Как да настроите VPN на Kodi устройства

Резюме:

Настройването на VPN на устройства Kodi е от решаващо значение за осигуряване на онлайн сигурност и поверителност. Въпреки че съществуват много безплатни VPN за Kodi, е от съществено значение да изберете надежден, който не компрометира вашите данни. Тази статия предоставя списък с надеждни безплатни VPN за Kodi и ви насочва как да ги инсталирате.

Ключови точки:

 • Безплатните VPN може да имат съмнителни практики и да компрометират вашата онлайн идентичност.
 • Топ 5 безплатни VPN за Kodi: Nordvpn, Surfshark VPN, Atlas VPN, Proton VPN, Скрий ме VPN.
 • Инсталирането.
 • Ползите от използването на безплатни VPN за Kodi включват заобикаляне на гео-блокове, подобряване на сигурността и избягване на дросела.
 • Когато избирате безплатен VPN за KODI, помислете за фактори като строга политика на нулеви лог, функции за сигурност, местоположения на сървъра и съвместимост с устройството.
 • NORDVPN се препоръчва като най-добрият безплатен VPN за Kodi поради своите водещи в индустрията функции за сигурност и високи скорости.

15 въпроса за VPN на Kodi:

 1. Необходимо ли е да използвате VPN на Kodi?
 2. Да, използването на VPN на Kodi е от съществено значение за защита на вашата онлайн поверителност и достъп до Geo-Blocked Content.

 3. Какви са рисковете от използването на безплатни VPN за Kodi?
 4. Безплатните VPN за Kodi често имат съмнителни практики за поверителност и могат да проследяват и продават вашите данни.

 5. Които са топ 5 безплатни VPN за Kodi?
 6. Топ 5 безплатни VPN за Kodi са Nordvpn, Surfshark VPN, Atlas VPN, Proton VPN и Скрийте ме VPN.

 7. Как да инсталирам безплатен VPN за Kodi?
 8. За да инсталирате безплатен VPN за Kodi, трябва да се абонирате за надежден доставчик, да настроите софтуера на вашето устройство и да се свържете с подходящ сървър.

 9. Какви са ползите от използването на безплатни VPN за Kodi?
 10. Безплатни VPN за Kodi предоставят ползи като заобикалящи гео-блокове, повишаване на сигурността, избягване на наблюдението и предотвратяване на дроселинг.

 11. Какви фактори трябва да взема предвид, когато избирам безплатен VPN за Kodi?
 12. Когато избирате безплатен VPN за KODI, помислете за фактори като строга политика на нулеви логи, функции за сигурност (криптиране, превключвател за убийство, IP и DNS защита на течове), местоположения на сървъра и съвместимост на устройството.

 13. Защо NORDVPN се препоръчва като най -добрият безплатен VPN за Kodi?
 14. NORDVPN се препоръчва като най-добрият безплатен VPN за Kodi поради своите водещи в индустрията функции за сигурност, бързи скорости и надеждна репутация.

 15. Са безплатни VPN за Kodi напълно безплатни?
 16. Докато някои безплатни VPN за Kodi са напълно безплатни, други могат да предложат ограничена безплатна пробна версия или да имат налични премиум планове.

 17. Мога ли да използвам безплатен VPN за Kodi на множество устройства?
 18. Възможността да се използва безплатен VPN за KODI на множество устройства зависи от съвместимостта и ограниченията на устройството на доставчика.

 19. Правете безплатни VPN за Kodi имат капачки за данни и по -бавни скорости?
 20. Безплатните VPN за Kodi могат да налагат капачки за данни и да предлагат по -бавни скорости в сравнение с първокласните VPN услуги.

 21. Законно ли е да се използва VPN на Kodi?
 22. Използването на VPN на Kodi е законно в повечето страни, но е от решаващо значение да го използвате за правни и законни цели.

 23. Мога ли да използвам безплатен VPN за Kodi за поточно съдържание на защитено с авторски права съдържание?
 24. Стриймингът на авторскозащитно съдържание с помощта на безплатен VPN за Kodi може да бъде незаконно и срещу условията на обслужване както на VPN доставчика, така и на платформите за стрийминг.

 25. Какво трябва да направя, ако моят безплатен VPN за Kodi не работи?
 26. Ако вашият безплатен VPN за Kodi не работи, можете да опитате стъпки за отстраняване на неизправности като отново свързване с друг сървър, преинсталиране на софтуера или контакт с поддръжката на клиенти.

 27. Правете безплатни VPN за Kodi предлагат поддръжка на клиенти?
 28. Наличието на поддръжка на клиенти варира сред безплатните VPN за Kodi. Някои могат да предложат чат на живо, поддръжка по имейл или форуми в общността.

 29. Мога ли да надстроя от безплатен VPN до премиум VPN за Kodi?
 30. Да, повечето безплатни VPN за Kodi предлагат премиум планове, които предоставят допълнителни функции и предимства. Можете да надстроите до премиум VPN за достъп до разширени функции.

Отговори:

 1. Необходимо ли е да използвате VPN на Kodi?
 2. Използването на VPN на Kodi е силно препоръчително по няколко причини. Първо, той криптира вашия интернет трафик, като гарантира, че вашите онлайн дейности остават частни и сигурни. Освен това, той ви позволява да заобиколите географските ограничения и съдържанието на достъп, които могат да бъдат блокирани във вашия регион. Освен това VPN ви предпазва от потенциални кибер заплахи и не позволява на вашия доставчик на интернет услуги да наблюдава вашите дейности.

 3. Какви са рисковете от използването на безплатни VPN за Kodi?
 4. Докато безплатните VPN може да изглеждат изкушаващи, те идват с потенциални рискове. Много безплатни VPN доставчици проследяват и продават потребителски данни, което компрометира вашата поверителност. Освен това, безплатните VPN често имат ограничени опции на сървъра и по -бавни скорости в сравнение с премиум VPN. Освен това някои безплатни VPN могат да имат съмнителни практики за криптиране, оставяйки вашите данни уязвими за хакери. Ето защо е от съществено значение да изберете реномиран и надежден безплатен VPN доставчик.

 5. Които са топ 5 безплатни VPN за Kodi?
 6. Топ 5 безплатни VPN за KODI, въз основа на тяхната надеждност и производителност, са:

  1. Nordvpn: Известен със своите силни функции за сигурност и голяма сървърна мрежа.
  2. Surfshark Vpn: Предлага първокласна поверителност и неограничени едновременни връзки.
  3. Atlas Vpn: Осигурява евтини премиум планове и прилично покритие на сървъра.
  4. PROTON VPN: Базиран в Швейцария VPN с ангажимент за поверителност.
  5. Скрий ме vpn: Поддържа P2P връзки и предлага безплатен план с прилични функции.
 7. Как да инсталирам безплатен VPN за Kodi?
 8. За да инсталирате безплатен VPN за Kodi, следвайте тези стъпки:

  1. Абонирайте се за надежден безплатен kodi vpn: Изследвайте и изберете реномиран безплатен VPN доставчик, който предлага специална поддръжка на KODI.
  2. Настройте софтуера: Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера на устройството, което използвате за Kodi.
  3. Свържете се със сървър: Стартирайте VPN софтуера и се свържете с местоположение на сървъра, което отговаря на вашите нужди (e.g., Изберете сървър в страна, в която е достъпно съдържанието, до което искате да получите достъп).
  4. Отключете пълния потенциал на Kodi: След като се свържете, стартирайте Kodi и се насладете на сигурно и неограничено стрийминг.
 9. Какви са ползите от използването на безплатни VPN за Kodi?
 10. Използването на безплатен VPN за Kodi предлага няколко предимства:

  • Гео-блок заобикаляне: Безплатен VPN ви позволява да получите достъп до съдържание, което може да бъде ограничено въз основа на вашето географско местоположение.
  • Сигурност срещу заплахи: Чрез криптиране на вашия интернет трафик, безплатен VPN ви предпазва от потенциални кибер заплахи, особено когато използвате Kodi в обществени Wi-Fi мрежи.
  • Укриване на наблюдение: Безплатен VPN помага да се запазят вашите онлайн дейности частни, предотвратявайки интернет доставчиците и други потенциални Snoopers да наблюдават използването на Kodi.
  • Спиране на дросела: Някои честотни ленти на дроселите на ISP за дейности като стрийминг. Използването на VPN може да помогне за заобикаляне на тези ограничения и поддържане на гладко стрийминг на Kodi.
 11. Какви фактори трябва да взема предвид, когато избирам безплатен VPN за Kodi?
 12. Когато избирате безплатен VPN за Kodi, помислете за следните фактори:

  • Политика за нулеви лог: Уверете се, че доставчикът на VPN има строга политика без лог, за да защити вашата поверителност.
  • Функции за сигурност: Потърсете функции като силно криптиране, превключвател за убийство (за да защитите данните си в случай на прекъсване на VPN) и защита на IP и DNS течовете.
  • Местоположения на сървъра: Уверете се, че VPN предлага сървъри на места, които ви позволяват да получите достъп до желаното от вас съдържание.
  • Съвместимост на устройството: Уверете се, че VPN поддържа устройствата, на които планирате да използвате Kodi.
  • Ограничения на данните: Проверете дали VPN налага някакви ограничения за данни или ограничения на честотната лента, които могат да повлияят на вашия опит за стрийминг.
 13. Защо NORDVPN се препоръчва като най -добрият безплатен VPN за Kodi?
 14. NORDVPN се препоръчва като най -добрият безплатен VPN за Kodi поради високото си ниво на сигурност, обширна сървърна мрежа и бързи скорости. NORDVPN разполага с криптиране на военна степен, строга политика за не-лог и усъвършенствани функции за сигурност като превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Голямата му сървърна мрежа позволява надеждни и бързи връзки, осигурявайки гладко изживяване на стрийминг на Kodi. Освен това, NORDVPN предлага 7-дневна безплатна пробна версия и 30-дневна гаранция за връщане на пари, което го прави безрисков вариант за потребителите на Kodi.

 15. Са безплатни VPN за Kodi напълно безплатни?
 16. Докато някои безплатни VPN за Kodi са изцяло безплатни, други могат да предложат ограничена безплатна пробна версия или да имат премиум планове, достъпни на допълнителни разходи. Важно е да се преразгледат условията на доставчика на VPN, за да се разберат ограниченията на техните безплатни услуги. Освен това, безплатните VPN могат да имат определени ограничения като капачки за данни или по -бавни скорости.

 17. Мога ли да използвам безплатен VPN за Kodi на множество устройства?
 18. Възможността да се използва безплатен VPN за Kodi на множество устройства зависи от политиките и ограниченията на доставчика на VPN. Някои безплатни VPN могат да наложат ограничения на броя на устройствата, които могат едновременно да се свържат с техните сървъри. Препоръчително е да проверите уебсайта на доставчика или да се свържете с тяхната поддръжка на клиенти за конкретна информация относно съвместимостта и ограниченията на устройството.

 19. Правете безплатни VPN за Kodi имат капачки за данни и по -бавни скорости?
 20. Безплатни VPN за Kodi често се предлагат с определени ограничения, като капачки за данни и по -бавни скорости в сравнение с първокласните VPN услуги. Тези ограничения могат да повлияят на вашия опит за стрийминг и могат да ограничат количеството съдържание, до което можете да получите достъп. Важно е да се преразгледат условията на доставчика на VPN, за да се разберат всякакви такива ограничения, преди да се използват техните услуги.

 21. Законно ли е да се използва VPN на Kodi?
 22. Използването на VPN на Kodi е законно в повечето страни. Важно е обаче да използвате VPN за правни цели и да спазвате законите на вашата страна. Някои страни могат да имат ограничения или разпоредби относно използването на VPN, така че е препоръчително да се запознаете със съответните закони във вашата юрисдикция.

 23. Мога ли да използвам безплатен VPN за Kodi за поточно съдържание на защитено с авторски права съдържание?
 24. Стриймингът на защитено с авторски права обикновено е против закона и нарушава условията на обслужване както на VPN доставчици, така и на платформи за стрийминг. Докато VPN може да помогне за защитата на вашата поверителност, докато използвате Kodi, важно е да спазвате законите за авторското право и да използвате Kodi отговорно.

 25. Какво трябва да направя, ако моят безплатен VPN за Kodi не работи?
 26. Ако вашият безплатен VPN за Kodi не работи правилно, опитайте следните стъпки за отстраняване на неизправности:

  • Свържете се отново с различно местоположение на сървъра в VPN софтуера.
  • Проверете за всички актуализации на софтуера както за KODI, така и за VPN приложението.
  • Преинсталирайте VPN софтуера и се уверете, че той е правилно конфигуриран.
  • Свържете се с поддръжката на клиенти за доставчика на VPN за допълнителна помощ.
 27. Правете безплатни VPN за Kodi предлагат поддръжка на клиенти?
 28. Наличието на поддръжка на клиенти варира за безплатни VPN за Kodi. Някои доставчици могат да предлагат поддръжка на клиенти чрез канали като чат на живо или имейл, докато други могат да имат форуми в общността, където потребителите могат да търсят помощ от колегите VPN потребители. Препоръчително е да проверите уебсайта на доставчика на VPN за информация относно наличните опции за поддръжка.

 29. Мога ли да надстроя от безплатен VPN до премиум VPN за Kodi?
 30. Да, много безплатни VPN за Kodi предлагат премиум планове, които предоставят допълнителни функции и предимства. Ако установите, че на безплатния VPN липсва определени функционалности или ако се нуждаете от по -високо ниво на сигурност и производителност, надграждането до премиум VPN е опция. Важно е да прегледате премиум плановете, предлагани от доставчика на VPN, и да изберете такъв, който отговаря на вашите нужди.

Как да настроите VPN на Kodi устройства

Да, поддържаният VPN Unlimited позволява торентен, но не и на всички свои сървъри. Той поддържа само порой на неговия Само 5 сървъра. Тези сървъри включват Канада-Онтарио, Франция, Люксембург, Калифорния, и US-California 1.

Безплатен VPN за Kodi през 2023 г

Безплатен VPN за Kodi

Тъй като Kodi е безплатен медиен плейър с отворен код, то’е разбираемо защо бихте искали’не искам да харчите пари, за да ги осигурите. Проблемът е, че много безплатни виртуални частни мрежи (VPN) там имат някои съмнителни практики. Те често не успяват да осигурят вашата онлайн самоличност и вместо това да проследят вашите действия и да продават тези данни в най -възмутителните случаи.

Ето защо ние’Внимателно създаден Списък на топ 7 безплатни VPN за Kodi, на които може да се довери. Естествено, те’не е толкова добър, колкото полезен абонамент за премиум, но можете’не очаквайте съвършенство без никакви недостатъци. Вижте ги и вижте коя комбинация от плюсове и минуси е най -подходяща за вас.

Топ 5 БЕЗПЛАТНИ VPN за KODI: Краткият списък

Nordvpn

Най -добрият безплатен VPN за Kodi

9.7

Surfshark Vpn

Безплатен kodi VPN с най-добрата поверителност

9.3

Atlas Vpn

Безплатен kodi vpn с евтини премиум планове

9.2

Как да инсталирате безплатен VPN за Kodi

 1. Абонирайте се за надежден безплатен kodi vpn. Препоръчваме Nordvpn, сега 63% отстъпка!
 2. Настройте софтуера На устройството по ваш избор
 3. Свържете се със сървър Най -подходящ за вас
 4. Отключете Kodi’s Пълен потенциал!

Предимствата на безплатните VPN за Kodi

Kodi може напълно да промени начина, по който взаимодействате с развлечения, от стрийминг услуги до игри. Но дори и тази платформа е’t без проблеми, особено ако се използва самостоятелно.

Kodi Addons с NORDVPN

Използването на безплатен VPN за Kodi ви дава няколко ключови предимства:

 • Гео-блок заобикаляне. Въпреки че можете да получите достъп до различни стрийминг платформи и канали, не всички са налични, в зависимост от вашия регион. Надежден безплатен VPN ви позволява да се свържете със сървър в САЩ или други места и да наблюдавате желаното от вас съдържание.
 • Сигурност срещу заплахи. Ако някога се настроите на Kodi на Public Wi-Fi, рискувате да бъдете нападнати от лоши актьори и вашето устройство да се инжектира със злонамерен софтуер. Можеш’не бъдете насочени, ако вие’обаче технически невидимо.
 • Укриване на наблюдение. Някои добавки предлагат нелегално съдържание с авторски права. Така че, ако някога несъзнателно изтегляте и използвате такъв, вие’Вероятно ще получите известие за нарушаване на авторски права или дори глоба от вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Безплатен VPN от надежден доставчик помага да го избегнете, като скриете това, което вие’прави онлайн от всички потенциални snoopers.
 • Спиране на дросела. Постоянният стрийминг и интензивните онлайн дейности поставят потребителите на своите интернет доставчици’S Списък с обвързване на честотната лента. Но вие спечелихте’t се приземява върху него, ако вие’Повторно защитено от здравите функции за сигурност на виртуални частни мрежи.

Най -добрият безплатен VPN за Kodi: Подробен списък

 1. Nordvpn – Най -добрият VPN за Kodi
 2. Surfshark Vpn -Безплатен kodi VPN с най-добрата поверителност
 3. Atlas Vpn – Безплатен Kodi VPN с евтини премиум планове
 4. Proton VPN-безплатен VPN на базата на швейцарци за Kodi
 5. Скрийте ме VPN – безплатен VPN за Kodi с P2P активиран

Безплатният VPN за kodi, който изберете, трябва да се придържа към a Строга политика за нулеви лог За да се гарантира, че доставчикът е’t проследявам ви. И тъй като можете’не очаквайте всичко това да има за всичко, поне основните инструменти за сигурност трябва да се появят в списъка. Комбо от Криптиране на военни клас, превключвател за убийство и защита на течовете на IP и DNS е необходимо.

Капаците на данни и по -бавните скорости се предлагат с територията, затова се опитахме да събираме VPN, които предлагат разумни ограничения или изобщо няма. Има достатъчно местоположения на сървъра е от решаващо значение за заобикаляне на гео-блокове, така че това не беше’t също пренебрегва. Накрая, Широка съвместимост на устройството Гарантира, че можете да гледате Kodi от вашите платформи.

1. NORDVPN – най -добрият безплатен VPN за Kodi

NORDVPN - най -добрият безплатен VPN за логото на Kodi Service

9.7

Топ VPN доставчик

Брой на обхванатите държави:
60

Брой сървъри:
5500

Поддържа:
24/7 чат на живо, имейл

Водещи в индустрията функции за сигурност

Скорости с захранване на Nordlynx

Независимо одитирано и сигурно

Без приложение за рутер

То’не е напълно безплатно, само по себе си, но Nordvpn е най -добрият избор за kodi. The 7-дневна безплатна пробна версия в комбинация с 30-дневна гаранция за връщане на пари Позволява ви да използвате услугата безрискова за доста повече от месец. След като приключи, Абонаментът струва $ 3.29/месец.

Доставчикът работи от Панама, удобна за поверителност, и Независимите организации са одитирали своята политика без лог. Освен това, тя се гордее и с мрежа от 5500+ сървъра в 60+ страни, Позволява ви да заобиколите дори най-песните гео-блокове. Собственикът Nordlynx протокол захранва всичко, така че скоростта е’t липсват нито едно.

Абонатите трябва да се осигурят 6 устройства едновременно. Ръчното настройване на VPN на вашия рутер също е жизнеспособна, ако трябва да защитите повече устройства, отколкото границата позволява. Можете свободно да го инсталирате на популярни операционни системи и стрийминг устройства като Огнена пръчка, Року, и т.н. И ако платформата не направи’t поддържа такъв софтуер, SmartPlay Функцията се грижи за проблема.

Достъп до услуги, ограничени от региона като BBC iPlayer, Disney+и Amazon Prime Video може да се направи само с няколко кликвания. По -склонни ли сте към торент, отколкото поток? Просто се свържете с P2P-оптимизирани сървъри За най -добро представяне.

За по -задълбочено разследване на NORDVPN прочетете нашия преглед на Nordvpn.

2. Surfshark VPN-Безплатен kodi VPN с най-добрата поверителност

Surfshark VPN-Безплатен kodi VPN с най-високо лого на услугата за поверителност

9.3

Топ VPN доставчик

Брой на обхванатите държави:
100

Брой сървъри:
3200

Поддържа:
24/7 чат на живо, често задавани въпроси

Безкрайни връзки

Отлични скорости и сигурност

Използва софтуер, определен в мрежа

Неодитирана политика без лог

Вторият ни избор за Kodi е Surfshark VPN. Макар да не е точно безплатно, то’s доста достъпен и има a 7-дневна безплатна пробна версия. След като се твърди, можете да използвате VPN на неограничени устройства. Естествено, можете да се възползвате и от 30-дневна гаранция за връщане на пари За да опитате допълнително услугата. След това, Платете не повече от 2 долара.30/месец.

То не’t Съберете всички потребителски данни и изминава допълнителната миля, като предлага допълнителни инструменти за борба с наблюдението. CleanWeb гарантира, че никой злонамерен софтуер не настрои магазин на вашето устройство, докато Режими на камуфлаж и Noborders Помогнете на борбата с онлайн цензурата.

Surfshark VPN е оборудван с 3200+ сървъра в 100+ страни, Предоставяне на лесен достъп до различно съдържание по целия свят. Освен това, Протокол за тунелиране на Wireguard гарантира, че не сте’Не изпитайте всякакви изоставане или заекване, докато гледате предавания на Kodi.

Наличието на специални приложения за големи операционни системи, плюс Android TV и Amazon Fire, Позволява ви да се наслаждавате на чужди библиотеки на много стрийминг платформи. Умен DNS също е тук, за да помогне с устройства, които не са’не играйте добре с VPN софтуер. И накрая, Торентен се поддържа на всички сървъри Ако се нуждаете от споделяне на P2P, за да бъде наличен.

За по -задълбочено разследване на Surfshark VPN, прочетете нашия VPN преглед на Surfshark VPN.

3. Atlas VPN – Безплатен Kodi VPN с евтини премиум планове

9.2

Брой на обхванатите държави:
37

Брой сървъри:
750

Поддържа:
Имейл, билети, често задавани въпроси

Скорости, изпъстрени с тел

Позволено е разрешено

Използвайте, без да създавате акаунт

Малко страни

Atlas Vpn не’t имат специализирано приложение за Kodi, но бързи скорости и 10 GB/месец Капка данни Направете го една от най -добрите безплатни опции. Не се събира информация Зад кулисите и потребителите получават достатъчно функции за сигурност, за да бъдат защитени у дома и на публично място. освен това, не’не трябва да създадете акаунт, за да го използвате.

Естествено, безплатната версия е’t без ограничения. Първо, има Три локации на сървъра – Амстердам, Лос Анджелис и Ню Йорк. Трябва да се очаква леко намаляване на скоростта, тъй като най -добрите сървъри са запазени за премиум потребители. За щастие, следващото поколение Протокол на Wireguard улеснява оптималната производителност.

Безплатното приложение Atlas VPN isn’t Оптимизиран за деблокиране на гео-ограничено съдържание или. От друга страна, можете Свободно споделяйте файлове чрез P2P и се възползва от Safebrowse, което ви гарантира, че не сте’t се приземява на всякакви опасни уебсайтове.

Поддържаните платформи включват обичайните OSS, но стрийминг устройства като Android TV и Amazon Fire TV само идват с платеното ниво. Ако искате първокласни функции, трябва да преминете към Premium, което струва само $ 2.05/месец и е защитен с 30-дневна гаранция за връщане на пари. Във всеки случай, Atlas VPN си струва да се изстреля, ако другите доставчици не са’не отговаряйте на вашите очаквания.

За по -задълбочено разследване на Atlas VPN, прочетете нашия Atlas VPN Review.

4. Proton VPN-безплатен VPN на базата на швейцарци за Kodi

PROTON VPN-БЕЗПЛАТНО VPN на базата на швейцарци за лого на Kodi Service

8.7

Брой на обхванатите държави:
67

Брой сървъри:
2100

Поддържа:
Имейл, база от знания

Приложения, удобни за потребителя

Неограничена честотна лента

Анонимни плащания

Без стрийминг и P2P

Детето на учените от CERN зад Protonmail, Proton VPN е известен като една от най -сигурните безплатни VPN услуги. Това Политика за проверка на трети страни и стабилните инструменти допринасят за високото ниво на онлайн анонимност на всички абонати. Плюс това, доставчикът Работи от Швейцария, Добре известно убежище за поверителност.

Що се отнася до Kodi, вашите дейности остават скрити с Proton VPN. Друго голямо предимство е, че този VPN има Неограничена месечна честотна лента. Това обаче’s Заслужава да се спомене безплатната версия предлага точно Три локации на сървъра – Япония, Холандия и САЩ.

Безплатната версия има други ограничения, като 1 Устройство на лимит на акаунта и достъп до само една премиум функция – VPN ускорител. При правилните условия това може да подобри връзките и да ускори до 400% и да гарантира, че дори свързването от далеч не е’t Увеличете латентността.

Можете да го инсталирате на всички основни платформи – Windows, MacOS, iOS, Android, Linux – и дори Chromebook. За съжаление, ако искате да деблокирате стрийминг и торент, тези опции са достъпни само за абонати на Proton VPN Plus $ 4.99/месец. Винаги можете да се отдръпнете от него с 30-дневна гаранция за връщане на пари.

За по -задълбочено разследване на Proton VPN, прочетете нашия преглед на Proton VPN.

5. Скрийте ме VPN – безплатен VPN за Kodi с P2P активиран

Скрий ме VPN - Безплатен VPN за KODI с лого на P2P активиран услуга

8.5

Брой на обхванатите държави:
40

Брой сървъри:
2000

Поддържа:
Чат на живо

Позволено е разрешено

Строга политика на не-логи

Широка съвместимост на устройството

Без стрийминг

Друг добър безплатен VPN за Kodi, който си струва да се обмисли, е да ме скриеш vpn, родом от a държава без закони за задържане на данни – Малайзия. The Политика за регистриране на нулеви дейности защитава свободното ниво и няма реклами, които да пречат на вашия опит. Освен това можете да използвате до 10GB/месец и Дон’не трябва да имате акаунт.

The Едно устройство на акаунт Ограничете стесните възможностите си и има просто Пет различни места по целия свят да избера от. Те включват Канада, Германия, Холандия, САЩ Изток и Запад. Наличен е богат избор от протоколи за тунелиране, включително Wireguard.

То’s отлично, ако имате нужди от P2P, като Торентен е активиран на всички места. И Разделяне на тунели и SOCKS5 ПРОКСИ са достъпни за осигуряване или засилване на вашите изтегляния уважително. За съжаление, то не’t Отблюдаване на Netflix и други стрийминг услуги.

Всички основни платформи имат специални приложения и Chromebook и Amazon Fire Арен’t изключен и. Но ако наистина искате да се насладите на най -доброто, което Kodi може да предложи, премията е правилният избор. Редовните ме крият VPN планове започват $ 3.00/месец, и възстановяването на средствата’t от масата с 30-дневна гаранция за връщане на пари.

За по -задълбочено разследване на Side Me VPN, прочетете нашия преглед на VPN VPN.

6. Windscribe VPN – безплатен kodi vpn за стрийминг

Windscribe VPN - безплатен kodi vpn за поточно лого на услугата

8.2

Брой на обхванатите държави:
60

Брой сървъри:
480

Поддържа:
Имейл, база знание

Отблюдава Netflix

Позволено е разрешено

Базирайки се в Канада

Windscribe е доставчикът на Freemium, който не’t Съберете потребителска информация и предлага a посветено приложение за Kodi. БЕЗПЛАТНИ абонати на ниво получават щедри 10 GB/месец и пълен набор от функции за поверителност, за да се поддържат анонимни. И черешата отгоре е, че там’с Няма ограничение на устройството за да можете да осигурите всичко в домакинството.

Има 13 сървъра За да избирате, основните страни са Великобритания, САЩ, Хонконг, Холандия и Швейцария. Този безплатен kodi vpn включва и надеждния Протокол на Wireguard, гарантиране, че можете да се насладите на музика и видеоклипове без закачалка.

То’s един от малкото доставчици, които Позволете торента и дори включва SOCKS5 прокси в списъка с списъка с инструменти. Нетфликс Ентусиастите също ще се радват да научат, че Windscribe е способен да деблокира тази стрийминг платформа.

VPN има приложения за всички основни платформи и други, като Amazon Fire TV. Разбира се, ако всичко споменато тук просто не е достатъчно, винаги можете да се абонирате за ниската цена на $ 1.00/месец За да получите повече функции. Дори ангажиментът е’t Обвързване – Вземете възстановяване на сумата с 3-дневна гаранция за връщане на пари.

За по -задълбочено разследване на Windscribe VPN, прочетете нашия VPN преглед на Windscribe VPN.

7. Hotspot Shield – бърз и безплатен VPN за Kodi

Hotspot Shield - бърз и безплатен VPN за лого на Kodi Service

8.1

Брой на обхванатите държави:
99

Брой сървъри:
1800

Поддържа:
24/7 чат на живо

Поддържа всички основни платформи

Страхотни времена на връзка

Един сървър

Не на последно място, друг безплатен VPN за Kodi, който трябва да’не пропускайте е SHIELD Shield. То не’t Следете абонатите си, и те остават в безопасност под опаковки, независимо от това’Прави се онлайн. Безплатният план ви дава ежедневна помощ за 500 MB данни за сърфиране – доста добър в сравнение с повечето безплатни доставчици.

Hotspot Shield обикновено е един от най -бързите VPN на пазара с неговите Собствен протокол HYDRA. Въпреки че захранва безплатната версия, тя има 2 Mbps капачка за честотна лента. Там’S също 1 устройство на лимит на акаунт само с един възможен избор на сървър – Съединените Щати.

Получаване на достъп до стрийминг услуги само за САЩ като Hulu и HBO Max Спечелени’не е проблем, заедно с библиотеките със съдържание, предназначени за този регион. Освен това, то’s Налични на a широк спектър от операционни системи, включително Windows, Mac, iOS, Android и звездата на статията – Коди.

Сега тези, които намират безплатното ниво за твърде рестриктивни, могат да надграждат плана си, за да премият. Плановете започват от $ 7.99/месец И ела с Неограничена честотна лента За да стартирате. Плюс това, ти’ще бъда без реклами. Разбира се, възстановяването е възможно, ако не го направи’не живейте до свръх с 45-дневна гаранция за връщане на пари.

За по -задълбочено разследване на Hotspot Shield прочетете нашия преглед на Shotspot Shield.

Как избрахме тези безплатни VPN за Kodi

Избирането на безплатна VPN услуга за Kodi е сложно, защото трябва да пресеете много доставчици, които често могат’не изпълняват обещанията си. Късметлий, скъпи читателю, ние свършихме цялата работа на крака – всичко това’S Left to Do е да намерите вашия мач. Обърнахме голямо внимание на тези критерии, за да гарантираме най -доброто преживяване на стрийминг:

 • Няма събиране на данни. Проблемът с повечето безплатни услуги е, че те са склонни да продават потребителски данни, за да останат в плаване. Поради тази причина само доставчици със строга политика без логи се озоваха в списъка. Тези, които са го одитирали от независим ранг на трета страна по -високо.
 • Стабилна сигурност. Тъй като Kodi не е безопасен за използване самостоятелно и различни опасности от онлайн, никога не можете да прекалявате със защита. Всички основни инструменти, които ви държат скрити, трябва да бъдат включени в списъка на списъка – ние’Говорете за криптиране на AES-256, защита на течовете и превключвател за убийство. Класирането отчита кои функции липсват.
 • Снизходителни ограничения. То’s Не е тайна, че безплатните VPN на Kodi имат много ограничения относно възможностите за обхват на гео-блок, данни, скорости, налични сървъри и т.н. Щедрите капачки за данни, голям брой сървъри и възможността за деблокиране на чуждестранни услуги са решаващи фактори за гладко стрийминг на Kodi.
 • Съвместимост на устройството. Kodi е достъпен на много платформи, така че VPN също трябва да има приложения или да поддържа тези системи. Имайте предвид, че докато повечето имат приложения за големи OSS, не всеки е съвместим с Amazon Fire Stick TV, Linux и т.н.
 • Поддръжка на клиенти. Трябва’Т е изненада, че в повечето случаи абонатите на безплатни нива имат по -малък приоритет и могат да получат професионална помощ само чрез имейл и подобни системи. Услугите, които предлагат поддръжка на клиенти на живо, получават допълнителни точки.

Различни начини за инсталиране на безплатен VPN за Kodi

Получаването на VPN за работа с Kodi е разумно лесен процес. Можете дори да изтеглите някои от тях на самата платформа под формата на добавки. Ако това’Не е така с вашия доставчик, има и други стъпки, които можете да предприемете, за да осигурите стрийминга си, като ръчно настройка на VPN на вашия рутер.

Как да инсталирате безплатен VPN за Kodi чрез добавка

 1. Абонирайте се за надеждна безплатна VPN услуга за Kodi. NORDVPN има безплатна пробна версия-комбинирайте го с гаранцията за връщане на парите за повече от месец безплатна защита.
 2. Стартирайте Kodi, отидете на Добавки от главното меню и изберете Кутия Икона
 3. Щракнете Видео добавки, и намерете Вашият VPN доставчик’s добавка
 4. Изберете Инсталирай и нека Коди да свърши останалата част от работата. След като приключите, върнете се в главното меню и Влезте в инсталираната добавка.
 5. Изберете сървър Това работи най -добре за вас и вие’отново!

Как да инсталирате безплатен VPN за Kodi чрез приложението

 1. Изтеглете безплатния kodi vpn. Nordvpn е известен със своята широка съвместимост на устройството.
 2. Инсталирайте клиента на вашето устройство. Там’обикновено няма допълнителна работа, тъй като повечето услуги имат специални приложения за основни операционни системи и дори стрийминг устройства.
 3. Веднъж това’S готово, Отворете приложението и Влизам
 4. Изберете сървър Това ви подхожда най -добре и се свържете с него
 5. Стартирайте Kodi – сега ти’отново сигурни и скрити!

Как да настроите безплатен VPN за Kodi чрез рутер

Екран за влизане в рутер

 1. Проверете дали вашият рутер е съвместим с VPN софтуер Защото не всички устройства позволяват ръчна конфигурация
 2. Вземете безплатен VPN за Kodi. Нашият най -добър избор в този случай би бил nordvpn.
 3. Отворете вашия уеб браузър и Въведете рутера’S IP адрес в лентата за търсене За да се ориентирате до неговия интерфейс за конфигурация
 4. Влизам – Ако това е първият път, когато вие’Достъп до настройките, Дон’не забравяйте да промените паролата по подразбиране в нещо по -сигурно
 5. Отворете опциите на VPN и Изберете VPN клиентВъведете правилните настройки (намерен при доставчика на VPN), и Изпълнете всички стъпки след инсталиране (Като конфигуриране на рутера’S защитна стена)
 6. Тествайте дали всичко работи по предназначение чрез свързване

Чести VPN проблеми с Kodi

Дали е така’s безплатен или премиум VPN, Всяка услуга може да се натъква на някои проблеми от време на време. Ако можеш’t достъп до деблокирано съдържание, то’е много вероятно нещо не е’t работи по предназначение vpn-. Ето някои неща, които можете да направите, за да отстраните и се надяваме да разрешите проблема:

 • Опитайте друг сървър. Или сървърът е пренаселен, или вие’отново се свързва с страна, която ограничава конкретните платформи за съдържание. Ако безплатният kodi vpn има други опции за региона, изберете друг, за да видите дали помага.
 • Проверете за течове. Ако вашият IP и DNS изтичат, вие спечелихте’няма да имате достъп до всяко чуждо съдържание. В този случай препоръчваме да проверите дали’Истина тук и след това преминаване през наличните протоколи за тунелиране. Не забравяйте да рестартирате самия Kodi.
 • Деактивирайте защитната стена. Защитните стени могат да блокират VPN от свързване към сървър. Временно ги деактивирайте или предоставете достъпа на Kodi VPN чрез него.
 • Актуализирайте VPN. Остарелият софтуер често не е в състояние да прави това’трябва. Уверете се, че не са висящи актуализации. След това рестартирайте както VPN, така и Kodi.
 • Контактна поддръжка. Или клиентът, който вие’Използването е бъгове или услугата просто е’t способен да деблокира каквото и да било. Ако безплатният KODI VPN включва поддръжка на клиенти, потърсете отговори от тях.

Ако случайно никоя от стъпките по -горе не предоставя осезаеми резултати, то’s Време за намиране на по -добър доставчик. Най-добрите услуги като NORDVPN имат 7-дневна безплатна пробна версия, която ви позволява да използвате необходимите функции, макар и за ограничена продължителност. Но ако го сдвоите с 30-дневната гаранция за връщане на пари, то’s повече от достатъчно време за жънене на този vpns’ Ползи.

Са безплатни vpns безопасни за използване?

Не всички безплатни VPN услуги за kodi се правят равни. Някои са направени от захар, подправки и всичко хубаво, докато други са направени от други гадни битове, като например:

 • Активен мониторинг – От устройството, идентифициращо информация до IP адреси, интернет навици и други, повечето безплатни услуги не са’Не се отклонявайте от проследяването на всичко за вас.
 • Продажба на данни на рекламодатели – След всичко това наблюдение, следващата стъпка, естествено, е да се възползва от това. Разбира се, продажбата му на най -високия участник се възползва от всички страни, с изключение на вас.
 • Потенциални рискове и натрапчиви реклами – Инжектирането на зловреден софтуер и друг злонамерен софтуер в клиенти не е нищо ново с по -голямата част от безплатните доставчици. Те, съчетани с досадни реклами, които поразиха софтуера, помагат им по -добре да ви наблюдават и излагат общата ви сигурност на риск.
 • Драконски капачки за данни – Разбираме защо там’е необходимост от ограничаване на данните. Но някои го вземат малко твърде далеч, като ограничават потребителите до момент, в който наличието на VPN активиран само прави нещата по-лоши използваемост.

Друг важен момент е това Някои доставчици просто не са’не мога да деблокирам каквото и да било. Можете обаче да избегнете всички тези проблеми, като получите надеждните безплатни VPN услуги за kodi, изброени по -горе. И ако ограниченията са малко строги, преминаването през VPN безплатни пробни версии е жизнеспособна опция. След като изтече времето, просто скочете до друг.

Безплатни VPN за Kodi, които трябва да избягвате

Тъй като ви дадохме удобен списък с надеждни услуги, можем’не забравяйте да споменете такива, от които трябва да се избягвате. Тези доставчици са добре известни с наблюдението на своите потребители и други практики, които излагат вашата сигурност и поверителност на риск:

 • BetterNet Vpn – е хванат да инжектира злонамерен софтуер и да добавя потребителски проследяващи към клиентите. Този доставчик широко събира информация за своите абонати, има слаба защита от IP и DNS и не е’t Включете превключвател за убиване.
 • Псифон – Събира подробни регистрационни файлове и като цяло се вози с натрапчиви реклами, които агрегират информация, по -късно споделена със спонсори. Услугата има DNS течове, не’не се предлагат с превключвател за убийство, а част от неговия софтуер е остаряла.
 • Hoxx vpn – Запазва обширни потребителски данни и си сътрудничи с властите и други трети страни. То’Не е ясно какъв вид криптиране защитава свободното ниво и няма включени стандартни функции за сигурност.
 • VPN порта – събира обширни трупи и ги разкрива на държавните институции, когато е необходимо. Инфраструктурата се захранва изцяло от доброволци, което е голям проблем за сигурността. И накрая, там’S No Kill Switch или някакви стандартни инструменти за защита на течовете.

Долен ред

Kodi е забележителна медийна платформа, която виртуалните частни мрежи могат да подобрят допълнително. Но ако искате да тръгнете по напълно безплатния маршрут, можете’не бъдете твърде внимателни с избора си. С повечето “Безценни” Доставчици, всъщност в крайна сметка плащате с вашата поверителност и сигурност.

За щастие, има няколко надеждни безплатни VPN за Kodi. Можете да ги намерите в тази статия-компаниите са се държали далеч от скандалите, докато остават верни на строгите си политики за безбогом. С тях можете да сте сигурни, че трафикът ви е’T наблюдавани и че вашият IP адрес е безопасен от трети страни, включително ISP, правителство и хакери.

Какво според вас е най -добрият безплатен доставчик на VPN Kodi? Уведомете ни в коментарите по -долу!

Как да настроите VPN на Kodi устройства

Kodi с VPN, за да гледате любимите си видеоклипове

Искам да разширя значително това, на което Коди е способен? Искате да получите достъп до гео-блокирано съдържание направо от вашия телевизор? Или може би просто искате никой да не знае какво гледате. След това трябва да инсталирате VPN на Kodi. В това парче вие’Ще науча как правилно да настроите Keepsolid VPN Unlimited на Kodi устройства.

Какво’S Kodi?

По-рано известен като Xbox Media Center (съкратено като XBMC), софтуерното приложение на Kodi с отворен код се превърна в награден център за развлечения, който работи на Linux, MacOS, Windows, iOS и Android. Тя позволява на потребителите да предават повечето медийно съдържание, като видеоклипове, музика, филми, подкасти и друго цифрово съдържание от интернет и местни и мрежови хранилища. Освен това работи чудесно с телевизори, благодарение на своя 10-футов потребителски интерфейс и поддръжка на дистанционно управление.

Настройте VPN на Kodi с KeepSolid VPN Unlimited

Защо да използвам Kodi VPN?

KODI VPN е усъвършенстван инструмент, който защитава вашата поверителност онлайн, помага ви да избягвате георестаниите и поточни блокирани канали. Използването на Kodi VPN добавка идва със следните предимства:

 • Избягването на DMCA известия като VPN поддържа вашите онлайн дейности частни
 • Преодоляване на ограниченията на скоростта от вашия ISP
 • Избягване на георестрирания и деблокиране на такива стрийминг услуги като BBC Iplayer, Hulu, Disney+и много повече, където и да сте. KeepSolid VPN Unlimited има специални сървъри за това, проверете ги!
 • Възможност за инсталиране на иначе блокирани добавки.

Как да инсталирате VPN на Kodi?

VPN за Kodi може да отвори изцяло нов свят на медийно съдържание за вас. Избирайки сървъри в съответните страни, можете да изберете какво съдържание искате да получите. Така например, като се свържете чрез сървър в САЩ, вие’Ще получа съвсем различно изживяване на стрийминг, отколкото бихте се намирали в САЩ. Използването на VPN с Kodi най -вече цели две цели: достъп до ограничено съдържание и защита на вашата поверителност и свобода от интернет доставчици и потенциални последици от нарушението на авторските права.

Етап 1. Създайте VPN конфигурации за настройка на VPN на Kodi

На първо място, да направя Kodi VPN Unlimited Setup, трябва да създадете конфигурации за връзката. За да направите това, влезте в офиса на потребителите, като използвате вашия ID на KeepSolid и натиснете Управление върху stargeSolid vpn неограничена плочка.

Забележка: За да продължите, трябва или да имате платен абонамент, или изработен пробен период, който е на разположение за 7 дни безплатно.

 1. Изберете устройство
 2. Изберете местоположението на сървъра
 3. Изберете протокола, използван за VPN връзка. За ikev2 You’ще трябва да посоча платформата, на която устройството работи.
 4. Натиснете Генериране. Вие’Ще бъдат върнати конфигурации на данни за VPN връзката под форми на текст, QR-код и като конфигурационен файл.

VPN ръчни конфигурации за Kodi

Стъпка 2. Изтеглете Kodi VPN Manager и Filezilla

Настройката на VPN на Kodi включва инсталиране на VPN Manager:

Имате нужда от файла с име обслужване.vpn.Manager-X.х.х.цип, където x.х.X е текущият номер на версия.

 • Изтеглете Filezilla Manager
 • За да могат директно да качват файлове на устройства, работещи с kodi, те трябва да бъдат свързани с протокол SFTP.
  • Изпълнете Filezilla, щракнете върху Файл> Мениджър на сървър, и изберете да настроите нова връзка
  • Въведете вашето Kodi устройство’S IP адрес в Сървър поле. Забележка: За да научите устройството’S IP адрес, натиснете бутона GEAR, за да отворите Системни настройки на устройството Kodi, отидете на Информация за системата> Обобщение> IP адрес
  • Комплект SFTP за протокол
  • Избирам Нормално вид на връзката
  • Въведете потребителско име/парола. Освен ако не е променено преди това, потребителското име е Корен, И паролата е OpenElec за OpenElec и libreelec за Libreelec
  • Натиснете Свържете се

  Стъпка 3. Конфигурирайте Kodi VPN Addon

  Сега, когато всичко е готово за Kodi VPN настройка, ние ще конфигурираме връзката.

  1. Отворете интерфейса Kodi
  1. Отидете на Добавки и изберете Инсталиране от ZIP файл.
  1. Ако видите изскачането от снимката по-долу, отидете на Настройки и превключване Неизвестни източници На. След това повторете стъпката 2.

  Конфигурация на Kodi VPN Addon

  1. Използвайки файловия мениджър, намерете и изберете VPN Manager Installation Zip-File. Забележка: изскачащ прозорец ще ви уведоми, когато инсталацията приключи.
  1. Отворен Добавки и стартиране VPN мениджър за OpenVPN®.

  Kodi VPN мениджър за OpenVPN

  1. В настройките изберете Дефиниран от потребителя За VPN доставчик и превъртете надолу.
  1. Стартиране Съветникът за импортиране на потребител, дефиниран и натиснете Добре, тогава Да.

  Настройките, определени от потребителя, ще бъдат изтрити

  1. Натисни Файлове бутон.
  1. Използвайки файловия мениджър, намерете и изберете създадения по -рано конфигурационен файл. Името му трябва да бъде написано в зелено. Натиснете Добре, тогава Да в изскачащия прозорец.
  1. След приключване на импортиране натиснете Добре в изскачащия прозорец.
  1. Прозорецът на настройките трябва да се отвори. Отидете на VPN връзки Раздел, изберете Първа VPN връзка, и щракнете Добре.
  1. Изберете импортирания профил на конфигурация.
  1. Когато връзката е установена, вие’Ще видя известие (вижте по -долу) с информация, съответстваща на вашата връзка.

  Свързване на Kodi с VPN

  Че’s it! С VPN ON можете лесно да насочвате медийните си потоци през всяка държава, която поддържа SOLID VPN Unlimited има сървъри в. За да промените страната, чрез която се установява VPN връзката, вие’Ще трябва само да създадете нов конфигурационен файл в офиса на потребителите.

  Долен ред на Kodi VPN настройка

  Въпроса Как да инсталирам VPN на Kodi сега отговаря изцяло. Настройте KeepSolid VPN Unlimited на вашето устройство Kodi и предайте цялото си любимо съдържание, където и да се намирате, без абсолютно никакви ограничения!

  “Openvpn” е регистрирана търговска марка на OpenVPN Inc.

  7 най -добър безплатен VPN за Kodi (тестван и работещ) през 2023 г

  Най -добрите VPN за Kodi

  Kodi е една от най -добрите платформи за организиране на вашето забавно съдържание. Този уебсайт за онлайн стрийминг предлага много начини да направите библиотеката си за развлечения да изглежда по -добре и ви помага да намерите нещо ново, което да гледате всеки път.

  Някои от добавките на Kodi обаче са домакини на авторски права, които са незаконни за стрийми. Интернет доставчиците също издават глоби на потребителите на Kodi и блокират трафика. Следователно, добър вариант е да използвате VPN софтуер, докато използвате Kodi.

  Тези VPN за Kodi скриват вашия IP адрес и защитават вашата онлайн поверителност. Следователно, можете лесно да предавате любимото си съдържание, като използвате добавки в кутията Kodi и други устройства.

  Следва подбран списък на топ VPN за Kodi с техните популярни функции и връзки към уебсайтове. Списъкът съдържа както отворен код (безплатен), така и търговски (платен) софтуер. Прочетете още…

  Най -добрата ни безплатна VPN препоръка

  ExpressVpn

  ✔ Юрисдикция: Британски Вирджински острови

  ✔ Поддържани приложения: iOS, Android, Linux, MacOS и Microsoft Windows.

  ✔ Работи с: Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC Iplayer, Sky, HBO, Torrenting, Kodi

  ✔ Гаранция за връщане на парите: 30 дни

  9.8

  30-дневна безплатна пробна версия

  Най -добрият VPN за Kodi (безплатно и платено)

  #1 Най -добър като цяло

  Отличен – 9.8

  Отличен – 9.7

  Добър – 9.6

  Добър – 9.5

  1) ExpressVpn

  ExpressVPN е един от най -добрите VPN за kodi стрийминг, който ви позволява да сърфирате сигурно в мрежата. Той предлага неограничен достъп до уебсайтове, видеоклипове, музика и други. Този VPN не регистрира история на сърфиране, IP адреси, дестинации за трафик и DNS заявки.

  Този VPN ви осигурява онлайн защита, използвайки функционалности за криптиране и устойчивост на течове. ExpressVPN ви помага да останете сигурни, като блокирате вашия IP адрес и криптирате данните на мрежата. Той предоставя добра денонощна помощ чрез чат на живо и имейл.

  Тя криптира вашия интернет трафик и маскира IP адресите. ExpressVPN ви позволява да извършвате плащания с криптовалути като биткойн. Това е един от най -добрите VPN за Kodi, който ви помага да скриете действителното си местоположение. Този VPN предлага добри планове за абонамент за 1) 1 месец, 2) 6 месеца и 3) 1 година. Той предоставя интелигентна DNS услуга за деблокиране на съдържание, което е ограничено от гео.

  Ключови спецификации:

  Поддържани платформи:
  Android, MacOS, iOS, Linux и Windows
  Няма сървъри: 3000+ Страни от сървър: 94 Сплит тунелиране: Да
  Помощ за данни: Неограничен Торент: Да Kill Switch: Да
  В състояние да деблокира:
  iPlayer, Amazon Prime, Netflix, YouTube TV, Hulu
  Политика без лог: Да IP адреси: Динамичен Едновременна връзка: Неограничен
  Безплатен пробен период: Да – 30 дни Днес най -добрата сделка’с: Провери сега!

  Професионалисти

  ExpressVPN осигурява добра поверителност за вашата онлайн дейност.
  Не спестява дестинации за трафик, разглеждане на историята, DNS заявки и IP адреси.
  Позволява ви да изберете желаните от вас мрежови устройства, за да защитите.
  Скоростта на сървъра на този VPN е бърза.
  Той предлага множество протоколи, от които да избирате.
  ExpressVPN предоставя множество местоположения на сървъра.
  Отлични отзиви за клиенти.
  ExpressVPN осигурява добра поддръжка на клиенти.
  Това приложение ви предоставя гаранция за връщане на пари.

  Минуси

  ExpressVPN е скъп в сравнение с други програми.
  Не е добре за напредналите потребители, които вече знаят за интернет, IP, VPN и т.н.
  Не предоставя поддръжка за IPv6.

  Свързва се с рутер:

  ExpressVPN ви позволява да свързвате само 5 устройства едновременно, включително Amazon Fire TV. Най -хубавото е обаче, че тези устройства могат да бъдат безжични рутери. Така че, по -добър вариант е да свържете този VPN с модем или рутер. Това ще ви позволи да криптирате вашите IP адреси и онлайн дейност за всички мрежови устройства.

  Наличие на динамичен IP адрес:

  ExpressVPN ви предоставя нов IP, когато се опитате да се свържете с него. Тази VPN услуга работи перфектно за стрийминг на уебсайтове като Netflix, Hulu и BBC. Така че, е трудно да ви проследите онлайн, докато използвате тези сайтове с този динамичен IP.

  Как да използвам ExpressVPN безплатно:

  • Започнете своето безрисково изпитание ExpressVPN. Можете да анулирате абонамента си по всяко време. Няма разходи.
  • ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари. Тази VPN услуга осигурява гъвкави планове за ценообразуване, което я прави лесен за използване инструмент за поверителност.

  30-дневна безплатна пробна версия

  2) nordvpn

  Nordvpn е един от най -добрите VPN за Kodi Streaming, който не събира или споделя вашите лични данни. Това приложение осигурява сигурност чрез криптиране на изпратени и получени данни. Помага ви да предотвратите и реклами и зловреден софтуер. NORDVPN е един от най -добрите безплатни VPN за Kodi, който ви позволява да получите достъп до огромен набор от уебсайтове за стрийминг. Той предлага абонаментни планове за 1 месец, 12 месеца и 24 месеца.

  Nordvpn

  Ключови спецификации:

  Поддържани платформи:
  Windows, Linux, MacOS, iOS
  Няма сървъри: 5000+ Страни от сървър: 59 Сплит тунелиране: Да
  Помощ за данни: Неограничен Торент: Да Kill Switch: Да
  В състояние да деблокира:
  Netflix, iPlayer, Hulu, YouTube TV, Amazon Prime
  Политика без лог: Да IP адреси: Статично Едновременна връзка: 6
  Най -доброто за: Лук над VPN сървъри, свързване на двоен VPN, P2P и т.н.
  Безплатен пробен период: Да – 30 дни Днес най -добрата сделка’с: Провери сега!

  Професионалисти

  Тази VPN услуга осигурява добра сигурност
  Осигурява защита на IPv6 теч.
  Това е един от най -бързите VPN.
  Без DNS (система за име на домейн) изтича.
  Осигурява защита на DNS течовете.
  NORDVPN използва двоен VPN за онлайн защита.
  Този VPN има интелигентна функция DNS, която може да се използва за достъп до поточни видеоклипове по телевизията.

  Минуси

  Конфигурирането на nordvpn с OpenVPN не е удобно за потребителя.
  NORDVPN поддържа торентен само за няколко сървъра.

  Спечелени’T Log Web Traffic:

  NORDVPN работи с многобройни стрийминг уебсайтове като Iview, Hulu, Netflix, BBC, Iplayer и ABC. Намира се в град Панама, който не е член на Международните групи за наблюдение. Този софтуер има мощна политика за регистриране. И така, няма да съхранява вашите онлайн данни.

  Наличие на специални IP адреси:

  NORDVPN предлага специалната услуга за IP адрес на $ 70 за една година. Тази функционалност ще ви предостави персонализиран IP, който само вие можете да използвате. Някои уебсайтове като PayPal и Gmail блок споделени IP адреси. Така че, за предпочитане е да използвате такова съоръжение, за да предотвратите досадни блокери.

  Как да използвам NORDVPN безплатно:

  • Започнете своето безрисково изпитание NORDVPN. Можете да анулирате абонамента си по всяко време. Няма разходи.
  • NORDVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари. Той също така предлага гъвкави планове за ценообразуване, което го прави лесен за използване и ценен инструмент за поверителност.

  30-дневна безплатна пробна версия

  3) Surfshark

  Surfshark е един от най -добрите VPN за Kodi, който ви предлага защитен и бърз достъп до интернет. Този софтуер осигурява защитени протоколи за тунелиране като IKEV2 и OpenVPN. Това прави вашето истинско местоположение частно и поддържа вашите чувствителни данни сигурни.

  Той дава възможност на уебсайтовете и приложенията да заобикалят VPN блоковете. Това приложение може да защити вашата самоличност, като блокира истинския ви IP адрес. Той не регистрира вашия WebRTC, IP и ви предоставя защита на DNS течове.

  Приложението на Surfshark VPN позволява P2P връзка чрез виртуална частна мрежа на определени сървъри. Това е една от най -добрите VPN услуги за блокиране на нежелани уебсайтове. Тя ви позволява да споделяте своя IP с други хора на същия сървър. Surfshark също ви позволява да маркирате местоположението си.

  Ключови спецификации:

  Поддържани платформи:
  Windows, iOS, Mac, Android и Linux
  Няма сървъри: 3200+ Страни от сървър: 65 Сплит тунелиране: Да
  Помощ за данни: Неограничен Торент: Да Kill Switch: Да
  В състояние да деблокира:
  Netflix, YouTube TV, Iplayer, Hulu, Amazon Prime
  Политика без лог: Да IP адреси: Статично Едновременна връзка: Неограничен
  Най -доброто за: Сърфиране, игри и стрийминг
  Безплатен пробен период: Да-30-дневна безплатна пробна версия Днес най -добрата сделка’с: Провери сега!

  Професионалисти

  Предлага анонимно и сигурно сърфиране.
  Той поддържа множество приложения.
  Това е един от най -добрите безплатни VPN за Kodi, който предлага добра поддръжка на клиенти.
  Той предлага добра скорост на връзката на сървъра.
  Помага ви да поддържате чувствителни данни защитени, като използвате техниката за криптиране на AES-256.

  Минуси

  Този софтуер има сложен процес на настройка.
  Surfshark има слабо присъствие в социалните медии.
  Не можете да получите достъп до браузъра TOR чрез този VPN.

  Неограничени устройства:

  Surfshark ви позволява да свържете VPN към множество устройства. Хубаво нещо за този софтуер е, че можете да добавите 10+ устройства наведнъж. Освен това този VPN’S Цената е достъпна и в сравнение с други VPN. Затова е за предпочитане да използвате този VPN за желаното от вас устройство.

  Как да използвам Surfshark безплатно:

  • Започнете своето безрисково изпитване на Surfshark. Можете да анулирате абонамента си по всяко време. Няма скрити разходи.
  • Surfshark предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари. Той осигурява различни планове за поверителност и защита онлайн.

  30-дневна безплатна пробна версия

  4) Atlas VPN

  Atlas VPN ви позволява да откриете по -безопасен и по -отворен интернет. Той предлага протокол за най-добър в клас Wireguard, за да се осигури сигурни и безпроблемни игри, стрийминг и цялостно преживяване на сърфиране. Той ви позволява да получите достъп до интернет от няколко IP адреса едновременно.

  Ключови спецификации:

  Поддържани платформи:
  Mac, Windows, iOS, Android
  Няма сървъри: 750+ Страни от сървър: 37 Сплит тунелиране: Да
  Помощ за данни: Неограничен Торент: Да Kill Switch: Да
  В състояние да деблокира:
  YouTube TV, Netflix, Amazon Prime, Hulu
  Политика без лог: Да IP адреси: Динамичен Едновременна връзка: Неограничен
  Безплатен пробен период: Да – 30 дни Днес най -добрата сделка’с: Провери сега!

  Професионалисти

  Той осигурява поддръжка за протокол за тунелиране на Wireguard.
  Прилични скорости по време на ежедневна употреба.
  Локалните и далечни сървъри показаха сходни скорости.
  Мобилни оптимизирани приложения за Android и iOS
  Atlas VPN предлага високо ниво на защита с вградена двуфакторна удостоверяване
  24/7 поддръжка чрез чат по имейл

  Минуси

  В момента не е наличен за Linux
  Не предоставя никакви специални IP адреси

  Как да използвам Atlas VPN безплатно:

  • Започнете изпитанието си без риск. Можете да анулирате абонамента си по всяко време. Няма разходи.
  • Atlas VPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари. Тази VPN услуга осигурява гъвкави планове за ценообразуване според вашите нужди.

  30-дневна безплатна пробна версия

  5) Cyberghost

  Cyberghost е VPN инструмент, който ви позволява безпроблемно да деблокирате уебсайтове и да се насладите на любимото си съдържание. Това е един от най-добрите VPN за стрийминг на Kodi и заобикаляне. Това приложение е полезно за разглеждане на анонимно без никакви ограничения.

  Cyberghost ви позволява бързо да получите достъп до Nospy сървъри. Това е един от най -добрите безплатни VPN за Kodi, който ви позволява да скриете IP с едно щракване на мишката. Тя криптира вашите данни, използвайки най-новата 256-битова техника на AES. Тази програма ще ви уведомява всеки път, когато се свържете с необезпечена обществена мрежа.

  Ключови спецификации:

  Поддържани платформи:
  Linux, Windows, iOS, Mac, Firestick, Android и т.н.
  Няма сървъри: 7000+ Страни от сървър: 91 Сплит тунелиране: Да
  Помощ за данни: Неограничен Торент: Да Kill Switch: Да
  В състояние да деблокира:
  Нетфликс
  Политика без лог: Да IP адреси: Статично Едновременна връзка: 7
  Най -доброто за: Достъп до стрийминг уебсайтове с HD видео съдържание.
  Безплатен пробен период: Не-45-дневна гаранция за връщане на пари Днес най -добрата сделка’с: Провери сега!

  Професионалисти

  Скрива вашия IP за анонимно сърфиране онлайн съдържание с лекота.
  Той защитава вашата цифрова идентичност.
  Разбива всички георестрирания.
  Този доставчик на VPN деблокира всеки уебсайт.
  Cyberghost ви позволява да торент анонимно.
  Помага ви да защитите връзките си на обществен Wi-Fi.
  Позволява ви да скриете IP адреси чрез добра VPN свързаност.
  Осигурява много места, от които да изберете.

  Минуси

  Определени сървъри са бавни и могат да повлияят на скоростта на вашата мрежа.
  Потребителското име и управлението на паролите са сложни.
  Понякога софтуерът Cyberghost се срива.

  Бърза поддръжка на чат на живо:

  Cyberghost осигурява поддръжка на чат на живо в сравнение с други VPN. Тази услуга ще ви помогне бързо да разрешите всеки технически проблем.

  Базирано в Румъния:

  Ако искате да получите достъп до уебсайт като Hulu, тогава трябва да се свържете с един от сървърите на САЩ. Достъпът до този поток от други страни, които са под петте очи, може да създаде проблем. Cyberghost има централа в Румъния, следователно той не споделя вашата информация с правителството на САЩ.

  Как да използваме Cyberghost безплатно:

  • Започнете вашето изпитание за безрисков кибергхост. Можете да анулирате абонамента си по всяко време. Няма допълнителни разходи.
  • Cyberghost предлага 45-дневна гаранция за връщане на пари и предоставя много планове за потребителите с различни нужди.

  45-дневна гаранция за връщане на пари

  6) Ipvanish

  Ipvanish е VPN софтуер, който предлага криптиране от край до край за всяка мрежа. Той предоставя една от най -добрите виртуални частни мрежови услуги за широк спектър от устройства. Тази програма ви позволява да защитавате стрийминга си на видео, уеб сърфирането и споделянето на файлове.

  Ipvanish приложението може автоматично да осигури най -бързия VPN сървър. Това ви позволява безпроблемно да се премествате от един сървър на друг. Това приложение може да се използва за запазване на вашите интернет връзки.

  Ключови спецификации:

  Поддържани платформи:
  iOS, Windows, Android, FireOS и Mac
  Няма сървъри: 1300+ Страни от сървър: 75 Сплит тунелиране: Да – в Fireos и Android
  Помощ за данни: Неограничен Торент: Да Kill Switch: Да
  В състояние да деблокира:
  Netflix: Да – само за САЩ и Великобритания
  Политика без лог: Да IP адреси: Динамичен Едновременна връзка: Неограничен
  Най -доброто за: Стрийминг на висококачествено видео съдържание.
  Безплатен пробен период: 30-дневен Днес най -добрата сделка’с: Провери сега!

  Професионалисти

  Ще имате добра скорост за предаване на 8K видео.
  Осигурява разновидности на протоколи.
  Прилично работно приложение.
  Ipvanish се предлага на добра цена.
  Има бърза скорост на сървъра.
  Има забележими функции за сигурност.

  Минуси

  Не осигурява добра поддръжка на клиенти.
  Намира необичайна информация за местоположението на сървъра.
  Има проблеми с поверителността.

  Избор на протокол:

  VPN протоколите са правила, които ви помагат да определите как вашите данни преминават от компютърната ви система към сървър. Той гарантира, че получавате стабилна и сигурна връзка.

  Ipvanish поддържа множество протоколи за свързване на сървъра на желаната от вас страна. Тази програма ви позволява да изберете добър протокол като SSTP, IKEV2, OpenVPN и L2TP/IPSEC.

  Принудително 256-битово криптиране на AES:

  Използването на 256-битово криптиране на AES е задължително за всички потребители от ipvanish. Тази функция е полезна за осигуряване на вашата интернет връзка срещу Cyberattacks. Освен това работи добре, за да скриете вашата онлайн самоличност.

  Как да използвам IPVanish безплатно:

  • Започнете безрисковата си пробна версия за ipvanish. Можете да анулирате абонамента си по всяко време. Няма скрити разходи.
  • Ipvanish предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари. Това VPN приложение има много гъвкави планове както за физически лица, както и за организации.

  30-дневна безплатна пробна версия

  Как да инсталирате VPN за Kodi?

  Ето стъпките за инсталиране на VPN за Kodi:

  Етап 1) Отворете https: // nordvpn.com/ във вашия браузър и кликнете върху “Вземете nordvpn” бутон

  Инсталирайте VPN за Kodi

  Стъпка 2) NORDVPN предлага планове за 1 месец, 1 година и 2 години.

  Изберете 1 месец план.

  Инсталирайте VPN за Kodi

  Стъпка 3) Кликнете върху “Продължете да плащате” Бутон за отваряне на страницата за плащане

  Инсталирайте VPN за Kodi

  Стъпка 4) Изберете “Кредитни карти” начин на плащане

  Инсталирайте VPN за Kodi

  Стъпка 5) Въведете следните подробности:

  1. Изберете държава и държава
  2. Вашият имейл идентификатор
  3. Цялата ви информация за плащане като име, фамилия, номер на карта и т.н.
  4. Кликнете върху “продължи” бутон

  Инсталирайте VPN за Kodi

  Стъпка 6) Изпълнете следните стъпки:

  1. Въведете имейл адрес
  2. Кликнете върху “продължи” бутон

  Инсталирайте VPN за Kodi

  Стъпка 7) Изпълнете следните стъпки:

  1. Въведете паролата.
  2. Кликнете върху “Влизам” бутон

  Стъпка 8) Кликнете върху “Изтеглете приложението NORDVPN” и изтеглете nordvpn

  Инсталирайте VPN за Kodi

  Стъпка 9) Инсталирайте и отворете NORDVPN, като щракнете двукратно върху прекия си път на работния плот.

  Инсталирайте VPN за Kodi

  Стъпка 10) Кликнете върху Съединените щати

  Стъпка 11) Отворете приложението Kodi на вашето устройство.

  Стъпка 12) Кликнете върху “Настройки” Икона

  Стъпка 13) Кликнете върху “Системна информация”

  Стъпка 14) Ще видите, че IP адресът е променен

  ЧЗВ:

  ❓ Какво е VPN?

  VPN е софтуер, който използва обществена мрежа за свързване на потребители или отдалечени сайтове. Той също така използва виртуални връзки, насочени през интернет от предприятието’S трета страна VPN услуга или частна мрежа към отдалечения сайт.

  ⚡ Кои са най -добрите VPN за Kodi?

  • ExpressVpn
  • Nordvpn
  • Surfshark
  • Atlas Vpn
  • Кибергхост
  • Ipvanish

  �� Защо се нуждаете от kodi vpn?

  • Криптира онлайн трафик: Ако използвате добавки на трети страни, тогава е добре да защитите вашата онлайн поверителност. Трябва да използвате VPN, за да стоите далеч от подли рекламодатели или злонамерени разработчици, за да откраднат вашата информация.
  • Поток анонимно: VPN може да ви помогне да разглеждате, стриймирате и изтегляте онлайн съдържание анонимно. Ако използвате виртуална частна мрежа, никой не може да намери вашия истински IP адрес или да ви идентифицира.
  • Преодоляване на защитни стени и блокове за местоположение: Възможно е да намерите вашите добавки за коди, блокирани на някои места като училища или работно място. В такива случаи можете да използвате VPN, за да получите различен IP адрес, за да заобиколите такива блокове.

  �� Можете ли да използвате безплатен VPN с Kodi?

  Да. Можете да използвате безплатен VPN с Kodi. Те обаче не са толкова сигурни в сравнение с платена виртуална частна мрежа. Ще изложите онлайн поверителността си, като използвате безплатен VPN. Ще изпитате и по -бавна скорост в интернет с безплатен VPN.

  Следователно, не е добър вариант да изберете безплатен VPN, който компрометира вашата сигурност, като регистрирате и продавате личните си детайли на рекламодатели на трети страни. Идеално е, че използвате VPN за 30 дни с гаранция за връщане на пари.

  �� �� kodi е законно?

  Да, Kodi е законен. Трябва обаче да се придържате към законни и безопасни добавки. Това е главно защото по -голямата част от ‘неофициален’ Kodi Add-Ons Докоснете се до пиратството и нарушаването на авторските права. Следователно, ако вие’Re “хванат” Използвайки тези незаконни плъгини на трети страни, може да изпаднете в правни проблеми.

  �� Мога ли да използвам Kodi без VPN?

  Да, можете да използвате Kodi без VPN, за да гледате местно съхранено съдържание на вътрешно съхранение на телефони или твърди дискове.

  Може също да не изисквате VPN да използва добавки от Kodi Repository. Виртуална частна мрежа е необходима само когато използвате добавки на трети страни за сайтове като Yoda, Covenant и Exodus. Ако използвате някоя от тези добавки, тогава се уверете да закупите добър VPN за предаване на съдържание без проблеми.

  ❗ Какво е разделено тунелиране?

  Сплит тунелиране във виртуална частна мрежа ви позволява да насочвате част от трафика си чрез VPN, докато другата част има директен достъп до Интернет. Тази технология ви помага да защитите избрания от вас трафик и няма да загубите достъп до устройствата си за локална мрежа.

  �� Какви са недостатъците на безплатния VPN?

  • Това компрометира сигурността чрез регистриране и продажба на вашата лична информация на рекламодатели на трети страни.
  • Безплатните VPN не са сигурни в сравнение с платените VPN.
  • Ще изпитате по -бавни скорости в интернет.

  ❓ Ще работи ли Kodi VPN с други услуги?

  Да, може. Kodi използва VPN блокове, за да ви попречи да гледате видеоклипове извън вашата държава или регион.

  Ако искате да заобиколите виртуални частни мрежови блокове и георестрирания, тогава ще ви е необходим VPN, който редовно актуализира сървъра си.

  ⚡ Какви са опасностите от използването на Kodi Addon?

  На Kodi има два вида добавки за Kodi’s официален уебсайт. Официални добавки и добавки на трети страни. Ако използвате Addon на трета страна за стрийминг на защитено с авторски права или лицензирано съдържание, може да изпаднете в правни проблеми.

  Следователно, трябва да предавате съдържанието, налично в публичната област. Също така е за предпочитане да използвате VPN софтуер, докато стриймирате с Kodi Addons, за да скриете вашия IP и да имате безопасно изживяване на стрийминг.

  �� Какво можете да гледате с добавки Kodi?

  Можете да гледате всички видове съдържание с помощта на VPN и Kodi Add-Ons. Важно е да намерите правилната добавка за съдържанието, което искате да предавате. Можете да използвате виртуална частна мрежа и да намерите добавки Kodi за филми, анимации, телевизия на живо, спорт, фитнес, новини и т.н.

  Keepsolid VPN Unlimited Review 2023

  Тъй. Въпреки това, бавната му скорост и юрисдикцията не са благоприятни характеристики.

  • Актуализирано: 10 януари 2023 г
  • 1 Потребителски отзиви
  • Джералд Хънт

  VPN-Unlimited-Review

  Запазва’S VPN Unlimited е на пазара на VPN от 2013 г. Той работи от Ню Йорк, САЩ, част от държавата с 5 очи и има строги закони за задържане на данни. То предлага 3000+ сървъра и се предлага в 80 места. Той позволява торентен, но само на 5 -те му сървъра, докато лесно беше в състояние да ни отблокира Netflix.

  Въз основа на нашия преглед на VPN Unlimited VPN, VPN е напълно безопасен за използване, тъй като предлага силно и мощно криптиране и функции като Kill Switch, Keepsolid Wise Technology, личен статичен IP и други.

  Той поддържа всички основни платформи като Windows, Mac, Android, iOS и други, но ще трябва ръчно да го инсталирате на Firestick или Kodi. Ако искате специални приложения за тези устройства, трябва да получите експресна.

  Когато се тестваше за скорост, беше разочароващо, най -малкото. Там’s не отричайте, че цената е достъпна на $ 5.00/месец и предлага абонамент за цял живот, но ние го дадохме 3.5/5.0 звезди В това поддържат VPN неограничен преглед. Превъртете надолу и имайте подробен поглед по -долу:

  Нашата присъда

  Обща класация :

  Класиран №33 от 56 VPN

  VPN неограничени оценки на категориите

  • Стрийминг

  Защо трябва да ни вярвате?

  Прекарахме хиляди часове и дни, тествайки 160+ VPN услуги, използвайки нашия внимателно куриран процес на тестване, за да ви препоръчаме най -добрият VPN. Ето няколко статистически данни:

  • Общи часове на тестване1000+
  • Седмични тестове за скорост110
  • Прегледани VPN услуги160+
  • Тествани платформи за стрийминг ежедневно50+
  • Извършват тестове за изтичане на IP & DNS100+ Колко сме похарчили за тестване30 000 долара+

  KeepSolid VPN Unlimited Review – Основни констатации

  Прегледахме VPN Unlimited чрез 9 фактора, които сме изброили по -долу:

  • Ценообразуване – Леко скъпи планове.
  • Сървъри – Голям брой сървъри в големите страни.
  • Сигурност -Най-добрите протоколи и функции за сигурност.
  • Скорости – разочароващи скорости. Не до знака.
  • Стрийминг – Деблокира Netflix и Hulu.
  • Съвместимост – Работи с основните операционни системи.
  • Инсталация и лекота на използване – Прилични и лесни за използване приложения.
  • Байпас цензура – Работи в Китай, обаче, скоростта на скоростта’t благоприятно.
  • Поддръжка на клиенти – не’не предлагайте чат на живо. Поддръжката по имейл е бърза.

  • Разумни цени
  • Свързва до 10 устройства
  • Деблокира Netflix и Hulu
  • Не’t регистрирайте потребителски данни
  • Предлага безплатна пробна версия
  • Базирани в САЩ
  • Нестабилни връзки
  • Ограничен брой сървъри

  Ценообразуване – колко е VPN неограничен?

  KeepSolid VPN Unlimited е Достъпна VPN услуга. То предлага 7-дневна безплатна пробна версия и 3 различни планове за ценообразуване, от които да избирате. Това са:

  • 9 щатски долара.99/месец (месечно)
  • $ 5.00/месец (1 година)
  • 99 щатски долара.99/година (живот)

  Една от уникалните характеристики на плана за ценообразуване е неговата ‘Оферта за цял живот‘. Не много VPN предлагат доживотен абонамент и това’s Защо се откроява сред другите VPN услуги.

  VPN-нескрити ценообразни планове

  Всички тези планове, споменати по -горе, се използват на 5 устройства едновременно. Ако искате да го използвате на 10 устройства, цените ще се увеличат съответно. Можете също да получите a Личен IP/ специален IP За 14 щатски долара.99/месец, което е малко скъпо.

  Въпреки че твърди, че предлага 75% отстъпка, в сравнение с индустрията’най -добре, цената все още е твърде висока. Освен това, ако искате да вземете страхотни отстъпки, разгледайте нашия подбран списък с VPN сделки точно сега!

  начини за плащане

  VPN Unlimited предлага впечатляващ списък с онлайн методи за плащане на потребителите, който включва:

  • PayPal
  • Amazon
  • Биткойн
  • Карти за подаръци
  • iTunes и Google играят по закупуване на покупка

  VPN-неограничени платежни моди

  Политика за възстановяване

  Поддържат VPN Unlimited оферти a 30-дневна гаранция за връщане на пари. Тази политика за възстановяване не е стандарт в индустрията, но трябва да’Не забравяйте, че това поддържат VPN предлага и безплатна пробна версия от 7 дни.

  Сървъри на VPN неограничен

  Като цяло тази VPN услуга предлага Над 3000+ сървъра през 80+ различни места. Доставчикът на VPN е изключителен при предоставянето на сървъри на големи места по целия свят.

  По -голямата част от сървърите са разположени в Съединените щати, следвани от Канада и Обединеното кралство. Сървърът показва, че услугата е нараснала през годините и добавя още места в списъка си.

  В сравнение с други услуги като ExpressVPN, VPN Unlimited не се гордее с огромен списък на сървъра. Въпреки това, номерата са достатъчни, за да се гарантира, че потребителите не се натъпкват на един и същи сървър, битки за една и съща честотна лента.

  VPN-Unlimited-Servers

  Юрисдикция

  Regestsolid vpn неограничен е Базирани в Съединените щати, което е част от страната на 5 очи. Това означава, че компанията е длъжна да споделя потребители’ информация с американските власти, ако бъде поискана.

  Съединените американски щати е страна, в която онлайн поверителността отива да умре. Мощните шпионски агенции управляват Amok в страната и законите за поверителност се влошават, докато говорим. Това не’t просто приключете тук. САЩ са в центъра на Алианса на петте очи.

  Можете да възприемате алианса на Five Eyes като група страни, които нарушават личния живот на техните собствени граждани и споделят личната си информация.

  Сигурност – е VPN неограничен безопасен?

  Да, поддържаният VPN Unlimited е Напълно безопасен за използване И това е един от най -добрите сигурни VPN в VPN индустрията днес. Че’S, защото предлага най-добрите функции за сигурност, заедно със специални IP адреси и множество едновременни връзки.

  Въз основа на нашия KeepSolid VPN Unlimited Review, VPN предлага най -високото налично криптиране i.E. 256-битов и ще ви позволи да се свържете с някой от VPN протоколите. Този VPN предлага протоколи като Openvpn, ipsec, ikev1, и Ikev2 протоколи, които са съвместими с всички платформи.

  Това е положителен аспект на доставчика, тъй като OpenVPN е най -силният протокол в момента. Неговата природа и съвместимост с отворен код с различни алгоритми за криптиране го правят мощна защита срещу различни заплахи.

  Протокол OpenVPN поддържа 128-битово криптиране и AES-128 и 256-битово криптиране. Протоколът IPSEC обаче поддържа само криптиране на AES 128.

  Поради тази причина читателите трябва да предпочетат протокола OpenVPN.

  Протоколи Предлага се от VPN Unlimited
  IKEV2/IPSEC
  OpenVPN (TCP/UDP)
  L2TP/ipsec
  Pptp
  Собственически
  SSL VPN
  SSTP
  Wireguard
  TLS VPN
  Меко

  VPN-Unlimited-Protocols-Review

  VPN Unlimited KeepOlid Wise Technology

  Доставчикът предлага KeepOlid Wise Technology, който предлага допълнителен тласък за вашата поверителност и сигурност. Той използва TCP 443 порт и OpenVPN протокол За да направите вашия трафик на данни неоткриваем. Той превръща вашия VPN трафик в нормален интернет трафик, което затруднява някой да идентифицира, че той се пренасочва чрез VPN.

  Можете да използвате протокола Keepsolid Wise на желаните от вас устройства като Windows, Android, Linux и iOS 9 или по-късно без стрес.

  VPN-Unlimited-Protocols-and-Enchryption

  VPN Unlimited Kill Switch Feature

  Прегледахме подробно VPN Unlimited и с удоволствие намерихме своето Функция за превключване на интернет убийство. Можете да проучите посочената полза от анонимността на устройствата му Windows, Mac, Android и iOS. По този начин, можете да осигурите оригиналния си IP адрес, дори ако вашата VPN връзка внезапно спре по някаква причина.

  VPN-Unlimited-Kill-Switch-Feature

  Други характеристики

  В допълнение към основната VPN услуга, VPN Unlimited предлага някои атрактивни добавки. Те включват:

  • Личен статичен IP: Чрез тази функция можете да получите свой собствен специален IP адрес за определен регион.
  • Личен VPN сървър: Услугата предлага избор от сървъри, които контролирате. Най -добре е за заобикаляне на интернет цензурата и постигането на високи нива на защита.
  • Допълнителни устройства: Ако искате да стартирате вашия VPN акаунт на повече от пет (5) устройства, тогава тази добавка е полезна. Можете да използвате до 15 устройства Чрез тази добавка.
  • Частен браузър: VPN Unlimited също предлага защитено разширение на браузъра, което поддържа вашите данни защитени от интернет доставчици, онлайн хакери и други. Можете да изпитате тази функция и на вашите устройства с Android и iOS.
  • Прехвърлете снимки и видеоклипове чрез Wi-Fi: С това безплатно приложение можете да прехвърлите всички видове снимки и видеоклипове между вашите iOS и Mac устройства чрез Wi-Fi.

  Дали VPN Unlimited поддържа дневниците?

  Не, VPN Unlimited не поддържа никакъв вид трупи По отношение на онлайн дейността. Следва строга политика без лог, поради която не’t дори дневник на имейл адреси, подробности, свързани с свързани устройства или какъвто и да е IP адрес. Политиката за поверителност на услугата няма нищо неясно в това.

  vpn-unlimited-no-logs-vpn

  Политиката за поверителност обаче изглежда неструктурирана, така че ще трябва да прочетете цялото съдържание, за да намерите каква информация се събира и как се използва. VPN неограничен’S Политиката за регистриране ясно се посочва, че тя не записва никакви интернет дейности на своите потребители и има политика за безбогом. Това е добър знак, тъй като поверителността ви е сигурна по всяко време. Все пак доставчикът записва общото количество уеб трафик за всяка сесия.

  Това обаче е приложимо само за тези потребители, които използват своите екстри като лични сървъри. Те изискват тези данни, за да наложат ограниченията на трафика, които някои от техните лични сървъри могат да го имат. Освен това той е достъпен, който да се гледа само в потребителския акаунт.

  Освен това доставчикът посочва, че ще раздаде информация за клиентите, ако се изисква от закона. Тъй като те са в Съединените щати, тази политика е много по -тревожна.

  Течове – изтича ли IP, DNS и WebRTC?

  Не, VPN Unlimited не изтича никакви подробности при тестване за IP, DNS и WebRTC. Беше в състояние Предайте всички тестове за теч с летящи цветове. Свързахме се с техните сървъри в Илинойс и Чикаго, за да тестваме за IP, DNS и WebRTC. Ето конкретно снимката за всеки резултат:

  Тест за изтичане на IP

  Тествахме за всякакви IP течове, като се свържехме с неговия американски сървър. Лесно премина теста за теч, както може да се види на изображението по -долу:

  VPN-Unlimited-ip-Leak-тест

  VPN Unlimited премина нашия тест за изтичане на IP.

  Тест за изтичане на DNS

  Свързахме се със същия американски сървър и резултатите също бяха същите. Не изтича никакви DNS, както може да се види в изображението по -долу:

  VPN-Unlimited-DNS-Leak-тест

  VPN Unlimited Didn’t причинява течове на DNS по време на нашите тестове.

  Тест за изтичане на webrtc

  И накрая, проверихме за WebRTC, за да видим дали изтича. Той не изтича никакъв webrtc, тъй като е доказан на снимката по -долу:

  VPN-Unlimited-Webrtc-Leak-тест

  VPN Unlimited премина успешно нашия тест за изтичане на webrtc.

  Това трябва да е достатъчно, за да задоволите всеки, който все още пита, “Е VPN неограничен безопасен?”

  Вирусен тест

  Тествахме неговия файл за настройка на Windows чрез Virustotal, за да видим дали той е изложил злонамерен софтуер или не. За наша изненада, то не се изложи всеки вирус по време на тестването.

  VPN-Unlimited-Virus-and-Malware-тест

  Ние направихме’Не намирайте грешки или вируси по време на нашето тестване, което беше огромно облекчение.

  Скорости – колко бързо е VPN неограничен?

  VPN Unlimited ISN’t Това бързо, както е изобразено в нашите резултати от тестовете за скорост. VPN неограничен’S Speed ​​Test имаше разочароващи резултати. Тествахме за скорост, като се свържехме с 2 различни сървъра i.E. Белгия (Брюксел) и Канада-Запад (Британска Колумбия Ванкувър).

  Нашата интернет връзка, преди да се свържем с KeepSolid VPN, беше наоколо 30 Mbps. Ето резултатите от теста, които проведохме за всеки сървър.

  Когато е свързан с Белгийски сървър, Получихме скорост на изтегляне на 11.23 Mbps и скорост на качване на 8.98 Mbps:

  Скоростен тест-белгиум-сървър

  Тествахме VPN неограничени скорости на неговия Белгия сървър.

  Нашите скорости намаляха от 63% На този сървър.

  Когато е свързан към Канада-западен сървър, Получихме скорост на изтегляне на 9.20 и скорост на качване на 22.16 Mbps:

  Скорост-тест-Канада-Запад-сървър

  Тествахме и VPN неограничени скорости на своя сървър на Канада-Запад.

  Нашите скорости намаляха от 70% На този сървър. Скоростите на качване бяха по -високи от скоростта на изтегляне, които не бяха’t благоприятно за нас, когато възнамерявахме да предаваме видеоклипове.

  Сървъри Скорост на изтегляне Скорост на качване
  НАС 10.53 Mbps 11.55 Mbps
  Великобритания 13.60 Mbps 15.90 Mbps
  Германия 14.47 Mbps 13.22 Mbps

  Въпреки че VPN неограничена скорост на изтегляне намалява драстично, Ping ни се притеснява най -много като геймър. Ако скоростта не’t ви удовлетворяват, след което проверете нашата статия за най -бързи VPN услуги, за да определите как VPN неограничен’S Скоростите стоят срещу тях.

  Стрийминг – работи ли VPN Unlimited с Netflix?

  Да, VPN Unlimited беше в състояние да ни деблокира Netflix Когато го тествахме на него US-Florida сървър. Можете да се свържете с най -добрия VPN сървър на Netflix, като щракнете върху оптималната опция в приложението и превъртате надолу, за да изберете ‘Нетфликс‘ под опцията за стрийминг. Бихме могли също да деблокираме Netflix Canada, използвайки своите канадски сървъри.

  Докато се свързахме с нашия акаунт в Netflix в режим Incognito, успяхме да гледаме Отмъстителите: Endgame без никакви караници.

  Unblock-netflix-endgame-with-keepsolid-vpn

  Също така успяхме да деблокираме Хулу и BBC iplayer. Тези две стрийминг услуги също бяха достъпни в секцията за стрийминг на приложението. Всичко, от което се нуждаете, е да изберете някоя от предпочитаните от вас услуги за стрийминг и да започнете лесно да гледате любимото си съдържание.

  Unblock-Hulu-Handmaidens-Tale

  VPN Unlimited разрешава ли торент?

  Да, поддържаният VPN Unlimited позволява торентен, но не и на всички свои сървъри. Той поддържа само порой на неговия Само 5 сървъра. Тези сървъри включват Канада-Онтарио, Франция, Люксембург, Калифорния, и US-California 1.

  От друга страна, услугата е базирана в САЩ. Следователно, трябва да обмисляте последиците от извършването на торентни дейности в САЩ. Няма вреда при изследване на VPN услуги, които са базирани в страни, различни от пет територии на очите. Чрез тези VPN за торенти можете да изтеглите и гледате всички медийни неща сигурно.

  Съвместимост – приложения и поддържани устройства

  Един от професионалистите, които идентифицирахме в този KeepSolid VPN Unlimited Review, беше цялостната му съвместимост. Доставчикът може да се използва на множество платформи, включително Windows, Mac, Android, iOS, Apple TV, и Linux. В допълнение, VPN Unlimited предлага и разширения на браузъра за Google Chrome и Mozilla Firefox.

  С това можете също да конфигурирате този VPN на устройства като Kodi и Firestick, но той не го прави’t предлагат специални приложения за тези платформи.

  Съвместимост на устройството-VPN-неограничено

  Инсталация и лекота на използване

  За да улесните нещата за вас, тествахме приложенията на всяка платформа, така че да можете да получите представа за тях. За вас изтеглихме и инсталирахме VPN неограничени приложения на съответните устройства. Ние’Обсъждаха и потребителския интерфейс на всяко приложение по отношение на използването.

  VPN неограничен за Windows

  VPN предлага елегантен и лесен за използване софтуер за Windows PC. Бяхме доволни от оформлението, дизайна и навигацията на приложението VPN Unlimited за компютър. Всички действия бяха с едно щракване далеч. Още от самото начало можете да въведете данните за вашия акаунт, да изберете сървъра, който искате да използвате, и да имате криптирана VPN връзка.

  Клиентът на Windows също ви позволява да се регистрирате от самото приложение. Като алтернатива можете също да се регистрирате с акаунт в Google или Facebook акаунт. По същия начин можете също да проверите зареждането на сървъра, преди да се свържете със сървър. Това е чиста функция, налична в услугата за компютър.

  Windows-VPN-Unlimited-потребител-интерфейс

  VPN неограничен за Mac

  Точно като VPN клиента за Windows, VPN софтуерът за Mac също има страхотен интерфейс и съдържа всички функции. Той е спретнато проектиран и позволява на всеки потребител бързо да се справи с VPN софтуер. В допълнение, можете да получите достъп до различни опции и приложението идва с Вградена защита от течове на DNS Съгласно нашето Keepsolid VPN Unlimited Review Research.

  По този начин вашият IP адрес не изтича към външни лица и вашата поверителност се запазва по всяко време.

  VPN-Unlimited-App-for-Mac

  VPN неограничен за Android

  Можете да изтеглите VPN Unlimited Android Free в Google Play. Приложението е леко и има възхитителен дизайн. Не сме попаднали на много VPN услуги за Android, които предоставят на красиви приложения с подходящи размери на шрифта и цветове на фона.

  По време на първоначалното ни тестване обаче попаднахме на досадни изскачащи маркетингови съобщения, промотирайки марката’s Други функции. За щастие, VPN Unlimited разреши този проблем, като премахне изскачащите реклами и сега опитът на приложението е много по-добър.

  VPN-Unlimited-App-for-Android

  VPN неограничен за iOS

  Приложението VPN Unlimited за iPhone следва подобна естетика като приложението Android. Изграденото качество на приложението е първокласно и предлага всички основни функции. Както споменахме по -рано в този консервиран VPN неограничен преглед, приложенията му са много стилни и лесни за използване. Приложението за iPhone е едно от най -добрите приложения за iPhone VPN, които можете да използвате днес.

  Vpn-неограничен за-импрекон

  Байпас цензура

  VPN-Unlimited-Bypass-Censorship

  VPN Unlimited твърдения, че е способен лесно да заобикаля цензурата. Той дори продължава да изброява на своя уебсайт видовете цензура, която може да заобиколи. Не много VPN могат да претендират толкова смело за техните услуги, че намерихме доста впечатляващи. За да тестваме истинността, имахме един от нашите представители да провери VPN Unlimited’S Услуги в Китай. За наша изненада той се върна положително при нас, обаче, той подчерта, че поради бавните скорости той не беше’не може да се възползва максимално от опита.

  Че’s Защо ние’D Препоръчвам ви да изберете други надеждни VPN услуги за заобикаляне на цензурата в страни с ограничителни закони.

  Поддръжка на клиенти

  Според нашите VPN Unlimited Research, услугата предлагаше поддръжка на клиенти чрез Система за билети по имейл, Секция FAQ, и Раздел на базата на знанието. Най -важното е, че VPN Unlimited използваше 24/7 чат на живо функция, но сега те’Ve го превърна в система за имейл.

  VPN-Unlimited-Support-Team

  Тяхната система за билети по имейл също е Силно отзивчив. Попитахме по два различни случая и получихме бърз отговор в рамките на няколко минути по нашия имейл. Това е знак за премиум VPN доставчик. Така че в случай, че вие’Влизате в VPN Unlimited, който не се свързва със грешки в сървъра, можете да се свържете с неговата поддръжка на клиенти чрез имейл.

  Режим на комуникация Предлага се от VPN Unlimited
  Поддръжка на чат на живо
  Поддръжка по имейл
  Народни видеоклипове
  Знание
  Често задавани въпроси
  Няма налична поддръжка

  В допълнение, базата знания е доста гъста и има многобройни статии и ръководства по различни теми. По същия начин, той предлага наръчници за конфигуриране на услугата в различни операционни системи. Той също така съдържа систематични ръководства за различни устройства, като рутери и стрийминг устройства (Roku и Apple TV).

  Алтернативи на VPN Unlimited

  Нека видим някои алтернативи на VPN Unlimited, ако не го направите’t Одобрете характеристиките на този VPN доставчик. Ето списъка:

  • PureVPN преглед
  • Surfshark Review
  • Преглед на Ivacy
  • ExpressVPN преглед
  • Unblock VPN преглед
  • AzireVPN преглед
  • Mullvad VPN Review
  • AVG Secure VPN преглед
  • X-VPN преглед
  • Преглед на Vpnarea
  • Преглед на Hola VPN
  • Преглед на Cyberghost
  • NORDVPN преглед

  Често задавани въпроси – VPN Unlimited Review

  Заслужава ли си абонаментът за Lifetime KeepSolid VPN Unlimited?

  Не, ние не’не вярваме, че поддържат VPN неограничен’S LifeTime Anpublic. Защото повечето VPN неограничени’S сделки включват тунелни протоколи. Wireguard, поддържат мъдър стелт протокол и много други.

  Е поддържан VPN добър?

  Да, запазва се’S VPN Unlimited е една от най-добрите опции, тъй като е удобен за начинаещи VPN. Може да не осигури най-добрите скорости, но може да заобиколи георестриранията и деблокирайки Netflix и Hulu. Той също така предлага торентен, но на ограничени сървъри.

  VPN Unlimited работи в Китай?

  Не, VPN Unlimited не’t работи в Китай според нашите тестове. Въпреки това, VPN неограничен’S Уебсайт твърди, че можете да пътувате до Китай практически за няколко секунди. Това означава, че е в състояние да заобиколи голямата защитна стена на Китай с лекота.

  VPN Unlimited не’t имат сървъри в Китай, само в Хонконг и въз основа на нашия представител’S Опит, когато е свързан със сървъра в Хонконг, той няма да деблокира китайското съдържание.

  VPN Unlimited Review – Препоръчваме ли VPN Unlimited?

  Да, препоръчваме да използвате VPN Unlimited . Изглежда, че работи много добре с САЩ Netflix, но позволява торент само на 5 -те си сървъра. Най -важният аспект обаче е неговата юрисдикция. Keepsolid VPN е базиран в САЩ, който има строги закони за задържане на данни.

  Той е достъпен за всички устройства, с изключение на Firestick и Коди. Ако искате доставчик на услуги, който работи чудесно на тези платформи, трябва да изберете ExpressVPN или Surfshark. Този VPN предлага абонамент за цял живот и също е доста достъпен, но има разочароващи резултати от скоростта и ограничен брой сървър.

  В това поддържане на VPN неограничен преглед, ние го оценихме a 3.5/5.0 звезди Поради посредственото си представяне. Ако искате VPN с по -добра производителност, можете да разгледате другите ни VPN отзиви, за да намерите най -добрата услуга за себе си.

  Джералд Хънт

  Биография на Джералд Хънт:

  Джералд е непоколебим вярващ в неприкосновеното право на всеки гражданин на свободата на изразяване. Писането за онлайн поверителност и сигурност без никакво отношение към политическата коректност е неговият начин да се противопостави на инструментите, заплашващи нашата свобода. В свободното си време той обича да пие гледане на Netflix, аниме и да играе видео игри.

  Един отговор на Keepsolid VPN Unlimited Review 2023

  Андре казва:

  Въпреки че доставчикът предлага евтини тарифи за целия живот и обещава гаранция за връщане на парите, но 1. Човек има проблем да достигне до някого, защото непрозрачните доставчици и партньори и вие получавате парите, след това в магазина StackSocial Well, предлагани под напълно безсмисления боклук, става! Това също отне завинаги, докато не сте готови да изплатите парите обратно. Тогава доставчикът е базиран в САЩ и регистрира всичко върви.

  При vpnranks.com, използваме бисквитки, за да предоставяме персонализирана услуга на потребителите и да ни помогнем да анализираме ефективността на уебсайта. Ние’VE актуализира нашата Политика за поверителност