Крис Хемсуърт се бори да държи Дебелия Тор в „Отмъстителите: Endgame“, излезе от „Star Trek“ през лош сценарий

Крис Хемсуърт се бори да държи Дебелия Тор в „Отмъстителите: Endgame“, излезе от „Star Trek“ през лош сценарий

След това Hemsworth се появява срещу Теса Томпсън в лятната палатка на Sony „Men In Black: International“ в театрите в цялата страна на 14 юни.

Най -накрая знаем как Тор се връща във форма за любов и гръм

Крис Хемсуърт действа като Тор в „Отмъстителите: Endgame“

За изненада на феновете на Marvel Cinematic Universe по целия свят, Тор (Крис Хемсуърт) натрупва значително тегло в „Отмъстителите: Endgame.„Скръбта и депресията на героя са основна точка във филма, тонизирайки способностите му, след като той достигна своя връх в нивото на силата по време на„ Отмъстителите: Безкрайната война “и предоставяйки поглед към психическото си състояние в дългосрочен план на неговия и ужасяващия поражение на Отмъстителите при Танос (Джош Бролин) ръце. While the Avengers do reverse the effects of the Blip and save the universe as they knew it at the end of “Avengers: Endgame,” Thor does not magically return to his prime fighting weight — he remains his new size when he sets off into space with the Guardians of the Galaxy and names Valkyrie (Tessa Thompson) the king of New Asgard on Earth.

Новият тийзър трейлър за „Thor: Love and Thund“ на Taika Waititi показва, че Тор отслабва в това, което публиката може само да се надява да се навие като забавна тренировъчна монтажа в съответствие с вдъхновената от 80-те години музика на трейлъра на трейлъра на ремаркето на трейлъра на трейлъра, вдъхновена. Докато трейлърът не разкрива много (феновете все още не виждат Gorr The God Butcher (Christian Bale) и му бяха предоставени само кратък поглед към завръщането на Джейн Фостър (Натали Портман) със силите на Тор), изглежда, че Тор ще се върне към пълната сила в новия филм. Въпреки привидно безкрайната дискусия, че неговата физика след издухване, изглежда, че самопровъзгласеният „най-силен отмъстител“ ще предприеме стъпки, за да се трансформира още веднъж.

Тор наддава на тегло след опустошаването на Blip

Крис Хемсуърт в Отмъстителите: Endgame

Загубата на Отмъстителите по време на „Avengers: Infinity War“ до голяма степен оставя оригиналния състав на MCU на екипа, макар и емоционално счупен, след като Blip изтрива половината от целия живот във Вселената. Тор го поема особено трудно; Той и асгардианците току -що бяха загубили родната си планета, когато Танос атакува оцелелите, убива Локи и наполовина на населението на Асгард.

Тор демонстрира колко мощен е всъщност през целия „Отмъстителите: Безкрайната война“, когато помага да се създаде бурята и подпомага отмъстителите, свързани със Земята на Ваканда. Богът на гръмотевиците почти убива Танос, дори след като злодейът придобива всичките шест безкрайни камъка, но го ранява в гърдите, все пак му позволява да откъсне половината от целия живот и да избяга. Когато Отмъстителите бързо се прегрупират в отварящата последователност на “Avengers: Endgame”, те улавят Танос доста лесно, след като той е унищожил камъните. Невъзможността на Тор да контролира яростта си при последното им поражение води до успешното му отбиване на главата на мъжа Титан във второ движение.

Когато “Endgame” се вдигне пет години след мисията на Отмъстителите да възстанови камъните, Тор е потънал в дълбока депресия, която го е отделила от останалата част от новата си общност на Асгард. Той приема провала на Отмъстителите лично, прекарвайки времето си, пиейки скръбта си и играейки Fortnite с Корг (Тайка Уайтити). Тор придобива значителна тежест и изглежда, че е хванат в психологически гняв над събитията от близкото минало; Когато Ракета (Брадли Купър) и Брус Банер (Марк Руфало) го посещават, той заплашва Брус само за споменаването на името на Танос.

Ако вие или някой, когото познавате, се борите с психичното здраве, моля, свържете се с Кризисна текстова линия Чрез изпращане на текстови съобщения до 741741, обадете се на Национален съюз за психични заболявания Помощна линия на 1-800-950-Нами (6264) или посетете Национален уебсайт за психично здраве.

Тор възвръща силата си, но не отслабва тежестта

Крис Хемсуърт и Рене Русо в Отмъстителите: Endgame

Несигурността и депресията на Тор играят значителна роля в мисията на неговата и ракетата за пътуване до Асгард през 2013 г., за да извлече ефира. Ракета дори трябва да напомни на Тор, че той не е единственият отмъстител, който е загубил хората в Blip или който изпитва лична отговорност за загубата от Танос. Дори след като пристигнат в Асгард, Тор се опитва да избяга от мисията под ръка, вместо да се изправи срещу отговорността на неговата и мисията на ракетата. Едва когато той говори с майка си Фрига (Рене Русо), той започва да вярва в себе си. Когато осъзнава, че все още може да призовава Мьолнир дори в тази нова времева линия, най -накрая разбира, че все още е достоен за своите сили, независимо от това, което е направил, какво му се е случило или дори как изглежда.

В началото на окончателния акт на „Отмъстителите: Endgame“, Тор веднага доброволно да обърне Blip с новата ръкавица за безкрайност, но останалата част от екипа отказва да го остави да притежава ръкавица. Завръщането на Танос изглежда дори го изчерпва – той призовава както Мьолнир, така и на бурята в последната битка на Отмъстителите с Лудия Титан и е развълнуван да види Стив Роджърс (Крис Евънс) е достатъчно достоен, за да владее Мьолнир, и също така, за да владее Мьолнир, и на Мьолнир, също така да владее Мьолнир, за да владее Мьолнир, Стив Роджърс (Крис Еванс).


Ключови точки:

 1. Тор наддава на тегло в „Отмъстителите: Endgame“ поради мъката и депресията си след Blip.
 2. Тор остава в новия си размер в края на „Отмъстителите: Endgame“, когато се отправя в космоса с пазителите на галактиката.
 3. Трейлърът за закачка за “Thor: Love and Thunder” предполага, че Тор ще отслабне в предстоящия филм.
 4. Наддаването на тегло на Тор е резултат от опустошителните събития на Blip, включително унищожаването на Асгард и загубата на брат му Локи.
 5. Депресията на Тор го кара да се изолира от новата си общност на Асгард и да се включи в саморазрушително поведение като пиене и игра на Fortnite.
 6. Несигурността и депресията на Тор играят значителна роля в мисията му да извлече ефира в Асгард.
 7. Разговорът му с майка му Фрига му помага да си възвърне увереността и да осъзнае, че все още е достоен за своите сили.
 8. Тор възвръща пълната си сила и се бие заедно с Отмъстителите в последната битка срещу Танос.
 9. Въпреки че си възвърне силата, Тор не отслабва тежестта, която той придоби в „Отмъстителите: Endgame.”
 10. Очаква се наддаването на тегло на Тор и последващата трансформация да бъдат разгледани в „Тор: Любов и гръм.”

Въпроси:

 1. Защо Тор наддаде на тегло в „Отмъстителите: Endgame“?
  • Тор набира тежест в резултат на мъката и депресията си след Blip и загубата на Асгард и брат му Локи.
 2. Тор отслабва ли тежестта в “Thor: Love and Thunder”?
  • Въпреки че не е изрично показано в тийзър ремаркето, се предполага, че Тор ще претърпи трансформация и ще отслабне тежестта.
 3. Каква роля играе депресията на Тор в „Avengers: Endgame“?
  • Депресията на Тор го кара да се изолира от своята общност, да се включи в саморазрушително поведение и да поставя под въпрос неговата достойнство и способности.
 4. Как Тор възвръща увереността си?
  • Тор възвръща увереността си чрез разговор с майка си Frigga, което му помага да осъзнае, че все още е достоен за своите сили.
 5. Тор си възвръща пълната си сила в „Отмъстителите: Endgame“?
  • Да, Тор възвръща пълната си сила и се бие заедно с Отмъстителите в последната битка срещу Танос.
 6. Тор ли е единственият отмъстител, който се бори със събитията на Blip?
  • Не, Ракета напомня на Тор, че не е сам в мъката си и отговорност за поражението пред Танос.
 7. Какво се случва с теглото на Тор в „Тор: Любов и гръм“?
  • Въпреки че не е показано изрично, се очаква Тор да отслабне в теглото, което е получил в „Отмъстителите: Endgame“ в предстоящия филм.
 8. Кой друг притежава чука на Тор, Mjölnir, в „Отмъстителите: Endgame“?
  • Стив Роджърс, известен още като Капитан Америка, е показано, че е достатъчно достоен, за да владее Мьолнир по време на последната битка срещу Танос.
 9. Кои са някои от саморазрушителните поведения, в които Тор се занимава по време на депресията си?
  • Тор прекарва времето си в пиене и игра на Fortnite с Корг като начин да се справи с мъката си.
 10. Обвинява ли се Тор за провала на Отмъстителите да спре Танос?
  • Да, Тор приема провала на Отмъстителите лично и се обвинява в поражението им.
 11. Ще продължи ли Крис Хемсуърт да изобразява Тор в бъдещите филми на Marvel?
  • В момента не е ясно дали Крис Хемсуърт ще продължи да изобразява Тор в бъдещите филми на Marvel отвъд „Тор: Любов и Гръм.”
 12. Кой е основният злодей в „Тор: Любов и гръм“?
  • Gorr The God Butcher, изигран от Кристиан Бейл, е основният злодей в “Thor: Love and Thunder.”
 13. Ще има ли Джейн Фостър и силите на Тор в „Тор: Любов и гръм“?
  • Да, Джейн Фостър, изиграна от Натали Портман, ще има силите на Тор в „Тор: Любов и Гръм.”
 14. Теглото на Тор има ли някакво влияние върху неговите бойни способности?
  • Наддаването на тегло на Тор в „Avengers: Endgame“ тонизира способностите му, но той възвръща пълната си сила в последната битка.
 15. Каква е датата на излизане на “Thor: Love and Thunder”?
  • “Thor: Love and Thunder” ще бъде пуснат на непотвърдена дата.

Крис Хемсуърт се бори да държи дебелия тор в ‘Отмъстителите: Endgame,’ Излязъл ‘Стар Трек’ Над лош сценарий

След това Хемсуърт се появява срещу Теса Томпсън в Sony’S лятна панталона “Мъже в черно: международни,” В театрите в цялата страна на 14 юни.

Най -накрая знаем как Тор се връща във форма за любов и гръм

Крис Хемсуърт действа като Тор в „Отмъстителите: Endgame“

За изненада на феновете на Marvel Cinematic Universe по целия свят, Тор (Крис Хемсуърт) натрупва значително тегло в „Отмъстителите: Endgame.„Скръбта и депресията на героя са основна точка във филма, тонизирайки способностите му, след като той достигна своя връх в нивото на силата по време на„ Отмъстителите: Безкрайната война “и предоставяйки поглед към психическото си състояние в дългосрочен план на неговия и ужасяващия поражение на Отмъстителите при Танос (Джош Бролин) ръце. While the Avengers do reverse the effects of the Blip and save the universe as they knew it at the end of “Avengers: Endgame,” Thor does not magically return to his prime fighting weight — he remains his new size when he sets off into space with the Guardians of the Galaxy and names Valkyrie (Tessa Thompson) the king of New Asgard on Earth.

Новият тийзър трейлър за „Thor: Love and Thund“ на Taika Waititi показва, че Тор отслабва в това, което публиката може само да се надява да се навие като забавна тренировъчна монтажа в съответствие с вдъхновената от 80-те години музика на трейлъра на трейлъра на ремаркето на трейлъра на трейлъра, вдъхновена. Докато трейлърът не разкрива много (феновете все още не виждат Gorr The God Butcher (Christian Bale) и му бяха предоставени само кратък поглед към завръщането на Джейн Фостър (Натали Портман) със силите на Тор), изглежда, че Тор ще се върне към пълната сила в новия филм. Въпреки привидно безкрайната дискусия, че неговата физика след издухване, изглежда, че самопровъзгласеният „най-силен отмъстител“ ще предприеме стъпки, за да се трансформира още веднъж.

Тор наддава на тегло след опустошаването на Blip

Крис Хемсуърт в Отмъстителите: Endgame

Загубата на Отмъстителите по време на „Avengers: Infinity War“ до голяма степен оставя оригиналния състав на MCU на екипа, макар и емоционално счупен, след като Blip изтрива половината от целия живот във Вселената. Тор го поема особено трудно; Той и асгардианците току -що бяха загубили родната си планета, когато Танос атакува оцелелите, убива Локи и наполовина на населението на Асгард.

Тор демонстрира колко мощен е всъщност през целия „Отмъстителите: Безкрайната война“, когато помага да се създаде бурята и подпомага отмъстителите, свързани със Земята на Ваканда. Богът на гръмотевиците почти убива Танос, дори след като злодейът придобива всичките шест безкрайни камъка, но го ранява в гърдите, все пак му позволява да откъсне половината от целия живот и да избяга. Когато Отмъстителите бързо се прегрупират в отварящата последователност на “Avengers: Endgame”, те улавят Танос доста лесно, след като той е унищожил камъните. Невъзможността на Тор да контролира яростта си при последното им поражение води до успешното му отбиване на главата на мъжа Титан във второ движение.

Когато “Endgame” се вдигне пет години след мисията на Отмъстителите да възстанови камъните, Тор е потънал в дълбока депресия, която го е отделила от останалата част от новата си общност на Асгард. Той приема провала на Отмъстителите лично, прекарвайки времето си, пиейки скръбта си и играейки Fortnite с Корг (Тайка Уайтити). Тор придобива значителна тежест и изглежда, че е хванат в психологически гняв над събитията от близкото минало; Когато Ракета (Брадли Купър) и Брус Банер (Марк Руфало) го посещават, той заплашва Брус само за споменаването на името на Танос.

Ако вие или някой, когото познавате, се борите с психичното здраве, моля, свържете се с Кризисна текстова линия Чрез изпращане на текстови съобщения до 741741, обадете се на Национален съюз за психични заболявания Помощна линия на 1-800-950-Нами (6264) или посетете Национален уебсайт за психично здраве.

Тор възвръща силата си, но не отслабва тежестта

Крис Хемсуърт и Рене Русо в Отмъстителите: Endgame

Несигурността и депресията на Тор играят значителна роля в мисията на неговата и ракетата за пътуване до Асгард през 2013 г., за да извлече ефира. Ракета дори трябва да напомни на Тор, че той не е единственият отмъстител, който е загубил хората в Blip или който изпитва лична отговорност за загубата от Танос. Дори след като пристигнат в Асгард, Тор се опитва да избяга от мисията под ръка, вместо да се изправи срещу отговорността на неговата и мисията на ракетата. Едва когато той говори с майка си Фрига (Рене Русо), той започва да вярва в себе си. Когато осъзнава, че все още може да призовава Мьолнир дори в тази нова времева линия, най -накрая разбира, че все още е достоен за своите сили, независимо от това, което е направил, какво му се е случило или дори как изглежда.

В началото на окончателния акт на „Отмъстителите: Endgame“, Тор веднага доброволно да обърне Blip с новата ръкавица за безкрайност, но останалата част от екипа отказва да го остави да притежава ръкавица. Завръщането на Танос изглежда дори го изчерпва – той призовава както Мьолнир, така и на бурята в последната битка на Отмъстителите с Лудия Титан и е развълнуван да види Стив Роджърс (Крис Евънс) е достатъчно достоен, за да владее Мьолнир, и също така, за да владее Мьолнир, и на Мьолнир, също така да владее Мьолнир, за да владее Мьолнир, Стив Роджърс (Крис Еванс).

Докато Тор лично не убива Танос, които срещат в кулминацията на „Отмъстителите: Endgame“, действията му се оказват задължителни в спасяването на половината на Вселената, изтрити пет години преди това преди пет години. В края на филма Тор тръгва с пазителите на галактиката, за да намери нова цел в живота, оставяйки нов Асгард на грижите на Валкирия.

Изглежда, че Тор е отново във форма в началото на Тор: Любов и гръм

Тор работи в Тор: Любов и гръм

В чисто новия тийзър трейлър на “Thor: Love and Thunder”, гласът на Тор се описва като символ на мира по пътя си, за да се озове във вселената след близнака. Трейлърът на тийзъра бързо показва, че Тор няма да остане по -голям от обикновено дълго в новия филм; Виждаме хумористичен изстрел от него, който изпълнява упражнения за бойно въже в стил Crossfit с гигантски вериги, докато носи шапка, която гласи „най-силен отмъстител.„В следващия изстрел Тор сваля палтото си, разкривайки, че е загубил цялата си тежест след издухване.

Дори след физическата му трансформация изглежда, че Тор може да избегне физически конфликт поне за началото на „Тор: Любов и гръм.„Трейлърът на филма на филма му показва, че се отдалечава от битка с пазителите на галактиката; гласовият му претенции дори твърди, че е свършил като супергерой и пътува по галактиката с Корг, докато основният конфликт на филма не се оформи. Очевидно Тор ще се върне в битка в някакъв момент от новия филм, този път с Джейн Фостър на негова страна като могъщия Тор – публиката все още не е видяла как Гор Божият месар ще го извади.

Крис Хемсуърт се бори да държи дебелия тор в ‘Отмъстителите: Endgame,’ Излязъл ‘Стар Трек’ Над лош сценарий

“Край на играта” Сценаристите Кристофър Маркус и Стивън Макфили защитиха Дебелия Тор срещу критиките на мазнината-фобия.

Крис Хемсуърт се бори да държи дебелия тор във всички Отмъстители: Endgame

Зак Шарф

Още истории на Зак

28 май 2019 г. 11:50

Покажете повече опции за споделяне

Една от най -големите тайни на “Отмъстителите: Endgame” беше въвеждането на Крис Хемсуърт’s thor като по-тежък алкохолик. Характерът’по -големият вид беше наречен “Дебел Тор” в интернет, но не всички се смееха на Тор’s Нов вид. “Край на играта” Сценаристите Кристофър Маркус и Стивън Макфели бяха обвинени в мазнина-фобия и се подиграват на затлъстяването, използвайки Тор’S Наддаване на тегло като източник на комедийно облекчение във филма. Хемсуърт разкри в нова история на сорта, че сценарият първоначално е върнал Тор обратно към мускулеста си физика по средата “Край на играта” Но че той се бори да запази “Дебел Тор” присъства през целия филм’S Време за изпълнение.

“Наслаждавах се на тази версия на Тор,” Хемсуърт каза на Variety. “Беше толкова различно от всеки друг начин, по който изиграх героя. И тогава той пое своя собствен живот.”

Докато Тор’По -голямата външност първоначално се използва за комедия, сценаристите защитиха избора, като казват Тор’Теглото на S никога не е препятствието, което героят трябва да преодолее. тор’S дъга в “Край на играта” е за това да натиска емоционално напред и да не се обсебва над наддаването на тегло. Както каза Маркус, “Ние решаваме проблема му [в края на филма] и той’не е тежестта му. Знам, че някои хора са чувствителни към някои от хумора, който идва от него, което разбирам. Но нашият проблем, с който искахме той да се справи, беше емоционалното му състояние, което майка му се обръща. И мисля, че той е идеалният Тор в края на филма и той’s носи някаква тежест.”

Свързани истории

The

Хемсуърт’Решението си да не позволява на Тор да отхвърли тежестта, докато героят му преодоля емоционалните му борби, позволи на тези две части на героя да останат отделни една от друга. Филмът щеше да попадне под повече реакция, ако сценарият предполагаше, че Тор’растежът на S беше обвързан по какъвто и да е начин да бъде мускулен над мазнините. Хемсуърт осъзна, че филмът може да направи точка за щастието, съществуващо извън образа на тялото, ако Тор’s по -големият външен вид никога не е изчезнал по време на изпълнение.

“Физически бяха добри три часа в косата и грима,” Хемсуърт каза за трансформацията. “Тогава протезният костюм, особено за сцената с изключване на ризата, това беше голям силикон, който тежеше около 90 килограма. Със сигурност беше изтощително. Имах тежести по ръцете и глезените, само за да ми се люлеят ръцете и краката, когато се разбърках през комплекта.”

Хемсуърт продължи, “Хората просто продължаваха да идват и ме гушкаха като голяма мечка или разтривайки корема ми, сякаш бях бременна. Или се опитвам да седя в скута си, сякаш бях Дядо Коледа. Получавате много привързаност. Чувствах се като старец, стар дядо, с куп деца наоколо. И тогава се разболявате от това, когато хората се появят и хванат корема ви.”

Актьорът също се открови да отхвърли следващия “Стар Трек” продължение. Хемсуърт първоначално е бил в преговори за участие в четвъртия “Стар Трек” Филм (Проследяването до 2016 г’с “Star Trek отвъд”), репресиране на ролята на капитан Кирк’S Баща, Джордж. Разговорите паднаха през август 2018 г. и по времето, когато парите бяха отчетеният проблем, но Хемсуърт каза на Variety, че всъщност сценарият го накара да излезе от панталона.

“Не’Чувствам се, че сме кацнали на причина да го преразгледаме,” Хемсуърт каза за сценария. “Не’не искам да бъда подчинен от това, което щях да донеса на масата.”

След това Хемсуърт се появява срещу Теса Томпсън в Sony’S лятна панталона “Мъже в черно: международни,” В театрите в цялата страна на 14 юни.

Крис Хемсуърт се бори, за да запази наддаването на тегло на Тор Отмъстителите: Endgame

Измислен герой, изпълнение, екранна снимка, тъмнина, игри, компютърна игра,

Една от най -смешните и най -тъжните части от Отмъстителите: Endgame виждаше падането на Тор. Любимият ни Бог на гръмотевиците премина през депресия след: 1) загуба на семейството си; 2) неговата родна планета; и 3) битката срещу Танос. Той реши да удави мъките си в бирата и много храна, която, честно казано, е вид релаксираща.

Крис Хемсуърт разказа Разнообразие че той се бори да запази наддаването на тегло на героя си през целия филм, тъй като оригиналният план беше Тор да отслабне Край на играта.

“Наслаждавах се на тази версия на Тор”, каза той. „Беше толкова различно от всеки друг начин, по който изиграх героя. И тогава той пое своя собствен живот.”

И това е още по -впечатляващо, когато научите колко време отне на Хемсуърт да се трансформира. „Физически беше, това беше хубаво три часа в косата и грима. Тогава протезният костюм, особено за сцената с изключване на ризата, това беше голям силикон, който тежеше около 90 килограма “, обясни той. „Със сигурност беше изтощително. Имах тежести по ръцете и глезените, само за да ми се люлеят ръцете и краката, когато се разбърках през комплекта.”

Хемсуърт добави, че оценява по-комедийната и приземна трансформация на Тор в Тор: Рагнарок и Край на играта, Както той каза, че се е почувствал „типик“ след това Отмъстители и Тор: Тъмният свят.

“Чувствах се малко в капан”, каза той. „Имах чувството, че съм типичен от всеки, който пише тези сценарии. Имам чувството, че създателите са останали там, където могат да вземат героя, и това беше всичко, което трябваше да предложи? Чувствах, че има много повече, които можем да направим.”

Седнал, човек, фотография,

Marvel Studios

Но ако сте загрижени за бъдещето на Тор, не се притеснявайте – Хемсуърт би искал да репресира героя си в бъдещите филми на Marvel. „Аз’D все още обичам да правя повече, за да бъда честен “, казва той. “И аз не’не знам какъв е планът. Чувствам се като ние’ve отвори такъв различен характер. Чувствам се по -енергичен за възможността къде може да отиде.”

Играйте иконата на триъгълника, която показва да се играе

Визуализация за това как Бри Ларсън се получи във формата на капитан Марвел

Глава на Теми Адебойле

Теми Адебоуейл преди това беше редакционен асистент в „Мъжко здраве“, обхващайки шоута като Survivor, Peaky Blinders и Tiger King. Преди своята развлекателна работа в MH, тя беше сътрудник на Newsroom, пишеше новинарски истории в марките на Hearst Digital Media. Теми харесва Риана, стълбището и Такос.

Star-Lord, съперничеството на Тор продължава, тъй като Крис Хемсуърт става малко прекалено засилен за „любов и гръм“

Крис Прат и Крис Хемсуърт

Въпреки че Тор и Звезд-Лорд бяха решили, че участието в битка с нож, за да определи кой е отговорен за кораба Отмъстителите: Endgame, Беше ясно, че съперничество между двамата герои от говеждокер разцъфтява. И докато ние’ще трябва да изчакам до Тор: Любов и гръм За да видят как ще се развие тази весела пасивно-агресивна динамика, актьорите, които играят героите.

Крис Хемсуърт публикува снимка на страницата си в Instagram, показваща на феновете, че Тор всъщност ще хвърли килограмите, които е придобил, след като обезглавя Танос и ще се върне към старата си изрязана от мраморна физика.

“Денят на мами днес. Реших да се почерпя с тази изключително голяма поничка, боже’s тежко,” Хемсуърт написа заедно с изображение на себе си (а “селфи,” Ако ще) повдигате гигантска гума и показване на доста впечатляващите му мускули.