BBC iplayer не работи с VPN? Бързи корекции – 2023 г

Току -що пробвах nordvpn от Австралия да гледам BBC iPlayer. Вчера работи добре и сега спря, така че очевидно е открит моя VPN. Би работил kodi или това е нестартиране, тъй като все още се нуждае от VPN?
Благодаря.

Резюме:

Научете как да гледате BBC iPlayer в чужбина с VPN. Поради георестаниите, BBC Iplayer е достъпен само за жителите на Обединеното кралство. Въпреки това, с помощта на VPN, можете да заобиколите тези ограничения и да се насладите на любимите си програми, независимо къде се намирате в света.

Ключови точки:

 1. Гео-РЕСТРИЦИите пречат на жителите без ОБС да имат достъп до BBC iplayer.
 2. BBC е длъжен да ограничи съдържанието си поради споразумения за права и разпоредби за лицензиране.
 3. Съдържанието може да се предава само на устройства с IP адрес във Великобритания.
 4. VPN ви позволява да получите достъп до BBC Iplayer шоута и канали от всяка точка на света.
 5. #1 ExpressVPN: Предлага шест Великобритания и водещи на индустрията скорост.
 6. #2 NORDVPN: Осигурява Bulletproof Security и гарантира анонимни връзки.
 7. #3 Surfshark: Предлага няколко сървъра във Великобритания и неограничени връзки на устройството.
 8. #4 Cyberghost: Има сървъри, разположени в рамките на Европа и подходящ за потребителя процес на настройка.
 9. #5 Zenmate: Предлага бързи сървъри в над 30 места и защита от военни.
 10. #6 protonvpn: Оперира повече от 620 сървъра в 44 държави, осигурявайки сигурност и поверителност.

Въпроси и подробни отговори:

 1. Въпрос: Мога ли да използвам Kodi за достъп до BBC iplayer, ако моят VPN не работи?
 2. Отговор: За съжаление, използването на Kodi като алтернатива на VPN не се препоръчва, тъй като все още изисква VPN да заобиколи георестриранията. Ако вашият VPN не работи с BBC iPlayer, най -добре е да отстраните VPN връзката или да помислите за преминаване към друг VPN доставчик.

 3. Въпрос: Експрес е надежден избор за достъп до BBC iPlayer?
 4. Отговор: Да, ExpressVPN се препоръчва за достъп до BBC iPlayer. Той предлага шест клъстера на сървъра в Обединеното кралство и водещи в индустрията скорости, осигурявайки безпроблемно изживяване на стрийминг. Освен това, ExpressVPN бързо настройва нови сървъри в случай, че BBC Blacklists всякакви съществуващи.

 5. Въпрос: Как е политиката за поверителност на NORDVPN?
 6. Отговор: Nordvpn има строга политика без лог, което означава, че връзките ви са напълно анонимни. Този VPN доставчик дава приоритет на поверителността на потребителите и използва двойно криптиране за подобряване на сигурността.

 7. Въпрос: Мога ли да свържа няколко устройства едновременно с Surfshark?
 8. Отговор: Да, Surfshark позволява неограничени връзки на устройството. Можете да свържете няколко устройства едновременно, което го прави удобен избор за домакинства или лица с множество устройства.

 9. Въпрос: КИБЕРГОСТ е подходящ за BBC iPlayer стрийминг?
 10. Отговор: Да, Cyberghost е чудесен избор за стрийминг на BBC Iplayer. Той има голям брой сървъри, разположени в Европа, включително Обединеното кралство, осигурявайки надеждна връзка. Освен това, Cyberghost предлага супер бързи скорости и подходящ за потребителя процес на настройка.

 11. Въпрос: Има ли Zenmate безплатна версия?
 12. Отговор: Да, Zenmate предлага безплатна версия, която позволява 2MB използване на данни и предоставя достъп до четири места. Тази опция е подходяща за потребители, които искат да изпробват услугата, преди да се ангажират с платен план.

 13. Въпрос: Какви функции за сигурност предлага ProTonVPN?
 14. Отговор: ProtonVPN предлага защита от военна степен за вашите данни. С повече от 620 сървъра в 44 държави, ProtonVPN осигурява сигурно и частно преживяване на сърфиране. Той е базиран в Швейцария, който има строги закони за поверителност на потребителите.

BBC iplayer не работи с VPN? Бързи корекции – 2023 г

Току -що пробвах nordvpn от aus, за да гледам bbc iplayer. Вчера работи добре и сега спря, така че очевидно е открил моя VPN. Би работил kodi или е това, което все още се нуждае от VPN?
Благодаря

Как да гледам BBC iPlayer в чужбина с VPN

Липсват ли ви любимите ви телевизионни програми, защото BBC Iplayer е Geo-Blocked? Тук’S Как да използвате BBC iPlayer VPN за достъп до цялата информация, както и любимите си програми от всяка точка на света.

Ако не’не искам да прочета цялата статия, тук’с Нашият списък с най -добрите VPN за гледане на BBC iPlayer:

 • Чудесно за скорост, най-добра сигурност, голяма сървърна мрежа и запазва вашата анонимност и поверителност. Посетете Siteread Нашият преглед>

Има двойни VPN, шест едновременни връзки, над средните функции за поверителност. Посетете Siteread Нашият преглед>

Огромно количество сървъри, бързи скорости на връзка и конкурентни цени. Посетете Siteread Нашият преглед>

В тази статия

Използване на BBC iPlayer в чужбина

Поради нещо, наречено Geo-Restrictions, BBC се изисква от закона да ограничи съдържанието си до всеки извън Обединеното кралство поради споразумения за права и разпоредби за лицензиране.

Тъй.

Проблемът е, че голяма част от това съдържание може да се предава само на устройства с IP адрес във Великобритания. Ограниченията за лицензиране на съдържание Блокират определени видеоклипове въз основа на вашето местоположение. Така че, ако случайно сте навсякъде извън Обединеното кралство, можете да очаквате с нетърпение съобщение като това: “BBC iplayer работи само във Великобритания. Извинете, то’s поради проблеми с правата.”

За щастие, има просто решение, което да заобиколите тези георестрирания. С помощта на VPN можете да получите достъп до всичките си Iplayer предавания и канали, независимо къде се намирате на земното кълбо.

Най -добрите VPN за BBC iPlayer (тази работа)

#1 ExpressVPN – Специална сделка (3 месеца безплатно с годишен абонамент)

ExpressVPN е най-добрият VPN за BBC iPlayer, тъй като има шест сървъра, разположени във Великобритания, ултра бързи скорости и е особено известна с това, че бързото стартира нови сървъри, в случай че BBC Blacklists One.

Защо’S горещ избор:

 • Шест клъстера на сървъра във Великобритания
 • Водещи на индустрията скорост

Започнете от едва $ 6.67/месец + 30 дни гаранция за връщане на парите

За да прочетете пълния преглед на ExpressVPN, щракнете тук

#2 NORDVPN

Този доставчик без log е фаворит за поверителността на съзнанието. Nordvpn има само един сървър във Великобритания, но то’S Надеждно име с Bulletproof Security, който е добър избор за достъп до BBC iPlayer в чужбина, ако сте много загрижени да поддържате личните си данни.

Защо’S горещ избор:

 • Това не е политика на дневника, означава, че връзките са напълно анонимни
 • Двойното криптиране е допълнителен тласък на сигурността.

Започва от едва $ 2.99/месец + 30 дни гаранция за връщане на парите

За да прочетете пълния преглед на NORDVPN, щракнете тук

#3 Surfshark

Surfshark многократно се препоръчва от нас, тъй като ние установихме, че това е изключително способен и надежден VPN доставчик, който предлага цял набор от функции, които го правят ефективен за използване. По отношение на гледането на iPlayer в чужбина, той е перфектен, тъй като има няколко сървъра на Обединеното кралство, които означават, че можете да сте уверени, че ще можете да спечелите IP адрес на Обединеното кралство, което ви позволява да получите достъп до услугата без проблеми.

Защо’S горещ избор:

 • Surfshark не налага ограничения за използване на данни
 • Неограничено количество устройства може да бъде свързано по всяко време

Започвайки от едва $ 1.99

#4 Cyberghost

Cyberghost е страхотен VPN всеобхват. Той има много сървъри на различни места, включително Обединеното кралство (чудесно за BBC iPlayer), супер бързи скорости и политика за безбогом, която поддържа вашите данни сигурни.

Защо’S горещ избор:

 • Той има голям брой сървъри, разположени в рамките на Европа (включително Великобритания)
 • Той има супер лесен процес на настройка, дори начинаещите могат’не се обърка

Започва от едва $ 2.75/месец + 45 дни гаранция за връщане на парите

За да прочетете пълния преглед на Cyberghost, щракнете тук

#5 Zenmate

Zenmate предлага на потребителите стотици бързи сървъри в над 30 места по света, включително оптимизирани сървъри за платформи като Netflix, Hulu, BBC Iplayer, HBO GO и Amazon Prime Video. Въпреки че има юрисдикция в Германия, съществува строга политика за не-лог, а настолните и мобилните приложения предлагат защита от военна степен, за да се гарантира, че вашите данни не са’не попадам в грешни ръце.

Защо’S горещ избор:

 • Има безплатна версия, която позволява 2MB данни и има четири места, към които можете да се свържете
 • Това е една от най -добрите опции за начинаещи, тъй като интерфейсът е невероятно прост за използване

Започвайки от едва $ 2.05

#6 protonvpn

Този VPN ви е донесен от хората, които въведоха света на Protonmail, най -голямата криптирана услуга за имейл в света. Ако ти’е голям за сигурността, това е VPN за вас.

Защо’S горещ избор:

 • ProtonVPN има повече от 620 сървъра в 44 държави
 • Базира се в Швейцария, което означава, че трябва да спазва някои от най -строгите закони за поверителност на потребителите в света.

Започвайки от едва $ 4 .00

Моля, обърнете внимание, че всички платени планове се таксуват ежегодно.

За да прочетете пълния преглед на ProtonVPN, щракнете тук

Избор на най -добрия VPN за BBC iPlayer

Налични са тонове опции за VPN, но не всички са създадени равни. Всъщност някои от тях, като ipvanish, изобщо не работят с BBC iPlayer, така че то’Важно е да направите своите изследвания. Това са най -важните фактори, които влизат в избора на най -добрия VPN за деблокиране на BBC iplayer:

 • Заобикаляйки георестриранията – Вероятно най -важната характеристика, като причината, която можете’T Watch е, защото местоположението ви е блокирано от BBC iPlayer. Опитайте expressvpn, който лесно заобикаля целия BBC iplayer’s гео-блокове.
 • Скорост – Най -вероятно ще предавате съдържанието си от BBC iPlayer, така че вие’Ще се нуждая от възможно най -бързата връзка, за да не изпитате изоставане и време за буфериране.
 • Брой сървъри/IP адреси – Колкото по -работещи сървъри и/или IP адреси имат VPN, толкова по -лесно е да останете анонимни.
 • Местоположение на сървъра – Можете да имате стотици сървъри, но ако не сте’нямате поне няколко, разположени във Великобритания, вие’Ще остане гео-блокиран. За щастие, повечето качествени VPN имат сървъри по целия свят, особено във Великобритания. Множество сървъри във Великобритания са още по -добри.
 • Политики за поверителност – Казано по -грубо, стрийминг на съдържание от място, което’се опитва да го блокира, е незаконно. Трябва да сте сигурни, че вашата самоличност е сигурно скрита и че VPN ви обслужва’Използване на ISN’T поддържане на вашите данни регистрирани.

NORDVPN е базиран в Панама, така че няма правителствени проблеми, за които да се притеснявате, и изобщо не се съхраняват регистрационни файлове, повече информация за VPN юрисдикция.

Моят vpn е’t работи с BBC iplayer

BBC е основна корпорация, която е наясно с факта, че хората се опитват да хакнат системата и да преминат покрай своите георестрирания. Поради това BBC винаги актуализира своята сигурност и улов “фалшив” IP адреси.

Когато намери фалшив IP, BBC голи и той вече не работи за деблокиране на тяхното съдържание, ако вашият VPN е’Работи, най -вероятно BBC iplayer е блокирал конкретния IP адрес, който вие’Използвайте. Оттук имате две опции:

Вариант №1: Изберете различен VPN сървър (всеки VPN има множество сървъри/ips)

Наличието на VPN с множество сървъри и IP адреси е важно, защото когато човек спре да работи, можете просто да преминете към друг и да продължите да стрийминг.

Вариант №2: Вземете VPN специализиран IP

Специален IP VPN заключва един IP адрес, който използвате всеки път, когато искате да сърфирате в мрежата от анонимно местоположение. Наличието на специален IP VPN значително понижава всички подозрения, които компаниите могат да имат, когато ви видят да влезете от множество IP адреси. Най -важното е, че специализираните IP са по -трудни за черния списък, тъй като споделените IPS обикновено са тези на BBC’s радар, за да се опитате да изключите.

Разбира се, използването на само един IP адрес улеснява заключването, но данните ви все още са криптирани, а истинското ви местоположение все още е напълно скрито. NORDVPN предлага отлична специална опция за VPN.

Грешка в прокси

Доскоро, ако искате да получите достъп до Geo-ограничено съдържание като BBC Iplayer, просто ще настроите прокси сървър и voila!

Днес BBC има прокси блокер, така че вашият традиционен прокси сървър спечели’вече не работя. Както бе споменато, BBC наистина се разпада при нарушение, така че то’не съм изненадващо, че тази опростена версия вече не работи.

Деблокиране на радиото на BBC iplayer

BBC Iplayer Radio разполага с популярни токшоу, новини, развлечения, музика и предлага радио с най -високо качество за всеки във Великобритания. Същите георестрирания се прилагат за този подмножество на BBC iplayer и същите решения (i.E., Вашият надежден VPN) ви помага да получите достъп до любимите си радиостанции, непрекъснати.

Заключение

BBC Iplayer има едни от най -добрите програми, достъпни днес, така че естествено хората от цял ​​свят искат да получат достъп до него. Ако ви е писнало да получите “BBC iplayer работи само във Великобритания” съобщения, тогава трябва да действате. Само силен и надежден VPN ще ви премине покрай BBC’S Geo-Blocks и към любимите си предавания, така че се свържете с най-бързия и анонимен VPN днес. Най -добрият 2021 VPN за BBC iPlayer е ExpressVPN.

Пълното ръководство за антивирусния софтуер

Следваща> киберсигурност през годините

Коментари на статията

72 коментара

Джордж Браун казва:

Нито един от експресните VPN не работи.

Лола Олсън казва:

Здравей Джордж,
Съжаляваме да чуем, че имате проблеми с ExpressVPN. Опитвали ли сте да превключите на друго местоположение на сървъра? ExpressVPN е най -добрият VPN, който се предлага на пазара, така че трябва да има нещо, което се обърква или от вашия край, или евентуално с вашия абонамент. трябва да се свържете с поддръжката на клиенти и да видите как те могат да ви помогнат допълнително.

BBC е блокиран, когато е свързан със самостоятелен VPN на дигитални океански сървъри, разположен във Великобритания

Дерек казва:

Може ли някой да помогне. Докато преди няколко дни не успя да изтегли без проблем. Сега, въпреки.
Аз също изтеглям от Канал 4 без проблем
Може ли някой да помогне, но моля, не е’не станете твърде технически. Благодаря

Дейвид казва:

Актуализация до последната ми публикация за BBC Iplayer Connection чрез NORDVPN. Ако се свържете там с чат линия, те ще ви кажат коя от сървърните връзки във Великобритания може да получи достъп до BBC. Браво на тях – страхотен слуга

ST редактор казва:

Здравей Дейвид, радвам се, че успяхте да го подредите и че NORDVPN успя да ви помогне да намерите най -добрия възможен сървър за гледане на BBC iPlayer.

Дейвид казва:

И NORDVPN, и ExpressVPN вече са блокирани от BBC iplayer. През последните 18 месеца съм бил с тунела. Регистрирах се за безплатните изпитания с NORDVPN и ExpressVPN днес, за да видя дали ще работят с iPlayer. Те не’T. Свързах се с чат линията ExpressVPN. Казаха, че работят по него и са наясно. То’Срамно е, че те се убеждават’t Оттеглиха рекламата си, заявявайки, че могат да получат достъп до iplayer, това би ми спестило време. I’Изчерпайте опциите сега. Някой знае ли за VPN, който има достъп до BBC към 1April 2018?

Дороти казва:

Tunnelbear работи чудесно за мен до миналата седмица. Тогава се страхувам “Въпрос на правата” съобщение. ITV все още работи добре. Много тъжно. Толкова страхотно програмиране на BBC. Защо по дяволите не’t Те просто продават хора извън Обединеното кралство месечен абонамент? Така или иначе го плащаме на VPN сайтове. BBC може да получи всички тези пари за себе си? Изглежда наистина, наистина глупаво от бизнес гледна точка.

Саймън каза:

I’живее в чужбина 35 години. С радост бих платил лицензионната такса, за да гледа законно BBC – дори и да струва повече за не -жителите. Каква глупост .. Принуждавайки ни всички да гоним VPN, които се блокират след няколко седмици. Събуди се BBC!

Клара Дж казва:

След като изпробвах различни VPN, разбрах, че ExpressVPN е най -добрата VPN услуга, която можете да използвате, за да заобиколите регионалните ограничения. Това включва възможността бързо да предава BBC iplayer извън Обединеното кралство. ExpressVPN дава възможност на задграничните потребители да предават съдържание на BBC iPlayer доста лесно. Благодарение на този VPN, тъй като вече не трябва да преглеждам съобщението за георемиране “BBC iplayer работи само във Великобритания. Извинете, то’s поради проблеми с правата”, Всеки път, когато се опитвам да наваксам телевизия на BBC извън Великобритания.
Въпреки че BBC започна Blacklisting VPN IP адреси през 2015 г., ExpressVPN все още работи отлично за мен.

Марк Андерсън казва:

Новите ограничения са толкова несправедливи и доста досадни. I’m Използване на Express VPN и то’ми дава ритник, знаейки аз’все още мога да спечеля въпреки ужасните си мерки. Благодаря много.

Клара Дж казва:

Въпреки че това е добро четене за онези, които търсят начини за достъп до BBC iplayer извън Обединеното кралство, той е датиран от сега BBC, блокира всички VPN от получаване на достъп до iPlayer, тъй като сървърът първо трябва да се увери, че потребителите са в Обединеното кралство, за която крайната точка трябва да бъде откриваема, която не е възможна за частните мрежи, че е установено от VPN. Въпреки това, въпреки че ExpressVPN беше най -доброто обаждане, ограничаването на дневниците на връзката за вътрешна употреба (агрегирани) все още може да се окаже притеснително за потребителите, които се опитват да получат несвързан достъп до любимия си iPlayer. Не’сега изглежда, че по -мощен VPN е с голямо търсене?

ST редактор казва:

Здравейте, и благодаря, че изведохте този проблем! BBC стана по -бдителен за блокиране на достъпа до VPN и наистина успя да затрудни достъпа до тяхното съдържание, когато е извън Обединеното кралство. Това обаче’все още е възможно за достъп до услугата в много VPN, макар че обикновено тези с повече опции на сървъра, налични за държава. ExpressVpn’S Минималните дневници могат да бъдат нестандартни за някои, които предпочитат да бъдат напълно частни онлайн, но компанията продължава да тества добре за достъп до iPlayer благодарение на широкия си списък на сървъра. То’S също си струва да се отбележи, че тъй като компаниите се подобряват в блокирането на VPN, тези компании също се бориха, за да продължат да предлагат на клиентите си достъп до желаното от тях съдържание, независимо къде се намират.

Ipvanish сървърите наскоро бяха открити от BBC Iplayer и It’Невъзможно е да се гледа извън Обединеното кралство в момента, въпреки факта, че имат тонове сървъри на Обединеното кралство. I’m виси на надеждата да намерят решение, но не’не издържа много надежда. Така че някой може ли да потвърди кои VPN действително работят в момента с iPlayer?

Получиха отговор на ipvanish facebook, те се отказаха да се опитат да получат достъп до BBC Iplayer и трябваше да ми напомнят, че тяхната услуга е услуга за поверителност по същество. До лошо имам 2 -годишен договор.

ST редактор казва:

Здравей Роб, благодаря ти за информацията, ние сме изпратили съобщения с Ipvanish и те казаха същото:

*Въпреки най -добрите ни технически усилия, ipvanish вече не може да поддържа достъп до BBC. Надеждата ни е да накараме ipvanish да работи с възможно най -много уебсайтове, но за нас е по -важно да останем прозрачни с вас относно това ограничение. BBC предприе мерки за блокиране на всички VPN връзки от ipvanish. Въпреки че сме молили мрежата да не се насочва към тези, които защитават тяхната онлайн поверителност с нашата услуга, тези молби са попаднали на глухи уши.*

*Докато нашият екип работи усилено приспособяващ достъп до услуги за стрийминг на видео, ние искаме нежно да ви напомним, че IPVanish е преди всичко продукт за поверителност и трябва да се използва като такъв. Извиняваме се за неудобството.*

Съответно ще актуализираме тази статия.

Аз също имах този отговор и за да бъда съвсем честен, получих брутално груб отговор, когато предложих да проверя конкретно достъпа на BBC Iplayer, преди да се регистрирам. Тъй като сега бях извън техния 7 -дневен гаранционен период, получих отговор основно ми казваше ‘труден’.

Джеймс казва:

Благодаря, че ни предоставихте важната информация за различни VPN, използвани за стрийминг на BBC iPlayer и какво правя, ако моят VPN блок или не работи. Можете ли да ми предложите най -добрия VPN за това ?

Използвах Zenmate известно време без никакви проблеми, но изведнъж аз’m без достъп. Всяка идея какъв е проблемът? Как мога да съм сигурен, че спечелих’Не се натъкнете на същия проблем с някоя от VPN услугите, изброени тук?

Илана казва:

Здравей Тим,
Нищо против Zenmate, но можем да ви уверим, че по време на писането, всички VPN по -горе ефективно работят за деблокиране на BBC iplayer. Можете да опитате 30-дневния гаранционен период на връщане на парите и да решите сами дали искате да продължите напред с договор за по-евтина цена на месец, ако услугата е за ваше удовлетворение.

Саймън Торп казва:

Какво ще кажете за класово действие срещу BBC, за да ги принуди да позволят на милионите извън Обединеното кралство да плащат лицензионната такса или еквивалентна сума. BEEB се нуждае от парите, така че защо на земята ме спира да плащам? Те изглеждат глупави …

Phill C казва:

Изпратих имейл на BBC поне 3 пъти, за да предложа точно това. Ще се радвам да платя таксата за лиценз, за ​​да получа добра телевизия и без b *** реклами.

Дейзи казва:

Здравейте г-н. Даниел Р. Стивънс, съжалявам, не го правя’Не съм съгласен с вас по този въпрос … Използвах ExpressVPN и Ipvanish VPN, за да гледам BBC iPlayer и от моя опит трябва да ви кажа, че ipvanish трябва да бъде №1 в този списък. То’все още е най -доброто за мен. Благодаря ти

Jawad Ali казва:

Живея в Турция и има няколко видеоклипа, за които ми казаха, че са достъпни на iplayers, след десетки опитите ми да вляза в iPlayer, те разпознават моя IP адрес като подозрителни. Наистина трябва да получа достъп до техния iplayer, можете ли да ми помогнете или имате VPN, който може да ми помогне да получа стабилен IP адрес на Обединеното кралство?

ST редактор казва:

Здравей Jawad,
Както не’нямам пуйка IP, мога’наистина не получат отговора, който би бил полезен за вас. Моля, общувайте с някоя от VPN услугите по -горе. По опит, всички – ExpressVPN, NORDVPN, SAFERVPN и т.н. имат отлична поддръжка на клиенти чрез тяхната опция за чат на живо.

Руби Ислям казва:

Здравей Даниел Р. Стивънс, ти ме спаси! BBC iplayer е дяволски добър и много хора обичат страхотно. Но за мен това’не работи и връщането на достъп беше наистина трудно с нови правила. Потърсих много и накрая намерих тази готина статия. Изключителна работа, Даниел. Тази публикация е точно това, което ми трябваше, за да разреша проблема си. Продължавайте да публикувате повече информация. Наздраве!

Сюзън казва:

Успях да получа достъп до iplayer с помощта на Nord и Express VPN. По някаква причина и двамата внезапно спряха да работят .Възможно ли е това, защото смених устройството си?

Илана казва:

Здравей Сюзън,
Горещо бих препоръчал да се свържете с тях чрез техния чат на живо. Ще получите незабавна помощ и отстраняване на неизправности, за да намерите решението. Expressvpn и nordvpn са много бързи в това!

Не’не мисля, че скривалището трябва да бъде в този списък от препоръчани VPN, той не го прави’t работи за BBC iplayer.

Това казаха на форума си в общността преди ден:

За съжаление все още нямаме актуализации. Екипът на нашия сървър работи върху постоянно решение и те споделиха с нас, имаше някои напредък, BBC Access все още не е функционален.

Извинявам се за неудобството, причинено от това забавяне, и ви уверявам, че това е нашият основен приоритет.

Илана казва:

Здравей Тоня,
Благодаря ви за вашия принос и ще включите бележка в статията за този ефект.

Илана казва:

Благодаря ти Тоня,
Ние’взе това предвид и съответно актуализирахме списъка ни. Вашият принос е ценен за нас!

Тео Сам казва:

Понякога в миналото, моят експресвен може да може’t достъп до bbc iplayer купете го скали сега. Трябва да го пробвате сега, защото нещо, което услугата беше наскоро актуализирана.

NORDVPN скали по този въпрос … Използвам това за достъп до BBC Iplayer от Китай.

Опитах ExpressVPN, работех известно време, след което спрях. Вероятно IP е открит …. Отивам да опитам отново скоро. Много информативен пост. Бих искал да знам дали има други VPN, които мога да използвам

Брайънт казва:

I’Използвах purevpn за гледане на bbc iplayer и моят преглед е положителен. Значителните области на подобрение включват проблеми с връзката на сървъра и други незначителни проблеми.

Джак Нолан казва:

BBC iPlayer е достъпен с ExpressVPN и NORDVPN. Използвам expressvpn, но моят приятел използва nordvpn и аз’никога досега не съм чувал негокопмален. Двата VPN са идеални за BBC iPlayer!

ExpressVPN спря да работи с iPlayer с мен преди около два месеца. Обслужването на клиентите им беше дяволно с покровителствени “помогне” Казвайки ми да правя неща аз’D вече им каза, че не работи и не предлага никаква представа за кога или наистина, ако новите сървъри, които не бяха блокирани, ще дойдат онлайн, нямах друг избор, освен да отменя.

Греъм казва:

Express VPN работеше сега блокиран, поддръжката е полезна, но изглежда не може да успее да избегне BBC

Илана казва:

Здравей Греъм,
Моля, опитайте техния чат за обслужване на клиенти, за да могат да се затрудняват да снимате заедно с вас и да ви разхождат, въпреки че. Те’много полезни за всички наши заявки.

Ингрид казва:

Използвах Astrill, но той спря да работи тази седмица, ще опитам след няколко дни, за да видя дали ще получат достъп отново

Брайън казва:

Здравей Ингрид,
Можете да тествате 1 от услугите, които препоръчваме по -горе, и да го използвате за 30 дни.
Благодаря ти!

Джеймс казва:

Толкова за NORDVPN. Да бъдеш сериозно блокиран!

Адриан казва:

Току -що пробвах nordvpn от aus, за да гледам bbc iplayer. Вчера работи добре и сега спря, така че очевидно е открил моя VPN. Би работил kodi или е това, което все още се нуждае от VPN?
Благодаря

Не, Коди спечели’t работи, тъй като все още ще трябва да използвате VPN.

NORDVPN има повече от 115 сървъра IPS във Великобритания. Можете да опитате да преминете към друг сървър, който трябва да реши проблема. Можете да намерите пълния списък тук.

Майкъл казва:

Здравей,
Може да ви е интересно да знаете, че след много проблеми днес имах имейл от Pure VPN, казвайки, че вече не са в състояние да осигурят подкрепа за достъп до британски BBC/Netflix поради блокиращите дейности и на двете. Те заявиха, че това е в интерес да се гарантира, че клиентите няма да бъдат подведени. Мислех, че това е доста честно признание, тъй като повечето доставчици на VPN примамват клиентите на дългосрочни договори въз основа на светещи изявления относно блокирането на гео. Защо на земята те просто не позволяват на експатрите да кашлят за лицензионната такса, за да помогнат за непрекъснато намаляващия си доход. Разочароващо или какво, но какво друго можете да очаквате от британците в наши дни!

Илана казва:

Здравей, Майкъл, свързвам се с тях purevpn чрез тяхното обслужване на клиенти на живо за тях, за да потвърдя дали имат достъп до Netflix и BBC iPlayer. Отговорът им е да. Ето стъпките:
1. Изтеглете разширението на браузъра:
https: // Chrome.Google.com/webstore/detail/purevpn —- best-vpn-proxy/bfidboloedlamgdmenmlbipfnccokknp (разширение на Chrome)
https: // поддръжка.purevpn.com/purevpn-firefox-Extension (Firefox)
2. Влизам
3. Изберете до кой уебсайт искате да получите достъп – ще видите, че има опция за Netflix и BBC

Ниманд казва:

Опитвали ли сте ExpressVPN или NORDVPN днес? Почти всички VPN със сървъри във Великобритания са гео-блокирани от BBC Iplayer, а в някои случаи BBC.co.Великобритания/новини. “BBC.co.Великобритания” е пренаписан като “BBC.com” което показва, че BBC предполага, че връзката се осъществява извън Обединеното кралство. Като се има предвид новата технология, която BBC използва, се съмнявам, че всяка VPN услуга ще има достъп до BBC iPlayer.

Достъпът до BBC iPlayer извън Обединеното кралство, използващ VPN, приключи.

Илана казва:

Здравей Ниманд,
Бях посъветван от обслужването на клиентите да се опитам да изключите и да се свържа отново с VPN веднъж или два пъти, за да се опитам да гледам iPlayer.
Вашите отзиви винаги се оценяват.

Благодаря ти,
Илана

Джон Грифитс казва:

I v’Използвам PIA вече 3 години всичко ОК с BBCiplayer, тогава на 21 август 2017 г. BBC започна да ме блокира (бях влязъл от Лондон или Саутхемптън).
Въпросът сега е “Кой прави VPN, който може да победи BBC?”

Илана казва:

здравей Джон,
Бихме предложили expressvpn или nordvpn за bbc iplayer.
Благодаря ти! Илана

Ник Кинг казва:

Няколко години назад създадох свой собствен VPN (OpenVPN) сървър в къщата си във Великобритания, хостван на ‘Raspberrypi успях да направя това, защото 1) имам достатъчно добра скорост на бит от 10MB/sec и 2) знам как да постигна това. аз имам. Да кажа, то .Никога не ме е изпускал.

Съвсем наскоро имах желание да видя как работи моят малък дом, който работи в сравнение с абонамент за VPN с PIA VPN. Настроих го на огнената си, използвайки ‘OpenVPN за Android’ клиент.

Що се отнася до iPlayer, всичко изглежда добре, но знам, че BBC се опитват да попречат на фолк да използват VPN и предполагам, че трябва да е чрез изучаване на диапазони на IP адреси, собственост на VPN сървъри (изглежда, че Netflicks са направили точно това). И така, бих искал да мисля, че ‘Експат’ Може да поиска връзка, живееща в Обединеното кралство, за да помогне, като настрои VPN сървър заедно с динамичен DNS. Също така да се уверите, че не са’не гледайте неща, които трябва да’T.

Джон W казва:

Като експат британец, живеещ в Канада, бих искал да получа легален достъп до iPlayer. Накратко го накарах да работи с хула, но това спря след няколко седмици. Озадачен съм защо BBC Don’t Подредете проблемите с лицензирането или авторското право, за да мога да закупя месечен абонамент чрез какъвто и да е източник. Преди няколко години имаше услуга за абонамент за BBC. С удоволствие бих платил 15 долара на месец, за да получа “Леля BBC” и след това изрежете връзката ми с кабела. Инсталирах антена миналата година, която ми дава повече от достатъчно локални телевизионни канали на OTA. Така че хайде BBC Вземете с програмата и спечелете още малко приходи!

Филип казва:

Намери тази статия и коментари за интересни. Дон’не разбирам достатъчно технически, за да мога да разбера някои от коментарите, но мислех аз’D споменавайте няколко неща отново VPNS i’Наскоро се сблъска. I’Опитах няколко различни VPN компании и понастоящем аз използвам ipvanish. I’D Достъп до BBC iplayer OK, когато на почивка в Европа, след това след 1 октомври той внезапно откри моя VPN, предоставен IP адрес на Обединеното кралство, като не е моето действително GEO местоположение, въпреки че винаги имам изключен от GEO местоположение. Това, което се оказа интересно, е, че Канал 4’S All4 приложение понякога, но не винаги, приема или отказва достъпа до техните програми и с ipvanish i’Ve откри, че най -вече използва един от техните 30+ лондонски сървъри, който им позволява да открият моя IP адрес като VPN, така че обикновено преминавам към друго място в града, обикновено с успех.
Въпреки това………. Тъй като се преместих във Франция наскоро, имам нужда от много по -чест, редовен достъп до съдържание на BBC в iPlayer, а наскоро започнах да купувам програми от сравнително новото приложение BBC Store. Имайте ме тук, тъй като сега стана ясно, че откакто започнах, наскоро през 2016 г., купувайки програми за BBC Store, които мога да изтегля и гледам както в приложението iPlayer, така и в приложението BBC Store, някак леля Beeb’приложението iplayer е определило това, защото аз’Ve купи програмите, той игнорира VPN IP адреса и ми позволява да ги изтегля и гледам, но след това, ако се опитам да изтегля и гледам програма за iplayer, не се забеляза, веднага отказва достъп до мен, казвайки, че съм’m извън Обединеното кралство! Отидете фигура! Това, което BBC изглежда прави тук, е да забраня моя VPN IP адрес за достъп ‘Не се купува’ програми, но въпреки че аз’M все още подписах използването на моя BBC ID, той игнорира моя откриваем VPN IP адрес, ако закупя програми, въпреки че все още е законово изискване само за купуване и изтегляне на цялото съдържание на BBC, докато във Великобритания. Изглежда леля Бийб не само играе умно при хващане на VPN, но и играе ‘бърз ‘n Разхлабен’ като ги игнорирате, за да позволите на един и за закупуване и изтегляне на програми!
Изглежда, че заглавието трябва да се чете …”Кафето за обществени услуги” предлага скъпа реколта от ‘преработени ястия’ В менюто му. Услуга за вземане на допълнителни разходи при поискване”

Дейвид казва:

BBC блокира VPN’s сега, разбира се, някои доставчици ги улесняват, като правят своя IP’лесен за проследяване.

За съжаление privateInternetAccess.com е една такава помия мрежа, дори използвах скрития им IP’s, които са достъпни само веднъж свързани, но изглежда, че са забранени. По дяволите дори основните популярни сайтове, които не се нуждаят от VPN, не работят с много PIA IP’с.

Тяхната подкрепа е малко ужасна, груб персонал в чата (когато работи) и 4 -часово време за отговор на съобщения. Те също отказват да помогнат по гео проблеми около съдържанието (E.g. BBC)

Бих се занимавал с вас, промотирайки HMA, въз основа на вашите собствени критерии. HMA не само поддържа дневници, но те не поддържат торенти и дори ще прекрати услугата ви, ако получат отчет от доставчик на съдържание, че сте използвали тяхната услуга за тази цел.

Не съм чувал за вашата сделка за заглавие, наречена Buffered VPN, сам ще го тествам, ако наистина има гаранция за връщане на парите.

Бих искал да предложа и някои други критерии

1. Не трябва да стартирате компютъра си като администратор, за да използвате услугата (това е силно опасно и излага вашия компютър на зловреден софтуер)

2. Те трябва открито да поддържат торенти

3. Не правенето на регистриране на данни не е достатъчно, не трябва да има достъпни клиентски записи, беше достатъчно лошо, когато руските власти нападнаха PIA и взеха всичките си сървъри, но САЩ също получават разпореждания. Трябва да има китайска стена между информацията за плащане и името на клиента (което винаги трябва да бъде анонимно).

4. В идеалния случай не трябва да се нуждаете от приложение, за да използвате услугата. PIA имат начин да направят това, където създавате LL2P конфигурация в Windows, те предоставят LL2P вход в своя портал. Приложенията са добре, просто казвам, че трябва да имате избор.

5. Другото, което е необходимо, е огромен брой сървъри в много страни. HMA печели с големия брой сървъри и графства, но малко безсмислено, ако можете’t Правете торенти. PIA не е лошо за торентите, въпреки че от време на време връзката на сървъра се срива, излагайки истинския ви IP.

За съжаление много сайтове отказват дори да работят, ако открият, че VPN се използва, така че може да бъдем принудени да използваме тъмната мрежа в бъдеще.

Линдън Сейц казва:

Благодаря ви много за тази информация и отзиви, видях другия ви коментар и се извинявам, че не се върнах към това по -рано, не го направих’Не проверете коментарите по време на празника. I’Сигурно това ще помогне на други читатели.

Карол казва:

Използвам MediaHint за гледане на BBC iPlayer. Работи добре до миналата седмица. Сега мога’изобщо не го накарайте да работи.

Линдън Сейц казва:

Колко странно. Опитвали ли сте да се свържете с тяхното обслужване на клиенти или опции за поддръжка, за да видите дали можете да получите обяснение от тях?

Луиз Климент казва:

Току -що платих за буфериран VPN и той не работи с BBC iPlayer ��
Как да си върна парите?

Линдън Сейц казва:

Съжалявам, че чувам за вашите проблеми, изглежда, че това е постоянно напред и назад между доставчиците на съдържание и доставчиците на VPN услуги. Бих препоръчал да се свържете с техния отдел за обслужване на клиенти, за да видите дали има нещо, което можете да направите.

Алфред казва:

Ipvanish вече не работи за BBC Iplayer … тестваха всички места, но те виждат неговия VPN, предполагам. Публикува въпрос на страницата им във Facebook.

Линдън Сейц казва:

Съжалявам да чуя за това. Шансовете са’Ще бъда постоянен напред и назад тук от доста време. Уведомете ни, ако разберете нещо!

Сам Смит казва:

BBC са блокирали VPN достъп до iPlayer. Изглежда, че някои доставчици на VPN вече имат поправка за това, надяваме се, че TotalVPN също скоро ще

Анди Б казва:

От Франция, свързваща се с BBC iPlayer, използвайки BufferedVPN и Firefox в Win10, не работи. Аз играчът е блокиран.

Линдън Сейц казва:

Съжалявам, че чух, че Анди, за съжаление е постоянна борба с решения и блокове с тези услуги. Надяваме се, че буфериравенпн може да отстрани проблема скоро, така че хората да могат отново да се насладят на BBC iplayer.

М Дейвисън казва:

IP номер на VPN във Великобритания вече не е достатъчен за достъп до iPlayer. То’s измамник да предложи на хората, че трябва да плащат за VPN, така че да могат да получат iplayer; Когато BBC блокира всички разпознати VPN ‘и’ Изискване на браузърите да имат активиране на геолокацията … което е допълнителен слой геоинформация, който потребителят трябва да може да измами.

Линдън Сейц казва:

Тествахме буферирания VPN, след като направихте този коментар от САЩ и успяхме да получим достъп до BBC Player. Тествали ли сте това сами или просто го казвате ? Тествахме този 24 юни 2016 г.

Дейвид Йънг казва:

Опитах се да имам достъп и изтегляне на BBC Iplayer миналата седмица, използвайки BufferedVPN от Южна Африка. Въпреки че опитва всичките им места във Великобритания, BBC Iplayer е блокиран. Тази статия обяснява защо https: // torrentfreak.com/bbc-iplayer-blocks-uk-vpn-servers-over-piracy-concerns-151016/

То’S Време, че BufferedVPN призна, че BBC ги е спънала, така че те трябва да спрат да рекламират своя VPN във Великобритания’s, защото причинява огромно количество неудовлетвореност!

Линдън Сейц казва:

Актуализирахме препоръката си към bufferedvpn, техните сървъри не са’изглежда, че се блокират от BBC. В момента е малко хит и пропускаща ситуация, в която нещата са течни и се променят ежедневно. Опитайте им и ми кажете как върви.

Благодаря за актуализацията.

Джейсън казва:

Доза BBC iplayer не работи – Дон’не го купи

BBC iplayer не работи с VPN? [Бързи корекции – 2023]

BBC-IPLAYER-NO-CORKING

Ако ти’чудя се Защо BBC iplayer не работи с VPN, Прочетете нататък. Това ръководство обхваща всички вероятни причини за този проблем, както и решения.

BBC iPlayer е услуга за стрийминг на видео по поръчка (VOD) от BBC, която ви позволява да гледате популярни филми и предавания като Мастърс за интериорен дизайн, Убийтеing eve, happy valley сезон 3, Чирак, The Warship: Tour of Duty, Смърт в рая, Свидетел и още много.

Можете да получите достъп и да гледате BBC iPlayer само във Великобритания поради георестрирания и лицензионни споразумения. Въпреки това, не всички VPN са способни да заобикалят BBC iplayer’s строги ограничения. ExpressVpn е най -надеждната VPN услуга, която ще деблокира BBC iplayer извън Обединеното кралство и навсякъде другаде по света.

BBC iPlayer е съвместим с повечето устройства; Ако някога се опитате да получите достъп до него извън Обединеното кралство, без да използвате VPN услуга, ще срещнете това “Съобщение за грешка” споменато по-долу:

“BBC iplayer работи само във Великобритания. Извинете, то’s поради проблеми с правата. В Обединеното Кралство? Тук’са някои съвети.”

BBC-Iplayer-Error

Продължете да четете, за да откриете най -честите причини, поради които VPN не успее да получи достъп до BBC iPlayer извън Обединеното кралство:

Защо VPN не’не работя с BBC iplayer? [Причини]

BBC iPlayer, който е един от най -известните телевизионни оператори в Обединеното кралство, е инвестирал значителна сума пари, време и усилия в опит да обезкуражи клиентите, базирани в други региони от достъпа до неговата онлайн стрийминг на телевизия.

Това означава, че използването на VPN за получаване на достъп до съдържание на BBC iPlayer може понякога да бъде трудно.

Позволявам’s преминават през възможните причини защо BBC iplayer не работи с VPN:

 • VPN ви предоставя различни сървъри за деблокиране на Geo-ограничени стрийминг услуги; BBC iplayer ще има черен списък тези сървъри.
 • Вашият Vpn не е в състояние да маскира първоначалното си местоположение. По този начин, вашият IP адрес и местоположението на устройството не съвпадат. Само маскиране на вашия IPv4 и оставяне на IPv6 незащитено.
 • Вашето действително IP Адресът е изложен и открит от BBC iPlayer.
 • BBC iplayer Съхранява бисквитките на устройството, което използвате за достъп до iPlayer и това уведомява услугата BBC, че не сте от Обединеното кралство и ви маркира като аутсайдер.
 • The Vpn Използвате не е достатъчно способен да заобиколи BBC iplayer’s гео-блокове.
 • BBC iplayer е инвестирал в своите технологии за ограничаване на съдържанието и е най -добър в определянето на виртуални сървъри.

Гледайте BBC iplayer да не работи с ExpressVPNБезрискова гаранция за връщане на парите от 30 дни

Как да се отстрани бързо VPN проблеми с BBC iPlayer?

Можете да гледате съдържание от BBC iPlayer, независимо къде се намирате, ако следвате инструкциите, които са дадени по -долу, за да отстраните проблемите, описани в статията.

От вас се изисква да използвате BBC iplayer в края на всеки етап, за да потвърдите, че процесът е успешен. Ако проблемът продължи, може да преминете към следващата стъпка.

Ако ти’Имате проблеми с достъпа до BBC iPlayer с вашия VPN, опитайте едно от изброените по -долу решения:’възможно е това да отстрани проблема с вашия BBC iplayer не работи с VPN:

 • Изтрийте всички бисквитки и кеширани данни от вашия интернет Браузър или опитайте нов. (Chrome от Google, Firefox от Mozilla, Safari от Apple или друг браузър).
 • Свържете се с екипа за поддръжка на клиенти на вашия Vpn и попитайте за услугата’s капацитет за деблокиране на популярни стрийминг услуги.
 • Включи “Предотвратяване на течове” В настройките на вашия VPN, за да предотвратите определянето на вашето истинско местоположение на BBC.
 • Вместо да го предавате на мобилното си устройство, трябва да гледате BBC iPlayer на вашия собствен компютър (PC или Mac) или друга настолна операционна система. Вашият GPS Позицията и IP адрес спечелиха’не можете да препращам взаимно, ако направите това.
 • Ако никое от тези решения не работи с вашия Vpn, Тогава ще трябва да разгледате използването на друг VPN доставчик. Позволявам’s Погледнете VPN, споменат в тази статия.

Гледайте BBC iplayer да не работи с ExpressVPNБезрискова гаранция за връщане на парите от 30 дни

BBC iplayer все още не работи? – Проверете съветите за отстраняване на неизправности

Това е разочароващо, когато искате да предадете FA Cup 2023, Шотландско първенство на BBC Iplayer или друг спорт и да получите грешка при достъп до BBC Iplayer извън Обединеното кралство.

По -долу споменахме бързи решения, за да се опитаме да решите въпроса на BBC iplayer, който не работи с VPN:

Превключващи сървъри

Ако не сте в състояние да деблокирате или получите достъп.

Ако превключването на VPN сървъри не работи, трябва да се свържете с VPN обслужване на клиенти и да ги помолите да разрешат проблема.

Изчистете бисквитките си за проследяване

Проблемът възниква, когато вашият VPN не успее да използва a “URL тример” функция или друг надежден протокол, позволяващ на BBC iplayer’s клиент-сървър за проследяване на вашия IP адрес, използвайки мета-данни IPv6.

Можете да изтриете кеш паметта, както и мета-данни, запазени във вашия браузър. Може да премахне вашия локален IP адрес’s История от BBC Iplayer сървъра, което ви позволява да продължите да стриймирате непрекъснато.

ясни-готварски готвачи

Рестартирайте браузъра си

Преди да направите нещо допълнително, уверете се, че всички раздели на вашия интернет браузър са затворени и след това излезте от самия браузър.

Проверете дали можете да получите достъп до BBC iPlayer, когато сте направили отново браузъра. Ако ти’не можете да намерите решение на проблема, преминете към следващия.

Активирайте защитата на течовете

Активирайте опцията за предотвратяване на течове на DNS, предоставена от вашия VPN. Трябва да дадете на BBC iplayer още един и да се опитате да получите достъп до него.

Освен това имате възможност да активирате превключвателя за автоматично убиване, който идва с VPN. Това ще скрие вашите онлайн дейности и ще запази цифровите ви отпечатъци сигурни.

Превключване на часови зони

Следвайки часовата зона, използвана в Обединеното кралство, може да демонстрирате, че сте британски гражданин. Просто потърсете “Настройки на времето” във вашия смартфон’S меню за настройки. Помислете за промяна на часовата си зона.

Имате възможност да използвате средното време на Greenwich (UTC + 0) или британското лятно време (UTC + 1).

Превключващи устройства

Възможно е вашият смарт телевизор да не поддържа BBC iPlayer стрийминг. То’вероятно това се дължи на слабата технология SmartDNS, включена във вашия VPN.

Инсталирайте вашия VPN на устройство с възможност за HTML5, като настолен компютър, iPhone, телефон с Android, лаптоп или дори iPad.

Вземете специален IP адрес

Premium VPNs генерират отделен IP адрес, който принадлежи в Обединеното кралство. Ти спечели’нямам проблем да предаде някакво съдържание от BBC iplayer по този начин.

За достъп до BBC iPlayer от всяко място, уверете се, че VPN, който използвате “Динамичен мулти-хоп” възможности. Това ви позволява да установите напълно специален IP адрес.

Кои VPN все още работят с BBC iPlayer?

Следните VPN са тези, които са тествани и се установи, че са надеждни за деблокиране на BBC iPlayer и работят с него. Надяваме се, че един от тях ще отстрани проблема ви.

Следват три VPN, които според нашето тестване на повече от 50 различни VPN, които се предлагат в момента на пазара, имат високо ниво на съвместимост с BBC iPlayer и могат да помогнат за разрешаване на проблеми. Позволявам’s Проверете:

ExpressVpn

BBC-Iplayer-ExpressVPN

ExpressVPN се счита за най-добрата VPN услуга за заобикаляне на георестрирания на BBC Iplayer и достъп до нея от места, различни от Обединеното кралство. Над 3000+ сървъра намиращ се в 94+ държави Съставете по -широката сървърна мрежа ExpressVPN.

Осигурява Характеристики на MediaStreamer на неговите потребители, така че да можете да го свържете към устройства, които не поддържат VPN.

То предлага 92.26 Mbps Скорост на изтегляне и 89.45 Mbps скорост на качване На теста на връзка от 100 Mbps. Тази скорост ще ви позволи да получите достъп до Dragons Den, Gold и много други шоута на BBC Iplayer, без да се сблъскате с никакъв буфер.

ExpressVPN-скорост

Той осигурява поточно предаване без буфер благодарение на 5-те си специални сървъра, разположени във Великобритания, които може да използвате. Доклендс, Лондон, Уембли, Мидландс, и Източен Лондон са имената на съответните сървъри.

Docklands и East London сървърите са най -препоръчаните сървъри; Лондонският сървър обаче има някои проблеми с свързаността, така че не трябва да го използвате. Можете да гледате филми за BBC iplayer и BBC Iplayer предавания, като използвате нашите препоръчани сървъри. Можете да получите ExpressVPN на цена от GB £ 5.33/месец (6 щатски долара.67/месец) – Спестете 49% и вземете 3 допълнителни месеца безплатно с 12 -месечен план.

Гледайте BBC iPlayer с ExpressVPNБезрискова гаранция за връщане на парите от 30 дни

Surfshark

Surfshark-Unblocked-BBC-Iplayer-Uk

Потребителите могат да имат достъп до BBC iPlayer от места извън Обединеното кралство с абонамент за Surfshark за евтината месечна такса за GB £ 1.84/месец (2 щатски долара.30/месец) – 82% отстъпка от 2 години план (спестявания от 83% при абонамент за 2 години).

Той предлага интелигентна функция DNS заедно с множество други усъвършенствани функции. Surfshark ни ​​предостави скорост на качване на 54.22 Mbps и Скорост на изтегляне от 88.78 Mbps На връзка от 100 Mbps.

Сърфшок-скорост

То предлага 3200+ сървъра в 65+ страни включително 4 Великобритания, разположени в Манчестър, Глазгоу, Единбург и Лондон. Лондон и Манчестър сървърите се препоръчват поради тяхната бърза свързаност, но трябва да избягвате сървъра на Глазгоу поради високия му трафик.

Това става възможно от факта, че Surfshark е евтин и удобен за потребителя VPN. Клиентите на стрийминг услуги, които търси.

Един от Surfshark’Най -добрите функции е, че той оставя достъп до неограничени потребители на абонамент за един акаунт едновременно. Тъй като не всички VPN позволяват тази функционалност, то’S значителен плюс.

Гледайте BBC iPlayer с SurfsharkБезрискова гаранция за пари от 30 дни

Nordvpn

nordvpn-unblocked-bbc-iplayer

NORDVPN има толкова широка сървърна мрежа, че достъпът до BBC iPlayer няма да бъде проблем. VPN приключи 5543+ сървъри в 60+ държави , включително 440+ сървъра, разположени във Великобритания.

Препоръчва се лондонският сървър, но не трябва да използвате Manchester Server поради ниската му свързаност и бавната скорост. Nordvpn ни предостави Скорост на изтегляне от 87.78 Mbps и скорост на качване от 42.22 Mbps.

nordvpn-скорост

Можете да получите nordvpn на цена от GB £ 2.79/месец ($ 3.49/месец) – Спестете 60% за 2 години се занимават заедно с усъвършенствани функции като Smart DNS, OpenVPN, DoubleVPN и много други.

Гледайте BBC iPlayer с NordvpnБезрискова гаранция за връщане на парите от 30 дни

Които vpns don’не работя с BBC iplayer?

BBC увеличи способността си да открива и ограничава VPN, като използва по-усъвършенстван мониторинг, активен скрининг и други специфични за VPN подходи.

В момента има значителен брой VPN, които не се представят добре. Ето имената на VPN, изброени по -долу:

 • Norton Vpn
 • Hotspot Shield
 • Тунела
 • Vyprvpn
 • Скривалище
 • Ipvanish
 • Описване на ветрове
 • Буфериран

Защо’t моята vpn работа с bbc iplayer?

“Защо BBC iplayer не работи с VPN?” Трябва да сте объркани. Вашият VPN доставчик’S Името може да се покаже в този списък с VPN, които са блокирани от BBC iPlayer. BBC iPlayer може да открие VPN по различни причини, повечето от които са свързани с вашето истинско местоположение, включително следното:

 • Вашият VPN не прикрива твоя истински IP адрес. Някои VPN прикриват само вашия IPv4 адрес, докато други разкриват вашия IPv6 адрес.
 • Вашият Vpn Доставчикът използва сървъри, които могат да предадат вашето истинско местоположение. Някои VPN използват виртуални сървъри, за да спестят пари, а не да инвестират във физически сървъри на всяко място.
 • Вашият смартфон показва точното GPS местоположение на текущото ви местоположение. Това е очевидно противоречие с вашето декларирано виртуално местоположение в Великобритания.
 • Бисквитки са инсталирани на вашето устройство и доставят BBC iPlayer с информация за текущото ви местоположение.
 • BBC iplayer е поставил сървърите, които използвате за вашия VPN в черен списък. Този проблем е по -чест, ако вашият VPN има ограничена сървърна мрежа. Когато VPN има голяма сървърна мрежа, BBC Iplayer намира много по -трудно да спре VPNS.
 • Вашият Vpn Липсва силата, необходима за поддържане на често променящите се гео-блокове, издадени от BBC iPlayer.

Горещо препоръчваме ExpressVpn да гледате BBC iPlayer без опасност. Той се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на пари, предлага скорости на светкавична връзка и огромна мрежа, включително многобройни сървъри в Обединеното кралство, които имат достъп до BBC iPlayer.

Гледайте BBC iplayer да не работи с ExpressVPNБезрискова гаранция за връщане на парите от 30 дни

Често задавани въпроси – BBC iplayer isn’t работи

Как BBC iplayer открива моя VPN?

Ако VPN, който използвате, не е достатъчно добър, за да прикрие вашето местоположение, сървърът ви’Използването може да бъде в черен списък от BBC, което прави вашия VPN напълно неефективен. Ти спечели’Не можете да гледате филми или телевизионни сериали, които се предават на BBC iPlayer, ако използвате лоша VPN услуга, тъй като отнема много време за такива VPN да заменят сървъри, които са забранени.

В противен случай, най -добрите VPN, които ние’Установено е, че тестваните са най -надеждни за изпълнение на отлична работа за заобикаляне на забранени сървъри. Това показва, че дори ако BBC реши да затвори един от своите сървъри, подмяната ще работи възможно най -бързо.

Има ли безплатни VPN, които работят с iPlayer?

Възможно е, но не вероятно, че ще можете да получите безплатна VPN услуга, която да ви позволи да получите достъп до BBC iPlayer. Този бизнес е инвестирал значителна сума пари в своите технологии за откриване на VPN, до степен, че много от най-известните доставчици на услуги все още не са в състояние да получат достъп до него.

Въпреки това, дори и да откриете такава, която върши работата, най -вероятно ще се сблъскате с различни предизвикателства. Например, почти сигурно ще има месечно ограничение на честотната лента, което ще ви забрани да стрийминг на последователна основа. Освен това, тъй като по -голямата част от безплатните VPN са склонни да имат малки мрежи, вашата връзка може дори да не е достатъчно бърза, за да предаде нищо изобщо.

Законно ли е да гледам iPlayer с VPN?

Не е незаконно да се използва VPN за достъп до георезирани услуги като BBC Iplayer и други стрийминг услуги, когато пътувате в различни страни и няма исторически пример за хора от Обединеното кралство, за да използват VPN за разглеждане на iPlayer, докато пътуват извън страната.

Като каза това, това е технически против условията за обслужване на BBC и има възможност вашите идентификационни данни да бъдат деактивирани в резултат. Въпреки това, BBC не’наистина харчете всички усилия за проследяване на VPN потребители или блокиране на акаунти.

Обобщавайки!

Подходите, описани в тази статия, са достатъчни за разрешаване на по -голямата част от притесненията, които ви забраняват да използвате VPN за достъп до BBC iPlayer и да разрешите проблема с BBC iplayer не работи с VPN.

Важно е да се има предвид, че BBC iPlayer има някои от най-ограничителните георестрирания на почти всяка стрийминг платформа. В резултат на това не всеки VPN е достатъчно мощен, за да позволи на потребителите да имат достъп до риалити шоу или каквото и да е съдържание от BBC iplayer извън Обединеното кралство.

Ако никоя от тези потенциални поправки не е работила за вас, е възможно да преминете към нов VPN като ExpressVpn: Считаме, че това е най -добрият вариант за непрекъснато стрийминг на съдържание от BBC iPlayer.

Ако сте недоволни от съдържанието или услугата, можете да анулирате абонамента си за BBC Iplayer по всяко време.

Върнете се в началото

Връзки на компанията

 • У дома
 • Нетфликс
  • Данни
  • Разходи
  • Смени езика
  • Изтегли
  • Mac
  • M7111-5059
  • NW-2-5
  • AVF-11800
  • Disney+ Hotstar UK
   • Disney+ Hotstar цена
   • Безплатна пробна версия на Disney+ Hotstar
   • Отказ Disney+ Hotstar
   • Безплатна пробна версия в YouTube
   • YouTube TV канали
   • Анулиране на YouTube TV
   • Hulu Price & Planes
   • БЕЗПЛАТНА пробна версия на Hulu
   • Отказ Hulu
   • Абонамент за HBO MAX
   • HBO MAX безплатна пробна версия
   • Отказ HBO Max
   • Bein Sports on Amazon Firestick
   • Безплатна пробна версия на Peacock TV
   • Паук телевизионни филми
   • Отменете пауновата телевизия
   • Цена на паунова телевизия
   • Tubi TV предавания
   • Tubi TV на Firestick
   • Отменете Tubi TV
   • Откриване плюс безплатна пробна версия
   • Откритие плюс абонамент
   • Отменете Discovery Plus

   Отказ от отговорност: Можем да печелим филиални комисии, ако решите да закупите чрез нашите връзки. За повече подробности прочетете нашия партньор за отказ от отговорност и оповестяване на собствеността.