Работи ли колелото на Xbox Ferrari на компютър?

Резюме:

Колелото на Xbox Ferrari не е съвместимо с компютър. Състезателното колело на Spider 458 Spider 458 за Xbox One е специално проектирано за конзоли Xbox и не работи с компютър. Тази грешка доведе до разочароващо изживяване за някои потребители, които се опитаха да използват колелото на своите компютри. Важно е да се отбележи, че версията на колелото Italia е необходима за съвместимостта с компютър. Въпреки някои усилия, за да го накара да работи на PC, беше установено, че е постигната само минимална функционалност, като един работещ педал и ляв завъртане. Ето защо се препоръчва да закупите PC версията на Thrytmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steel Wheel за по -добро изживяване с PC Gaming.

Ключови точки:

 1. Колелото на Xbox Ferrari (Throwsmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel) не е съвместимо с компютър.
 2. Версията на паяка на колелото е специално проектирана само за конзоли Xbox.
 3. PC версията на колелото (Throwsmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steal Wheel) е необходима за съвместимостта с компютър.
 4. Някои потребители се опитаха да използват колелото на Xbox Ferrari на компютър, но се изправиха пред проблеми със съвместимостта.
 5. Италия версията на колелото се препоръчва за компютърни игри.
 6. Аксесоарите Xbox360 обикновено работят добре на Windows PC, но не и в случая с колелото на Xbox Ferrari.
 7. Поддръжката на STRUPTMASTER потвърди необходимостта от версията на Italia на колелото за компютърна съвместимост.
 8. Използването на колелото на Xbox Ferrari на компютър може да доведе до ограничена функционалност и опит на подпал.
 9. Мненията от компютърни версии на PC на Thrustmaster Ferrari 458 Italia Gaming Stear е търсена за по -нататъшно потвърждаване на съвместимостта.
 10. Няма видеоклипове в YouTube, обхващащи колелото Xbox Ferrari и неговата съвместимост с компютър са достъпни.

Въпроси:

 1. Съвместим ли е колелото Xbox Ferrari с компютър?
 2. Не, колелото на Xbox Ferrari (Throwsmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel) не е съвместимо с компютър. Той е специално проектиран само за конзоли Xbox.

 3. Защо колелото на Xbox Ferrari не работи на компютър?
 4. Колелото на Xbox Ferrari не работи на компютър, тъй като не е програмирано или проектирано да бъде съвместимо с PC Gaming. За да използвате състезателно колело на компютър, е необходимо да закупите версията на компютъра (Thrustmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steel Wheel), тъй като той е специално проектиран за съвместимост с компютър.

 5. Мога ли да използвам колелото Xbox Ferrari на ARMA 3 и GTA 5?
 6. Няма налична информация относно съвместимостта на колелото Xbox Ferrari с ARMA 3 и GTA 5. Препоръчва се да се използва версията за компютър (Thrustmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steering) за надеждна съвместимост с PC Games.

 7. Осигурява ли колелото на Xbox Ferrari?
 8. Не, колелото на Xbox Ferrari не предоставя обратна връзка с сила. Без обратна връзка, потребителите могат да изпитат ограничено ниво на реализъм и потапяне в състезателни игри. Тази липса на обратна връзка може да е прекъсвач на сделки за някои потребители.

 9. Има ли някакви състезателни игри, съвместими с колелото Xbox Ferrari на компютър?
 10. Съвместимостта на колелото Xbox Ferrari с състезателни игри на компютър е ограничена. Някои потребители съобщават, че екипажът работи с състезателни колела, включително Xbox Ferrari Wheel. Важно е обаче да се отбележи, че тази информация се основава на потребителския опит и може да не е приложима универсално.

 11. Съвместима ли е версията на Xbox360 на колелото с Windows PC?
 12. Като цяло аксесоарите Xbox360 работят добре на Windows PC. Въпреки това, колелото на Xbox Ferrari (Throwsmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel) е изключение и не работи с PC. Необходимо е да закупите версията на компютъра (ThryTmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steering) за съвместимост с компютър.

 13. Може да подпомогне поддръжката на Thretmaster при извършване на колелото на Xbox Ferrari съвместим с PC?
 14. Според докладите, поддръжката на Throppmaster се посочва, че колелото Xbox Ferrari (Throwsmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel) не е съвместимо с PC. Те препоръчват да закупите версията на Italia на колелото, специално създадена за съвместимост с компютър.

 15. Заслужава ли си да закупите колелото на Xbox Ferrari за компютърни игри, въпреки проблемите си с съвместимостта?
 16. Като се имат предвид проблемите на съвместимостта и ограничената функционалност, изпитани от потребителите, които се опитват да използват колелото на Xbox Ferrari на компютър, не се препоръчва да закупите това колело за компютърни игри. Би било по -подходящо и ще осигури по -добро изживяване в играта, за да изберете PC версията (Thrustmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steer Whole), който е предназначен за съвместимост с компютър.

 17. Как колелото Xbox Ferrari се сравнява с използването на клавиатура за шофиране на игри?
 18. Използването на колелото Xbox Ferrari обикновено се възприема като по -добър вариант за шофиране на игри в сравнение с използването на клавиатура. Докато колелото на Xbox Ferrari може да не предлага най -високото ниво на производителност, то все още осигурява превъзходно изживяване по отношение на контрола и потапянето в сравнение с използването на клавиатура за шофиране на игри.

 19. Какви са предимствата на използването на състезателно колело за игри?
 20. Използването на състезателно колело за игри предлага няколко предимства. Той осигурява по -реалистично и потапящо изживяване, подобрява контрола и прецизността, повишава усещането за скорост и позволява по -приятно и автентично шофирано изживяване.

Подробни отговори:

 1. Съвместим ли е колелото Xbox Ferrari с компютър?
 2. Не, колелото на Xbox Ferrari (Throppmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel) е създадено специално за конзоли на Xbox и не е съвместим с PC Gaming. За да използвате състезателно колело на компютър, е необходимо да закупите версията на компютъра (Thrustmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steel Wheel), която е специално проектирана за съвместимост с компютър.

 3. Защо колелото на Xbox Ferrari не работи на компютър?
 4. Колелото на Xbox Ferrari не работи на компютър, тъй като му липсва необходимите драйвери и фърмуер, които да бъдат разпознати и да функционират правилно на компютър. Това колело е специално проектирано за използване с Xbox конзоли и неговата функционалност не е съвместима с PCS. За да се гарантира съвместимост и оптимална производителност на компютър, се препоръчва да закупите компютъчната версия на колелото (Thrustmaster Ferrari 458 Italia Gaming Whole).

 5. Мога ли да използвам колелото Xbox Ferrari на ARMA 3 и GTA 5?
 6. Налична е ограничена информация относно съвместимостта на колелото Xbox Ferrari с ARMA 3 и GTA 5. Важно е обаче да се отбележи, че колелото Xbox Ferrari не е предназначено за съвместимост с компютър. Въпреки че някои потребители са съобщили за успех в използването му с Grand Theft Auto V, се препоръчва да се използват PC версията (Thrustmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steel Whole) за надеждна съвместимост с компютърни игри.

 7. Осигурява ли колелото на Xbox Ferrari?
 8. Не, колелото на Xbox Ferrari не предоставя обратна връзка с сила. Отзивите на силата са функция в определени състезателни колела, които симулират усещанията за шофиране, като вибрации, съпротива и обратна връзка с текстурата на пътя. Липсата на обратна връзка в колелото Xbox Ferrari може да доведе до по -малко потапящо и реалистично изживяване на игри.

 9. Има ли някакви състезателни игри, съвместими с колелото Xbox Ferrari на компютър?
 10. Налична е ограничена информация относно съвместимостта на колелото Xbox Ferrari с състезателни игри на компютър. Някои потребители съобщават, че екипажът работи с състезателни колела, включително Xbox Ferrari Wheel. Важно е обаче да се отбележи, че тази информация се основава на потребителския опит и може да не се прилага универсално. Препоръчва се да се консултирате с разработчиците на игри и форумите на общността за конкретна информация за съвместимостта на играта с колелото Xbox Ferrari на компютър.

 11. Съвместима ли е версията на Xbox360 на колелото с Windows PC?
 12. Като цяло аксесоарите Xbox360 работят добре на Windows PC. Въпреки това, колелото на Xbox Ferrari (Throwsmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel) е изключение и не работи с PC. Важно е да закупите версията на компютъра (Thrustmaster Ferrari 458 Italia Gaming Steering) за съвместимост с компютър.

 13. Може да подпомогне поддръжката на Thretmaster при извършване на колелото на Xbox Ferrari съвместим с PC?
 14. Поддръжката на STRUPTMASTER потвърди, че колелото Xbox Ferrari (Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel) не е съвместимо с PC. Те препоръчват да закупите версията на Italia на колелото за съвместимост на PC. Малко вероятно е поддръжката на Thrustmaster да предостави помощ при извършването на колелото на Xbox Ferrari на компютър, тъй като не е предназначен за компютърни игри.

 15. Заслужава ли си да закупите колелото на Xbox Ferrari за компютърни игри, въпреки проблемите си с съвместимостта?
 16. Като се имат предвид проблемите на съвместимостта и ограничената функционалност, изпитани от потребителите, които се опитват да използват колелото на Xbox Ferrari на компютър, не се препоръчва да закупите това колело за компютърни игри. Версията на Italia на колелото (Throwsmaster Ferrari 458 Italia Gaming Stear Wole) е създадена специално за съвместимост на компютъра и е по -подходяща опция за оптимално изживяване на игри на компютър.

 17. Как колелото Xbox Ferrari се сравнява с използването на клавиатура за шофиране на игри?
 18. Използването на колелото Xbox Ferrari обикновено се счита за по -добър вариант за шофиране на игри в сравнение с използването на клавиатура. Докато колелото на Xbox Ferrari може да не предлага най -високото ниво на производителност или реализъм, то все още осигурява превъзходно изживяване по отношение на контрол, прецизност и потапяне в сравнение с използването на клавиатура за шофиране на игри. Потребителите могат да очакват подобрено управление на кормилото, по -добро управление и цялостно по -приятно шофиране с колелото Xbox Ferrari.

 19. Какви са предимствата на използването на състезателно колело за игри?
 20. Използването на състезателно колело за игри предлага няколко предимства. Той осигурява по -реалистично и потапящо изживяване, подобрява контрола и прецизността, подобрява усещането за скорост и позволява по -приятно и автентично шофирано изживяване. Използването на състезателно колело може да симулира усещането за шофиране на превозно средство, осигурявайки по -ангажиращо геймплей изживяване за състезания и шофьорски игри.

Работи ли колелото на Xbox Ferrari на компютър

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Работи ли колелото на Xbox Ferrari на компютър

Ей, момчета, направих грешката да купя версията на паяка, която е само конзола, така че ще купя версията на компютъра

Thrightmaster Ferrari 458 Italia Gaming Whole

Някой използва ли това, за да играе ARMA 3 и GTA 5? Бих искал да знам колко добре работи за вас. Благодаря.

Не търси друга марка, само това колело за входно ниво, не търси да харчи стотици колело, което се използва веднъж седмично или така.

กำลัง แสดง 1 – 7 จาก 7 ความ เห็น

5 ต.ค. 2017 @ 1:29 AM

Прочетох, че работи доста добре за Grand Theft Auto V, но трябва да имате предвид, че няма да има обратна връзка с колелото, което може да е прекъсвач на сделката.

Търся аркадни състезателни игри, които също работят с колелото и прочетох, че екипажът работи с състезателни колела.

5 ต.ค. 2017 @ 1:33

โพสต์ ดั้งเดิม โดย Synth3d:

Прочетох, че работи доста добре за Grand Theft Auto V, но трябва да имате предвид, че няма да има обратна връзка с колелото, което може да е прекъсвач на сделката.

Търся аркадни състезателни игри, които също работят с колелото и прочетох, че екипажът работи с състезателни колела.

Не се притеснявайте от обратната връзка, никога преди не съм използвал колело, просто наистина искам да се обърнете по -добре с колело срещу моята клавиатура. Оценявам отзивите thx

5 ต.ค. 2017 @ 2:06

Xbox360 неща работят отлично на Windows PC
Ще се справите добре с това.
Не е много добре, но по -добре след това шофиране с клавиатура, със сигурност.

5 ต.ค. 2017 @ 2:09

โพสต์ ดั้งเดิม โดย Bad_motha:

Xbox360 неща работят отлично на Windows PC
Ще се справите добре с това.
Не е много добре, но по -добре след това шофиране с клавиатура, със сигурност.

Не е тъжно. Направих тази грешка и трябваше да я върна на спиране на играта днес

STRUTMASTER FERRARI 458 SPIDER състезателно колело за Xbox One & 360 не работи за компютър. Поддръжката на Thrustmaster няма дори да помогне, те казаха, че имате нужда от версията на Italia

Прекарвам 4 дни в опит и получих само 1 педал и оставих да се обърна към работа, не си заслужавам парите за половин работеща настройка, това защо се опитвам да потвърдя с хора, които притежават версията на компютъра, тъй като няма видеоклипове в YouTube за това колело и казаха игри

Работи ли колелото на Xbox Ferrari на компютър

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Приемайки всички бисквитки, вие се съгласявате с използването на бисквитки за доставяне и поддържане на нашите услуги и сайт, подобряване на качеството на Reddit, персонализиране на Reddit съдържание и реклама и измерване на ефективността на рекламата.

Отхвърляйки несъществени бисквитки, Reddit все още може да използва определени бисквитки, за да гарантира правилната функционалност на нашата платформа.

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .

Работи ли колелото на Xbox Ferrari на компютър

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Как да настроите вашето състезателно колело на Thretmaster на компютър

Взех ново състезателно колело от Throwsmaster? Ето какво трябва да знаете за това да го стартирате и да работи на вашия компютър.

Thrystmaster T128

(Кредит за изображение: Бен Уилсън | Windows Central)

STRUPTMASTER прави някои от водещите SIM състезателни колела за компютър и конзола. В много случаи колелото може да се използва в комбинация от PC, PS4 и Xbox, но докато конзолите обикновено са обикновена щепсела, има малко повече работа, за да вървите на компютъра.

В това ръководство ще ви преведа през всичко, което трябва да знаете за използването на вашето колело на Throwmaster на компютъра.

Как да инсталирате драйвери и фърмуер на вашето колело на Throwsmaster

Когато закачите колелото си на Thretmaster към вашия Xbox или PlayStation, това е доста привържено и игра. Можете да коригирате някои от настройките в играта, за да се почувства по -добре вашата настройка, но това обикновено не е случаят на компютъра.

Подобно на много външни устройства за въвеждане, вашият компютър ще трябва да види някои драйвери, а също така е добра идея да се уверите, че фърмуерът на колелото също е актуален.

 1. За да изтеглите и двете, преминете към Страница за поддръжка на Thrustmaster.
 2. Изберете колелото си.
 3. Превъртете надолу до Секция за шофьори където ще намерите a .Изтегляне на файл EXE за драйвери и фърмуер комбинирани.
 4. Изтеглете това и го инсталирайте на вашия Windows PC.

След като изтегленото приложение е инсталирано, отворете го и след това свържете колелото си, когато бъдете подканени. Без инсталирани шофьори има силен шанс вашите състезателни игри да не виждат колелото изобщо.

Също така е важно да се уверите, че колелото ви е в правилния режим. Xbox Wheels on Windows трябва да са добре, но ако използвате PS4 и PC-съвместимо колело, консултирайте се с ръководството, за да гарантирате, че е избран правилния режим за компютъра.

Когато отворите приложението Контролен панел, уверете се, че вашето колело е подчертано и щракнете върху свойства, за да отворите прозореца на настройките.

Приложението ще покаже текущия фърмуер, който колелото ви е включено, както е на снимката. За да проверите и инсталирате всички актуализации, просто щракнете върху проверка за актуализация бутон в долния десен ъгъл.

Как да проверите колелото преди да се състезавате

По -голямата част от процеса на настройка на вашите колела ще се проведе във всяка от различните игри, които искате да играете, но има някои неща, които трябва да проверите, преди да започнете.

Приложението на ThrowSmaster ви позволява да проверявате входа на всяка част на колелото и педалите, като се гарантира, че те работят правилно и тестват силата. Също така е полезно да се запознаете с бутоните на колелото и това, което всеки от тях е номериран, защото ще трябва да знаете това в игрите.

Една особено полезна функция, която можете да се справите тук, е ключалката на въртене. Ако имате колело с въртене на 1080 градуса върху него, като TS-XW и T150, можете да ограничите колко от това искате да използвате. 1080 градуса е много и освен ако не играете нещо като Euro Truck Simulator 2 или Farming Simulator 19, няма да използвате всичко това.

Състезателните игри всъщност не се нуждаят от много ротация, така че можете да го съборите тук на нещо по -малко и това ще се преведе във всичките ви игри.