Може ли VPN да промени GPS местоположението? (Факти и митове)

Резюме:

VPN или виртуална частна мрежа обикновено се използва за скриване на вашия IP адрес и предоставяне на онлайн анонимност. Той обаче няма възможност да променя вашето GPS местоположение. Докато VPN може да промени вашия IP адрес и да ви позволи да получите достъп до съдържание, ограничено от региона, това не засяга GPS данни на вашето устройство. Следователно все още можете да бъдете проследени с VPN. Тази статия изследва погрешните схващания около местоположението на VPN и GPS и предоставя допълнителна информация за това как да промените местоположението на вашия GPS.

Ключови точки:

 1. VPN не крие вашето GPS местоположение.
 2. VPN може да промени вашия IP адрес, предоставяйки анонимност и достъп до съдържание, ограничено от региона.
 3. Промяната на вашето GPS местоположение на iPhone е трудна без джейлбрейк или използване на специализиран софтуер.
 4. Някои VPN предлагат допълнителни функции за маскиране на GPS местоположение, но това не е стандартна функция.
 5. GPS данните все още могат да се предават чрез защитени VPN тунели.
 6. Можете да промените местоположението си GPS с помощта на VPN, фалшиви GPS приложения, вкореняващи устройства с Android или Jailberaking iOS устройства.
 7. Surfshark е пример за VPN, който ви позволява да отмените GPS местоположението на вашето устройство на Android.

Въпроси:

 1. Може ли VPN да скрие вашето GPS местоположение?
  Не, VPN не може да скрие вашето GPS местоположение. Той може да променя само вашия IP адрес.
 2. Какво прави VPN?
  VPN крие вашия IP адрес и предоставя онлайн анонимност.
 3. Може ли VPN да промени вашия IP адрес?
  Да, VPN може да промени вашия IP адрес, което ви позволява да получите достъп до съдържание, ограничено от региона.
 4. Можете ли да смените GPS местоположението си на iPhone с VPN?
  Трудно е да промените GPS местоположението на iPhone с помощта на VPN. Изисква се специализиран софтуер или джейлбрейк.
 5. Всички VPN предлагат възможността за маскиране на GPS местоположението?
  Не, не всички VPN имат тази функция. Той варира в зависимост от доставчика на VPN.
 6. Дали GPS данни, предавани чрез защитени VPN тунели?
  Да, някои GPS данни все още могат да се предават чрез VPN тунели.
 7. Какви други методи могат да се използват за промяна на местоположението на GPS?
  В допълнение към VPNS можете да използвате фалшиви GPS приложения, Root Android устройства или устройства за джейлбрейк iOS, за да промените GPS местоположението.
 8. Кой VPN ви позволява да отмените GPS местоположението на вашето устройство на Android?
  Surfshark е пример за VPN, който предлага възможността за отмяна на GPS местоположение на Android.
 9. Можете ли все още да бъдете проследени с VPN?
  Да, все още можете да бъдете проследени дори с VPN.
 10. Какви са предимствата на използването на VPN?
  VPN предоставят онлайн анонимност, достъп до съдържание, ограничено от региона, и могат да променят вашия IP адрес.

Подробни отговори:

Може ли VPN да скрие вашето GPS местоположение?
Не, VPN не може да скрие вашето GPS местоположение. Той преди всичко крие вашия IP адрес, предоставяйки онлайн анонимност. Въпреки това, вашето GPS местоположение остава непроменено.

Какво прави VPN?
VPN или виртуална частна мрежа създава сигурна и частна връзка между вашето устройство и интернет. Той криптира вашия интернет трафик и го тунене през сървър, разположен на друго място, маскира вашия IP адрес и предоставя онлайн анонимност.

Може ли VPN да промени вашия IP адрес?
Да, VPN може да промени вашия IP адрес. Когато се свържете с VPN сървър, трафикът ви се пренасочва през този сървър и вашият IP адрес се заменя с IP адреса на сървъра. Това ви позволява да получите достъп до съдържание, ограничено от региона и да разглеждате интернет с повишена поверителност.

Можете ли да смените GPS местоположението си на iPhone с VPN?
Промяната на GPS местоположението на iPhone с помощта на VPN е трудна. Apple устройствата имат стабилни мерки за сигурност, които правят предизвикателство за промяна на GPS данни. Може да се наложи да се изисква джейлбрейното на устройството или да се използва специализиран софтуер.

Всички VPN предлагат възможността за маскиране на GPS местоположението?
Не, не всички VPN предлагат възможност за маскиране на GPS местоположение. Докато някои VPN твърдят, че имат допълнителни функции за промяна на местоположението на GPS, това не е стандартна функция. Важно е да изследвате и да изберете VPN, който да се приведе в съответствие с вашите специфични нужди.

Дали GPS данни, предавани чрез защитени VPN тунели?
В някои случаи GPS данните все още могат да се предават чрез защитени VPN тунели. Докато VPN може да маскира вашия IP адрес и да криптира вашия интернет трафик, GPS данните може да не са засегнати от VPN връзка. Препоръчва се да се разгледат конкретните възможности и ограничения на доставчика на VPN.

Какви други методи могат да се използват за промяна на местоположението на GPS?
В допълнение към VPN, има алтернативни методи за промяна на местоположението на GPS. Фалшивите GPS приложения могат да бъдат инсталирани на мобилни устройства, което позволява на потребителите да зададат ръчно различно местоположение. Вкореняването на устройства с Android или Jailberaking iOS устройства може да осигури повече контрол върху GPS данни и да даде възможност за промени в GPS местоположението.

Кой VPN ви позволява да отмените GPS местоположението на вашето устройство на Android?
Surfshark е пример за VPN, който предлага възможност за отмяна на GPS местоположение на устройства с Android. Тази функция ви позволява да зададете различно GPS местоположение, докато сте свързани към VPN сървъра, осигурявайки допълнителен слой от поверителност и сигурност.

Можете ли все още да бъдете проследени с VPN?
Да, все още можете да бъдете проследени, дори когато използвате VPN. Докато VPN може да скрие вашия IP адрес и да предостави онлайн анонимност, той не елиминира напълно възможността за проследяване. Други методи за проследяване, като например отпечатъка на браузъра или бисквитки с уебсайтове, все още могат да се използват за идентифициране на вас.

Какви са предимствата на използването на VPN?
Използването на VPN има няколко предимства. Той може да защити вашата онлайн поверителност, като скрие вашия IP адрес и криптира вашия интернет трафик. VPN също ви позволяват да заобиколите географските ограничения и да получите достъп до съдържание, ограничено от региона. Освен това те могат да осигурят сигурна връзка при използване на обществени Wi-Fi мрежи, защитавайки вашите данни от потенциални хакери или подслушвания.

Може ли VPN да промени GPS местоположението? (Факти и митове)

Сега следвайте тези стъпки, за да промените местоположението си на GPS и да тествате това’s работи.

Скрива ли VPN вашето местоположение? (или просто вашият IP адрес)

Едно от известните предимства на използването на виртуална частна мрежа или “Vpn” Накратко, е възможността да избухнете местоположението си да осуетите всички опити да проследявате или блокирате съдържание въз основа на вашата геолокация. Понякога изглежда, че работи, а понякога не’T. Може ли VPN да скрие вашето местоположение?

Ще скрие ли VPN моето местоположение?

Предотврат ли VPN да проследява местоположението?

Краткият отговор е “не”, VPN няма да предотврати проследяването на местоположението. VPN е добър за промяна на вашия IP адрес, който съдържа някои данни за местоположението, но не променя вашето GPS местоположение.

Основният начин, по който VPN ще покрие вашите цифрови песни, е чрез скриване на вашия IP адрес, който е този уникален адрес, който идентифицира вашето устройство в Интернет. Той също така предоставя малко информация за вашето общо местоположение (не конкретни GPS координати).

Много доставчици на съдържание използват този IP адрес, за да определят какъв вид съдържание са лицензирани да ви предложат (помислете за Amazon, Netflix, BBC и т.н.), така че ако използвате VPN, за да промените вашия IP адрес, по същество можете да промените какъв вид съдържание ви позволяват да видите.

Това обаче не е същото като проследяването на местоположението, което означава, че все още можете да бъдете проследени с VPN. Повечето VPN не променят никакви GPS данни на вашето устройство. Все още можете да отворите Google Maps или Apple Maps със свързан VPN, а вие’Ще видя, че вашето GPS местоположение не се е променило.

Скрива ли VPN местоположението ви на iPhone?

Apple прави много трудно да се измами GPS данни на iPhone (въпреки че е възможно).

За съжаление, свързването с VPN сървър в друга държава няма да промени вашето GPS местоположение на iPhone. Някои VPN компании рекламират начин за промяна на GPS данни на устройства с Android (Surfshark е един пример за това), те не са’t Рекламирайте същите тези функции за измама за iOS.

За да промените GPS данни на вашия iPhone, вие’Ще трябва или да Jailbreak вашето устройство (не се препоръчва), или да използвате специализиран, платен софтуер за промяна на GPS временно.

Скрива ли VPN местоположение на GPS?

Докато VPN е полезен да промените вашия IP адрес и да избухнете местоположението си за много стрийминг услуги, VPN не крие вашето GPS местоположение по подразбиране.

Някои виртуални частни мрежи се гордеят с допълнителни функции за промяна на GPS за определени операционни системи (а именно Android). Това обаче е добавена функция и не е част от това, което всъщност прави VPN.

Може ли VPN да промени GPS местоположението? (Факти и митове)

Ние сме подкрепени от читателите и може да спечелите комисионна, когато купувате чрез връзки на нашия сайт. Научете повече.

В общи линии, VPN софтуер може’t Променете местоположението на GPS тъй като може’t Отменете GPS хардуерните сензори във вашето устройство. Но VPN могат да променят вашия IP адрес, който информира уеб сървърите къде сте’Превръщайки се от това, осигуряване на деблокиране на анонимност и съдържание.

Обърнете внимание обаче, че някои GPS информация за устройството също могат да бъдат предавани чрез защитени VPN тунели, дори ако VPN доставчикът промени вашия IP адрес.

Това каза, Някои VPN могат да маскират GPS местоположението със специфични ощипвания.

Можете също да промените местоположението си GPS без VPN.

Така че, продължете да четете, за да научите повече.

Как да промените местоположението на вашия GPS?

Данни за местоположението на GPS

Ако искаш Извинете данните за местоположението на GPS За да получите повече онлайн сигурност, можете да направите това с VPN, фалшиви GPS приложения, вкореняване на вашето устройство с Android или Jailberaking вашето iOS устройство.

I’Ще обсъдя тези методи по -долу.

Как да промените местоположението на GPS с VPN?

Можете да промените GPS местоположението си с Surfshark на устройства с Android или ExpressVPN на компютър. Въпреки това, там’Понастоящем няма VPN решение за промяна на вашето GPS местоположение на iOS устройства.

Повечето уебсайтове за преглед на VPN препоръчват VPN да ви помогнат да промените вашия GPS адрес, но те’греши. Тези VPN могат да променят вашия IP адрес, които уеб сървърите интерпретират като физически адрес, но вашето GPS местоположение остава непроменено.

Това каза, тук’s как да промените местоположението на GPS с Surfshark или ExpressVPN.

Използвайте Surfshark на Android

Surfshark’с Приложението Android съдържа настройка на отменете устройството си’S GPS сензори за местоположение. И така, всяко местоположение, към което се свързвате, става вашето ново GPS местоположение.

Тук’s как да направите това.

Активирайте режим на разработчици

Стъпките в това ръководство трябва да работят за всички устройства с Android.

Поради различни производители обаче, може да има леки разлики.

 1. Отворете вашето Android устройство Настройки приложение.
 1. Превъртете надолу и докоснете “За телефона.”
 1. Докоснете “Софтуерна информация.”
 2. Превъртете до “Номер на изграждане” и бързо го докоснете 7 пъти.

Ако следвате внимателно стъпките, трябва да видите съобщение за флаш, което ви информира, че режимът на разработчици вече е активиран.

Настройка Surfshark

 1. Купете абонамент за сърфхарк. Вземете това Огромна отстъпка за сърфиране + 30-дневна гаранция за връщане на пари.
 2. Изтеглете приложението Surfshark от вашия магазин за Google Play.
 3. Влезте с идентификационните данни на вашия акаунт.
 1. Под “VPN настройки,” избирам “Разширени настройки” В долната част на страницата.
 1. Превключване “Отменете местоположението на GPS.”
 1. На получения екран докоснете “Позволявам’s върви.”
 1. Докоснете правилната стрелка, за да продължите, тъй като вече сме активирали опциите за разработчици.
 1. Изберете “Отворени настройки” За да конфигурирате Surfshark като вашето приложение за макет.
 1. След като се отвори режим на разработчик, докоснете “Изберете Приложение за макетно местоположение.”
 1. Върнете се в приложението Surfshark. Докоснете “Близо.”

Променете местоположението на GPS

Сега следвайте тези стъпки, за да промените местоположението си на GPS и да тествате това’s работи.

 1. Отворен сърфхарк.
 2. Свържете се с всяко местоположение на сървъра. Избрах Великобритания За този тест.
 1. Изчакайте потвърждение за връзка. Surfshark също трябва да ви напомня за вашите макетни настройки на местоположението.
 2. Отворете приложението си Google Maps.
 1. Проверете дали Google Maps показва новото местоположение.

Забележка: Може да загубите достъп до чувствителни към местоположението услуги като Uber, Doordash и Pizza Hut, тъй като те’Сега ще вземете устройството си в друго GPS място. Не забравяйте да се изключите от Surfshark/Изключете GPS Override, за да използвате такива услуги.

По същия начин тествах други места и тази услуга не’винаги работете за избраното местоположение. Така че, може да се наложи да се придържате към популярни места.

Използвайте ExpressVPN’S разширение на браузъра

ExpressVPN разширение на браузъра

ExpressVpn’Разширението на браузъра може да измами вашето GPS местоположение към уебсайтове, които посещавате.

Тук’s как да го настроите.

 1. Купете абонамент за експресвпн. Запазете повече от този VPN с ExpressVPN отстъпки.
 2. Изтеглете ExpressVPN’S разширение на браузъра. I’ще изтеглите ExpressVPN за Google Chrome, Но можете да го получите за Mozilla Firefox, Смел, вивалди и Microsoft Edge.

ExpressVPN за хром

 1. Влезте с идентификационните данни на вашия акаунт.
 2. Свържете се с предпочитано местоположение на сървъра. I’ще използвам Канада За този пример.

Свързан с Канада

 1. Вашето GPS местоположение трябва да се актуализира до новото място.

След като се свържете с ExpressVpn, Тествах GPS подправянето, като проверих местните ресторанти в Google Maps и той работи.

GPS подправяне чрез проверка на местните ресторанти

като Surfshark, Въпреки това, това не’t работи точно за всички места.

Например се свързах с Турция, но получих резултати от ресторанта от Холандия.

GPS тест за подправяне на Surfshark

По същия начин, GPS подправянето избира голяма площ (като цяла държава) вместо местност (като Алберта, Калгари, Ню Йорк и др.). Трябва обаче да’Не имайте предвид, че ако вие’Опитвате се само да хвърлите проследяващите от действителното си местоположение.

Как да промените GPS местоположение без VPN?

Можете да промените GPS местоположението си без VPN от Използване на приложения за подправяне на GPS, Jailbreaking вашето iOS устройство, вкореняване на вашето устройство с Android или изграждане.

I’Ще обясня тези методи по -долу.

Spoof GPS с помощта на фалшиви приложения за GPS местоположение

Можете да изтеглите приложения за подправяне на GPS от вашия магазин за Google Play или iOS App Store. Въпреки това, по -голямата част от тях’t работа. Всъщност те могат да започнат да събират чувствителни данни на вашето устройство и интернет навици, ако им дадете твърде много разрешения.

По същия начин, iOS е по -здрав срещу промяната на GPS данни, така че вие’по -добре дори да не опитате тези приложения.

Приложим за: Устройства с Android

Spoof GPS с хардуер за подправяне на GPS

GPS Spoofing Hardware може да бъде конфигуриран на Trick GPS сензори във вашето устройство да мислите, че вие ​​или вашето устройство сте някъде другаде.

Те не’t лесно се предлага на пазара. И така, вие’Ще трябва да си построите един или да го поръчате за вашето конкретно устройство.

За щастие намерих видео за използване на Hackrf, специализиран инструмент за подправяне на GPS, на компютър:

Върнете се в местния GPS за вози и доставки

Обаче може да има Проблеми с съвместимостта между такива джаджи и вашето устройство. Поради различните части, които съставляват вашия компютър/мобилен телефон и как подобна джаджа може да пречи на OEM технологията, може дори да счупите устройството си.

Приложим за: PCS

Spoof GPS от Jailbreaking вашето iOS устройство

Jailberaking вашето iOS устройство ви предоставя Достъп до корен до ядрото на софтуера.

Така че, можете да промените основните аспекти на софтуера, включително вашите GPS данни.

След Jailbraking iOS устройството можете да изтеглите мениджър на мобилни пакети като Защитете моята поверителност.

Spoof GPS от Jailbreaking вашето iOS устройство

Една от настройките, налични в таблото за управление на устройството, ви позволява да изберете място, където искате вашето устройство да пинг клетъчни кули и да проследява.

По този начин, това се превръща в новото ви GPS местоположение.

Jailberaking вашето iOS устройство може анулира гаранцията и я излага на злонамерен софтуер и Хакове.

Всъщност бихте могли сринете ОС и загубете всичките си данни/файлове.

Приложим за: iOS устройства

Как да подредите GPS, като фалшифицирам iOS GPS с компютър?

Можете да подредите местоположението на iOS GPS, като го свържете с компютър с конкретни приложения. Тук’s как да направите това.

 1. Изтеглете приложенията за подправяне на местоположението за компютър. Някои потребители препоръчват itools и ipogo.
 2. Свържете вашия iPhone към вашия компютър чрез USB.
 3. Изберете макетно местоположение в приложението за подправяне на GPS GPS.
 4. Изпратете конфигурациите на Mock Location на вашето iOS устройство.
 5. Започнете да използвате устройството си от новото GPS местоположение.

Обърнете внимание, че този метод винаги разчита на свързаното с iOS устройство към компютъра. И така, то’s не е мобилно решение.

Приложим за: iOS устройства

Spoof GPS чрез вкореняване на вашето Android устройство

Освен че използвате GPS фалшиви приложения, можете да изкопаете и вашия Android телефон.

Подобно неограничен достъп до кода на устройството и базовия софтуер. По този начин, можете да фалшифицирате GPS местоположението си, без да го декларирате в опциите за разработчици.

Spoof GPS чрез вкореняване на вашето Android устройство

Въпреки това, то’s Препоръчва се да получите надежден VPN и да се свържете с местоположението на сървъра в близост до макетното GPS местоположение, което сте избрали. По този начин вашето устройство не е’t конфликт с неговия GPS и IP адрес картографиране и получавате по -добра защита.

PS: Вкореняването на вашето устройство с Android може да бъде опасно, както можете загуба на достъп до гаранция и карат софтуера да се срине. Откакто ти’все пак ще се нуждая от VPN, за да промените вашия IP, то’най -добре просто да отидете с решението на SurfShark, обсъждано за Android устройства по -горе.

Приложим за: Устройства с Android

Как да избухна GPS с настройки на Google Chrome?

Google Chrome ви позволява Изпълнете вашето GPS местоположение в настройките на неговия разработчик. Следвайте тези стъпки, за да го накарате да работи.

 1. Стартирайте вашия браузър на Google Chrome.

Стартирайте вашия браузър на Google Chrome

 1. Натиснете “Ctrl + Shift + I” На клавиатурата си, за да отворите инструментите за разработчици.

Отворен инструмент за разработчици

 1. Щракнете върху иконата на трите вертикални менюта в далечния вдясно вдясно.
 2. Върчи на “Още инструменти” и изберете “Сензори.”

Изберете сензори

 1. Щракнете върху “Местоположение” кутия и изберете предпочитано място от списъка.

Щракнете върху местоположението и изберете предпочитано местоположение

Вие’Все пак трябва да се свържете с VPN, за да съответства на вашето GPS местоположение с IP адрес.

И така, мисля, че’най -добре просто да използвате ExpressVpn Метод за Google Chrome.

Всъщност този метод работи за други браузъри като Microsoft Edge, Vivaldi, Brave и Mozilla Firefox.

Приложим за: Google Chrome

Различен ли е VPN от GPS?

VPN е много различен от GPS. Виртуалните частни мрежи (VPN) обикновено са софтуерни инструменти че Променете истинския си IP адрес, картографиране го на ново отдалечено място, където уеб сървърите ви мислят’Преглеждайте от.

въпреки това, GPS проследяващите и сензорите обикновено се основават на хардуер за точно определяне на вашето устройство’S Местоположение чрез сигнализиране на местните клетъчни кули.

По този начин, GPS тракерите знаят вашето местоположение, дори ако всички сървъри, с които общувате, мислят за вас’е някъде другаде.

Може ли VPN да промени GPS местоположението? Използвайте най -добрия VPN VPN

Влад може да има степен по отглеждане на животни и управление на животновъдството, но в момента той разтърсва всичко, свързано със софтуера, варирайки от програми за тестване до писане на задълбочени прегледи за тях. Прочетете още

Актуализирано на 30 септември 2022 г

Факт, проверен от Едгар Ников

Поверителност и VPN експерт

От ерата на забирането на интернет, Едгар се интересуваше от онлайн ресурси. От форуми до уебсайтове за електронна търговия той започна да се рови как тези ресурси могат да генерират приходи. Днес той. Прочетете още

 • VPN са страхотни инструменти за защита на поверителността, които могат да запазят много информация, предавана през връзката ви далеч от любопитни очи.
 • Когато обаче става.
 • Избухването на вашето GPS местоположение е само едно от големите предимства, които можете да имате с надежден VPN.

То’е добре известен факт, че VPN могат да гарантират онлайн дейностите ви да останат частни. Тези инструменти използват няколко техники за изтриване или замяна на всяка лична информация в края на връзката.

ЗАБЕЛЕЖКА: Това не’t означава, че можете да продължите напред и да публикувате информация за кредитната карта онлайн, а VPN ще го изтрие магически.

VPN могат да скрият вашия IP адрес, но също така и DNS и очевидно местоположение. По този начин, ако вие’отново е свързано към VPN сървър, вашата заявка изглежда ще произхожда от друго местоположение/устройство.

Там’S много неразбиране, когато става въпрос за измама на местоположението. Тази техника е много полезна, ако вие’Опитвате се да получите достъп до съдържание на геоделета. Може обаче да не работи както очаквахте.

Най -добрите VPN, които препоръчваме

ExpressVpn

Разгледайте мрежата от множество устройства с повишени протоколи за сигурност.

Вземете отстъпката ►

Частен достъп до интернет

Достъп до съдържание по целия свят с най -висока скорост.

Вземете отстъпката ►

Кибергхост

Свържете се с хиляди сървъри за постоянно безпроблемно сърфиране.

Вземете отстъпката ►

Влияе ли VPN услугите на местоположението?

Вашият IP адрес ще бъде използван за определяне на вашето местоположение, ако услугите за местоположение са деактивирани. В този случай местата ще бъдат отразени, за да покажат къде се намира изходният възел VPN.

Това е предимно с цел използване на VPN за промяна на вашето местоположение, но и с цел използване на услуги за местоположение.

Ако целта ви е например да заобиколите Netflix’S (или друга услуга’s) териториални граници, независимо дали вие’Използването на услуги също е по същество без значение.

VPN блокира ли GPS местоположение?

Това наистина зависи от доставчика на VPN услуги, компютъра или друго устройство, което вие’Използвайте за свързване с VPN и уебсайтовете или услугите ви’VE посещавани, посещават или са използвали преди да се свържете с VPN.

Ако използвам VPN за достъп, Google GPS ще види само IP адреса на VPN сървъра, а не на вашето устройство или местонахождението.

Въпреки че IP адресът спечели’не си ваш, ако ти’Влезте в който и да е от Google’s Услуги, докато използват VPN (или дори преди), те’Все пак ще те разпозная.

Променя ли VPN местоположението ви в Google Maps?

Вашият действителен IP адрес е първият инструмент, който Google използва, за да идентифицира вашата държава или град. Въпреки че VPN гарантира да криптира всичко, VPN сървърът все още може да го изтече. Безплатна VPN услуга често води до това. Вашето местоположение вероятно ще греши, когато се опитате да се окажете в Google Maps на вашия компютър.

Ако пребивавате близо до голям град, вашето местоположение ще бъде показано като в селски район, далеч от основен метрополис. Следователно Google не би могъл да определи местоположението ви, ако вашият VPN е надежден и сигурен срещу нарушения на DNS и WebRTC.

Тъй като ние’По -рано споменахте, можете да промените видимото си местоположение с помощта на VPN. Дори да изберете сървър от същата държава, която вие’в броя на избухването на местоположението, тъй като вашите заявки се разглеждат като направени от друго устройство.

Обикновено подправянето на местоположението се основава изцяло на IP, а понякога и DNS, в зависимост от услугата. Така че, ако вашето устройство има GPS сензор и вие’Предоставяне на достъп до уебсайтове, те могат почти да открият вашето истинско местоположение за нула време.

Може ли VPN да промени GPS местоположението?

Обикновено vpns заменят вашия IP адрес само с този на техните сървъри’. Това от своя страна изглежда вашите заявки да се изпращат от друга машина (VPN сървъра).

Що се отнася до вашия GPS сензор (ако е наличен), там’А абсолютно никакво влияние там. Така че отговорът е не, vpns don’t обикновено променяйте местоположението на вашия GPS. Те променят само вашето очевидно местоположение, като използват комбинация от подправяне на IP/DNS.

Въпреки това, една VPN услуга успя да счупи тази стена и да предложи на клиентите си пълен GPS измама. Това може да бъде изключително полезно, тъй като много приложения използват GPS сензора, вместо да откриват местоположение въз основа на вашия IP адрес.

Най -добрата GPS измама VPN за промяна на местоположението

Surfshark е страхотна VPN услуга, предлагана ви от Surfshark Ltd. Тъй като ние’Наметна по -горе, този инструмент може да ви помогне да скриете устройството си’S GPS базирано местоположение без значителни усилия.

От друга страна, тази функция е достъпна само в приложението Android VPN. И има идеален смисъл, като се има предвид, че повечето настолни компютри гневат’не са вградили GPS сензори в своята конфигурация.

Обърнете внимание, че не сте’дори трябва да предприемете допълнителни стъпки или да извършите сложни конфигурации. Просто стартирате приложението Android, влезте в акаунта си в SurfShark и се свързвате със сървър в местоположението по ваш избор.

Surfshark автоматично ще работи с магията си, за да скрие вашето място, базирано на IP и GPS от нахлуващи приложения.

Повече за Surfshark:

 • +1700 VPN сървъри в +63 страни
 • Частни DNS на всеки сървър
 • Неограничени връзки на устройството
 • Строга политика за безбогом
 • 30-дневна гаранция за връщане на пари (без безплатна пробна версия)

Surfshark

Отменете местоположението на GPS с Surfshark за вашия Android телефон и настройте настройките, за да избухнете местоположението.

Проверете цената Посетете уебсайта

Всъщност единственият доставчик на VPN услуги с GPS Override, вграден в приложението Android, е Surfshark. Това обаче не означава, че това е единственото, което може да изпълни тази задача.

Ето някои други опции, ако искате да изпробвате други VPN за GPS измама:

 • Подтикнете геолокацията си с ExpressVpnРазширение на браузъра. След като инсталирате ExpressVPN на вашето устройство, просто трябва да добавите разширението от стартовия екран в любимия си браузър.
 • С приставката за прокси браузър от Nordvpn За хром и опера, подправянето на вашето местоположение е направено просто.
 • Как да останете анонимни онлайн, използвайки приложението VPN от VEEPN
 • Най -добър VPN за Windows 10 [от 25 тествани през 2023 г.]
 • Cisco AnyConnect Authentication не успя: Как да го поправя
 • Това съдържание не може да бъде избрано по това време [ps4 fix]

Как да сменя текущото си местоположение с VPN?

 1. Регистрирайте се за акаунт с VPN по ваш избор. (Препоръчваме ExpressVpn).
 2. Изтеглете приложението ExpressVPN за вашия телефон.
 3. От телефона си, отвориExpressVPN приложение.
 4. Изберете някое от местата, за да получите оптимална скорост, за да промените вашия IP.
 5. Насладете се на използването на пламващи скорости и маскирани връзки.

Заключение

Всички разглеждани неща, то’S си струва да се спомене, че почти нито един VPN не може да се справи с GPS местоположението на локация. В момента Surfshark е единственият, който може да направи това за вас и работи само в приложението Android.

VPN могат да скрият само вашето IP местоположение и това’обикновено са достатъчно на настолен компютър.

Surfshark (Android) в момента е единственият VPN, който може да измами вашето GPS местоположение. Вижте нашия VPN Hub за повече инструменти и ръководства как да запазите вашата онлайн поверителност в безопасност.

Въпреки това, на вашия телефон някои приложения могат да поискат разрешение за достъп от вашия GPS сензор и това може да направи IP-базираното местоположение да се подразбира безполезно, ако им го предоставите.

често задавани въпроси

Скрива ли VPN местоположението на GPS? Не, редовни VPN DON’T Скриване на GPS местоположение, но може да маскира доста добре вашето IP-базирано местоположение. В момента Surfshark е единственият VPN, който може да маскира GPS местоположение и го прави само в приложението си Android.

Може ли VPN да скрие вашето местоположение? Да, VPN може да скрие вашето местоположение. Само свързването със сървър в друга държава почти винаги крие вашето местоположение успешно.

Може ли VPN да бъде проследен? Да то’е възможно да се проследи, докато използвате VPN, но истината е, че тя’s не е много вероятно. Докогато ти’Внимавайте за нещата, които публикувате онлайн и VPN не’да не се примамвам, има вероятност много тънки, че вие’Ще се проследи.

Връзката ви не е сигурна – уебсайтовете, които посещавате, могат да разберат вашите данни:

 • Вашият IP адрес:
  Зареждане

Използвайте VPN, за да защитите поверителността си и да осигурите връзката си.

Препоръчваме на частен достъп до интернет, VPN с политика без лог, код с отворен код, блокиране на реклами и много други; сега 79% отстъпка.

Как да промените местоположението си VPN

Callum Tennent наблюдава как тестваме и преглеждаме VPN услугите. Той е член на IAPP, а неговите VPN съвети са представени във Forbes и Интернет обществото.

 1. Водачи
 2. Стрийминг и деблокиране
 3. Как да промените местоположението си VPN

Нашата присъда

Виртуална частна мрежа (VPN) може да промени вашето виртуално местоположение, като замени вашия публичен IP адрес с IP адреса на отдалечен сървър. Това ще попречи на онлайн услугите да идентифицират местоположението ви чрез вашата IP или DNS информация. За да промените местоположението си VPN, просто се абонирайте за VPN услуга и се свържете с VPN сървър в различна географска област.

Как да промените местоположението си с VPN

Вашият IP адрес разкрива много информация за вашето приблизително местоположение. Той излага града, държавата и часовата зона на рутера, към който сте свързани, както и ISP, който използвате.

Използване на тази информация заедно с други данни, като вашия DNS адрес или GPS координати, ИТ’е възможно за посещаващите уебсайтове и приложения, които използвате Намерете точното си местоположение.

Някои услуги – особено стрийминг услуги като Netflix – Използвайте данните си за местоположение, за да ограничите съдържанието, до което можете да получите достъп. В някои страни данните за местоположението могат да се използват за блокиране на достъпа до определени уебсайтове.

Използвайки VPN, можете да се свържете с отдалечен сървър и Вие’отново на съвсем различно място.

Повечето VPN услуги оперират глобални мрежи от сървъри, с десетки или дори стотици места в града и държави, от които да избирате.

Бързо ръководство: Как да промените местоположението с VPN

 1. Абонирайте се за VPN с глобална мрежа от сървъри. Препоръчваме Surfshark.
 2. Изтеглете VPN клиента на вашето устройство и влезте.
 3. Изберете местоположение от списъка на сървърите и щракнете върху “Свържете се”, или използвайте “Бързо свързване” Бутон за автоматично свързване към най -близкия сървър.
 4. Вече можете да разглеждате, като използвате различен IP адрес и виртуално местоположение.

VPN услугите са най -лесният начин за промяна на местоположението на вашия IP адрес и деблоковите географски ограничения. Това обаче’все още е възможно за Данни GPS, HTML5 и DNS, за да изтече истинското си местоположение.

За да предотвратите това, вие’ще се нуждая от a VPN, който може да измами вашето GPS местоположение и местоположението във вашия браузър или може да ви трябват допълнителни инструменти.

В това ръководство ние’Ще обясня как да промените местоположението си с помощта на VPN на няколко различни устройства. Вие’ще науча как да промените местоположението си VPN, ако сте’вече е свързан със сървър, какво да правите, ако го’не работят и кои алтернативи можете да използвате, за да промените местоположението си без VPN.

Кой е най -добрият VPN за промяна на местоположението?

Въз основа на нашето тестване, най -добрият VPN за промяна на вашето виртуално местоположение е Surfshark. Той предлага достъп до над 3200+ сървъра в 100 страни, всички от които са без течове на IP, DNS и HTML5.

Surfshark също е един от много малко VPN, които предлагат a Smart DNS услуга както и a Настройка на GPS Spoofing на Android. Последното ви позволява да променяте местоположението на GPS и да деблокирате мобилни приложения, които използват GPS (а не IP) проследяване на местоположението.