Резюме:

Тези зареждания на Samsung Qi са проектирани за Galaxy Note 4 и предлагат безжични възможности за зареждане. Налични са две опции: Стандартен заден капак и S-View Flip капак. И двете опции добавят малко насипно състояние към устройството, но позволяват безжично зареждане без нужда от проводници. Стандартното задно покритие струва 30 долара, докато капакът на флип S-View е на цена от 60 долара. В тази статия ще прегледаме тези два замяна на зареждане и ще обсъдим техните плюсове и минуси.

Ключови точки:

 1. Samsung предлага зареждане за зареждане за зареждане за Galaxy Note 4, които дават възможност за безжично зареждане.
 2. Стандартният заден капак и S-View Flip капак са налични опции.
 3. Стандартното задно покритие струва 30 долара, докато капакът на флип S-View е на цена от 60 долара.
 4. Смяната на задния капак на запасите за безжичното зареждане на едно е направо.
 5. Безжичното зареждане работи по предназначение, въпреки че гърбът може леко да се загрее.
 6. Задните зарядни гърбове добавят забележима дебелина и тегло на телефона.
 7. Зареждането на QI прави случаите на трети страни несъвместими.
 8. S-View Flip капакът предлага защита на устройството заедно с възможности за безжично зареждане.
 9. S-View Flip капакът има подобен дизайн с оригиналната версия.
 10. Стилът на S-View на случая е субективен и може да разделя мнения.

Въпроси:

 1. На разположение е безжично зареждане за Samsung Note 4?
  Да, Samsung предлага зареждане на зареждане, които дават възможност за безжично зареждане за Galaxy Note 4.
 2. Какви са опциите за безжични зареждания за бележката 4?
  Опциите включват стандартен заден капак и S-View Flip капак.
 3. Колко струват зарядът за зареждане?
  Стандартното задно покритие е на цена от 30 долара, докато капакът S-View Flip струва $ 60.
 4. Колко лесно е да разменяте задния капак?
  Смяната на задния капак на запасите за безжичното зареждане е прост процес.
 5. Работи ли безжичното зареждане ефективно?
  Да, безжичното зареждане функционира по предназначение без проблеми.
 6. Дали зареждането на заряда добавя допълнителна дебелина и тегло?
  Да, както стандартният заден капак, така и S-View Flip капак добавят забележима дебелина и тегло към бележката 4.
 7. Са съвместими случаи с трети страни?
  Не, замяна на зареждане на гърба прави повечето случаи на трети страни несъвместими.
 8. Осигурява ли капака на флип S-View Flip защита?
  Да, Flip капакът S-View предлага защита на устройството заедно с възможности за безжично зареждане.
 9. Какъв е дизайнът на флипния капак на S-View?
  S-View Flip капакът има подобен дизайн с оригиналната версия, с гъвкава кожа и прозорец S-View.
 10. Е стилът на S-View на Case Popular?
  Стилът на S-View на случая е субективен, с мнения, разделени между тези, които го обичат, и тези, които не го правят.

Отговори:

 1. На разположение е безжично зареждане за Samsung Note 4?
  Да, Samsung предлага зареждане за зареждане за зареждане, специално проектирани за Galaxy Note 4, които активират безжично зареждане. Тези зареждащи гърбове позволяват на потребителите да зареждат своите устройства, без да се нуждаят от проводници или кабели.
 2. Какви са опциите за безжични зареждания за бележката 4?
  Двете опции за безжични зареждания за зареждане за бележката 4 са стандартният заден капак и S-View Flip капак. Стандартният заден капак предлага прост и минималистичен дизайн, докато S-View Flip капакът осигурява допълнителни функции и функционалност с неговия дисплей на предния прозорец.
 3. Колко струват зарядът за зареждане?
  Стандартното задно покритие за безжично зареждане струва 30 долара, докато S-View Flip капакът е на цена от $ 60. Разликата в цената се дължи на допълнителната функционалност и функции, предлагани от корицата на S-View Flip.
 4. Колко лесно е да разменяте задния капак?
  Смяната на задния капак на запасите за безжичното зареждане на задния капак е лесен процес. Просто премахнете текущия заден капак, като внимателно го издърпате от устройството, и след това щракнете на зареждане на безжичния зареждане на място. Това е бърз и безпроблемен процес, който не изисква техническа експертиза.
 5. Работи ли безжичното зареждане ефективно?
  Да, функционалността за безжично зареждане на зареждащите заряди за зареждане работи ефективно. След като бъде инсталиран заден капак за безжично зареждане, Galaxy Note 4 може да бъде поставен на всяка подложка за безжично зареждане или док за удобно и ефективно зареждане. Процесът на зареждане е надежден и позволява безпроблемно зареждане без нужда от проводници или кабели.
 6. Дали зареждането на заряда добавя допълнителна дебелина и тегло?
  Да, както стандартният заден капак, така и капакът на флип S-View добавете малко допълнителна дебелина и тегло към бележката 4. Това се дължи на включването на необходимите компоненти за безжично зареждане. Въпреки че добавената дебелина и тегло могат леко да променят цялостното усещане и обработка на устройството, това е разумен компромис за удобството на безжичното зареждане.
 7. Са съвместими случаи с трети страни?
  Не, инсталирането на безжичните зареждащи капаци прави повечето калъфи от трети страни несъвместими. Добавената дебелина на задните капаци не им позволява да се приспособяват правилно и сигурно. Следователно, потребителите, които избират безжично зареждане, може да се наложи да се откажат от предпочитаните си калъфи от трети страни или да преминат към използването на официалните случаи на Samsung, създадени специално за Note 4 с възможности за безжично зареждане.
 8. Осигурява ли капака на флип S-View Flip защита?
  Да, капакът на флип S-View не само позволява безжично зареждане, но също така предлага защита на устройството. Той покрива предната и задната част на бележката 4, предпазвайки устройството срещу драскотини, неравности и други малки щети. Капакът на флип S-View също включва прозорец отпред, което позволява на потребителите да преглеждат важна информация като известия, час и дата, без да е необходимо да отварят корицата.
 9. Какъв е дизайнът на флипния капак на S-View?
  Капакът за флип на S-View за Note 4 разполага с гъвкаво кожена усещане и шевове, придавайки му първокласен вид и усещане. Той има подобен дизайн с оригиналния флип капак S-View, но включва допълнителната функционалност на безжичното зареждане. Предната част на корицата има изрязване на прозореца, което позволява на потребителите да имат достъп до важна информация и да контролират определени функции на устройството, без да отварят капака.
 10. Е стилът на S-View на Case Popular?
  Стилът на S-View на случая е въпрос на лично предпочитание. Някои потребители оценяват удобството на прозореца S-View, който позволява бърз достъп до известия и друга информация. Други обаче могат да намерят прозореца, ограничаващ по отношение на функционалността и да предпочитат традиционен дизайн на случаи. В крайна сметка зависи от нуждите и предпочитанията на индивида.

Това са зареждащи се за зареждане на Samsung S за Galaxy Note 4

Предлагат се както стандартен гръб, така и S-View Flip Cover Style-влизат съответно на $ 30 и $ 60-всеки да добави малко допълнително обем, но вземете вашата бележка 4 заредени без проводници. И в двата случая има компромис тук, но за повечето хора ще си струва да се откажем от всяка вечер-прочетете заедно за преглед на тези два записа за зареждане.

Samsung Note 4 има ли безжично зареждане

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Това са Qi зареждания на Samsung за Galaxy Note 4

QI не се освобождава от Note 4 – Пригответе се за няколко компромиси

Samsung сложи голяма ‘OL батерия в Note 4 и дори не прикри USB порта с клапа като Galaxy S5 – но това не означава, че много от нас все още не искат телефонът да дойде с безжични възможности за зареждане извън кутията. Точно както е направено за последните няколко флагмана, Samsung вместо това продава заместващи задни корици за Note 4, които добавят възможности за зареждане на Qi.

Предлагат се както стандартен гръб, така и S-View Flip Cover Style-влизат съответно на $ 30 и $ 60-всеки да добави малко допълнително обем, но вземете вашата бележка 4 заредени без проводници. И в двата случая има компромис тук, но за повечето хора ще си струва да се откажем от всяка вечер-прочетете заедно за преглед на тези два записа за зареждане.

Стандартното зареждане на QI обратно

Смяната на задния капак на запасите за това безжично зареждане на едно не може да бъде по -просто – просто издърпайте текущата си табела и щракнете новата. Корицата се вписва в моя AT&T Note 4 просто добре и този корица има добавения бонус от вече няма AT&T брандиране на гърба, просто голямо лого на Chrome Samsung. Цветът, текстурата и стайлингът са идентични с това, което Note 4 идва обикновено.

Безжичното зареждане работи по предназначение без никакъв проблем и докато забелязах, че гърбът се нагрява малко повече от другите ми устройства с активиран QI. Note 4 зарежда отлично и вече не се нуждае от тел, за да го направи.

Подобно на предишните телефони на Samsung, незадължително. Докато оригиналната задна плоча е тънка хартия и невероятно гъвкава, когато се отстранява от телефона, гърба на Qi е над два пъти по -дебела, много твърда и има малко тегло към него. Кривата на гърба се прави добре и прави телефона да не се държи по -трудно, но можете веднага да кажете, че нещо повече е там от обикновено, отколкото обикновено.

Изображение 1 от 8

Въпреки че собственият онлайн магазин на Samsung казва, че зареждането на Qi ще остави вашата Note 4 да поддържа своя “тънък профил”, новият гръб е достатъчно дебел, за да направи почти всички случаи на трети страни, които не са подходящи. Дори сравнително прощаващи гумени калъфи, които опитах, все още бяха разтегнати до максимума им и не покриват устройството правилно – тази задна плоча почти елиминира вероятността вашата бележка 4 да има случай на него.

Това не е голяма работа за мен, тъй като на първо място не използвам дело в моята Note 4, но знам a тон на хората го правят и това прави това доста прекъсвач на сделката. Разбира се, Samsung предлага своя собствена по -защитна опция (за която ще говоря тук след това), но това не е същото като да може да хвърля всеки случай, който искате по телефона. При $ 29.95 Това е сравнително ценен, като се има предвид колко облекчава зареждането, но потенциалните недостатъци може да не го заслужават на всяка цена за някои хора.

S-View Flip капак Qi назад

Сега, когато знаем, че наистина не можете да използвате стандартното Qi зареждане обратно със калъф, опцията на Samsung за безжично зареждане и Защитата на устройството в този момент е случаят с S-View с активиран QI. Изложих повечето от чувствата си към оригиналната корица на S-View Flip за Note 4, а не изненадващо нещата са почти идентични тук на Qi-активираната версия.

Случаят S-View добавя допълнително насипно състояние, независимо дали има Qi зареждане в него или не, и честно казано не можах да разбера разликата между двете, когато са прикачени към бележката 4. Получавате същото еластично кожена усещане, зашиване и характеристики на прозореца S-View отпред, заедно с много фино лого на Samsung на гърба и логото на Galaxy Note 4 отпред. Стилът на S-View на случая е доста поляризиращ сред хората-или го обичате, или го мразите-но получавате този дизайн и с двете опции за калъф S-View.