Изцежда ли VPN батерията на вашия iPhone

Коефициентите не са във ваша полза и може да свършите услуга, изхвърлена от злонамерен софтуер, която да принуди телефона ви в ботнет или да предостави на вашия нападател пълни дистанционни права върху вашето устройство.

Съсипва ли VPN батерията ви?

Въпреки че е невъзможно да се предложи точен брой, консенсусът казва, че ако сте използвали VPN, докато вървите за типичния си ежедневен бизнес, можете да предвидите 5-15 процента намаление на живота на батерията над това, което бихте забележили, че обикновено сте забележили, че обикновено сте забележили, че обикновено забележите. (Източник)

По същия начин, VPN източва батерията? Със сигурност го прави. Когато използвате VPN, животът на батерията на устройствата с Android и iOS може да бъде подобрен с до 15%. Имайте предвид, че всички приложения на вашия телефон, които работят на заден план през цялото време, могат да източат батерията ви. (Източник)

Също така, той се пита, повреди ли VPN батерията на вашия телефон? Използва ли VPN батерията на вашия телефон? Когато използвате VPN, докато се занимавате с обикновените си ежедневни дейности, може да видите пет до петнадесет процента намаляване на живота на батерията, в допълнение към това, което бихте наблюдавали с мобилно устройство и интернет връзка. (Източник)

Второ, защо батерията ми се източва толкова бързо? Избягвайте обстоятелства, при които телефонът ви може да прегрява, особено ако е напълно зареден. Дори когато не се използва, батерията ви се източва по -бързо, когато се нагрява. Вашата батерия може да бъде наранена в резултат на това изтичане. Не е нужно да преминете от пълно зареждане до нула или от нула до пълно, за да обучавате телефона си за капацитета на батерията. (Източник)

Също така, който безплатен VPN е най -добър? Най -добрите безплатни VPN услуги, достъпни в момента, ProtonVPN е безплатна VPN услуга. Най -добрият безплатен VPN е наистина безопасен и предлага безгранична честотна лента. VPN (виртуална частна мрежа) Privado за безплатен VPN, изборът на сървъра е отличен. Крия.аз. Безплатен VPN, който е едновременно гъвкав и силен. Описване на ветрове. Богати на данни и сигурно едновременно. Безплатна версия на Hotspot Shield. Atlas VPN е виртуална частна мрежа. (Източник)

Хората също питат кой VPN консумира по -малко батерия? Време за изчакване и източване на батерията Поради начина си по поръчка на генериране и поддържане на тунели MTLS само когато е необходимо, FYDE не източва батерията толкова, колкото другите VPNs. Батерията на iPhone, например, продължава приблизително един ден, докато Fyde има почти малък ефект на батерията, дори когато е настроен на винаги включен режим. (Източник)

Трябва ли да настроя vpn на iPhone?

Въпреки че iPhone е много сигурен, той не може да се предпази от атаки, дебнещи зад публичните Wi-Fi мрежи. Когато сте свързани с публичните Wi-Fi мрежи, VPN връзка защитава вашия уеб трафик и данни от подслушване, устойчиво проследяване на реклами, Wi-Fi Spoofing и CyberCrimanals. (Източник)

Дали данни за източване на VPN?

Вярно ли е, че използването на VPN консумира повече данни? Да, използването на VPN при сърфиране в интернет консумира повече мобилни данни, отколкото да не се използва такива. VPN повишава използването на вашите данни отвсякъде между 4% и 20%, според нашите тестове за използване на данни VPN. Това увеличение на използването на данни зависи от различни променливи, включително VPN протокола, който използвате. (Източник)

Дали тъмният режим спестява ли батерията?

Превключването от светло в тъмен режим при 100 процента яркост спестява средно 39 процента до 47 процента мощност на батерията, според изследването на Purdue. Така че, ако екранът на телефона ви е толкова ярък, преминаването към тъмен режим може да му помогне да живее далеч по -дълго, отколкото ако сте го оставили в светлинен режим. (Източник)

Дали силата спира запазването на батерията?

Напускането на приложения на вашия iPhone е лош навик да влезете в. Приложенията, които са принудени да затворят, не запазват живота на батерията или системните ресурси. Дори изпълнителен директор на Apple каза, че това е неефективно. (Източник)

Кое е най -консумацията на батерия?

Приложенията за запознанства и социални мрежи са тези, които използват най -много батерия. Сред първите 20 най -лоши нарушители бяха Facebook, Snapchat, Instagram, LinkedIn, YouTube и WhatsApp. (Източник)

Наистина ли е необходим VPN?

Желателно е, дори препоръчително, да използвате VPN у дома, въпреки че не винаги е необходимо. Тъй. Друг проблем е, че свързването с далечен сървър може да доведе до намаляване на скоростта на връзката ви. (Източник)

Са безплатни vpns безопасни?

Безплатните VPN просто не са толкова сигурни. VPN услугите имат значителни разходи за заплащане, за да поддържат инфраструктурата и знанията, необходими за големите мрежи и да осигурят клиенти. Като потребител на VPN, можете да платите за премиум VPN услуга с вашите средства или да използвате данните си, за да платите за безплатни услуги. (Източник)

Са безопасни VPN?

Каква е сигурността на VPN? Използването на сигурна виртуална частна мрежа (VPN) за достъп до Интернет е добра идея. VPN Security гарантира, че всичките ви интернет комуникации са криптирани и защитени от любопитни очи. (Източник)

Изцежда ли VPN батерията на вашия iPhone

Коефициентите не са във ваша полза и може да свършите услуга, изхвърлена от злонамерен софтуер, която да принуди телефона ви в ботнет или да предостави на вашия нападател пълни дистанционни права върху вашето устройство.

Съсипва ли VPN батерията ви?

Докато’с невъзможно да се предложи a точен номер, Консенсусът казва, че ако сте използвали VPN, докато се занимавате с типичния си ежедневен бизнес, бихте могли да предвидите a 5-15 процента намаление В живота на батерията над и отвъд това, което вие’D Забележете нормално.

По същия начин, VPN източва батерията?

Със сигурност го прави. Кога Използване на VPN, батерията Живот на Android и iOS устройствата могат да бъдат подобрени с до 15%. Имайте предвид, че всички приложения на вашия телефон, които работят на заден план през цялото време, могат да източат батерията ви.

Също така, той се пита, повреди ли VPN батерията на вашия телефон?

Прави Vpn Използвайте телефона си’S батерия? При използване на a Vpn Докато се занимавате с обикновените си ежедневни дейности, може да видите пет до петнадесет процента намаление в живот на батерията, В допълнение към това, което бихте наблюдавали с мобилно устройство и интернет връзка.

Второ, защо батерията ми се източва толкова бързо?

Избягвайте обстоятелствата където си Телефонът може да прегрява, особено ако е така’с напълно зареден. Дори когато не се използва, батерията ви се източва по -бързо, когато е’s отопляе. Вашата батерия може да бъде наранена в резултат на това изтичане. Не’Не трябва да преминете от пълно зареждане до нула или от нула до пълно, за да обучавате телефона си за капацитета на батерията.

Също така, който безплатен VPN е най -добър?

Най-изящните Безплатен VPN услуги, налични в момента, ProtonVPN е a Безплатен VPN обслужване. Най-доброто Безплатен VPN наистина е безопасен и предлага безгранична честотна лента. Vpn (Виртуална частна мрежа) privado за a Безплатен VPN, Изборът на сървъра е отличен. Крия.аз. Безплатен VPN това е едновременно гъвкаво и силно. Описване на ветрове. Богати на данни и сигурно едновременно. Безплатна версия на Hotspot Shield. Атлас Vpn е виртуална частна мрежа.

Хората също питат кой VPN консумира по -малко батерия?

Изчакване и източване на батерията заради него начин по поискване на генериране и Поддържане на MTLS тунели Само когато е необходимо, FYDE не източва батерията толкова, колкото другите VPN. IPhone’S батерията, например, продължава приблизително един ден, докато Fyde има практически малък ефект на батерията, дори когато е настроен на винаги включен режим.

Свързани въпроси и отговори

Трябва ли да настроя vpn на iPhone?

Въпреки че iPhone е много сигурен, той не може да се защити от Атаките дебнат зад Обществени Wi-Fi мрежи. Когато ти’отново се свързва с Обществени Wi-Fi мрежи, a VPN връзката защитава Вашият уеб трафик и данни от подслушване, устойчиво проследяване на реклами, Wi-Fi Spoofing и киберпрестъпници.

Дали данни за източване на VPN?

Така ли Вярно че използването на a Vpn Консумира повече Данни? Да, използвайки a Vpn Когато сърфирането в интернет консумира повече мобилни данни отколкото да не се използва такъв. A Vpn повдига вашия данни Използване отвсякъде между 4% и 20%, според нашите Vpn данни Изпитване на употреба. Това увеличение на данни Използването зависи от различни променливи, включително Vpn протокол, който използвате.

Дали тъмният режим спестява ли батерията?

Превключване от светло в тъмен режим при 100 Процентната яркост спестява средно 39 процента до 47 Процентна мощност на батерията, Според Purdue Research. Така че, ако телефонът ви’S екранът е толкова ярък, преминаването към тъмен режим може да му помогне да живее далеч по -дълго, отколкото ако го оставите в светлинен режим.

Дали силата спира запазването на батерията?

Приложения за отказване На вашия iPhone е a лош навик влизам в. Приложенията, които са принудени да затворят, не съхраняват живота на батерията или системни ресурси. Дори изпълнителен директор на Apple каза, че това е неефективно.

Кое е най -консумацията на батерия?

Запознанства и Приложения за социални мрежи са тези, които използват най -много батерия. Сред първите 20 най -лоши Нарушителите бяха Facebook, Snapchat, Instagram, LinkedIn, YouTube и WhatsApp.

Наистина ли е необходим VPN?

то е желано, дори препоръчително, да използва a VPN у дома, Въпреки че не винаги е необходимо. Тъй като вашите онлайн дейности вече трябва да бъдат защитени от вашите Wi-Fi мрежа, защитена с парола, Може да не е от съществено значение. Друг проблем е, че свързването с далечен сървър може да доведе до намаляване на скоростта на връзката ви.

Са безплатни vpns безопасни?

Безплатни VPN просто не са толкова сигурни. Vpn Услугите имат значителни разходи за Плащане За да се поддържа инфраструктурата и знанията, необходими за големите мрежи и сигурни клиенти. Като Vpn Потребител, можете да Плащане За премия Vpn обслужване с вашите средства или използвайте вашите данни за Плащане за безплатни услуги.

Са безопасни VPN?

Какво е Сигурност на a Vpn? Използване на защитен виртуална частна мрежа (Vpn) за достъп до интернет е добра идея. Vpn сигурност може да скрие вашия IP адрес и да криптира историята на сърфирането си и той’все повече се свикват за осушаване на държавното наблюдение. VPN, от друга страна, няма да могат да ви държат при всички обстоятелства.

Използва ли ExpressVPN много батерия?

ExpressVPN е изчислени за използване само 1% от захранване на батерията докато работи на заден план за 25 минути. Ако бъде изгорен със скорост малко под 2% на час, период от 24 часа с експресвпн на непрекъснато може да доведе до използване на приблизително 48 процент на ден.

Кога трябва да включите VPN?

VPN осигуряват Най -добрата онлайн сигурност, Затова го дръжте по всяко време, за да се предпазите от нарушения на данните и кибератаки, когато използвате Обществен Wi-Fi, както и от Snoopers като ИНСП и реклама. Затова се уверете, че вашият VPN е включен по всяко време.

По -добре ли е expressvpn или nordvpn?

Срещу обобщения, Nordvpn е a превъзходно обслужване до expressvpn. То’s по -бързо, предлага повече мерки за сигурност, a по -голям избор на сървър, и е по -малко скъпо от expressvpn. То’S също по -добра алтернатива за използване на a VPN в Китай, и то’S отлично за стрийминг.

Има ли Apple собствен VPN?

Преглед. Вашето приложение може да установи и поддържа a Vpn конфигурация с помощта на един от Вградени VPN протоколи в MacOS и iOS с помощта на Лична VPN функционалност (Ipsec или ikev2).

Има ли Apple VPN?

Използване на стандартната индустрия виртуална частна мрежа (VPN) протоколи, iOS, iPados и MacOS осигуряват сигурни достъп до частни бизнес мрежи.

Кой VPN е най -подходящ за iPhone?

Най-доброто iPhone vpns През 2022 г. като цяло Nordvpn е най -добрият. Частен Интернет достъп VPN е най-рентабилният вариант. Surfshark е най -добрият вариант за Netflix. Най -доброто потребителско изживяване с помощта на ExpressVPN. Ipvanish е най -добрата услуга за криптиране. Най -добрият VPN за торент е protonvpn. Cyberghost има най -доброто обслужване на клиентите.

Използва ли VPN вашия wifi?

Vpns май Свържете се по клетъчна данни или над wi-fi, което предлагаме. Как мога да получа Vpn без да се налага да използвам моя данни? Свързвайки се с Wi-Fi мрежа, а не с лична гореща точка, можете да закупите a Vpn без да се използва данни.

Консумира ли VPN повече интернет?

И тук’s the лоша страна: Тъй като a VPN криптира Вашият данни, Вие’ще консумирам малко повече данни. Това е решаващ елемент за поверителност. Според някои оценки обаче, използвайки a Vpn може да увеличи количеството на данни Използвате отвсякъде между 5% и 15%.

Ускорява ли VPN интернет?

възможно ли е да Увеличете скоростта на интернет Използване на VPN? VPN може да увеличи скорост на някои услуги в определени условия. Специфичните видове трафик от време на време се прехвърлят или нарочно се забавят от интернет доставчиците; Например, някои големи доставчици на интернет услуги имат потиснати развлекателни услуги като Netflix.

Как мога да увелича здравето на батерията си?

Кога съхраняване то за a дълго време, запази го полузаредено. Заредете устройството си’s батерия до приблизително 50%, вместо да я зареждате напълно или напълно да я изхвърляте. За да предотвратите губенето на повече батерия, изключете джаджата. Поставете устройството си на студено, сухо място с температура по -малка от 32 ° C (90 ° F).

Как спестявате живота на батерията?

Тези предложения също могат да ви помогнат забавете периода когато твоят батерията вече не държи такса. Намалете Яркостта на екрана. Намалете продължителността на функционалността на изчакване. Използвайте режима за спестяване на мощност. Приложенията, които използват много електричество, трябва да се избягват. Поставете телефона си. Вашата операционна система трябва да бъде актуализирана. Намалете Броят на известията за натискане, които получавате. Дръжте контейнера на стайна температура.

Затваря приложенията добре за батерията?

Вярно ли е, че затварянето на фоновите приложения спестява живота на батерията? Затворените фонови програми не запазват живот на батерията. Хората се свързват ‘отворен на заден план’ с ‘бягане,’ Ето защо съществува това погрешно схващане за спиране на фоновите програми. Когато приложенията ви работят на заден план, те са в състояние, при което да ги възобновите е просто.

Увеличава ли приложенията за изтриване на живота на батерията?

Може да Изтрийте притеснението приложения изцяло и се наслаждавайте на Спестяване на енергия, или можете да влезете в приложението’s индивидуални настройки и се опитват да намалят използването на батерията си.

Поддържа ли приложенията ви отворена батерия за източване?

Грешно. И двете Apple и Google са проверили през изминалата седмица или две, че отхвърлянето на вашите заявления няма ефект върху вашия живот на батерията. Всъщност според Хироши Локхаймер, Android’S VP на инженерството, това може да влоши нещата. Че’наистина всичко, което трябва да знаете.

Какво убива батерията на вашия телефон?

И така, ето най -шестте най -много разпространени причини за вашия телефон’с батерия да се Изчерпайте се бързо. Дисплей с висок контраст. Позволявам’S започва с една от най -очевидните причини за мъртви батерия на телефона: Прекомерна яркост на екрана. Приложенията, които се изпълняват във фоновия режим на картина, е функция, която ви позволява да виждате две изображения един до друг. Поддържане на връзка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, изчерпано батерия на телефона Приложения, които проследяват местонахождението ви.

Какво източва батерията на телефона?

Докато някои източване на батерията могат да бъдат причинени от лошо проектирани или заразени с реклама приложения, които са постоянно се обажда вкъщи, ежедневни телефонни дейности често са виновниците – приложения, които често отиват Онлайн за актуализации, Приложения, които събуждат екрана на телефона, и Екран на телефона с висока разделителна способност себе си, който консумира много сила, за да ги запали

Какво изтощава батерията на телефона бързо?

Bluetooth, GPS, Wi-Fi, мобилни данни (И, разбира се, гореща точка за Споделете вашия интернет) са всички Известни функции на смартфона. Тези функции обаче използват по -голямата част от батерията. Когато не се използва, изключете го, особено ако батерията е ниска.

Заключение

The “Използва ли vpn iphone на повече батерия iPhone” е въпрос, който много хора са задали. Отговорът на въпроса е не, но зависи от вашето устройство и как използвате вашия VPN.

Това видео трябва да помогне:

The “VPN с ниска консумация на батерията” е въпрос, който е бил зададен преди. Отговорът на въпроса е да и не. Ако използвате VPN на телефона си, това няма да се отрази на живота на батерията ви. Ако обаче използвате VPN на вашия компютър, той ще изтощи батерията ви по -бързо.

Свързани маркери

 • Изцежда ли батерията за изпускане на сърф
 • Дали VPN източването на батерия Mac Mac
 • Дали vpn източва батерията Android
 • Reddit Reddit Reddit Reddit на VPN
 • Дали nordvpn източва батерията

Изцежда ли VPN батерията на вашия iPhone?

Дали VPN източва батерията на iPhone

Благодарим ви, че се регистрирахте до T3. Скоро ще получите имейл за проверка.

Имаше проблем. Моля, опреснете страницата и опитайте отново.

Като изпращате вашата информация, вие се съгласявате с Общите условия (се отваря в новия раздел) и Политиката за поверителност (отваря се в нов раздел) и сте на възраст над 16 години.

Честно е да се каже, че – в доста съществена степен – ежедневният живот се управлява от това колко далеч можем да разтеглим живота на батерията на нашия телефон. Тогава може да се притеснявате колко най -добрият VPN може да източи батерията ви. Особено когато става въпрос за iPhone VPN, с тези телефони, известни с това, че нямат най -ефективния живот на батерията.

С екрани, простиращи се до самите краища на Земята (или ширината на смартфона, така или иначе), да не говорим за двойни, тройни и дори модули на Quad Camera, тежащи по гърба на нашите телефони, смартфоните трябва да работят много по -силно. За съжаление тези водещи телефони не е задължително да имат голямата батерия на батерията, която да поддържа тези функции, а тежката ежедневна употреба, която много от нас излагат телефони.

Добавете към това допълнителен софтуер като VPN и може да се притеснявате, че ще изтощи батерията ви още по -бързо. Но дали използването на VPN на вашия iPhone напълно изчерпва дълголетието на батерията ви всеки ден?

Ние поставяме най -добрия си VPN на теста на iPhone, за да разберем колко VPN източва батерията на iPhone, както и предлагаме съвети за начините за спасяване на живота на батерията си, докато използвате VPN, и обясняваме защо те са чудесен инструмент, който да използвате на вашия Apple слушалка.

(Отваря се в нов раздел)

ExpressVpn – 3 месеца безплатно с всички 1-годишни планове (Отваря се в нов раздел)
ExpressVPN не е само нашата най -добра препоръка за VPN за потребителите на iPhone, а един от най -добрите общи VPN в цялата дъска. With a stunning app that’s every bit as stylish and intuitive as you’d expect on iOS, ExpressVPN also boasts superb security features, amazing speeds, as well as compatibility across a range of devices, ideal if you want a VPN to encompass your entire Apple ecosystem with Mac and iPad clients, too. Гледайте цялото най-добро съдържание от харесванията на Netflix, Disney Plus и iPlayer също с възможност да заобиколите георестриранията, всички от вашия iPhone.

Полза от 3 месеца, добавени към вашия 1-годишен план за Безплатно, както и безрискова пробна версия със своята 30-дневна политика за гарантиране на парите (се отваря в нов раздел), всички с ExpressVPN.

Преглед на сделката (отваря се в нов раздел)

Тест: Използването на VPN Dround Iphone батерия?

За да определим дали използването на VPN по същество източва батерията на iPhone, ние поставихме iPhone 12 Pro през звънеца с нашия най-висок избор на избори ExpressVPN (се отваря в нов раздел), извършвайки три различни, всеки ден задачи, средният потребител ще изпълни. Това включва:

 • Гледане на Netflix за 15 минути при всяко състояние с VPN включен и след това изключен
 • Превъртане и гледане на истории в Instagram за 5 минути във всяка променлива
 • Разглеждане на сафари за 5 минути във всяка променлива

Докато провеждахме този тест в реалния жизнен контекст, запазихме контролната променлива само на приложението ExpressVPN iPhone и или Netflix, Instagram или Safari Open. Другата ни контролна променлива беше последователна връзка през цялото време, разчитайки на Wi-Fi над клетъчния сигнал.

Разбира се, този тест няма да вземе предвид производителността на различни модели iPhone. С A14 Bionic Chip и iOS 14, пуснат с 12 Pro, iPhone 12 Pro в момента е най -добре изпълняващият се iPhone на пазара. Резултати за други модели като iPhone 11 или iPhone SE (2020) могат да видят вариации, особено при далеч по -стари модели като iPhone 6, 7 или 8.

Не, няма да се преструваме, че това е направено в строги лабораторни условия, но също така е важно да се отбележи външни фактори като настройки за опресняване на фона. Всеки собственик на iPhone ще има изтеглена собствена гама от приложения, както и различни приложения, включени и изключени за опресняване на фона. С фоново опресняване на значението приложенията непрекъснато работят, това означава, че използването на батерията може да се случва на друго място, както и от нашето VPN тестване. Известията за натискане също бяха запазени от харесванията на iMessage, WhatsApp и имейли, за да се повтори използването на реалния живот.

Резултати: Използването на батерия за iPhone за източване на VPN?

Първата задача, която изпълнихме, беше да гледаме 15 минути Netflix С VPN на и след това. Скачайки се на сървър в нашата собствена страна (Великобритания в този случай), за да не активираме чужда библиотека на Netflix, продължихме нашето пренавиване на уютните, бързи Gilmore Girls.

Начален живот на батерията – 97%.

След 15 минути Netflix с VPN ON – 95%

След 15 минути Netflix с изключен VPN – 93%

По време на двете променливи е имало загуба от 2% и в двата теста.

След това прекарахме 5 минути превъртане през Instagram и гледане на Instagram истории с VPN на и след това.

Начален живот на батерията – 91%

След 5 минути Instagram с VPN ON – 90%

След 5 минути Instagram с изключен VPN – 89%

Тук с VPN на батерията е спаднала с 1%, докато когато VPN е изключен, той остана същият. Въпреки че това може да се сведе до изключване на VPN, честно е да се каже, че взаимодействието със съдържанието на Instagram може да се различава, като емисията и историите да представят комбинация от изображения и видео, като гледането на видео съдържание, отбиване на батерията по -бързо, отколкото зареждането на снимки.

Накрая прекарахме време Разглеждане на сафари за 5 минути

Начален живот на батерията – 89%

След 5 минути сафари с VPN на – 88%

След 5 минути сафари с VPN изключен – 87%

За пореден път, подобно на Netflix, виждаме една и съща капка батерия и в двете променливи, този път с 1%.

Гмуркане в настройки, iPhone предлага възможността да видите здравето на батерията си и какви приложения смучат най -много батерия. Казва се, че 25 минути работещ expressVPN на заден план използва само 1% от батерията. За 24 -часов период с експресна на непрекъснато, тогава това може да види използване на приблизително 48% на ден Ако бъде изгорен ставка от малко под 2% на час.

Какво казват другите тестове за VPN източване на батерията на iPhone?

Разбира се, нашето малко тестване на използването на VPN на iPhone не беше точно най -напрегнатото и липсва по -широката картина по различни начини, по които човек може да използва своя iPhone, както и множеството модели на iPhone в циркулация.

Въпреки това, няма окончателно тестване в мрежата, въпреки че някои сайтове спекулират, че може да загубите между 5-15% през целия ден.

Как VPN източване на iPhone батерия?

Като приложение, което седи на вашия телефон точно заедно с други приложения за iOS, ExpressVPN и други VPN клиенти за iPhone ще използват батерията, докато те работят. Разбира се, VPN трябва да работи на заден план, докато изпълнявате други задачи. Подобно на имейлите, в които получавате известия Push или какъвто и да е вид приложение за картографиране, което ви позволява да се ориентирате в това, където тръгвате на пътуване, те тихо работят на заден план, следователно използвайки батерия и наистина, ако сте извън обсега на Wi-Fi.

Колко батерия използва, може да зависи и от редица неща, включително:

 • Колко силен е вашият сигнал Независимо дали на Wi -Fi или 3G/4G/5G – това е така със или без използване на VPN, като слушалката ви трябва да засилва силата, за да доставя задачи, когато сигналът е нисък.
 • процесор – Вероятно е iPhone 12 Pro да работи добре под натиска на включен VPN, тъй като процесорът му е оптимизиран да работи по -ефективно, без да вреда за живота на батерията. Вероятно е честно да се каже, че по -старите модели на iPhone ще имат батерии, които се оттичат по -бързо.
 • Ниво на криптиране – Има разнообразни опции за форматиране на криптиране там, в зависимост от това колко сигурна е необходима вашата информация. Това разбира се използва повече мощност на обработка, когато е силно криптирана.

Как можете да спестите живота на батерията, когато използвате VPN на iPhone

 • Включете своя VPN на вашия iPhone, когато имате нужда и го изключете, когато не го направите.
 • Ако откривате, че вашият VPN източва вашия iPhone с изключителна скорост, може да си струва да изпробвате друг VPN доставчик. Има много фантастични опции там. Същото важи и за най -добрия iPad VPN, като всяка услуга има свои собствени бонуси и слабости.
 • Вижте какви опции за настройки има за вашия VPN – някои могат да предложат функции на режима на спестяване на батерията, изключване на функции, от които се нуждаете, или дори да се похвалите с функция за автоматично свързване, така че той се свързва само със сървър, когато открие ненадеждна връзка.

Защо да използвате VPN на iPhone

Има много причини да използвате VPN на вашия iPhone, както и във вашите устройства на Apple – защо да не намерите най -добрия Mac VPN за вас с нашия специализиран ръководство за закупуване?

Докато Apple е известен с това, че изгражда джаджи, които са невероятно сигурни в сравнение с колегите му с прозорци и андроиди, злонамерените хакери и злонамерен софтуер са там, за да направят всеки опит да пробият и да откраднат вашата чувствителна информация и да шпионирате това, което сте готови да направите. Само за сигурността самото да имате приличен VPN за вашия iPhone помага да запазите вашите данни под заключване и ключ, криптиране на всякакви данни от край до край, докато изпълнявате харесванията на онлайн пазаруването или докато се занимавате с частна информация на работа.

Ако скоростта на изтегляне изостава, скачането на VPN може също да осигури изсветляване на бързите скорости с много VPN доставчици, предлагащи хиляди сървъри по целия свят, които биха могли да дадат вашата връзка тази допълнителна OMPH.

Разбира се, със сървъри по целия свят, това също духа всякакви георестрирания, с които се сблъсквате извън парка. Ако почивате в чужбина, но искате да получите достъп до абонамента си за Netflix, скачането на сървър, базиран във вашата родна страна, може да отвори портите, които да гледате, сякаш сте вкъщи у дома.

По същия начин, ако се сблъскате с блокове на уебсайтове или приложения, когато пътувате или в офис или училище, смяната на вашия сървър може да ви позволи да заобиколите всяко от това гео-ограничено съдържание.

 • Открийте как да свържете VPN на вашия iPad с нашето удобно ръководство
 • Вентилатор на Android? Можете да видите кой доставчик има най -доброто Android VPN Top Spot
 • Не съм сигурен за какво става въпрос за шум? Ето защо трябва да използвате VPN на телефона си

Може ли VPN да обърка телефона ви? Са безопасни VPN на телефоните?

Влад може да има степен по отглеждане на животни и управление на животновъдството, но в момента той разтърсва всичко, свързано със софтуера, варирайки от програми за тестване до писане на задълбочени прегледи за тях. Прочетете още

Актуализирано на 30 юли 2021 г

 • Много погрешно схващане по отношение на използването на VPN плава безпрепятствено по огромните канали на интернет, като например дали VPN може да обърка телефона ви или не.
 • Истината е, че само VPN не може да ви счупи телефона. Въпреки това, да не бъдеш достатъчно предпазлив може да доведе до неуспех на вашето устройство, а не непременно поради VPN.
 • Вижте най -добрите ни VPN, които можете безопасно да инсталирате на телефона си.
 • Посетете страницата Security Hub, за да научите повече за запазването на устройствата си сигурни.

Може ли VPN да обърка телефона ви?

Много погрешно схващане по отношение на използването на VPN плава безпрепятствено по огромните канали на интернет, като например дали VPN може да обърка телефона ви или не. То’вече общоизвестни, че повечето VPN анетират’t PC-ексклузивен.

В интерес на истината можете да разгърнете VPN на широк спектър от устройства, включително, но не само вашия рутер, таблет, телефон или дори вашата игрална конзола.

Едно от тях обаче не е като останалите. Телефонът ви има най -вероятно най -голямата част от вашите лични данни, така че има смисъл, че вие’ще се притеснявам от това, че VPN обърква телефона си.

Най -добрите VPN, които препоръчваме

ExpressVpn

Разгледайте мрежата от множество устройства с повишени протоколи за сигурност.

Вземете отстъпката ►

Частен достъп до интернет

Достъп до съдържание по целия свят с най -висока скорост.

Вземете отстъпката ►

Кибергхост

Свържете се с хиляди сървъри за постоянно безпроблемно сърфиране.

Вземете отстъпката ►

Безопасно ли е да използвате VPN на телефона си?

Популярните VPN доставчици като частен достъп до интернет и Cyberghost VPN имат няколко приложения, които са годни за различни устройства. Разгръщането на надежден VPN на вашия телефон не трябва да се различава от инсталирането на една и съща услуга на вашия компютър.

Вие’Ще получа повече поверителност и вашата връзка’S Сигурността значително ще се подобри. Още повече, помнете онези времена, когато сте се опитвали да ни гледате Netflix на телефона си и той не’t работа?

Е, ако си’Re на място извън САЩ, VPN може да ви помогне да заобиколите геоблока.

Частен достъп до интернет

Търсите VPN, който е безопасен за вашия телефон? PIA може да е това, от което се нуждаете.

$ 2.85/месец. Купи го сега

Сега за безопасността. Ние’Съвсем наясно, че инсталирането на VPN на вашия телефон е огромна стъпка, тъй като това изисква много разрешения. Въпреки това, бъдете сигурни, че вашият VPN прави само това, за да може да бъде по -ефективен.

Как иначе може да сърфира, например, да избухне вашето GPS местоположение, без да имате достъп до вашия GPS на първо място? И как PIA може например да осигури вашия wifi, ако не го направите’t предоставете достъп до него?

Може ли VPN да обърка телефона ви?

1. Ако го инсталирате от ненадеждни източници

Това за съжаление е една от най -сериозните грешки, които VPN потребителите правят. Моля, опитайте се винаги да избягвате изтеглянето на VPN от сенчести уебсайтове. По правило трябва да избягвате особено тези, които нямат SSL сертификати.

Освен това, Дон’t Опит за изтегляне на напукани VPN от уебсайтове на Warez.

Коефициентите не са във ваша полза и може да свършите услуга, изхвърлена от злонамерен софтуер, която да принуди телефона ви в ботнет или да предостави на вашия нападател пълни дистанционни права върху вашето устройство.

Инсталиране на зловреден софтуер на телефона

Google’S и Apple’магазините за приложения имат различни защити, които автоматично ще открият, ако има там’s Нещо не е наред с продукта в техния магазин.

Освен това както устройствата с Android, така и iPhone се възползват от вградени скенери, които могат да открият и предотвратят приложенията да навредят на вашите устройства. Стига да не’t Забърквайте настройките по подразбиране, VPN трябва да’не можете да объркате телефона си.

2. Ако използвате безплатен VPN

Това по никакъв начин не е възможност за дискредитиране на безплатни VPN. Има някои надеждни безплатни VPN, но повечето от тях не са точно безопасни.

Помислете за това по този начин: вие’Използване на услуга, която управлява стотици сървъри (което между другото струва много пари за поддържане) безплатно. Ако звучи твърде добре, за да е истина, вероятно не е’T.

Повечето безплатни VPN доставчици извършват странични операции, така че да могат да си позволят да стартират услугата си безплатно. По -често, отколкото не, те прилагат реклами в рамките на тяхната услуга, с които вероятно трябва да общувате.

Сега’не е точно класифицирана информация, че много реклами са пълни със злонамерен софтуер и/или шпионски софтуер.

Така че преди да блестите от радост от намирането на перфектния безплатен VPN, помислете, че може да обърка телефона ви и да навреди на вашата поверителност, а не да го защитава.

3. Ако корен/джейлбрейк си телефона

Вкореняване или затвор на вашето устройство е’t задължително лошо нещо. По същество ви дава повече свобода над вашето устройство, отколкото трябва да имате. Кара ви да управлявате нещата с администраторски права, ако искате.

От друга страна, много потребители избират да повишат своите разрешения на лични устройства, за да участват в незаконно поведение, като инсталиране на пиратски приложения (като напукани VPN) или преобладаващи сейф, настройки по подразбиране по подразбиране по подразбиране.

Вкоренен Android телефон

Ако корен/джейлбрейк на телефона си, най -вероятно ще спрете да получавате актуализации на OTA и вашето устройство ще бъде по -малко сигурно от всякога, ако не го направите’нямам представа за поддържането на сигурността му сами.

Сега към основния въпрос. Може ли VPN да обърка телефона ви, ако го’s Jailbroken или вкоренен? Да. Всъщност, ако устройството ви е напълно отключено, то’е по -лесно от всякога за злонамерени VPN приложения да поемат.

Дон’T инсталирайте схематични приложения на вашия телефон

За да обобщим, не, VPN приложенията могат’T объркайте телефоните си без допълнителна помощ. Използването на официални, надеждни източници за изтегляне на VPN приложения не трябва да представлява риск за вашия телефон.

Ако обаче планирате да вкоренявате/джейлбрейк на устройството си, изтегляне на напукани VPN приложения и инсталиране на вашите телефони, вие’Вероятно ще объркате телефона си сами.

Не на последно място, но не на последно място, трябва да избягвате определени безплатни VPN, които изглежда предлагат много в замяна на нищо.

Не забравяйте, че провеждането на VPN операция е скъпо и ако не сте’не плащайте за тази услуга с пари, вие’Определено трябва да плати по друг начин.

Връзката ви не е сигурна – уебсайтовете, които посещавате, могат да разберат вашите данни:

 • Вашият IP адрес:
  Зареждане

Използвайте VPN, за да защитите поверителността си и да осигурите връзката си.

Препоръчваме на частен достъп до интернет, VPN с политика без лог, код с отворен код, блокиране на реклами и много други; сега 79% отстъпка.

Изцеждат ли VPNS батерията на телефона ми? (4 полезни съвета)

Всички основни VPN услуги предлагат приложения за iOS и Android, за да можете да използвате вашия VPN на вашите мобилни телефони и таблети.

Може би се чудите колко батерия е необходима, за да може телефонът ви да стартира VPN на заден план? Че’s какво ние’ve се зае да проучи в тази статия.

Тук’s колко батерия използват VPN на мобилни устройства

Мобилните устройства обикновено консумират около 15% повече батерия, когато приложението VPN е свързано. Използването на батерията се влияе от това колко силен е клетъчният сигнал и колко интернет данни използва батерията.

Позволявам’и започнете!

Съдържание

Тук’е статия, която написахме за това колко точно батерия използва VPN.

Попитахме VPN услугите за използването на батерията

Използване на батерията VPN

Аз лично използвам expressvpn и аз’Също така използвайте и два други VPN преди (Cyberghost и Windscribe). Аз съм убеден’T забеляза някакъв основен ефект върху използването на батерията. Но тъй като щях да проуча тази тема, реших да попитам ExpressVPN и Cyberghost, две от по -големите VPN услуги.

Тук’s Какво ми казаха:

Според ExpressVPN:

“Що се отнася до консумацията на батерията, няма разлика в използването на VPN с други приложения за вашата батерия. Консумацията му е нормално, както всички други приложения. Просто препоръчваме да изключите VPN, ако вече не го използвате, така че да спечели’не се изпълнявайте в телефона си’s фон.”

Според подкрепата за чат в Cyberghost:

“Консумацията на батерията на телефона се влияе от това колко силен е сигналът на мобилната мрежа и много от връзката с мобилната мрежа за данни. Същото се отнася и за Wi-Fi връзки. I’Използвайки Cyberghost от доста време и за да бъдем откровени, потреблението е по -голямо с приблизително 15%”

Колко батерия използват приложенията на VPNS? (iPhone & Android)

Консумацията на батерията на iPhone и Android е доста около 10-15% според Cyberghost, както видяхме по-горе. В зависимост от това колко интернет данни използвате и няколко други фактора като:

 • Нивото на криптиране, използвано от VPN услугата
 • Колко силен е клетъчният сигнал
 • Дали приложението VPN работи на заден план постоянно

Повечето от VPN услугите използват силно 256-битово криптиране, което ще използва приблизително същото количество батерия, независимо кой VPN доставчик използвате. Може да успеете да намерите VPN доставчик, който да използва по -малко батерия на вашия телефон, но вероятно също ще означава, че не сте толкова добре защитени.

Клетъчният сигнал също играе жизненоважна роля тук.

Ако сте на много силен 3G, 4G или 5G сигнал на телефона си, използването на батерията ще бъде по -малко по -малко. Това е не само за приложението VPN, но и за телефона като цяло. Работата е там, че телефонът ще нанесе сигналния си приемник към макс, когато е там’s лоша връзка. Колкото по -близо сте до клетъчна кула, толкова по -малко батерия ще използва телефонът ви.

Че’е вярно и за приложението VPN.

То’не съм нещо, което можете да планирате деня си наоколо, искам да кажа, че клетъчните кули са там, където са и трябва да’не мисля твърде много за това, но това’е фактор, когато ние’Използване на батерията за говорене.

Когато обмисля собствения си опит от използването на моя iPhone с VPN услуги, аз’D Кажете, че батерията се консумира малко по -бързо, когато приложението VPN работи на заден план.

Със сигурност можете да запазите някакъв живот на батерията на телефона си, като изключите приложението VPN. Да работи на заден план ще използва захранването на батерията.

За секунда ние’Ще погледна дали трябва да включите и изключите VPN, за да удължите живота на батерията на телефона си. Но първо, нека’S Погледнете как VPN влияят на използването на батерията на iPad и други таблици.

Какво ще кажете за iPad?

IPads имат по -големи батерии от смартфоните, така че вероятно сте спечелили’t Регистрирайте всяка разлика. Можете да изключите VPN връзката, за да запазите малко батерия, но не би било толкова важно, колкото на телефоните.

Животът на батерията на iPad и други таблети има тенденция да бъде много по -добър, отколкото на смартфоните, така че трябва да’Не се изчерпвате твърде скоро, въпреки че през цялото време имате VPN връзката на заден план.

Но ако сте на стар таблет, може да се наложи да го включите и изключите. Ако не’Не използвайте своя iPad за онлайн игри, сърфиране и т.н. Определено можете просто да включите VPN, когато започнете да разглеждате и да удължите живота си на батерията малко.

Съвети за запазване на батерията, докато използвате vpns

Инсталирайте VPN на вашия рутер вместо това

Можете да изберете да инсталирате вашия VPN директно на вашия рутер в домашната си мрежа. Това ви позволява да изключите изцяло приложението VPN, когато сте’Вкъщи.

Това определено ще запази някакъв живот на батерията на телефона ви и има много други добри причини за това да направите това.

То’S най-добрият начин да го направите и по този начин можете да изключите приложението VPN на телефона си веднага щом сте преминали към вашата Wi-Fi мрежа.

На първо място, това ще ви позволи да се уверите, че всички устройства във вашето домакинство са защитени с криптиране и всички останали добри неща, които получавате с активен VPN, работещ между вас и интернет. И така, всички ваши мобилни телефони, iPad, лаптопи, smartvs и т.н. ще бъде защитен, когато инсталирате вашия VPN на рутера.

Донесете допълнителна мощност

I’M пътувам много, така че често използвам обществени Wi-Fi петна и необезпечени мрежи в ресторанти и хотели. И така, предпочитам да изпълнявам VPN програмата по всяко време. Това източва батерията на телефона ми малко по -бързо, така че се уверявам, че винаги имам външни банки с батерии с мен.

Всъщност в якето си имам много малка банкова банка, която винаги имам с мен. Може да презареди моя iPhone два пъти и ми позволява да премина през деня с моя VPN активен през целия ден. По този начин не съм’не трябва да се притеснявате колко батерия ще консумира приложението VPN.

Трябва ли да оставя vpn приложението през цялото време?

Като цяло, това зависи от това какви уебсайтове използвате и кои приложения сте инсталирали. Ако посещавате много необезпечени уебсайтове (без SSL/HTTPS), които смятате, че може да се опитвате да ви проследят или да ви атакуват’е важно, че поддържате своя VPN включен.

Но ако просто използвате телефона си (или таблет), за да разглеждате по -големите новинарски сайтове и уебсайтове, на които имате доверие, вие’вероятно ще се справи добре, без приложението VPN да бъде включено. Това ще ви спести малко батерия, ако включите VPN само когато посетите определени уебсайтове или използвате определени приложения, които не сте’t доверие.

Аз лично препоръчвам VPN услугата да се включва през цялото време на всички устройства, включително таблети и мобилни телефони. Знам, че често забравям да го включвам и изключвам, ако не реша да го поддържам активен по всяко време.

Рискът тук е, че може да забравите да изключите VPN, ако не го направите’не го поддържайте активен по всяко време. Това може да ви остави уязвим към необезпечен мрежов трафик и други теми в обществени Wi-Fi мрежи.

От друга страна, това ни каза ExpressVPN:

“За VPN приложение просто препоръчваме да се изключите с VPN, когато не се използва, защото ако сте го оставили свързан, без да го изключвате, когато не се използва, VPN ще работи на вашия телефон’s фон, който, разбира се, ще намали и живота на батерията ви.”

Така че, предполагам, че зависи от това колко сте структурирани.

Ако смятате, че ще запомните да включите приложението VPN, когато имате нужда, ще се оправите. Но ако ти’по -спонтанен и неструктуриран (като мен)’Вероятно по -добре с VPN, който работи през цялото време. Въпреки че ще използва повече батерия на телефона ви, отколкото да го включите и изключите.

Можете също да създадете персонализиран профил на вашия телефон, който ви позволява да имате конкретни настройки за Wi-Fi и LTE. То’е малко сложна и не е тема за тази публикация в блога, но тя’S със сигурност е изпълним за устройства с Android. Това ще позволи на приложението VPN да стартира автоматично, когато скочите на LTE.

Това ще се увери, че не сте’няма достъп до интернет, освен ако не се активира VPN връзката по телефона.

По този начин, вие не сте’не трябва да се притеснявате твърде много за това, че сте свързани с необезпечени мрежи.

Когато изключите VPN, телефонът няма да се получи онлайн, преди да го включите отново.

Не’не мисля, че това решение е възможно с iPhone, но трябва да е възможно с повечето устройства с Android. Ще трябва да знаете какво правите, макар че ще ви преведе през някои доста напреднали стъпки в процеса на настройка.