Обобщение на статията: USAA покрива ли загубения багаж?

USAA предлага планове за застраховка за пътуване, които помагат за покриване на невъзстановими разходи и медицински разходи по време на пътуване. Загубата на багаж също е покрита във вашата полица, тъй като застрахователните наематели покриват личната собственост навсякъде по света.

Ключови точки:

 1. USAA предлага планове за застраховка за пътуване за u.С. военни членове.
 2. Застраховката на наемателите покрива личната собственост навсякъде по света, включително изгубен багаж.
 3. Плановете на USAA се администрират от International International Travel International.
 4. USAA предлага планове за едно пътуване с покритие, започвайки от датата на покупката, докато не се върнете у дома.
 5. Те предлагат три възможности за застраховка за пътуване: по целия свят протектор за пътуване, световен протектор за пътуване и медицински защитник на пътуванията.
 6. Цената на застраховката за пътуване на USAA варира в зависимост от общите разходи за пътуване и вашата възраст.
 7. Плановете за медицински протектор за пътуване обикновено са по -достъпни от другите опции.
 8. Обезщетенията за пътни застраховки в USAA включват покритие за чести награди за пътници, пропуснати турне/круизни връзки, медицински разходи, евакуация на спешна медицинска помощ, багаж и лични ефекти и други.
 9. Ако имате премиум кредитна карта за пътуване с достатъчно ограничения за застраховка за пътуване, може да се нуждаете само.
 10. Членството в USAA е необходимо за достъп и разглеждане на техните планове за застраховка за пътуване.

15 Уникални въпроса:

 1. Застрахователното покритие на USAA е загубен багаж? Да, загубата на багаж е покрита от застраховката на USAA наематели, тъй като покрива личната собственост навсякъде по света.
 2. Какви видове планове за застраховка за пътуване предлага USAA? USAA предлага планове за едно пътуване, включително световен защитник на пътуването, световен защитник на пътуването и Travel Medical Protector.
 3. Кой администрира плановете за пътни застраховки в USAA? Плановете за пътни застраховки на USAA се администрират от International Travel International.
 4. Кога започне покритието и завършва за плановете за застраховка на USAA? Покритието започва от датата на покупката и приключва, когато се върнете у дома от пътуването си.
 5. Колко струва застраховката за пътуване в USAA? Цената на застраховката за пътуване на USAA варира в зависимост от общите разходи за пътуване и вашата възраст. Плановете за медицински протектор за пътуване обикновено са по -достъпни от другите опции.
 6. Какви са ползите от застраховката за пътуване в USAA? Обезщетенията за застраховка на USAA включват покритие за чести награди за пътници, пропуснати обиколки/круизни връзки, медицински разходи, евакуация на спешна медицинска помощ, багаж и лични ефекти и други.
 7. CAN USAA Travel Insurance покрива невъзстановими разходи за пътуване? Да, застрахователните планове на USAA могат да помогнат за покриване на неблагодарни разходи за пътуване, ако нещо дерайлира ваканцията ви.
 8. Налична ли е само застраховката за пътуване на USAA.С. военни членове? Да, застраховката за пътуване в USAA е специално достъпна за u.С. военни членове и техните семейства.
 9. Налична ли е туристическа застраховка на USAA за международни пътувания? Да, застраховката за пътуване на USAA покрива пътуванията навсякъде по света.
 10. Какъв е ограничението за покритие за багаж и лични ефекти в застраховката за пътуване на USAA? Ограничението за покритие за багаж и лични ефекти зависи от избрания специфичен план за застраховка на USAA.
 11. USAA предлага ли отмяна по някаква причина (CFAR) покритие? Да, световният план за защитни пътувания от USAA предлага незадължително покритие на CFAR.
 12. Налична ли е застраховката за пътуване на USAA във всички щати? Опциите за застраховка за пътуване на USAA могат да се различават в зависимост от вашето състояние на пребиваване.
 13. Каква е честата полза за възнаграждение за пътници в застраховката за пътуване в USAA? Честото обезщетение за възнаграждение на пътешествениците осигурява покритие за неизползваната част от предплатен невъзстановим разход, ако пътуването ви е прекъснато поради покрита причина.
 14. USAA предлага ли покритие за случайна смърт и разчленяване? Да, застраховката за пътуване на USAA включва покритие за случайна смърт и разчленяване за 24 часа.
 15. Можете ли да получите застраховка за пътуване в USAA, ако нямате членство в USAA? Не, членството в USAA е необходимо за достъп и разглеждане на техните планове за застраховане на пътуване.

Подробни отговори:

1. Застрахователното покритие на USAA е загубен багаж?

Да, USAA застрахователно покрива загубения багаж. Въпреки че загубата на багажа ви се е случила извън границите на вашия имот, това все още е покрита, принадлежаща към вашата полица, тъй като застрахователните наематели покриват личната собственост навсякъде по света.

2. Какви видове планове за застраховка за пътуване предлага USAA?

USAA предлага планове за едно пътуване. Техните планове за застраховка за пътуване включват по целия свят покровител, световен защитник на пътуването Lite и Medical Protector Travel.

3. Кой администрира плановете за пътни застраховки в USAA?

Плановете за пътни застраховки на USAA се администрират от Travel Insured International, компания с над 25 години опит в индустрията.

4. Кога започне покритието и завършва за плановете за застраховка на USAA?

Покритието започва от датата на покупката и приключва, когато се върнете у дома от пътуването си. Той осигурява защита през цялото ви пътуване.

5. Колко струва застраховката за пътуване в USAA?

Цената на застраховката за пътуване на USAA варира в зависимост от фактори като общата ви цена на пътуването и вашата възраст. Като цяло плановете за медицински защитник на пътуванията са по -достъпни в сравнение с други опции.

6. Какви са ползите от застраховката за пътуване в USAA?

USAA travel insurance offers a range of benefits, including coverage for frequent traveler rewards, missed tour/cruise connections, accident and sickness medical expenses, emergency medical evacuation and repatriation, baggage and personal effects, optional rental car damage, nonmedical emergency evacuation, political/security evacuation, natural disaster evacuation, accidental death and dismemberment, and more.

7. CAN USAA Travel Insurance покрива невъзстановими разходи за пътуване?

Да, застраховката за пътуване в USAA може да помогне за покриване на неблагодарни разходи за пътуване, ако нещо дерайлира ваканцията ви. Той осигурява възстановяване на допустими разходи, направени поради покрити събития като болест, нараняване или други непредвидени обстоятелства.

8. Налична ли е само застраховката за пътуване на USAA.С. военни членове?

Да, застраховката за пътуване в USAA е специално достъпна за u.С. военни членове и техните семейства. За да получите достъп до туристическа застраховка на USAA, трябва да сте член на USAA, който предлага финансови продукти и услуги на хора и семейства, които обслужват или са служили в U.С. военни.

9. Налична ли е туристическа застраховка на USAA за международни пътувания?

Да, застраховката за пътуване на USAA покрива пътуванията навсякъде по света. Независимо дали пътувате в рамките на Съединените щати или в международен план, USAA Travel Insurance може да осигури покритие за вашето пътуване.

10. Какъв е ограничението за покритие за багаж и лични ефекти в застраховката за пътуване на USAA?

Ограничението за покритие за багаж и лични ефекти в пътната застраховка на USAA зависи от избрания специфичен план. Политическият документ ще очертае максималното количество покритие, което имате за вашите вещи.

11. USAA предлага ли отмяна по някаква причина (CFAR) покритие?

Да, USAA предлага анулиране по някаква причина (CFAR) покритие като незадължителна добавка с техния световен план за протокол на пътуването. CFAR ви позволява да анулирате пътуването си по каква.

12. Налична ли е застраховката за пътуване на USAA във всички щати?

Опциите за застраховка за пътуване на USAA могат да се различават в зависимост от вашето състояние на пребиваване. Важно е да проверите с USAA, за да видите наличните планове за застраховка за пътуване във вашата държава.

13. Каква е честата полза за възнаграждение за пътници в застраховката за пътуване в USAA?

Честото обезщетение за награда за пътници в USAA Travel Insurance осигурява покритие за неизползваната част от предплатена невъзстановима разходи, ако пътуването ви е прекъснато поради покрита причина. Той предлага възстановяване на средства за разходите, които вече сте платили, но не може да се използва поради прекъсването.

14. USAA предлага ли покритие за случайна смърт и разчленяване?

Да, застраховката за пътуване на USAA включва покритие за случайна смърт и разчленяване за 24 часа. Това покритие осигурява плащане на обезщетение в случай на случайна смърт или тежка нараняване, което води до загуба на крайник, ръка, крак, зрение или реч по време на пътуването ви.

15. Можете ли да получите застраховка за пътуване в USAA, ако нямате членство в USAA?

Не, членството в USAA е необходимо за достъп и разглеждане на техните планове за застраховане на пътуване. USAA предлага изключителни предимства, продукти и отстъпки на u.С. военни членове и техните семейства.

USAA покрива ли изгубен багаж

Въпреки че загубата на багажа ви се случи извън границите на вашия имот, това’все още е покрита принадлежност към вашата полица, тъй като застраховката на наематели покрива личната собственост Навсякъде по света.

Застраховка за пътуване в USAA: опция за u.С. Военни членове

USAA предлага планове, които помагат да се покрият невъзстановими разходи, ако анулирате пътуване или имате медицински разходи по време на пътуване.

Елина Гелер
Водещ писател | Авиокомпании мили, хотелски точки, застраховка за пътуване

Елина Гелер е водеща писателка за пътуване в Nerdwallet, специализирана в програми за лоялност на авиокомпанията и хотела и застраховка за пътуване. Нейната страст към наградите за пътуване започна през 2011 г., когато тя отлетя от първа класа в Лондон и Амстердам на British Airways и използва хотелски точки, за да отседне и в двата града. През 2019 г. Elina основава TheMissmiles, треньорски бизнес на награди за пътуване. Работата на Елина е представена от наградата. Тя’S Удостоверен публичен счетоводител със степени от Лондонското училище по икономика и университета Фордхам.

Актуализирано 10 ноември 2022 г. 8:36 a.m. PST

Кевин Бери
Редактор на водещ присвояване | Nerdwallet, Portland Diamond Project, NBC Sports.

Кевин Бери работи като редактор на екипа на Travel Rewards в Nerdwallet и пътува широко повече от десетилетие, използвайки точки и мили. Любимите му дестинации за пътуване са Лас Вегас и плажовете на Мексико. Преди това той управляваше отборите за съдържание и социални медии за NBC Sports в Портланд в продължение на осем години. Предишният му опит включва също време като финансов анализатор (Comcast) и анализатор на бизнес системата (Nike).

Много или всички продукти, представени тук, са от нашите партньори, които ни компенсират. Това влияе на кои продукти пишем и къде и как се появява продуктът на страница. Това обаче не влияе върху нашите оценки. Нашите мнения са наши собствени. Ето списък на нашите партньори и ето как правим пари.

Повече като тези награди за пътуване и кредитни карти Travel Rewards Credit Cards

Ако в момента обслужвате или сте служили, в u.С. Въоръжените сили и планирате ваканция, знаете ли, че имате достъп до обезщетения за застраховане на пътуване чрез USAA?

Основана през 1922 г. от група U.С. Армейски офицери, USAA е добре утвърдена компания Fortune 500 с над 13 милиона членове към 2020 г. USAA предлага финансови продукти, включително банково дело, инвестиране и застраховане на хора и семейства, които служат или служат в U.С. военни.

Когато станете член на USAA (което е безплатно, ако се класирате), имате достъп до различни предимства, продукти и отстъпки, включително застраховка за пътуване, което може да ви помогне да защитите вас и вашите невъзмутими планове, ако нещо дерайлира вашата ваканция. USAA’Застрахователните планове за пътуване се администрират от Travel Insured International, компания с над 25 години в бранша.

Тук’Разглеждайте различни опции за застраховка за пътуване, предлагани от USAA, за да ви помогне да решите дали полиците са подходящи за вас.

Какви планове за застраховане за пътуване USAA предлага?

USAA предлага планове за едно пътуване. Покритието започва, когато закупите политика и приключва, когато се върнете у дома от пътуването си.

Тъй като трябва да сте член, за да видите плановете на USAA, Nerdwallet се обърна към представител на USAA с две примерни пътувания: двуседмично пътуване до Италия от 40-годишен от Хавай (прогнозна цена от 5000 долара) и едноседмично пътуване до Мексико от 60-годишен от Небраска (3 000 долара прогнозни разходи).

И за двете пътувания получихме три възможности за застраховка за пътуване, от които да избирате:

Световен протектор за пътуване, който също предлага анулиране по каквато и да е причина или CFAR, като незадължителна добавка.

Световен протектор за пътувания.

Пътуващ медицински протектор.

Важно е да се отбележи, че полиците за застраховане на пътуване зависят от вашето състояние на пребиваване; Вашите опции за застраховка за пътуване на USAA могат да се различават отгоре, ако живеете в друга държава.

Разходи за пътни застраховки на USAA

Общата цена за покритие обикновено варира в зависимост от общата ви цена на пътуването и вашата възраст. Като цяло плановете за медицински защитник на USAA са по -достъпни от другите й възможности. Тази разлика в цената се дължи на предимствата и ограниченията, предлагани във всеки от плановете (повече за това следващо).

Колко струва застраховката за пътуване в USAA? Ето как се разпада между нашите два примерни маршрута.

Пътуване 1: 5000 долара, двуседмично пътуване до Италия от 40-годишен от Хавай

Световен протектор за пътувания

Световен протектор за пътуване

Световен протектор за пътуване с CFAR

Пътуващ медицински протектор

Пътуване 2: 3000 долара, едноседмично пътуване до Мексико от 60-годишен от Небраска

Световен протектор за пътувания

Световен протектор за пътуване

Световен протектор за пътуване с CFAR

Пътуващ медицински протектор

За обезщетенията за пътуване на USAA

По -долу е списъкът на предлаганите предимства, разрушен по план, заедно с ограниченията.

Ограничения за покритие по план

Световен протектор за пътуване

Световен протектор за пътувания

Пътуващ медицински протектор

Често награда за пътешественици

Пропуснато турне/круизна връзка

Медицински разходи за злополука и болест

Спешна медицинска евакуация и репатриране

Air Flight само AD & D

Медицинска евакуация и репатриране на останки

Багаж и лични ефекти

Постоянна повреда на автомобила под наем

Немедицински авариен евак

Политически/сигурност EVAC и природни бедствия EVAC

Случайна смърт и разчленяване – 24 часа

Ако вече имате премиум кредитна карта за пътуване и вие’Останете доволни от ограниченията за застраховка за пътуване, може да се оправите, като просто получавате плана за медицински протектор за пътуване. Но ако ограниченията, предлагани на вашата кредитна карта, са недостатъчни или нямате кредитна карта, която осигурява застраховка за пътуване, световният защитник на пътуването Lite или световните планове за протокциониране са солидни опции.

Ползи за протокол за пропаст в световен мащаб

Световният план за протокол Prip Protector предлага основно покритие, но все пак осигурява предимства като 100% анулиране на пътуването и 100% прекъсване на пътуването, 300 долара закъснение, 100 000 долара за медицинска евакуация и 10 000 долара за медицински разходи, сред другите обезщетения. Максималната дължина на пътуването е 30 дни.

Този план предлага и някои опции за добавки, включително щети от наем на автомобили, отмяна на работна причина и незадължителна полетна катастрофа. Добавката за отмяна за работа за работа ще ви позволи да анулирате пътуване по причина, свързана с работата, стига анулирането да отговаря на указанията, определени в политиката.

Ползи за защитника в световен мащаб

Световният план за защитника на пътуването е по -изчерпателен, със 100% анулиране на пътуването, 150% прекъсване на пътуването, 1 500 долара закъснение на пътуването, 1 милион долара за медицинска евакуация, 100 000 долара за медицински разходи и много други обезщетения. Максималната дължина на пътуването е 180 дни.

Този план предлага и множество добавки, от които да избирате, включително покритие на CFAR, щети от коли под наем, електронно оборудване и много други.

CFAR ви позволява да анулирате пътуване по каквато и да е причина и да получите до 75% от вашия невъзстановим депозит обратно (стига да се отмените в рамките на 48 часа преди заминаването и добавяте всичките си договорености за пътуване към пътуването си в рамките на 21 дни от първоначалното плащане). Ако ти’Притеснявам.

Незадължителното електронно оборудване осигурява до 2000 долара, за да замени вашия притежателен или наемен мобилен телефон, лаптоп или друго оборудване, ако е откраднат, изгубен или повреден, докато вие’Повторно почиване.

Ако искате високи граници и възможността да добавите много предимства на а -ла карт към вашата застрахователна полица, световният Prip Protector Plus е планът, с който трябва да вървите. Ако обаче вие’Просто търсите основно покритие и някои опции за добавки, помислете за световния план за проток на Prip Protector Lite.

ПРЕДПРИЯТИЯ МЕДИЦИНСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ

Планът за медицински протектор за пътуване е предназначен да предлага медицинско покритие, когато вие’Пътуване извън u.С. Ползите са фокусирани главно върху медицинската помощ, с 50 000 долара за медицински разходи, 1 милион долара за медицинска евакуация и репатриране, 150 000 долара за немедицинска евакуация, 5000 долара за прекъсване на пътуването и 1000 долара покритие за закъснения.

Ако не’не се нуждаят от покритие за анулиране преди заминаване и са загрижени главно за неочаквани медицински спешни случаи, това е добър план за разглеждане. Освен това, ако държите премиум пътна карта, която предлага застраховка за анулиране на пътувания (като Chase Sapphire Reserve® или Platinum Card® от American Express), а ограниченията са адекватни, самостоятелен медицински план може да бъде най-рентабилният вариант.

Отказът по някаква причина добавката се предлага само на световния план за протектор на пътуването, така че ако вие’търси тази полза, това’s Планът, който вие’Ще искам да отида с.

Какво’s не е покрит от застраховката за пътуване в USAA

Въпреки че застраховката за пътуване обхваща много събития, не всичко ще бъде покрито, включително:

Страх от пътуване. Искайки да отмените пътуване, защото обстоятелствата са се променили и вие’Сега се страхувате да пътувате няма да се класира като покрита причина. Ако ти’D Харесвайте опцията да анулирате пътуването си по каквато и да е причина, вие’Ще трябва да закупите добавката CFAR, която можете да добавите към вашата политика за покровител в световен мащаб.

Специфични събития. Общите изключения, които обикновено не са обхванати от застрахователите. Примерните събития включват самонараняване, война, участие в опасни дейности (E.g., скачаща с парашут), извършване на престъпление или влизане в инцидент в нетрезво състояние. Вие’ще трябва да прегледате финия печат на политиката, за да знаете точно какво е и isn’t покрит.

Как да получите план за застраховка на USAA

Ако ти’в момента служи или е служил в U.С. Военни, присъединяването към USAA може да предложи някои предимства за спестяване на пари, включително застраховка за пътуване. Тъй. След това влезте в портала на вашия член, за да видите офертите за план.

Ако имате някакви въпроси, свържете се с USAA на 800-531-8722.

Определете дали вашите цитати са добра сделка

Един от начините да проверите дали застраховката за пътуване на USAA е най -добрата стойност е да сравните вашите котировки на USAA с тези, изброени на сайт за сравнение на застраховка като Squaremouth . За да видите какви други опции за плана са налични, въведете детайлите на пътуването си и препращате цената и покритието на тези планове за това, което вие’Вижда се с USAA.

Застраховка за пътуване

Вземете ценообразуване на членовете за застраховка за пътуване и допълнителни услуги за помощ за следващото ви пътуване.

Изцяло нови предимства е в работата. Продължавайки напред, ще видите нов облик, но все още сме същите перки на USAA Вижте програмата Note ® в сърцето си, само с повече начини да спестите.

Защо имам нужда от застраховка за пътуване?

Когато можете да използвате застраховка за пътуване

 • Изгубен или забавен багаж
 • Забавяне на пътуването или пропуснати връзки
 • Прекъсване или анулиране на пътуването поради злополука или болест
 • Медицински разходи по време на пътуване
 • Прекъсвания, свързани с времето и природното бедствие

Когато можете да използвате услуги за помощ

 • Медицинска и правна насока
 • Гаранция за прием в болница
 • Спешна помощ и евакуация

Основни предимства на застраховката за пътуване Вижте бележка 1

Предимства за военните членове

Можете да бъдете покрити, ако трябва да анулирате пътуването си за разгръщане или преназначаване.

Семейство приятелски

Деца на 17 и по -малко са включени без допълнителни разходи с световен протектор за пътуване, когато са на същия план като възрастен.

Отлично обслужване на клиентите

Ще получите същата отлична услуга, която очаквате от нас от професионалисти за застраховане на пътуване, в допълнение към 24/7 услуги за недоучителна помощ.

Първични медицински ползи

Помогнете да се предпазите от неочаквани медицински разходи, докато сте на пътуването си с първично медицинско покритие на по целия свят, закрилник.

Начини, по които можем да ви помогнем с пътуването

Нека бъдем вашият пътеводител

От полети и коли под наем до хотели, круизи и други, ние можем да бъдем вашият източник на едно гише.

Отстъпки за ежедневните неща

Спестете от домашни решения, онлайн пазаруване и други.

Не забравяйте да опаковате застраховката си за пътуване. Вземете оферта за застраховка за пътуване

Пазарувайте други продукти

Пътуване

 • Коли под наем
 • Хотели
 • Тематични паркове и забавления
 • Круизи и обиколки
 • Застраховка за пътуване
 • Полети
 • Курорти

У дома

 • ADT ВИЖТЕ ЗАБЕЛЕЖКА ® домашна сигурност
 • PODS® Преместване и съхранение
 • Наем на бюджет за камиони
 • Simplisafe
 • Потребителска клетка Виж бележка ®
 • Скрининг на наематели
 • Домашен изпълнител
 • Застраховка за домашни любимци
 • Застраховка за велосипеди и електрически велосипеди

Център за грижа за автомобила

 • Гуми Goodyear Вижте Note ®
 • Repairpal®
 • CARADVISE ВИЖТЕ ЗАБЕЛЕЖКА ®

Пазаруване

 • FTD® Цветя и подаръци
 • Членът®
 • Домашен готвач
 • TurboTax Вижте бележка ®
 • FedEx Вижте Note ® доставка
 • Забавление

Здраве

 • Членство във фитнеса
 • Добър Rx
 • ADT Medical Alerts
 • Здравна осигуровка

Забавление

Забележка 1 Застрахователните обезщетения подлежат на ограничения и изключения, включително изключване за съществуващи условия. Тази страница съдържа акценти на плановете. Плановете съдържат застрахователни обезщетения, подписани от пожарната компания на Съединените щати. C&F и Crum & Forster са регистрирани търговски марки на пожарната компания на Съединените щати. Групата на компаниите Crum & Forster е оценена (отлична) от Am Best Company 2018. Плановете съдържат и услуги за подпомагане на несигурност, които се предоставят от независима организация, а не от пожарната компания на САЩ или застрахованата от пътуването международен. Покритията могат да варират и не всички покрития са достъпни във всички юрисдикции. Лица, които искат да получат допълнителна информация относно характеристиките и ценообразуването на всеки компонент на плана за пътуване, моля, свържете се с застрахованите пътувания.

USAA означава Автомобилна асоциация на United Services и неговите филиали.

Търговските марки, лога и имена на други компании, продукти и услуги са собственост на съответните им собственици.

Използването на термина “член” или “членство” се отнася до членство в услугите за членство в USAA и не предаде правни или собственици в USAA. Прилагат се ограничения и подлежат на промяна.

Като кликнете върху продукт или услуга на доставчика, USAA може да споделя вашата лична информация (E.g. Име, имейл, номер на USAA и т.н.) с тези компании за целите на удостоверяването и да улесните усилията ви да сключвате бизнес с тяхната компания.

Програмата на USAA Perks се предоставя чрез USAA Alliance Services LLC, изцяло дъщерно дружество на USAA. USAA Alliance Services договори с компании, които не са свързани с USAA, за да предлагат своите продукти и услуги на членове и клиенти. USAA Alliance Services получава обезщетение от тези компании въз основа на продажбата на тези продукти или услуги. Когато закупите продукт или услуга от една от тези компании, тази компания е отговорна за защитата на вашите данни и неговите процеси и процедури може да се различава от тези на USAA. Тези компании имат единствена финансова отговорност за своите продукти и услуги.

Помогнете да защитите себе си и вашите неща на почивка.

Тези предпазни мерки могат да ви помогнат да избегнете взлом или финансова загуба, независимо дали напускате страната или само в родния си град.

Ваканцията може да е време за отпускане, но не сваляйте охраната си и не губите портфейла си. Тези 10 съвета могат да ви помогнат да ви предпазите от неочаквана загуба следващия път, когато пътувате.

1. Подгответе се за неизвестното.

Застраховката за пътуване помага да защитите пътуването ви от сили извън вашия контрол, като ураган или смърт в семейството. Застраховката за пътуване може да се увери, че не плащате за пътуване, което не можете да предприемете поради неочаквани неща като време или здраве. Можете дори да получите ексклузивно покритие за военни разгръщания от програмите за застраховане на туристическите програми на USAA.

2. Не рекламирайте отсъствието си.

Обявяването на вашите планове за ваканция в социалните медии или публикуването на плажни снимки в Instagram или Facebook може да уведоми крадците, че вашият дом е основна цел. Изчакайте, докато ваканцията приключи, за да споделите за вашето пътуване и бъдете сигурни, че съпругът и децата ви правят същото.

3. Проверете здравното си покритие.

Болестта или нараняването може да бъде пагубно скъпо, ако се случи в чужбина. Ако се отправяте извън u.С., Прегледайте здравната си застраховка. Проверете дали ще бъдете покрити, ако се разболеете или имате злополука. Много планове няма да покрият такива разходи – включително някои добавки Medicare. Попълнете празнината с здравноосигурителна полица за пътуване.

4. Следете парите си.

Настройте сигнали за вашите финансови приложения по текст и имейл. Уведомете финансовите си институции за пътуването си и продължете да внимавате за необичайни транзакции във вашите акаунти. Не забравяйте да практикувате и безопасността онлайн. Public Wi-Fi може да изглежда удобно, но не забравяйте да се свържете само със защитни точки за достъп с вашите устройства. Достъпът на вашите идентификационни данни, като вашите потребителски имена и пароли.

5. Направете правилния ход на колата под наем.

Консултирайте се със своя застраховател, за да видите как сте покрити с вашия автомобил под наем. Обикновено, ако живеете в Съединените щати и наемате колата си там, наемът ви ще бъде покрит от личната ви автомобилна застраховка. Това обаче може да не включва такси, като например тези агенции, които таксуват след инцидент, че не могат да се наемат превозното средство на друг потребител. Консултирайте се с вашия застрахователен превозвач и компания за кредитни карти, за да видите какво покритие те предоставят. В чужбина, обикновено ще трябва да купувате защита от компанията за коли под наем.

6. Пазете пощата и дома си.

Препълнената пощенска кутия е сигурен сигнал за вашето отсъствие и дава крадци на идентичност достатъчно материал, за да направи пакости. Поставете заявка за задържане на пощата си и уведомете доверен съсед, че ще си отиде. Ако имате доставки, които отиват до прага ви, може да успеете да отложите или пренасочите пакетите си до друго място за доставка като UPS или FedEx Store.

7. Предупреждавайте вашата компания за кредитни карти.

Чуждестранна такса на вашата кредитна карта може да предизвика подозрението на вашата банка, което може да я подкани да замрази сметката. Уведомете банката си, че се отправяте в чужбина. Този съвет работи и за домашни пътувания на дълги разстояния.

8. Снимка ценности.

Направете снимка на ценни артикули като камери, лаптопи или друга електроника и запишете своите серийни номера. Дръжте инвентара си на безопасно място. Това ще улесни подаването на искане, ако артикулите са изгубени или откраднати.

9. Проверете покритието си.

 • Наематели
 • Собственици на жилища
 • Ценна лична собственост
 • Застраховка за пътуване

Уверете се, че сте покрити, ако настъпи загуба по време на пътуване, независимо дали от домашен пробив или откраднат багаж. Ако не, помислете за повишаване на покритието си.

10. Покрийте всичките си бази.

Използвайте ваканцията си като допълнително натискане, за да извадите цялостната си финансова снимка. Вземете правилната финансова защита в случай на немислимо с животозастраховане. Прегледайте бенефициентите по сметки и застрахователни полици. Уверете се, че вашите правни документи, като завещания, настойничество и правомощие.

Спестете от пътуването.

Намерете изключителни сделки за самолетни билети, коли под наем, застраховка за пътуване и други.

Моля, проверете, че сте човек

Достъпът до тази страница е отказан, защото вярваме, че използвате инструменти за автоматизация, за да разгледате уебсайта.

Това може да се случи в резултат на следното:

 • JavaScript е деактивиран или блокиран от разширение (например блокери на реклами)
 • Вашият браузър не поддържа бисквитки

Моля, уверете се, че JavaScript и бисквитките са активирани във вашия браузър и че не ги блокирате от зареждане.

Референтен идентификатор: #12A97A3C-F356-11ED-99FF-59656F4A776F

Захранван от perimeterx, inc.

Застрахователното ми застрахователно покритие е изгубен багаж?

Върнахме се от пътуване преди няколко дни и багажът ни беше загубен от авиокомпанията. Ние направихме’не изваждайте всякаква застраховка за пътуване, но ние имаме застраховка на наематели. Знам, че обхваща нашата лична собственост, така че и моите наематели покриват загубения багаж?

Прегледано от Шанън Мартин, лицензиран застрахователен агент.

Толкова съжалявам да чуя за липсващия ви багаж! I’M, с удоволствие да съобщя, че това Застраховката ви за наематели трябва да покрие загубения ви багаж.

Въпреки че загубата на багажа ви се случи извън границите на вашия имот, това’все още е покрита принадлежност към вашата полица, тъй като застраховката на наематели покрива личната собственост Навсякъде по света.

Имайте предвид, че ако подадете иск за изгубения си багаж, вие’Ще трябва да изплатя вашия приспадане Първо, преди вашият застраховател да покрие всичко друго.

То’най -добре да оцените общия брой на изгубените артикули спрямо вашия приспадане, за да видите дали това’S Заслужава да подадете иск до вашия доставчик – ако изгубените ви артикули струват например 400 долара, но приспадането ви е 500 долара, след което подавате спечелена иск, спечелена’Не е най -добрият ви избор.

Вие’Ще искам да се свържа с вашия доставчик, за да потвърдите вашата политика’S покритие за вашия изгубен багаж.

Ако го решите’S Време за нова застрахователна полица за наематели – или нов доставчик – след преглед на вашето покритие, след което разгледайте Джери.

Лицензиран брокер, Джери върши цялата упорита работа по намирането на евтини оферти от застрахователните компании от най-добрите имена и закупуване на нови застраховки на наематели. Джери може да ви помогне да сравните оферти, да анулирате старата си полица и дори да свържете автомобилната си застраховка за максимални спестявания.