Как Walmart проследява кражба на кражба? (Ще се изненадате)

Резюме

Walmart следи инцидентите за кражба и може да провери дали кражбите имат предишни такси. Ако е хванат кражба от Walmart в Тексас, могат да се прилагат обвинения за престъпни кражби.

Ключови точки:

 1. Shoplifting се определя като кражба на стоки от открит магазин за търговия на дребно
 2. Тексас преследва повечето престъпления, базирани на кражби като кражба
 3. Walmart може да се обади на ченгетата за кражби и служители за предотвратяване на загуби отговарят за откриването на кражби на кражби
 4. Съгласно закона за кражба на Тексас обвиненията варират от престъпление от клас C до престъпление от първа степен
 5. Ако стойността на откраднатите стоки е по -малка от 100 долара без предишни присъди за кражба, това е престъпление от клас C
 6. Ако стойността е $ 100 или по -висока или има предишна присъда за кражба, таксите могат да варират от клас Б или престъпление до престъпление с евентуално затвор
 7. Докато Walmart може да отхвърли таксите, той не е гарантиран. Програмите за отложено решение и предварително отклонение могат да помогнат да се отхвърлят или отхвърлят таксите
 8. Отсроченото решение изисква да се признае за виновни, но без присъда, завършване на пробация и подаване на подаване на молба за неразгласяване
 9. Предварителното отклонение изисква кандидатстване и допускане в програма с отхвърляне на обвинения при успешно завършване
 10. Ако сте арестувани за кражба на обвинения, се препоръчва да наемете адвокат по наказателна защита за съвет и помощ

Въпроси:

 1. Какво означава кражба на кражба?
 2. Кражба означава кражба на стоки от открит магазин за търговия на дребно.

 3. Призовава ли Walmart ченгетата за кражба?
 4. Да, Walmart често ще се обажда на полицията за престъпления за кражба и служители за предотвратяване на загуби се обучават да откриват кражби на кражби.

 5. Колко трябва да откраднеш от Уолмарт, за да отидеш в затвора?
 6. Стойността на откраднатите стоки определя тежестта на таксите. Ако стойността е под 100 долара без предишни присъди за кражба, това е престъпление от клас C без време за затвор. Ако стойността е $ 100 или по -висока или ако има предишна присъда за кражба, таксите могат да варират от клас Б или престъпление до престъпление с евентуално затвор.

 7. Ще отпадне ли Walmart такси за кражба на кражба?
 8. Докато Walmart може да отхвърли таксите, той не е гарантиран. Въпреки това, кражбите за първи път могат да отговарят на условията за отложено решение или програми за предварителна отклонение, за да бъдат отхвърлени или отхвърлени от таксите си.

 9. Какво е отложено решение?
 10. Отсроченото решение изисква да се признае за виновен без присъда, завършване на пробация и подаване на молба за неразгласяване, за да се избегне присъда за кражба.

 11. Какво е предварително отклонение?
 12. Предварителното отклонение е програма, в която окръжният прокурор може да приеме физическо лице с политика за нулева толерантност за нарушаване на закона, включително участие в обществени услуги. Успешно завършване води до отхвърляне на таксите за кражби и евентуално изтичане.

 13. Трябва ли да получа адвокат за кражба?
 14. Препоръчва се да се наеме адвокат по наказателна защита, ако бъде арестуван за обвинения в кражба. Адвокатът може да предостави насоки относно таксите и допустимостта за предварителни отклонения или отложени програми за решение.

 15. Могат ли таксите да бъдат изхвърлени от моя запис?
 16. Да, след завършване на програмата за предварителна отклонение, таксите могат да бъдат изхвърлени от вашия запис след две години.

 17. Какво е максималното наказание за престъпление от клас C?
 18. Максималното наказание за престъпление от клас C е глоба в размер на 500 долара.

 19. Как мога да се свържа с адвокат за такси за кражба?
 20. Можете да се свържете с Ralph в ATTY911, като се обадите на 888-ATTY-911 или изпратете имейл на [email protected]

Как Walmart проследява кражба на кражба? (Вие’ще се изненадам)

Walmart следи добре всякакви инциденти в техните магазини и може да провери дали кражбите преди това са били обвинени в кражба в Walmart.

Какво се случва, ако ви хванат кражба от Walmart?

Ако сте хванати да пазарувате от Walmart в Тексас, може да се сблъскате с обвинения за престъпни кражби.

Какво означава кражба на кражба?

Терминът “кражба” означава кражба на стоки от отворен магазин за търговия на дребно. Съгласно Тексаския закон кражбата е вид кражба, както е дефинирано от Тексаския Наказателен кодекс § 31.03. За да опрости наказателните си закони, Тексас преследва повечето престъпления, базирани на кражби-включително кражба, присвояване, изнудване и получаване на откраднато имущество-като кражба.

Уставът на кражба гласи: “Лице извърши престъпление, ако незаконно присвоява имущество с намерение да лиши собственика на собствеността.” С други думи, ако вземете имущество, което не е ваше без разрешение и дон’t възнамерявайте да го върнете, вие сте извършили кражба. Когато извършите кражба от магазин за търговия на дребно през редовното работно време, това се счита за кражба.

Призовава ли Walmart ченгетата за кражба?

Въпреки че практиките и политиките за борба с кражбата могат да варират между магазините, Walmart често ще се обажда на ченгетата за кражба на престъпления. Ако сте хванати да пазарувате от Walmart, служител за предотвратяване на загуби може разумно да ви задържа в магазина, докато полицията не пристигне.

Walmart има служители за предотвратяване на загуби във всеки магазин, които гледат за кражби. Те са на пода и отзад и гледат всички на камера. Обичайният случай на кражба, който търсят служителите за предотвратяване на загуби, е когато човек сканира някои предмети, но оставя други в кошницата и се опитва да излезе от магазина, без да плаща за тези артикули. Или човек просто се разхожда с касовите регистри, без да спира да сканира някоя от техните артикули! Walmart ще преследва тези кражби.

След като органите на реда пристигнат на местопроизшествието, обикновено ще бъдете поставени под арест. Въпреки това, за престъпления от по-ниско ниво, отговорът може просто да издаде цитиране, вместо да ви постави официално под арест.

Колко трябва да откраднеш от Уолмарт, за да отидеш в затвора?

Съгласно закона за кражба на Тексас можете да се сблъскате с обвинения, вариращи от престъпление от клас C до престъпление от първа степен. Класификацията на вашето престъпление ще зависи от паричната стойност на стоката и ако имате предишно криминално досие.

Ако стойността на откраднатите стоки е по -малка от 100 долара и нямате предишни присъди за кражба на вашия запис, можете да бъдете осъдени само за престъпление от клас C. Не можете да получите затвор за присъда за престъпление от клас C; Максималното наказание е глоба в размер на 500 долара.

Ако стойността на стоката е 100 или повече долара, или ако е по -малко от 100 долара, но имате предишна присъда за кражба, можете да бъдете осъдени за престъпление от клас Б или клас А или престъпление и престъпление и да се сблъскате с възможно време за затвор.

Ще отпадне ли Walmart такси за кражба на кражба?

Въпреки че е възможно Walmart да може да отхвърли обвиненията за кражба срещу вас, трябва да’не се брои на това. Някои walmarts са известни за прекалено релево преследване дори на незначителни такси за кражба. Въпреки това, много кражби за първи път могат да получат обвиненията си или отхвърлят чрез окръга си’S програми за отложено решение и предварително отклонение.

Отложено решение

Програмата за отложено решение изисква да се признаете за виновни по обвинението за кражба срещу вас, но съдът не изпълнява присъда. Съдията ще откаже констатация за вина и ще ви постави на изпитателен срок от шест месеца до година. Може да се наложи да завършите обществени услуги и да се подлагате на тестване и оценка на наркотици и алкохол. Ако изпълните изискванията на изпитателния период, можете да избегнете присъда за кражба. Можете също да подадете петиция за неразгласяване, която ще запечата записа на вашето обвинение на всички, освен на правителството и органите на реда.

Предварително отклонение

С предварителната отклонение трябва да кандидатствате и да бъдете приети в програмата от окръжния прокурор. Ако DA ви приеме за предварителна отклонение, ще сключите договор с политика за нулева толерантност за нарушаване на закона. Договорът може също да изисква от вас да участвате в обществени услуги.

Ако изпълнявате успешно програмата за отклонение на предварителната отклонение, обвиненията за кражба срещу вас ще бъдат отхвърлени изцяло. След това, след като изминат две години, можете да поискате таксите да бъдат изтеглени от вашия запис. Някои да’S ще ви позволи да кандидатствате за незабавно изхвърляне на ареста. Това ще премахне напълно обвиненията от вашата криминална история.

Трябва ли да получа адвокат за кражба?

Ако ти’Арестувани по обвинения в кражба, трябва да запазите адвокат по наказателна защита възможно най -скоро. Присъдата за кражба може не само да доведе до затвора, но и може сериозно да ограничи възможностите ви за заетост и да повлияе на бъдещите ви възможности. Опитен адвокат за кражба може да ви помогне да разберете обвиненията срещу вас и как можете да се борите с тях.

Адвокатът може също да предостави безценни съвети относно вашата допустимост за отложеното решение или програми за предварителна отклонение във вашия окръг. Тъй като някои от тези програми имат строги срокове, не трябва да се колебаете да се свържете с адвокат, за да обсъдите вашия случай. Ако пропуснете тези срокове, ще пропуснете възможността да избегнете присъда чрез предварително отклонение или отложено решение.

Имат въпроси? Ние защитаваме жертвите като вас всеки ден.

Обадете се на 888-ATTY-911

Имейл [email protected]

Прочетете още

Ръководството за неразумно търсене и изземване

Ръководството за наказателен кодекс на Тексас 12.44a

Подсъдимият’S Ръководство за кражба на кражба

Подсъдимият’S Ръководство за вероятна причина

Как да получите дребна кражба на престъпление

Как да действаме, когато сте спрени от полицията

За адвокат911
Юридическите аварийни адвокати ™ правни услуги

Адвокат911 Юридически законни адвокати ™ Юридически услуги е базирана в Тексас Адвокатска кантора за телесна повреда и наказателна отбрана с офиси в Хюстън и Остин, въпреки че ние сме горди, че служим на тексасците от цялата държава и представляваме клиенти във федералния съд. Ние се справяме с голямо разнообразие от правни проблеми – от автомобилни катастрофи до работник’S обезщетение за DUI/DWI престъпления. Нашият персонал е двуезичен, приятелски настроен и истински страстен да помага на нашите клиенти, независимо дали това’S случай на милион долара или хиляда долара. Ние също така разбираме, че разходите могат да бъдат прекомерно фактор при наемането на адвокат и са готови да работят с вас за структуриране на плащането по начин, който е справедлив и осъществим. Ние приемаме кредитни карти за нашите почасови такси и вземаме някои случаи за извънредни ситуации, което означава, че не сте’не ни плащайте, освен ако и докато не получите плащане. Знаем, че имате избор в законното си представителство и вярваме, че това, което ни кара да се открояваме от конкуренцията, е нашата истинска емоционална инвестиция в нашите клиенти. Виждаме те като човек – не на заплата. И ние ще се борим усилено за вас, защото ние наистина ни интересува.

Как Walmart проследява кражба на кражба? (Вие’ще се изненадам)

Генерал -долар има ли камери навън?

Изчислено е, че Walmart губи приблизително 3 милиарда долара всяка година в резултат на кражба ! Поради това Walmart приема кражба много сериозно.

Разбира се, това е само 1% от обичайните му приходи от 300 милиарда долара, но това поставя въпроса: Как Walmart проследява кражба и кражба в магазините си? Отговорът може да ви изненада.

Как Walmart проследява кражба на кражба?

Walmart проследява кражби, използвайки сътрудници за предотвратяване на загуби, камери за наблюдение и скенери за сигурност на вратите. Walmart също използва камери в технологията за самопроверка AI, за да разпознае дали даден артикул не е сканиран, преди да бъде поставен в чантата.

Искате да научите други методи, които Walmart използва за откриване и проследяване на кражби? Продължавайте да четете!

Walmart използва разпознаване на изображения, за да проследява кражбата

Walmart претърпя огромни финансови загуби всяка година в резултат на кражба. Тези загуби са се увеличили с въвеждането на зоните за самоуправление.

Днес Walmart използва технология за разпознаване на изображения, предоставена от ирландската компания Everseen, за да намали кражбата в самоусъвършенстване.

Тези камери са поставени в близост до касата и проверката на самообслужването в над 1000 магазина за откриване на кражба на кражба с помощта на AI технология.

Камерите проследяват предмети вместо хора и могат да открият кога даден артикул е поставен в чантата, без да бъде сканиран първо. Ако програмата е била маркирана, тя ще предупреди член на персонала за опит за кражба.

Освен това Walmart също използва домофонни кодове като Код 300 и отдел 51 (сред много други), за да привлече вниманието към потенциалните магазини за магазини в магазина.

Какво се случва, ако ви хванат кражба в Walmart?

Walmart бърза да натиска такси за всеки, който е намерен за кражба на кражба. Освен това е много по -малко вероятно да откажат такси за дребна кражба от другите магазини, което означава,.

В зависимост от стойността на това, което сте откраднали, бихте могли да се изправите до една година в затвора (или повече), ако някой ви хване да крадете от Walmart, когато под 16 години, той най -вероятно ще ви насърчи да върнете предметите и да напуснете магазина.

Ако ме хванат да пазаря на камера в Walmart, имам ли право да видя кадрите?

Какво се случва, ако ви хванете кражба в Walmart?

Walmart не е задължен да ви покаже някакви кадри, които имат от вас.

Ако Walmart натисне обвинения, те ще предадат лентата на полицията като доказателство, но не е нужно да я предават на кражбите на кражбите. Ако искате да видите лентата, вероятно трябва да получите адвокат за отбрана.

Призовава ли Walmart ченгетата за кражба?

Да, Walmart се обажда на ченгетата за кражба на кражба. Ако алармите за баркод излязат и те намерят кадри от охранителна камера за кражба, тогава те ще се обадят в полицията и най -вероятно ще бъдете арестувани.

Ако вярвате, че сте обвинени погрешно в кражба, останете спокойни и помолете да говорите незабавно с полицията.

Помолете полицията да разпита сигурността на магазина. Ако нищо не се получава от това, тогава може да се наложи да намерите адвокат. В никакъв случай не трябва да подпишете нещо, ако вярвате, че сте невинен.

Какво се случва, когато за първи път се хващате за кражба в Walmart?

Ако сте под 16 години, ще бъдете помолени да върнете предметите и ще бъдете придружени вкъщи или от вашите родители, или от полицията, но можете да избягате от обвинения.

Ако сте над 16 и за първи път сте хванати кражба от Walmart, е много малко вероятно да отидете в затвора. Въпреки това, все пак може да бъдете обвинени в престъпление, което може да остане постоянно във вашия запис.

Също така ще ви бъде забранено да влизате във всеки магазин Walmart в бъдеще. Ако ви хванат отново да пазарувате в друг магазин на Walmart, тогава можете да разгледате затвора, глоба или изпитателен срок.

Последиците за това, че сте хванати втори път, често са много по -тежки и ако сте хванати трети път, ще бъдете обвинени в престъпление, а не само за нарушение.

Можете ли да бъдете обвинени в кражба на кражба седмици след като сте се отказали?

Магазини като Walmart законно разполагат с две години за подаване на обвинения срещу Shoplifters! Магазините на дребно могат да отнемат седмици или в някои случаи месеци за подаване на такси за кражба.

Това означава, че можете да бъдете обвинени добре, след като сте извършили престъплението. През повечето време обаче отнема по -малко от два месеца.

Заключение

Walmart работи неуморно, за да намали въздействието, което свиването оказва върху годишните си печалби. За да направят това, те възприемат многобройни методи, за да гарантират, че кражбите са хванати, проследени и заредени. Камери за сигурност отвътре и отвън, скенери за баркод и наскоро разпознаването на изображения гарантира, че кражбите имат малък шанс да се измъкнат с него.

Маркис Томас е завършил MBA през 2011 г. Оттогава Marques работи в индустрията за търговия на дребно и потребителите като мениджър, съветник и маркетинг. Маркес също е главен писател и основател на Querysprout.com.

Walmart изгражда ли дела на кражби? [Трябва да се прочете]

Политика за обща кражба на долари!

Walmart губи 3 милиарда долара годишно за кражба. Така че’Не е чудно, че те имат такава обширна система за предотвратяване на кражби и улов на извършителите.

Наскоро търговците на дребно като Walmart настояват за по -сурови такси за кражби, за да предотвратят подобни загуби. За целта, Walmart успешно изгражда дела на повторни нарушители. Ето какво открих.

Walmart изгражда ли дела на кражби?

Walmart изгражда случаи на кражби за всяка кражба над 25 долара. Walmart наема сътрудници за предотвратяване на загуби, които профилират и разпознават повтарящи се кражби. Кадрите от камери за наблюдение никога не се изтриват и всички записи за транзакции се проверяват и подават. Всичко това може да се използва за изграждане на дела срещу кражби.

За да научите повече за това, което е необходимо, за да бъде изграден случай, сътрудници за превенция и други. Продължавайте да четете!

Колко трябва да откраднете от Walmart, за да бъде изграден случай?

Обикновено Walmart не го прави’t Натиснете такси или задържайте уловените кражби, когато стойността на откраднатите артикули е по -малка от 25 долара.

В този случай те ще ви насърчат да върнете артикулите и да напуснете магазина. Ако стойността на това, което сте откраднали, е между $ 1000-$ 2000, тогава това е класифицирано като престъпление от клас 6.

Това може да доведе до извършител, който гледа между 1-5 години затвор или глоба до 2500 долара и не повече от 12 месеца затвор. Всичко над $ 2000 е престъпление от клас 5 и може да доведе до присъда в затвора до 10 години.

Има ли Walmart база данни с кражби?

Ако сте арестувани за кражба в Walmart, този арест ще бъде запазен в Walmart’s записи.

Walmart следи добре всякакви инциденти в техните магазини и може да провери дали кражбите преди това са били обвинени в кражба в Walmart.

Освен това, Walmart съхранява снимки на кражби, а сътрудниците за предотвратяване на загуби са наясно със своя магазин’s повтарящи се нарушители.

Какво е сътрудник за предотвратяване на загуби?

Какво представлява сътрудникът за предотвратяване на загуби?

Сътрудникът за предотвратяване на загуби е отговорен за разпознаването и намаляването на кражбите в магазините на дребно. Те често патрулират магазина и вземат под внимание всяко подозрително поведение и се смесват с други клиенти.

Това е така, защото обикновено носят улични дрехи, така че да не са’t привлечете вниманието към себе си.

Те са отговорни за задържането на кражби, след като напуснат магазина, подават доклади за инциденти с кражба и създаване на стратегии за превенция на кражби.

Колко време Walmart забранява кражбите за първи път?

Тези, които са обвинени в кражба от Walmart, получават доживотна забрана.

Съмнително е,.

Грижи ли се Walmart, ако откраднете?

Walmart приема кражба много сериозно и посвещава огромни парчета от бюджета си за предотвратяване на загуби.

Ако откраднете от Walmart, има вероятност да ви хванат и магазинът е малко вероятно да отхвърли таксите. Може да разгледате криминално досие и доживотна забрана от всички магазини на Walmart.

Има ли Walmart разпознаване на лицето?

Walmart използва камери за разпознаване на изображения в своите зони за самоуправление. Тези камери не са камери за разпознаване на лице.

Те се фокусират върху самите продукти, а не върху клиента’s лице и те се стремят да намалят количеството на неспособни и неплатени предмети, напускащи магазина, а не да проследяват лицата на самите кражби.

Как Walmart знае дали крадете?

Съществуват много мерки за сигурност, за да се гарантира, че крадците са хванати в магазините на Walmart.

Walmart използва сътрудници за предотвратяване на загуби, отговорни за разпознаването, когато се извършва кражби и камери за наблюдение, маркери за сигурност на продукта и разпознаване на изображения, захранвани от AI при касата.

За да научите повече, можете да видите моето пълно ръководство за това как Walmart проследява кражбите и технологията, която използват.

Как мога да накарам Walmart да изпусне таксата ми за кражба?

Walmart приема кражба много сериозно, затова е малко вероятно те да отхвърлят обвиненията. Ако вярвате, че сте били обвинени погрешно, тогава най -добрият ви вариант е да наемете адвокат за защита и да получите мнение за това как трябва да продължите.

Заключение

Кражба представлява огромна заплаха за компании като Walmart. В изолация, кражба на стоки на стойност 15 долара от огромна корпорация като Walmart може да изглежда като нищо.

Въпреки това, кражбата на 15 долара може да означава, че повтарящите се нарушители често са обвинени в престъпления, когато трябва да бъдат обвинени в престъпления от клас 6. През последните години Walmart и подобни търговци на дребно се справят с въпроса, като изграждат дела срещу повторни нарушители, които вече могат да очакват да получат по -дълги присъди в затвора и по -тежки глоби.

Маркис Томас е завършил MBA през 2011 г. Оттогава Marques работи в индустрията за търговия на дребно и потребителите като мениджър, съветник и маркетинг. Маркес също е главен писател и основател на Querysprout.com.

Уолмарт улавя кражби?

Лице, което се пазарува

© 2023 Адвокатска кантора CEJA PLLC
Хюстън 713-568-5380 | Пасадена 713-993-7959
Адвокатска реклама | Отказ от отговорност / Политика за поверителност | Разработка на уебсайтове от

Zola – Преглед на сайта в нов прозорец

Уебсайт, разработен в съответствие с указания за достъпност на уеб съдържание 2.1.
Ако срещнете някакви проблеми, докато използвате този сайт, моля, свържете се с нас: 713-568-5380

Политика за кражба на Walmart за кражба от магазин – актуализиран 2023 г

Как Walmart проследява кражба на кражба

Walmart е една от най-известните търговски вериги в Съединените щати с много големи нетни продажби. Че’s Защо претърпя значително количество кражби поради размера си.

И така, как Walmart проследява кражба на кражба? За да разберем най -точния отговор, нека’s Разгледайте нашата подробна информация за Walmart’s Политика за кражба на кражба по -долу!

Съдържание

Политика за пазаруване на Walmart 2023?

Що се отнася до политиката за пазаруване на Walmart 2023, магазинът ще използва сътрудници за предотвратяване на загуби, скенери за сигурност и камери за наблюдение на входовете, за да проследява кражбите на кражбите. Walmart също използва камери и AI технология при тези самопроверки, за да открие дали има нещо, поставено на клиент’S чанта, без да се сканира преди това.

Всяка година Walmart изпитва значителна загуба на пари поради кражба. С появата на съоръженията за самопроверка тези загуби са ескалирали.

Walmart вече е използвал технология за разпознаване на картини от ирландската фирма Everseen за борба с кражбата на самопроверка. Над 1000 заведения имат тези камери около услугата за самопровисване и касата за идентифициране на поведението на кражба с AI технология.

Вместо да проследяват лица, камерите ще идентифицират продуктите на клиентите’ чанти, които не’t Превишават предварително процеса на сканиране. Ако софтуерът маркира подобни случаи, той ще уведоми персонал за тази опит за кражба.

Walmart също работи отдел 51, код 300 и други домофонни кодове, за да предупреди служителите за потенциално кражба в магазина.

Процедури за предотвратяване на загуби и политика на Walmart

Квалифициран персонал

Има политика на кражби на Walmart за наемане на работници за предотвратяване на загуби, обучени за забелязване и идентифициране на кражби. Те ще включват мениджъра на магазините, помощник -мениджър и други специалисти по предотвратяване на загуби, които са специално назначени на работата.

Те следят потенциалните кражби, обаждат се на бизнеса, ако забележат нещо подозрително, и улавят кражби, които напускат. Те са единствените, на които е разрешено да наблюдават, следват и хващат потенциални кражби.

 • Те няма да действат, ако не са сигурни за дадено лице’s кражба.
 • Те трябва да останат спокойни, докато клиентът им не напусне магазина.
 • При всяко опасение трябва да присъства един свидетел или член на ръководството.

И така, Walmart’Основният метод за предотвратяване на кражбата е чрез квалифицирани работници. Те могат да възпират всеки, който обмисля да пазарува само като присъства.

Полицейски обаждания

Магазините Walmart осигуряват много повече потенциал за кражба поради техния размер. Всеки път, когато служителите му подозират престъпление или престъпник, те са нетърпеливи да се обадят на ченгетата.

Полицията на Walmart

За да се обадите и да спестите време при инцидент за предотвратяване на загуби, полицаи и патрулни автомобили постоянно се движат в близост до търговците на дребно. Това е в допълнение към тяхната политика за наемане на квалифициран персонал за предотвратяване на загуби.

Ограничен достъп

A “Уведомяване за ограничение от собственост” може да бъде издаден на всеки, който се опитваше да открадне нещата от Walmart. Това означава,.

В сравнение с обаждането на ченгетата или таксите за подаване, това е далеч по -лесен и по -опростен вариант, който да помогне за справяне с кражбата. Това също означава, че Walmart спечели’не трябва да се притеснявате толкова много за повтарящите се нарушители.

Нечовешки мерки

Персоналът не винаги улавя кражби в акта. Walmart експериментира с разпознаването на картини на магазините като една от най -новите тактики за предотвратяване на загуби. Преди да премине през брояча на касата, скенерът следи дали елемент от рафта е поставен в чанта.

Ако индивидът завърши процеса на плащане и се опита да напусне магазина, Walmart има правомощия да ги държи. В по-ранна кампания магазинът се стреми да убеди кражбите за първи път да плати за спонсориран от магазина курс за борба с борбата с борбата с.

Законодателството е отменено за вероятни наклони за изнудване поради страха, че магазинът ще генерира повече пари от таксите, отколкото са спестили на търговски стоки.

Често задавани въпроси

1, какво ще стане, ако Walmart ме хване за кражба на кражба?

Всеки, който е хванат да краде, бързо се преследва от Walmart. Те’също така е по -малко вероятно от другите магазини за отхвърляне на обвинения за дребни кражби. Което означава, че може да се окажете с криминално досие. Това ще затрудни получаването на работа след това.

Ако сте над 16, артикулът’s стойност, която пазарувате, ще решите колко дълго може да бъдете в затвора. Но ако сте хванати да пазарувате в Walmart, докато сте под 16 -годишна възраст, магазинът ще ви насърчи да върнете това и да напуснете мястото.

2, ако walmart’S камерата ме улавя кражба, мога ли да видя кадрите?

Walmart няма никакво задължение да споделя никакви кадри от кражбата ви.

Ако Walmart подаде такси, те ще дадат на полицията тези кадри като доказателство, но не и на кражбите. Ще трябва да наемете защитник, който да го гледа.

3, призовава ли Walmart полицията, когато изпитва кражба?

Walmart се свързва с полицията на кражби. Ако детекторите за баркод работят и доказателство за камерата за охрана, за да проведете Закон за кражба на Walmart, те незабавно ще се обадят в полицията. Тогава почти сигурно ще ви хванат.

В случай,. Поискайте полицията да постави под въпрос магазина’S Сигурност. Ако не работи, трябва да наемете адвокат. Ако смятате, че сте напълно невинен, не трябва да подпишете нищо при никакви обстоятелства.

Walmart също може да се свърже с ченгетата, ако намерят някой да се гмурка или да се опита да открадне палети от зареждащия док.

Ето една история за кражбата в Walmart, която получи много коментари:

Заключение

Walmart работи безмилостно, за да ограничи ефектите на загубата върху годишните си приходи. Множество охранителни камери, скенери за баркод и разпознаване на изображения са инсталирани за предотвратяване на кражби на кражба. Следователно, то’не е разумно за умишлено или дори случайно да извърши подобни действия!

Докладвайте тази реклама