TinyTask за Mac – всъщност работи ли

Живеем в свят, в който автоматизацията е станала много по -мейнстрийм, отколкото си мислим. Макрови ключове за лесни функционалности имат предимство и TinyTask е един от онези невероятни софтуер, който е тук, за да оптимизира цялостното потребителско изживяване.

Работи ли TinyTask на Mac

Резюме:

TinyTask е софтуер, базиран на Windows, който в момента е достъпен само за лаптопи на Windows. Няма налична специална версия за Mac OS. Може да се разгледа алтернативен софтуер за Mac.

Ключови точки:

 1. TinyTask не е наличен за Mac OS, той е проектиран специално за Windows.
 2. Ако търсите версия на TinyTask за Mac, тя не съществува в момента.
 3. Въпреки това, има алтернативни опции за софтуер за потребители на Mac.
 4. Една такава алтернатива е Mahdi Auto Clicker за Mac, който е надежден и безплатен вариант.
 5. Mahdi Auto Clicker предлага функции като персонализирани кликвания в секунда, начало и спиране на времето и горещи срокове за лесен контрол.
 6. Друга алтернатива е Sikuli Automation Tool, който е инструмент за автоматизация на крос-платформата, съвместим с Mac, Windows и Linux.
 7. Инструментът за автоматизация на Sikuli е популярен сред геймърите и предлага функционалности като работа с уеб браузъри и компютърни игри.
 8. Освен това инструментът за автоматизация на Sikuli се използва и за администриране на ИТ системи, тестване на софтуер и разработка.
 9. Макро рекордерът е друг вариант, въпреки че не е безплатен софтуер и изисква покупка след пробния период.
 10. Macro Recorder предлага разширени възможности за създаване на макро и е подходящ за задачи като игра на игри и други важни задачи.
 11. Като алтернатива можете да използвате Mahdi Auto Clicker, за да автоматизирате кликванията на мишката, без да е необходимо да създавате макроси.
 12. Официалният уебсайт на TinyTask е създаден специално за Windows и не предлага съвместимост за потребителите на Mac.
 13. Докато TinyTask е полезен инструмент за автоматизация, потребителите на Mac ще трябва да изследват алтернативни опции.
 14. Инструменти за автоматизация като TinyTask могат значително да подобрят потребителското изживяване чрез опростяване на задачите и повишаване на ефективността.
 15. Важно е обаче да се отбележи, че TinyTask има определени ограничения и може да не отговаря напълно на изискванията на всички потребители.
 16. Потребителите на Mac, които търсят инструменти за автоматизация, трябва да обмислят алтернативни опции за софтуер, специално проектирани за Mac OS.

Ключови въпроси:

 1. Наличен е TinyTask за Mac OS?
  Не, TinyTask е софтуер, базиран на Windows и няма специална версия за Mac OS.
 2. Какви са алтернативните опции за софтуер за потребителите на Mac?
  Някои алтернативни опции за софтуер за потребителите на Mac включват Mahdi Auto Clicker, Sikuli Automation Tool и Macro Recorder.
 3. Е Mahdi Auto Clicker за Mac безплатно?
  Да, Mahdi Auto Clicker за Mac е безплатен софтуер.
 4. Какви функции предлага Mahdi Auto Clicker?
  Mahdi Auto Clicker предлага функции като персонализирани кликвания в секунда, начало и спиране на времето и горещи срокове за лесен контрол.
 5. Съвместим ли е инструментът за автоматизация на Sikuli с Mac?
  Да, инструментът за автоматизация на Sikuli е инструмент за автоматизация на кросплатформата, съвместим с Mac, Windows и Linux.
 6. Какви са функциите на инструмента за автоматизация на Sikuli?
  Инструментът за автоматизация на Sikuli е подходящ за задачи като работа с уеб браузъри, компютърни игри, администриране на ИТ системи, Тестване на софтуер и разработка.
 7. Наличен ли е макро рекордер безплатно?
  Не, макро рекордерът не е безплатен софтуер и изисква покупка след пробния период.
 8. Какви възможности предлага макро рекордьорът?
  Macro Recorder предлага разширени възможности за създаване на макро и е подходящ за задачи като игра на игри и други важни задачи.
 9. Може ли Mahdi Auto Clicker да се използва без създаване на макроси?
  Да, Mahdi Auto Clicker позволява на потребителите да автоматизират кликванията на мишката, без да е необходимо да създават макроси.
 10. Предлага ли TinyTask съвместимост за потребителите на Mac?
  Не, TinyTask е създаден специално за Windows и не предлага съвместимост за потребителите на Mac.

Отговори:

 1. Наличен е TinyTask за Mac OS?
  Не, в момента TinyTask е достъпен само за лаптопи на Windows и няма специална версия за Mac OS. Потребителите на Mac ще трябва да изследват алтернативни опции за софтуер.
 2. Какви са алтернативните опции за софтуер за потребителите на Mac?
  Потребителите на Mac могат да обмислят алтернативни опции за софтуер като Mahdi Auto Clicker, Sikuli Automation Tool и Macro Recorder. Тези софтуер предлагат подобни функционалности и могат да се използват за автоматизиране на задачите на Mac устройства.
 3. Е Mahdi Auto Clicker за Mac безплатно?
  Да, Mahdi Auto Clicker за Mac е безплатен софтуер. Той предлага функции като персонализирани кликвания в секунда, начало и спиране на срокове и горещи коефициенти за лесен контрол.
 4. Какви функции предлага Mahdi Auto Clicker?
  Mahdi Auto Clicker предлага функции като персонализирани кликвания в секунда, начало и спиране на времето и горещи срокове за лесен контрол. Тя позволява на потребителите да автоматизират кликванията на мишката на Mac устройства.
 5. Съвместим ли е инструментът за автоматизация на Sikuli с Mac?
  Да, инструментът за автоматизация на Sikuli е инструмент за автоматизация на кросплатформата, който е съвместим с Mac, Windows и Linux. Може да се използва за автоматизиране на задачите на Mac устройства.
 6. Какви са функциите на инструмента за автоматизация на Sikuli?
  Инструментът за автоматизация на Sikuli е подходящ за задачи като работа с уеб браузъри, компютърни игри, администриране на ИТ системи, Тестване на софтуер и разработка. Той предлага функционалност за създаване на макро и може да се използва за автоматизиране на различни задачи на Mac устройства.
 7. Наличен ли е макро рекордер безплатно?
  Не, макро рекордерът не е безплатен софтуер. Тя изисква покупка след пробния период, за да продължите да използвате софтуера. Той предлага разширени възможности за създаване на макро и е подходящ за задачи като игра на игри и други важни задачи на Mac устройства.
 8. Какви възможности предлага макро рекордьорът?
  Macro Recorder предлага усъвършенствани възможности за създаване на макро. Тя позволява на потребителите да създават макроси, използвайки предварително зададени команди, без да е необходимо кодиране или компилиране. Това е мощен инструмент за автоматизиране на задачите на Mac устройства.
 9. Може ли Mahdi Auto Clicker да се използва без създаване на макроси?
  Да, Mahdi Auto Clicker позволява на потребителите да автоматизират кликванията на мишката, без да е необходимо да създават макроси. Той предлага прости и интуитивни функции за автоматизиране на действия на мишката на Mac устройства.
 10. Предлага ли TinyTask съвместимост за потребителите на Mac?
  Не, TinyTask е създаден специално за Windows и не предлага съвместимост за потребителите на Mac. Потребителите на Mac ще трябва да изследват алтернативни опции за софтуер за автоматизиране на задачите на своите устройства.

TinyTask за Mac – всъщност работи ли

Живеем в свят, в който автоматизацията е станала много по -мейнстрийм, отколкото си мислим. Макрови ключове за лесни функционалности имат предимство и TinyTask е един от онези невероятни софтуер, който е тук, за да оптимизира цялостното потребителско изживяване.

Работи ли TinyTask на Mac

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

TinyTask за Mac – всъщност работи ли?

TinyTask е софтуер, базиран на Windows, който в момента е достъпен само за лаптопи на Windows. Ако искате да заредите TinyTask за Mac, това не е възможно, докато разработчикът пусне специална версия за Mac OS X.

Не губете времето си в търсенето на версията TinyTask Mac. Все още не е наличен и няма информация за това’S издание за устройства, базирани на Mac OS.

Дон’t се размишлява, можете да изпробвате другия софтуер, за да автоматизирате ежедневните си задачи. Създадохме прекрасен списък на TinyTask Алтернативи за Mac. Позволявам’Продължете да четете тази страница, за да ги изтеглите.

TinyTask Алтернативен софтуер за Mac

Всъщност сме опитвали множество методи за стартиране на TinyTask.EXE файл на Mac PC. Но това не’t работи и всъщност изобщо не е възможно да го направите.

Почти сме сигурни, че няма уебсайт в интернет да предоставя TinyTask за Mac устройства. И така, Дон’не помислете да търсите отново същото. Позволявам’Изберете някой от споменатия по -долу софтуер и отидете с него.

1. Mahdi Auto Clicker

Махди.JP Auto Clicker за Mac е един от най -добрите софтуер, който можете да изпробвате безплатно. Не просто изпробвате, можете да го използвате безплатно за цял живот.

Mahdi Auto Clicker за Mac

Махди.JP Auto Clicker е разработен от Mahdi Bchatnia, чийто разработчик на софтуер, базиран на Япония. Тествали сме неща и то’работи доста добре. По -долу са някои от него’S функции.

 • Вземете кликвания от левия, десния или средния бутон на мишката.
 • Задайте броя на кликванията в секунда / минута / час / милисекунда лимит ръчно.
 • Започнете да щракнете след дадено време (милисекунди / секунди / минути / часове).
 • Спрете да щракнете след дадено време (милисекунди / секунди / минути / часове).
 • Щракнете само ако мишката е неподвижна за дадения момент.
 • Задайте HOTKEYS за стартиране / Спрете действието на мишката и макроса на ключовия удар.

2. Инструмент за автоматизация на Sikuli

Sikuli е инструмент за автоматизация на кръстосана платформа Avaialble за Mac OS X. Работи в повечето операционни системи като Windows / Mac / Linux. Sikuli Macro работи като макро създател и автоматично кликер. И така, много геймъри с кръстосана платформа го използват на своите лични компютри.

Да не забравя, той е известен и като Sikulix Macro. По -долу са някои от основните функционалности на инструмента за създатели на макро създатели на Sikuli.

 • Работи с повечето уеб браузъри.
 • Работи перфектно с почти всички компютърни игри.
 • Администрация на ИТ системи и мрежи.
 • Тестване и разработване на софтуер.
 • Създава макрос с помощта на усъвършенствания език за скриптове.
 • Не е необходимо да компилирате код, но използвайте предварително определените команди, за да създадете макрос.

3. Макро рекордьор

Макро рекордерът е още един страхотен макро създател за Mac устройства. Но това не е безплатен софтуер, трябва да закупите софтуера, за да го използвате след периода на пътеката.

Ако закупуването на лиценза не е проблем за вас, можете да се абонирате с макро рекордера’S Premium License. Преди това изтеглете версията на пътеката от по -долу връзката.

Това са най -добрите макро създатели за Mac, които можете да използвате. Можете да създадете макроси и да използвате тези макроси, за да играете игри и да преминете през различни други важни задачи и. В противен случай можете да отидете с махдите.JP Auto Clicker за автоматизиране на кликванията на мишката, без да се налага да създавате макроси.

Работи ли TinyTask на Mac?

TinyTask

Живеем в свят, в който автоматизацията е станала много по -мейнстрийм, отколкото си мислим. Макрови ключове за лесни функционалности имат предимство и TinyTask е един от онези невероятни софтуер, който е тук, за да оптимизира цялостното потребителско изживяване.

Единственото горко? Официалният уебсайт на TinyTask е разработен за Windows, така че работи и на Mac? Автоматизирането на задачи като TinyTask е изключително полезно, но те също така създават много недостатъци. Това е безплатен инструмент за автоматизация на Windows, но също така идва с много ограничения, особено когато става въпрос за използването му на Mac.

Тази статия ще проучи всички подробности, които трябва да знаете за TinyTask на Mac и дали можете да го използвате на споменатото устройство или не.

Какво е TinyTask?

TinyTask е софтуер за автоматизация, който записва кликвания на мишката и натискането на клавиши и след това ги компилира в изпълним файл. Това просто означава, че потребителите могат да записват своите повтарящи се задачи и след това да ги стартират на автоматизация, за да подобрят производителността и да намалят монотонните и изоставащите производителност.

TinyTask е изграден и разработен за Windows, което означава, че той работи без усилие, когато изтеглите изпълнимата папка с цип на вашия Windows, но какво ще кажете за Mac?

За съжаление, TinyTask не’t изпълнявайте на Mac, което означава, че вие’D трябва да разгледате алтернативи, за да можете да използвате този софтуер за автоматизация на Mac.

Ще изтеглите емулатор на Windows на Mac Help?

Емулаторите са чудесен начин за работа чрез огъване на правилата. Тъй като TinyTask е разработен само за прозорци, той е’t изненадващо, че повечето потребители са объркани дали изтеглянето на емулатор на Windows на Mac ще стартира софтуера.

И, краткият отговор е не.

Apple е известна с това, че е строга, когато става въпрос за сигурността на устройството му. И така, когато става въпрос за инсталиране на софтуер за автоматизация на трети страни като TinyTask, той не е’t изненадващо, че те не са’t Позволява такъв софтуер на устройството.

Така че, има вероятност дори да изтеглите емулатор на Windows на вашия MacBook, може да не успеете да изтеглите софтуера TinyTask във вашата система.

Работи ли TinyTask на Mac?

TinyTask е софтуер за автоматизация на Windows-Exclusive. Това означава, че не го прави’t Работете върху Mac и вие спечелихте’Не можете да го изтеглите или инсталирате на вашия MacBook.

Също така, това е преносимо приложение, което означава, че може директно да работи на устройството, на което го изтегляте. Няма нужда да го инсталирате отделно на вашето устройство.

Но ако обмисляте да изтеглите TinyTask за вашия Mac, ние’D препоръчвам да разгледате алтернативите. За да бъдем справедливи, има куп подобен софтуер, който работи на същите принципи като TinyTask, така че вие ​​аренрате’Не непременно не пропускате каквото и да било.

Кои са най -добрите алтернативи на TinyTask за Mac?

Тъй като TinyTask не’t работи върху Mac, това е’t изненадващо, че разработчиците работят върху донасянето на еднакво вълнуващи преживявания и за потребителите на Mac също. Така че, ако искате да автоматизирате определени задачи с помощта на макро софтуер, има няколко начина за подреждане на нещата.

Наличните алтернативи са доста невероятни, особено когато става въпрос за имитиране на функциите на софтуера TinyTask.

Някои от най -добрите алтернативи на TinyTask са:

 1. Автоматик

TinyTask’S Версия за Mac е автоматик. Този софтуер има почти същите функции и функции като TinyTask, единствената разлика е, че той също работи на Mac. И така, следващия път, когато искате да автоматизирате повтарящите се задачи във вашата система. Наличието на достъп до този софтуер гарантира, че сте спечелили’Не трябва да се ръчно да изпълнявате вашите повтарящи се задачи, спестявайки ви много време и подобрявайки представянето си междувременно междувременно.

Страхотното нещо за автоматиза е неговото удобство. Той се предлага със стотици предварително програмирани действия, които можете директно да внедрите, вместо да се нуждаете от запис и след това да ги изпълнявате поотделно.

2. Сикули

Що се отнася до обсъждането на алтернативите на TinyTask за Mac, Sikuli е доста недооценен вариант. Характеристиките на Sikuli са много по -различни и напреднали в сравнение с другите опции, които срещате. Това е визуална технология, която ви позволява да търсите и след това да автоматизирате графичния потребителски интерфейс, като използвате изображения и записи.

Страхотното нещо за Сикули, което го изпъква от останалите, е неговата гъвкавост. Може само да автоматизира всичко, което виждате на екрана. Също така, можете програмно да контролирате уебсайт, да стартирате настолни приложения и да автоматизирате кликванията и натискането на клавиши и много повече.

3. Бързо сребро

Последно в списъка, който смятаме, че си струва да се спомене, е бързо сребро. Вече е от доста време, което означава, че получавате достъп до безплатен и ефективен инструмент за автоматизация на Mac OS без никакви усложнения.

С характеристиките на Quick Silver потребителите имат пълен контрол върху изпълняването на различни функции на своя Mac без усилие и без никакви задръжки. Също така, те правят вашата ежедневна работа много по -безпроблемно и организират нещо, с което TinyTask е известен с.

Освен тях има няколко други алтернативи за TinyTask за Mac, които според нас си струва да разгледаме. Сред тях, Auto Hot Key е една от онези опции, които бихте могли да’не съжалявам, че се отдадете на. Това е софтуер за автоматизация с отворен код, подобно на TinyTask. Тя позволява на потребителите да автоматизират някои от най -простите задачи без никакви усложнения. Също така, това е кросплатформено приложение.

Е TinyTask достоен инструмент за автоматизация?

Въпреки че TinyTask не’не работете върху Mac, можете’t отрича факта, че това’s Един от водещите софтуер за автоматизация в интернет.

Фактът, че го’S Free and Open Sourced е още едно предимство за този иначе невероятен инструмент. Какво ние’D препоръчвам ви да се уверите, че използвате приложението’s преносимост, което означава, че сте спечелили’не трябва да го изтегляте и инсталирате, за да се насладите на предимствата му.

Всичко това настрана, надяваме се, че тази статия ви дава всички прозрения, от които се нуждаете по отношение на TinyTask и неговата използваемост на MacBook. Въпреки че има определени ограничения, надяваме се, че алтернативите са достатъчни, за да ги приличат.

TinyTask Алтернативи за Mac

Mac алтернативи за TinyTask

Що се отнася до приложенията за автоматизация, TinyTask е едно от имената, които се класират отгоре. Счита се за най -доброто приложение за автоматизация за потребителите на Windows. Тя ви позволява да запишете всичките си клавиатурни удари и движения на мишката, така че можете да ги преиграете по -късно, за да автоматизирате процеса.

Той е безплатен за използване на приложение с много малък размер на файла. За съжаление, това невероятно приложение не е съвместимо с Mac. Въпреки че можете да стартирате приложението на Mac с помощта на виртуална машина, то не е предпочитан метод за всички.

За щастие, много алтернативни приложения са съвместими с Mac. Можете да изтеглите едно от тези приложения, за да отговорите на вашите нужди за автоматизация. Ако не сте сигурни коя алтернатива на TinyTask е надеждна, ние имаме гръб.

В тази публикация сме подбрали някои от най -добрите алтернативи на TinyTask за платформата Mac. Прегледайте отзивите, за да знаете повече за тези приложения.

Съдържание

1. Сикули

Първият ни избор е Sikuli, приложение с отворен код, което ви позволява да автоматизирате всичко, което се показва на вашия екран. Това е удобно за потребителя приложение, което може да се обработва дори от първокласници. Използва GUI компоненти и разпознаване на изображения, за да идентифицира обектите на екрана. С помощта на това приложение можете да автоматизирате GUI взаимодействие чрез екранни снимки. Освен това можете да съхранявате всички уеб елементи вътре в проектите като изображение.

Това приложение е идеално за автоматизиране на флаш обекти. Той също може да механизира Adobe Players и Flash Games и по този начин, което улеснява кодирането с API. Използването на Sikuli идва с няколко предимства. Това е най -добрата алтернатива на TinyTask за автоматизиране на вашия работен процес на Mac.

2. Comindware Tracker

След това имаме Comindware Tracker, който е ефективно приложение за управление на работния процес за потребители на Mac. Използвайки това приложение, можете да оптимизирате, автоматизирате и моделирате бизнес операции. Това е възможно от всички инструменти за управление на работния процес, които са включени в този софтуер. Улеснява оптимизирането на вашите бизнес операции.

Подходящ е за предприятия от всякакви размери. Тя ви дава възможност да управлявате задачи, да свързвате потребители и да обработвате данни, за нула време. Той е разработен, за да улесни работата ви с всички бизнес приложения, които включва. Някои от примерите са управление на заявки, управление на Chai, управление на политиката, съответствие и други. Не на последно място, той осигурява най -добрата съвместна и отдалечена работна инфраструктура.

3. Портия

Portia е много популярна алтернатива на TinyTask. Това е платформа за инвестиционна операция, която води до ефективност чрез оптимизиране на различни операции. С Портия можете да развиете доминиращ подход към вашата работа и да засилите производителността. Хубавото на този софтуер е, че той може да бъде хостван в облака или инсталиран локален.

Динамичните опции за персонализиране с модулен дизайн и отворена архитектура ви позволяват да интегрирате софтуера с различни системи. Именно поради тези функции Portia е предпочитан от потребителите по целия свят. Елиминира ръчната работа с интеграции в реално време с приложения, доставчици на данни и устройства.

4. ATBSWP

Ако търсите минимален макро рекордер, подобен на TinyTask, тогава ATBSWP може да бъде най -добрият избор за вас. Той лесно може да автоматизира функциите на вашето устройство. Използвайки този софтуер, можете да се пощадите от повтарянето на същата задача отново и отново. Тя включва специализирани HOTKEYS за стартиране/спиране на макро записа. Освен това ви позволява да променяте по подразбиране Hotkeys, ако сте доволни от тях.

ATBSWP е проектиран да улесни работата ви. Той автоматизира повтарящите се задачи, така че да не го направите’Не трябва да губите време за изпълнение на маловажни функции. С помощта на това просто приложение можете да запишете всички свои дейности по клавиатура и мишка и да ги играете по -късно, докато изпълнявате същата задача. Подобно на TinyTask, ATBSWP също е преносим, ​​което означава, че можете да го носите на USB устройство. Простият интерфейс ви помага да се съсредоточите само върху записването на движенията на клавиатурата и мишката.

5. Скрапа

Скрапията е предназначена предимно за изстъргване в мрежата, която е написана на езика за програмиране на Python. Тя ви позволява да извличате данни с помощта на API и да обхождате всяка мрежа, която искате. Подобно на TinyTask, Scrapy също е безплатен за използване. Използвайки това приложение, можете да извличате данни от уеб страници.

Друго хубаво нещо за скрап е, че тя може да бъде разгърната с облака. Като алтернатива можете да използвате софтуера, за да хоствате паяците на вашия сървър. Scrapy е универсален софтуер, който е съвместим с няколко платформи, а не само Mac. Освен това ви позволява да включите нови функции по ваше удобство.

6. RunMyProcess

След това в линията имаме RunMyProcess, Nimble Software с нисък код, който насърчава цифровата трансформация за корпоративни приложения. Той включва предварително цифров пакет за автоматизиране на вашите бизнес операции. По този начин не можете само да оптимизирате бизнес процесите си, но също така да засилите производителността.

Това дава възможност на бизнес екосистемите да управляват бизнеса си с лекота. Можете лесно да интегрирате софтуера с различни системи като G-Suite, Salesforce и други. Той се предлага с много цифрови решения, които ви улесняват споделянето на активите и ресурсите, които са от съществено значение за вашия бизнес. Някои от забележителните функции, които си струва да се спомене, са защитните запаси от висок клас, динамичните магазини за данни, контрол на достъпа до свързани системи и IoT интеграции.

7. Quicksilver

Трябва да изберете QuickSilver, ако искате бърза и безплатна алтернатива на TinyTask за вашия Mac. Това е високоефективно приложение, което ви дава силата да управлявате и контролирате вашето устройство. Това ще научи вашите навици, за да улесните работата за вас. Той е пълен с много страхотни функции, които го правят да се откроява от други приложения.

Използвайки това приложение, можете лесно да получите достъп до документи, приложения, музика, контакти и много други. Това също може да ви помогне да разгледате устройството си’s файлова система с помощта на съвпадение на ключови думи. Инструментът за плъзгане и пускане прави управлението на съдържанието просто и лесно. Можете също да инсталирате приставки за взаимодействие с инсталирани приложения на вашия Mac.

8. Автоматик

Много от вас вероятно вече знаят за Automator. Това е едно от най -популярните приложения за автоматизация за потребителите на Mac. Инсталирайки това приложение на вашето устройство, можете да автоматизирате повтарящи се задачи, за да спестите време. За разлика от други приложения за запис на макро, вие не сте’Не е необходимо да се справите със сложното програмиране, докато използвате Automator.

Тя ви позволява да създавате автоматизация, като просто сглобявате индивидуални стъпки в работния процес на автоматизатора. Предлага се със стотици действия, за да улесните работата ви. Използвайки ‘Гледайте ме да правя екшън’ Опция, можете да запишете действие като контролиране на приложение или натискане на бутон. Този записан файл може да бъде възпроизведен по -късно като актьор в работен процес.

9. Действие (и)

Ако искате напълно безплатен софтуер за автоматизация, не търсете повече, защото действието (ите) е това, от което се нуждаете. Това е бърз и ефективен инструмент за автоматизация, който ви позволява да създавате работни процеси за бързо изпълнение на ръчни задачи. За разлика от други подобни приложения, той не’не изискват да познавате скриптовите езици. Можете просто да създадете работен процес за автоматизация, като използвате инструмента за плъзгане и пускане. Това е, което го прави перфектен инструмент за начинаещи.

С действие (и) получавате директен контрол и достъп до голяма функционалност на вашето Mac устройство. Те включват фото издания, управление на файлове, имейли и интернет. Освен това ви позволява да изтегляте допълнителни пакети за действие.

10. Типинатор

С типинатор никога не трябва да повтаряте същите действия. Това е мощен инструмент за автоматизация, който е предназначен за повишаване на производителността и премахване на грешките. Можете да използвате този инструмент, за да въведете вашето име, URL адрес на началната страница, имейл адрес или други фрази.

Typinator може да се използва и за вмъкване на изображения на подпис, лого на компанията и план за местоположение в документи. Когато пишете ръчно, там’е риск от допускане на правописни грешки. Но използването на този инструмент ще ви пощади да се изправите пред подобни проблеми. Тъй като това е удобно за потребителя приложение, всеки може да се справи без усложнения.

11. ytype

ytype е друг чудесен вариант за избор. Това е надежден инструмент за производителност, който е предназначен да подобри вашата способност за писане. Просто въведете няколко знака, за да поставите по -голям блок текст. Можете да използвате този инструмент, за да въведете навсякъде на вашия Mac.

Ако ви е писнало да пишете един и същ имейл адрес, URL или писмо за отговор, ще намерите това приложение за полезно. С помощта на това приложение можете да сложите край на всички такива повтарящи се задачи за писане. Това е безплатно приложение, така че можете да го използвате всичко, което искате, без да плащате пари.

12. Quickeys

И накрая, имаме Quickeys, което ви улеснява използването на вашия Mac. Може да се използва за автоматизиране на различни действия, включително вашите ежедневни дейности. Не само това, но може да се справи и с досадни неща.

Тя ви позволява да автоматизирате устройството си по два начина: преки пътища и съкращения. Първата е колекцията от една или повече стъпки, която изпълнява конкретни задачи, а втората включва думи, които въвеждате, които след това се заменят с по -дълги текстове.

Често задавани въпроси

1. Какво е TinyTask?

TinyTask е един от най -добрите инструменти за автоматизация, налични за потребителите на Windows. Той е в състояние да автоматизира кликванията на мишката и натискането на клавиши. Той има и други функции, като запис, които го правят да се откроява от други приложения за автоматизация. Единственият недостатък е, че TinyTask не е съвместим с Mac.

2. Кои са някои от най -добрите приложения за автоматизация за Mac?

Множество приложения за автоматизация работят с Mac. Някои от най -добрите са сикули, портия, скрап, Quickeys и Typinator. С помощта на тези приложения можете лесно да автоматизирате задачите си на Mac.

3. Е Sikuli приложение с отворен код?

Да, Sikuli е приложение с отворен код, което ви помага да автоматизирате всичко на екрана си. Това е лесно за използване приложение, което използва разпознаване на изображения и компоненти на GUI, за да идентифицира обекти на екрана. Това приложение е идеално за автоматизиране на флаш обекти. То’S най -добрият инструмент за автоматизация на Mac.

4. Заслужава ли си Portia Automation?

Portia е отлично приложение за автоматизация на Mac. Помага ви да повишите производителността, като автоматизирате задачите си. За разлика от други приложения за автоматизация, той може да бъде инсталиран на място или хоствано в облака. Той също така предлага опции за персонализиране и поддържа интеграция с друг софтуер.

Заключение

Досега трябва да имате представа за всички инструменти за автоматизация, достъпни за Mac. Вместо да използвате виртуална машина за стартиране на TinyTask на вашия Mac, можете просто да изтеглите едно от тези споменати приложения и да автоматизирате работния си процес. Повечето от тези приложения са безплатни и лесни за използване. Трябва да изберете този, който е най -подходящ за вас.