Работи ли тунели на iPhone?

Резюме:

Tunnelbear е VPN услуга, която осигурява сигурно сърфиране и WiFi връзки. Някои потребители обаче са докладвали проблеми с неотдавнашната актуализация, включително сривове и визуални промени в приложението. Поддръжката на клиенти също получи критика за това, че не е предоставила задоволителни решения. От положителна страна, разработчикът отговори на опасенията на потребителите и пусна актуализации за справяне с проблемите на свързаността и съвместимостта.

Ключови точки:

 1. Tunnelbear VPN се използва успешно от много потребители от години.
 2. Последната актуализация предизвика срив и визуални промени в приложението.
 3. Някои потребители са имали проблеми с комуникацията с търсачката на Google.
 4. Поддръжката на клиенти се счита за безполезна от някои потребители.
 5. Tunnelbear не предоставя възстановяване директно; Потребителите може да се наложи да се свържат с Apple за възстановяване на суми.
 6. Отварянето на прикачени файлове на PDF може да бъде бавно или да доведе до проблеми с връзката, когато тунелията е активна.
 7. Отговорът на разработчиците предоставя основни стъпки за отстраняване на неизправности; При необходимост се предлага разширено отстраняване на неизправности и емисия.
 8. Актуализация (версия 2.7.1) е разрешил проблема с Auto Connect след прехода iOS 11.
 9. Потребителите хвалят тунела за нейната политика, криптиране и производителност.
 10. Последната версия на Tunnelbear (2.7.1) Поправя въпроса за автоматично свързване, когато връзката е загубена.

Въпроси:

1. Е съвместима с тунелни песни с iOS устройства?

Tunnelbear е съвместим с iOS устройства, но някои потребители са докладвали проблеми с неотдавнашната актуализация.

2. Какви проблеми са срещали потребителите с неотдавнашната актуализация?

Потребителите са преживели сривове и визуални промени в приложението след неотдавнашната актуализация.

3. Може ли тунела да причини проблеми с комуникацията при търсене в Google?

Някои потребители са отчетели проблеми с комуникацията между тунела и търсачката на Google.

4. Колко отзивчива е поддръжката на клиентите на Tunnelbear?

Поддръжката на клиентите получи критики за това, че са били безполезни от някои потребители.

5. Осигурява ли Tunnelbear възстановяване?

Tunnelbear не предоставя възстановяване директно; Потребителите може да се наложи да се свържат с Apple, за да поискат възстановяване.

6. Защо PDF прикачените файлове се отварят бавно или изобщо не, когато е активен тунел?

Някои потребители са имали проблеми с бавно отваряне или връзка с PDF прикачени файлове, когато Tunnelbear е активен.

7. Какви стъпки предприема поддръжката на клиентите на Tunnelbear, за да разреши проблемите?

Поддръжката на клиенти на TunnelBear започва с основни стъпки за отстраняване на неизправности и осигурява по -напреднали стъпки, ако е необходимо.

8. Как потребителите могат да получат възстановяване, ако не са успешни чрез Apple?

Ако потребителите имат трудности при получаването на възстановяване чрез Apple, Tunnelbear може да предостави инструкции за директно контакт с агент на Apple.

9. Tunnelbear се обърна към въпроса за Auto Connect след актуализацията на iOS 11?

Да, Tunnelbear пусна актуализация (версия 2.7.1) Това разрешава проблема с Auto Connect след актуализацията на iOS 11.

10. Кои са основните характеристики на тунели, които харесват потребителите?

Потребителите оценяват политиката, криптирането и цялостната производителност на Tunnelbear на Tunnelbear.

11. Как Tunnelbear осигурява данни за iOS устройства?

Tunnelbear осигурява данни за iOS устройства, като използва OpenVPN и IPSEC протоколи.

12. Какъв е отговорът на разработчика на потребителски прегледи?

Разработчикът на Tunnelbear отговаря на прегледите на потребителите и предлага помощ при проблеми с отстраняването на неизправности.

13. Какви практики за поверителност има тунела?

Политиката за поверителност на Tunnelbear включва обработка на информация за контакт и идентификатори, свързани с потребителите.

14. Може ли Tunnelbear да се използва на устройства Mac OS?

Да, Tunnelbear може да се използва на устройства Mac OS, но някои потребители са отчетели проблеми с комуникацията с търсачката на Google.

15. Препоръчва ли се Tunnelbear за потребители на iPhone?

Въпреки някои проблеми с неотдавнашната актуализация, Tunnelbear все още се препоръчва от много потребители на iPhone поради сигурното си сърфиране и WiFi връзки.

Работи ли тунели на iPhone?

OpenVPN осигурява данни на ниво транспорт, като използва SSL/TLS протоколи за сигурност, докато IKEV2/IPSEC осигурява данни на ниво IP. И двата типа VPN могат да се считат за повече или по -малко еднакво сигурни.

Tunnelbear: Защита VPN & WiFi 4+

И така, успешно и гордо използвайте мечка тунела от години, незначителни хълцания тук -там свикнаха как работи, но сега от неотдавнашната актуализация от преди няколко дни като 19 или 18 юни 2019 г., където уж има преработени карти (..) тя се срива..Както отварям приложението, странния цвят (според мен ужасно..) Карта се появява, сега има овца в средата на нищото, щракнете върху Connect, отново завой на картата на ярки цветове, овцете се обръщат към мечка и всичко работи гладко. След това след известно време искам да се върна в приложението и то просто се срива. Вече няма да се отвори, така че за да се изключа например, трябваше буквално да го изтрия от моя iPhone и да го инсталирам отново. Mh.
Защо така?
Поправете тази досадна грешка, моля. И може би разбирам, че „визуалната на нецветна карта“ се превръща ярко, когато сте свързани и „тъмни“ отново, когато не, може да е привлекателна, но аз лично не харесвам:-/

Отговор на разработчиците ,

Rawr! Благодаря за прегледа! Извинете за проблемите с новата версия (въпреки че не съм запознат с основните промени в цвета на картата). Можете ли да се свържете в тунела.com/поддръжка, за да можем да отстраним и двата въпроса за вас? Благодаря!

Hattrick58, 07/09/2021

Ужасна VPN, ужасна подкрепа.

Този VPN никога не е работил правилно от мен’D го закупи през февруари. Най -големият проблем е, че не го прави’t Позволява комуникация от моите пет iOS устройства и две устройства Mac OS до търсачката на Google. И обслужването на клиентите е почти излишно. Ти знаеш, “е актуалният приложение?” или “Изключихте ли го и го включите отново?” Добре, последното е нещо, което прави Apple. Имайте предвид, че Tunnelbear не възстановява един кървав цинк Абе’S глава (САЩ) за този предполагаем VPN. Те учтиво ви насочват към Apple, а Apple се превърна в най -големите пари, измъчващи, измамни, дон’не се грижете за половината си за техните клиенти. Така че човек трябва да попълни “Съобщете за проблем” на сайта на Apple. И, подозрително, поне в моя случай, “възстановяване” Частта е сива. И тогава Apple отговаря с блестящи връзки към форуми и т.н. Боже, защо не’t мисля за това? Помолих Apple да спре да ме разтърсва и да възстанови моите 63 долара и някои странни центи USD. Казаха ми, че ще трябва да бъде издигнат до бод, защото, ясно, Apple и техните разработчици на крони се нуждаят от парите.
Редактиране: Както се подозира, Apple отказа молбата ми за възстановяване.
Що се отнася до тунела, току -що опитах да отворя a .PDF прикачен файл и след 15-20 секунди бях посрещнат с твърде познатия “няма връзка” банер. Това се случва, когато TB е активен. Изключете TB и BAM! Документът се отвори веднага.
Няма смисъл в контактната туберкулоза без поддръжка.

Отговор на разработчиците ,

Rawr! Съжалявам, че се сблъсках с проблеми. Имаме множество стъпки за отстраняване на неизправности, но започваме с много основни, тъй като така се провежда отстраняване на неизправности. Ако продължите да следвате инструкциите, ще предоставим допълнителни по -усъвършенствани стъпки за отстраняване на неизправности и ескалираме проблема, ако е необходимо. Това каза, че за съжаление никой разработчик в магазина на Apple iOS не може да осигури възстановяване (повярвайте ми, бихме искали да имаме възможността да го правим). Ако сте имали проблеми с получаването на възстановяване от Apple, уведомете ни и ние можем да предоставим инструкции за свързване директно с агент на Apple, за да обработим възстановяване за вас.

Mucci314, 25.09.2017

[Актуализация] Обичайте го! Последна актуализация w/iOS 11 Спирана автоматична връзка

Компанията отговори на моята загриженост в рамките на около 24 часа, много навременно, особено през уикенда. Те ме информираха, че са наясно с проблема и поправка вече е налице, натиснати до актуализация: 2.7.1. Актуализирах и voila! Изглежда, че е разрешен. Благодаря за вашия положителен и навременен отговор! Много доволен от работата на приложението, както и етиката и грижите от тази компания досега.

Абсолютно обичам тунела. След като проучих тон VPN и тяхното поведение и перки, реших туберкулоза. Без регистрация. Отлично криптиране. Auto Connect. Без загуба на скорост, която аз’забеляза.
Имам само една хватка с най -новата актуализация / преместване в iOS 11. VPN никога не изглежда да се свързва автоматично. Всеки път, когато или устройството губи, или спи връзката, или превключва между клетъчни и wifi, прекъсва връзките на тунели и никога не се опитва да се свърже отново, както преди.
Моля, поправете това. То’сега е невероятно разочароващо, че трябва ръчно да отидете в приложението, за да се свържете отново с VPN всеки път, когато това се случи. И това се случва по -често, отколкото си мислех или някога съм забелязвал. Благодаря.

Отговор на разработчиците ,

Rawr! Изключително съжаляваме за това! Изглежда, че последната ни версия е имала досадна грешка в нея, която предотвратява автоматично свързване на тунела. Ние обаче имаме поправка за него – моля, изтеглете най -новата версия на 2.7.1. Ако се натъкнете на проблеми, свържете се с нашите мечки за поддръжка директно в Tunnelbear.com/поддръжка

Поверителност на приложението

Разработчикът, Tunnelbear, LLC, посочи, че приложението’S практиките за поверителност могат да включват обработка на данните, както е описано по -долу. За повече информация вижте разработчика’s Политика за поверителност.

Данни, свързани с вас

 • Информация за контакт
 • Идентификатори

Данните не са свързани с вас

Следните данни могат да бъдат събрани, но не са свързани с вашата идентичност:

 • Данни за използване
 • Диагностика

Практиките за поверителност могат да варират например въз основа на функциите, които използвате или вашата възраст. Научете повече

Информация

Продавач тунел, LLC

Размер 125.5 MB

Съвместимост iPhone изисква iOS 13.0 или по -късно. iPad изисква iPados 13.0 или по -късно. iPod touch изисква iOS 13.0 или по -късно.

Английски, амхарски, арабски, бирмански, холандски, френски, немски, италиански, японски, корейски, персийски, португалски, руски, опростен китайски, испански, традиционни китайски, турски, украински

Работи ли тунели на iPhone?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Тунела за iOS – iPhone и iPad

Правите всичко на вашия iPhone и iPad. Време е да вземете тунела и да поддържате ли частно сърфиране и местоположение с VPN.

Характеристика

Винаги включен

Автоматично се свържете и останете свързани. Tunnelbear ще запази вашия IP адрес и данни защитен 24/7.

Прост дизайн

Навън, това е толкова лесно. Приложение, проектирано да бъде толкова просто, може да го използва.

Красива карта

Може ли сигурността да бъде красива? Ние мислим така. Визуализирайте криптираното си тунелиране на данни по целия свят.

Силно криптиране

Tunnelbear използва силно AES 256-битово криптиране по подразбиране. По -слабото криптиране дори не е опция.

3D докосване

Спестете няколко секунди. Свържете се с мрежата на тунели от вашия домашен екран.

Независимо одитирано

Ние приемаме сериозно сигурността. Tunnelbear е единственият VPN в света, който публикува редовни, независими одити за сигурност.

Достъп до едно щракване до 47 държави

С неограничена честотна лента и превключватели на сървъра, Tunnelbear ви позволява да разглеждате от 47 различни страни в нейната непрекъснато разширяваща се мрежа.

Защо да използвате тунела

Отворен

Променете устройството си’s местоположение за достъп до уебсайтове, услуги и приложения, които са блокирани във вашата страна.

Частен

Дръжте личното си сърфиране и физическо местоположение от хакери, интернет доставчици и трети страни.

Сигурно

Вземете спокойствие, когато вие’работи, пазаруване или банкиране онлайн.

Светкавица бързо

Вземете светкавични бързи скорости с наградената услуга на Tunnelbear.

Без регистрация

Tunnelbear не регистрира активност на потребители, свързани към нашата услуга. Период.

Надежден

Спечелихме уважението на над 21 милиона души по света.

Изтеглете тунела, за да започнете да разглеждате насаме днес!

Тунела

Приложения

Компания

Последвай ни

Вземете Мечката Основни неща

Тунела

© 2023 Tunnelbear LLC.

Grizzly се позовава от Торонто, Канада

Rawr! Използваме бисквитки, за да помогнем за експлоатацията на нашия уебсайт и да направим вашия опит по -добър. Продължавайки на нашия сайт, вие ни давате съгласие да нахраним бисквитките си за браузър. Научете повече за това как използваме бисквитките.

Как да настроите и използвате VPN на iPhone или iPad

Ако сте се регистрирали за VPN услуга, можете да намерите под информацията и необходимите стъпки за настройка на VPN на iPhone и iPad.

Настройка VPN на iPhone

Настройка и използвайте VPN на iPhone

Най-честата причина за използване на VPN е сигурността, особено докато се използва обществени Wi-Fi мрежи в кафене, летище, библиотека и други обществени места.

Можете да получите повече информация за VPN и как тя може да защити вашата поверителност, като се позовава на това ръководство: Какво е VPN и как работи.

Ако вашата предпочитана VPN услуга е достъпна под формата на приложение, процедурата за настройка на VPN на iPhone може да бъде толкова проста, колкото инсталирането на VPN приложението на вашето устройство и влизане в VPN услуга.

Ако приложение за любимата ви VPN услуга не е достъпно, ще трябва ръчно да настроите VPN услуга на вашето устройство.

1. Настройка VPN на iPhone с помощта на приложения

Както бе споменато по -горе, VPN услугите, които са достъпни под формата на приложение, са създадени основно за автоматично настройка и конфигуриране на VPN мрежа на iPhone.

Ще намерите по -долу стъпките за настройка на VPN на iPhone с помощта на приложението Tunnelbear. Повечето други популярни VPN услуги също ще имат подобни стъпки.

1. Отворете App Store на вашия iPhone и потърсете предпочитаното от вас приложение VPN. В този случай търсим безплатен VPN Tunnelbear.

2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия iPhone или iPad.

Инсталирайте безплатно приложение за VPN на Tunnelbear на iPhone

3. След като приложението е инсталирано, отворете приложението VPN, като докоснете бутона Open.

Отворете безплатно приложение VPN на Tunnelbear на iPhone

4. След това ще бъдете подканени да създадете акаунт. Въведете вашия имейл адрес и въведете парола, която искате да използвате, за да влезете във вашия VPN акаунт и докоснете създаване на безплатен акаунт .

Създайте акаунт в Tunnelbear VPN на iPhone

5. На следващите екрани докоснете Опцията Съгласен съм да приемате Tunnelbear VPN Условия за обслужване> Докоснете, за да оставите приложението TunnelBear да добави VPN конфигурации към iPhone.

6. След това влезте в имейл акаунта си и потърсете имейл от TunnelBear> Отворете имейла и проверете вашия имейл акаунт, като докоснете връзката за проверка на акаунта.

7. След като проверите имейл адреса, докоснете продължете да завършите процеса на VPN настройка.

Продължете с VPN настройка на iPhone

Това завършва процеса на VPN настройка на iPhone и всички сте настройки да разглеждате интернет на вашето устройство, като използвате защитена VPN мрежа.

По подразбиране повечето VPN услуги са проектирани да се свързват автоматично с интернет, когато отворите Safari или друг уеб браузър на вашия iPhone.

Можете да потвърдите дали разглеждате интернет или не, като използвате защитена VPN връзка, като потърсите VPN знак в горния ляв ъгъл на екрана ви.

Разгледайте интернет на iPhone, използвайки сигурна VPN мрежа

2. Ръчно настройка VPN на iPhone

Можете ръчно да настроите VPN на iPhone, ако предпочитаната ви VPN услуга не е достъпна под формата на приложение или ако искате да настроите VPN с персонализирани конфигурации.

1. Отидете на Настройки> Общи> VPN> Докоснете Добавяне на VPN конфигурация .

Добавете опцията за конфигуриране на VPN на iPhone

2. На екрана за добавяне на конфигурация докоснете опцията Type.

Задайте опцията за тип VPN на iPhone

3. На следващия екран изберете типа на VPN връзка, която искате да настроите.

Изберете VPN тип на iPhone

Ikev2: Internet Key Exchange Версия 2 има силни възможности за криптиране и е известен и със способността си да се свързва отново много бързо, в случай че VPN връзката на вашия iPhone се оспори.

L2tp/ipsec: Тези видове VPN се предоставят като алтернативи на OpenVPN на iOS устройства. iOS има ограничения за API, които предотвратяват използването на OpenVPN на iOS устройства.

OpenVPN осигурява данни на ниво транспорт, като използва SSL/TLS протоколи за сигурност, докато IKEV2/IPSEC осигурява данни на ниво IP. И двата типа VPN могат да се считат за повече или по -малко еднакво сигурни.

4. След като изберете Type VPN, върнете се, за да добавите екран за конфигурация> Тип Описание за VPN (кажете моя VPN), въведете VPN адрес на сървъра, номер на VPN акаунт и други подробности, както е необходимо, и докоснете Завършено .

Конфигурирайте VPN мрежа на iPhone

Забележка: Трябва да можете да получите повечето от тези подробности, като влезете във вашия VPN акаунт или можете да ги получите от вашия VPN доставчик на услуги.

Активирайте VPN услуга на iPhone

След като VPN е настроен на iPhone, ще трябва да активирате VPN мрежата на вашия iPhone, като отидете на настройки и преместите превключването до VPN в позиция.

Активирайте VPN мрежа на iPhone

След това сте настройки да разглеждате интернет на вашия iPhone, като използвате сигурна VPN мрежа.

 • Как да настроите VPN връзка в Windows 10
 • Как да настроите и използвате VPN на Android телефон или таблет