Trend Micro Premium Security for Mac Review

Trend Micro Premium Security for Mac Review

Чрез сдвояване на добра защита от злонамерен софтуер с ниско системно въздействие, Premium Security на Trend Micro е не само евтин, но идва с много неща, които другите липсват, като полезна диагностична рутина. От друга страна, неговият онлайн портал е рудиментарен и много аспекти на програмата – включително VPN – остават отделни и неинтегрирани. С други думи, може да се предложи много, но трябва да ловите и кълвате, за да намерите и използвате всичко. Ако не се нуждаете от неограничен VPN, McAfee общата защита на MAC може да бъде по -добър избор.

Обобщение на статията: Trend Micro Premium Security for Mac Review

1. Добра защита от злонамерен софтуер: Trend Micro Premium Security предлага силна защита срещу злонамерен софтуер, запазвайки вашия Mac в безопасност от различни заплахи.

2. Ниско въздействие на системата: Софтуерът има минимално влияние върху производителността на вашия Mac, като гарантира, че той работи гладко, дори когато антивирусът е активен.

3. Полезна диагностична рутина: Trend Micro Premium Security включва полезна диагностична рутина, която може да идентифицира и разреши проблеми на вашия Mac, оптимизирайки нейната ефективност.

4. Рудиментарен онлайн портал: Един недостатък на софтуера е основният му онлайн портал, на който липсват разширени функции и функционалност в сравнение с други антивирусни програми.

5. Отделни и неинтегрирани функции: Определени характеристики на тенденцията Micro Premium Security, като VPN, не са напълно интегрирани в програмата и изискват отделни инсталации и употреба.

6. Нужда от проучване: За да използват изцяло всички функции и опции на Trend Micro Premium Security, потребителите може да се наложи да отделят време за проучване и навигация в софтуерния интерфейс.

7. Сравнение с общата защита на McAfee: Ако неограниченото използване на VPN не е приоритет, потребителите могат да обмислят да изберат общата защита на McAfee за MAC като алтернативно антивирусно решение.

8. Увеличаване на популярността на заплахите на Mac: С нарастващата популярност на Mac устройствата, необходимостта от надежден антивирусен софтуер като Trend Micro Premium Security става от решаващо значение за защита от възникващи заплахи.

9. Съвместимост: Trend Micro Premium Security е съвместима с MacOS 10.14 и по -горе, гарантирайки, че потребителите с различни операционни системи на Mac могат да се възползват от неговите функции.

10. Лична препоръка: Въз основа на моя опит бих посъветвал предпазливост при инсталирането на Trend Micro Premium Security на Mac с помощта на Rosetta, тъй като това може да доведе до неочаквано поведение по време на процеса на инсталиране.

15 Уникални въпроса въз основа на статията

1. Процесът на инсталиране на тенденция е засегнат от използването на Rosetta на MacBook Pro M1?
По време на опита си за инсталиране забелязах, че процесът на инсталиране на Trend Micro на MacBook Pro M1 с Rosetta води до неочаквано поведение, като създаването на множество изображения на задвижване и рестартиране на инсталацията. Не е ясно дали това поведение е пряко причинено от използването на розета или дали има други фактори при игра.

2. Какви стъпки предприехте по време на процеса на инсталиране?
За да инсталирам Trend Micro, следвах стандартните стъпки за инсталиране: изтегляне на инсталатора, стартиране на програмата и следвайки подканите. По време на процеса обаче се сблъсках с многократни изскачащи съобщения и създаването на дублиращи се изображения на устройството на моя работен плот.

3. Какво се случва, когато щракнете върху „Да“ върху изскачащото съобщение по време на инсталирането?
Щракването върху „Да“ върху изскачащото съобщение по време на инсталацията кара прозореца да се затвори временно. Същият изскачащ съобщение обаче се появява отново, което ви подтиква да стартирате програмата още веднъж.

4. Безопасно ли е да продължите с инсталацията след среща с многократни изскачащи съобщения?
Тъй. Винаги се препоръчва да се проявява предпазливост и да се гарантира надеждността на процеса на инсталиране, преди да продължите.

5. Има ли подобни случаи на проблеми с инсталацията с Rosetta на MacBook Air M1?
Някои потребители съобщават за трудности при изтеглянето на Rosetta на техния MacBook Air M1, което води до неуспешни инсталации на определени приложения. Методите за отстраняване на неизправности, като използване на терминални команди, също са били опитвани без успех. Точната причина за тези проблеми остава неясна.

6. Има ли алтернативно решение за инсталиране на Rosetta на нов MacBook Pro?
Ако не можете да инсталирате Rosetta на нов MacBook Pro, въпреки че опитате различни методи, като например въвеждане на безопасен режим и използване на терминални команди, може да се наложи да се проучат други решения. Препоръчително е обаче да потърсите професионална помощ или.

7. Как Trend Micro Premium Security се сравнява с други антивирусни програми по отношение на защитата на злонамерен софтуер?
Trend Micro Premium Security предлага добра защита от злонамерен софтуер, която е от съществено значение за защита на вашия Mac срещу различни заплахи. Изчерпателните му възможности за сканиране и надеждни системи за откриване помагат да се гарантира сигурността на вашето устройство.

8. Има ли тенденция Micro Premium Security значително влияние върху ефективността на системата?
Едно от забележителните предимства на тенденцията за микро премия е нейното ниско въздействие на системата. Софтуерът е проектиран да работи ефективно на заден план, като свежда до минимум всякакви отрицателни ефекти върху производителността на вашия Mac.

9. Какви са включените екстри в Trend Micro Premium Security?
Trend Micro Premium Security се предлага с редица допълнителни функции, които подобряват общата му стойност. Тези екстри могат да включват диагностична рутина, сигурно сърфиране и усъвършенствана защита на заплахата, наред с други.

10. Как онлайн порталът за микро премиум сигурност се сравнява с други антивирусни програми?
За съжаление, онлайн порталът за микро премия за тенденция се счита за рудиментарен в сравнение с други антивирусни програми. Липсват усъвършенствани функции и функции, което може да ограничи способността ви да персонализирате и управлявате софтуера.

11. Е VPN характеристиката на Trend Micro Premium Security, интегрирана в програмата?
Не, VPN характеристиката на Trend Micro Premium Security остава отделно приложение и не е напълно интегрирана в основната програма. Това означава, че потребителите ще трябва да инсталират и използват VPN отделно от антивирусния софтуер.

12. Предлага ли тенденция микро премиум защита на сигурността срещу потенциално нежелани приложения?
Да, Micro Premium Security Trend включва функция, която блокира и предотвратява инсталирането на потенциално нежелани приложения на вашия Mac. Това помага да се поддържа целостта и сигурността на вашето устройство.

13. Дали Trend Micro Premium Security осигурява функция за отмяна на откуп?
Trend Micro Premium Security предлага функция за връщане на Ransomware, която ви позволява да възстановявате криптирани файлове в случай на атака с откуп. Това може да помогне за смекчаване на потенциалните щети, причинени от подобни атаки.

14. Може ли тенденция да сканира график за сигурност на микро премиум?
Да, Trend Micro Premium Security осигурява възможността за планиране на сканиране в конкретни времена и интервали. Това ви позволява да автоматизирате процеса на сканиране и да осигурите редовна поддръжка на сигурността на вашия Mac.

15. Дали тенденцията микро премиум оферта за защита на уеб камерата?
Да, една от характеристиките на Trend Micro Premium Security е защитата на уеб камерата. Това помага да се защити вашата поверителност, като наблюдава и блокира неоторизиран достъп до уеб камерата на вашия Mac.

Източник: Trend Micro Premium Security for Mac Review

Публикувана дата: 25 януари 2023 г


Trend Micro Premium Security for Mac Review

Чрез сдвояване на добра защита от злонамерен софтуер с ниско системно въздействие, Trend Micro’S Premium Security е не само евтин, но се предлага с много неща, които другите липсват, като полезна диагностична рутина. От друга страна, неговият онлайн портал е рудиментарен и много аспекти на програмата – включително VPN – остават отделни и неинтегрирани. С други думи, може да се предложи много, но трябва да ловите и кълвате, за да намерите и използвате всичко. Ако не’Не се нуждаят от неограничен VPN, McAfee общата защита на Mac може да бъде по -добър избор.

Когато инсталирате Trend Micro на MacBook M1 (с Rosetta), обработете се възобновява себе си

I’M се опитвам да инсталирам тенденция микро на моя MacBook Pro M1 (Monterey 12.2), изисквайки розета, но получавам следното поведение, което описвам по -долу. Предполагам, че причината, поради която създава ново изображение на водача, е, защото аз’m Използвам старо изтегляне, за да започнете инсталацията, но аз’Не съм сигурен защо се рестартира в началото. Това ли е ефект от използването на розета? Или нещо друго? Компютърът ми наскоро беше изтрит и преинсталиран, така че го предполагам’s не е вирус.

Благодаря предварително!

 1. Кликнете върху Изтегляне, прозорецът се отваря и изображението на устройството се появява на работния плот
 2. Щракнете върху опцията Инсталиране в прозореца
 3. Изскачащо съобщение моли да стартира програма, за да се види дали може да се инсталира програма
 4. Щракнете върху да, и прозорецът се затваря, но след това отново се появява същото изскачащо съобщение
 5. Щракнете отново
 6. Програмата работи, а също така изтегля най -новата версия на TrendMicro
 7. Вместо най -накрая да се инсталира, той отваря друг прозорец, идентичен на този от началото (стъпка 1) и на работния плот се появява дублирано устройство
 8. Щракнете върху опцията Инсталиране в новия прозорец. Стъпки 3-6 Повторете се
 9. Сега най -накрая иска да инсталира програма
 10. Напуснах процеса тук, защото аз’Не съм сигурен дали е безопасно да продължите.

Покажете повече по -малко

MacBook Pro 13 ″, MacOS 10.14

Публикувано на 21 февруари 2022 г. 12:03 ч

Отговорете ми и аз (1) и аз (1) и аз

Въпросът, отбелязан като Apple препоръча

Потребителско ниво: Ниво 10

145 617 точки

Бих казал Спрете и не го инсталирайте. Не е нужно.

Покажете повече по -малко

Публикувано на 21 февруари 2022 г. 12:17

Подобни въпроси

Rosetta не успява да изтегли на новия ми MacBook Air с M1 чип. Изпробвах автоматична подкана с приложението, изпробвани терминални команди, но все пак не успява да изтегли? Rosetta 2 Vawn за изтегляне на моя MacBook . Аз управлявам Монтерей 12.4. Опитвайки се да отворите приложения за FileMaster и Freshmap. След това се появява автоматичната подкана да излезе с неуспешно зареждане на съобщение. Опитах да използвам терминал, но отново получих съобщение за грешка в терминала. Моля помогнете. Благодаря

Неспособен да инсталира Rosetta на New MacBook Pro Имам нов MacBook Pro 2021 (Monterey). Мигрирах данните ми през машината на времето. Не може да инсталира розета. Когато инсталацията изскача, получавам „неспособен да проверя за актуализации. Моля, проверете интернет и опитайте отново.„Това не е връзката (опитали сте от множество места.) Опитах да започна в безопасен режим и да инсталирам чрез терминал и да получа „rosetta не е налична.”Той вече не е инсталиран (приложенията няма да изпълняват това). Аз съм нулирал детска количка, изтрити vpn и по -чисти приложения и други предложения, които съм виждал. Всякакви други евентуално решения, които не са цялостни възстановяване? Благодаря!

Trend Micro Premium Security for Mac Review

Trend Micro Premium Security предлага добра защита за вашия Mac, но времето за сканиране може да бъде по -бързо

Публикувано на 25 януари 2023 г

Лого за сигурност на микро премиум

(Изображение: © Тенденция)

Присъда на водача на Том

Дори и с добра защита от злонамерен софтуер за Mac, изчерпателното сканиране и множество екстри, тенденцията Micro Premium Security не достига по отношение на скоростта на сканиране и това, което предлага онлайн порталът му.

Trend Micro Antivirus+ сделки за сигурност

(Отваря се в нов раздел)

Trend Micro Antivirus+

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Преглед (се отваря в нов раздел)

в Trend Micro (отваря се в нов раздел)

Професионалисти

 • + Добра защита
 • + Евтини
 • + Малко въздействие на системата
 • + Много включени екстри

Минуси

 • – Бавно първоначално сканиране
 • – Онлайн порталът е минималистичен
 • – VPN остава отделно приложение

Защо можете да се доверите на водача на Том?

Нашите писатели и редактори прекарват часове, анализирайки и преглеждайки продукти, услуги и приложения, за да ви помогне да намерите най -доброто за вас. Научете повече за това как тестваме, анализираме и оценяваме.

Днешните сделки за най -добра тенденция Micro Premium Security Suite

Използвайте ваучер Запазете 1.

(Отваря се в нов раздел)

Trend Micro Premium Security Suite

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

(Отваря се в нов раздел)

Преглед (се отваря в нов раздел)

в Trend Micro (отваря се в нов раздел)

Trend Micro Premium Security for Mac: Specs

Защита на злонамерен софтуер: добре
Въздействие на системата, фон: Светлина
Въздействие на системата, сканиране: Умерен
Съвместимост на MacOS: 10.15
Разширение на браузъра: Да
Защитна стена: Не
Втвърден/защитен браузър: Да
Блокира потенциално нежелани приложения: Да
Ransomware Rollback на криптирани файлове: Да
Мениджър на пароли: Не
Сканиране на сканиране: Да
Защита на уеб камера: Да
Системен оптимизатор: Не
VPN: Да
Резервно копие: Не
Опции за поддръжка: Телефон, имейл, чат на живо
Работно време: 24/7*
Електронна поща: Да
Телефон: Да
Прозорец за чат: Да
* Само премиум сигурност

С възможността да сканирате почти всяко кътче, Trend Micro’S Premium Security получава нашето кимване като най -изчерпателен и задълбочен начин да проверим за злонамерен софтуер на Mac. Дон’не бързайте обаче, защото сканирането отнема часове.

Все пак той предлага добра защита, атрактивни цени и множество екстри, настроени за сигурността. От друга страна, неговият VPN е отделно приложение без интеграция и микро онлайн порталът Trend Micro Online пропуска възможност за интеграция с нищо повече от начин за проверка на лицензи и плащане за тях.

Нашата Trend Micro Premium Security for Mac Review ще ви помогне да решите дали това е едно от Най -добрият Mac антивирусен софтуер апартаменти наоколо и ако’е правилният избор за защита на вашите компютри Apple.

  Trend Micro Antivirus+ Опции за абонамент за сигурност:

 • Trend Micro Antivirus+ сигурност за 29 долара.95 годишно (се отваря в нов раздел)

Trend Micro Premium Security for Mac Review: Разходи и какво’s покрити

Trend Micro все още предлага безплатно Приложение за домашно приложение (Отваря се в нов раздел), който осигурява дълбоки системни сканирания за намиране и премахване на злонамерен софтуер. Там’S също 30-дневен опит за пълната програма.

Междувременно платеният антивирус за Mac е основа за платеното приложение’S Сигурност. Освен блокирането на злонамерени прикачени файлове по имейл, тя включва защита от уеб камера и микрофон, както и добавки за браузър за микропроверки Trend. Струва 40 долара годишно за един компютър.

Пакетът за интернет сигурност обхваща три Mac или Windows системи за 80 долара и добавя родителски контрол. Неговият монитор за социални медии може да поддържа вашите акаунти във Facebook и Instagram чисти.

Trend Micro’S Максимален пакет за сигурност повишава цената до 90 долара годишно, за да покрие до пет устройства, които използват Windows, Mac, Android и iOS. Потребителите на Mac се променят, тъй като системният оптимизатор е само за Windows.

Premium Security е Trend Micro’S Флагмански апартамент за сигурност и версията, която погледнах. Той добавя идентификационна сигурност, която търси тъмната мрежа за вашата лична информация и предоставя съвети как да я поправите. Пакетът включва и неограничен VPN достъп за пет и 24/7 поддръжка. Струва 130 долара за 10 системи или 13 долара на потребител, но има стръмни отстъпки през първата година. Това е в средата на пакета на ценообразуването, като Intego струва повече от двойно, а Sophos струва по -малко от половината повече.

Да се ​​използва тенденция micro’s продукти за сигурност, вие’Ще се нуждая от macOS 10.15 (Каталина) или по -висока. Потребителите на Windows с базирани на Intel системи могат да го използват на всичко-от машина на Windows 7 до система Windows 11, докато тези с по-новите системи, базирани на ARM, се нуждаят от Windows 10 или 11. Андроидните телефони и таблети трябва да имат версия 5 или по -нови, докато iPhone и iPad изискват iOS 11 или по -нови.

Trend Micro Premium Security for Mac Преглед: Антивирусна защита

Независимо кой тенденция микро продукт получавате, всички те имат трислойна отбранителна структура. Започва с местно сканиране за заплахи, използвайки обширната му база данни от техники и експлоатации на злонамерен софтуер.

Там’S също мониторинг в реално време, който използва усъвършенствана проверка на поведението, за да търси потенциално опасни промени в системата, които могат да показват първите признаци на пробив. Тези тригери включват файлове, които се преместват тайно или криптирани.

Това е подкрепено с онлайн анализ, използвайки AI за анализ на нови потенциални заплахи. Trend Micro може да повдигне хеш версия на файл, с който се счита за подозрителен и потенциално опасен от вашия компютър за тази криминалистична оценка. Актуализациите на скенера се изпращат толкова често толкова почасови до компанията’s стотици милиони потребители.

Повечето от последните промени в микропродуктите Trend са били в неговите операции, за да ускорят откриването на злонамерен софтуер и да се оптимизират задачите. Trend Micro’S Defence Phalanx включва неща като възможността за блокиране на зареждането на нежелани приложения и спиране на имейли, които съдържат злонамерен код или опити за фишинг. Неговият скенер е чувствителен към заплахите за откуп, но липсват неща, които другите имат, като Intego X9’s способност да гледате вътре в iPhone или iPad, когато’s свързан към Mac компютър чрез USB.

Първоначално проектиран да улесни техническата поддръжка, инструментариумът за микро диагностика Trend е чудесен за тези, които обичат да знаят какво’се случва под капака. То’s Отделно приложение, което може да разбере какво да прави с карантирани файлове, да провери интернет връзката и да ви позволи да видите цялата програма’s Изключения. По всяко време, то’е мястото за спиране на някоя от тенденцията микро’S компоненти.

Trend Micro Premium Security for Mac Преглед: Антивирусна ефективност

В исторически план, тенденция micro’S Защитата е най -горната рафт с най -добрите резултати – или почти така – при оценки на трети страни. В Март 2022 г. Проучване на зловреден софтуер с тест, Trend Micro получи 99% резултат при намиране и изкореняване на вируси. Че’S Down от перфектния си резултат през март 2021 г.

От друга страна, Avast, Bitdefender и Norton отбелязаха 100% при едни и същи тестове. Въпреки това, всички участници нямаха фалшиви положителни резултати при изпитите на AV-тест този път.

Нещата се подобряват в Май-юни 2022 г. AV сравнителни тестове за сигурност на MAC, С тенденцията Micro получава 100% резултат на зловреден софтуер, от 99.6% резултат миналата година. Останалите в тълпата за защита на MAC, включително Avast и Bitdefender, съвпадат с това. От друга страна, Intego вкара малко по -ниски 96.8%.

Trend Micro отбеляза 99% за блокиране на потенциално нежелани приложения (PUA) от инсталирането. Това е наравно с Avast и Bitdefender. Отново Интго отбеляза малко по -ниски 97%, което означава, че няколко заплахи могат да се промъкнат.

Trend Micro Premium Security for Mac Review: Функции за сигурност и поверителност

При инсталиране на Trend Micro’S Софтуер, той предостави избора на автоматично добавяне. Добавките за сигурност работят с Chrome, Edge, Firefox и Safari. Те не само блокират сайтовете въз основа на тяхната репутация, но предоставят отметка до онлайн дестинации, определени като безопасни. Една от тенденцията микро’S Фокусните точки на сигурността се бори с нарастването на фалшивите уебсайтове.

Въпреки това, има няколко елемента, които изискват отделни инсталации и не са интегрирани в основната програма като функцията за сигурност на идентификатора, която предоставя личен резултат за защита на данните, за да помогне за подобряване на вашата онлайн хигиена. Той сканира за вашия номер за социално осигуряване и осем други параметъра в тъмната мрежа. Другите елементи, които Trend Micro поддържа отделно, включват Unarchiver за отваряне на различни компресирани файлове и adblock един за спиране на рекламите. Cleaner One Pro може да премахне боклуци файлове, но струва 60 долара годишно дори за абонати на Premium Security.

За разлика от версията на Windows, Trend Micro’S Software Mac има без пълен набор от родителски контроли, въпреки че филтърът на уебсайта е следващото най -добро нещо. Позволява на възрастните да избират и да изберат съдържанието, което да блокира или пусне. Той също може да бъде настроен на подходяща възрастова група, но липсва способността да се реже дете’S интернет връзка изцяло.

Като цяло, Trend Micro’S Software Software пропуска няколко задължителни задължения като защитна стена, мениджър на пароли и софтуер за архивиране.

Trend Micro Premium Security for Mac Review: Производителността и въздействието на системата

За да се измери въздействието на тенденцията на микроефектите’s софтуер и го сравняваме с други програми за злонамерен софтуер на Mac, използвахме Geekbench 5 Изчислен показател За да се оцени потенциала му за ефективност в критични точки. Този софтуер измерва цялостната производителност на система с акцент върху игри, редактиране на видео и други операции от висок клас. Нашата тестова система беше a Mac Mini с 3.2GHz M1 процесор, 8GB RAM и 256 GB съхранение (223GB неизползвани).

Преди да зареди софтуера, системата регистрира изчислителна оценка на Geekbench 5 от 19 903. След като беше зареден, но преди да се извърши някакво сканиране, Mac Mini’S резултат спадна с 1.4%, показвайки умерено количество системни режийни разходи. И все пак, това’малко вероятно някой да забележи разликата.

Докато провежда пълно сканиране, резултатът от GB5 спадна допълнително до 19.253, спад от 3.3%. Това го поставя в същия клас като Sophos Home Premium (на 3.9%), но много по -добре от Intego’s 6.3%, malwarebytes premium + поверителност’s 4.7% спад или McAfee обща премия за сигурност’s 4.8%. Никой не може да се доближи до сигурността на Bitdefender Premium’S 1% спад.

Имаше бавен старт, когато стана дума за сканиране. Trend Micro отне 3 часа, 16 минути и 19 секунди, за да се проучи Mac Mini’s задвижване и индексиране на неговите елементи. Изплащането е несравнимо с скенера, който разглежда 4,316 892 артикула, най-много от всеки софтуер за сигурност на Mac, който разгледахме. Добрата новина е, че след второто сканиране системата знае какво да се съсредоточи и направи същото сканиране за 33 минути и 49 секунди, като я привежда повече в съответствие с останалите.

Там’s не опция за бързо сканиране, но Trend Micro има интелигентно сканиране, което е подобно и разглежда местата, където инфекциите са по -вероятни. Той разгледа 6 642 файла в 36.9 секунди. Че’много по -бавно от Intego и Sopho’s две секунди сканиране, но трябва да е много бързо за повечето.

Trend Micro Premium Security for Mac Review: Интерфейс

Trend Micro’S MAC интерфейсът е малко остарял, но остава функционален с бял и сив вид, пренасочен с парченца зелено и оранжево. Прозорците могат да бъдат преместени наоколо, но могат’t работи на цял екран. В горната част на екрана за преглед е голяма отметка и “Защитен” Да покажеш всичко е добре. Ако там’Проблем, който би се променил на голямо червено “х”.

По-долу са включени/изключени превключватели за големи защити, включително откриване на заплахи в мрежата, сканиране в реално време и защита на камерата и микрофона. Докоснете областта на заплахата от мрежата, за да получите подробности за защитата на защитата на заплахата в мрежата. За щастие, той има плъзгач за избор на ниска, нормална или висока сканираща чувствителност.

Отварянето на сканирането в реално време разкрива параметрите на сканиране, включително сканиране на планиране. Секцията за защита на камерата няма дъщерен прозорец с подробности или избор.

В долната част на екрана е бутон за актуализация сега, за да проверите за нов софтуер. Бутонът за сканиране до него незабавно стартира интелигентно сканиране, което го прави една от най -бързите програми за проверка за инфекции. Трябва да се започне пълно сканиране от раздела за сканиране.

Следващата основна категория надолу е уеб секцията. В допълнение към зоната за защита на заплахите в мрежата, има още две: скенер за поверителност и филтър за уебсайт. Докато скенерът за поверителност проверява вашите взаимодействия в социалните медии и работи с Facebook, Twitter и LinkedIn, но не и Instagram, филтърът на уебсайта блокира някои от по -опасните аспекти в мрежата.

Trend Micro’S Feller Shield може да защити всичко, прибрано в него от промени, направени от Ransomware. Докато документи, музика, снимки и други са защитени по подразбиране, всяка папка или файл може да бъде добавена. Малката квадратна кутия в долната част е лесно да се пропусне, но може да добави всичко на USB флаш устройство към защитените папки.

Междувременно секцията за дневници показва какво’s в щита на папките, както и опасни посетени сайтове, блокирани сайтове и получени актуализации. Странно е, че когато секцията за дневници беше настроена да сканира резултатите, прозорецът остана празен дори след десетки сканирания.

Под линията на сгъване има куп микро добавки за тенденции, които вероятно трябва да бъдат част от основната програма като Proxy One Pro VPN услуга.

С точките на свързване в 59 държави VPN е добър начин за предаване на гео-блокирано съдържание или защита на комуникациите. Отдолу, то’s Отделно приложение, което добавя елемент от менюто, за да отворите VPN. Отне 3.2 секунди за свързване към сървър на Източно крайбрежие, който даде връзка от 192Mbps от моята номинално 200Mbps широколентова услуга.

То’е лесен за защита на нова машина. Почуках прегледа’s защитава друга област на устройството с “+” подпишете и избрах новата ми система’S операционна система.

В този момент успях да защитя тази машина, като изпратя имейл или използвах връзка за изтегляне.

Trend Micro Premium Security for Mac Review: Инсталиране и поддръжка

Trend Micro’S Софтуерът беше лесен за получаване и зареждане, но отне близо 19 минути, за да защити Mac. Всичко започна с получаването и пускането на 93.9MB инсталатор и му позволява да сканира системата за съвместимост.

След като се съгласих с лиценза и позволи на компанията да събира данни от моята система, още 71.2MB изтегляне започна. Инсталацията се изпълни без проблеми и трябваше да позволя достъп до програмния диск за инсталиране на няколко приложения. Накрая се регистрирах за микропрокант за тенденция, позволих на програмата да добави компанията’Разширенията на браузъра и програмата рестартираха системата.

Обаче бях’t Готово. Все още ми трябваше да настроя папките си за Shield Ransomware и да включа възможността за блокиране на заплахите в мрежата, сканирането в реално време и защитата на уеб камерата и микрофона. По -късно инсталирах приложението VPN, но всички тези неща трябваше да бъдат настроени да защитят по подразбиране. Последното нещо, което трябваше да направя, беше да проверя съществуването си с имейл.

Trend Micro предлага изчерпателен набор от елементи „Направи си сам“, за да помогне на потребителите да го инсталират, да се ориентират в неговия интерфейс и да извлекат максимума от него. Те връщат имейли, отговарят на телефона и предлагат чат на живо, но само клиентите за първокласна сигурност получават 24/7 услуга. Други потребители на микро тенденции трябва да се обадят от 5 до 17 ч. PT.

Trend Micro’s онлайн порталът ме остави да искам повече обаче. Може да помогне за организирането на лицензи и да ги прилагате в нови системи, но липсва всичко друго.

Други, по -специално Sophos, включват възможността за дистанционно сканиране и конфигуриране на защитата.

Trend Micro Premium Security for Mac Review: Долен ред

Чрез сдвояване на добра защита от злонамерен софтуер с ниско системно въздействие, Trend Micro’S Premium Security е не само евтин, но се предлага с много неща, които другите липсват, като полезна диагностична рутина. От друга страна, неговият онлайн портал е рудиментарен и много аспекти на програмата – включително VPN – остават отделни и неинтегрирани. С други думи, може да се предложи много, но трябва да ловите и кълвате, за да намерите и използвате всичко. Ако не’Не се нуждаят от неограничен VPN, McAfee общата защита на Mac може да бъде по -добър избор.

Trend Micro работи върху Mac M1?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Trend Micro работи върху Mac M1?

Пунктирано изображение

Често задавани въпроси за сигурност

Пунктирано изображение

Често задаван въпрос

 1. Кой е Trend Micro?
  Trend Micro е един от лидерите в антивирусния софтуер и компютърната сигурност, защитавайки клиентите от онлайн заплахи и загуба на данни. M1 Security Suite of Services се захранва от Trend Micro, той включва редица софтуер, който предлага здрава, бърза, лесна за използване и надеждна защита за вас и вашето семейство.

 • Семейство Windows® 7 (32 или 64-битова)
 • Windows Vista® Family (32 или 64-битов) сервизен пакет 1 или по-висок
 • Семейство Windows® XP (само 32-битово), сервизен пакет 3 или по-високо
 • Apple Macintosh компютър с PowerPC (G4 или G5) или процесор Intel
 • Mac OS X Tiger (Версия 10.4.11 или по -високо), Mac OS X Leopard (версия 10.5.5 или по -високо), или Mac OS X Snow Leopard (версия 10.6.4 или по -високо)
 • Windows 7 изисква 800 GHz (1 GHz препоръчана)
 • Windows Vista изисква 800 MHz (препоръчано 1 GHz)
 • Windows XP изисква 350 MHz (препоръчва се 800 MHz)
 • Computer Apple Macintosh ™ с Power PC ™ (G4 или G5) или процесор Intel ™
 • Windows 7 изисква 1 GB
 • Windows Vista изисква 512 MB (препоръчано 1 GB)
 • Windows XP изисква 256 MB (препоръчително 512MB)
 • 256 MB Минимална овен
 • 100 MB налично дисково пространство на твърд диск
 • Уеб браузър: Microsoft Internet Explorer 7.0 или 8.0 Mozilla Firefox® 3.5 или над Google Chrome ™ 10.0 или по -горе
 • Дисплей: Високоцветен дисплей с резолюция 800×480 пиксела или по-висока
 • PDF четец: всеки

Стъпка 2
Изберете своя избор на План за сигурност на M1.

Стъпка 3
Проверете и потвърдете своя избор.

Стъпка 4
След като се регистрирате, ще получите имейл за абонамент, който включва връзка за изтегляне и лицензния ви ключ.

Стъпка 5
След като изтеглите софтуера M1 Security Suite, ще бъдете подканени да въведете лицензния си ключ. След това ще получите онлайн защита на сигурността при успешно активиране на ключ за лиценз.

 1. Може ли моят неизползван лиценз за компютър да бъде пренесен в следващите месеци?
  Не, неизползваните лицензи за компютър не могат да бъдат пренасяни.

 1. Вече имам съществуващ антивирусен софтуер, инсталиран в моя компютър; Мога ли да стартирам M1 Internet/Ultimate Security и моя антивирусен софтуер едновременно?
  След инсталиране на Trend Micro Internet/Ultimate Security Software ще бъдете подканени да потвърдите премахването на всеки друг антивирусен софтуер, за да осигурите оптималната производителност на софтуера.

 1. Как да настроя родителския контрол?
  Стъпка 1: Щракнете върху раздела за родителски контроли, за да активирате функцията.

Стъпка 2: Първият път, когато имате достъп до функцията, ще бъдете подканени да настроите парола по подразбиране.

Стъпка 3: Ще видите въвеждащия екран на родителските контроли. Щракнете върху OK, за да продължите.

Стъпка 4: Можете лесно да включите или изключите родителските контроли.

Стъпка 5: Щракнете върху раздела Филтър за уебсайт в родителските контроли, за да персонализирате всеки профил въз основа на опциите на подкатегоризирания филтър или просто променете настройките за филтриране на уебсайта въз основа на настройките за възрастова група за автоматично разпадане.

Стъпка 6: Кликнете върху раздела График за достъп до уеб в родителския контрол, за да дефинирате предварително броя часове и дни (делнични дни/уикенди) на използването на Интернет.

Възрастова група Категории блокирани
На възраст 3-7 години (дете) Всички категории са блокирани по подразбиране за малки деца.
На възраст 8-12 години (преди тийнейджър) Възрастни или сексуални

 • Еротичен/ зрял
 • Гей/ лесбийка
 • Интимно облекло/ бански костюм
 • Голота
 • Порнография
 • Сексуално образование
 • Аборт
 • Престъпник/ съмнителен
 • Култов/ окултен
 • Нелегални наркотици
 • Насилие/ омраза/ расизъм
 • Оръжия/ военни
 • Избягване на хакерство/ прокси
 • Личност/ запознанства
 • Социални мрежи
 • Алкохол/ тютюн
 • Търгове
 • Хазарт
 • Еротичен/ зрял
 • Голота
 • Порнография
 • Престъпник/ съмнителен
 • Нелегални наркотици
 • Насилие/ омраза/ расизъм
 • Избягване на хакерство/ прокси
 • Алкохол/ тютюн
 • Хазарт

Можете да добавите или премахнете категории за всяка възрастова група, само като щракнете върху квадратчетата до всяка категория в списъка.

Избирането на персонализиран от падащия списък ви позволява да изберете всички категории, които бихте искали да блокирате.