За да използвате Windows за възстановяване на файлове от резервно копие на Time Machine

Time Machine е популярно резервно решение за потребителите на Mac, но много потребители на Windows се чудят дали има еквивалентен софтуер за тяхната операционна система. Въпреки че няма официален софтуер за машини за Windows, има алтернативни решения, които предлагат подобна функционалност.

Едно такова решение е Rollback RX, който може да се счита за машина за време на Windows PC. Rollback RX ви позволява да правите снимки на вашата система и да я възстановите в предишно състояние в рамките на секунди. Ето как можете да използвате Rollback RX за възстановяване на файлове от резервно копие на Time Machine:

 1. Инсталирайте Rollback RX на вашия компютър с Windows
 2. Направете снимка на вашата система, преди да направите някакви промени
 3. Ако случайно изтриете файл или трябва да извлечете по -ранна версия, отворете ROLLBACK RX
 4. Разгледайте снимките и намерете файла, който искате да възстановите
 5. Плъзнете и пуснете файла в текущото си състояние на системата

Rollback RX предлага няколко предимства пред традиционните резервни програми. Първо, той ви позволява да възстановите цялата си система, включително системни файлове, икони на работния плот и временни файлове, до предишна снимка. Това означава, че не е нужно да възстановявате целия си компютър, само за да извлечете един файл.

Освен това, Rollback RX изпълнява автоматични ежедневни резервни копия, заемайки по -малко от един процент от вашето задвижващо пространство на моментна снимка. Това гарантира, че винаги имате скорошни резервни копия, без да се нуждаете от ръчна намеса.

В сравнение с Time Machine на Apple, Rollback RX предлага по -голяма гъвкавост и ефективност. Time Machine изисква повече място за архивиране и отнема повече време, за да ги заредите. За разлика от тях, Rollback RX възстановява системата ви бързо и ефективно.

Докато възстановяването на системата на Windows често се сравнява с машината на Time на Apple, тя има ограничения. Windows System възстановява само системните файлове и настройките на регистъра, а не всички данни или файлове. Това може да доведе до конфликти и нерешени проблеми.

Ако търсите най -добрата алтернатива на машината за време на Apple за Windows, Rollback RX е цялостно решение. Той защитава целия ви диск и може да възстанови всичко, а не само системни файлове. Той дори работи в случаите, когато Windows не се зарежда, което ви позволява да възстановявате данни дори след срив на системата.

Ако искате надеждна и ефективна машина за време за вашия компютър с Windows, опитайте RELL RX. Той предлага удобството и спокойствието, които идват с наличието на надеждно резервно решение.

Ключови точки:

1. Rollback RX е алтернатива на Time Machine на Windows PC на Apple Time Machine.

2. Rollback RX ви позволява да правите снимки на вашата система и да я възстановите в предишно състояние в рамките на секунди.

3. За да възстановите файловете от резервно копие на Time Machine, трябва да инсталирате Rollback RX на вашия Windows PC.

4. Rollback RX предлага предимството на възстановяването на цялата ви система, включително системни файлове, икони на работния плот и временни файлове.

5. Rollback RX извършва автоматични ежедневни резервни копия, като гарантира, че винаги имате скорошни резервни копия без ръчна намеса.

6. В сравнение с Time Machine на Apple, Rollback RX предлага по -голяма гъвкавост и ефективност.

7. Възстановяването на системата на Windows е ограничено в способността му да възстановява всички данни и файлове.

8. Rollback RX е цялостна алтернатива на машината на Apple Time за Windows.

9. Rollback RX може да възстанови цялото ви устройство, а не само системни файлове и дори работи в случаите, когато Windows не се зарежда.

10. Ако търсите надеждна и ефективна машина за време за вашия компютър с Windows, опитайте RELL RX.

Въпроси и отговори:

1. Има ли софтуер за машини Time за Windows?

Въпреки че няма официален софтуер за машини за Windows, Rollback RX може да се счита за алтернатива на Windows PC Time Machine.

2. Как работи Rollback Rx?

Rollback RX ви позволява да правите снимки на вашата система и да я възстановите в предишно състояние в рамките на секунди.

3. Може да се върне RX REST файлове от резервно копие на Time Machine?

Да, Rollback RX може да възстанови файловете от архивиране на машината предишно време, като разгледа снимките и изберете желания файл за възстановяване.

4. Какви са предимствата на Rollback Rx пред традиционните резервни комунални услуги?

Rollback RX ви позволява да възстановите цялата си система, включително системни файлове, икони на работния плот и временни файлове, до предишна снимка. Освен това извършва автоматични ежедневни резервни копия, заемайки минимално пространство за задвижване.

5. Как Rollback RX се сравнява с Time Machine на Apple?

Rollback RX предлага по -голяма гъвкавост и ефективност в сравнение с машината на Apple Time. Той възстановява вашата система бързо и ефективно, с минимални изисквания за пространство за архивиране.

6. Какви ограничения има възстановяването на системата на Windows?

Windows System възстановява само системните файлове и настройките на регистъра, а не всички данни или файлове. Това може да доведе до нерешени въпроси и конфликти.

7. Може ли да отмени RX да възстанови данните след срив на системата?

Да, Rollback RX може да възстанови данни след срив на системата, дори ако Windows не се зарежда. Тя ви позволява да получите достъп до снимки и да възстановявате данни преди настъпилата катастрофа.

8. Е ROLLBACK RX, подходящ за редовни ежедневни архиви?

Да, Rollback RX е подходящ за редовни ежедневни резервни копия. Той извършва автоматични ежедневни резервни копия, като гарантира, че винаги имате скорошни резервни копия, без да е необходимо ръчна намеса.

9. Колко пространство вземат Rollback RX Snapshots?

Rollback RX Snapshots заемат по -малко от един процент от вашето задвижващо пространство на моментна снимка. Това гарантира, че имате достатъчно място за архивиране, без да жертвате капацитет за съхранение.

10. Може ли да се осъществи достъп до ROLLBACK RX, дори ако Windows не се зарежда?

Да, Rollback RX седи под прозорците и може да бъде достъп до зареждането на Windows. Можете да получите достъп до Rollback RX, като натиснете клавиша за дома, като ви позволява да създавате нови снимки или да изпълнявате ролки, дори ако Windows не функционира правилно.

11. Rollback RX работи ли с всички версии на Windows?

Да, Rollback RX е съвместим с всички версии на Windows, включително Windows 10, Windows 8, Windows 7 и Windows XP.

12. Е лесен за инсталиране и използване на Rollback Rx?

Да, Rollback RX е лесен за инсталиране и използване. Просто изтеглете и инсталирайте софтуера и можете да започнете да правите снимки и да възстановите системата си в рамките на секунди.

13. Може да се използва RX RX в бизнес среда?

Да, Rollback RX предлага сървърно издание, което е предназначено за OS на Windows Server и MS Multipoint Server. Може да се използва в бизнес среди за защита и възстановяване на критичните системи.

14. Ще повлияе ли RX RX, ще повлияе на производителността на моя компютър?

Rollback RX е проектиран да има минимално влияние върху работата на вашия компютър. Той работи на заден план и изисква системни ресурси само при правене на снимки или извършване на връщане.

15. Как мога да получа Rollback Rx за моя компютър с Windows?

Можете да изтеглите Rollback RX от официалния уебсайт и да го инсталирате на вашия компютър с Windows. Софтуерът предлага безплатен пробен период, който ви позволява да оценявате неговите характеристики и функционалност.

Как да използвате Windows за възстановяване на файлове от резервно копие на Time Machine

Потребителите намират машината Time по -за предпочитане, докато сравняват историята на файловете на Windows 10 спрямо времето на времето в лекота на използване. Той просто се нуждае от три прости стъпки за създаване на архиви в сравнение с историята на файловете, което се нуждае от повече време и усилия.

Работи ли Time Machine на Windows

 • Професионално издание
  • Rollback RX ™ е машината за незабавно време за вашия компютър. Възстановете машината си за секунди.
  • Rollback RX ™ Server Edition е предназначен за Windows Server OS’S и MS многоточков сървър
  • Безплатен софтуер
   • Проектиран за изчислителни среди за обществен достъп като училища, компютърни лаборатории, павилиони и т.н.
   • Предотвратяване на всички и всички промени, направени на вашето устройство (и), като правят тези компютър’S Брупово -устойчиво и нечупливо
   • Близо
    • Drive Cloner Rx
     • Drive Cloner RX е помощна програма за възстановяване на метали, която дава възможност на професионалистите лесно да извършват системни архиви, изображения и помощ при внедряване.
      • Малък клас
       • Оптимизиран за малки среди в класната стая за проста инсталация и конфигурация
       • Преподаване и мониторинг на класната стая, специално проектирани за К-12 и висше образование
       • Разширена версия на Net Control 2 продукти за управление на класната стая, предназначени за големи мрежи

       Има ли софтуер за машини Time за Windows?

       Наистина трябва да знаете какво да търсите, когато търсите приложение за тип машина за вашата компютърна система. Има много решения, които твърдят, че са най -добрата машина на Windows Time, но има голямо разграничение между това да бъде традиционна помощна програма за архивиране и действителна машина за време за Windows.

       Какви са основните разлики?

       Скорост – както процесът на правене на моментна снимка, така и възстановяване до моментна снимка, трябва да бъде в рамките на секунди.

       Изчерпателно – цялото съдържание на устройството трябва да бъде възстановено, тъй като е било 100% към момента на снимката

       Позволявам’s първи поглед на няколко решения, които са налични в момента, които се отнасят, са посочени като “Машина на времето” решения.

       Apple’s машина за време

       Красивото нещо при използването на Apple’S iMacs е тяхната вградена помощна помощна програма. То’S като предпазно одеяло, което ви позволява по -безгрижно изчислително изживяване. За непознатите с него Time Machine ви позволява да възстановите компютрите си от резервно копие. За потребителите на компютри мнозина биха си помислили за възстановяване на системата на Windows за най -близката алтернатива на Apple’s машина за време. Но възстановяването на системата на Windows е добре само за възстановяване на системните файлове на Windows.

       Има машина за време на Windows PC

       Не много хора са наясно, въпреки че има превъзходна алтернатива на Time Machin. За потребителите на компютри, Rollback RX е най-близкото за функционалност на машината на Time, което се предлага с Apple’S Macs.

       Първо, можете да използвате Rollback RX като нулиране на пълната система до точния момент във времето, когато тази снимка е направена (точно до TEMP файловете и иконите на вашия работен плот). Ако трябва да изтриете файл случайно или ако файл се повреди и бихте искали да върнете този файл от по -ранна снимка, имате нужда’T върнете целия си компютър.

       Вместо това просто разгледайте всички файлове, като проучите моментна снимка и просто плъзнете и пуснете всеки файл или папка’D харесва текущото ви състояние на системата.

       С Apple Time Machine там’s Компромис между пространството и колко дълго време машината може да запази резервните си копия. Също така отнема малко време, за да заредите едно от тези резервни копия на машината на времето. За повечето съвестни потребители на Apple или PC, които изобщо си правят труда да правят резервни копия, това’е досадна, но необходима работа. То’S също се третира като последна срока за това ‘Веднъж в синя луна’ случай, в който случайно изтривате важен файл или претърпявате катастрофална инфекция с вируса.

       Сега, представете си, ако ежедневно резервно копие на всички данни на вашия твърд диск може да се извършва автоматично всеки път, когато стартирате вашата машина. Точно това прави Rollback RX.

       По подразбиране Rollback RX прави моментна снимка при първата обувка за деня. Всяка моментна снимка на RX RX заема само по -малко от един процент от пространството на вашето задвижване.

       Apple’s Времеви машини срещу Windows System Възстановяване

       Apple’S Time Machine за възстановяване на системата Mac и Windows (известен също като Windows Reset и опресняване на Windows 8) Споделете много прилики. Първо, както Time Machine, така и Windows Reset и Refresh са проектирани за бързо възстановяване на съответните си системни файлове на операционните системи и настройките на регистъра. Въпреки това никога не се постига цялостно връщане, тъй като не всички данни или файлове са възстановени. Това обикновено причинява конфликти и повече проблеми, че проблемите са предназначени да предпазват потребителите от.

       Коя е най -добрата алтернатива на Apple’S Time Machine, но за Windows?

       Rollback RX е цялостно решение на PC Time, което защитава цялото съдържание на вашето устройство. Той бързо възстановява всичко, а не само системните файлове. Освен това, ако изпитате синия екран на смъртта (BSOD) или ако Windows не зарежда Rollback RX, все още може да спаси машината.

       Тъй като Rollback RX седи под Windows, до него се осъществява достъп до зареждането на Windows чрез натискане на дома (по подразбиране HOTEKE). След като влезете в под-конзола ROLLBACK RX, можете да създадете нова снимка и/или връщане. Освен това можете да възстановите всички данни до втория от срива на системата. С възстановяването на системата на Windows, ако Windows не може да се зареди, възстановяването на системата няма да бъде достъпно.

       Как да използвате Windows за възстановяване на файлове от резервно копие на Time Machine

       От доста време Time Machine е приложението за архивиране на повечето потребители на Mac. То’Сърцето на моята лична резервна система и знам, че мога да възстановя файловете си бързо, ако моят mac’S Drive някога се проваля ме кара да се чувствам в безопасност.

       Но какво ще стане, ако не беше’t просто задвижването, което се провали, но вашият Mac, който се отказа от призрака? Освен ако не сте’По желание да се спуснете до местен дистрибутор на MAC и да вземете каквото и да е Mac на рафта, вероятно ще ви отнеме известно време, за да изберете нов Mac и да го изпратите до вас (или в местния магазин). В същия смисъл, поправянето на вашия Mac също може да се окаже дълго чакане. Междувременно как да получите достъп до файловете, от които се нуждаете веднага?

       Има няколко начина за получаване на достъп до вашите файлове за резервно копие на Time Machine, в зависимост от компютъра, който вие’ще използвам във междинния. Ако имате достъп до Mac, процесът е доста прост. Просто включете устройството си за Time Machine в наличния Mac, щракнете върху опцията Елемент на лентата на менюто на времето и изберете Преглед на други резервни дискове.

       Ако вашият временен компютър е компютър с Windows, процесът е малко по -ангажиран.

       Ние’Ще разгледате най-лошия сценарий, който е да има Windows компютър да бъде единствената опция. И не, не’t означава използването на компютър е най -лошото нещо. То’просто това, тъй като там’s Няма версия на Time Machine, която работи на Windows, трябва да сте малко креативни, за да получите достъп до вашите резервни копия.

       Достъп до резервни копия на Time Machine от компютър с Windows
       Ние’Ще започнете този процес с предположение: Вашата архивиране на Time Machine беше на външно устройство, което беше свързано с вашия Mac чрез един от многото аромати на USB. Ако вместо това вие’Използвайки външен гръмотевица, проверете корпуса, за да видите дали има USB порт; Много заграждения Thunderbolt поддържат както USB, така и Thunderbolt.

       Изключете вашия компютър и след това свържете машината на времето, външна към компютъра чрез USB.

       Включете както външното устройство, така и на компютъра.

       Как да получите достъп до HFS+ файлова система от компютър
       Вие’Ще забележа, че нищо не се случва; тоест, машинното устройство на времето не е’t се появяват на компютъра. Че’s, защото Windows е на първо място за достъп до дискове, форматирани с помощта на Mac’S HFS+ файлова система. Можете обаче да използвате приложения на трети страни, които предоставят поддръжка за HFS+ като:

       • MacDrive: Mediafour’S MacDrive е приложение, което ви позволява да монтирате, четете и пишете на HFS+ Drives на компютър с Windows. MacDrive включва собствено приложение за гледане на Mac Drives, но също така работи на заден план, за да позволи на Windows Explorer и други местни приложения за Windows да имат достъп до вашите Mac форматирани дискове.

       HFS+ за Windows и MacDrive са търговски приложения, въпреки че предлагат краткосрочни демонстрации, които могат да се използват за прехвърляне на няколко от най-необходимите ви Mac файлове. Те осигуряват най -добрата интеграция на файловата система HFS+ за Windows, а те не са’не изискват инсталирането на среда за изпълнение на Java, за да работи.

       След като изберете и инсталирате една от изброените по -горе помощни програми на файловата система, вие’Ще мога да монтирате машинното си устройство на времето на вашия компютър с Windows, сякаш е просто още едно външно устройство.

       Hfsexplorer използва собствено приложение Hfsexplorer, което имитира приложението Windows Explorer, с няколко допълнителни стъпки за ръчно зареждане на Mac външни устройства, така че да могат да бъдат прегледани в приложението.

       Можете да намерите подробности за използването на приложението HFSEXPLORER и зареждане на файлови системи от HFSexPlorer връзката по -горе.

       Както HFS+ за Windows, така и MacDrive ви позволяват да използвате Windows Explorer за достъп до устройството на машината на времето без никакви специални стъпки; Машинното устройство Time ще бъде автоматично монтирано в Windows Explorer.

       Възстановяване на файлове от резервното копие на вашата Time Machine
       След като вашето машинно устройство е монтирано на вашия компютър с Windows, вие’Ще намеря организацията на файловете доста проста, оставяйки ви лесно да се потопите през папките, за да извлечете необходимия документ.

       Започвайки от най -високото ниво на машинното устройство на времето, отворете архивирането.BackupDB папка.

       В рамките на резервните копия.Папка за резервно копие, вие’Ще намеря папки за всеки Mac, който използваше устройството за архивиране. За повечето от нас това ще бъде една папка с нашия Mac’s име; В моя случай имам една папка на име Том’s iMac. Но можете да видите множество папки, ако подкрепяте няколко Macs на едно и също време на машинно устройство.

       Отворете папката с вашия Mac’s име.

       В зависимост от това колко големи са вашите резервни копия, може да отнеме малко време, за да могат Windows да попълнят прозореца на Explorer; Така че, бъдете търпеливи. В крайна сметка вие’Ще видя колекция от папки, използвайки датата и часа като техните имена. Ще има и една папка, всъщност символична връзка (папка с малка стрелка в долния ъгъл), наречена най -новата.

       Бакшиш: Кликнете върху полето за модифицирано дата в Windows Explorer, за да сортирате по дата. Когато Chevron малко над думите датата на модифициране сочи надолу, файловете и папките ще бъдат сортирани с най -новите отгоре.

       Ако искате да получите достъп до текущата версия на архивиран файл, отворете папката с име най -новата. Ако ти’Използвайки Hfsexplorer, може да ви попита дали искате да следвате символични връзки, докато извличате. Щракнете върху бутона „Да“, за да се уверите, че пълният файл е копиран, когато извършите извличане с приложението. Windows Explorer правилно ще следва връзки, без да е необходимо да има набор от предпочитания.

       Бакшиш: Когато се опитате да отворите най -новия пряк път, ако получите съобщение, което папка може’Не можете да намерите, можете да заобиколите проблема, като просто отворите папката с най -новата дата. Ако сте използвали върха по -горе, за да сортирате по дата, папката, която искате да отворите, ще бъде в или в горната част на списъка. Просто се уверете, че има най -новата печат за дата и час.

       Ако искате да възстановите по -стара версия на файл, можете да го направите, като изберете една от папките, посочени с печат за дата и час, който съответства на времевата рамка’търся.

       Без значение коя папка отваряте, най -новата или по -стара папка, вие’Ще видя една или повече папки, съответстващи на дисковете на вашия Mac, които подкрепяхте. В много случаи ще има само един; Вашето стартиращо устройство, което обикновено се казва Macintosh HD, въпреки че може да има някакво име, в зависимост от това как сте персонализирали вашия Mac.

       Отворете папката Startup Drive.

       Вие’Ще видя множество файлове и папки, които репликират организацията на вашия Mac’S стартиращо устройство. За да намерите документите си, отворете следната папка:

       Потребители, YourHomeFolder, където YourHomeFolder е името на вашия потребителски акаунт на вашия Mac. Например, моята е потребители/tnelson.

       Ето ти’Ще намеря всички файлове и папки, които обикновено се намират във вашия Mac’S Начална папка. Можете да навигирате оттук, за да намерите конкретни файлове, от които се нуждаете.

       Използване на вашите Mac файлове на вашия компютър
       Ако ти’Използвайки HFS+ за Windows или MacDrive, можете да работите с MAC файловете, така че да са родни PC файлове. Можете да ги отворите в различни приложения на Windows и да се възползвате от тяхното съдържание. Като пример трябва да можете да отворите Word файл в Microsoft Word, текстов файл във всеки текстов редактор, електронни таблици в приложения за електронни таблици; получавате идеята. Ще има някои документи, които нямат еквивалентно приложение, които да могат да ги отворят в Windows. Все още можете да премествате тези файлове наоколо и да ги копирате на друго устройство, като USB флаш устройство, форматирано с FAT32 или Exfat, които могат да се използват на Macs, Windows и Linux, където вероятно можете да намерите приложение, което може да работи с тях.

       Ако отворите документ в приложението на Windows и след това го запазите, той ще бъде запазен в родния формат на приложението. И така, този документ на Mac Word ще се превърне в документ на Windows Word. Запазването на файла на устройство, форматирано с NTFS, ще запази файла във формата на NTFS. Можете’Не препоръчвам да го запазите на всяко място в резервните копия.BackupDB папка. Вместо това запазете файла на най -високото ниво на устройството на машината на времето. Спестяване навсякъде в резервните копия.Папката BackupDB може да доведе до корупция на базата данни на машината Time.

       Ако ти’Използване на HFSexPlorer за достъп до вашите документи на Time Machine, първо трябва да извлечете файловете, с които искате да работите, до устройство на Windows. Подробности за процеса на извличане са достъпни във връзката към Hfsexplorer, по -горе.

       Преместване на файлове обратно към вашия Mac
       Ако ти’реши да продължи да използва компютъра, след това вие’Re All Set; Просто копирайте файловете, от които се нуждаете от устройството на Time Machine до вашия компютър. Ако някога имате нужда от файл или два, които сте забравили да копирате, можете просто да свържете резервното копие на машината на времето и да повторите процеса по -горе.

       Ако ти’Използвайки само компютъра временно, можете да се възползвате от устройството на машината на времето, както и HFS+ за Windows или MacDrive, за да копирате файловете с документи, от които. За съжаление, Hfsexplorer може’t Напишете на HFS+ дискове; може да чете само техните данни.

       Помня! Не пишете никакви данни на резервните копия.BackupDB папка на машинното устройство на времето. Вместо това просто запазете файловете на най -високото ниво на устройството.

       Как да получите достъп и възстановяване на файлове за архивиране на Time Machine на Windows

       Incogni - премахнете перосоналната информация от интернет

       Резервните копия на Time Machine са мощна и полезна функция, която всеки потребител на Apple предпочита да осигури своите лични и професионални данни. Като разработчик, аз редовно ангажирам кода си на Bitbucket за архивиране и за защита на личните файлове и спомени; Използвам резервно копие на Time Machine всяка седмица. Ще свържа своя 1 TB WD паспорт външен твърд диск до Mac и той създава най -новото архивиране всеки път. Всичко изглежда добре отвън, но истинският проблем започва, когато искате Достъп до резервни копия на машината на времето на компютър или лаптоп. Наскоро моят MacBook Pro отказа да се включи дори след Pram, NVRAM и SMC Reset, а аз преминах на лаптоп на Windows, докато не бъде ремонтиран.

       Incogni - премахнете перосоналната информация от интернет

       Когато се опитах да свържа външния си твърд диск, Windows не успя да го открие Тъй като MAC форматира твърдия диск във формат HFS+, докато създава резервно копие на машината за първи път. За съжаление, Windows поддържа само NTFS и FAT32 файлови системи и не може да открие Mac форматирани твърди дискове и изображения на дискове. Единственият начин да свържете резервното устройство за резервно устройство на Time Machine към Windows е чрез форматирането му във всеки от поддържаната от Windows файлова система. Но форматирането ще изтрие за постоянно резервно копие на машините за всички времена, а ние не го правим’не искам да направя това.

       По друг начин Възстановяване на резервни копия на машини за време на Windows използва всички инструменти на трети страни, които могат да четат HFS, HFS+и HFSX файлови системи. За щастие има малко такива инструменти на пазара, докато някои от тях идват с цена. Windows и OS X са две различни платформи, технически можем да преглеждаме само всички резервни копия на машините и неговите файлове, използвайки тези инструменти, но не можем да възстановим настройките или приложенията. Можете обаче да експортирате всичките си файлове от резервни копия на Time Machine в Windows ръчно със софтуерните програми, които могат да четат дискове, форматирани в HFS+ файлове система.

       Копиране на Time Machine Резервно копие в Windows

       HFS Explorer От Cotacombae (Open Souce. Намерете изходния код тук) и HFS+ за Windows От Paragon са два популярни софтуерни програми за Windows за четене на HFS, HFS+ и HFSX файлове системи. Първият е безплатен инструмент с основен потребителски интерфейс, но изисква Java, докато вторият е по -напреднал HFS+ четец с богатия интерфейс, но се предлага с ценови маркер. Въпреки това, HFS+ за Windows предлага 7-дневна безплатна пробна версия, която е напълно достатъчно за тестване и разбиране на софтуера. И двата инструмента имат своите плюсове и минуси – трябва да изберете един от избора си.

       Ако искате да възстановявате често архивиране на машини в Windows и Don’не искам да инсталирате Java на вашето устройство, след това HFS+ за Windows е най -добрият вариант за вас. Но плащането за нещо, което идва безплатно, не’t има смисъл. И така, ние’Ще отида с безплатното решение, използвайки HFS Explorer с единствения недостатък на инсталирането на Java.

       Това решение за разглеждане на резервните копия на Time Machine на Windows работи на всички популярни версии, включително Windows 10, Windows 8, Windows 7 и дори на Windows XP.

       1. Изтеглете Java и задайте променливата на пътя

       За да използвате HFS Explorer, първо трябва да изтеглите Java и да го инсталирате на вашето устройство. След като инсталирате Java, вие също трябва да зададете правилно Java пътеката, за да уведомите вашите прозорци къде е инсталирана в момента java. За да зададете пътя, трябва да се отворите Променливи на околната среда под Разширени настройки на Моя компютър и създайте a път променлива под Потребителски променливи.

       За да потвърдите дали сте инсталирали и конфигурирали Java правилно, въведете Javac в командния ред и той отпечатва изхода, както е показано в изображението по -долу.

       Въведете Javac в командния ред

       2. Свържете твърдия диск към вашия Windows PC/Laptop

       Първата стъпка за достъп до резервни файлове за резервно копие на Time Machine е свързването на вашия Mac форматиран твърд диск към вашата машина на Windows с помощта на USB кабела. Може да се наложи да използвате адаптери, в случай че вашите твърди дискове идват с кабел Thunderbolt, който е много отзад.

       Свържете Mac форматирания твърд диск към Windows с помощта на USB

       Както вече знаем, Windows няма да разпознае твърдия диск, тъй като е HFS+ форматирано устройство. Ако не’Не знам, вашият Mac може да чете файлови системи на Windows (NTFS/FAT32), но вашата машина на Windows не може да чете файловите системи на OS X (HFS/HFS+HFSX).

       WD 1TB Blue USB 3.0 Моят паспорт преносим външен твърд диск (wdbynn0010bbl-wesn)

       Ограничена оферта

       История на файловете на Windows 10 срещу Time Machine: Кой да изберете?

       Двата мощни инструмента за история на файловете, предлагани от Windows & Mac, имат много да предложат на потребителите. За да знаете повече за Windows 10 история на файловете срещу Time Machine, прочетете нататък!

       Поддържайте Windows 11/10/8/7

       100% защитен

       Актуализирано от Дейзи на 22 февруари 2023 г

       Написано от Жан

       Избухването винаги се изисква като най -основен метод за възстановяване на данни. История на файловете на Windows 10 срещу Time Machine е най -добрата опция за архивиране за потребители на Windows и MacOS. При постепенно архивиране историята на файловете подкрепя файлове в библиотеки към отделен източник на съхранение, като външно устройство или мрежов дял. Резервният софтуер на Apple, Time Machine, е надежден и лесен за използване. Той може да направи резервно копие на всичко, включително файлове, документи, настройки, инсталирани приложения и т.н.

       Историята подкрепя файловете в библиотеките

       Запазете историята на файловете

       Поддържайте Windows 11/10/8/7

       Windows 10 История на файловете срещу Time Machine: Лесна употреба

       И MacOS, и Windows са отлични софтуерни пакети, но ние обсъждаме История на файловете на Windows 10 срещу Time Machine. Time Machine царува върховно, докато Windows се изкачва винаги, когато става въпрос за лесни и практични резервни копия за мнозинството. В резултат на това много жизненоважна информация е в опасност.

       Свързването на външен диск, насочване на машината за време към него и включването на услугата са трите основни стъпки за настройване на резервно копие на Time Machine. Докато инструментът за архивиране на Windows се нуждае от няколко стъпки за създаване на резервни копия. Първият проблем със софтуера за архивиране на Windows е неговото име и историята на търсенето не изглежда свързана с архивиране.

       Въпреки това, когато искаме да създадем архивиране с помощта на историята на файловете на Windows 10, ще трябва да търсим настройките на файловете и да изберем устройството, където и да искаме да архивираме архивиране. Тогава ще активираме историята на файловете да създадат архивирането.

       Потребителите намират машината Time по -за предпочитане, докато сравняват историята на файловете на Windows 10 спрямо времето на времето в лекота на използване. Той просто се нуждае от три прости стъпки за създаване на архиви в сравнение с историята на файловете, което се нуждае от повече време и усилия.

       Windows 10 История на файловете срещу Time Machine: Ефективност на архивиране

       Можете да добавите допълнителни директории, които да бъдат подкрепени или да пропуснете конкретни папки чрез историята на файловете. Само файлове/папки в дефинирани места са подкрепени в историята на файловете на Windows 10. От друга страна, Time Machine може да архивира всичко друго освен дяла на лагера.

       Минимализъм на Time Machine и стратегия за резервно копие-всичко, с изключение на дяла на Boot Camp, не налага никакви потребителски решения. Междувременно различните процедури, сложни настройки и ИТ ориентирана перспектива на софтуера за архивиране на Windows ви оставят да се чудите дали сте направили всичко правилно.

       Ефективност на резервно копие

       Историята на файловете запазва по -ранни версии на вашите документи на външен диск, за да можете да се върнете през времето. След като историята на файловете бъде конфигурирана, архивирането се извършва автоматично. Ако направите куп модификации на файлове за кратко време, може да искате да увеличите процента на архивиране от стандарта на всеки час. Ако работите с огромни файлове, може да пожелаете да коригирате периода на задържане на архивиране.

       Подобно на историята на файловете на Windows, Time Machine прави снимки на данни и ги запазва на външно твърд диск. Той прави цялостно резервно копие на вашия твърд диск, включително системните директории и операционната система. Ако не искате определени папки да бъдат архивирани, можете да преминете върху системните предпочитания, да изберете Time Machine.

       След това изберете алтернативата на опциите, за да премахнете папките от подкрепените опции. Следователно, когато сравнявате История на файловете на Windows 10 срещу Time Machine, Машината Time се представя по -добре при архивиране на ефективността. Получавате множество полезни избора на архивиране през Time Machine.

       Windows 10 История на файловете срещу Time Machine: Шанс за възстановяване

       Историята на файловете е подобна на машината на времето, но е по -трудно да се работи. Потребителите не могат да използват историята на файловете на Windows 10 за възстановяване при бедствия в сравнение с Time Machine. Това обаче е толкова просто, колкото сканирането на времевата линия за възстановяване от машината на времето. Възможно е също да се използва резервно копие на Time Machine за възстановяване от бедствие или за репликиране на вашата MAC система на друга машина. Можете да получите достъп до резервните си машини на Time Machine по два начина: директно от Time Machine или чрез съвместимо приложение.

       шанс на възстановяване

       Можете да получите достъп до архивите си данни по различни начини в Windows. Може да стигнете до тях чрез историята на файловете на Windows. Можете също така да отидете направо в историята на файла, за да търсите и възстановите пълната си резервна библиотека. Ако искате да видите всичко, което сте подкрепили с времето, или ако не сте сигурни къде е документ или файл, историята на файловете е начинът да отидете.

       В обобщение, операционната система не може да бъде подкрепена с помощта на историята на файловете, но машината на времето може да изпълнява тази задача. В резултат на това, ако вашата машина разработи проблеми и умре, архивирането на историята на файловете ще бъде безсмислено. От друга страна, Time Machine може да архивира операционната система и да я възстанови, без да я инсталира отново. И така, можем да кажем това сред История на файловете на Windows 10 срещу Time Machine, Time Machine предлага най -добрите опции за възстановяване, на които да разчитате.

       Кой е най -добрият софтуер за архивиране на машината за Windows?

       Когато сравняваме историята на файловете на Windows 10 срещу Time Machine, открихме, че използването на историята на файловете за цялостно архивиране на PC има няколко недостатъка. Освен това, разбирайки многобройните предимства на Time Machine, потребителите на Windows могат да търсят програма, подобна на Time Machine. За съжаление, Time Machine е съвместим само с операционната система MacOS на Apple.

       Софтуер за архивиране на Time Machine

       Потребителите, работещи с Windows 10/8/7, ще намерят, че софтуерът като Time Machine е от съществено значение за запазването на техните компютри. И така, коя е най-голямата алтернатива на базата на Windows на машината на Apple Time? Software Software е решението на този проблем.

       Easeus TODO Backup е цялостна система за архивиране на данни за операционната система Windows, чудесна алтернатива на машината на Time. Подходящ е с практически всички версии на Windows. Можете да използвате тази наистина полезна програма, за да се архивирате бързо и да възстановите вашите изображения, музика, документи, филми и други важни данни, независимо от твърди дискове или дялове.

       Поддържайте Windows 11/10/8/7

       Имате възможност да изберете вида на архивирането, което искате от различни доставчици на резервни копия, както и да управлявате вашите данни чрез интелигентната резервна интегрирана функция. Той ще произвежда автоматично архивиране на свежи данни за променени файлове, които вече са подкрепени. Приложението за архивиране на Windows Windows не гарантира загуба на данни, дори ако не успеете да архивирате променените си данни ръчно.

       Заключение

       Ще приключим с тази публикация с надеждата, че сте открили фантастична подмяна на машина за време за вашето устройство Windows. Уверете се, че имате резервно копие на вашата система, файлове и данни, така че да не се сблъскате с загуба на данни. Easeustodo Backup е най -добрият алтернативен софтуер за архивиране за потребителите на Windows, които искат да избегнат загуба на данни поради каквато и да е причина.