10 „Най -добри“ VPN за Amazon Prime Streaming (май 2023 г.)

Резюме:

В тази статия ще обсъдим топ 10 VPN за стрийминг на Amazon Prime видеоклипове. Тези VPN са тествани и доказани, че работят ефективно в заобикалянето на геоблока и осигуряват неограничен достъп до библиотеката на съдържанието на Amazon Prime на Amazon Prime. Ето списъка с най -добрите VPN за Amazon Prime Streaming:

 1. Surfshark – Предлага най-добрата сигурност и поверителност с неограничени връзки
 2. Cyberghost Vpn – Осигурява 45-дневна гаранция за връщане на пари и отлично обслужване
 3. Purevpn – Предлага огромен избор от над 6500 IPS в 78 страни
 4. Nordvpn – Най-добрият ни избор за Amazon Prime със светкавични скорости и 30-дневна гаранция за връщане на пари
 5. Atlas Vpn – Неограничени връзки и доказано, че работят с повечето мрежи, включително Amazon Prime
 6. PROTON VPN – Похвали над 1700 сървъра за възможности за бързо стрийминг
 7. Express vpn – Надеждна и утвърдена марка за Amazon Prime Streaming
 8. Privadovpn – Силно се препоръчва със доволна клиентска база
 9. Privatevpn – Приоритизира сигурността и поверителността, докато остава достъпен
 10. Hotbot – Солидни функции за поверителност и атрактивни възможности за ценообразуване

Въпроси:

1. Работи ли VPN с Amazon Prime Video?

Да, VPN, споменати в тази статия, са тествани и доказани, че работят ефективно с Amazon Prime Video, което позволява на потребителите да имат достъп до съдържание от чужбина.

2. Какво прави най -добрия Amazon Prime VPN?

Според мен NORDVPN е най -добрият избор за Amazon Prime. Той има голяма мрежа от сървъри, които лесно могат да заобиколят геоблока на Amazon Prime. Освен това тя предлага гаранция за връщане на пари, ако услугата не работи според очакванията.

3. Защо се препоръчва Surfshark?

Surfshark се препоръчва, тъй като предлага цялостна и удобна за потребителя платформа. Той има широк обхват в различни операционни системи и осигурява здрава сървърна мрежа, обхващаща 95 държави. Освен това, Surfshark позволява неограничени връзки във всички устройства.

4. Какви са отличителните характеристики на Cyberghost VPN?

Cyberghost VPN се откроява със своята основна скорост и поверителност. Той предлага 45-дневна гаранция за връщане на пари и безплатна пробна версия за потребителите да тестват платформата. Освен това, Cyberghost VPN поддържа широк спектър от операционни системи.

5. Кой VPN е известен със своята огромна сървърна мрежа?

PureVPN е известен със своята огромна сървърна мрежа, с над 6500 IPS в 78 страни. Това гарантира широк спектър от опции, от които потребителите да избират.

6. Защо NORDVPN е най -добрият избор?

NORDVPN предлага светкавични скорости и 30-дневна гаранция за връщане на пари, което го прави идеален избор за Amazon Prime Streaming. Доказано е, че е ефективен при заобикалянето на геоблока и осигуряването на неограничен достъп до съдържание.

7. Кои са основните характеристики на Atlas VPN?

Atlas VPN предлага неограничени връзки и е доказано, че работи с различни мрежи, включително Amazon Prime. Това го прави надежден избор за стрийминг.

8. Защо трябва да обмисля Proton VPN?

Proton VPN има над 1700 сървъра, осигурявайки възможности за бързо стрийминг. Той дава приоритет на сигурността и поверителността, което го прави препоръчана опция за потребителите.

9. Е експресен VPN надежден избор?

Да, Express VPN е надежден избор за Amazon Prime Streaming. Това е една от най -добрите марки в VPN пространството и предоставя солидна услуга.

10. Какви са предимствата на privatevpn?

PrivateVPN Приоритизира сигурността и поверителността, като същевременно предлага опции за ценообразуване на достъпни цени. Той предоставя надеждна услуга за потребителите.

10 “Най -добре” VPN за Amazon Prime Streaming (май 2023 г.)

Atlas VPN може да не е най -голямото име в сектора, но той ноктира няколко ключови основи, които го правят завладяващо предложение за ежедневния потребител.

Работи ли VPN с Amazon Prime Video?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

10 “Най -добре” VPN за Amazon Prime Streaming (май 2023 г.)

Amazon Prime Video използва геоблоки, които са предназначени да ограничат достъпа до VPNS. Ако сте легитимен потребител на Amazon Prime и просто искате да получите достъп до същата библиотека със съдържание в чужбина, от тази селекция от VPN трябва да работи.

Екипът ни тества различни VPN и това са тези, които са работили най -добре, за да ни дадат неограничен достъп до нашия акаунт в Amazon Prime, докато сте на бизнес пътувания в чужбина.

Ние’ще вляза в повече подробности за всеки VPN доставчик, но тук’s Нашият обобщен списък на най -добрите VPN за Amazon Prime Streaming:

 1. Surfshark – върха на сигурността и поверителността на линията, с неограничен връзки.
 2. Cyberghost VPN-45-дневна гаранция за връщане на пари е една от най-добрите в бранша.
 3. PureVPN – Огромен избор, над 6500 IPS, обхващащи 78 държави.
 4. Nordvpn– Нашият избор №1 за Amazon Prime. Изключително бързи скорости, също предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари.
 5. Atlas VPN – Неограничени връзки, доказани, че работят за предаване през повечето мрежи, включително Amazon Prime.
 6. PROTON VPN – Над 1700 сървъра за достъп до гаранции за бързо стрийминг възможности.
 7. Express VPN – една от най -добрите марки в VPN Space, солиден избор за Amazon Prime Streaming.
 8. Privadovpn – Препоръчително оферта със списък на доволни клиенти.
 9. PrivateVPN – Приоритизира сигурността и поверителността на бюджет.
 10. HotBot – Солидни функции за поверителност с атрактивни опции за ценообразуване.
 11. Ipvanish-чудесен за потребители, които търсят VPN, антивирус и анти-зловреден софтуер в един пакет

Какво прави най -добрия Amazon Prime VPN?

От тях, Nordvpn е моят топ избор. VPN разполага с по -голяма мрежа от сервира, която лесно беше в състояние да заобиколи Amazon Prime’s geoblocks, за да ми осигурят достъп до най -новите ми любими епизоди и ми позволяват да гледам да гледам любимите си телевизионни предавания. Подобно на други VPN, които го представяме, идва с гаранция за връщане на пари, с други думи, ако не работи, можете да анулирате услугата.

По -долу е нашият списък с топ 10 VPN:

1. Surfshark

Surfshark бързо се превърна в една от най -популярните VPN услуги, които се предлагат днес чрез своята цялостна и гладка платформа.

Предлагайки пълен набор от функции, ориентирани към поверителност чрез лесен за използване интерфейс, Surfshark трябва да се разглежда не само от потребителите на мощност, но и по-небрежните, които просто търсят да се предават и в движение.

Отвъд широкия си обхват в операционните системи, Surfshark се отличава в предлагането на здрава и експанзивна сървърна мрежа. Обхващаща 95 държави, тази мрежа се състои от над 3200 RAM само сървъра – и нарастваща.

В допълнение към отварянето на портите към стрийминг услугите в широк спектър от операционни системи, Surfshark поддържа както TOR над VPN, така и торент.

Докато всяка от горните точки е определена позитиви, има различни други услуги, които предлагат еднакви. Когато Surfshark се отличава със своята достъпност, е чрез решението си да разреши неограничени връзки. Тъй. Което означава, че можете едновременно да използвате Услугите във всичките си свързани устройства, колкото и да сте доволни от технологиите.

2. Cyberghost Vpn

В течение на десетилетие Cyberghost VPN поддържа силно присъствие в сектора, като постоянно изгражда своята услуга. Днес тази услуга е едно от най -бързите напълно представени предложения. В комбинация със силни основи на поверителност, Cyberghost VPN незабавно влиза в аргумента за най -добър VPN.

От гледна точка на достъпността, Cyberghost VPN е един от най -добрите наоколо. Той не само предлага 45-парична гаранция за абонаментите си, но предлага безплатна пробна версия на своята пълнофункционална платформа, което прави платформата доста привлекателна за VPN любопитно.

За тези, които вече знаят, че искат/се нуждаят от такава услуга, Cyberghost VPN също се отличава с броя на операционните системи, които поддържа.

След като са свързани с Cyberghost VPN чрез една от многото му поддържани платформи, потребителите могат да очакват достъп до една от най -големите сървърни мрежи, които се предлагат. С над 8000 опции и растеж, обхващащ над 100 страни, достъпът до надежден сървър във вашия регион по избор никога не трябва да бъде проблем.

По отношение на платформите за стрийминг, Cyberghost може да се похвали, че той има възможност за премахване/деблокиране и гео базирани ограничения, ограничаващи достъпа на потребителите до определено съдържание. Тази способност се разпростира върху всички основни стрийминг услуги на пазара днес.

3. Purevpn

PureVPN го удря от парка, когато става въпрос за достъпност, поддържайки всички основни операционни системи (Windows, Max, iOS, Android и т.н.), както и различни разширения на браузъра. Няколко примера за тези разширения включват,

На фронта на сървъра, PureVPN продължава да впечатлява с мрежа, състояща се от над 6500, обхващайки 78 държави. Сред тях са сървъри, посветени за конкретни цели, за да се осигури възможно най -доброто изпълнение за необходимата задача (i.E. Стрийминг, споделяне на P2P файлове). PureVPN отбелязва, че цялата му мрежа се състои от частни сървъри.

В допълнение към експанзивна мрежа, достъпна в множество операционни системи, PureVPN акаунти се възползват от,

 • Неограничена честотна лента
 • 10 Едновременни връзки
 • Неограничени устройства

4. Nordvpn

Ако поискате от обикновения човек да изброи няколко VPN услуги, за които са чували, Nordvpn почти винаги ще направи съкращението – и по основателна причина. През последните няколко години NORDVPN изгради своята платформа, за да включи всички функции, които всеки би могъл да иска от услуга от най-високо ниво. Докато ще платите за тази гъвкавост, NORDVPN може да го оправдае с това, което може да предложи.

Това е отлична опция за стрийминг на Amazon Prime.

Веднага след прилепа, Nordvpn блести, когато става въпрос за достъпност, тъй като се гордее, че потребителите му имат достъп до най -голямата сървърна мрежа в света. На обща стойност над 5500 от близо 60 страни, потребителите никога няма да имат проблеми с намирането на подходяща точка за връзка за техните нужди.

От гледна точка на достъпността, единствената област, в която Nordvpn изостава от конкурентите, са количеството едновременни връзки, които позволява. Докато състезатели като Atlasvpn и Surf Shark предлагат неограничена сума, Nordvpn влиза в по -малко, но все пак уважавано 6.

Отвъд сървърите и количеството едновременно поддържани устройства, NORDVPN е една от по -гъвкавите услуги, които се предлагат.

5. Atlas Vpn

Atlas VPN може да не е най -голямото име в сектора, но той ноктира няколко ключови основи, които го правят завладяващо предложение за ежедневния потребител.

То’Скромната сървърна мрежа все още е достатъчно голяма, за да обслужва нуждите на повечето, като същевременно се похвали с бързи скорости и конкурентни разходи.

Преминаване към абонаментната му услуга и потребителите се възползват от високите нива на гъвкавост.

По -впечатляващ е, че фактът, че Atlas VPN позволява услугата му да се изпълнява едновременно на неограничен брой устройства.

На фронта на стрийминг, Atlas VPN се представя добре, осигурявайки възможността за деблокиране на всички основни услуги, включително Netflix, Prime Video, Disney+. Тази функция, която някога е била ударена и пропускаща се сред VPN платформи, сега трябва да има за всеки реномиран VPN.

Независимо къде се намирате или къде искате да насочите връзката си, Atlas VPN’S сървърната мрежа трябва да се представя добре. Макар и по -малки от големите имена в сектора, все още е много стабилно да обслужва нуждите на средния потребител, като се похвалите с над 750 обхващащи 40 държави.

6. PROTON VPN

Когато оценявате какво може да предложи Proton VPN, има ясна тема през цялото му предлагане – вашите данни са ваши и сами по вашите. Чрез непрекъснато изграждане на своята платформа, Proton VPN се превърна в добре закръглена услуга, която се гордее с решаващи инструменти за поверителност, и скорост, за да продължи с нея.

Без широк обхват сред операционните системи, дори и най -впечатляващата VPN услуга ще се бори да се укрепи във това, което е все по -конкурентен пазар. Имайки това предвид, Proton VPN работи за удължаване на обхвата си, предлагайки подкрепа за следното.

 • Android
 • iOS
 • Windows
 • MacOS
 • Linux
 • Chromebook
 • Android TV

В допълнение към предлагането на поддръжка в широк спектър от операционни системи, Proton VPN е особено достъпен в сравнение с много от своите конкуренти, тъй като предлага както платен, така и безплатен вариант на своята услуга. По този начин, без съмнение е привлекателно предложение за тези нови в VPN’S и просто гледам да експериментира с това, което човек може да предложи.

В края на деня обаче безплатното е безплатно-което означава, освен ако не решите да закупите пълната му услуга, човек трябва да очаква набор от функции и по-ниско изпълнение.

За своето безплатно предлагане, Proton VPN позволява единична връзка от реколта от над 100 сървъра от САЩ, Холандия и Япония. В допълнение към по -малко групиране на сървъри, безплатното му предлагане също ограничава скоростта до това, което Proton VPN нарича ‘среден’.

Тези, които се интересуват от използването на VPN, докато пътуват до заобикаляне на географските ограничения за стрийминг услугите, бъдете сигурни, че Proton VPN е солиден избор. Компанията посочва, че поддържа всички основни услуги (Netflix, Prime Video, Disney+).

7. Express vpn

Вече повече от десетилетие, ExpressVPN изгражда и усъвършенства продукта си. През това време той успя да култивира стабилен набор от функции, което го прави едно от най-добре закръглените предложения. Като такъв, ExpressVPN остава солиден избор за тези, които дават приоритет на поверителността и гъвкавостта-било то потребители на мощност, геймъри и всичко между тях.

Онези, които избират да използват ExpressVPN, ще се възползват от изключително стабилна мрежа, състояща се от над 3000 сървъра, които обхващат в впечатляващи 94 страни – което означава, независимо къде пребивавате в света, достъпът до бърз и надежден сървър, никога не трябва да бъдат проблем.

Въпреки възможността VPN да осигури безопасност и поверителност онлайн, стрийминг услугите са направили всичко възможно, за да блокират използването на такива продукти, тъй като могат да позволят на потребителите да заобиколят географските ограничения, поставени върху съдържание. Предоставяйки достъп до толкова дълбок пул от сървъри, потребителите могат да останат сигурни, че ExpressVPN ще работи с повечето стрийминг услуги, което позволява на потребителите да поддържат своята поверителност, като същевременно се радват на скъпи абонаменти за стрийминг. ExpressVPN показва, че поддържа следното и още.

 • Нетфликс
 • BBC iplayer
 • Disney Plus
 • Amazon Prime
 • Хулу
 • Коди

8. Privadovpn

Въпреки че privadovpn може да не е най -бързият наоколо или да се похвали с най -голямата сървърна мрежа, той предлага достъп до потребителите до всички ключови функции, които съставляват качествена VPN услуга.

Отвъд обхвата си в операционните системи, Privadovpn може да се похвали с скромна, но нарастваща сървърна мрежа. Въпреки че не показва точен брой, Privadovpn заявява, че неговата мрежа обхваща 44 държави, със стотици сървъри общо.

Район, в който Privadovpn блести, е способността му да деблокира стрийминг платформи, обект на ограничения, базирани на гео. Това означава, че независимо къде пътувате, не трябва да имате проблеми с намирането на сървър, който да позволи постоянен достъп до любимото ви съдържание.

Район, в който privadovpn има потенциал да блести, е на фронта на поверителността. За да бъде сериозен претендент тук, VPN услуга не само трябва да има добър опит, показващ никакви нарушения на данните, но едновременно да се похвали с политика без лог (със придружаващ одит), докато оперира в дадена страна, като се гордее със силни закони за поверителност/задържане на данни. Privadovpn предава всички акаунти – но само просто.

Компанията заявява, че е така, “… VPN без лог със седалище в Швейцария, което означава, че ние донираме’t Проследявайте някоя от вашите онлайн дейности и вашият акаунт е защитен от света’s най -добрите закони за поверителност.” Въпреки че компанията може да не регистрира никакви данни, тя събира основна информация, като например кои устройства се използват за свързване към неговата услуга, имейли и т.н.

9. Privatevpn

PrivateVPN е все по -популярна услуга, изградена на основата на силни функции за поверителност и сигурност. Освен че дава на своите потребители спокойствие, PrivateVPN може да се похвали с способността да заобикаля географските и базирани на резултатите от ISP ограничения.

Докато реколтата му от сървъри (> 200) и подкрепени страни (63), може да изглежда скромна в сравнение с предложения като ExpressVPN, това не трябва да е проблем. Със стотици сървъри, достъпни по всяко време, потребителите никога не трябва да имат проблеми с намирането на бърза точка за връзка в своя регион по избор.

Една област, в която изглежда, че PrivateVPN работи върху разширяването, е способността му да заобикаля географските ISP ограничения около стрийминг услугите. Компанията пусна поредица от уроци за това как да се възползвате от тази способност. Имайки това предвид, PrivateVPN е солиден вариант за потребителите, които искат да имат достъп до следните услуги, докато пътуват в неподдържани региони.

 • Хулу
 • DSTV
 • BBC iplayer
 • Paramount+
 • HBO Max
 • Disney Plus
 • Amazon Prime Video

10. Hotbot

HotBot съществува от десетилетия под една или друга форма. Започвайки живота като търсачка, тази компания оттогава е отраснала да предлага услуги като популярната му VPN платформа.

Настоящата итерация на Hotbot VPN осигурява доста безпроблемен подход за възстановяване на онлайн поверителността. Въпреки че може да не се похвали с екстри като adblocker, той има звукови основи, които трябва да позволят сигурна услуга.

За средния потребител достъпността не трябва да бъде проблем при обмислянето на HotBot VPN. Тази услуга има не само мрежа, състояща се от над 2000 сървъра, тя няма капачки за данни и позволява 6 едновременни връзки. Въпреки че това може да изостане от избрани няколко конкуренти, които се гордеят с неограничени връзки, 5-10 е индустриалният стандарт.

По отношение на потреблението на медии, Hotbot VPN заявява, че той не само позволява споделяне на P2P (торентен) по своята мрежа, но успешно ще заобикаля гео-блокове, наложени от доставчиците на стрийминг.

11. Ipvanish

Ipvanish е VPN доставчик на услуги, базиран на Съединените щати. Към този момент компанията работи в продължение на много години, като бавно разширява услугите си, за да включва множество от възможности за сигурност и поверителност, насочени към поверителност.

С включения си VIPRE антивирусен софтуер, Ipvanish е добър вариант за потребителите, които искат да оптимизират множество абонаменти в един.

От гледна точка на достъпността IPVanish се държи добре. Въпреки че не е така’T има най -експанзивната мрежа от сървъри или поддръжка на всяка операционна система, тя достига достатъчно ключови изисквания, че по -голямата част от потребителите никога няма да имат проблем.

Както изглежда, ipvanish заявява, че използва мрежа, състояща се от над 2000 сървъра, обхващащи 75 различни места. Това е някъде по средата на пакета в сравнение с други VPN предложения.

Район, в който IPVanish прави excel, е количеството едновременно връзки, което позволява за акаунт – неограничен. Въпреки че индустриалният стандарт обикновено е 4-6, има няколко варианта около това, което предлага неограничена връзка, като IPVanish е един от тях.

За потребителите, които най-много се интересуват от стрийминг и/или торентен, ipvanish се пускат, че не само ще премахват геолоки, но и че позволява споделяне на P2P през мрежата си.

Най -добрите VPN за видео на Amazon Prime

Използвайте този най -добър списък, за да се възползвате от Prime Video, когато вие’в чужбина.

Цялото ни съдържание е написано от хората, а не роботи. Научете повече

От Aliza Vigderman, старши редактор, индустриален анализатор и Gabe Turner, главен редактор за последно актуализиран на 02 май 2023 г

Най -добрият VPN за първостепенно видео като цяло

Рейтинг на редакторите:

9.7 /10

 • Позволява ви да влезете в Prime Video, независимо къде се намирате в света
 • Камуфлажният режим не позволява на Prime да ви познава’отново използване на VPN
 • Наличните специални адреси премахват необходимостта от възстановяване на вашите идентификационни данни всеки път, когато влезете

Най -добрият VPN за първостепенно видео за поверителност

Рейтинг на редакторите:

9.1 /10

 • Бързите скорости означават, че не сте’не трябва да чакате на потоци за буфер
 • Разделеното тунелиране ви позволява да използвате VPN за Prime и обикновения интернет за по -малко личното ви сърфиране едновременно
 • Предотвратява вашия интернет доставчик да прехвърля вашите данни, така че можете да предавате повече всеки месец

VPN с най -добра стойност за първостепенно видео

Рейтинг на редакторите:

9.4 /10

 • Въртящите се адреси гарантират основната консерва’t Блокирайте ви въз основа на вашия IP адрес
 • Вижте първостепенно съдържание в други географски региони
 • AES-256 криптиране и протоколът OpenVPN ви пазят в безопасност, докато вие’преизчисляване от Prime

Най -добрият VPN за първостепенно видео и торент

Рейтинг на редакторите:

8.9 /10

Най -добрият VPN за първостепенно видео за семейства

Рейтинг на редакторите:

9.5 /10

Най -добрият безплатен VPN за първостепенно видео

Рейтинг на редакторите:

8.9 /10

Последни новини (27 септември 2022 г.): В изненадващ обрат на събитията, Amazon обяви, че вторият първи основен списък за продажба идва тази година на 11 и 12 октомври и 12. Преди събитието, от 30 септември до 7 октомври, членовете на Prime могат да се насладят на популярни заглавия под наем или купуват до 50 процента от Prime Video. Това е в допълнение към хилядите заглавия, лесно достъпни в платформата.

Правилният VPN може да позволи на потребителя навсякъде по света да получи достъп до u.S Версия на Prime Video, най -големият от Prime’s регионални библиотеки, като предоставя надежден u.С. IP адрес. Но кои VPN са най -добрите опции за първостепенно видео? За това вие’Ще трябва да прочета нататък.

Статистика за тестване

Брой тествани VPN 35
Максимална месечна цена $ 12.99
Дължина на тестване 6 месеца
Налични дължини на договора 1 – 36 месеца

Сравнение на най -добрите VPN за първостепенно видео

Изображение на продукта NORDVPN

ExpressVpn

Изображение на продукта ExpressVPN

Частен VPN за достъп до интернет

Изображение на продукта за частен интернет достъп до интернет

Кибергхост

Изображение на продукта Cyberghost

Изображение на продукта Surfshark

Hotspot Shield

Изображение на продукта с гореща точка екрани

Обобщение на най -добрите VPN за първостепенно видео

 1. Nordvpn – най -добрият VPN за първостепенно видео като цяло
 2. ExpressVPN – Най -добрият VPN за първостепенно видео за поверителност
 3. Частен интернет достъп VPN – най -добрата стойност VPN за първостепенно видео
 4. Cyberghost – Най -добрият VPN за първостепенно видео и торент
 5. Surfshark – Най -добрият VPN за първостепенно видео за семейства
 6. Hotspot Shield – Най -добрият безплатен VPN за първостепенно видео

Подробен списък на най -добрите VPN за първостепенно видео

1. Nordvpn – най -добрият VPN за първостепенно видео като цяло

Рейтинг на редакторите:

9.7 /10

Лого на продукта за nordvpn

От основаването си през 2012 г., Nordvpn успя да натрупа над осем милиона абонати. Това предполага, че те’Правим нещо правилно. Обичаме факта, че те използват много-хоп технология, за да запазят нашите данни сигурни и да поддържат строга политика за регистриране, за да запазим онлайн дейностите си частни. Никога не сме имали проблем да влезем в първостепенно видео, когато бяхме извън страната, и nordvpn’S скоростта, особено на нашия Mac, означаваше, че нашите видеоклипове винаги са били без забавяне и кристално чисти.

Какво харесваме

 • Мулти-хоп технология
 • Торентни възможности
 • Бързи скорости на Macs (имайте Mac? Прочетете нашия списък с най -добри VPN за Mac)
 • Строга политика за регистриране

Какво не’t харесва

 • Без разделен тунел
 • Статични, споделени IP адреси (въпреки че са налични специални адреси)
 • Петна обслужване на клиенти
 • Kill Switch не’t Изключете всички приложения с iOS приложение

поверителност

Поверителността очевидно е точка на гордост за nordvpn. Когато компанията започна през 2012 г., двамата приятели, които го основават, стана ясно, че целта им е да създадат интернет без цензура и наблюдение. Оттогава те съобщават, че тяхната инфраструктура никога не е била компрометирана, те не са претърпяли никакви нарушения на данните, те никога не са разкривали частни ключове или информация за всички потребители и те’никога не са били принуждавани да променят системата си, за да позволят достъп до трета страна. Политиките за поверителност и целите са едно нещо; Ние’обаче най -впечатлен от солиден рекорд.

NORDVPN - Резултати от изтичане на тест на DNS

Мулти-хоп технология

NORDVPN използва нещо, наречено Multi-Hop Technology, известно още като двоен VPN. Multi-Hop означава, че вместо просто да насочим нашия сигнал през един сървър, NORDVPN винаги го пренасочва през поне два сървъра. Два сървъра означават двойно криптиране. Удвояването на криптирането означава, че е било два пъти по -трудно за всеки да ни наблюдава, докато бяхме онлайн. Не че имаме какво да крием, но ние го предпочитаме, когато никой’Разглеждайки раменете ни.

Налични специални IP адреси

Специализираните IP адреси са златният стандарт сред VPN, а ние’винаги се вълнуваме, когато можем да го вземем. Специализиран адрес е напълно криптиран през VPN тунела, което означава, че сме го направили’не трябва да се притеснявате за всяко шпиониране. За разлика от динамичните адреси, нашият специализиран адрес винаги беше един и същ, така че сайтовете, които посетихме, включително Prime Video, винаги си спомняхме кои сме ние. И за разлика от други статични адреси, ние бяхме’t споделяне на нашия адрес с всеки друг; по -скоро това беше нашето. Nordvpn’s Специален опция за IP адрес струва $ 70 годишно на върха на редовните разходи за абонамент на NORDVPN.

2. ExpressVPN – Най -добрият VPN за първостепенно видео за поверителност

Рейтинг на редакторите:

9.1 /10

Лого на продукта за expressvpn

ExpressVPN разполага с ниска латентност, което се равнява на по -добро изживяване при гледане на Prime Video. Те също така предоставят лесен достъп до други стрийминг услуги, включително Netflix, HBO Max и Disney+. А тяхната технология за разделяне на тунели означава, че можем да предаваме съдържание през VPN, докато работим други приложения чрез локален Wi-Fi, спестявайки ни ценна честотна лента.

Какво харесваме

 • Външни съюзи за наблюдение
 • Достъп до Netflix, Hulu, HBO Max и Disney+, в допълнение към Prime Video
 • Разделяне на тунели
 • Над 2000 сървъра в 148 различни страни

Какво не’t харесва

 • Без мулти-хоп
 • Само пет едновременни връзки
 • Няма поддръжка на телефон
 • По -бавни скорости на Macs

Централен офис на Британския Вирджински остров

ExpressVPN прави своя щаб на Британските Вирджински острови, страна със строги закони за поверителност. Съдилищата, които рядко предоставят заповеди за данни, а по -специално от други страни. По -важното е, че Британските Вирджински острови не са член на нито един от съюзите за наблюдение, пет очи, девет очи или 14 очи. Тези групи, водени от u.С., Съберете и споделете информация за своите граждани’ Използване в интернет, практика, която ни прави повече от малко неудобна. ExpressVpn’s местоположението, тогава означава, че те са извън законите за задържане на данни, 1 означава, че никога не трябва да се притесняваме за това, което тези правителства могат.

ExpressVPN приложение

Разделяне на тунели

Сплит тунелирането е удобна малка функция, която ExpressVPN предлага, която ни позволява да влезем в обикновения интернет едновременно с това, че ние’Използване на нашия VPN. Работата е там, че VPN е длъжен да забави нашите устройства: всеки VPN прави. Позволявам’s казваме ние’Ve се насочи към Канкун за спокоен уикенд. Докато ние’отново, решаваме да настигнем последния сезон на Простора. Ако пуснем всичко на нашия компютър чрез нашия VPN, то’вероятно ще се забави до пълзене. Но ако ние’Преизчисляване само на първостепенно видео през него, а останалите на нашите приложения използват обикновената стара мрежа, ние спестяваме честотна лента и избягваме страховитата икона на буфериране.

Колкото повече знаеш: Разделеното тунелиране стана по-широко използвана по време на пандемията Covid-19, тъй като много служители работеха от вкъщи и често се нуждаеха да използват както VPN, така и публична Wi-Fi мрежа едновременно. 2

Ниска латентност

ExpressVPN осигурява ниска латентност, един от най -важните ключове за качествено изживяване на гледане с Prime Video или друга услуга за стрийминг. Това е свързано с времето, което е необходимо на пакет данни, за да се пътува. Колкото по -бързо пътува, толкова по -ниска е латентността и толкова по -малка е вероятността вашите видеоклипове или игри да се откажете. Може би сме споменавали преди, че всеки VPN забавя компютъра до известна степен, но ние’винаги търси софтуер, който ни забавя възможно най -малко. Сравнихме скорости на ExpressVPN на една и съща машина, когато тя работи VPN и когато беше’T. Резултатът: само 35 процента промяна в латентността.

3. Частен интернет достъп VPN – най -добрата стойност VPN за първостепенно видео

Рейтинг на редакторите:

9.4 /10

Лого на продукта за частен интернет достъп до VPN

Частният достъп до интернет, който също минава с акроним PIA, е достъпен, но гъвкав VPN. Гъвкавостта му се простира до способността му да предава Prime Video. И тъй като то’s достъпно, ние смятаме.

Професионалисти

 • Достъпно, започвайки от $ 2.19 на месец
 • Отблясък на първостепенни видео библиотеки отвсякъде
 • Сървъри в 84 държави
 • Поддръжка на мултиплатформа

Минуси

 • Бързо, но може да бъде по -бързо
 • Поддръжка на клиенти на Hit или Miss
 • Базирайки се в U.С., член на петте очи
 • Без безплатна пробна версия

VPN с ниска цена

Колко точно струва частният достъп до интернет? Около два долара на месец, тоест, ако се регистрирате за най -дългия наличен план, което е три години. Дори ние мислим това’s твърде дълго за VPN абонамент, така че ние’да се радвам да се примирите с едногодишния план. Едногодишният план струва 39 долара.95, който се разрушава до около 3 долара.33 на месец. Не е много лошо, като се има предвид, че VPN обикновено струват от 10 до 12 долара на месец.

Скорост и места

И така, това, което прави достъп до частния интернет добър за първостепенно видео? Първо, то’s бързо. То’s не най -бързият vpn ние’Тестван, но по отношение на поточната честотна лента, PIA е напълно способен да предава цели епизоди с малко или без буфериране. Друго предимство е неговите местоположения на сървъра. Частният достъп до интернет има сървъри в 84 графства. И макар че не всички тези страни имат свои собствени първостепенни видео библиотеки, що се отнася до избора на VPN за стрийминг, толкова повече сървърни местоположения, Merrier.

Свързване с частен достъп до интернет

Повишена цифрова сигурност

Не че имаме какво да крием за това, което гледаме на първостепенно видео, но ако използвате VPN за достъп до Prime Video, може също така да го използвате, за да защитите вашата цифрова поверителност. Частният достъп до Интернет използва криптиране, за да скрие своите потребители’ Разглеждане на данни от интернет доставчици, правителството и Snoopers, които може да се стремят да откраднат лични данни. Обърнете внимание, че PIA по подразбиране на AES 256-битов, което е златният стандарт по отношение на криптиране днес.

На всичкото отгоре, Private Internet Access предлага три VPN протокола, два от които препоръчваме за тяхната сигурност, а именно OpenVPN и Wireguard. И накрая, PIA открива и блокира злонамерени уебсайтове, когато вие’Преглеждайте, докато използвате неговия VPN. Така че като цяло, това е чудесен VPN и за защита на вашия дигитален живот,.

4. Cyberghost – Най -добрият VPN за първостепенно видео и торент

Рейтинг на редакторите:

8.9 /10

Лого на продукта за Cyberghost

Cyberghost е чудесен за торент, с бутон точно там в приложението, който ни отведе направо в Utorrent. Те’също е страхотно, обаче за достъп до стрийминг услуги, включително Prime Video. Те предлагат седем едновременни връзки на общо до седем различни устройства, така че можем да предадем филми на нашия компютър, докато изтегляхме офис файлове на нашия таблет. И макар да може да се разпалим малко с тяхната политика за поверителност, те работят извън пет очи, девет очи и 14 очи, които ни дадоха известна увереност, че нашите данни ще бъдат запазени частни.

Какво харесваме

 • Торентни възможности
 • Седем едновременни връзки
 • Разделяне на тунели
 • Бързо обслужване на клиентите

Какво не’t харесва

 • Статични IP адреси
 • Регистрации IP адреси
 • Бавно на прозорци
 • Висока цена за едномесечни абонаменти

История

Cyberghost е друга компания, основана на идеята, че поверителността и особено поверителността на Интернет е основно човешко право. Така например, повечето от Cyberghost’S Технологията е разработена в Германия, но компанията всъщност е със седалище в близката Румъния, страна извън петте очи, девет очи и 14 съюзи за наблюдение на очите. Cyberghost има някои недостатъци, що се отнася до личния живот; Ние не’t Щастливи, че са регистрирали нашия IP адрес в допълнение към кога и къде сме използвали VPN. Ние обаче разчитаме на тяхното местоположение в Румъния, за да запази тази информация от правителствените агенции.

Политика за регистриране на данни за кибергенера

Интелигентен достъп

Cyberghost предлага функция, която наричат ​​Smart Access, която работи съвместно с тяхната технология за разделяне на тунели. С интелигентен достъп успяхме да конфигурираме кои уебсайтове и приложения ще се свържат чрез VPN и кои ще се свържат чрез интернет. Това беше особено полезно, когато бяхме в чужбина, тъй като никога не трябваше да се притесняваме да си спомним да включим VPN, преди да влязаме в първостепенно видео или да го изключим, когато се включим в iTunes.

Бърз чат

Не всички оценяват доброто обслужване на клиентите, докато наистина не се нуждаят от него. Срещна в летищния терминал в Белгия, обаче, не можахме’не се включете в нашия основен видео акаунт в u.С. И изведнъж обслужването на клиентите наистина има значение. Cyberghost има чат на живо чрез техния уебсайт и времето им за реакция е сред най -бързите от всеки VPN ние’Прегледано. За нуми време имахме отговор на нашия проблем и доволно се разминавахме. Искаме те да предложат поддръжка на телефон, но то’Трудно е да се оплачем, когато въпросите ни бяха отговорили толкова бързо.

5. Surfshark – Най -добрият VPN за първостепенно видео за семейства

Рейтинг на редакторите:

9.5 /10

Лого на продукта за сърфхарк

Surfshark’S Неограничен брой едновременни връзки на неограничени устройства го правят идеалният VPN за стрийминг, особено за семействата (защото семейството, което се раздава заедно, остава заедно). Работи чудесно с първостепенно видео, но то’S също толкова добър с други стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu и Disney+. Ако ти’По-скоро изтеглете съдържанието си, обаче, Surfshark също ви е покрил там, с торентна поддръжка и мулти-хоп технология, за да сте сигурни, че връзката ви е приятна и сигурна.

Какво харесваме

 • Мулти-хоп технология
 • Неограничени едновременни връзки на неограничен брой устройства
 • Достъп до Netflix, Hulu и Disney+ в допълнение към Prime Video
 • Торентна поддръжка

Какво не’t харесва

 • Статични IP адреси
 • Сравнително бавни скорости
 • Няма поддръжка на телефон
 • Трябва да настроите превключвателя Kill ръчно на Windows

Повече стрийминг

Surfshark интерфейсира добре с Prime Video и ни позволи да получим достъп до първостепенни библиотеки в u.С., u.K., Япония и Испания. Освен това работи чудесно с други стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu, HBO Max и Disney+, една от причините, поради която не е’t просто в този списък, но и в нашия списък с най -добри VPN за стрийминг. Обичаме Prime, но никоя услуга за стрийминг няма всички наши корекции на телевизора и филми, така че то’Хубаво е да знам, че имаме широк спектър от възможности за избор с Surfshark.

Колкото повече знаеш: Статични IP адреси дон’t се променят, но те предлагат някакво ниво на сигурност и поверителност, тъй като множество потребители използват един и същ адрес.

Много сървъри

Surfshark поддържа над 3200 сървъра в 65 различни страни. Това означава, че където и да можем да отидем по света, можем да разчитаме да получим бърза връзка от близкото място. Очевидно това помага изключително много, когато ние’Опитвам се да предадем любимите си телевизионни сериали и филми. Довери ни се, Mad Max: Fury Road определено страда, когато трябва да спре и буферира на всеки няколко минути. Тези 3200 сървъра включват 500 в U.С. сам. Защо това е важно? Защото за достъп до u.С. регион за първостепенно видео, трябва да бъдем свързани със сървър в u.С. Искаме много да избираме.

Surfshark Multihop

Перфектен за семейства

Някои VPN ще предлагат пет, седем, дори десет едновременни връзки. Surfshark отива по -нататък, предлагайки неограничен брой връзки и на неограничен брой устройства. Имаме страшно много устройства (работни компютри, персонални компютри, таблети, телефони, четец на Kindle и други), така че можем да оценим възможността да ги изкараме всички през VPN. Наистина виждаме това като стойност за семействата. Family Bliss е толкова по -лесно да се постигне, когато всеки може да гледа собственото си поточно съдържание от собствените си устройства. Че’S особено вярно, когато 24-месечен абонамент е на цена само 2 долара.49 на месец. Научете повече на нашата страница за ценообразуване на Surfshark.

6. Hotspot Shield – Най -добрият безплатен VPN за първостепенно видео

Рейтинг на редакторите:

8.9 /10

Лого на продукта за щит с гореща точка

Hotspot Shield се предлага с големи функции за поверителност и сигурност, включително мулти-хоп технология и разделяне на тунели. Той ни осигури подкрепа за торентен и неограничен едновременни връзки. Всичко това и там’Предлага се безплатна версия.

Какво харесваме

 • Мулти-хоп технология
 • Разделяне на тунели
 • Неограничени едновременни връзки на неограничен брой устройства
 • Подкрепа за торент

Какво не’t харесва

 • Със седалище в Канада
 • Netflix се предлага само в U.С. и u.K.
 • Статични IP адреси
 • Необичайна структура на ценообразуването

Строга политика за регистриране

Hotspot Shield има солидна политика за регистриране, което е хубаво, тъй като те’отново със седалище в u.С., Точно в сърцето на Силиконовата долина. Това означава, че технически са подложени на пет очи, девет очи и 14 очи наблюдение. Разбира се, всеки VPN трябва да регистрира някаква информация, за да поддържа услугата и да улесни таксуването. Според Hotspot Shield’s уебсайт Те регистрират само:

 • Потребителски имена
 • Пароли
 • Имейл адреси
 • Информация за плащане
 • Общите байтове, прехвърлени през последните 30 дни
 • Времева марка на последната дейност.

Що се отнася до важните данни, те запазват не:

 • Исторически записи за дължината на сесията
 • Посетени сайтове
 • Произход на IP адреси

Накратко, те избягват да се налага да обръщат информация на u.С. правителство, като запази нито един от уебсайтовете, които посетихме или нашите устройства’ IP адреси.

Превключвател за убийство на прозорци на гореща точка

Структура на цените

Hotspot Shield предлага един от единствените безплатни VPN на пазара. Разбира се, безплатната версия позволява използване само на едно устройство. В допълнение, скоростта на връзката се максимално при два Mbps, а данните са ограничени до 500 mb на ден. Въпреки това, той използва криптиране на военно ниво и множество VPN протоколи и се предлага със стандарт за превключване на убийство. И споменахме ли го’s безплатно? Това е’t Седемдневно изпитание (за това вижте нашия списък с най-добрите VPN безплатни изпитания); то’S напълно безплатен VPN. Но ако искате да избегнете тези ограничения, се потопете в Hotspot Shield’S ценообразуване; Техният премиум пакет се предлага с пет връзки, скорости до една GBPS и без ограничения на данните. Този пакет работи $ 12.99 на месец, но цената спада само до 5 долара.99 Когато се регистрирате за една година.

Протоколи за гореща точка

Hotspot Shield използва криптиране на AES-256, военен клас и стандарт в индустрията. В допълнение, техният софтуер работи на OpenVPN, най -сигурният и усъвършенстван протокол. OpenVPN е, както подсказва името, софтуер с отворен код, за който всеки и всички в мрежата могат да допринесат, разработен разработен. Това означава, че се е развил за използване с всяка платформа. Това също означава, че е особено силен софтуер, тъй като толкова много хора го следят, търсейки грешки или слабости.

Методология

Как точно измисляме най -добрите си списъци? За да съставим този списък, започнахме с един много важен въпрос: Колко добър беше всеки VPN при предоставянето на достъп до Prime Video, независимо къде се намираме по света. След като установихме неговите идентификационни данни в тази категория, разгледахме цял набор от допълнителни критерии, включително цена, сигурност, политика за поверителност, скорост и функции. Разбира се, никой VPN никога не е перфектен, но се чувстваме уверени, че ние’Съставихме пълен списък на най -добрите VPNs там за Prime Video.

Сигурност

VPN сигурността се свежда до един въпрос: Връзката е уязвима за течове и това ли е видът на уязвимостта, който може да позволи на нашата информация да стане видима за хакери или държавни агенции за наблюдение? За да гарантираме, че всеки VPN препоръчваме, е 100 процента без теч, провеждаме два специфични теста. Първо, проверяваме за DNS течове, използвайки програма в DNSleakTest.com. След това използваме инструмент, разработен от ExpressVPN, за да проверим за течове на webrtc.

поверителност

Очакваме нашата VPN връзка да бъде частна, както и сигурна. Един от най -ценните аспекти на VPN всъщност е способността му да гарантира, че това, което правим в интернет, може да се направи с пълна анонимност. Ние’Особено се интересува от това дали една компания ни предпазва от международните организации за наблюдение на правителството пет очи, девет очи и 14 очи. Компании в страни извън петте очи, девет очи и 14 очи съюз’не бъдете принудени да преобръщат записи, поне не законно.

Отвъд това, ние разглеждаме внимателно всяка компания’s Политики за поверителност, за да видим колко сериозно приемат нашата поверителност. Искаме vpns, които регистрират най -голямата информация за използването ни в интернет, така че да имат малко, ако нещо да преобърнат, ако някоя правителствена агенция трябва да дойде да се обади. Разбира се, всички VPN регистрират някаква информация, макар и само за целите на фактурирането. Какво не’t е като, ако водят записи на нашите IP адреси, нашия уеб трафик или всякакви времеви марки, свързани с нашите дейности. Този вид информация прави твърде лесно да се идентифицират както нас, така и това, което ние’отново до кога ние’отново онлайн.

За да архивират своите политики, най-добрите VPN също използват най-добрата технология, включително криптиране на AES-256, OpenVPN протоколи, превключватели на убийства, мулти-хоп технология, разделяне на тунели и динамични IP адреси. Тогава, само за да бъдем допълнително сигурни, ние разглеждаме дълго всяка компания’S запис, така че ние знаем дали те имат история на нарушения на данните или за сътрудничество с правителствените власти. Всичко това отнема време, но поверителността е нещо, което приемаме за даденост.

Скорост

Скоростта има значение, особено когато ние’Разглеждайки колко добре работи VPN с стрийминг услуга като Prime Video. Всеки VPN забавя устройство до известна степен, но ако скоростите са твърде бавни, тогава VPN става повече проблеми от него’s струва. Тестваме всеки VPN, използвайки тестове за скорост, разработени от OOKLA, разглеждайки скоростта на качване, изтегляне и латентност. Отвъд разглеждането на суровите числа, ние сравняваме скоростта между машините, работещи с VPN и същите машини, когато те анери’не го изпълнява. В допълнение, ние провеждаме тези тестове както на Windows, така и на Mac устройства. Това ни позволява да кажем на точен процент само колко VPN ще повлияе на устройството по отношение на скоростта.

Характеристика

Очевидно е, че за този списък искахме VPN, които работят особено добре с Prime Video, услуги, които имат доказан запис за заобикаляне на Prime’s Мерки за сигурност. Харесваме и компаниите, които осигуряват лесен достъп до Netflix и други стрийминг услуги, все пак. И за онези времена, когато ние’Всички се предаваха, искаме нашият VPN да има поддръжка за торента и игри. Ние също вземаме предвид качеството на компанията’S приложения, както и какъв отговор получаваме от тяхното обслужване на клиенти, ако има такива.

Ценообразуване

И накрая, ние претегляме всички тези услуги и функции срещу VPN’s цена, както и какъв вид абонаментни условия предлагат. Искаме да знаем точно какво’Получаваме за нашите пари, включително колко едновременни връзки получаваме и колко сървърни превключватели. В допълнение, ние обмисляме опции за договор, като например дали една компания предлага безплатна версия на своя софтуер, какво таксуват за един месец и дали предлагат отстъпки за дългосрочни договори. В по -голямата си част търсим планове, които струват 10 долара.00 на месец или по-малко и това предлагат дълбоки отстъпки за едногодишни, двугодишни и тригодишни планове.

Често задавани въпроси

Все още има въпроси относно най -добрите VPN за първостепенно видео? По -долу отговаряме на някои от най -често срещаните.

Amazon Prime Video не блокира цялата употреба на VPN. Много VPN, включително Nordvpn, ExpressVPN, Cyberghost, Surfshark и Hotspot Shield, работят добре с Amazon Prime Video. Други обаче не го правят, в зависимост от това какъв вид IP адреси използват.

Известно е, че редица VPN работят с Amazon Prime Video, включително NordVPN, ExpressVPN, частен достъп до интернет, Cyberghost, Surfshark и Hotspot Shield.

За да заобиколите регионалните ограничения на Amazon Prime видео, регистрирайте се за VPN услуга, за която е известно, че работи с Amazon Prime Video. Влезте в VPN и изберете сървър в u.С. След това влезте във вашия видео акаунт на Amazon Prime.

VPN са 100 процента законни в Съединените щати. Всяка държава обаче има свои собствени закони по отношение на законността на VPN и как те могат да бъдат използвани, така че това ще се различава в страната.

Как да деблокирам Amazon Prime Video с Proton VPN

Prime Video е Amazon’s услуга за стрийминг на видео при поискване. Това е единственото място, което можете да намерите произволно на Amazon съдържание, включително Човекът във високия замък, Прозрачен, и Подъл Пит. Можете също така да предавате някои спортове, като английската Висша лига, на първостепенно видео.

Ако сте платен протон VPN план, можете да гледате любимите си предавания от следните страни’ Каталози на Amazon Prime, независимо къде се намирате!

 • Австралия
 • Канада
 • Франция
 • Германия
 • Индия
 • Италия
 • Япония
 • Норвегия
 • Испания
 • Швейцария
 • Великобритания
 • Съединени щати

Потребителите на Proton VPN Proton VPN могат да гледат всички свои любими предавания на Австралийски, Канадски, Френски, Норвежки, немски, индийски, италиански, швейцарски, японски, Великобритания, и Американски версии на Amazon Prime Video Без значение къде се намират!

Моля, обърнете внимание обаче, че вие трябва да има акаунт в Amazon, регистриран в страната, от която искате да предавате. Технически е възможно ръчно да се променя там, където акаунтът ви е регистриран, но правейки това много непрактично за повечето хора. Следователно Proton VPN предлага тази услуга, така че членовете на Prime да имат достъп до домашния си каталог на заглавия, когато пътуват или живеят в чужбина.

Гледане Чудесна г -жа. Мейсел не е единственото нещо, което можете да предавате с Proton VPN. Можете също да гледате HBO Max, Disney+и Netflix. Вижте всички стрийминг услуги, до които можете да получите достъп с нашето ръководство за стрийминг за нови потребители.

Как да гледам Amazon Prime Video с Proton VPN

Да гледате Австралийски, Канадски, Френски, Немски, индийски, италиански, швейцарски, Великобритания, Японски, и Американски версии на Amazon Prime Video, Ще трябва да се свържете с всеки плюс сървър, разположен в желаната от вас страна (E.g., За да гледате немската версия на Amazon Prime Video, трябва да се свържете със сървър плюс в Германия). Както бе отбелязано по -горе, ще ви е необходим и акаунт в Amazon Prime, регистриран на адрес в тази държава.

Плюс сървърите могат да бъдат намерени в Плюс Списък на сървърите в нашите приложения.

На вашия Android TV (приложението в момента в бета тестване), свързването към някоя от тези страни автоматично ще ви свърже към плюс сървър, ако имате подходящия абонамент.

Плюс сървърите са достъпни за абонати на Plus и Visionary Plan. За най -бързата и надеждна връзка, моля, свържете се със сървъра, който е най -близо до текущото ви местоположение. За да намерите най -близките сървъри до вас, проверете пълния списък на нашите сървъри.

Proton VPN не оправдава използването на нашата VPN услуга за заобикаляне на разпоредбите за авторското право.

Етап 1:

Вземете VPN Plus или Proton Unlimited абонамент

Ако вече имате VPN Plus, Proton Unlimited или Visionary (само на наследени потребители), можете да пропуснете до стъпка 2.

Ако имате Безплатно Планирайте, надстройте акаунта си, като влезете и изберете VPN Plus или Proton Unlimited от таблото за управление на вашия акаунт.

Стъпка 2:

Инсталирайте нашето приложение VPN

Трябва да изтеглите приложението Proton VPN за вашата операционна система. Можете сигурно да предавате любимите си предавания на Windows, MacOS и Linux устройства или в движение с вашите устройства с Android или iOS.

Ако имате Android TV, можете да се присъедините към програмата за бета тестване и да инсталирате приложението директно на вашето устройство. Ако вече имате нашето приложение, можете да пропуснете до стъпка 3.

 • Изтеглете приложението Proton VPN Windows
 • Изтеглете приложението Proton VPN MacOS
 • Изтеглете приложението Proton VPN Linux
 • Изтеглете приложението Proton VPN Android
 • Изтеглете приложението Proton VPN iOS
 • Изтеглете Proton VPN за Android TV

За помощ за инсталиране, ето нашите ръководства за поддръжка:

 • Ръководство за поддръжка на Windows
 • Ръководство за поддръжка на MacOS
 • Ръководство за поддръжка на Linux
 • Ръководство за поддръжка на Android
 • Ръководство за поддръжка на iOS
 • Ръководство за поддръжка на Android TV

Стъпка 3:

Купете основен видео абонамент

Ако вече имате Amazon Prime или Prime Video Admoncriade, можете да пропуснете до стъпка 4.

За да имате достъп до всички предавания в Prime Video с нашия VPN, вие’ще се нуждая или валиден Amazon Prime или Основен видео абонамент. Абонаментът Amazon Prime струва 12 долара.99 на месец или 119 долара годишно (плюс данък) и се предлага с други предимства, като възможността за наемане на определени книги Kindle безплатно и безплатна еднодневна доставка. Абонаментът само за първостепенно видео струва $ 8.99 на месец. Можете също да закупите видеоклипове чрез Amazon за стрийминг. (Великобритания Amazon Prime Video и немският Amazon Prime Video имат подобни оферти.)

Стъпка 4:

Започнете да гледате Prime Video сигурно с Proton VPN!

Свържете се със сървър плюс във всяка от изброените по -горе страни, влезте в Prime Video, след това отведете назад и се отпуснете.

Ако изпитвате проблеми с гледането на Prime Video, моля, опитайте следното:

 • Рестартирайте приложението Proton VPN и стартирайте нова VPN връзка
 • Изчистете кеша на браузъра си
 • Използвайте различен браузър
 • Рестартирайте устройството си
 • Изчистете кеша на DNS

Prime Video не винаги може да работи. Ако сте опитали всички възможни опции и все още имате проблеми или ако имате въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка.

18 коментара

Травис

7 септември 2018 г

Трябва ли да променя VPN конфигурацията си, за да се свържа към конкретен плюс сървър, вместо да използвам конфигурационния файл на сървъра в цялата страна? Благодаря ви, че изяснихте.
-Травис