата версия на Windows или Mac на Office има много приятни изненади за вас. Отделете време да се огледате и да ги потърсите. Какво’s Вашата любима нова функция? Какво искате да видите, че Microsoft включва или промяна в офиса? Информирай ни.

Гай е публикуван онлайн и в печатни вестници, номиниран за писане на награди и цитиран в научни документи поради способността му да говори технологии на всеки, но все пак предпочита аналогов часовници. Прочетете пълната биография на Гай

Абонирайте се в YouTube!

Наслаждавахте ли се на този съвет? Ако е така, разгледайте нашия собствен канал в YouTube, където покриваме Windows, Mac, софтуер и приложения, и имаме куп съвети за отстраняване на проблеми и видеоклипове с инструкции. Щракнете върху бутона по -долу, за да се абонирате!