Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D преглед

Резюме

 • Canon представи EOS Rebel SL3, най -малкият и най -лекият DSLR някога.
 • SL3 използва 24MP APS-C CMOS сензор и процесор Digic 8.
 • Той предлага откриване на очите при използване на двоен пиксел AF и подобрен живот на батерията.
 • SL3 разполага с 4K видео заснемане със значителна култура.
 • Той има напълно артикулиран 3 “сензорен екран, 5 fps скорост на спукване и Wi-Fi способност.
 • SL3 ще бъде наличен в черно или бяло цветови опции, започвайки от $ 600 за само тялото.

1. Можете ли да снимате в 4K с Canon EOS Rebel SL3?
Да, Canon EOS Rebel SL3 предлага 4K видео заснемане, но се предлага със значителна култура.
2. SL3 има ли автофокус за откриване на очите?
Да, SL3 разполага с откриване на очите при използване на двоен пиксел AF.
3. Какъв е животът на батерията на бунтовниците SL3?
Rebel SL3 има значително по -добър живот на батерията в сравнение с предшественика си, с рейтинг 1,070 изстрела на заряд.
4. Можете ли да снимате във видеоклип 1080p с бунтовниците SL3?
Да, Rebel SL3 предлага възможност за видео запис 1080p.
5. Каква е цената на Canon EOS Rebel SL3?
Canon EOS Rebel SL3 започва от $ 600 за опцията само за тялото.
6. Каква е теглото на бунтовниците SL3?
Rebel SL3 тежи 15.84oz / 450g, което го прави много лек и преносим.
7. Има ли SL3 напълно артикулиран сензорен екран?
Да, SL3 разполага с напълно артикулиран 3 “1.04m-dot сензорен екран.
8. Можете ли да използвате SL3 с Wi-Fi?
Да, SL3 има Wi-Fi възможности за лесна свързаност и споделяне.
9. Какъв процесор се използва в бунтовниците SL3?
Rebel SL3 използва процесор Digic 8.
10. Кога ще бъде наличен Canon EOS Rebel SL3?
Canon EOS Rebel SL3 ще бъде достъпен в края на този месец.
11. SL3 идва ли с обектив?
SL3 се предлага като опция само за тяло или с 18-55mm F4-5.6 е включен STM обектив.
12. Може ли SL3 да стреля в режим на непрекъснато снимане?
Да, SL3 има непрекъснат режим на снимане със скорост до 5.0 fps.
13. Има ли SL3 асистент?
Да, SL3 има асистент за функции, който ръководи и предлага съвети за по -ефективна снимане.
14. Има ли оптимизация на цифровите лещи SL3?
Да, SL3 има оптимизатор на цифрови лещи, който коригира автоматично оптичното изместване, дори и без компютър.
15. Какви цветови опции са налични за Rebel SL3?
Rebel SL3 се предлага или в опции за черен или бял цвят.
Като цяло, Canon EOS Rebel SL3 предлага компактен и лек дизайн с впечатляващи функции, включително сензор с висока разделителна способност, разширени възможности за автоматично фокусиране и 4K видео запис. Това е универсална камера, подходяща както за начинаещи, така и за ентусиасти, които търсят преносим и способен DSLR.

Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D преглед

Цветовото предаване е как изглеждат снимките в реалния свят. Цветовото предаване в реалния свят няма нищо общо с точността на цвета, измерена в лаборатория. Цветовото предаване зависи от начина, по който производителят програмира всички цветни матрици, криви и таблици за търсене, за да генерират цвят от прочетените данни от сензора, и варира в широки средства между производителите, след като зададете камера от по подразбиране по подразбиране. Никога не снимам по подразбиране.

Ultra-Compact Canon EOS Rebel SL3 предлага откриване на очи AF и изрязано 4K улавяне

Canon представи EOS Rebel SL3, най -малкият и най -лекият DSLR някога. Той използва същия 24MP APS-C CMOS сензор като своя предшественик SL2, но добавя процесор Digic 8, откриване на очите при използване на двоен пиксел АФ, подобрен живот на батерията и 4K видео заснема. SL3 успява да обръсне малко от размера и теглото на SL2, което го прави много облицовка 15.84oz / 450g. Най -забележителният надстройка на камерата е новият му процесор Digic 8 и поддържа напълно артикулирания 3 “1 на SL2 1” 1.04M-DOT сензорен екран, 5 fps скорост на спукване и Wi-Fi способност. SL3 се гордее със значително по -добър живот на батерията от предшественика си; Много здравословни 1070 изстрела на заряд в сравнение с 650-те рейтинг на SL2. SL3 на пръв поглед се подобрява при видео спецификацията на SL2 1080p със запис 4K/24p, но това за съжаление е придружено от тежка култура като тази, която видяхме на неговия братя без огледала M50. Двойният пикселен автофокус също не е наличен при снимане на 4K видео. Canon EOS Rebel SL3 ще бъде наличен в края на този месец в черен или бял цвят опции за 600 долара само за тяло или $ 750 с 18-55 мм F4-5.6 е включен STM обектив.

Светлина в тегло, тежки в функции: Въвеждане на EOS Rebel SL3 Compact Digital SLR камера

 • Разполагат с помощник, който ръководи и предлага съвети за по -ефективна снимане
 • Непрекъснат режим на снимане до 5.0 fps
 • Оптимизаторът на цифровия обектив, който коригира автоматично оптичното изместване, дори и без компютър 5

EOS Rebel SL3 ще бъде достъпен в края на април за закупуване в черно -бял цвят опции за приблизителна цена на дребно от $ 599.99, само за тялото и $ 749.99 за тялото с EF-S 18-55 f/4-5.6 е stm обектив * . За повече информация, моля посетете САЩ.канон.com.

1 Включва батерия и SD карта с памет (потвърждава със стандартите на CIPA).1 Включва батерия и SD карта с памет (потвърждава със стандартите на CIPA).

2 съвместими с избрани устройства за смартфони и таблети (Android ™ Версия 5.0 или по -късно и следните устройства на iOS®: iPhone 4s или по -късно, ipad 3 -ти ген. или по -късно, iPod докосва 5 -ти ген. или по -късно) оборудван с Bluetooth® версия 4.0 или по -късно и приложението за свързване на камерата.

3 Въз основа на резултатите от тестовете за скорост на АФ ​​в съответствие с указанията на CIPA. Резултатите могат да варират в зависимост от условията на стрелба и обектива в употреба. Разчита на метода на вътрешно измерване. • Скорост на затвора: 1/500 или повече • Използван обектив: EF 50 mm f/1.8 STM • Бленда: В рамките на три стъпки от максимална бленда • Използване на напълно заредена батерия LP-E17, при 23 ° C

4 Наличните точки на AF могат да намалеят при снимане с AF изрязване или в режим на филма или в зависимост от настройките на камерата или приложените обективи.

5 до три обектива могат да бъдат регистрирани наведнъж в камерата.

*Наличието, цените и спецификациите подлежат на промяна без предизвестие. Действителните цени се определят от отделни дилъри и могат да варират.

Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D преглед

Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D

Canon сметки EOS Rebel SL3 / EOS 250D като най -малкия и най -леки DSLR. Това всъщност е неговият съвместен-122.4 x 92.6 x 69.8 -милиметровите размери са точно същите като на бунтовниците SL2 – докато черната опция тежи 4G по -малко от черния бунтовник SL2 при 449g, а опцията White е 5G по -светла от белия SL2 при 451g, всички тези измервания включват батерията и картата.

Nikon успява да победи това със своя модел D3500, който тежи 415G, въпреки че, както Canon посочва, Rebel SL3 е най -лекият DSLR с подвижен LCD екран. Във всеки случай такава малка разлика не трябва да бъде нарушител на сделката; Той е малък, лек и не се притеснява да се носи наоколо за продължителни периоди от време.

Тялото на Rebel SL3 следва почти същия дизайн като Rebel SL2, въпреки че Canon е направил редица малки ощипвания. SL3 губи някои от кривите на SL2 и приема по -ъглов стил, докато някои от контролите са едва доловимо рестайлирани. Бутонът за визуализация на дълбочината на полето е изпуснат от предната плоча, както и бутонът на флаш; За да повдигнете светкавицата, сега я издърпвате нагоре от един от канали на страни.

Бутонът Wi-Fi, който е грабнал горната плоча на Rebel SL2, също е отбит, както и варианта Creative Auto от режима на циферблата. Всичко това прави по -опростен дизайн, въпреки че не е задължително да се чувства като стъпка в правилната посока по отношение на лекотата на използване и експлоатация.

 • Canon EOS 250D (кафяв) в Amazon за $ 649 (отваря се в нов раздел)

В ръцете, EOS Rebel SL3 постига много добър баланс между преносимост, работа и обща работа. Докато тялото е много малко, хватката е почти адекватна, за да се побере добре в ръката със среден размер, а почивката на палеца също има достатъчно място, за да може палецът със среден размер да седи без затруднения.

Каучукът се използва само за ключовите части на тялото, които в този случай са хватката и почивката на палеца, но това подобрява обработката. Останалата част от тялото има гладко корпус и изглежда качеството на изграждане, за да отговаря на очакванията; Вероятно няма да се разпадне от общата употреба, но може да не се чука като камера с магнезий или алуминиева сплав, използван във външните му панели.

Повечето от бутоните имат добро пътуване и щракнете положително в тялото, въпреки че някои – по -специално бутоните ISO и Disp на горната плоча, както и бутоните за увеличение отзад – не предлагат толкова приятна обратна връзка, като са по -малки от останалите и се нуждаят от малко повече от натискане. На камерата има само един команден цифербла.

Едно малко досада е, че контролът на мощността е на позиция по средата между изключенията и позициите на филма. На практика е малко прекалено лесно да се преодолее този момент, когато включите камерата и да се озовете в режима на филма.

Изображение 1 от 4

Едно хубаво нещо за EF-S 18-55mm f/4-5.6 е STM обектив е, че успява да измери само 61.8 мм, без да се нуждае от прибираща се, заключваща конструкция. Този тип дизайн (досадно) става доста често срещан за лещите на Kit като тези, но фактът, че тук няма такъв, означава, че можете да започнете да снимате веднага щом захранвате камерата, без да се налага постоянно да заключвате и отключвате обектива.

LCD екранът има хубав дълбок жлеб над него, което ви позволява да го вземете и да го издърпате лесно от камерата лесно. Фактът, че можете да го завъртите, също означава, че можете да го приберете с екрана, обърнат към тялото, за да го предпазите от драскотини, когато не използвате камерата.

Автофокус

 • Dual Pixel CMOS AF с 3 975 избираеми точки
 • Откриване на очи AF и нова функция за аф на място
 • 9-точкова AF система при използване на визьор

Когато използвате визьора, AutoFocus се обработва от девет AF точки, подредени в познатия диамантен модел. Изглежда, че това е същата система, която видяхме вътре в предишния Rebel SL2 и, честно казано, е малко разочароващо.

Въпреки че обхваща разумна част от рамката и може да е добре за статични и по-отдалечени теми, ниският брой точки и разстоянието им една от друга правят фокусирането малко по-трудно, когато обектът е отблизо, и се нуждаете от точка, за да паднете някъде извън деветте предварително определени позиции.

Освен това не е добре за проследяване на движещи се субекти, което разчита на това, че точките са по-близки заедно, а фактът, че само една точка е кръстосан тип означава, че останалите осем са чувствителни само към детайли в една ориентация-това обикновено може да бъде малко по-скоро въпрос срещу нисък контраст и/или теми с ниска детайла, въпреки че камерата е изненадващо добре, за да намери фокус срещу доста безпроблемни теми.

Отново, както AF Spread, така и проследяването е нещо, което безразличните камери се справят много по -лесно, така че, ако смятате, че това е нещо, което вероятно ще бъде нарушител на сделката за вас – помислете усилено дали може да ви е по -добре с по -нова система.

В добра светлина системата върши добра работа с бързото насочване на предметите да се фокусират. В много добра светлина камерата може да се съсредоточи толкова бързо, колкото наполовина натиснете бутона за освобождаване на затвора, когато използвате 18-55mm f/4-5.6 е обектив STM Kit. Само когато става въпрос за превключване на фокуса между теми отблизо и далечни теми или обратно, системата забавя до по-спокойно темпо.

Dual Pixel CMOS AF е много изпитана система и това работи много добре. Той се подпомага от много отзивчив сензорен екран, който позволява да се измести бързо между различни теми, като просто натиска къде се появяват на екрана.

Системата Dual Pixel CMOS AF позволява на потребителя да позиционира AF точката в една от 3 975 различни области около рамката, когато използва изглед на живо. С други думи, ако искате да поставите точка навсякъде на екрана, трябва да можете да го направите доста лесно. Фактът, че можете също да използвате сензорния екран на камерата, за да се съсредоточите върху даден обект, като натиснете пръста си, където се появява темата, също трябва да ви даде представа колко точно можете да се съсредоточите върху каквото и да снимате.

Dual Pixel CMOS AF е много изпитана система и тук работи добре. Той се подпомага от много отзивчив сензорен екран, който позволява да се измести бързо между различни теми, като просто натиска къде се появяват на екрана. Лекото тегло на камерата също означава, че когато използвате или комплект обектив, или с подобна лека оптика, можете лесно да държите тялото в едната ръка и да използвате другата си, за да контролирате фокуса.

Също така помагането на точността е нова функция Spot AF, която е предназначена да помогне на потребителя да се съсредоточи върху по-малките теми, като предоставя по-малка от обичайната точка на AF. Системата с двоен пиксел CMOS AF също сега поддържа AF за откриване на очи, която е на ръка, за да помогне на портретите да запазят остри и фокусирани очи. Тази функция работи много добре на практика, бързо намирайки окото на обекта, след като откриването на лицето е започнало. Системата доста лесно се измества между очите, ако субектът е с глава към камерата, въпреки че в такива ситуации, фокусирани върху едното око.

Канон Бунтовник SL3

Canon SL3

Canon EOS Rebel SL3 (Наричан още Kiss X10 в Япония и EOS 250D в останалия свят, 15.7 унции./445G с батерия и SD карта, $ 649) и EF-S 18-55mm е II (което просто се случи да бъде удобна; версията на комплекта се предлага с най-новите 18-55 мм е STM. по -голям.

Този 100% най-големият източник на поддръжка на уебсайта без нежелани е всичко, независимо от страната, в която живеете – но аз получавам Нищо за моите усилия, ако се възползвате от възможността да го получите другаде. Canon не запечатва кутиите си по никакъв начин, така че никога buy at retail or any other source not on my personally approved list since you’ll have no way of knowing if you’re missing accessories, getting a defective, damaged, returned, dropped, incomplete, gray-market, store demo or used camera — and my personally approved sources allow for 100% cash-back returns for поне 30 дни, ако не го направите любов новата ви камера. Използвал съм много от тези източници от 70 -те години Защото мога да го пробвам в собствените си ръце и. Купете само от одобрените източници, които съм използвал от десетилетия за най -добри цени, обслужване, политики за връщане и подбор.

Canon SL3

Canon EOS Rebel SL3. по -голям.

Canon SL3

Canon EOS Rebel SL3. по -голям.

Примерни изображения отгоре

Това са само снимки; Истинската ми работа е в моята галерия.

Всички те са изстреляни ръчно като нормални (стълбищни икони) JPG; Не са използвани или необходими статив, фини (четвърт кръг) JPG или RAW CR3 файлове.

Всичко, което направи, беше дъжд, докато написах този преглед, така че моите изображения на SL3 бяха скучни. Затова показвам изображения, заснети с Canon Rebel T100 вместо това, което е далеч по -лоша камера с подобно непоследователен автофокус, далеч по -ниска висока ISO производителност и изпълнение и не корекции на обектива. Това мога да получа тези остри, цветни снимки от T100, които струват около половината от това, което SL3 прави с долния нестабилизиран комплект на T100 във всякакъв вид светлина, със сигурност мога да се справя още по -добре със SL3:

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Къща, 9:34, 04 декември 2022 г. Canon Rebel T100, EF-S 18-55mm III при 39 мм при F /11 при 1 /320 при Auto ISO 100 (LV 15.4), като изстрел. По-голям или камера-оригинална 18 MP © 4 MB JPG файл.

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Испански флаг, 11:07, 04 декември 2022 г. Canon T100, EF-S 18-55mm III при 44 мм при F /14 при 1 /400 в Auto ISO 100, -0.7 Спира компенсация на експозицията (LV 16¼), лъчезарен софтуер за снимки, перспективна корекция в Photoshop CS6 (от 2012 г.). По-голям или камера-оригинал 18 MP © 7 MB JPG файл.

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Плодове, 11:10 ч., 04 декември 2022 г. Canon T100, EF-S 18-55mm III при 47 мм при F /10 при 1 /250 в Auto ISO 100, 0.3 Спира компенсация на експозицията (LV 14.6), като изстрел. По-голям или камера-оригинал 18 MP © 3.7 MB JPG файл.

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Листа, 11:36, 04 декември 2022 г. Canon T100, EF-S 18-55mm III при 55 мм при F /8 при 1 /200 в Auto ISO 100, -0.7 Спира компенсация на експозицията (LV 13.6). По-голям или камера-оригинал 18 MP © 5 MB JPG файл.

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Чайка по залез, 16:32, 05 декември 2022 г. Изрязани от Canon T100, EF 100-400mm f/4.5-5.6 L е II на 400 мм при f /9 ръчен при 1 /200 в Auto ISO 800, -0.7 Спира компенсация на експозицията (LV 11.0), Radiant Photo Software. По-голям или камера-оригинал 18 MP © 3.3 MB JPG файл.

За този кадър изскочих вградената светкавица, която помага на чайната да изскочи от заден план и добавих светлината на улостта в окото на чайката. Fill Flash е важен.

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Луната, 16:32, 05 декември 2022 г. Изрязани от Canon T100, EF 100-400mm f/4.5-5.6 L е II при 400 мм широко отворено при f/5.6 Ръчно поддръжка на 1 /640 на секунда в Auto ISO 320, -0.7 Спира компенсация на експозицията (LV 12.7), Radiant Photo Software. По-голям или камера-оригинал 18 MP © 1.9 MB JPG файл.

18MP е много резолюция за изрязване на остри изображения. Ето и изображеното изображение:

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Canon T100 EOS 4000D Примерно изображение Файл с изображение

Въведение отгоре

Купувам само от тези одобрени източници. Не мога да вауча за реклами по -долу.

EOS Rebel SL3 е ултра лека и евтина камера с страхотна обработка на изображения, корекции на обектива и чудесна висока производителност на ISO – но има скапана автоматична работа, която може да доведе до меки изображения. Той има същото превъзходно цветово предаване и ергономия като другите камери на Canon, така че е забавно и лесно да се снимате, а снимките, които са във фокус, изглеждат страхотно-но те не винаги са в перфектен фокус.

SL3 има прелистващ сензорен екран LCD и основен 9-точков ПМ чрез визьора, както и много опции за изглед на живо и повечето от това, което очакваме от модерен DSLR.

EOS Rebel SL3I, наречен Kiss X10 в Япония и EOS 250D в останалия свят.

По -малко скъпият бунтовник T7 и Rebel T100 нямат мощност на обработка за съвременни корекции на обектива, което може да доведе до изкривяване, цветни ресни и ужасни високи ISO производители, докато SL3 има силата да коригира всичко това.

Най -лошото в този евтин DSLR е, че системата му за автофокус не винаги получава перфектен фокус. Всеки толкова често и по -често от бих искал, той просто пропуска и дава по -меко изображение. Това беше често срещано в ранните DSLRs, но днес го няма в iPhone и камери без огледала, които почти винаги получават всяко изображение в перфектен фокус – стига да ги използвате правилно. Дори се използва правилно, SL3 ще получи случайно изображение извън фокус. Това не е голям проблем с обикновения EF-S 18-55mm е STM комплект обектив, а основните лещи, които повечето хора използват с тези камери, но използвайте професионални EF 50mm f/1.2L при f/1.2 и резултатите не винаги са красиви.

Без огледалата EOS R10 има по -бърз, по -умен и по -последователно точен автофокус от този SL3 и не струва толкова много повече. Вземете R10, ако можете.

Докато автофокусът на SL3 не печели никакви награди, в противен случай изображенията му имат същия страхотен цвят, който получавам от всичките си други камери за екзотични канони. Докато сте на фокус, изображенията от SL3 изглеждат същите като от всяка друга по -скъпа камера на Canon. Всъщност високата производителност на ISO на SL3 е малко по -добра от EOS R10.

Canon SL3

Ново от SL2

Икона на синя топка © kenrockwell.com

Удвояване на живота на батерията, оценена с 1630 редовни снимки срещу само 840 снимки за по -стария SL2.

Икона на синя топка © kenrockwell.com

4K видео, първо във всяка бунтовническа камера.

Икона на синя топка © kenrockwell.com

Първият DSLR на Canon с двойно пикселно откриване на очите AF в изглед на живо.

добре

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Тъч скрийн.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Ултра-високо качество на изображението с оптимизатор на цифрови обективи.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Отлично високо ниво на ISO.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Ултра дълъг живот на батерията, оценен с 1620 снимки редовно снимане.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Квадрат, 4: 3 и 16: 9 режими на изрязване, но те са достъпни само в изглед на живо.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Ултра светлина.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Евтини.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Вградена светкавица.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Доста тихо да започнете с.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Програмируемо менюто ми от менюто.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Flippy екран (въпреки че предпочитам фиксирани екрани).

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

100% u. С. A. -Въз основа на висококачествена техническа поддръжка на (800) OK-Canon.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Wi-fi.

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Bluetooth LE V4.1.

Лошо

Икона на червената топка © kenrockwell.com

Непоследователно автофокус. Процент от изображенията просто ще бъде извън фокус.

Липсва

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Auto ISO е напълно основен. Можете да регулирате максималното разрешено ISO, но не можете да регулирате минималната скорост на затвора. SL3 избира минимална скорост на затвора въз основа на фокусно разстояние и това е.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Квадрат, 4: 3 и 16: 9 Режимите на изрязване са достъпни само в изглед на живо.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Няма слот за втора карта.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Няма електронно ниво.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

ISO се задава само на пълни спирки, които предпочитам (Auto ISO комплекти на трети спирки).

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Няма издърпана ISO 50.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Без USB зареждане – така че не забравяйте външното си зарядно устройство.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Без процент на батерията, само икона на 4 нива.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Няма автоматичен контрол на яркостта за заден LCD.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Без NFC.

Икона на сивата топка © kenrockwell.com

Без GPS.

Спецификации отгоре

Съвместимост на обектива

Canon SL3

Canon EOS Rebel SL3. по -голям.

Работи безупречно с всички лещи Canon EF и EF-S, направени от 1987 г.

Странно, докато камерата> Корекция на аберация на обектива> Менюто за оптимизатор на цифрови обективи гласи „Не може да коригира – няма данни“ за всеки обектив, който опитах, това ги коригира просто добре и ако го изключите, спира да коригира коригирането. Очевидно има недостатък на фърмуера на камерата (моята е версия 1.0.5.), където твърди, че няма данни, докато наистина го прави и работи чудесно. Странно.

Сензор за изображение

24 MP (4000 × 6000 пиксела роден).

14.9 × 22.3 mm cmos.

3.72 µm пикселна стъпка.

3: 2 съотношение на страните.

ISO

ISO 100 ~ 25 600; до ISO 51 200, ако го активирате в меню.

Ръчно се задава само на стоп.

Auto ISO

Auto ISO осигурява само задаване на максималния ISO на пълни спирки от ISO 400 до ISO 25 600 (най -високият ISO по подразбиране в Auto ISO е ISO 6,400).

Auto ISO използва минимална скорост на затвора, определена от фокусното разстояние на обектива. Няма начин да промените най -бавната скорост на затвора в Auto ISO.

Размери на изображението

6000 × 4000 пиксела местни сурови и JPG големи (24 MP).

3,984 x 2,656 среда (10.6 MP).

2,976 x 1,984 малки 1 (5.9 MP).

2400 х 1600 малки 2 (3.8 MP).

Изрязани съотношения на аспекти

4: 3, 16: 9 и 1: 1 квадратни култури от горните размери – но само в изглед на живо.

Задайте това в Меню> Камера> Страница 1> “Все още съотношение на аспект IMG.”

При редовно снимане на визьор, опцията „все още съотношение на IMG“ изчезва от менюто> Камера> Страница 1!

Все още формати

Видео

Файлов формат

Размери и тарифи за рамки

4K при 23.976 fps IPB.

1,080 при 59.94 и 29.97 fps IPB; 29.976 също при IPB светлина.

720 при 59.95 fps.

4K при 29.97 fps all-i (възпроизвеждане).

1,080 при 29.976 FPS All-I (възпроизвеждане).

Време за запис: 1 секунда до 1 час.

Записване на рамки: 2 до 3600.

Експозиция: Фиксирана или автоматична за всеки кадър.

LCD може да бъде включен или изключен.

Досадният звуков сигнал за всеки кадър може да бъде включен или изключен.

Аудио

Записани само заедно с видео.

Вградени стерео микрофони.

Mic-in Jack с приставка за мощност отменя вградения микрофон.

Автофокус

Всички точки на AF се фокусират както върху хоризонтални, така и на вертикални линии с лещи, бавни като f/5.6.

Централната точка допълнително предлага допълнителна прецизност, фокусирана върху вертикални линии с лещи, толкова бързо, колкото F/2.8.

Леки измервателни уреди

63 Оценка на зоната, средно претеглено в центъра, 9% частично и 4% място.

LV 1 ~ 20 при 23ºC, оценка.

315 Оценка на зоната, средно тегло, 6% частично и 2.6% място.

Диапазон на измерване LV -2 ~ +20.

Finder

0.87 × увеличение с 50 мм обектив.

24.5º очевиден ъгъл.

Затвор

Вертикална метална фокусна равнина.

1/4000 ~ 30 секунди, крушка.

Около 75 мс изоставане на затвора.

Дистанционно освобождаване

Чрез приложението Wi-Fi телефон.

Скорости на кадрите

До 5 fps, снимане на визьор с проследяване на автофокус.

До 2.5 fps, безшумна снимане на изглед на живо.

Светкавица

E-TTL II система за управление.

Вградена светкавица!

Canon SL3 Вградена светкавица

Canon EOS Rebel SL3 Вградена светкавица. по -голям.

Външна светкавица

Посветена гореща обувка.

Няма терминал Prontor-Compur (PC); Използвайте вградената светкавица, за да задействате робите си или просто използвайте адаптер за горещи обувки за синхронизиране.

На живо

Да, както за видео, така и за неподвижни снимки.

LCD монитор

Canon SL3 Вградена светкавица

Canon EOS Rebel SL3 Flipping LCD. по -голям.

2.95 “(75 мм) диагонал.

3: 2 съотношение на страните.

Няма покритие срещу SMUDGE.

Няма анти-отразяващо покритие.

Само ръчна яркост.

Конектори

Лява страна

2.5 мм отдалечен жак за RS-60E3 и подобни.

3.5 мм стерео микрофон вход.

Правилната страна

Пълноразмери HDMI тип C видео.

Wi-fi

DS-SS модулация (IEEE 802.11b)

OFDM модулация (IEEE 802.11g/n)

NFC

Bluetooth

GPS

Нито един; Използвайте приложението за телефон.

Съхранение

SD (до 2GB), SDHC (до 32 GB) или SDXC (до 512GB) карти.

UHS-I и Eye-Fi съвместим.

Захранване и батерия

Време за събуждане: 200ms.

Батерия

LP-E17 батерия

Редовна снимане на 1630 снимки (1,520 при 0 ° C/32º F).

Номинална 350 изстрела снимане на изглед на живо (320 изстрела при 0 ° C/32º F).

1.30 x 0.55 x 1.94.”

33 x 14 x 49.4 мм.

Икона на 4 ниво за състояние на зареждане.

зарядно устройство

LC-E17 Charger

LC-E17 Charger

LC-E17 Сгъваем щепсел 100-240V 50-60 CPS зарядно устройство, включено в САЩ.

В други области може да получите зарядното устройство LC-E17E с подвижен шнур.

2.65 x 1.09 x 3.63.”

67.3 x 27.7 x 92.2 mm.

Оценено 2 -часово време за зареждане.

AC адаптер

Батерия на часовника

Акумулаторната батерия за вътрешен часовник работи с часовника в продължение на 3 месеца, след като сте издърпали основната батерия, стига основната батерия да е била поне 8 часа, за да зарежда батерията на часовника.

Размер

3.65 × 4.82 × 2.75 инча HWD.

92.6 × 122.4 × 69.8 милиметра hwd.

Тегло

Черно

15.705 унции. (445.2g) с батерия и карта, действително измерено тегло.

Оценка 15.84 унция. (449g) с батерия и карта.

Оценен 14.18 унция. (402g) съблечен.

Бял

15.91 унция. (451g) с батерия и карта.

14.25 унции. (404g) съблечен.

Работна среда

0º ~ 40 ° C (32º ~ 104º F).

Качество

Canon SL3 отдолу

Canon EOS Rebel SL3. по -голям.

Включени

EOS Бунтовник SL3 тяло в черно или в бяло.

EF-S 18-55mm е STM обектив, ако го получите като част от комплект.

Широка каишка EW-400D.

Обявен

12:04 ч., 10 април 2019 г., NYC Time.

Обещано за

Край на април 2019 г.

Цена, u. С. A. Спецификации отгоре

Януари 2023 г

Бяло тяло със сребро 18-55 мм е stm: $ 749 в Адорама, в Амазонка и в B&H.

20 април 2019 г

Тяло w/18-55mm: $ 649 в Адорама, в Amazon или в B&H.

Бяло тяло w/18-55mm: $ 649 в Адорама, в Amazon или в B&H.

10 април 2019 г. Въведение

Само тяло: $ 549 в Адорама и в B&H.

Тяло w/18-55mm: $ 649 в Адорама и в B&H.

Бяло тяло w/18-55mm: $ 649 в Адорама и в B&H.

Изпълнение отгоре

Общ връх на производителността

SL3 е ултра лека и евтина камера с страхотна обработка на изображения, корекции на обектива и страхотна висока производителност на ISO-но ефективността на автофокуса в последно поколение може да доведе до някои меки изображения. Той има същото превъзходно цветово предаване и ергономия като другите камери на Canon, така че е забавно и лесно да се снимате, а снимките, които са във фокус, изглеждат страхотно-но те не винаги са в перфектен фокус.

Autofocus Performance Top

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Автофокусът е глупав, тъй като твърде голям процент от кадрите, дори заснети правилно, просто не са на фокус. Още по -евтините T7 и T100 имат същия проблем, докато по -скъпите канони като превъзходните R10 нямат този проблем.

Auto ISO Performance Top

Auto ISO е набъбване, но основно. Можете да регулирате максималното разрешено ISO, но не можете да регулирате минималната скорост на затвора. SL3 избира минимална скорост на затвора въз основа на фокусно разстояние и това е.

Auto White Balance Performance Top

Авто балансът на бялото е страхотен, тук няма изненади.

Цветно и тонално предаване на върха

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Цветовете изглеждат страхотно. Задайте стила на картината по същия начин като друга камера Canon и изображенията. Браво!

Снимам моята природа и пейзажни изображения със стил на картина (зададено в меню> Снимане> Страница 4> Стил на картината), зададен на стандарт със 7,1,1 заточване и +4 насищане.

Цветовото предаване е как изглеждат снимките в реалния свят. Цветовото предаване в реалния свят няма нищо общо с точността на цвета, измерена в лаборатория. Цветовото предаване зависи от начина, по който производителят програмира всички цветни матрици, криви и таблици за търсене, за да генерират цвят от прочетените данни от сензора, и варира в широки средства между производителите, след като зададете камера от по подразбиране по подразбиране. Никога не снимам по подразбиране.

Ако снимате RAW, тогава вашите цветове и тонове не са създадени, докато не обработвате суровите данни по -късно в софтуера, а вашият избор на софтуер ще има толкова голям ефект върху вашите изображения, колкото и самата камера.

Това е като пиано: Всеки може да говори завинаги за това как се правят пиано, но за повечето обикновени играчи фините вариации между различни проби от модел D на Steinway са затъмнени от собствените им ограничения в играта, но когато сте виртуоз, дори фините разлики стават очевидни за сезонния господар. Ето защо, когато купувате или изберете Steinway за турнето си като художник на Steinway, отивате в фабриката на Astoria на Steinway и избирате сред няколко проби от един и същи модел, който отговаря на вашия стил най -добър. До майстор, фините детайли са всичко, точно като фините разлики в цветовото предаване между различни марки камера. Изкуството не е дублирането на реалността; Изкуството е израз на въображението.

Аз съм работещ художник, а не някакъв онлайн ощипване, YouTuber или Tech Blogger. Цветът е моят живот. Аз съм по -пикьор по цвят, отколкото почти всеки; Виждам неща, които повечето хора не го правят.

Това съм само аз; Вашите предпочитания и резултати ще варират. Обичам това, което излиза от моите камери на канони.

Режими на изрязване на върха на производителността

Квадратът, 4: 3 и 16: 9 режимите на изрязване са достъпни само в изглед на живо.

Заседнали сте с 3: 2 със стрелба с визьор.

Ергономично изпълнение Топ

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Ергономията обикновено е отлична, тъй като обикновено са с канон. SL3 няма изненади.

SL3 по подразбиране към „ръководено“ основно оформление на менюто, което е малко по -различно от повечето други канони. Като усъвършенстван потребител предпочитам да нулирам моята до стандартните менюта, с които съм познат на нивото на менюто> на нивото на дисплея (петата Cartagory по най -добрите опции между Set Up и My Menu) и задавам всички опции за ниво на показване на стандарт.

Бутоните за менюто и информацията са от грешна (вляво), изискваща втора ръка да ги ударите.

Превключвателят на захранването не е толкова добър, колкото на повечето канони, но все пак много по -добър от всичко на Sony или Nikon. По „по -добре“ превключвателят на захранването трябва да бъде лесно да се види и удари, докато гледате камерата в ръцете си, но трудно да се ударите случайно, докато снимате или когато камерата е поставена в чанта или около врата ви.

Топ производителността на експозицията

Без изненади; Експозицията прави същите неща, които прави на другите камери на Canon.

Finder Performance Top

Изображението на търсещия е малко, докато зеленият дисплей от под него е голям и четлив.

Активните AF зони са обозначени с червени LED точки, които са страхотни, защото не крият нищо, както правят тъмните LCD кутии.

Flash Performance Top

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Вградената светкавица се излага добре.

Висока ISO производителност на върха

Икона на зелена топка © kenrockwell.com

Високата производителност на ISO е страхотна; Високата ISO производителност на SL3 е малко по -добра от новите EOS R10 и EOS R7!

Пълни изображения подробно за тъмните подробности за производителността отгоре

Както се вижда при нормални размери на изображението по -долу, SL3 почти прави същите изображения от ISO 100 до ISO 12 800.

ISO 25 600 става малко по-зърнен или шумно и все още изглежда добре, ако имам нужда от него за изображения с нормален размер.

ISO 51,200 (H) получава по-петна и размито и все още е доста използваем, ако наистина имам нужда от него за изображения с нормален размер.

Това е великолепно изпълнение.

Няма мистерия за сравняване на камери; Снимам същия този тест на всички ISO на всяка друга камера, която преглеждам, за да можете да сравните за себе си.

Щракнете върху всеки за камерата-оригинал © 24 MP Fine JPG файлове:

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Щракнете върху всички за камерата-оригинал © 24 MP JPG Fine Files (около 12 mb всеки).

Фини детайли: 600 × 450 пикселни култури (10 × увеличение) Високи ISOS детайли Dark Detail Performance Top

Ето култури от същите изображения като по -горе, показващи часовника вдясно.

Това, което виждаме при високите увеличения по -долу, е, че фините детайли отминават с увеличаването на ISO. Това се случва с всички камери (и нашите собствени очи) и е артефакт на намаляването на шума, работещ по -усилено, тъй като ISO се увеличава.

В SL3 най -подробности е в ISO 100 и става по -мек при всеки по -висок ISO. Това е нормално и как работи намаляването на шума във всяка камера.

От ISO 6 400 По -голямата част от подробните превъртания между числата на часовника няма.

От ISO 25 600 в минутните марки вече ги няма.

От ISO 51,200 (h) Всички детайли са изчезнали от лицето на часовника и дори големите числа започват да изчезват.

Нормално е подробностите да изчезнат при по -високи ISO във всички цифрови камери.

Това са 600 × 450 пикселни култури, които варират по размер, за да се поберат на прозореца на браузъра ви.

Ако това са около 3 “(7.5см) Широко на вашия екран, пълните изображения ще отпечатат при 20 × 30 “(50 × 75 см) при същото това високо увеличение.

Ако те са широки около 6 “(15 см) на екрана ви, пълните изображения ще отпечатват на 40 × 60” (1 × 1.5 метра) При същото крайно увеличение.

Ако те са широки около 12 “(30 см) на екрана ви, пълните изображения ще отпечатват при 80 × 120” (2 × 3 метра) при същото това безумно високо увеличение.

Щракнете върху всеки за камерата-оригинал © 24 MP Fine JPG файлове:

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Щракнете върху всички за камерата-оригинал © 24 MP JPG Fine Files (около 12 mb всеки).

Тъмни райони 600 × 450 пикселни култури (10 × увеличение) Високи ISOS детайли тъмни детайли отгоре отгоре

Ето различни култури от същите изображения като по -горе, сега показват тъмната скара на камината.

По -високите ISO значително намаляват детайлите в сенките, както очакваме.

Най -подробно е в ISO 100. Погледнете текстурата в къдравите широки железни удари и финия екран.

Тези фини детайли са предимно от ISO 1600.

Тухлите зад грила си отиват от ISO 3200.

Почти всичко няма от ISO 25 600, а при ISO 51 200 (з) има повече шум от изображението.

Отново е нормално във всички цифрови камери за подробности, които да изчезнат при по -високи ISOS.

Това са 600 × 450 пикселни култури, които варират по размер, за да се поберат на прозореца на браузъра ви.

Ако това са около 3 “(7.5см) Широко на вашия екран, пълните изображения ще отпечатат при 20 × 30 “(50 × 75 см) при същото това високо увеличение.

Ако те са широки около 6 “(15 см) на екрана ви, пълните изображения ще отпечатват на 40 × 60” (1 × 1.5 метра) При същото крайно увеличение.

Ако те са широки около 12 “(30 см) на екрана ви, пълните изображения ще отпечатват при 80 × 120” (2 × 3 метра) при същото това безумно високо увеличение.

Щракнете върху всеки за камерата-оригинал © 24 MP Fine JPG файлове:

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Canon SL3 High ISO PRAME FAIL на изображение

Щракнете върху всички за камерата-оригинал © 24 MP JPG Fine Files (около 12 mb всеки).

Топ изпълнение на корекциите на обектива

SL3 коригира за падане (корекция на периферното осветление), изкривяването и има оптимизатор на цифрови лещи, който коригира набор от други аберации като страничен цвят и дифракция.

Ако изключите оптимизатора на цифровия обектив, след това ви се предлага опции за включване/изключване на ала за хроматична корекция на аберацията и корекция на дифракцията.

Фърмуер недостатък в моя SL3 (Версия 1 на фърмуера 1.0.5) е, че докато менюто> Камера> Страница 1> Корекция на отклонение на обектива> Оптимизаторът на цифровия обектив гласи „Не може да се коригира – няма данни“ За всеки обектив, който опитах, това ги коригира добре и ако го изключите, спира да коригира. Очевидно има недостатък на фърмуера на камерата, при който твърди, че няма данни, докато очевидно има данни и работи чудесно. Странно.

Механично качество на производителността отгоре

Това е, което очакваме за малка, евтина, висококачествена камера: много пластмаса, с метал, където имаме нужда от него.

Метал

Ленти за каишка, гореща обувка, монтаж на обектива, гнездо за триножници.

Пластмаса

Гумиран

Дясна странична захващаща се захващане, онези, ляво и десно странично покритие.

Сериен номер

Canon SL3 отдолу

Canon EOS Rebel SL3. по -голям.

Отпечатано върху стикер, залепен в вдлъбнатина в долната част.

Код на дата

Произведено в

Задният LCD монитор за изпълнение на върха

Canon SL3 Вградена светкавица

Canon EOS Rebel SL3 Flipping LCD. по -голям.

Малкият мрачен сензорен екран е това, което очакваме: точен цвят, изглежда едно и също от всеки ъгъл и е остър.

Топ изпълнение на възпроизвеждането

Това е, което очакваме от Canon, тук няма изненади.

Изведените изображения винаги са остри, дори като превъртани или заменени.

Изпълнение на данните отгоре

Картите са озаглавени като “eos_digital.”

24 MP Fine JPG (икона на четвърт кръг) са около 12 MB, вариращи с нивото на детайлите и сложността на изображението.

24 MP Нормалните JPG (икона на стълбището) имат среден размер на файла от около 5.5 MB, вариращи от около 2.5 MB до 13 MB с нивото на подробности и сложност на изображението.

Точността на точността на часовника

Всяка проба е различна, но моята печели около 13 секунди на месец (42 млн. На ден), което е приблизително средно.

Това има значение, когато снимате множество камери (или тази камера и iPhone) и след това сортирате всички изображения въз основа на времето за заснемане, за да сравните подобни изгледи на всяка сцена. Колкото по -точен е вътрешният часовник на камерата, толкова по -рядко трябва да го нулирате.

Сравнен отгоре

Най -старият и най -евтиният бунтовник T100 и Rebel T7 липсват мощността за обработка на съвременните корекции на обектива, което може да доведе до изкривяване, цветни ресни и ужасно високо ISO производителност.

По -новият и по -скъп Rebel SL3 има мощност на обработка за корекции на обектива и отлична висока производителност на ISO – но и трите от тези най -евтини модели имат еднакво крехка ефективност на автофокуса.

Rebel T8I и R10 имат мощност на обработка за корекции на обектива и отлична висока производителност на ISO, а също така имат отлична производителност на автофокус.

Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D преглед

Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D преглед

Canon EOS 250D, известен като EOS Rebel SL3 и EOS KISS X10, е предназначен за начинаещи фотографи, но той може да предложи малко повече от Canon EOS 2000d (EOS Rebel T7) и EOS 4000D.

То’S също най -малкият DSLR с подвижен екран и подмяната на Canon EOS 200D / Canon EOS Rebel SL2 / EOS KISS X9. Той има APS-C формат 24.1MP Dual Pixel CMOS сензор, 4K видео технология и сензорен екран с променлив ъгъл.

То’S също способна малка камера, която може бързо да получи остри субекти и улавя атрактивни изображения с добро ниво на детайли. Всъщност това’s най-добрите входни DSLRs наоколо в момента. Въпреки това, много начинаещи се сервират по -добре от камера без огледала.

Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D преглед

Характеристика

Canon е сдвоил SL3’S сензор с неговия двигател за обработка на Digic 8. Освен че дава възможност за запис на 4K филми, това захранва максимална непрекъсната скорост на снимане от 5 кадъра в секунда), 4K режим на изтичане на времето и 4K грабване на изображения от филми.

В допълнение, стандартният диапазон на чувствителност за снимки е ISO 100-25 600, с настройка на разширение на ISO 51200. С пълни HD филми, родният диапазон е ISO 100-12, 800 (разширяващ се до ISO 25600). В режим на 4K филми максималното ниво е ISO 6,400.

Автофокус

Тъй като’S SLR, Canon 250D / SL3 има две системи за автофокус. Когато се използва оптичният визьор, камерата използва специалния си AF сензор, който има 9 фазови точки за откриване. Въпреки това, в режим на изглед на живо, когато изображението е съставено на главния екран, 250D използва системата Dual Pixel CMOS AF. Това има фазови пиксели, вградени в сензора за изображения.

Използването на екрана значително разширява броя на фокусиращите точки, налични за избор. Камерата може да избира автоматично между 143 AF точки, но има 3 975 точки за ръчен избор. За щастие можете да изберете този, който искате да използвате с докосване на екрана.

Тези точки на АФ ​​обхващат до 88% от ширината и 100% от височината на сензора.

Основни функции

 • Резолюция: 24.10MP
 • Сензор: APS-C формат Dual Pixel CMOS AF сензор
 • Обхват на чувствителност: ISO 100-25 600, разширяем до 100-51,200
 • Съхранение: SD/SDHC/SDXC USH-I
 • LCD: 3-инчов сензорен екран с вариант с 1 040 000 точки
 • Вишник: Оптичен
 • Свързване: Wi-Fi, Bluetooth
 • Батерия: LP-E17 презареждащ се Li-йон (доставен)
 • Тегло: черно/сребро 449g, бяло 451g
 • Размери: 122.4 x 92.6 x 69.8 мм

Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D преглед

Изграждане и работа

Тъй’s никога няма да има трайното изграждане на камера на ниво на ниво. Въпреки това, изглежда и се чувства много по -хубаво от Canon EOS 4000D. То’s по-изискани и малко по-малко входно ниво на външен вид.

Естествено, Canon е дал на камерата доста скромна колекция от бутони и циферблати. Например, там’s Само един циферблат за регулиране. В резултат на това, ако изберете режим на ръчна експозиция чрез циферблата на режима, трябва да натиснете бутон, преди да може да се използва циферблата за регулиране, за да зададете блендата. Натискането на същия бутон в режим на приоритет на бленда или затвора ви позволява да зададете компенсацията на експозицията.

Също така, когато вие’Използвайки визьора, за да композирате изображения, трябва да натиснете бутон и след това да използвате навигационната подложка, за да изберете точката на AF, която искате да използвате. Ако отведете окото си от визьора, можете да докоснете точката на екрана, след като натиснете бутона.

Разбира се, ако сте’Съмразявайки изображения или видео на екрана, можете просто да зададете AF точката с докосване.

Докато контролното оформление е добро, когато за първи път започнах да използвам 250D / SL3, продължих. Че’s досадно, но след известно време мускулната памет се развива.

Потребителски интерфейс

Там’S избор на меню и стил на интерфейс с бунтовниците SL3 / 250D. Най -вероятно е начинаещите да изберат ръководния интерфейс, докато по -опитните фотографи могат да предпочетат Canon’s Стандартен интерфейс. Те дават същия тип информация, но ръководният интерфейс изглежда по -приятелски.

Който и опция да изберете, оформлението на менюто е логично и лесно за следване. Полезно, всички елементи от менюто са избрани за допир. Същото важи и за бързото меню, което означава, че можете да коригирате камерата’s Настройки много бързо.

Визьор и екран

Тъй като Canon EOS 250D е DSLR, визьорът е оптичен. Това означава, че показва изображението през обектива, но никоя от настройките на камерата не се прилага. Следователно, когато коригирате настройките на експозицията, например, не сте’не вижте промяна в изображението във визьора.

Трябва да активирате системата за изглед на живо и да съставите изображението на 3-инчовия сензорен екран от 1040 000 точки на гърба на камерата, за да визуализирате изображението с приложените настройки на камерата.

Тъй. Това е полезно за всякакви фотографии и видеография. Въпреки това, при много ярка светлина или с бързо движещи се субекти, визьорът е по -естествен избор.

Налични са екрани с по-висока разделителна способност, но SL3’S все още показва добро ниво на детайлност и наистина оценявам способността да го премествам в добра позиция за гледане.

производителност

SL3 /250D наистина ме впечатли, когато снимах спускане с колоездене. Снимах с Canon EF-S 18-55mm F4-5.6 е монтиран STM комплект обектив, но въпреки това камерата се справи чудесно с остри колоездачите. Какво’s повече, когато поддържах активната точка на AF над тях във визьора, SL3 / 250D ги държеше във фокус през повечето време. Че’добре е за камера на входно ниво с комплект обектив. Условията бяха ярки, които биха’ve помогна, но аз’М доволен от резултатите.

Продължих да се впечатлявам от AF системата, когато се насочих към ледена пещера. Въпреки тъмните, ниски контрастни условия, AF системата успя да накара субектите ми да остриха почти всеки кадър, когато използвах визьора. Системата за AF на живо AF на живо се бори с ниската светлина и трябваше да използвам визьора.

Излагане

Друго нещо, което забелязах от самото начало с 250D / SL3, е колко надеждна е оценяващата система за измерване. Това е опцията по подразбиране, когато визьорът се използва и той отнема много в крак. Имаше няколко случая, когато използвах компенсацията за експозиция, за да защитя малко акцентите, но в повечето ситуации камерата върши чудесна работа по излагането на основния предмет правилно.

Сензорът за изображение предоставя данните за експозицията в режим на изглед на живо. Отново камерата върши добра работа, но визуализацията на живо означава, че можете да сте сигурни в експозицията, преди да натиснете освобождаването на затвора. Това измерване, което измервателната система е’t толкова важно, но то’s полезно, когато дава добра отправна точка.

Качество на изображението

Това е’t за първи път, когато Canon е използвал 24MP APS-C сензор за формат и той предоставя резултатите i’D Очаквайте.

Там’е добро ниво на детайли и шумът се контролира доста добре. Препоръчвам обаче да ограничите настройката на чувствителността до ISO 6400 или по -ниско, ако можете, когато нивата на светлината падат. По -високо от това води до по -видим шум в суровите файлове и JPEG започват да стават малко меки.

SL3 / 250D’S Динамичният диапазон е доста скромен. Там’е малко ширина, но изображенията могат да станат зърнести, когато те’отново озарен с повече от 2ev или така.

Цвят

Използвах Canon EOS 250D / EOS Rebel SL3 при широк спектър от условия и в почти всеки случай’s произвежда атрактивни цветове. Докато настройката за баланс на Auto White върши добра работа, препоръчвам да използвате настройката за дневна светлина в повечето естествени осветление. Има тенденция да постига живи резултати с леко топъл цвят. Резултатите са’t толкова топли, че изглеждат неестествени, те’просто приятно за нашите очи.

Видео

Макар че е чудесно да видите 4K способност за снимане на видео в SL3 / 250D, то’е разочароващо, че Canon отново направи това за сметка на допълнителното изрязване. Следователно, когато размерът на филма е настроен на 3840 x 2160, рамкирането се изрязва с около 1.5x. Че’s В допълнение към обичайната култура със сензор за формат APS-C.

В резултат на това най-широката точка на обектива от 18-55 мм комплекти е еквивалентна на приблизително 43 мм.

Това означава, че вие’Ще се нуждая’s дължина. Освен ако нямате непрекъснато дълги ръце, лицето ви ще изглежда твърде голямо в рамката за повечето снимки.

Коефициентът на изрязване е по -малък проблем за други видове видеозаписи, тъй като можете да направите няколко стъпки назад, за да получите желания изглед.

То’S също си струва да се отбележи, че системата за автофокус превключва към откриване на контраст вместо фазово откриване, когато преминавате към 4K режим.

Докато’препоръчително е да свържете външен микрофон чрез камерата’s 3.5 мм порт За да получите най -доброто аудио, открих, че вътрешният микрофон върши разумна работа за запис на атмосферен звук – стига да е’не е ветровито.