Резюме

1. Webroot предлага подобрена функция за управление на паролата, захранвана от LastPass. Тази функция позволява лесно управление на потребителски имена и пароли на всички устройства. За да го настроите, трябва да посетите уебсайта на Webroot, да влезете във вашия акаунт и да следвате предоставените стъпки. След като настроите, ще бъдете подканени да инсталирате разширението LastPass в браузъра си.

2. Мениджърите на пароли помагат да се справят с предизвикателството за създаване и запомняне на множество пароли. Тъй като средният човек има 130 онлайн акаунта, важно е да имате уникални и силни пароли за всеки акаунт. Мениджърът на пароли съхранява вашите пароли в криптирана база данни и автоматично ги попълва за вас, когато е необходимо.

3. Използването на мениджър на пароли подобрява сигурността и намалява риска от различни проблеми, свързани с сигурността, свързани с паролата. Въвеждането на пароли всеки път може да ви изложи на Keyloggers, които записват вашите клавиши и могат да компрометират вашите пароли. Освен това, повторното използване на пароли или съхраняването им на несигурни места увеличава риска от компрометиране на множество акаунти в случай на нарушение.

4. Надстройката на Webroot Password Manager предоставя удобно и сигурно решение за управление на пароли. Само с една главна парола, която да запомните, можете лесно да използвате уникални и силни пароли за всички ваши онлайн акаунти. Интеграцията LastPas.

5. Поддръжката на LastPass е достъпна за помощ при миграцията на вашите пароли, ако е необходимо. Ако вече имате акаунт в LastPass и искате да мигрирате паролите си Webroot, можете да се свържете с LastPass поддръжка за насоки и поддръжка.

Въпроси и отговори

1. Как работи мениджърът с пароли на Webroot?

Мениджърът на пароли на Webroot, захранван от LastPass, сигурно съхранява вашите потребителски имена и пароли в криптирана база данни. Той се интегрира с вашия браузър и автоматично попълва вашите идентификационни данни, когато е необходимо.

2. Как може мениджърът на пароли да подобри сигурността на паролата?

Мениджърът на пароли ви позволява да използвате уникални и силни пароли за всеки от вашите акаунти, без да е необходимо да запомните всички тях. Това намалява риска от повторна употреба на паролата и затруднява хакерите да пробият паролите ви.

3. Какви са рисковете от въвеждане на пароли всеки път?

Въвеждането на пароли ви излага на риск от Keyloggers, които могат да записват вашите клавиши и да откраднат вашите пароли. Използването на мениджър на пароли елиминира необходимостта от въвеждане на пароли ръчно, намалявайки този риск.

4. Как може мениджърът на пароли да помогне при запомнянето на множество пароли?

Мениджърът на пароли съхранява всички ваши пароли в една криптирана база данни. Трябва само да запомните главната си парола и мениджърът попълва останалата част от вашите идентификационни данни, когато е необходимо.

5. Мога ли да използвам мениджъра на пароли на Webroot на различни устройства?

Да, мениджърът на пароли Webroot е проектиран да се използва във всички устройства. Вашите пароли ще бъдат синхронизирани, което ще ви позволи да получите достъп до тях от вашия компютър, смартфон или таблет.

6. Необходимо ли е разширението LastPass за използване на Webroot Password Manager?

Да, разширението LastPass трябва да бъде инсталирано във вашия браузър, за да използвате напълно функциите на Webroot Password Manager.

7. Ами ако вече имам акаунт в LastPass?

Ако вече имате акаунт в LastPass, можете да се свържете с поддръжката на LastPas.

8. Са безопасни паролите ми с мениджъра на паролите на Webroot?

Да, мениджърът с пароли на Webroot използва криптиране, за да защити паролите ви. Стига да запазите основната си парола, вашите пароли са безопасни.

9. Мога ли да получа достъп до паролите си дори без интернет връзка?

Да, мениджърът на пароли Webroot ви позволява да получите достъп до вашите пароли офлайн. Въпреки това, всякакви промени или нови добавки за пароли могат да изискват интернет връзка за синхронизиране на устройства.

10. Ами ако забравя главната си парола?

За съжаление, ако забравите главната си парола, няма начин да я възстановите. Ще трябва да нулирате паролата и да настроите нов. Не забравяйте да изберете запомняща се, но силна нова главна парола.

11. Мога ли да се доверя на сигурността на интеграцията LastPass с Webroot?

Интеграцията на LastPass с Webroot осигурява допълнителен слой сигурност чрез криптиране. LastPass има силна репутация на сигурността на паролата и редовно актуализира своите протоколи за сигурност.

12. Налично ли е разширението LastPass за всички браузъри?

Да, разширението LastPass е достъпно за популярни уеб браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge и Safari.

13. Колко често трябва да сменя паролите си с мениджъра на паролата на Webroot?

Препоръчва се периодично да променяте паролите си за допълнителна сигурност. Мениджърът на пароли Webroot улеснява генерирането и съхраняването на нови пароли, така че можете да ги променяте по -често, ако желаете.

14. Може ли мениджърът на Webroot Password да генерира сигурни пароли за мен?

Да, мениджърът на пароли Webroot може да генерира силни и сигурни пароли за вас. Препоръчително е да използвате функцията за генератор на пароли, за да се гарантира максимална сигурност.

15. Мога ли да използвам мениджъра на паролите за Webroot за бизнес акаунти?

Да, мениджърът на пароли Webroot е подходящ както за лични, така и за бизнес акаунти. Той предлага централизирано управление и сигурно съхранение на пароли за физически лица и екипи.

Защо трябва да използвате мениджър на пароли

Нови потребители, научете как да настроите своя последен акаунт тук: https: // wbrt.io/snbmz

Предлага ли webroot мениджър на пароли?

Функцията за управление на пароли Webroot® получи надстройка! Тази функция се захранва от LastPass® позволява лесно управление на потребителски имена и пароли във всички устройства. Моля, следвайте стъпките по -долу, които съответстват на настройките на текущата ви сметка.

 1. Посетете моя.Webrootanywhere.com и влезте във вашия акаунт в Webroot
 2. Под секцията с етикет “Мениджър на пароли, захранван от LastPass” Щракнете “Управление на паролите”
 3. Ще бъдете пренасочени към страница за последен път, от тук щракнете “Първи стъпки”
 4. Въведете идентификационните данни на вашия акаунт в Webroot, след което щракнете върху “Влизам”
 5. Ще бъдете подканени да въведете отново паролата си за акаунт в Webrout “Запазване на главната парола”
 6. Ще изскочи поле за напредък, указващо вашия акаунт’S статус на миграция, след като приключите, ще бъдете пренасочени към страница за успех
 7. На страницата за успех ще бъдете подканени да инсталирате разширението LastPass® във вашия браузър
 1. Посетете моя.Webrootanywhere.com и влезте във вашия акаунт в Webroot. Ако все още не сте настроили акаунт в Webroot, щракнете върху “Създай акаунт” За да настроите един, след това влезте
 2. Под секцията с етикет “Мениджър на пароли, захранван от LastPass” Щракнете “Настройте сега”
 3. Когато бъдете подканени, ако искате да активирате пароли за този акаунт, щракнете върху “Потвърдете”
 4. На следващото изскачащо устройство за “Настройка на акаунта” Щракнете “продължи”
 5. Ще бъдете пренасочени към страницата LastPass, щракнете върху “Регистрирай се”
 6. Попълнете информацията, след което щракнете върху “Създай моя акаунт” След като зададете главна парола
 7. Щракнете “продължи” на страницата за потвърждение, която се появява
 8. Ще бъдете подканени да инсталирате разширението LastPass® във вашия браузър
 1. Посетете моя.Webrootanywhere.com и влезте във вашия акаунт в Webroot
 2. Под секцията с етикет “Мениджър на пароли, захранван от LastPass” Щракнете “Управление на паролите”
 3. Ще бъдете пренасочени към сайта LastPass, от тук щракнете “Влизам”
 4. Въведете идентификационните данни на акаунта си LastPass®, след което щракнете върху “Влизам”
 5. Вашите данни за LastPass® ще се покажат, но нито една от информацията за управлението на паролата на Webroot® няма да бъде налична
 6. Моля, свържете се с поддръжката на LastPass® за помощ при миграцията на вашите пароли Webroot®
 7. Можете да го направите, като щракнете тук

Благодаря за отзивите ви!

Предпочитания за бисквитки
Захранван от Nohold, Inc. U.С. Патент №. 10,659,398

Цялото съдържание Copyright © 2023

Защо трябва да използвате мениджър на пароли

Защо трябва да използвате мениджър на пароли

От стрийминг развлечения до социални медии до нашите онлайн банкови сметки и софтуер, ние сме залитащи всеки ден с необходимостта от създаване и запомняне на нови пароли. Всъщност едно проучване разкри, че американците имат средно 130 онлайн акаунта, регистрирани на един имейл адрес. И какви са шансовете тези 130 пароли да са уникални и трудни за напукване? Тънък до никой.

Вие’Вероятно чуваше за скандално известното нарушение на Yahoo, което се появи на бял свят миналата година, в което хакерите откраднаха пълномощията и друга чувствителна информация на повече от 1 милиард потребители. За хора, които са използвали паролата си Yahoo за други сайтове, тези акаунти също са били компрометирани.

За съжаление, много хора признават, че паролите им са по -малко сигурни, отколкото трябва да бъдат. Вижте сами:

И така, как точно можем да се очаква да създадем и помним средно 130 уникални пароли?

Най -доброто решение, което се предлага днес, предлагащо както удобство, така и сигурност, е мениджър на пароли.

Какво точно е мениджър на пароли?

Това е вид приложение, което може да се справи с всички горепосочени проблеми. Мениджърите на пароли се предлагат под формата на леки приставки за уеб браузъри като Google Chrome или Mozilla Firefox и могат автоматично да попълнят вашите идентификационни данни, след като ги запазят в криптирана база данни.

Основното предимство от използването на мениджър на пароли е, че трябва да запомните само една главна парола. Това ви позволява лесно да използвате уникални, силни пароли, избрани за всеки от вашите онлайн акаунти. Просто не забравяйте една силна парола и мениджърът ще се погрижи за останалите.

Избягвайте тези общи рискове за сигурност на паролата:

 • Въвеждането на пароли за влизане всеки път може да бъде опасно само по себе си. Злоуличните Keyloggers, предназначени да наблюдават тайно натискането на клавиши, могат да записват вашите пароли, докато ги въвеждате. (Можете да ги елиминирате с добър антивирусен софтуер.)
 • Спомняйки си множество пароли, особено ако сте избрали внимателно парола, която е сложна. Повечето хора са склонни да използват едни и същи или подобни пароли за различни акаунти, което означава, че ако е изложена една парола, престъпниците могат да влязат във всички тези акаунти.
 • Съхраняване на пароли в документ или ги запишете, което създава много висок риск от повлияване на нарушение или просто загуба на информацията.

За повече видеоклипове, свързани с киберсигурността и запазване онлайн, абонирайте се за нашия канал в YouTube.

Актуализация: Надстройката на Webroot Password Manager е тук – сега захранвано от LastPass, най -надеждният мениджър на пароли! Получете достъп до функции за качество на живот, включително трезора на паролата, достъп на всички устройства, автоматично запълване и запазване, достъп до аварийни ситуации и други.

Настоящите потребители, научете как да превключвате на LastPass тук: https: // wbrt.IO/577B2

Нови потребители, научете как да настроите своя последен акаунт тук: https: // wbrt.io/snbmz

за автора

Pawani Vaddi

Продуктов мениджър

Pawani Vaddi е продуктов мениджър на потребителския сегмент в Webroot и е прекарал над шест години в индустрията за киберсигурност. Основният й фокус е върху възникващата потребителска технология и нейното въздействие върху потребителите’ Поверителност и сигурност.

Webroot Password Manager безплатно.

Ранг

Имам абонамент за Webroot Secure навсякъде и имам 94 дни преди да изтече. Недостатъчно, че мениджърът на пароли LastPas. Дали lastPass идва безплатно с моя абонамент или не, и ако е така, как да го активирам, без многократно да бъда отведен на страница за фактуриране?

Най -добър отговор от TripleHelix 2 май 2021, 17:12

9 отговора

Triplehelix

Ранг

UserLevel 7

Значка

+63

Преди 2 години

1 май 2021 г

Вижте дали това помага? Предлага се с Webroot Internet Security Plus и пълни версии.

 • Искате да знаете за управлението на паролата
 • Имате нужда от помощ, използвайки Manager Password Manager
 1. Посетете моя.Webrootanywhere.com и влезте във вашия акаунт в Webroot
 2. Под секцията с етикет “Мениджър на пароли, захранван от LastPass” Щракнете “Управление на паролите”
 3. Ще бъдете пренасочени към страница за последен път, от тук щракнете “Първи стъпки”
 4. Въведете идентификационните данни на вашия акаунт в Webroot, след което щракнете върху “Влизам”
 5. Ще бъдете подканени да въведете отново паролата си за акаунт в Webrout “Запазване на главната парола”
 6. Ще изскочи поле за напредък, указващо вашия акаунт’S статус на миграция, след като приключите, ще бъдете пренасочени към страница за успех
 7. На страницата за успех ще бъдете подканени да инсталирате разширението LastPass® във вашия браузър
 1. Посетете моя.Webrootanywhere.com и влезте във вашия акаунт в Webroot. Ако все още не сте настроили акаунт в Webroot, щракнете върху “Създай акаунт” За да настроите един, след това влезте
 2. Под секцията с етикет “Мениджър на пароли, захранван от LastPass” Щракнете “Настройте сега”
 3. Когато бъдете подканени, ако искате да активирате пароли за този акаунт, щракнете върху “Потвърдете”
 4. На следващото изскачащо устройство за “Настройка на акаунта” Щракнете “продължи”
 5. Ще бъдете пренасочени към страницата LastPass, щракнете върху “Регистрирай се”
 6. Попълнете информацията, след което щракнете върху “Създай моя акаунт” След като зададете главна парола
 7. Щракнете “продължи” на страницата за потвърждение, която се появява
 8. Ще бъдете подканени да инсталирате разширението LastPass® във вашия браузър
 1. Посетете моя.Webrootanywhere.com и влезте във вашия акаунт в Webroot
 2. Под секцията с етикет “Мениджър на пароли, захранван от LastPass” Щракнете “Управление на паролите”
 3. Ще бъдете пренасочени към сайта LastPass, от тук щракнете “Влизам”
 4. Въведете идентификационните данни на акаунта си LastPass®, след което щракнете върху “Влизам”
 5. Вашите данни за LastPass® ще се покажат, но нито една от информацията за управлението на паролата на Webroot® няма да бъде налична
 6. Моля, свържете се с поддръжката на LastPass® за помощ при миграцията на вашите пароли Webroot®
 7. Можете да го направите, като щракнете тук

Daniel – Windows 10 Pro X64 за работни станции 22h2 на моя Alienware 17R2 и Alienware 17R5 лаптопи с Webroot SecureAnywhere Пълна бета тестер за PC & Android Moto G9 Plus OS 11. “Заведете ги до гарата”

Ранг

Преди 2 години

1 май 2021 г

Точно това последвах и ме отвежда на страницата, където ме помолят “Купете сигурност на паролата.” Но аз имам Webroot SecureAnyWhere® Internet Security завършва, И на страницата ми с личен отчет за сигурността казва, че “Мениджърът на пароли е включен без допълнителни разходи. Започнете да защитавате вашите идентификационни данни за вход и сигурно влизайте в сайтове с едно щракване.” Следвах всички връзки и продължавам да бъда отведен на страницата, където ме помолят да купя сигурност на паролата. Защо трябва да купувам, ако “е включен без допълнителни разходи.” Това е моята дилема и аз не’не знам как да го заобиколите.

Webroot ® Интернет сигурност плюс

Ще ви изпратим връзка по имейл, така че да можете да инсталирате пълната версия на до 3 компютъра за 14 дни.

Не се изисква кредитна карта

Интернет сигурност плюс включва:

Антивирусна защита

 • Защита на награди както за компютри, така и за Macs
 • Светкавици с бързи сканирания без прекъсване
 • Защитава вашата поверителност – спира неизвестни и известни заплахи

Подобрени функции

 • Защита за вас и мобилните устройства на вашето семейство *
 • Мощна защита на сигурността и поверителността за вашия Chromebook
 • Сигурно управление на паролите от най -надеждния доставчик на индустрията

Икона за защита на идентичността на Webroot

Защитете вашата самоличност, онлайн пазаруване и онлайн банкиране

Икона за криптиране на Webroot

Паролите, потребителските имена и номерата на кредитните карти са криптирани с една главна парола

Икона на часовника на Webroot

Webroot изтърска 95% от интернет 3x на ден

Усъвършенствана защита от интернет

Webroot ® WiFi Security + Internet Security Plus

WiFi Security VPN и антивирусна защита вървят ръка за ръка. За да останете в безопасност онлайн, имате нужда от и двете. Antivirus защитава вашите устройства, VPN защитава връзката ви, като поддържа вашето сърфиране частно и двамата работят заедно, за да ви дадат сигурност и поверителност, докато работите, споделяте, банката и разглеждането.

Webroot ® WiFi Security +
Интернет сигурност плюс

За до 3 устройства

Webroot WiFi Security Icon

Автоматична защита през всяка мрежа, дори необезпечен wifi

Webroot Secure Browsing Icon

Безопасното и сигурно сърфиране защитава вашата поверителност онлайн

Webroot Advanced Web-Filtering Icon

Разширеното уеб филтриране ви предпазва от злонамерени или рискови уебсайтове **

Изживейте Webroot’S Подобрена защита на сигурността в Интернет без ангажимент

Открийте как Webroot ви защитава, докато разглеждате и пазарувате онлайн, сърфирайте в мрежата и се свързвате в социалните медии.

Надеждна, винаги настъпва защита в реално време. Опитайте Webroot за 14 дни. Не се изисква кредитна карта.

Webroot Internmet Security Plus

Webroot ISP

Защита на кражба на самоличност

Защитава вашата поверителност

Webroot защитава вашите потребителски имена, номера на акаунти и друга лична информация срещу онлайн заплахи.

анти-фишинг

Анти-фишинг в реално време

Нашата облачна защита пази вас и вашето семейство в безопасност всеки път, когато се свържете.

Управление на паролата

Управление на пароли, захранвано от

Осигурете паролите си с най -надеждното име в сигурно управление на паролата.

Мобилна сигурност

Мобилна сигурност

Бъдете в безопасност вкъщи или в движение. Достъп до вашите файлове от вашето мобилно устройство безопасно и лесно. *

Бързи сканирания

Светкавици бързо сканиране

Webroot е един от най -бързите, леки и ефективни антивирусни продукти на пазара.

Защита на заплахата

Защита на заплахата

Защита от установени заплахи като откуп и зловреден софтуер.

Мога’t Решете кой антивирус е най -подходящ за вас?

Лесно сравнете нашите антивирусни продукти и намерете персонализирана защита за всяко устройство и всеки бюджет. Имаме опции, които да ви помогнем да защитите един или всичките ви лаптопи, настолни компютри и мобилни устройства.

Отзиви на клиентите на Webroot

SecureAnywhere Internet Security Plus

Webroot SecureAnyWhere® Internet Security Plus осигурява облачна защита от онлайн заплахи за всички ваши устройства, които ви пазят в безопасност, независимо как или къде се свързвате. Той сканира по -бързо, използва по -малко системни ресурси и ви защитава в реално време, като незабавно идентифицира и блокира нови заплахи веднага щом се появят.

SKU: 11115031

Марка: Webroot

* Защитата на iOS устройството се състои от защитен браузър и управление на пароли. Не сканира приложения за блокиране на злонамерен софтуер.
** Предлага се само в системите Windows ®, Mac ® и Android ™.

Системни изисквания

PC & Mac системи

Windows ® 7 32- и 64-битов (всички издания), Windows 7 SP1 32- и 64-битов (всички издания)

Windows 8 32- и 64-битов

Windows 8.1 32- и 64-битов

Windows 10 32- и 64-битов

Windows 11 64-битов

macOS 10.14 (Mojave ®)

macOS 10.15 (Catalina ®)

MacOS 11 (Big Sur ®) с Apple M1 Arm или Intel ® процесори

MacOS 12 (Monterey ®) с Apple M1 Arm или Intel® процесори

Mac OS 13 (Ventura ®)

За повече информация щракнете тук .

Минимални системни изисквания

Intel ® Pentium ®/Celeron ® Family, или AMD ® K6/Athlon ™/Duron ™ семейство или друг съвместим процесор

128 MB RAM (минимум)

10 MB пространство на твърд диск

Google Chrome ® 11 и по -ново

Internet Explorer ® Версия 11 и по -нова (Windows XP IE8)

Microsoft Edge ® (частична поддръжка)

Mozilla ® Firefox ® Версия 3.6 и по -ново

Safari 5 и по -нови

Опера 11 и по -нова

Изисквания за сигурност на Android & iOS

Android ™ мобилна сигурност:

Операционна система Android ™ Версия 8 или по -висока

Андроид ™ -Компатируемо устройство с поне 97MB безплатно пространство за съхранение

Сигурност за iPhone ®

Webroot Mobile Security изисква iOS® 13 или повече

Изисквания за WiFi

Компютърни изисквания:

OS X 10.10 (Yosemite ®) и по -нови

Windows 7 32- и 64-битови и по-нови (с изключение на Windows 8 и Windows 10 S)

Мобилни изисквания:

Android ™ операционна система Версия 6 и по -нова