Безопасно от Swann APK за Android

Резюме:

Приложението Safe by Swann е цялостно решение за домашна сигурност, което позволява на потребителите да свързват своите камери за сигурност на Wi-Fi и да наблюдават имотите си отвсякъде. С функции като гледане на кадри на живо, известия за натискане и възпроизвеждане на видео, това приложение предлага удобство и спокойствие. Приложението е съвместимо с различни устройства за сигурност на Swann, включително камери на закрито и на открито, комплекти за кабели DVR и NVR Wired Kits. Освен това, приложението предоставя усъвършенствани функции като разпознаване на лица и възможност за комбиниране на безжични и кабелни устройства за създаване на цялостна система за сигурност. С приложението Safe by Swann потребителите могат да гарантират безопасността на своите близки и собственост с лекота.

Ключови точки:

1. Приложението Safe by Swann позволява на потребителите да свързват и наблюдават своите Wi-Fi Camery за сигурност отвсякъде.

2. Потребителите могат да гледат кадри на живо от множество камери с помощта на приложението.

3. Известията за натискане се изпращат до устройството на потребителя, когато е открита дейност.

4. Приложението дава възможност на потребителите да улавят, възпроизвеждат и споделят видео и все още записи на своите мобилни устройства.

5. Swann предлага редица устройства за сигурност, съвместими с приложението, включително вътрешни и външни камери, комплекти за кабели DVR и NVR Wired Kits.

6. Камерата за сигурност на закрито, предупредителна камера за сигурност на закрито, разполага с лесна настройка на Wi-Fi, сигнали за интелигентен звук и широк ъгъл на гледане.

7. Камерата за сигурност на открито, Camera за сигурност на Spotlight, включва светлини за сензорни движения и силна сирена за подобрена сигурност.

8. Комплектите на DVR Wired осигуряват надеждно решение за сигурност с функции като кабелна връзка, цветно нощно виждане и безплатен запис за повече от 300 дни.

9. Комплектите от NVR Wired предлагат първокласна сигурност с функции като Poe Wired Cameras, прожектор на прожекторите и интелигентни сигнали.

10. Приложението включва усъвършенствана технология като разпознаване на лица, за да се идентифицират известни хора и да предупреждават потребителите на неизвестни посетители.

11. Потребителите могат да се насладят на интуитивна мулти-камера, много сайтове за гледане на живо, бързи сигнали и възпроизвеждане на своите мобилни устройства.

12. Приложението гарантира пълно спокойствие, като позволява на потребителите да комбинират безжични и кабелни устройства за цялостно покритие на сигурността.

13. Swann предоставя безплатни опции за облак и локални записи, премахвайки скрити такси и позволява на потребителите да избират предпочитания от тях метод за съхранение.

14. Приложението е лесно за инсталиране и използване, предназначено да осигури сериозна сигурност с авангардни функции.

15. Swann предлага редица други приложения за сигурност за техните камери, осигурявайки съвместимост и пълна екосистема за сигурност.

Въпроси:

1. Как работи приложението Safe by Swann?

2. Какви устройства могат да бъдат свързани към приложението?

3. Какви функции предлага предупредителната камера за сигурност на закрито?

4. Кои са основните характеристики на камерата за сигурност на прожекторите на открито?

5. Какви са предимствата на използването на DVR кабелни комплекти за сигурност?

6. Какво прави NVR Wired комплектите за първокласна сигурност?

7. Как приложението разпознава лица, хора и домашни любимци?

8. Кои са основните предимства на използването на приложението Safe by Swann?

9. Как приложението помага за намаляване на цената на престъпността?

10. Може ли приложението да се използва с по -стари продукти на Swann?

11. Колко точни са известията, изпратени от приложението?

12. Може ли приложението да запише аудио заедно с видео кадри?

13. Какви са опциите за съхранение, налични за записани видеоклипове?

14. Е необходим хъб или DVR за използване на приложението?

15. Има ли допълнителни приложения за сигурност за камери Swann?

Отговори:

1. Приложението Safe by Swann позволява на потребителите да свързват своите Wi-Fi Camery за сигурност и да наблюдават имота си отдалечено. Потребителите могат да гледат кадри на живо, да получават известия Push и да получат достъп до възпроизвеждане на видео отвсякъде.

2. Приложението е съвместимо с различни устройства за сигурност на Swann, включително камери на закрито и на открито, комплекти за кабели DVR и NVR Wired Kits.

3. Сигналната камера за сигурност на закрито предлага лесна настройка на Wi-Fi, сигнали за интелигентен звук и широк ъгъл на гледане от 110 °.

4. Камерата за охрана на Spotlight Outdoor разполага с лесна Wi-Fi настройка, светлини за чувство за движение и силна сирена за допълнителна сигурност.

5. DVR Wired комплекти осигуряват надеждно решение за сигурност с кабелна връзка, цветно нощно виждане и безплатен запис за повече от 300 дни.

6. NVR Wired комплекти предлагат първокласна сигурност с функции като камери на Poe Wire.

7. Приложението включва усъвършенствана технология, като разпознаване на лица, за да се идентифицират известни лица и да уведомяват потребителите на неизвестни посетители.

8. Приложението Safe by Swann предоставя на потребителите спокойствие, като им позволява да наблюдават имуществото си и близките си отдалечено, като гарантира цялостно покритие на сигурността.

9. Предлагайки безплатни опции за облак и местни записи, приложението помага на потребителите да намалят цената на престъпността, като елиминират скритите такси, свързани със съхранението.

10. Новите продукти на Swann са съвместими с приложението Safe by Swann, но по -старите продукти може да изискват различни приложения на Swann за пълна функционалност.

11. Приложението използва True Detect ™ технология и сензори за движение, за да предостави точни известия, като елиминира фалшивите сигнали, общи в други приложения за домашна сигурност.

12. В случай на пробив, потребителите могат да записват кадри за аудио и наблюдение, използвайки приложението, като им позволяват да чуват шумове извън екрана и да идентифицират гласове.

13. Приложението предоставя безплатни* локални и облачни опции за съхранение, което позволява на потребителите да запазват видеоклипове в локална памет за седем дни и да осигурят облачно съхранение за два дни. Облачното съхранение може да бъде удължено до 30 дни.

14. Приложението Safe by Swann не изисква център или DVR за свързаност. Потребителите могат лесно да свържат своите камери Swann Wi-Fi директно към своя Wi-Fi рутер.

15. Swann предлага редица други приложения за сигурност за техните камери, осигурявайки съвместимост и пълна екосистема за сигурност.

Безопасно от Swann APK за Android

Copyright © Swann. Всички права запазени.

Приложението за безопасното от Swann все още работи?

Приложение за сигурност на Swann

Едно приложение за домашна сигурност, от което се нуждаете, за да защитите най -важното. Свържете вашите Wi-Fi охранителни камери, за да видите кой’s на входната врата и гледайте на живо или записани кадри отвсякъде. С Суон, то’Нашето семейство, защитаващо вашето. Контролирайте цялата си домашна сигурност на едно приложение.

Приложение за сигурност на Swann

Сигурност в дланта на вашите ръце

 • Вижте кадри на живо от множество камери, където и да сте
 • Получавайте известия за натискане, когато е открита дейност
 • Заснемане, възпроизвеждане и споделяне на видео и все още записи на вашето мобилно устройство

Предупреждение на закрито
Охранителна камера

Вижте и чуйте,
Значи винаги си у дома

 • Лесна настройка на Wi-Fi
 • Сигнали за интелигентен звук
 • Широк ъгъл на гледане 110 °

Прожектор на открито
Охранителна камера

Предотвратете престъпността с очите ви
& уши отвън

 • Лесна настройка на Wi-Fi
 • Светлини за чувство за движение
 • Силна сирена

DVR
Кабелни комплекти

Сигурност, на която можете да разчитате
със светлини и сирена

 • Кабелна връзка
 • Цветно нощно виждане
 • Безплатен запис 300+ дни

NVR
Кабелни комплекти

Премиум сигурност с
Цветно нощно виждане и двупосочна беседа

 • Poe Wired камери
 • Прожектори за чувствителност към движение
 • Умни сигнали

Разпознайте лица, хора и домашни любимци

Най -новата технология ви позволява да знаете, че близките са в домашни условия или ако някой неизвестен идва да почука.

Сигурност в дланта на ръката ви

Вземете притесненията с интуитивна мулти-камера, много сайтове на живо, бързи сигнали и възпроизвеждане на вашия телефон.

Пълно спокойствие

Само Swann ви позволява да комбинирате всичките си безжични и кабелни устройства, за да защитите най -важното.

Намали цената на престъпността

С безплатен облак и местен запис няма скрити такси. Имате избор да надстроите.

Приложение за сигурност на Swann – спокойствие в дланта на ръката ви

С приложението Swann Security можете да създадете персонализирана, напълно интегрирана система за сигурност, която’е чудесно за малки фирми, домове, апартаменти. Независимо дали притежавате или наемате, Суон ви дава гъвкавост да персонализирате системата си за сигурност на вашия имот и бюджет.

 • Точни известия
  С True Detect ™ и сензори за движение, топли предмети, като хора и автомобили, запис за запис и натискане на известия. Кажете сбогом на приложенията за домашна сигурност с фалшиви известия.
 • Ясни видео кадри и аудио
  В случай на почивка, използвайте приложението, за да запишете аудио и кадри за наблюдение, да чуете шумове извън екрана и да идентифицирате гласове по техния пол, възраст, акцент и език. Преглед на видео кадри на телевизори, лаптопи, таблети и смартфони с едно приложение за камера за наблюдение.
 • Спокойствие отвсякъде, 24/7
  С отдалечено гледане можете да се регистрирате в дома си по всяко време, навсякъде. Използвайте приложението Swann Home Security, за да видите видео на живо или възпроизвеждане, където и да сте. Вижте в The Dark Up с мощното инфрачервено нощно виждане на почти всички камери за сигурност на Swann. Лесно е да се настрои и проектира за сериозна сигурност с авангардни функции, за да запазите хората и нещата, които обичате, безопасни.
 • Всичко, от което се нуждаете, е Wi -Fi мрежа – No Hub, без DVR
  Лесно свържете всичките си Wi-Fi камери на Swann чрез директна безжична връзка към Wi-Fi рутер.
 • Безплатно* местно и облачно съхранение
  Задайте и забравете с SmartRecord ™, за да запазите видеоклиповете в местната памет (за 7 дни) и защитен облак (в продължение на 2 дни), с възможността да разширите това до 30 дни запис на облак.

Други приложения за сигурност за камерите на Swann

Всички от Суон’S Новите продукти са съвместими с приложението Swann Security, създавайки пълна екосистема за сигурност. Ние’Винаги усъвършенстване на нашите технологии и продукти, направени преди 2019 г., все още изискват други приложения на Swann. Намерете правилното приложение за вашия продукт Swann тук.

Търговските марки са свойства на съответните им собственици. Общи условия за употреба. Използването на тази интеграция е обхванато от нашата Политика за поверителност. Операцията изисква високоскоростна интернет и Wi-Fi връзка.

Регистрирайте се за нашия бюлетин

Регистрирайте се, за да получите актуализация на нов продукт, изключителна отстъпка и още повече за вашата пощенска кутия

Суон-Инфинова

Swann Communications Ltd.
2 Canon Harnett Court,
Wolverton Mill,
Милтън Кейнс, MK12 5nf

ДДС: GB 165 4266 01 Регистрационен номер на компанията: 6659777

Телефон: +44 0 2036 911 158
Техническа поддръжка: +44 0 808 168 9031
Работно време: 9:00 – 17:00 понеделник – петък GMT

Телефон: Телефон: +44 (0) 2036 911 158 Технологична поддръжка: +44 (0) 808 168 9031 ОПЕСИКИ КОМИ: 9:00 – 17:00 ч. Понеделник – петък (GMT)

Факс: +61 3 8412 4697

Работно време: 9:00 – 17:00 понеделник – петък

Продукти

 • Новодошли
 • Видео звънец
 • Wi-Fi и безжична сигурност
 • Системи за сигурност на видеонаблюдението
 • CCTV камери
 • Магазин за изход
 • Специални оферти

поддържа

 • Съвет за сигурност
 • Помощен център
 • Започнете видеоклипове
 • Изтеглете приложения
 • Връщане на продукта
 • Сигурни+ планове за членове

Съвет за сигурност

 • Видеоклипове за сигурност
 • Блог
 • Суон в новините
 • Диаграма за съвместимост
 • Камери и системи за бизнес сигурност
 • Направи си домашна сигурност
 • Камери за сигурност на открито

Компания

 • За Суон
 • Свържете се с Swann
 • Търговци на дребно
 • Пазаруване на Суон.com
 • Условия за ползване на уебсайта
 • Защита на вашите данни
 • Политика за поверителност

Свържи се с нас

Портал за влизане в техник

Copyright © Swann. Всички права запазени.

Безопасно от Swann APK за Android

Безопасен от Суон

Safe е приложение за смартфони, което се свързва с камера за сигурност на Swann Smart. Тя ви позволява да преглеждате и контролирате камерата си отдалечено от телефона си, дори ако тя’s Свързани със същата Wi-Fi мрежа като вашата камера.

Безопасно от Суон ви помага да следите нещата, които са от значение за вас. То’s идеален за използване в домове и фирми, където може да ви помогне да наблюдавате децата, домашните си любимци, имотите и други. Това също може да ви помогне да хванете лоши хора, така че можете да им дадете багажника.

С приложението, свързано с камерата, можете да го видите и контролирате дистанционно. Можете да се регистрирате за хората и нещата, които са от значение за вас, дори ако вие’не е у дома. Можете да изтеглите доказателствата и да ги изпратите на приятели, семейство и правоприлагане.

 • Безопасно от Суон 2/6
 • Безопасно от Суон 3/6
 • Безопасно от Суон 4/6
 • Безопасно от Суон 5/6
 • Безопасно от Суон 6/6

Спецификации на приложението

Разрешително

Версия

Последна актуализация

Платформа

операционна система

Език

Налични езици

 • Английски
 • Немски
 • Испански
 • Френски
 • Италиански
 • Японски

Изтегляния

Изтеглянията от миналия месец

Разработчик

Опции за изтегляне

Име на файл

Програма, достъпна на други езици

 • Безопасно от Swann Indir [TR]
 • Descargar Safe от Swann [es]
 • 下载 Безопасно от Суон [ZH]
 • Изтеглете безопасно от Swann [NL]
 • تنزيل безопасен от Swann [AR]
 • Безопасно от Суон Хертърладен [DE]
 • Unuh safe от swann [id]
 • Scarica Safe от Swann [It]
 • Скачать безопасен от Суон [ru]
 • Безопасно от Swann 다운로드 [KO]
 • ダウンロード Безопасно от Суон [JA]
 • Pobierz Safe от Swann [PL]
 • Télécharger Safe от Swann [FR]
 • Изтеглете Do Safe от Swann [PT]
 • Tải Xuống Safe от Swann [vi]
 • ดาวน์โหลด Безопасно от Суон [TH]

Безопасен от Суон

Безопасно от Swann APK за Android

APK статус

Безплатно изтегляне на APK за Android

Потребителски отзиви за Safe от Swann

Опитвали ли сте се в безопасност от Суон? Бъдете първите, които оставят вашето мнение!

Свързани теми за Safe от Swann

 • Сигурност за Android
 • Сигурност за Android безплатно

Най -добрите изтегляния бизнес и производителност за Android

Camscanner

Най -доброто безплатно приложение за сканиране на PDF файлове

Зили

Видео забавление за индийци

Mylead – Партньорски маркетинг

Онлайн партньорска програма

Опай

Опай

Високо надежден банков спътник

Приложение за пари

Управлявайте финансите си под ръка

Sidesync

Sidesync

Ясен скенер: Безплатни PDF сканирания

Adobe Scan

Wordpad

Wordpad

Разгледайте повече

FNB звезди

Приложението на FNB Stars – Изкупувайте вашите точки за атрактивни подаръци

Flexomatic: The Ultimate Amazon Flex Block Grabber

Безплатно приложение за Android, от 42Hexagons Inc..

Презареждане на системата на IndiaWallet и пари и AEP

Безплатно приложение за Android, от All India Wallet.

Keyboard Hindi – Asaan English Hindi Typing Input

Клавиатурата на хинди за Android

Docx Reader Word Viewer: Мениджър на документи

Docx Reader Word Viewer: Мениджър на документи

Вижте вашите документи файлове с това приложение

بشائر لخدمات الطاقه

Безплатна програма за Android, от Elmahal.

Mename-plus

Безплатно приложение за Android, от Menaitech LLC.

Клавиатура на кхма – гласово въвеждане

Безплатна програма за Android, от Ash Apps.

Empresa eléctrica quito – eeq

Безплатно приложение за Android, от Desarrollo Tecnológico App Móvil Ecuador.

Автоматично обаждане на Callina

Безплатно приложение за Android, от Information Technologies LLC.

Empleos Panama – La Bolsa de T

Безплатна програма за Android, от Minileio de Trabajo y Desarrollo Laboral.

Cidadão Online

Безплатна програма за Android, от Sonner Sistemas de Informática Ltda..

Последни статии

Зад кулисите с Jacklyn Zeman: Разкриване на жената отвъд емблематичната роля на Общата болница

Тори правопис: от Бевърли Хилс до ‘Маска певица’ Феномен – Запознайте се с Арлекин!

San Isidro Music Clash: Как никога да не пропуснем безплатна концертна битка между Madcool и Primavera Sound!

Действайте бързо: Epic Games доставя неочаквана безплатна игра сред заминаването за разширяване на Sims 4!

Тази снимка е крива: Едно от многото употреби на нивото на нашия iPhone

Вашето крайно ръководство за Евровизия 2023: 7 неща, които можете’не си позволи да пропусне

Законите относно използването на този софтуер варират в различните страни. Ние не насърчаваме или оправдаваме използването на тази програма, ако е в нарушение на тези закони.

За нас

B2B

 • Решения за приходи за издатели
 • Качете и управлявайте вашия софтуер
 • Софтуерна политика
 • Възможности за реклама

Законно

 • Правна информация
 • Условия за ползване
 • Политика за поверителност
 • Политика за бисквитки
 • Настройки на бисквитките

Социална медия

Софтонен в:

Copyright Softonic International S.A. © 1997-2023 – Всички права запазени

В Софтонен Сканираме всички файлове, хоствани на нашата платформа, за да оценим и избягваме всякакви потенциални вреди за вашето устройство. Нашият екип извършва проверки всеки път, когато се качва нов файл и периодично преглежда файлове, за да потвърди или актуализира състоянието им. Този цялостен процес ни позволява да зададем статус за всеки файл за изтегляне, както следва:

То’е изключително вероятно тази софтуерна програма да е чиста.

Какво означава това?

Сканирахме файла и URL адресите, свързани с тази софтуерна програма в повече от 50 от водещите световни антивирусни услуги; Не е открита възможна заплаха.

Тази софтуерна програма е потенциално злонамерена или може да съдържа нежелан пакетиран софтуер.

Защо все още е налична софтуерната програма?

Въз основа на нашата система за сканиране, ние определихме, че тези знамена са евентуално фалшиви позитиви.

Какво е фалшиво положително?

Това означава, че доброкачествената програма е погрешно маркирана като злонамерена поради прекалено широк подпис на откриване или алгоритъм, използван в антивирусна програма.

То’S Силно вероятна тази софтуерна програма е злонамерена или съдържа нежелан пакетен софтуер.

Защо тази софтуерна програма вече не е достъпна в нашия каталог?

Въз основа на нашата система за сканиране, ние определихме, че тези знамена вероятно ще бъдат истински позитиви.

Ние’Да искам да подчертая, че от време на време може да пропуснем потенциално злонамерена софтуерна програма. За да продължим да ви обещава каталог на програми и приложения без зловреден софтуер, нашият екип интегрира софтуерна функция на отчетите във всяка страница на каталога, която ни връща отзивите ви обратно към нас.

Флаг на всички конкретни проблеми, които можете да срещнете и Софтоник ще се справи с тези притеснения възможно най -скоро.