Apple Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер

Хейо Чабиг
Мисля, че и двата адаптер/ кабел са грешен начин. Трябва да вляза в лаптопа с TB2 и да свържа кабел TB3/ USB3 към това.
Което поставя въпроса, има ли кабел, който е USB от страна на Exhd и TB2 от другата??
Моята стара дантела има кабел, прикрепен с TB2 Connecter!

Резюме:

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) към Adapter Thunderbolt 2 е двупосочен адаптер, който ви позволява да свържете устройства Thunderbolt и Thunderbolt 2 към Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 порта на вашия Mac. Може да се използва и за свързване на дисплеи с активиран Thunderbolt към вашия Mac. Въпреки това, той не поддържа дисплеи на DisplayPort като Cinema Display на Apple LED или Displayport на трети страни и Mini Displayport Displays.

Ключови точки:

 1. Apple Thunderbolt 3 (USB-C) към Adapter Thunderbolt 2 е на цена от $ 49.99 USD.
 2. Адаптерът ви позволява да свържете устройства Thunderbolt и Thunderbolt 2 към Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 порта на вашия Mac.
 3. Можете също да използвате адаптера за свързване на дисплеи с активиран Thunderbolt към вашия Mac, но за дисплея на Apple Thunderbolt е необходим източник на захранване.
 4. Адаптерът не поддържа дисплеи на дисплей като дисплей на Apple Led Cinema или трети страни Displayport и Mini Displayport Displays.
 5. Когато връщате артикул, моля, донесете оригиналната разписка и се уверете, че артикулът е преопакован с всички кабели, адаптери и документация.
 6. 20% такса за възстановяване е приложима за всички отворени артикули, освен ако не са дефектни.
 7. Невъзвръщаемите артикули включват специални поръчки, повредени/злоупотребявани артикули, артикули за обслужване/обучение и отворен софтуер.
 8. Ако сте взели покупката си в магазина, върнете артикула в съответния магазин. Ако ви беше изпратено, свържете се с [email protected] за иницииране на процеса на връщане.
 9. Възстановяването ще бъде издадено след инспектирането и одобрението на върнатия артикул.
 10. За всякакви запитвания за връщане, свържете се с [email protected].

Въпроси и отговори:

 1. Мога ли да използвам Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер за свързване на Thunderbolt 2 устройства към моя Mac с Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 порта?
 2. Да, адаптерът ви позволява да свържете устройства Thunderbolt и Thunderbolt 2 към Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 порта на вашия Mac.

 3. Мога ли да използвам адаптера за свързване на дисплеи с активиран Thunderbolt?
 4. Да, можете да използвате адаптера, за да свържете дисплеи с активиран Thunderbolt, като дисплея на Apple Thunderbolt и LG Thunderbolt 2 Displays към Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 порта на вашия Mac.

 5. Дисплейът на поддръжката на адаптера се показва?
 6. Не, адаптерът не поддържа дисплеи на Displayport като дисплей на Cinema LED или трети страни Displayport и Mini Displayport Displays.

 7. Каква е цената на Apple Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер?
 8. Редовната цена на адаптера е 49 долара.99 USD.

 9. Има ли отстъпки за адаптера?
 10. Не, в момента няма отстъпки в адаптера.

 11. Каква е политиката за връщане на адаптера?
 12. Политиката за връщане гласи, че имате 14 календарни дни, за да върнете артикул от датата на покупката. Въпреки това, марковите артикули трябва да бъдат върнати в рамките на 5 календарни дни. Моля, уверете се, че артикулът е преопакован с всички включени шнурове, адаптери и документация. Има 20% такса за възстановяване за всички отворени артикули, освен ако не са дефектни. Невъзвръщаемите артикули включват специални поръчки, повредени/злоупотребявани артикули, артикули за обслужване/обучение и отворен софтуер. MacExperience си запазва правото да откаже всякаква възвръщаемост.

 13. Къде да върна елемента?
 14. Ако сте взели покупката си в магазина, върнете артикула в съответния магазин. Ако ви беше изпратено, свържете се с [email protected] за иницииране на процеса на връщане.

 15. Колко време ще отнеме получаването на възстановяване?
 16. След като връщането ви бъде получено и инспектирано, ще бъдете уведомени, ако възстановяването е одобрено или не. Ако бъде одобрено, възстановяването ще бъде автоматично издадено на първоначалния ви начин на плащане. Моля, обърнете внимание, че може да отнеме известно време на вашата банка или компания за кредитни карти да обработва и публикува възстановяването.

 17. Мога ли да се свържа с MacExperience за всякакви въпроси, свързани с връщането?
 18. Да, можете да се свържете с macexperience в i[email protected] за всякакви въпроси, свързани с връщането.

 19. Дали Thunderbolt 3 (USB-C) към Adapter Thunderbolt 2 идва с гаранция?
 20. Информацията за гаранцията за адаптера не се споменава в предоставения текст.

 21. Мога ли да използвам адаптера, за да свържа външния си твърд диск с USB връзка към моя Mac?
 22. Не, адаптерът Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 е специално проектиран за свързване на устройства Thunderbolt и Thunderbolt 2 към Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 порта. Той не поддържа свързване на USB устройства към портовете Thunderbolt.

 23. Съвместим ли е адаптерът с MacOS Sierra или по -нова версия?
 24. Да, адаптерът е съвместим с MacOS Sierra или по -нова версия.

 25. Възможно ли е да свържете Thunderbolt 3 устройства към Mac с портове Thunderbolt или Thunderbolt 2, използвайки адаптера?
 26. Да, Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер е двупосочен и може да се използва за свързване на 3-те устройства на Thunderbolt към Mac с Thunderbolt или Thunderbolt 2.

 27. Мога ли да използвам адаптера с моя дисплей на Apple Thunderbolt?
 28. Да, можете да използвате адаптера с дисплей на Apple Thunderbolt, но е необходим източник на захранване, тъй като дисплеят не осигурява мощност чрез адаптера.

 29. Какви устройства мога да се свържа с Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 порта на моя Mac, използвайки адаптера?
 30. Можете да свържете устройства Thunderbolt и Thunderbolt 2, дисплеи с активирани Thunderbolt и други устройства Thunderbolt 3 към Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 портове на вашия Mac, използвайки адаптера.

 31. Има ли някакви ограничения за използването на Thunderbolt 3 (USB-C) на Thunderbolt 2 адаптер?
 32. Адаптерът не поддържа дисплеи на Displayport и не може да се използва с дисплей на кино LED или трети страни Displayport и Mini Displayport Displays. Освен това се прилагат определени условия и ограничения на политиката за връщане.

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер

Хейо Чабиг
Мисля, че и двата адаптер/ кабел са грешен начин. Трябва да вляза в лаптопа с TB2 и да свържа кабел TB3/ USB3 към това.
Което поставя въпроса, има ли кабел, който е USB от страна на Exhd и TB2 от другата??
Моята стара дантела има кабел, прикрепен с TB2 Connecter!

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер

Редовна цена $ 49.99 USD

Редовна цена $ 49.99 USD Продажна цена $ 49.99 USD

Единична цена / на

Продажба разпродадена

Доставка, изчислена при плащане.

Количество Намаляване Количество за Apple Thunderbolt 3 (USB-C) до Adapter Thunderbolt 2

Увеличете количеството за Apple Thunderbolt 3 (USB-C) до адаптер Thunderbolt 2

Не можех да заредя опресняване на наличността на пикап

Описание

Thunderbolt 3 (USB-C) към Adapter Thunderbolt 2 ви позволява да свързвате устройства Thunderbolt и Thunderbolt 2-като външни твърди дискове и докове на Thunderbolt-към някой от Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 портове на вашия Mac. Като двупосочен адаптер той може също да свърже нови устройства Thunderbolt 3 към Mac с порт Thunderbolt или Thunderbolt 2 и Macos Sierra или по -нова версия. В допълнение, може да се използва за свързване на дисплеи с активиран Thunderbolt-като дисплея на Apple Thunderbolt и LG Thunderbolt 2-на всеки от Thunderbolt 3 (USB-C) / USB 4 порта на вашия Mac. Използването на този адаптер с дисплей на Apple Thunderbolt изисква източник на захранване, тъй като дисплеят не осигурява мощност чрез адаптера. ЗАБЕЛЕЖКА: Този адаптер не поддържа дисплеи на Displayport като дисплей на киното Apple LED или Displayport на трети страни и Mini Displayport Displays.

Споделете споделяне

Затворете линката за копиране на споделяне

Условия за връщане

 • Моля, донесете оригиналната си разписка.
 • Имате 14 календарни дни, за да върнете артикул от датата, на която е закупена.
 • Имате 5 календарни дни, за да върнете артикул с марка на Apple от датата, на която е закупена.
 • Само предмети, закупени директно от MacExperience, могат да бъдат върнати в MacExperience. Продуктите на Apple, закупени чрез други търговци на дребно, трябва да бъдат върнати в съответствие със съответната им политика за връщане и възстановяване.
 • Моля, уверете се, че върнатият елемент е преопакован с всички шнурове, адаптери и документация, които са били включени, когато сте го получили.
 • Има 20% такса за възстановяване на всички отворени артикули, освен ако не е дефектна.
 • Всяко дефектно CPU на Apple, летищното устройство или iOS устройство ще бъде поправено по гаранция на Applecare.
 • Непокорни елементи: Специални поръчки, повредени/злоупотребявани, обслужващи/обучителни артикули и отворени софтуер.
 • MacExperience си запазва правото да откаже всякаква възвръщаемост. Връщанията подлежат на одобрение.

Ако сте взели покупката си в магазина, върнете артикула, който искате да се върнете в съответния магазин и сътрудник ще ви помогне с този процес.

Ако сте били изпратени вашия артикул, изпратете ни имейл на [email protected] За стартиране на процеса на връщане. Ще трябва да се свържете с нас в рамките на приетото, посочено по -горе. Ако връщането ви е прието, ние’Ще ви изпратя етикет за връщане на доставка, както и инструкции как и къде да изпратите вашия пакет. Елементите, изпратени ни обратно, без първо да поискате връщане, няма да бъдат приети.

Кога ще получа възстановяването си?

Ще ви уведомим, след като ние’Получихте и проверихте връщането ви и ви уведомява дали възстановяването е одобрено или не. Ако сте одобрени, вие’Ще се възстанови автоматично при първоначалния ви начин на плащане. Моля, не забравяйте,.

Винаги можете да се свържете с нас за всеки въпрос за връщане на [email protected].

Работи ли Thunderbolt 2 с USB c

количка моята количка

 • SSD още SSD страници
  • MacBook Pro
  • imac
  • MacBook Air
  • Mac Pro
  • Mac Mini
  • MacBook
  • OWC SSD LINEUP
  • Външни SSD
  • imac
  • MacBook
  • MacBook Pro
  • Mac Pro
  • iMac Pro
  • Mac Mini
  • Наследена Mac памет
  • Atlas Ultra V90 SD карти
  • Atlas Pro V60 SD карти
  • Atlas Ultra Cfexpress карти
  • Atlas Pro Cfexpress карти
  • SSDS
  • Вътрешни дискове
  • Външни дискове
  • Външни задвижвания
  • Thunderbolt Drives
  • Външни SSD
  • DVD/CD/Blu-ray горелки
  • Мрежово съхранение
  • Карти с памет и читатели
  • Набори за надграждане на iMac Diy Drive
  • PS4 HDD Upgrade Kits
  • OWC Thunderbolt Dock
  • OWC Thunderbolt 3 док
  • OWC Thunderbolt Go Dock
  • OWC Thunderbolt Hub
  • OWC Thunderbolt Pro Dock
  • OWC Gemini
  • OWC Thunderbolt 3 Mini Dock
  • OWC USB-C Travel Dock E
  • OWC USB-C Travel Dock
  • Всички докове на Thunderbolt
  • Всички докове и хъбове
  • Thunderbolt Външни дискове
  • Thunderbolt Docks
  • Thunderbolt разширение
  • Thunderbolt (USB-C) кабели
  • Thunderbolt 2 кабела
  • Адаптери за интерфейс на Thunderbolt
  • MacBook Pro
  • MacBook Air
  • MacBook
  • Преносими PowerBanks
  • MacBook Pro
  • MacBook Air & MacBook
  • imac & imac pro
  • Mac Pro
  • Mac Studio
  • Mac Mini
  • iPad & iPad pro
  • iPhone
  • Apple Watch
  • Apple дисплеи
  • Apple TV
  • Аксесоари за ябълки
  • Търговия с вашия Mac
  • Кабели
  • Карти с памет и читатели
  • Лаптоп център
  • PCIe разширителни карти
  • Аудио
  • Видео
  • Софтуер
  • Аксесоари
  • Инсталирайте инструменти
  • Инсталирайте видеоклипове
  • Блог на Rocket Yard
  • OWC Radio Podcast
  • Гаражна разпродажба
  • Инсталиране на услуги

  Отворено търсене

  количка моята количка

  Меню за хамбургер на икона

  • Сметка на моя акаунт
  • Поддръжка за поддръжка
  • количка моята количка
  • SSD двойна стрелка надолу
   • Двойна стрелка надолу SSD
   • MacBook Pro
   • imac
   • MacBook Air
   • Mac Pro
   • Mac Mini
   • MacBook
   • OWC SSD LINEUP
   • Външни SSD
   • Всички SSD
   • Двойна стрелка надолу памет
   • imac
   • MacBook
   • MacBook Pro
   • Mac Pro
   • iMac Pro
   • Mac Mini
   • Наследена Mac памет
   • Atlas Ultra V90 SD карти
   • Atlas Pro V60 SD карти
   • Atlas Ultra Cfexpress карти
   • Atlas Pro Cfexpress карти
   • Цялата памет
   • Двойни стрелички надолу
   • SSDS
   • Вътрешни дискове
   • Външни дискове
   • Външни задвижвания
   • Thunderbolt Drives
   • Външни SSD
   • DVD/CD/Blu-ray горелки
   • Мрежово съхранение
   • Карти с памет и читатели
   • Набори за надграждане на iMac Diy Drive
   • PS4 HDD Upgrade Kits
   • Всички дискове
   • Двойна стрелка надолу докове
   • OWC Thunderbolt Dock
   • OWC Thunderbolt 3 док
   • OWC Thunderbolt Go Dock
   • OWC Thunderbolt Hub
   • OWC Thunderbolt Pro Dock
   • OWC Gemini
   • OWC Thunderbolt 3 Mini Dock
   • OWC USB-C Travel Dock E
   • OWC USB-C Travel Dock
   • Всички докове на Thunderbolt
   • Всички докове и хъбове
   • Всички докове
   • Двойна стрелка надолу Thunderbolt
   • Thunderbolt Външни дискове
   • Thunderbolt Docks
   • Thunderbolt разширение
   • Thunderbolt (USB-C) кабели
   • Thunderbolt 2 кабела
   • Адаптери за интерфейс на Thunderbolt
   • Всички гръмотевици
   • Двойна стрелка надолу батерии
   • MacBook Pro
   • MacBook Air
   • MacBook
   • Преносими PowerBanks
   • Всички батерии
   • Двойна стрелка надолу Apple & Macs
   • MacBook Pro
   • MacBook Air & MacBook
   • imac & imac pro
   • Mac Pro
   • Mac Studio
   • Mac Mini
   • iPad & iPad pro
   • iPhone
   • Apple Watch
   • Apple дисплеи
   • Apple TV
   • Аксесоари за ябълки
   • Търговия с вашия Mac
   • Всички Apple & Macs
   • Двойна стрелка още надолу
   • Кабели
   • Карти с памет и читатели
   • Лаптоп център
   • PCIe разширителни карти
   • Аудио
   • Видео
   • Софтуер
   • Аксесоари
   • Инсталирайте инструменти
   • Инсталирайте видеоклипове
   • Блог на Rocket Yard
   • OWC Radio Podcast
   • Гаражна разпродажба
   • Инсталиране на услуги
   • САЩ + International
   • Изберете вашата предпочитана държава / регион: Изживейте местните опции за доставка и оптимизиран инвентар на продуктите за вашия регион.
   • OWC Канада

   Thunderbolt2 до USB-C

   Използвате браузър от остаряла дата. Може да не показва правилно това или други уебсайтове.
   Трябва да надстроите или използвате алтернативен браузър.

   Гуидо.coza

   MacRumors редовно

   Оригинален плакат

   12 януари 2011 г. 148 7 Южна Африка

   Хейо всички
   Не знам дали вече е попитан, но не можах да намеря публикацията
   Имам “стар” Lacie 256GB Thunderbolt II. THWE кабелът е прикачен и мога също да се свържа чрез USB
   Сега купих 2TB дантела мини устройството идва с USB към USB-C кабел.
   USB портовете на моята ретина за 2015 г. се носят и често се използват.
   В идеалния случай бих искал да свържа LACIE с един от двата пристанища Thunderbolt II
   Има ли адаптер за това, дали това ще работи (някои сайтове казват,??
   Скоростта е вторична и най -вероятно винаги ще бъде достатъчно добра

   Чабиг

   Macrumors G4

   6 септември 2002 г. 10,355 7,840

   Мисля, че имате нужда от нещо подобно:

   www.apple.com

   Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер

   Без усилие свържете вашия Mac към устройство Thunderbolt 2 с адаптера Apple Thunderbolt 3. Купете сега в Apple.com

   www.Apple.com

   Краят на Thunderbolt ще се свърже с вашия Mac с кабел. Lacie Drive ще се свърже с USB-C страна. Ако задвижващият кабел е мъж, ще се нуждаете и от смяна на пола:

   www.amazon.com

   Godspin USB C съединител, женски към женски адаптер [2 пакет] USB-C тип C USB 3.1 Конектор за разширение на удължител, прехвърляне на данни 10Gbps и 100W захранване за лаптоп, смартфон, таблет

   Godspin USB C съединител, женски към женски адаптер [2 пакет] USB-C тип C USB 3.1 Конектор за разширение на удължител, прехвърляне на данни 10Gbps и 100W захранване за лаптоп, смартфон, таблет

   www.Amazon.com

   Dwig

   Macrumors 6502a

   4 януари 2015 г. 864 419 Key West FL

   Мисля, че имате нужда от нещо подобно:

   www.apple.com

   Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер

   Без усилие свържете вашия Mac към устройство Thunderbolt 2 с адаптера Apple Thunderbolt 3. Купете сега в Apple.com

   www.Apple.com

   Краят на Thunderbolt ще се свърже с вашия Mac с кабел. Lacie Drive ще се свърже с USB-C страна. Ако задвижващият кабел е мъж, ще се нуждаете и от смяна на пола:

   www.amazon.com

   Godspin USB C съединител, женски към женски адаптер [2 пакет] USB-C тип C USB 3.1 Конектор за разширение на удължител, прехвърляне на данни 10Gbps и 100W захранване за лаптоп, смартфон, таблет

   Godspin USB C съединител, женски към женски адаптер [2 пакет] USB-C тип C USB 3.1 Конектор за разширение на удължител, прехвърляне на данни 10Gbps и 100W захранване за лаптоп, смартфон, таблет

   www.Amazon.com

   Адаптерът на Apple Thunderbolt 3 <> 2 не осигурява мощност. Ако Lacie Drive на OP няма своя отделна мощност гъвкава, тогава адаптерът на Apple няма да работи.

   Сочна кутия

   Macrumors 604

   23 септември 2014 г. 7,162 8,371

   Не мисля, че двупосочният адаптер ще работи сам по себе си и не заради липсата на енергия над шината, а защото TB портаът не е USB порт. Afaik, добавянето на двупосочен адаптер към вашия TB1/2 Mac няма да ви даде USB над TB3 порта на адаптера.

   Можете да използвате USB на порта TB1/2, но само с TB док, който има USB върху него. Има и няколко адаптери TB1/2 до USB3, но вероятно можете да ги намерите само използвани в eBay.

   Последно редактирано: 15 октомври 2022 г

   Alexlfm

   Macrumors Newbie

   6 ноември 2011 г. 23 15 Midwest, САЩ

   Трябва да използвате Thunderbolt 2 до USB 3.0 адаптер, който има действителен USB чипсет вътре в него. Thunderbolt и USB са напълно отделни протоколи. Точно както с 2, където също беше порт за дисплей, конекторът може да изпълнява двойно място, но самият интерфейс е по същество PCIE, така че се нуждаете от чипсет, за да го накарате да работи. Нещо като адаптера по -долу би работило. Повечето от тях ще бъдат сравнително скъпи и вероятно ще включват други функции. Никога не съм използвал нито едно от тях, така че YMMV.

   Гуидо.coza

   MacRumors редовно

   Оригинален плакат

   12 януари 2011 г. 148 7 Южна Африка

   Мисля, че този адаптер ще работи обаче за двойника парите, които щях да си взема MBP Agin, така че waaaay да се окаже, но благодаря на мелницата за отговора

   Гуидо.coza

   MacRumors редовно

   Оригинален плакат

   12 януари 2011 г. 148 7 Южна Африка

   Мисля, че имате нужда от нещо подобно:

   www.apple.com

   Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер

   Без усилие свържете вашия Mac към устройство Thunderbolt 2 с адаптера Apple Thunderbolt 3. Купете сега в Apple.com

   www.Apple.com

   www.amazon.com

   Godspin USB C съединител, женски към женски адаптер [2 пакет] USB-C тип C USB 3.1 Конектор за разширение на удължител, прехвърляне на данни 10Gbps и 100W захранване за лаптоп, смартфон, таблет

   Godspin USB C съединител, женски към женски адаптер [2 пакет] USB-C тип C USB 3.1 Конектор за разширение на удължител, прехвърляне на данни 10Gbps и 100W захранване за лаптоп, смартфон, таблет

   www.Amazon.com

   Хейо Чабиг
   Мисля, че и двата адаптер/ кабел са грешен начин. Трябва да вляза в лаптопа с TB2 и да свържа кабел TB3/ USB3 към това.
   Което поставя въпроса, има ли кабел, който е USB от страна на Exhd и TB2 от другата??
   Моята стара дантела има кабел, прикрепен с TB2 Connecter!

   Сочна кутия

   Macrumors 604

   23 септември 2014 г. 7,162 8,371

   Което поставя въпроса, има ли кабел, който е USB от страна на Exhd и TB2 от другата??

   Хората вече отговориха на това в темата. Няма евтин “кабел”, който прави това, което искате, защото вашият TB порт не е USB, но има адаптери като @alexlfm, които могат да предоставят USB от вашия TB порт.

   Можете също да използвате TB док, който има USB върху него. Може да е трудно да намерите TB1/2 Docks, особено нови, и те са склонни да са скъпи, така че може да е по -евтино да получите док TB3 и да го свържете с вашия Mac, използвайки двупосочния адаптер, който Apple прави. Също така имайте предвид, че двупосочният адаптер, който Apple прави, не е точно евтин, той е 50 долара, а Apple е единственият, който го прави.

   За двойника обаче парите Бих получил моя MBP Agin

   Какво имаш предвид?

   Така че waaaay да скъпи

   Ако търсите евтино решение, като кабел от 10 долара, няма да го намерите. Адаптерът, който @alexlfm публикува, е може би най -евтиното решение за получаване на USB от вашите TB портове. Ако закупуването е добре, може да успеете да намерите този адаптер по -евтин, използван в eBay, или да намерите TB док с USB на него за страхотна цена на eBay.

   Може би помислете за USB хъб, ако изчерпвате от USB портове? Това вероятно би било най -евтиното решение за вас.

   Мисля, че и двата адаптер/ кабел са грешен начин. Трябва да вляза в лаптопа с TB2 и да свържа кабел TB3/ USB3 към това.

   Двупосочният работи и в двете посоки, от TB3 до TB2 и TB2 до TB3. Може да се наложи да използвате допълнителни мъжки/женски адаптери, за да се свържете с вашето конкретно оборудване.

   *Не превръща вашия TB1/2 порт в USB-C порт.* Имате нужда от допълнително оборудване за това, като например TB3 док.

   Работи ли Thunderbolt 2 с USB c

   Mmel2 ama

   MMEL2 AMA 3

   MMEL2 AMA 2

   Mmel2 ama

   MMEL2 AMA 3

   MMEL2 AMA 2

   Apple Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 адаптер

   $ 69.00

   Thunderbolt 3 (USB-C) към Thunderbolt 2 Adapter ви позволява да свързвате Thunderbolt и Thunderbolt 2 устройства-като външни твърди дискове и докове на Thunderbolt-към всеки от портовете на Thunderbolt 3 (USB-C) на вашия MacBook Pro.

   Код на продукта MMEL2AM/A

   Като двупосочен адаптер той може също да свърже нови устройства Thunderbolt 3 към Mac с порт Thunderbolt или Thunderbolt 2 и MacOS Sierra.

   В допълнение, той може да се използва за свързване на дисплеи с активирани Thunderbolt-като дисплея на Apple Thunderbolt и LG Thunderbolt 2 Displays-към някой от портовете Thunderbolt 3 (USB-C) на вашия MacBook Pro. Използването на този адаптер с дисплей на Apple Thunderbolt изисква източник на захранване, тъй като дисплеят не осигурява мощност чрез адаптера.

   ЗАБЕЛЕЖКА: Този адаптер не поддържа дисплеи на Displayport като дисплей на киното Apple LED или Displayport на трети страни и Mini Displayport Displays. За повече информация посетете страницата за поддръжка на Apple за Thunderbolt 3 (USB-C) до адаптер Thunderbolt 2.

   Присъединете се към списъка за спекула

   Вземете най -новата информация за индустрията, включително изключителни съвети, новини и други.