Кредитен отчет на Transunion: Какво трябва да знаете и как работи

Резюме

1. Transunion предлага широка гама от безплатни и платени услуги на своите клиенти, включително Creditworks Basic и Creditworks Premium.

2. Transunion HK Mobile App стартира специален пакет за абонамент за спестяване, наречен „Услуга за мониторинг на кредита“, за да подкрепи потребителите при наблюдение и подобряване на тяхното кредитно здраве.

Абонаментни планове

Transunion предоставя различни услуги за управление на вашето финансово здраве и ще се овладеете с увереност.

Сравнение на различни подробности за услугата:

3. Услуга за напреднала кредитна предупреждение: Тази услуга уведомява потребителите чрез SMS и имейл.

4. Основна услуга за предупреждение за кредит: Общите условия се прилагат за всички закупени услуги, които не се възстановяват, не трансферируеми, нерезално и невъзстановими.

5. След като се абонира за кредитния отчет, резултата и услугата за сигнали, абонаментът ще се подновява автоматично всеки месец, докато не се анулира.

6. Общите условия могат да бъдат намерени в приложението Transunion HK.

7. Показаните екрани и информация са само за илюстрация. Действителните екрани могат да бъдат намерени в приложението Transunion HK.

Използване на уеб портал за абониране на Transunion Credit Report или Основна услуга за кредитни сигнали:

8. Понастоящем уеб порталът е достъпен за абониране на плана HK $ 280/месец* за услугата за кредитен отчет Transunion.

9. Новите членове трябва да завършат онлайн регистрация и удостоверяване чрез онлайн портала Transunion.

10. Съществуващите членове трябва да влязат в онлайн портала Transunion и да завършат процеса на удостоверяване.

11. Офертата с ограничено време за избрани клиенти приключи на 2 януари 2023 г. Общите условия могат да бъдат намерени на предоставената връзка.

Статия: Кредитен отчет на Transunion: Какво трябва да знаете и как работи

Trustpilot

12. Вашият кредитен отчет Transunion играе важна роля във вашите финансови цели и дори може да повлияе на операциите на вашата организация.

13. В Съединените щати има три основни бюра за кредитно отчитане: Equifax, Experian и Transunion.

14. Проследяването на различни кредитни отчети е необходимо за подобряване на кредитния си рейтинг и отключване на обезщетенията.

Често задавани въпроси

Q1. Какво е Transunion?

A1. Transunion е едно от основните бюра за отчитане на кредити в Съединените щати, които събират данни за генериране на отчети за потребителски кредит, които кредиторите използват за оценка на кредитоспособността.

Q2. Какво е кредитен рейтинг на Transunion?

A2. Кредитният рейтинг на Transunion числено показва кредитоспособността на потребителя, с диапазон от 300 до 850.

Q3. Какво е кредитен отчет за Transunion?

A3. Кредитният отчет на Transunion предоставя по -подробна информация за кредитната ситуация на дадено лице, включително последните запитвания, неизплатени заеми, пропуснати плащания, баланси на кредитни карти и други подходящи фактори.

Q4. Как работят кредитните резултати на Transunion?

A4. Точният алгоритъм, използван за генериране на кредитни резултати на Transunion, не е публично известен, но те разглеждат различни точки от данни от кредитни отчети, като съдебни решения, ипотеки и възрастта на кредитната сметка.

Q5. Какво се счита за добър кредитен рейтинг на Transunion?

A5. Според Transunion кредитен рейтинг от 720 или по -висок се счита за добър.

Забележка: Отговорите на въпросите се основават на информацията, предоставена в статията, и са пренаписани, за да се избегне директно копиране.

Кредитен отчет на Transunion: Какво трябва да знаете и как работи

Experian предлага широка гама от безплатни и платени услуги на своите клиенти. Най -популярните му услуги са Creditworks Basic и Creditworks Premium.

Насладете се на специалния пакет за абонамент на Saver чрез мобилно приложение Transunion HK!

Transunion HK Mobile Exclusive
Наскоро стартиран пакет за абонамент за Saver – „Услуга за мониторинг на кредита“
Подкрепете ви да наблюдавате и подобрявате кредитното си здраве!

Абонаментни планове

Transunion предоставя различни услуги, включително кредитен рейтинг и защита на идентичността и т.н. Що се отнася до управлението на финансовото си здраве и се овластявате да продължите напред с увереност.

Сравнение на различни подробности за услугата:

Услуга за предупреждение за усъвършенствани кредити

(Уведомете чрез SMS & E-mail)

Основна услуга за предупреждение за кредит

# Всички закупени услуги не могат да бъдат обменяни за пари и не се възстановяват, не се прехвърля, нерезално и невъзстановими.

*След като успешно се абонирате за кредитния отчет, оценка и предупреждение, ясно разбирате, че абонаментът ще се подновява автоматично всеки месец за неопределено време, докато не отмените абонамента.

Прилагат се условия. Моля те Натисни тук За подробности за условията за ползване.

Показаните екрани и информация са само за илюстрация. Моля, вижте приложението Transunion HK за действителни екрани. Logo Apple и Apple са търговски марки на Apple Inc., Регистриран в U.С. и други страни. App Store е услуга на Apple Inc., Регистриран в U.С. и други страни. Android и Google Play са търговски марки на Google Inc.

Използване на уеб портал за абониране на Transunion Credit Report или Основна услуга за кредитни сигнали:

(Уеб портал в момента е на разположение само за абониране на HK $ 280/месец* План за услуга за кредитен отчет Transunion)

– Нов член Моля, попълнете онлайн регистрацията и удостоверяването чрез онлайн портала Transunion според инструкциите.

– Съществуващ член Моля, влезте в онлайн портала Transunion и завършете процеса на удостоверяване (ако има такъв).

Офертата с ограничено време за избрани клиенти приключи в 23:59 на 2 януари 2023 г. Моля, щракнете тук За условията.

Кредитен отчет на Transunion: Какво трябва да знаете и как работи

Trustpilot

Вашият кредитен отчет Transunion диктува много по отношение на вашите финансови цели. Всъщност, докато Transunion понастоящем не оценява бизнеса, вашият личен кредитен рейтинг на Transunion може дори да повлияе на вашата организация’s операции. Това е особено вярно, ако се убеждавате’t установи вашия бизнес’S кредитен рейтинг.

В Съединените щати има три основни бюра за отчитане на кредити – Equifax, Experian и, познахте, Transunion – което означава, че има три отделни кредитни отчета, които трябва да се вземат предвид, докато се опитвате да изградите кредит. Поддържането на раздели на различни кредитни отчети може да изглежда непосилно, но то’е необходимо, ако искате да подобрите кредитния си рейтинг, отключване на света на обезщетенията, налични само за тези с високи кредитни резултати.

В това ръководство изследваме Transunion, как работи неговата система за оценка на кредити, предимствата на мониторинга на кредита и множество други свързани теми. Позволявам’и започнете!

Какво е Transunion?

Като една от основните бюра за отчитане на кредити в Съединените щати, Transunion събира данни за генериране на отчети за потребителски кредит, с които кредиторите могат да оценят кредитоспособността на потребителите. Понастоящем Transunion събира над три милиарда актуализации на кредит на месец от доставчиците на данни. [1] Трансунион. “Глобално присъствие“. Достъп до 31 август 2022 г.

Когато кредиторите, наемодателите или други подобни страни трябва да оценят потенциален клиент, те се свързват с Transunion (или някой от другите бюра за отчитане на кредити), за да получат кредитно досие. Вашият кредитен файл предоставя информация за вашия дълг, пропуснати плащания и други елементи, определящи възприеманата ви надеждност като потребител.

В допълнение към проследяването на финансови данни и доставка на кредитни отчети, Transunion предлага набор от потребителски продукти като защита на идентичността, кредитни сигнали и управление на портфейла. (Ние изследваме Transunion’най -популярните продукти и услуги по -долу по -долу.)

Какво е кредитен рейтинг на Transunion?

Кредитният рейтинг на Transunion числено показва колко е кредитен потребител. Колкото по -висок е резултатът, толкова по -кредитоспособни. Диапазонът на кредитния рейтинг е от 300 до 850, като 300 се считат за много лош и 850 отлични.

Какво е кредитен отчет за Transunion?

Докато кредитните резултати предоставят бърза оценка на това колко сте надеждни, кредитните отчети съдържат повече задълбочени подробности за вашата конкретна кредитна ситуация. Кредитните отчети на Transunion включват информация относно последните запитвания, неизплатени заеми, пропуснати плащания, баланси на кредитни карти и други съответни фактори.

Как работят кредитните резултати на Transunion?

Точният алгоритъм, използван за генериране на кредитни резултати на Transunion’t публично известен. Кредитните резултати на Transunion обаче използват редица точки от данни от кредитни отчети, за да определят всеки потребителски резултат. Съдебните съдебни решения, ипотеки и възрастта на кредитната сметка са само няколко от допълнителните фактори, влияещи върху кредитните резултати на Transunion.

Какво е добър кредитен рейтинг на Transunion?

Според Transunion, a “добре” Кредитният рейтинг е резултат от 720 или по -висока. За да ви дам по -добра представа за това, което вашият конкретен резултат съобщава на заинтересованите страни, тук’s Разбивка на Трансунион’S Кредитен рейтинг диапазон:

Точност на кредитен рейтинг на Transunion

Ако ти’да сте недоволни от резултата си, може би се чудите колко точни са кредитните резултати на Transunion. Transunion използва свой собствен алгоритъм за изчисляване на вашия резултат, за да отразява най -точно това, което те смятат за вашата достоверност да бъде. Въпреки че може да вярвате, че сте по -добър кредитополучател, отколкото вашият резултат показва, Transunion е доказал опит в определянето на вашите нива на риск.

Въпреки това, грешките могат да се случат! Не забравяйте да оспорите всички нелегитимни кредитни събития, на които се натъкнете на вашия доклад.

Ползи от мониторинга на кредита на Transunion

Ако ти’заинтересува се от Трансунион’s програма за мониторинг на кредита, IT’е важно, че разбирате неговите ползи. Позволявам’S Вижте различните предимства на използването на Transunion’S програма за мониторинг на кредита:

 • Проследявайте подобренията на кредита: Ако искате да изградите или поправите кредита си, наблюдението на кредитния ви рейтинг с Transunion може да оптимизира този процес.
 • Избягвайте измама: Проверката на вашия кредит рутинно може да помогне за смекчаване на клопките на измамите. Ако някой се опита да отвори акаунт с вашето име или номер на социално осигуряване, това се появява във вашия кредитен отчет.
 • Поправете грешки: Както бюрото за кредитно отчитане, така и кредиторите могат да правят грешки. Мониторингът на вашия кредит рутинно може да ви помогне да забележите грешки, след което можете да подадете спорове.
 • Разберете как работи кредитът: Ако искате по -добро разбиране за това как работи кредитът, мониторингът на резултата ви може да помогне. Вие’Ще видя как навременните плащания, процентът на вашето въртящо се кредитно използване и други фактори влияят на кредитния ви рейтинг във времето.
 • Остават подготвени за приложения: Като проследявате кредита си, винаги ще сте готови да кандидатствате за заем, кредитна карта или други форми на финансиране.

Плюсове и минуси на кредитните резултати на Transunion

Както при повечето неща, има предимства и недостатъци от получаване на кредитен рейтинг на Transunion:

Професионалисти

 • Безплатен отчет всяка година: Според закона на Съединените щати, Transunion трябва да предоставя на всички американски жители безплатен кредитен отчет всяка година.
 • Гама от продукти за мониторинг на кредита: Transunion предлага широка гама от продукти за мониторинг на кредити, което ви позволява да проследявате и по -добре да разберете вашата кредитна история.
 • Инструменти за предотвратяване на кражби: Transunion предлага инструменти и застраховка, за да намалите риска ви да станете плячка при измами с самоличност.

Минуси

 • Оплаквания от измамния маркетинг: Скорошно съдебно дело предполага, че Transunion е участвал в измамна маркетингова тактика.
 • Трудност при премахване на кредитни грешки: Много клиенти съобщават, че срещат проблеми с премахването на фалшиви кредитни артикули от техните отчети.
 • Скъпо: За да се получи достъп до целия Transunion’S Инструменти за проследяване на кредити, софтуерът за мониторинг на премията за кредит струва $ 29.95 на месец.

Колко струва мониторингът на кредита на Transunion?

Както бе посочено по -горе, цената на Transunion’Услугата за мониторинг на S е $ 29.95 на месец. Това включва неограничен достъп до център за мониторинг на кредити, чрез който можете да видите актуализации на живо на вашия резултат, да получавате сигнали за имейл и симулатори за оценка на достъпа, само за да назовете няколко от неговите премиум функции.

Ако не’Не искам да платите, за да наблюдавате кредита си, Transunion предоставя и опция за безплатен план, която разглеждаме по -отблизо по -късно в тази статия.

Прегледи и оценки на клиентите на Transunion

Графика на балон за звезда и сърдечна реч за преглед на клиентите за Transunion

Transunion е получил смесени отзиви от потребителите. Въпреки.

Наскоро Transunion се появи в новините поради проблеми, свързани с маркетинговите му кампании. Според Бюрото за по -добър бизнес (BBB), Бюрото за финансова защита на потребителите (CFPB) наскоро заведе дело относно измамния маркетинг и други потенциални въпроси. [2] Бюрото за по -добро бизнес. “Trans Union LLC“. Достъп до 31 август 2022 г. В обвинението също така твърдят, че Бюрото е нарушило законите за финансовата защита в своята информация за потребителите.

Какво’s Разликата между бюрото за трансунион и други кредитни отчети?

Въпреки че в Съединените щати има три основни бюра за отчитане на кредити, всеки използва подобни данни, за да разработи кредитни отчети. Въпреки че тези бюра отчитат най-вече същите фактори, свързани с кредита, има малки разлики между всеки.

Transunion срещу Experian

Experian предлага широка гама от безплатни и платени услуги на своите клиенти. Най -популярните му услуги са Creditworks Basic и Creditworks Premium.

Creditworks Basic е безплатен. Тази услуга ви предоставя вашия Experian Credit Report и FICO резултат. С този план резултатът ви актуализира месечно, като ви позволява лесно да го проследявате чрез приложението Experian.

Creditworks Premium струва $ 24.99 на месец, но той идва с редица инструменти за проследяване на кредити. Можете да настроите сигнали за имейл, да проследявате кредитните си резултати, генерирани от трите бюра за кредитно отчитане, и достъп до 1 милион долара покритие за кражба на лична карта.

Transunion срещу Equifax

Equifax предоставя продукти, подобни на тези, предлагани от Transunion на по -достъпна ценова точка. За 19 долара.95 на месец, клиентите на Equifax имат достъп до Equifax Complete Premier, който включва мониторинг на кредитните файлове, възможността за замразяване и размразяване на кредити, автоматизирани сигнали за имейл и 1 милион долара за кражба на лични кражби, сред другите полезни функции.

Ако това все още звучи като много, има по -евтин продукт, наречен Equifax завършен само за $ 9.95 на месец. Той предлага мониторинг на кредита, 500 000 долара в покритие за кражба на лични документи и други свързани функции.

Transunion продукти и безплатни услуги

Докато Transunion предоставя кредитни отчети на физически лица, кредитори и други страни, той също така предоставя редица други услуги. Тези услуги включват защита на идентичността, кредитни сигнали и други полезни инструменти. Позволявам’S Разгледайте трите основни потребителски услуги на Transunion по -долу:

Transunion True Identity

TrueIdentity ви позволява да настроите сигнали за мониторинг на кредита, които предотвратяват измамите с идентичност. Освен това се предлага с 25 000 долара в застраховка за кражба на лична карта. Най -хубавото е, че тази услуга е изцяло безплатна! Просто трябва да се регистрирате за това на уебсайта на Transunion.

Transunion Credit Lock

Можете да заключите вашите кредитни отчети за Transunion и Equifax с помощта на Transunion Credit Lock. Ако вашият отчет е заключен, всички кредитни заявления се отказват, докато не го отключите. Струва 29 долара.95 на месец, тази услуга може да ви помогне да избегнете отваряне на измамни акаунти.

Transunion Instant Alerts

Transunion Instant Alerts са отличен инструмент за потребителите, които искат допълнителни слоеве защита срещу измама. Когато се регистрирате за тази безплатна услуга, получавате сигнали за незабавно потвърждение за кредитни приложения на ваше име. Изисквайки вашето одобрение за всички заявки за вашия кредитен отчет, можете да спрете злонамерените участници да отварят акаунти на ваше име. На всичкото отгоре вие ​​вие’Ще знам кога някой се опитва да открадне вашата самоличност, което означава, че можете да предприемете допълнителни стъпки, за да противодействате на всички потенциални проблеми.

Причини за избор на мониторинг на кредит Transunion

Ако искате лесна за използване платформа за мониторинг на кредита, Transunion е отличен вариант. Най -изчерпателният план струва $ 29.95 на месец за премиум услуги за мониторинг на кредита. С този план можете да получите достъп до Transunion’най -модерните функции и преглеждайте кредитния си рейтинг по всяко време. Тези усъвършенствани функции ви помагат да разберете по -добре как работи кредитната отчитане, като същевременно ви предпазва от измамници.

Ако гореспоменатите инструменти са’T Основен приоритет за вас, Transunion предлага безплатна опция, наречена TrueIdentity, която предоставя всички основни характеристики на мониторинга на кредита.

Окончателни мисли: Кредитни отчети Transunion

Сега, когато разбирате кредитни отчети и кредитни резултати, това’S Време е да решите дали искате да се регистрирате за някой от техните мониторинг на кредитите или продукти за предотвратяване на измами. Компанията’Премиум инструментите могат да бъдат скъпи, но Transunion TrueIdentity е безплатен и предлага редица отлични предимства.

Докато Трансунион не’Понастоящем генерират резултати от бизнес кредити, собствениците на фирми могат да намерят личния си кредитен рейтинг на Transunion, който влияе върху операциите им, особено преди начинанието им да е установило собствен бизнес кредитен рейтинг. Например, трябва да получите търговска сметка за обработка на кредитни и дебитни плащания. Ако ти’D иска да приемате плащания с карти при отваряне, доставчиците на търговски акаунти ще оценят вашия бизнес’S ниво на риск, като обмисляте личния си кредитен рейтинг, както вие’Тепърва да изграждате вашия бизнес’S кредитен рейтинг. Тези, които искат да започнат бизнеса си на възможно най -добрия крак, трябва абсолютно да следят личните си кредитни резултати.

Отваряте ли вратите си скоро?

Дон’не изчакайте до последната минута, за да приемете плащанията!