Резюме:

Nintendo Switch най -накрая добави Bluetooth аудио поддръжка чрез актуализация на софтуера. Потребителите могат да свързват Bluetooth слушалки, за да слушат аудио за игри, въпреки че има някои ограничения. Превключвателят поддържа само два безжични контролера при използване на Bluetooth слушалки и не поддържа Bluetooth микрофони. Въпреки тези ограничения, функцията е добре подкрепена и може да спести до 10 свързани устройства. Свързването на Bluetooth слушалки е лесно чрез менюто Настройки. Някои потребители обаче съобщават за трудности при намирането и свързването с Bluetooth устройства. Актуализацията на софтуера включва също функции, които правят Wired Internet по -полезен, което позволява на превключвателя да остане свързан към интернет дори в режим на заспиване, когато Hardwired.

1. Поддържа ли Switch Nintendo сега Bluetooth Audio?

Да, Nintendo добави Bluetooth аудио поддръжка към превключвателя Nintendo чрез актуализация на софтуера.

2. Колко безжични контролери могат да се използват с прикрепена Bluetooth слушалка?

Когато използвате Bluetooth слушалки, превключвателят Nintendo поддържа максимум два безжични контролера.

3. Може ли Bluetooth микрофони да се използват с превключвателя Nintendo?

Не, превключвателят Nintendo не поддържа Bluetooth микрофони. Системата за гласов чат разчита на приложение, работещо на вашия телефон.

4. Как потребителите преди това са използвали безжичен аудио на превключвателя?

Някои потребители са използвали аксесоари, които са действали като Bluetooth аудио адаптери, докато други са използвали слушалки с донгъл, който се възползва от поддръжката на Switch за USB безжични слушалки.

5. Е Bluetooth аудио поддръжка значителна функция за превключвателя?

Да. Bluetooth аудио вграденият е значително допълнение, особено като се има предвид, че Nintendo Switch Pro Controller не включва жак за слушалки.

6. Колко устройства може да спести превключвателя за Bluetooth аудио?

Превключвателят може да спести до 10 свързани устройства за Bluetooth аудио.

7. Може ли функцията Bluetooth аудио да се използва както с редовния превключвател, така и с превключвателя Lite?

Да, аудио функцията Bluetooth работи както с редовния превключвател, така и с превключвателя Lite.

8. Как се сдвояват Bluetooth слушалки с превключвателя?

За да сдвоите Bluetooth слушалки, отидете в менюто Настройки и изберете “Bluetooth Audio.”Следвайте инструкциите, за да сдвоите слушалките си.

9. Има ли забележими закъснения при използване на Bluetooth слушалки с превключвателя?

Според личните преживявания нямаше забележими закъснения при използване на AirPods Pro с Warioware: Get It Together Game.

10. Имали ли са проблеми с Bluetooth аудио на превключвателя?

Някои потребители съобщават за трудности при намирането и свързването с Bluetooth устройства. Има и случаи, когато превключвателят отнема известно време, за да се събуди от сън след неуспешно сдвояване.

11. Какви други функции бяха включени в актуализацията на софтуера?

Актуализацията на софтуера също позволява на превключвателя да остане свързан към интернет дори в режим на заспиване, когато е Hardwired. Това дава възможност на конзолата да изтегля съдържание, докато спи.

12. Ще бъдат ли необходими актуализации на фърмуера за вградения порт на LAN на Nintendo Switch OLED Dock?

Да, актуализациите на фърмуера може да са необходими за вградения порт на LAN на Nintendo Switch OLED Dock.

13. Къде мога да намеря повече информация за проблемите с актуализацията на Bluetooth?

Можете да намерите повече информация за проблемите с актуализацията на Bluetooth в историята на Шон Холистър, която е свързана в статията.

14. Как да използвате Bluetooth слушалки с превключвателя Nintendo?

За да използвате Bluetooth слушалки с превключвателя Nintendo, следвайте тези стъпки:

  1. Уверете се, че превключвателят ви има най -новата актуализация на софтуера.
  2. Отидете в менюто Настройки на превключвателя.
  3. Изберете “Bluetooth аудио.”
  4. Следвайте инструкциите, за да сдвоите вашите Bluetooth слушалки.

15. Къде мога да намеря повече информация за използването на Bluetooth слушалки с Nintendo Switch?

Можете да намерите по -подробни инструкции как да използвате Bluetooth слушалки с Nintendo Switch в статията „Как да използвате Bluetooth слушалки с Nintendo Switch“ на уебсайта на PCMAG.

Превключвателят има ли Bluetooth

Запиши се за Съвети и трикове Бюлетин за експертни съвети, за да извлечете максимума от вашата технология.

Nintendo най -накрая добавя Bluetooth аудио към превключвателя в нова актуализация на софтуера

Nintendo е обявил, че Bluetooth аудио поддръжката е стигнала до превключвателя чрез актуализация на софтуера. Възможността за използване на Bluetooth слушалки за слушане на аудио за игри е очевидно липсваща функция след стартирането на конзолата през 2017 г., така че тя’Страхотно е най -накрая – въпреки че има някои ограничения.

Според статия за поддръжка на Nintendo, вие’Ще бъда ограничен до използването на два безжични контролера, ако сте’В. Системата също спечели’t поддържат Bluetooth микрофони, които са isn’t задължително изненадващо, като се има предвид, че nintendo’Собствената система за гласов чат разчита на приложение, работещо на вашия телефон. И все пак, това’s е спускан за хора, които играят игри със собствени вградени способности за гласов чат.

Хората са преминали през големи дължини, за да получат безжичен аудио на превключвателя си (дори казахме, че го’D Бъдете страхотна точка за продажба на Switch Pro): Имаше аксесоари, които действаха като Bluetooth аудио адаптери, а някои слушалки като SteelSeries Arctis 1 Wireless дойдоха с донгъл, който се възползва от превключвателя’S Поддръжка за USB безжични слушалки.

След това вграденото в Bluetooth аудио е голяма работа-особено като се има предвид, че Nintendo’S Pro Controller, за разлика от много други, не го прави’t Включете жак за слушалки (макар че’си струва да се отбележи, че серията PS5 и Xbox не’t Постепенно поддържайте Bluetooth аудио). Дори и с гореспоменатите ограничения, функцията изглежда добре подкрепена: Nintendo казва, че превключвателят може да спести до 10 свързани устройства и казва, че трябва да работи както с редовния превключвател, така и с превключвателя Lite.

Моят колега Джей Питърс успя да свърже своя AirPods Pro към основния си превключвател и превключвател без много проблеми. В менюто Настройки, там’s раздел за “Bluetooth аудио,” И можете да сдвоите слушалките си от там, като следвате инструкциите.

Моя колега’S AirPods Pro работи добре с Warioware: Вземете го заедно

Джей’S AirPods Pro работи добре в няколко кръга от Warioware: Вземете го заедно, без забележимо забавяне – нещо, което’е особено важно за Warioware’с бързи, потрепващи микрогмати. Докато използва основния си превключвател, Джей също съобщава, че след студена обувка, неговите AirPods Pro се сдвояват почти моментално, след като ги изберат отново в менюто Настройки.

Шон Холистър обаче’S Второ поколение превключвателят (а не Lite) имаше проблеми с намирането и свързването към каквито и да било Bluetooth устройства. Той получи безжична връзка Arctis Pro, за да се свърже след рестартиране на превключвателя три пъти, но повечето опити завършиха с повреда, включително с набор от първо поколение Amazon Echo Buds и Wyze Buds Pro, Bluetooth адаптер за Bose QC25 и LG TV комплект. Докато някои от тях биха го направили понякога изглежда на разположение за сдвояване, игралната система изплюва “Не може да се намерят Bluetooth аудио устройства” Съобщение дори след многократни опити.

Това не беше’t Единственият проблем, който имаше или: превключвателят му понякога ще отнеме до 30 секунди, за да се събуди от сън след неуспешно сдвояване, нещо, което само пълно изключване на захранването успя да поправи. Можете да прочетете повече за този брой и корекцията тук.

Свързани

Според Changelog, актуализацията добавя и някои функции, за да направи Wired Internet по -полезен. Превключвателят ще може да остане свързан с интернет дори в режим на заспиване, ако го’S Hardwired In, привидно или чрез адаптер, или в вградения LAN порт на предстоящия Nintendo Switch OLED Dock. Nintendo казва, че това ще помогне на конзолата да изтегли съдържание, докато то’S заспи и че функцията ще бъде включена по подразбиране. О, а също така може да се наложи да правите актуализации на фърмуера за пристанището с вградения LAN порт. Бих’не очаквайте тези да са толкова вълнуващи, колкото тази актуализация.

Актуализиране на 15 септември, 15:29 ч. ET: Добавена информация за и връзка до Шон’s история за проблемите с актуализацията на Bluetooth.

Превключвателят има ли Bluetooth

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Как да използвате Bluetooth слушалки с превключвателя Nintendo

Готов да се насладите на безжичен аудио на превключвателя? Nintendo най -накрая включи функцията, така че ето как да свържете вашите Bluetooth слушалки и слушалки към преносимата конзола.

17 септември 2021 г

https: // www.pcmag.com/как да/как да се използват-Bluetooth заглавие-с превключване на Nintendo

Безжичното аудио най -накрая пристигна на Nintendo Switch, който досега изисква геймърите да се свържат чрез жака за слушалки. Nintendo всъщност добави Bluetooth функционалност в актуализация на фърмуера април 2021 г., за която се смяташе, че е настройка за дългогодишния Switch Pro, но беше включен само тази седмица. Ако сте готови да отидете безжична, ето как да свържете вашите Bluetooth слушалки към превключвателя Nintendo.

Bluetooth ограничения

За съжаление, Bluetooth аудиото на превключвателя се предлага с някои ограничения, за които устройството ще ви предупреди. След като функцията бъде включена, само два безжични контролера могат да бъдат сдвоени към конзолата. Ще трябва да изключите Bluetooth аудио, ако искате да свържете допълнителни контролери. Освен това не можете да намерите изгубени контролери или да промените сцеплението/поръчката в Контролери меню, докато е свързано.

Превключвателят ще позволи само едно Bluetooth аудио устройство да се сдвоява наведнъж, но можете да имате до 10 устройства, запазени в конзолата. Тъй.

Двойка Bluetooth слушалки

След като актуализирате превключвателя към версия 13.0.0 или по -високо, Bluetooth аудиото ще бъде отключено на устройството. Първият ви ред на бизнеса трябва да бъде да сдвоите набор от слушалки или слушалки. Това може да стане, докато превключвателят е докиран или в ръчен режим. От началния екран изберете Системни настройки Иконата на предавката и превъртете надолу и изберете Bluetooth аудио.

В този момент можете да поставите вашето Bluetooth устройство в режим на сдвояване. Това ще варира в зависимост от вашето конкретно устройство, но много истински безжични слушалки просто изискват да ги премахнете от случая. Други слушалки могат да имат бутон за сдвояване, който трябва да задържите.

Със слушалките в режим на сдвояване докоснете Двойка устройство На екрана на превключвателя. Конзолата ще търси устройства наблизо, след което ще покаже всички устройства, които е намерил. Ако са изброени слушалките ви, докоснете записа и след това Добре за иницииране на връзката.

Ако превключвателят ви не може да намери вашите слушалки или слушалки, опитайте отново, като натиснете бутона Y на контролера. Може също да се наложи да поставите слушалките в режим на сдвояване отново.

Изключете Bluetooth аудио

От този момент нататък Bluetooth аудиото трябва автоматично да се свързва, когато се опитате да използвате вашето Bluetooth аудио устройство в близост до превключвателя. Можете обаче да изключите функцията и да управлявате свързани устройства под Настройки на системата> Bluetooth аудио.

Изберете свързаното устройство и щракнете върху Изключете устройството За да разпалите слушалките. Това официално ще изключи Bluetooth аудио и ще ви позволи да използвате функции с деактивирани, като сдвояване на контролера. Избирам Извадете устройството За да изтриете записа от конзолата. Имайте предвид, че ако искате да добавите допълнителни слушалки, първо трябва да се изключите от текущото устройство.

Nintendo Switch (OLED модел): Това ли е превключвателят, който чакахме?

Като това, което четете?

Запиши се за Съвети и трикове Бюлетин за експертни съвети, за да извлечете максимума от вашата технология.

Този бюлетин може да съдържа реклама, сделки или партньорски връзки. Абонирането на бюлетин показва вашето съгласие за нашите Условия за ползване и Политика за поверителност. Можете да се отпишете от бюлетините по всяко време.

Благодаря за регистрацията!

Абонаментът ви е потвърден. Следете входящата си поща!

Как да използвате Bluetooth аудио на вашия Nintendo превключвател

Nintendo има Накрая Добавена е Bluetooth аудио поддръжка към превключвателя. С способността там изглежда нелепо, че е отнело толкова време за пристигането си, но ето ни.

Аудио е основната дума, с поддръжка за Bluetooth Mics все още не е налична – гласов чат на Nintendo Switch е съвсем друг разхвърлян чайник от риба. Въпреки ледниковия бавен марш към старта му, ние’Щастливи, че най-накрая можете да слушате любимите си игри на Nintendo с безжични слушалки, вариращи от типичните ви Bluetooth свръх-уши и игри за игри до повсеместните Apple Airpods. Тук’s как да се настроите.

Как да използвате Bluetooth на вашия Nintendo превключвател

Сега Nintendo ще ви позволи да използвате Bluetooth слушалки с вашия превключвател, първото нещо, което трябва да направите, е да получите най -новата версия на устройството’S Софтуер (V13.0.0). За да получите най -новия софтуер, насочете се към У дома Меню тогава Системни настройки. Веднъж там изберете Система Актуализация – Ако пише Текуща версия: 13.0.0 Тогава вече сте готови.

Следващата стъпка е да свържете вашето Bluetooth устройство. Стигнем до Системни настройки и тогава Bluetooth аудио. Щракнете Добави устройство За да започнете да търсите съвместими технологии. Изберете устройството си, след като то се появи и сте готови да тръгнете.

Докато Bluetooth Audio най -накрая пристигна на превключвателя Nintendo, има някои неща, които все още не прави’t Поддръжка. Не могат да бъдат прикачени повече от два безжични контролера, докато използвате Bluetooth аудио, а Bluetooth аудио ще бъде изключен, когато възпроизвеждате локален мултиплейър.

Също така, 10 устройства могат да бъдат запазени в Bluetooth настройки, но само едно Bluetooth аудио устройство може да бъде свързано наведнъж. Nintendo също така съветва латентността да може да бъде изпитана при използване на Bluetooth аудио.

Най -добрите Bluetooth аксесоари за превключване на Nintendo

Можете да разгледате пълния ни списък с най-добрите аксесоари за превключване на Nintendo, но за няколко основни избора, както и някои навременни препоръки за игри с активирани Bluetooth, разгледайте по-долу.

SteelSeries Arctis 9 Wireless

Steelseries е начело в играта си в момента-произвеждайки качествени слушалки за стойност на пари срещу огромна конкуренция от Xbox и PlayStation Първи странични слушалки. Благодаря на Nintendo’S Нова Bluetooth аудио поддръжка, нашата Wired препоръчва най -добрите игри за игри вече са съвместими с хибридната конзола. Признавам, че е по-скъпо от тези съперници от първа страна, но се чувства висококачествено на допир и предлага луксозен комфорт. Аудиото е точно, хрупкаво и бум на всички правилни места. Wireless Arctis 9 е направен за използване с PlayStation 4/5, PC и, сега, Bluetooth аудио съвместими продукти. За версията на Xbox – която също поддържа Bluetooth – вижте SteelSeries Arctis 9x (£ 179).

EPOS GTW 270 хибрид

EPOS GTW 270 Hybrid е продукт, който се чувства направен за Bluetooth аудио, най -накрая идва към превключвателя Nintendo. Тези безжични слушалки вече могат да се използват с устройството чрез доста малък донгъл, така че не беше’t голяма част от караница. Въвеждането на Bluetooth означава обаче, че можете да носите тези EPOS пъпки в чантата си и безпроблемно да се свържете с превключвателя – не е необходим донгъл. Докато хибридът GTW 270 не’T удариха процъфтяващите съраунд височини на много еквиваленти над ухото, те предлагат приличен звук заедно с върховната си свобода. Въпреки че не са направени за игри, Airpods на Apple (£ 119) и AirPods Pro (£ 179) предлагат подобна безжична радост и двамата работят и с превключвателя, също.

Безжична слушалка на Microsoft Xbox

Да, безжичната слушалка на Microsoft Xbox вече ще работи с Nintendo Switch. Въпреки че все още ще получите най-добрата производителност с Xbox Wireless, когато сте свързани към вашата серия S | X, можете да използвате Bluetooth, за да свържете слушалката и към превключвател-превръщайки тази качествена слушалка изключително полезно устройство с многоплатформе. Заедно с тази гъвкавост, вие също получавате 15 часа живот на батерията и удобен лек дизайн.