Замисляли ли сте се: Какви са сините светлини на паркинга на Walmart от източната страна на Sioux Falls?

Паркингът на Walmart от източната страна на Sioux Falls е оборудван с две сини светлини с камери. Тези сини светлини са част от тестова програма, която Walmart провежда в Съединените щати. Целта на тези светлини е да възпират потенциалните престъпници и да накарат сътрудниците и клиентите да се чувстват по -сигурни.

Според полицейското управление на Сиу Фолс, процентът на престъпността варира сред различните места на Walmart в града. Мястото на Източната страна, където присъстват сините светлини, съобщава за 94 инцидента на малки кражби на кражби през изминалата година, докато местоположението на West Side съобщава за 184 инцидента. Тези сини светлини, в комбинация със системите на камерата, се стремят да предотвратяват престъпленията и да защитят магазина и нейните клиенти.

Решението на Walmart да изпълни тази програма се основава на няколко фактора. Те смятат висок трафик в магазина, като местоположението е в натоварена зона и потенциални проблеми с осветлението в различни части на паркинга. Оценявайки тези критерии, Walmart определя къде да инсталирате сините светлини първоначално като част от фазата на тестване.

Системите на камерата, използвани във връзка със сините светлини, се наричат ​​мобилна видео платформа. Тези системи за камери помагат да се наблюдава паркинга за всякаква подозрителна или престъпна дейност. Присъствието на сините светлини има за цел да накара потенциалните престъпници да мислят два пъти, преди да извършат престъпления в помещенията на Walmart.

Гарантирането на безопасното пазаруване е от съществено значение за Walmart. Тази програма има за цел да отговори на очакванията както на сътрудници, така и на клиенти по отношение на безопасността и създава приятно изживяване за пазаруване. Наличието на сините светлини и системите на камерата допринасят за тази цел.

Walmart планира да продължи да тества тази програма в цялата страна, за да определи нейната ефективност и потенциални ползи. Понастоящем няма специфична времева линия за инсталиране на системите на камерата и сините светлини в паркингите на други места на Walmart в Sioux Falls.

Ако имате някакви допълнителни въпроси или искате да допринесете за сегмента „Замисляли ли сте се“.com.

Звездата на Ел Пасо на планината мига 23 пъти за 2 -ра годишнина от клането на Уолмарт

3 август 2019 г. отбеляза трагичната дата на клането на Cielo Vista Walmart в Ел Пасо. Изминаха две години от това опустошително събитие, но въздействието продължава да се усеща в целия град. Загубата на невинен живот в такъв безсмислен акт на насилие е напомняне, че масовите убийства все още се случват и трябва да се поучим от тези трагедии.

Ел Пасо заема уникално място в сърцата на онези, които са преживели приветствената си атмосфера. Шокиращата новина за активен стрелец в Cielo Vista Walmart в този съдбовен ден изпрати ударни вълни чрез общността. Беше трудно да се разбере, че място, където семействата ще се събират в събота сутрин за седмичното си пазаруване, може да се превърне в сцена на такъв ужас.

На втората годишнина на клането на Walmart, звездата на планината в Ел Пасо примигна 23 пъти, като почита всяка жертва. Тази сърдечна почит оказа дълбоко влияние върху общността, напомняйки на всички изгубени живота и необходимостта да запазят спомените си живи.

Семействата на тези, които загинаха в трагедията, продължават да скърбят. Загубата им е неизмерима и е от решаващо значение общността да ги подкрепи при намирането на мир. Мигащата звезда служи като символ на възпоменание, гарантирайки, че жертвите никога няма да бъдат забравени.

На 3 август от 8:30 п.m., Звездата отново ще мига за всяка жертва, служейки като трогателно напомняне за изгубения живот и необходимостта от продължаване на единството и възпоменанието.

Нека отделим малко време, за да разсъждаваме върху жертвите и техните семейства, предлагайки молитви и подкрепа, докато се ориентират в болезненото пътуване на изцелението. Нека спомените на онези, които трагично са загубили живота си.

Жертви на клането в Ел Пасо Уолмарт:

 • Джордан и Андре Андондо
 • Артуро Бенавидес
 • Лео Кампос и Марибел Ернандес
 • Angie Englisbee
 • Дейв Джонсън
 • Хавиер Амир Родригес
 • Марги Рекард
 • Хорхе Калвило Гарсия
 • Хуан Веласкес
 • Сара Естер Регаладо и Адолфо Серос Ернандес
 • Елза Мендоса де ла Мора
 • Глория Ирма Маркес
 • Мария Евгения Легарета Рот

Замисляли ли сте се: Какви са сините светлини на паркинга на Walmart от източната страна на Sioux Falls

“ATTN: Клиенти

403 Грешка

Разпределението на Amazon Cloudfront е конфигурирана да блокира достъпа от вашата страна. Понастоящем не можем да се свържем със сървъра за това приложение или уебсайт. Може да има твърде много трафик или грешка в конфигурацията. Опитайте отново по -късно или се свържете с приложението или собственика на уебсайта.
Ако предоставяте съдържание на клиентите чрез CloudFront, можете да намерите стъпки за отстраняване на неизправности и да помогнете за предотвратяване на тази грешка, като прегледате документацията на CloudFront.

Генериран от CloudFront (CloudFront) Идентификационен номер на заявка: vlyjer891ojfxmfa9lmoywlytysf5zgvbz_yg4ly4hlijott0z1cq ==

Замисляли ли сте се: Какви са сините светлини на паркинга на Walmart от източната страна на Sioux Falls?

В водопада има четири Walmarts, по един от всяка страна на града. На паркинга на мястото на източната страна в Arrowhead Parkway има две сини светлини с камери на паркинга.

Според полицейското управление на Сиу Фолс престъпността във всеки Walmart в Sioux Falls варира. По -голямата част от престъпленията, докладвани на всяко място в рамките на последната година, са малки кражби на кражби. Местоположението на West Side има най -много от 184. Това е сравнено с 94 на местоположението на източната страна.

Системата със синя светлина е част от тестова програма Walmart се опитва в цяла Съединените щати. Има няколко различни причини, поради които Walmart избра местата, които направиха, за да изпробват програмата.

„Това е магазин за висок трафик? Дали е в натоварен район? Има ли проблем с осветлението, през който работят в различни области на паркинга?”Раган Дикенс каза, който е говорител на Walmart. „Значи те разглеждат определен набор от критерии, за да определят къде да ги поставят първоначално в тази тестова фаза.”

Дикенс каза, че системите на камерата се наричат ​​мобилна видео платформа. Това е система от камери със синя светлина отгоре.

“Търсим да причиним лошия човек, който би дошъл на нашия паркинг или в нашия магазин, за да направи пауза и да каже” Ей, Уолмарт може да не е най -доброто място за извършване на това престъпление “,” каза той.

Те също са там, за да накарат сътрудниците и клиентите да се чувстват по -безопасни.

„Искаме техните очаквания за безопасно преживяване за пазаруване да са верни. Искаме те да могат да се показват, независимо дали се показват на работа или дали да купуват стоките си “, каза Дикенс. „Искаме това да бъде безопасно и приятно пазаруване и затова това добавя към тази надежда.”

Walmart ще продължи да тества това в цялата страна и ще прецени къде ще бъдат най -полезни. Магазинът на дребно няма времева линия кога системите на камерата потенциално биха могли да бъдат на паркингите на другите Walmarts в града.

Ако имате въпроси, на които искате да отговорите в сегмента „Замисляли ли сте се“.com.

Ел Пасо’S Star on the Mountain мига 23 пъти за 2 -ра годишнина от клането на Walmart

Звездата на Ел Пасо на планината мига 23 пъти за 2 -ра годишнина от клането на Walmart

Изминаха две години от клането на Cielo Vista Walmart на 3 август 2019 г., но дори и сега белегът от този ден все още е свеж. Целият град загуби чувството си за благополучие и сигурност. Масовите масови убийства все още се случват всеки ден, толкова ясно, че не сме научили никакъв урок от онзи ужасен ден в Ел Пасо. През септември Тексас се удвоява върху културата на оръжието в нашата държава, като позволява безразлично пренасяне на пистолет в началото на септември.

Ел Пасо е специално място, което е толкова приветливо, че хората, които не са били отгледани тук. Ето защо 3 август 2019 г. беше такъв шок. Първите новинарски съобщения за активен стрелец в Cielo Vista Walmart бяха сюрреалистични. Получих неистово телефонно обаждане от членовете на семейството и реших, че грешат историята. Когато беше потвърдено, не можех да повярвам. Идеята, че някой ще открие огън на място, на което семействата отиват в събота сутрин, за да правят седмичното си пазаруване, беше наистина невероятно.

Когато звездата на планината, най -емблематичният символ на Ел Пасо, мигна 23 пъти за всяка жертва миналата година на годишнината от този ужасен ден, нямах представа, че въздействието ще окаже върху мен и тези около мен. Ето видеото на тази прекрасна, ужасна, сърцераздирателна почит.

Семействата на изгубените никога няма да преодолеят загубата си. Трябва да ги държим в сърцата и молитвите си, за да могат да намерят мир. Надявам се, когато видят звездата на планината, те ще си спомнят как тя бие за изгубените си близки и че градът ни никога няма да ги забрави. Във вторник, 3 август от 8:30 ч.m. Звездата отново ще мига за всяка жертва.

Две години. Никога няма да забравим. Нека жертвите почиват в мир. Нека спомените им са благословия. Нека техните семейства намерят мир.

Джордан и Андре Андондо

Артуро Бенавидес

Лео Кампос и Марибел Ернандес

Angie Englisbee

Дейв Джонсън

Хавиер Амир Родригес

Марги Рекард

Хорхе Калвило Гарсия

Хуан Веласкес

Сара Естер Регаладо и Адолфо Серос Ернандес

Елза Мендоса де ла Мора

Глория Ирма Маркес

Мария Евгения Легарета Рот

Иван Филиберто Манцано

Мария и Раул Флорес

Александър Герхард Хофман

Луис Алфонцо Хуарес

Тереза ​​Санчес

Guillermo ‘memo’ garcia

Walmarts в Колорадо планират да премахнат торбичките с еднократна употреба ‘началото на 2023 г,’ знаци в няколко уолмартни райони на Колорадо, които заявяват, че ще бъде по-рано да бъдат премахнати

Табела публикува Walmart в Monument, CO (9/7/22)

Паметник, Колора. (KKTV) – Популярен магазин на север от Колорадо Спрингс изглеждаше да се рови пластмасови торбички този месец, според множество знаци, публикувани в паметника Walmart.

Няколко дни след като 11 новини се обърнаха към знаците, представител на Corporate заяви, че работи за премахване на публикуваните знаци на това място и подобни знаци в други магазини в района.

“Walmart проучва алтернативи на чантите за еднократна употреба от нашите магазини от 2021 г., докато дава приоритет на нашите клиенти’ Удобство и безопасност на продуктите, включително чрез консорциума Beyond the Bag. В u.С., Преминахме от найлонови торбички във Вермонт, Мейн и Ню Джърси и от началото на 2023 г. очакваме да премахнете и чанти за еднократна употреба в Колорадо-с чанти за многократна употреба за закупуване на множество цени. За доставка на Instore и бордюри ще продължим да насърчаваме нашите клиенти да донесат собствени чанти и/или да закупим торби за многократна употреба и ще преминаваме към хартиени чанти за многократна употреба за доставка. Walmart остава ангажиран с идентифицирането на решения, които са мащабируеми, удобни и устойчиви.”

Лорън Уилис, глобален директор по комуникациите – Western U.С. Корпоративни дела на Walmart

Зрител първо сподели снимка с 11 новини за един от знаците в сряда. Знакът прочете:

“ATTN: Клиенти

Пластмасовите торбички за пазаруване си отиват на 15 септември

Моля, донесете свои или закупете чанти за многократна употреба в магазина

Всякакви въпроси не се колебайте да зададете всеки член на ръководството

Вашият паметник Walmart”

11 новини започнаха да се свързват с Walmart в сряда сутринта по отношение на решението. Репортер за 11 новини влязоха в Walmart и потвърдиха, че знаците са публикувани, включително една от чанти за многократна употреба за продажба. Както бе споменато по -рано в тази статия, корпоративните планове за премахване на тези знаци.

В Колорадо беше приет закон, който забранява пластмасови торбички за еднократна употреба и полистиролни опаковки, започващи от Ян. 1, 2024 г., с някои изключения. Преди да се осъществи забраната, засегнатите предприятия ще трябва да започнат да прилагат 10-цента чанта безплатно на Ян. 1, 2023.

Магазините на Walmart в цялата страна прилагат нови правила относно найлоновите торбички във връзка с “Отвъд чантата” програма.

Авторско право 2022 KKTV. Всички права запазени.