Включва ли Webroot защита на защитната стена?

Резюме:

 1. Webroot Business продукти изискват комуникация със специфични URL адреси през стандартните портове за правилна функционалност.
 2. Агентът комуникира с платформата за разузнаване на заплахата от Webroot и конзолата за управление, използвайки криптирани портове.
 3. Има специфични URL адреси за комуникация на агенти, съобщения на агенти, портал за управление и качване на дневници за поддръжка, изтегляне и качване на файлове на агенти и уебфилтриране.
 4. Защитата на Webroot DNS също изисква разрешени портове и URL адреси.
 5. Изходящи връзки към специфични домейни и IP адреси също са.
 6. Обучението за осведоменост за сигурността на Webroot използва същите пристанища и URL адреси като защитата на крайната точка на бизнеса.

Ключови точки:

Webroot Business Products изискват подходяща комуникация в мрежата, за да функционира ефективно. Следните ключови точки предоставят информация за необходимите портове и URL адреси:

Портове:

– Агентът използва специфични портове, за да комуникира с платформата за разузнаване на Webroot заплаха и конзолата за управление.

URL адреси:

– Комуникация и актуализации на агентите: *.webrootcloudav.com

– Агентни съобщения: *.webroot.com

– Портал за управление и дневници за поддръжка на билети Качване: *.Webrootanywhere.com

– Изтегляне и качване на файл на агент: WRSKYNET.S3.Amazonaws.com/*, wrskynet-eu.S3-EU-West-1.Amazonaws.com/*, wrskynet-oregon.S3-US-WEST-2.Amazonaws.com/*

– WebFiltering: Wsawebfilteringportal.ElasticBeanStalk.com

– За защитата на Webroot DNS се изискват същите портове и URL адреси като защитата на крайната точка на бизнеса.

– Изходящи връзки към домейни като *.BrightCloud.com, *.webroot.com и специфични IP адреси са необходими за правилната функционалност.

– Ако Wildcards не се поддържат, res1.DNS.webroot.com е DOH сървърът за DNS заявки.

– Използвани допълнителни API: SDNSP.BrightCloud.com, sdnsagent.BrightCloud.com, dnsp-ipv4-детектор.BrightCloud.com, DNSP-IPV6-детектор.BrightCloud.com

– IP адресите на страницата DNS блок: 35.241.25.47, 2600: 1901: 0: 400e ::

– Обучението за осведоменост за сигурността на Webroot използва същите пристанища и URL адреси като защитата на крайната точка на бизнеса.

Въпроси:

 1. Съвместим ли е Webroot SecureAnywhere с друга програма за защитна стена, като защитната стена на Windows?
 2. Отговор: Да, Webroot SecureAnywhere е съвместим с друга програма за защитна стена като защитната стена на Windows.

 3. Как работи защитната стена на Webroot?
 4. Отговор: Защитната стена на Webroot следи трафика на данни, пътувайки от вашите компютърни портове и търси ненадеждни процеси, които се опитват да се свържат с интернет и да крадат личната ви информация.

 5. Трябва ли да деактивирам защитната стена на Webroot, ако вече имам активирана друга защитна стена?
 6. Отговор: Не, не трябва да деактивирате нито защитната стена на Webroot, нито другата защитна стена, която използвате, тъй като те осигуряват входяща и изходяща защита срещу различни заплахи.

 7. Какво се случва, ако защитната стена на Webroot открие непризнат трафик?
 8. Отговор: Ако защитната стена на Webroot открие някакъв непризнат трафик, той отваря сигнал за вас да блокирате или разрешите трафика.

 9. Как мога да деактивирам защитната стена на Webroot?
 10. Отговор: За да деактивирате защитната стена на Webroot, щракнете върху иконата на предавката до сигурността на компютъра и намерете списъка на защитната стена в дясната колона. Щракнете върху зеления бутон, за да го изключите.

 11. Какво показва зеленият бутон относно състоянието на защитната стена в Webroot SecureanyWhere?
 12. Отговор: Зеленият бутон показва, че защитната стена е активирана в Webroot SecureAnywhere.

 13. Използването на защитната стена на Webroot влияе върху производителността на системата?
 14. Отговор: Използването на защитната стена на Webroot SecureAnywhere във връзка с друга защитна стена не влияе на производителността на системата.

 15. Работи ли Webroot SecureAnywhere Firewall с защитната стена на Windows?
 16. Отговор: Да, защитната стена на SecureAnywhere работи с защитната стена на Windows, за да осигури пълна входяща и изходяща защита.

 17. Защо трябва да поддържам активирана защитната стена на Webroot?
 18. Отговор: Силно се препоръчва да се запази защитната стена на Webroot, тъй като блокира различни видове заплахи, преди да могат да причинят щети или компрометират вашата сигурност.

 19. Как работи защитната стена на SeacureAnywhere с филтриране на трафика?
 20. Отговор: Защитната стена SecureAnywhere е предварително конфигурирана за филтриране на трафика на вашия компютър и работи на заден план, без да нарушава нормалните ви дейности.

 21. Какво се случва, когато защитната стена на SeacureAnywhere открива непризнат трафик?
 22. Отговор: Когато защитната стена открие някакъв непризнат трафик, тя отваря сигнал за вас да блокирате или разрешавате трафика.

 23. Къде мога да намеря състоянието на защитната стена в Webroot Secureanywhere?
 24. Отговор: Състоянието на защитната стена може да бъде намерено на основната страница под PC Security.

Заключение:

Webroot включва защита на защитните стени в своите продукти, а защитната стена работи съвместно с други защитни стени като защитната стена на Windows, за да осигури пълна входяща и изходяща защита за вашите данни. Запазването на защитната стена се препоръчва за блокиране на различни видове заплахи и поддържане на сигурността на системата. Защитната стена на Webroot е предварително конфигурирана за филтриране на трафика и работи на заден план, без да нарушава нормалните ви дейности, като ви предупреждава за непризнат трафик за вашия контрол. Деактивирането на защитната стена може да остави системата ви уязвима към онлайн заплахи, така че се препоръчва да я поддържате активирана.

Включва ли Webroot защита на защитната стена?

Обучението за осведоменост за сигурността на Webroot използва същите пристанища и URL адреси като защитата на крайната точка на бизнеса за комуникация на конзолата, не са необходими допълнителни промени.

Включва ли Webroot защита на защитната стена?

За да функционират правилно Webroot Business продуктите, те трябва да могат да комуникират със специфични URL адреси през стандартни портове. Вижте информацията по -долу за URL адресите и портовете, използвани за всеки продукт. Може да се наложи вашата защитна стена да бъде модифицирана, за да позволи този мрежов трафик.

Портове

Тези портове се използват от агента за комуникация с платформата за разузнаване на заплахата от Webroot и вашата конзола за управление. Комуникациите са криптирани с помощта на собствена форма на объркване.

URL адреси

Забележка: Някои защитни стени не поддържат двойни пунктирани имена на поддомейни с една маска с Wildcard (i.E. G1.P4.webrootcloudav.com е представен от *.webrootcloudav.com). В тези случаи ще трябва да използвате *.P4.webrootcloudav.com или *.*.webrootcloudav.com.

Комуникация и актуализации на агентите
*.webrootcloudav.com

Агентни съобщения
*.webroot.com

Портал за управление и регистрационни дневници за билети за поддръжка Качване
*.Webrootanywhere.com

Изтегляне и качване на файл на агент
wrskynet.S3.Amazonaws.com/*
wrskynet-eu.S3-EU-West-1.Amazonaws.com/*
wrskynet-oregon.S3-US-WEST-2.Amazonaws.com/*

Уебфилтриране
Wsawebfilteringportal.ElasticBeanStalk.com (ElasticBeanStalk е домейн на Amazon AWS)

Защитата на Webroot DNS използва същите портове и URL адреси като защита на крайната точка и се нуждае от разрешените.

В допълнение, моля, оставете изходящи връзки с:
*.BrightCloud.com
*.webroot.com
35.241.25.47
2600: 1901: 0: 400e ::

Ако Wildcards не се поддържат:
DOH сървър
res1.DNS.webroot.com

API
Sdnsp.BrightCloud.com
sdnsagent.BrightCloud.com
DNSP-IPV4-DETECTOR.BrightCloud.com
DNSP-IPV6-DETECTOR.BrightCloud.com

DNS блок страница
35.241.25.47
2600: 1901: 0: 400e ::

Обучението за осведоменост за сигурността на Webroot използва същите пристанища и URL адреси като защитата на крайната точка на бизнеса за комуникация на конзолата, не са необходими допълнителни промени.

За допълнителна помощ, моля, свържете се с поддръжката на Webroot.

Включва ли Webroot защита на защитната стена?

Това решение адресира Webroot SecureAnywhere

Съвместим ли е Webroot SecureAnywhere с друга програма за защитна стена, като защитната стена на Windows?

Краткият отговор:

Дългият отговор:

Защитната стена на Webroot следи трафика на данни, пътуващ от вашите компютърни портове. Търси недостигните процеси, които се опитват да се свържат с интернет и да откраднат вашата лична информация. Работи с друга защитна стена, като защитната стена на Windows, която следи трафика на данни, влизащ във вашия компютър. С включени както Webroot, така и друга защитна стена, вашите данни имат пълна входяща и изходяща защита.

Не трябва да изключвате нито защитната стена на Webroot, нито другата защитна стена, която използвате. Ако те са деактивирани, системата ви е оставена отворена за много видове заплахи, когато е свързана с интернет или мрежа. Тези защитни стени могат да блокират злонамерен софтуер, опити за хакване и други онлайн заплахи, преди да могат да причинят щети на вашата система или да компрометират вашата сигурност. Използването на защитната стена на Webroot SecureAnywhere във връзка с друга защитна стена няма да повлияе на ефективността на вашата система.

Защитната стена на Webroot е предварително конфигурирана за филтриране на трафика на вашия компютър. Работи на заден план, без да нарушава нормалните ви дейности. Ако защитната стена открие някакъв непризнат трафик, тя отваря сигнал за вас да блокирате или да разрешите трафика по желание.

Горещо ви препоръчваме да запазите защитната стена активирана. Ако искате да го деактивирате обаче, можете да го направите, като щракнете върху иконата на предавката до сигурността на PC, и след това намерете в списъка на защитната стена в дясната колона. Щракнете върху зеления бутон, за да го изключите. (Зелен бутон показва, че щитът е включен; червен бутон показва, че щитът е изключен.)

Включва ли Webroot защита на защитната стена?

Това решение адресира Webroot SecureAnywhere

Защитната стена SecureAnywhere следи трафика на данни, пътувайки от вашите компютърни портове. Търси недостигните процеси, които се опитват да се свържат с интернет и да откраднат вашата лична информация. Работи с защитната стена на Windows, която следи трафика на данни, влизащ във вашия компютър. С включени както защитната стена на SecureAny, така и на Windows, вашите данни имат пълна входяща и изходяща защита.

Не трябва да изключвате нито защитната стена на Windows, нито защитната стена на SeacureAnywhere. Ако те са деактивирани, вашата система е отворена за много видове заплахи, когато се свържете с интернет или с мрежа. Тези защитни стени могат да блокират злонамерен софтуер, опити за хакване и други онлайн заплахи, преди да могат да причинят щети на вашата система или да компрометират вашата сигурност.

Защитната стена SeacureAnywhere е предварително конфигурирана да филтрира трафика на вашия компютър. Работи на заден план, без да нарушава нормалните ви дейности. Ако защитната стена открие някакъв непризнат трафик, тя отваря сигнал, където можете да блокирате трафика или да му позволите да продължи.

 1. Отворете SeacureAnywhere.
 2. Състоянието на защитната стена показва на главната страница под PC Сигурност.
 3. Зеленият бутон показва, че защитната стена е активирана. За да деактивирате защитната стена, щракнете върху бялата част на бутона. Може да бъдете подканени да завършите екран Captcha. SecureAnywhere показва предупреждение, че вашата защитна стена е деактивирана и препоръчва да я активирате отново.

 • За да активирате защитната стена, щракнете върху Активирайте сега или червената част от бутона за защитна стена.
 • Webroot Secure Anywhere Feherwall & Windows 11 Защитна стена

  Здравейте хора – Мога ли да попитам, защитеното навсякъде приложение / абонамент разбира се има вградена защитна стена. Изпълнявам Windows 11, който има собствен защитник на Windows, също със защитна стена. В момента съм активиран и двете, но това е необходимо и може ли да причини влошаване на производителността по отношение на скоростта на интернет или възможните конфликти?? По -добре ли е да имаш едно или друго на живо, а не и двете да работят едновременно.

  Към днешна дата не вярвам, че съм имал никакви конфликти, но системата ми понякога има проблеми с интернет свързаността, която може да се дължи на това, че X2 са изпълнили наведнъж.

  Най -добър отговор от TripleHelix 12 декември 2022 г., 01:59

  15 отговора

  Мартин.1

  Ранг

  UserLevel 7

  Значка

  +4

  преди 6 месеца

  25 октомври 2022 г

  Здравейте хора – Мога ли да попитам, защитеното навсякъде приложение / абонамент разбира се има вградена защитна стена. Изпълнявам Windows 11, който има собствен защитник на Windows, също със защитна стена. В момента съм активиран и двете, но това е необходимо и може ли да причини влошаване на производителността по отношение на скоростта на интернет или възможните конфликти?? По -добре ли е да имаш едно или друго на живо, а не и двете да работят едновременно.

  Към днешна дата не вярвам, че съм имал никакви конфликти, но системата ми понякога има проблеми с интернет свързаността, която може да се дължи на това, че X2 са изпълнили наведнъж.

  @Bpj77 себе си лично, аз не вярвам на защитника на Windows, като такъв винаги изключвам това и разчитам на Webroot. След повече от 6 години сме използвали webroot в нашата клиентска база, не ме е пуснал.

  Ранг

  UserLevel 6

  Значка

  +17

  преди 6 месеца

  25 октомври 2022 г

  Здравейте хора – Мога ли да попитам, защитеното навсякъде приложение / абонамент разбира се има вградена защитна стена. Изпълнявам Windows 11, който има собствен защитник на Windows, също със защитна стена. В момента съм активиран и двете, но това е необходимо и може ли да причини влошаване на производителността по отношение на скоростта на интернет или възможните конфликти?? По -добре ли е да имаш едно или друго на живо, а не и двете да работят едновременно.

  Към днешна дата не вярвам, че съм имал никакви конфликти, но системата ми понякога има проблеми с интернет свързаността, която може да се дължи на това, че X2 са изпълнили наведнъж.

  Предишните теми са обсъдили проблема с защитната стена по отношение на Windows 10.
  Защитната стена на Webroot е проектирана да работи заедно с защитната стена на Windows Defender, за да добави допълнителна защита.
  Връзката ви може да се дължи на двете защитни стени, но бих разгледал първо други каузи.
  Очевиден тест ще бъде следващия път, когато имате проблем с интернет свързаност, деактивирайте защитната стена на Webroot и вижте дали това отстранява проблема.

  Ранг

  UserLevel 6

  Значка

  +17

  преди 6 месеца

  25 октомври 2022 г

  Здравейте хора – Мога ли да попитам, защитеното навсякъде приложение / абонамент разбира се има вградена защитна стена. Изпълнявам Windows 11, който има собствен защитник на Windows, също със защитна стена. В момента съм активиран и двете, но това е необходимо и може ли да причини влошаване на производителността по отношение на скоростта на интернет или възможните конфликти?? По -добре ли е да имаш едно или друго на живо, а не и двете да работят едновременно.

  Към днешна дата не вярвам, че съм имал никакви конфликти, но системата ми понякога има проблеми с интернет свързаността, която може да се дължи на това, че X2 са изпълнили наведнъж.

  @Bpj77 себе си лично, аз не вярвам на защитника на Windows, като такъв винаги изключвам това и разчитам на Webroot. След повече от 6 години сме използвали webroot в нашата клиентска база, не ме е пуснал.

  Всъщност пробвах компютър с Windows 10, работещ само с защитната стена на Webroot и продължих да получавам предупреждения за защитната стена на Windows Defender, която не работи.
  Предишните теми са обсъдили проблема с защитната стена по отношение на Windows 10.
  Защитната стена на Webroot е проектирана да работи заедно с защитната стена на Windows Defender, за да добави допълнителна защита.

  Jamesharris85

  Ранг

  UserLevel 7

  Значка

  +4

  преди 6 месеца

  25 октомври 2022 г

  Пускам и двете на лаптопа си с Windows 11

  Джеймс Харис

  Ранг

  UserLevel 7

  Значка

  +23

  преди 6 месеца

  29 октомври 2022 г

  Аз също тичам и двете. Често създавам персонализирани правила в Windows Defender за блокиране на конкретни адреси или портове, които иначе не могат да бъдат блокирани. Както входящите, така и изходящите.

  – Оуен Рубин, мениджър на SW Engineering. Това е моята история и се придържам към нея!

  Ранг

  UserLevel 2

  преди 5 месеца

  11 декември 2022 г

  Webroot не признава Win 11 Defender/Firewall е включен.

  Triplehelix

  Ранг

  UserLevel 7

  Значка

  +63

  преди 5 месеца

  12 декември 2022 г

  Webroot не признава Win 11 Defender/Firewall е включен.

  Управление на защитни стени

  Защитната стена SecureAnywhere следи трафика на данни, пътувайки от вашите компютърни портове. Търси недостигните процеси, които се опитват да се свържат с интернет и да откраднат вашата лична информация. Работи с защитната стена на Windows, която следи трафика на данни, влизащ във вашия компютър. С включени както защитната стена на SecureAny, така и на Windows, вашите данни имат пълна входяща и изходяща защита.

  Не трябва да изключвате нито защитната стена на Windows, нито защитната стена на SeacureAnywhere. Ако те са деактивирани, вашата система е отворена за много видове заплахи, когато се свържете с интернет или с мрежа. Тези защитни стени могат да блокират злонамерен софтуер, опити за хакване и други онлайн заплахи, преди да могат да причинят щети на вашата система или да компрометират вашата сигурност.

  Защитната стена SeacureAnywhere е предварително конфигурирана да филтрира трафика на вашия компютър. Работи на заден план, без да нарушава нормалните ви дейности. Ако защитната стена открие някакъв непризнат трафик, тя отваря сигнал, където можете да блокирате трафика или да му позволите да продължи.

  Пример за изскачаща стена! I Разрешено винаги Защото знаех файла и беше безобиден.

  Daniel – Windows 10 Pro X64 за работни станции 22h2 на моя Alienware 17R2 и Alienware 17R5 лаптопи с Webroot SecureAnywhere Пълна бета тестер за PC & Android Moto G9 Plus OS 11. “Заведете ги до гарата”

  Ранг

  UserLevel 7

  Значка

  +23

  преди 5 месеца

  12 декември 2022 г

  Windows Defender има правила както за входящи, така и за изходящи данни и през цялото време използвам изходящите правила. Разбрах, че това не е същото, което правят изходящите проверки на Webroot, но мисля, че вашето изявление, че Windows Defender защитава входящите данни и Webroot защитава изходящите, предполага, че Defender не проверява изходящите данни, тъй като това не е точно.

  Просто да бъда придирчив тук. ��