Прави ли T-Mobile проверки на кредити?

Резюме:

T-Mobile може да извърши твърд кредитен проверка за планове след плащане, но не и за предплатена услуга. Личните преживявания от потребителите на форума обаче показват, че някои лица са отворили T-Mobile акаунти или са преминали към T-Mobile следплатени линии, без да се подлагат на трудно запитване. Препоръчително е да се свържете директно с T-Mobile, за да потвърдите политиката си за проверка на кредита.

Ключови точки:

1. Някои компании могат да проведат “меко дърпане” на вашия кредит, което не влияе на кредитния ви рейтинг.

2. За да се определи дали T-Mobile прави труден кредитен проверка, се препоръчва да се свържете с техния корпоративен офис.

3. Преминаването към T-Mobile от друг превозвач, като Sprint, може да доведе до меко запитване на вашия кредит.

4. Вашият кредитен рейтинг може да се промени с течение на времето и е от съществено значение да го наблюдавате редовно.

5. Политиката за кредитна проверка на T-Mobile може да варира в зависимост от вида на плана, като следплащане или предплатена.

6. Метро от T-Mobile е друг вариант, който трябва да се вземе предвид, предлагайки атрактивни сделки на нови телефони.

7. Някои потребители съобщават, че T-Mobile е извършил меко запитване само когато са преминали към следплатена линия.

8. Личният опит се различава и е препоръчително да се изследват и потвърждават практиките за проверка на кредита на T-Mobile.

Въпроси и отговори:

1. Винаги ли T-Mobile прави труден кредитен проверка за планове след плащане?

Личният опит, споделен на онлайн форуми, предполага, че T-Mobile не винаги може да извърши тежка кредитна проверка за планове за следплащане. Препоръчително е да се свържете директно с T-Mobile, за да потвърдите настоящата си политика.

2. Мога ли да премина към T-Mobile, без да е засегнат кредитният ми рейтинг?

Докато някои хора са съобщили за меко запитване при преминаване към T-Mobile, най-добре е да проверите политиката си за проверка на кредита със самата компания. Свързването с корпоративния офис на T-Mobile може да предостави точна информация относно кредитните проверки.

3. Има ли разлика в кредитните проверки между следплатените и предплатените услуги на T-Mobile?

Въз основа на потребителския опит, предплатената услуга на T-Mobile може да не включва тежка проверка на кредита. Въпреки това се препоръчва да се свържете с T-Mobile или да посетите официалния им уебсайт, за да получите най-актуалната информация за техните политики за проверка на кредита.

4. Възможно ли е да получите одобрение за лизинг на телефона с T-Mobile без кредитна проверка?

Някои потребители са получили промоционални материали от T-Mobile, заявявайки, че са одобрени за лизинг на телефона без кредитна проверка. Проверката с T-Mobile директно може да предостави точна информация относно техните лизингови политики.

5. Какви са някои алтернативи на T-Mobile, които не извършват твърди проверки на кредита?

Други опции, които трябва да се има предвид, които може да не изискват твърд кредитен проверка, включват предплатени телефонни планове или проучване на услуги от други превозвачи. Изследването на различни доставчици може да помогне за идентифицирането на тези с гъвкави политики за проверка на кредита.

6. Политиката за кредитна проверка на T-Mobile варира ли в зависимост от държавата?

Политиката за кредитна проверка на T-Mobile може да бъде последователна във всички държави, но винаги се препоръчва да се изясни директно с T-Mobile, за да се получи точна и актуална информация относно техните политики.

7. Мога ли да получа домашната интернет услуга на T-Mobile без тежка кредитна проверка?

Изискванията за проверка на кредит за домашната интернет услуга на T-Mobile могат да се различават от техните мобилни услуги. Проверката директно с T-Mobile или посещение на уебсайта им може да предостави конкретна информация относно кредитните проверки за домашната им интернет услуга.

8. Как мога да подобря кредитния си рейтинг, преди да кандидатствам за план за T-Mobile?

Подобряването на вашия кредитен рейтинг може да бъде постигнато чрез фокусиране върху навременните плащания на сметки, намаляване на използването на кредитни карти и разрешаване на всички неизплатени дългове. Редовното наблюдение на вашите кредитни отчети и адресиране на всички грешки също може да допринесе за подобряване на вашия кредитен рейтинг.

9. Ще кандидатства за план за T-Mobile да повлияе на общия ми кредитен рейтинг?

Кандидатстването за план на T-Mobile може да доведе до твърд проверка на кредита, което може да повлияе на вашия кредитен рейтинг. Специфичното въздействие обаче може да варира в зависимост от отделните кредитни профили. Препоръчително е да разгледате потенциалното въздействие преди да кандидатствате и да се свържете директно с T-Mobile за повече информация.

10. Как мога да разбера дали T-Mobile извършва трудно запитване за моята конкретна ситуация?

За да се определи дали T-Mobile ще извърши труден кредитен проверка, се препоръчва да се свържете с техния корпоративен офис. Изпращането на имейл или обаждане на горещата линия за обслужване на клиенти може да предостави точна информация въз основа на вашите конкретни обстоятелства.

11. Има ли налични алтернативи за проверка на кредити за лица, загрижени за техните кредитни резултати?

Ако се притеснявате от твърд кредитен проверка, засягащ кредитния ви рейтинг, предплатените телефонни планове или закупуването на телефон може да бъде алтернативи, които си струва да се проучи. Тези опции обикновено не изискват проверка на кредита, което ги прави подходящи за лица с притеснения относно кредитните запитвания.

12. Мога ли да преговарям с T-Mobile относно кредитния проверка?

Въпреки че преговорите може да не са възможни, когато става въпрос за политиките за проверка на кредитната проверка на T-Mobile, да се свържете с тяхното обслужване на клиенти или да посетите магазин T-Mobile, може да предостави повече информация за потенциални алтернативи или опции въз основа на вашите конкретни обстоятелства.

13. Възможно ли е T-Mobile да приеме мека проверка на кредита вместо твърда?

Докато меките проверки на кредита не влияят на кредитните резултати, специфичните изисквания за проверка на кредит на T-Mobile могат да диктуват дали е необходима твърда проверка. Препоръчително е да се свържете директно с T-Mobile, за да разберете техните политики за проверка на кредита и да проучите всички потенциални алтернативи.

14. Мога ли да получа план за T-Mobile без кредитна проверка, ако имам козин?

Наличието на Cosigner може да помогне на хората с ограничена или лоша кредитна история при получаване на план за T-Mobile без тежка проверка на кредита. Политиките за проверка на кредитната проверка на T-Mobile все още могат да изискват допълнителна информация и изясняване. Свързването с T-Mobile директно може да предостави точна информация въз основа на вашите конкретни обстоятелства.

15. Има ли препоръчителни услуги за мониторинг на кредити за проследяване на промените в кредитните резултати?

Налични са няколко реномирани услуги за мониторинг на кредита, които предлагат редовни актуализации за кредитни резултати, като кредитна карма, експериза и Transunion. Тези услуги могат да помогнат на хората да следят всички промени в своите кредитни резултати и да дадат представа за фактори, влияещи върху техните кредитни профили.

Прави ли tmobile проверки за твърди кредити?

Възможно е също така компания да направи a “Меко издърпване” на ваш кредит. Това им позволява да проверяват вашия кредитен отчет, без да повлияят на резултата ви.

Прави ли tmobile проверки за твърди кредити?

Бих изпратил имейл на корпоративния офис на T-Mobile и да попитам писмено. Ако се каже, че ще бъде меко издърпване (SP), тогава поне имате нещо писмено. Винаги съм бил клиент на спринт и след като сливането беше одобрено, T-Mobile направи меко запитване, което не съм упълномощавал и/или харесват, че го направиха. Тъй като SP не оказва влияние върху кредитния ми рейтинг, не се занимавах с него. Поздравления за вашия строителен заем.

Стартиране на FICO 8 резултат в 06/2019: EQ-625, TU-649, EX-640
Текущ резултат на FICO 8 в 06/2021: EQ-796, TU-806, EX-812
Гол FICO 8 резултат в 06/2022: EQ-825, TU-850, EX-850

Съобщение 3 от 9

Старши сътрудник

 • Марк като нов
 • Отметка
 • Абонирай се
 • Заглуши
 • Абонирайте се за RSS емисия
 • Постоянна връзка
 • Печат
 • Докладвайте за неподходящо съдържание

06-15-2021 10:52 AM

06-15-2021 10:52 AM

Re: T Mobile прави ли трудно запитване?

@Anonymous написа:

Имам заем за строителство, който ще трябва да изтегли кредитния си рейтинг през следващия месец или така. Щях да изключа семейния си план на tmobile, но не искам резултатът ми да се размие точно преди строителния заем. Някакви мисли?

Вярвам, че го правят за планове за „следплани.

Правилно, абонаментът е твърд предплатен, не е. Можете също така да проверите Metro от Tmobile, страхотни оферти за нови телефони. Имам телефон с метро 5G и домашен интернет на tmobile. Те дърпат tu, tmobile home internet е меко дърпане, но трябваше да отключа TU за SP.

Съобщение 4 от 9

Ценен сътрудник

 • Марк като нов
 • Отметка
 • Абонирай се
 • Заглуши
 • Абонирайте се за RSS емисия
 • Постоянна връзка
 • Печат
 • Докладвайте за неподходящо съдържание

06-15-2021 11:21 AM

06-15-2021 11:21 AM

Re: T Mobile прави ли трудно запитване?

Преминах към линията на следплатената линия на TMobile през май и имах само SP.

Съобщение 5 от 9

Лидер на общността
Супер сътрудник

 • Марк като нов
 • Отметка
 • Абонирай се
 • Заглуши
 • Абонирайте се за RSS емисия
 • Постоянна връзка
 • Печат
 • Докладвайте за неподходящо съдържание

06-15-2021 20:44

06-15-2021 20:44

Re: T Mobile прави ли трудно запитване?

Не мога да говоря за T-Mobile, но всеки път, когато надграждам телефони на Verizon, никога не приемам никакви hps. Може да правят SP, но никога не съм го разглеждал.

Последно приложение: 1/10/2023
Penfed Gold Visa карта

В момента възстановяването от 04/11/2019.

Стартиране на FICO 8 резултата:

Текущи FICO 8 резултати:

Съобщение 6 от 9

Създаден сътрудник

 • Марк като нов
 • Отметка
 • Абонирай се
 • Заглуши
 • Абонирайте се за RSS емисия
 • Постоянна връзка
 • Печат
 • Докладвайте за неподходящо съдържание

06-15-2021 09:14

06-15-2021 09:14

Re: T Mobile прави ли трудно запитване?

Да за следплащане

Съобщение 7 от 9

Не е приложимо

 • Марк като нов
 • Отметка
 • Абонирай се
 • Заглуши
 • Абонирайте се за RSS емисия
 • Постоянна връзка
 • Печат
 • Докладвайте за неподходящо съдържание

06-19-2021 02:29 PM

06-19-2021 02:29 PM

Re: T Mobile прави ли трудно запитване?

Миналата година отворих акаунт в T-Mobile за телефонна промоция и нямаше HP. Също така буквално просто завършвам изхвърлянето на някаква боклучна поща от тях, казвайки, че сте одобрени да наемете телефон без кредитна проверка.

Съобщение 8 от 9

Ценен сътрудник

 • Марк като нов
 • Отметка
 • Абонирай се
 • Заглуши
 • Абонирайте се за RSS емисия
 • Постоянна връзка
 • Печат
 • Докладвайте за неподходящо съдържание

07-01-2021 12:39

07-01-2021 12:39

Re: T Mobile прави ли трудно запитване?

Преди съм имал t-mobile hp за мен за пощата платена линия (мобилен интернет). Поддържам един активен за 10 долара на месец, който не използвам редовно само в случай, че искам да надстроя до техните услуги, без да имам още един HP.

Те изпращат рекламни материали в домашната си интернет услуга. Прилична цена на $ 60 на месец (платих 50 долара за услуги като тази от доставчиците на AT&T преди). Сега те са по -разумни в цената от дистрибуторите.

Данните за пътуването имат план, който е 78 долара на месец с HD видео. Имах този план за AT&T мрежа за 50 долара в един момент преди две години. При 78 долара може да е по -добре да тръгнете по маршрута на 1 -ва партия или просто да вземете 12 -месечен специален широколентов специал. Имам такъв с Comcast в момента за $ 54 на месец.

Официални суми за пътна точка от 5/10/23 (1,175,146 Общи точки)
Chase Ultimate награди 401,122 | IHG ONE Награди 184 793 | Hilton Honors 140,201 | Свят на Hyatt 108,413 | Награди за членство в AMEX 101 672 | Marriott Bonvoy 84,039 | Citi благодаря ти 72 962 | Югозапад Бърси награди 26 858 | United MileagePlus 13,316 | British Airways Avios 12,333 | Jet Blue Trueblue 11,661 | НАСА Платинен награди 1,883 | AA предимство 1,744 | Федерални награди на ВМС 792 | Delta Sky Miles 175 | Virgin Atlantic Virgin Points 100 | Открийте CB 8,494 ($ 84.94) | Lowes Business награждава 2953 (11 долара.22) | Amazon награждава 1 635 (16 долара.35)

Съобщение 9 от 9

† Разкриване на рекламодателя: Офертите, които се появяват на този сайт, са от рекламодатели на трети страни, от които FICO получава компенсация.

Продукти

Преглед на връзките на продукта

Уча

Вижте Връзки за научаване

Компания

Преглед на връзките на компанията

 • За нас
 • Условия за ползване
 • Политика за поверителност
 • Партньорска програма

Вземете нашето приложение

Изтеглете iOS приложение в App Store

Вземете приложението Android в Google Play Store

Последвай ни

Кредитно образование

Преглед на връзките за кредитно образование

 • Кредитни резултати
 • Какво е резултат от FICO?
 • Версии на FICO SCORE
 • Как се изчисляват оценките
 • История на плащанията
 • Размер на дълга
 • Дължина на кредитната история
 • Кредитен микс
 • Нов кредит
 • Кредитни отчети
 • Какво има във вашия доклад
 • Бюра
 • Запитвания
 • Грешки във вашия доклад?
 • Калкулатори
 • Знай си правата
 • Кражба на самоличност
 • ЧЗВ
 • Терминологичен речник

Copyright © 2001- Fair ISAAC Corporation. Всички права запазени.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички продукти за оценка на FICO ®, предоставени на Myfico.com Включете FICO ® резултат 8 и може да включва допълнителни версии на FICO ® Score. Вашият кредитор или застраховател може да използва различен резултат на FICO ® от версиите, които получавате от Myfico, или друг тип кредитен рейтинг напълно. Научете повече

FICO, Myfico, Score Watch, използването на кредиторите за резултати и резултатът, който има значение, са търговски марки или регистрирани търговски марки на Fair ISAAC Corporation. Кредитният отчет на Equifax е търговска марка на Equifax, Inc. и неговите свързани компании. Много фактори влияят на вашите резултати от FICO и лихвите, които може да получите. Fair ISAAC не е организация за ремонт на кредити, както е дефинирана в федералния или държавния закон, включително Закона за ремонт на кредити. Fair ISAAC не предоставя услуги за „ремонт на кредит“ или съвети или помощ относно „възстановяване“ или „подобряване“ на вашия кредитен документ, кредитна история или кредитен рейтинг. Уебсайтът на FTC на кредит.

Известие за поверителност: Когато посетите този уебсайт, ние събираме вашите дейности за сърфиране на нашия сайт и използваме тази информация, за да анализираме и проучим подобрения на уебсайта и на нашите продукти и услуги. Когато се регистрирате за нашите продукти и услуги, ние също така събираме определена лична информация от вас с цел идентификация, като вашето име, адрес, имейл адрес, телефонен номер, социално осигуряване, IP адрес и дата на раждане. Допълнителна информация е достъпна в нашата политика за поверителност на данните на FICO. За посетители с визуални увреждания достъпът до този уебсайт, включително нашата политика за поверителност на данните на FICO, е достъпен чрез помощни технологии, като BrowseAloud, Jaws, Voiceover, разказвач, Chromevox и Window-Eyes. Повече подробности за софтуера и достъпността са достъпни в WebAim.org.

Прави ли tmobile проверки за твърди кредити?

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Приемайки всички бисквитки, вие се съгласявате с използването на бисквитки за доставяне и поддържане на нашите услуги и сайт, подобряване на качеството на Reddit, персонализиране на Reddit съдържание и реклама и измерване на ефективността на рекламата.

Отхвърляйки несъществени бисквитки, Reddit все още може да използва определени бисквитки, за да гарантира правилната функционалност на нашата платформа.

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .

Вземете приложението Reddit

Сканирайте този QR код, за да изтеглите приложението сега

Или го проверете в магазините за приложения

Добре дошли в Subreddit на най -добрия безжичен превозвач в индустрията! T-Mobile е вторият по големина безжичен носител в U.С. Предлагане на достъпни планове, най -бързата мрежа в Америка, без договор и без надзор. Това е мястото за обсъждане на всичко магента!

Членове онлайн

от Фердалувагад

u/ferdaluvagawd аватар

Tmobile прави твърд кредит, но твърди, че са меки дърпания

Обичам къде T-Mobile кара клетъчен и планира да се премести към тях от ATT, но бъдете предупредени, че имат широка практика да кажат на потенциални клиенти, че просто трябва да направят мекото ви кредит, за да видите дали отговаряте на условията за финансиране на телефона. Те всъщност правят тежко дърпане. Това ми се случи този уикенд. Човекът по продажбите твърди меко дърпане, но ме предупреди тази нощ от моята услуга за мониторинг на кредита (CreditKarma), че нов Ding е на моя кредитен рейтинг, трудно дърпане на tmobile. Това се отразява негативно на вашия кредитен рейтинг с 5-10 точки за 1 година. Бързото търсене в Google ще покаже множество оплаквания на tmobile, правейки това на хората. Няма прибягване, не можете да получите твърд кредит, отстранен от кредита си.

Просто бъдете наясно. Това е всичко.

Редактиране: За справка ето някои връзки към други, които са се оплакали от това, което им се случва:

Проверява ли T-Mobile кредитния ви рейтинг? Тук’s Това, което знаем!

Проверява ли T-Mobile кредитния ви рейтинг

T-Mobile е популярен безжичен носител в Съединените щати. Те имат широк спектър от планове и услуги, което ги прави любими сред потребителите. Но проверява ли T-Mobile кредита ви? Как проверяват кредита ви? Какви са изискванията за кредит за T-Mobile? Ние’Ще отговоря на всички тези въпроси и още в тази публикация в блога! Продължавайте да четете, за да научите повече за T-Mobile’s процес на проверка на кредити и какво трябва да направите, за да се класирате за обслужване.

Съдържание

Проверява ли T-Mobile кредитния ви рейтинг?

Да, T-Mobile проверява кредитния ви рейтинг, ако решите да се регистрирате за един от плановете им след платените. Те ще проверят вашата кредитна история, за да решат колко пари ще трябва да сложите за депозит за сигурност. То’s част от стандартния им процес за оценка на рисковете, свързани с одобряването на клиентите. Ако ти’търси телефонен план и има лош кредит или без кредит, Дон’не се притеснявайте! T-Mobile предлага разнообразие от предплатени планове, които спечелиха’не изискват кредитна проверка.

Какъв тип кредитна проверка работи T-Mobile?

T-Mobile провежда тежка кредитна проверка, ако решите да се регистрирате за следплатен план. Това означава, че те ще имат достъп до вашия кредитен отчет и ще получат информация за вашата история на плащанията, неизплатен дълг и други кредитни данни. Те правят това, за да оценят риска, свързан с одобряването ви за обслужване от вас’Ще бъда законно обвързан за две години. Въпреки това, твърдите кредитни проверки могат да навредят на кредитния ви рейтинг, като причинят леко потапяне в кредитния ви рейтинг. Това е така, защото се прави запитване във вашия кредитен отчет, когато кандидатствате за нов кредит. Твърде много запитвания могат да ви накарат да изглеждате рискови за кредиторите и това може да доведе до отказ от кредитиране или таксуване на по -висок лихвен процент. И така, ако вие’Преназначаване на регистрация за следплатен план за T-Mobile, не забравяйте да имате предвид това предвид! Просто не забравяйте да платите сметките си навреме и да поддържате балансите ни ниски, а вие’Ще бъда добре да отида.

Каква агенция за отчитане на кредити използва T-Mobile?

T-Mobile използва Transunion за извършване на кредитни проверки на нови клиенти. Transunion е едно от трите основни бюра за отчитане на кредити (Experian и Equifax са другите две). Техните отчети предоставят подробна информация за вашата кредитна история, като история на плащанията, нива на дълг и други. Transunion има линия за обслужване на клиенти, на която можете да се обадите, ако имате въпроси или притеснения относно вашия кредитен отчет.

Защо T-Mobile проверява кредитния ви рейтинг?

T-Mobile използва вашия кредитен рейтинг, за да оцени риска, свързан с одобряването ви за услуга. Например, по -висок кредитен рейтинг показва, че вие’По -вероятно е да платите сметките си навреме и да поддържате сметката си в добро състояние. От друга страна, по -нисък кредитен рейтинг може да означава, че вие’по -вероятно е да неизпълнение на плащанията или да имате затруднения с управлението на вашия акаунт. В резултат на това T-Mobile може да ви откаже услуга или да изисква да оставите по-голям депозит за сигурност, ако резултатът ви е’t до номинално. Така че, по същество, T-Mobile преглежда кредитните резултати, за да прецените дали бихте платили за Услугите и колко от депозит/авансово плащане ще е необходимо, ако наемете телефон. Този процес е особено важен, ако вие’кандидатстване за следплатен план.

Какви са изискванията за кредит на T-Mobile?

T-Mobile не’не имат конкретно изискване за кредитен рейтинг. Повечето превозвачи изискват кредитен рейтинг от 650 или по -висок, за да се класират за планове за следплащане. Така че, ако резултатът ви е под 650, то’е малко вероятно да бъдете одобрени за следплатен план от T-Mobile. Това обаче не’t означава, че сте спечелили’Не получи услугата – ако кредитният ви рейтинг е по -малък от 650, все пак можете да кандидатствате за предплатени планове, които не са’не изискват кредитна проверка.

Трудно ли е да се класира за T-Mobile?

Според T-Mobile около 50% от американското население не може да получи достъп до най-добрите оферти за мобилни телефони, които компанията предлага. Основната причина за това е, че те нямат достатъчно кредитни точки, за да се класират. Всъщност да бъдеш отхвърлен от план за мобилен телефон поради лош кредитен рейтинг е проблем, който порази много компании в различни индустрии – не само тези в индустрията на мобилните телефони. Така че, като цяло, не е трудно да се класира за T-Mobile. Просто се нуждаете от кредитен рейтинг, който е достатъчно добър, за да срещне T-Mobile’S Изисквания за кредит. Все пак все пак трябва да можете да получите услуга, дори ако резултатът ви е’t Перфектен.

Предлага ли T-Mobile планове за хора с лоши кредитни резултати?

 • Основи
 • Магента
 • T-Mobile One
 • Прост избор
 • Плащане в администрация месечно
 • Просто предплатено

Моля, обърнете внимание, че предплатените клиенти ще трябва да преминат към магентен план, за да се класират за ползи за равенство на смартфони.

Можете да посетите уеб страницата на програмата за равенство на смартфона за повече подробности относно офертата.

Проверява ли T-Mobile кредитните резултати на съществуващите клиенти?

Ако ти’Съвместен клиент на T-Mobile, обмисляйки подновяването на вашата услуга с компанията, Дон’t стрес за мека кредитна проверка. T-Mobile спря тази практика през 2015 г.

Трябва ли да предоставите SSN за T-Mobile?

Е, това зависи от плана на T-Mobile’Регистрирайте се за.

Ако искате да се регистрирате за следплатен план за T-Mobile, вие’Ще трябва да предоставите вашия номер за социално осигуряване (SSN). Това е така, защото трябва да преминете кредитна проверка с T-Mobile, за да отговаряте на условията за план за договор. Но Дон’не се притеснявайте. Това е стандартно изискване за всички мобилни превозвачи в САЩ.

Ако обаче се регистрирате за предплатен план, сте спечелили’не трябва да предоставите вашия SSN. Това е така, защото процесът на проверка на кредита не се изисква за предплатени планове.

Проверява ли T-Mobile кредитния ви рейтинг за надстройка?

Ако искате да надстроите телефона или план, T-Mobile спечели’t Проверете кредитния си рейтинг. T-Mobile ще провери кредитния ви рейтинг само когато сте’Регистрирайте се за следплатен план.

Така че, ако сте настоящ клиент на T-Mobile и искате да надстроите, вие не сте’Не трябва да се притеснявате от T-Mobile да проверите кредитния ви рейтинг. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че сте актуални в историята на плащанията си с T-Mobile и трябва да сте добре да отидете.

Окончателни мисли

T-Mobile е страхотен доставчик на мобилни телефони-и за щастие изискванията за кредит на T-Mobile са’t твърде трудно е да се срещнете. И така, докато имате достатъчно добър кредитен рейтинг, трябва да можете да се класирате за планове и надстройки на T-Mobile. Ако обаче кредитният ви рейтинг не е в съответствие, Дон’Т се притеснява-T-Mobile предлага специална програма за тези с лоши кредитни резултати.

И така, там го имате-всичко, което трябва да знаете за изискванията за кредит на T-Mobile. Дано тази публикация в блога беше полезна. Благодаря ви за четенето!

Изпълнява ли T-Mobile проверка на кредита? (Всичко, което трябва да знаете)

Изпълнява ли T-Mobile проверка на кредита

Мислите ли да превключите мобилния си превозвач на T-Mobile, но имате въпроси, преди да го направите, като например: T-Mobile управлява ли кредитна проверка?

Искате ли да знаете какво използва Бюрото T-Mobile или да имате други важни въпроси? Ако е така, продължете да четете, защото аз’Ve откри отговора на тези въпроси и много повече!

Съдържание Показване

Изпълнява ли T-Mobile проверка на кредита?

T-Mobile провежда кредитна проверка, ако се регистрирате за един от плановете за следплащане, което означава, че вашият кредит ще бъде изтеглена, за да определите колко от депозит за сигурност ще трябва да отложите през 2023 г. Въпреки това, T-Mobile предлага разнообразие от предплатени планове, които не са’не изискват кредитна проверка за тези, които нямат кредит или лош кредит.

Търсите ли още повече подробности за процеса на проверка на кредит T-Mobile, преди да превключите? Е, прочетете по -долу, за да научите всички факти, които трябва да знаете, преди да превключите!

Какъв вид кредитна проверка прави T-Mobile?

T-Mobile прави тежка кредитна проверка, ако сте’Ve реши да се регистрира за един от плановете след платените, откъдето сте вие’Ще бъда по договор за две години.

Освен това, твърдите кредитни проверки могат да намалят кредитния ви рейтинг с няколко точки всеки път, когато се изпълнява един и този кредитен проверка може да остане във вашата история две години след изтеглянето му.

Какво кредитно бюро използва T-Mobile за проверка на кредита?

Известно е,.

Защо T-Mobile управлява кредитна проверка?

T-Mobile управлява кредитна проверка, за да гарантира, че сте платили предишните си сметки навреме, което е важно за плановете на договора след плащане.

Следователно T-Mobile провежда кредитни проверки, за да определи дали вие’ще бъде платен клиент и какъв вид депозит за сигурност/ авансово плащане’D трябва да направите, ако сте наели телефон.

Какво’s Минималният кредитен рейтинг, необходим при T-Mobile?

T-Mobile не’t Посочете прекъсването на кредитния рейтинг за плановете на договора.

Въпреки това, през повечето време, ако кредитният ви рейтинг е под 550 или 600, вие спечелихте’t отговарят на условията за следплатен план с всеки превозвач.

Колко е трудно да се одобри за T-Mobile?

T-Mobile каза, че около половината от всички американци не’t отговарят на изискванията за получаване на най -добрите сделки за мобилен телефон, които компанията предлага, защото те не са’няма да има кредитен рейтинг, необходим за квалификация.

Освен това T-Mobile заяви, че да бъде отхвърлен за план за мобилен телефон поради нисък или лош кредитен рейтинг е проблем в цялата индустрия, а не само за нейната компания.

Предлага ли T-Mobile планове за хора с лош кредит?

Предлага ли T-Mobile планове за хора с лош кредит?

T-Mobile стартира програма, наречена смартфон равенство, която е програма, в която можете да извършвате плащания навреме в продължение на 12 месеца и след това да се класирате за най-добрите предлагани цени.

Освен това, ако се присъедините към тази програма, вие не’Не трябва да се притеснявате за вашия кредитен рейтинг, тъй като всичко, което има значение с равенството на смартфона, е, че вие’Ve извърши плащанията си навреме.

Въпреки това, ще трябва да извършите 12 плащания навреме, за да може един от квалификационните планове по -долу да се присъедини към равенството на смартфона, включително:

Изпълнява ли кредитни проверки на T-Mobile за съществуващи клиенти?

T-Mobile спря да провежда кредитни проверки на съществуващите клиенти през 2015 г., така че ако подновите услугата си с компанията, не сте’не трябва да се притеснявате за настъпването на мека проверка на кредита.

Имате ли нужда от SSN за T-Mobile?

Ще трябва да предоставите своя номер за социално осигуряване за T-Mobile, ако планирате да се регистрирате за следплатен план.

Това е така, защото T-Mobile проверява кредита ви пред вас’отговарят на условията да бъдат на план за договор.

Ако обаче планирате да получите предплатен план за T-Mobile, не го правите’Не трябва да предоставите вашия номер за социално осигуряване, тъй като за тези планове не е необходима проверка на кредит.

Прави ли T-Mobile кредитна проверка за надстройка?

T-Mobile не’T Направете кредитна проверка за надстройки, така че единственият път, когато кредитът ви ще бъде проверен, първоначално е, когато се регистрирате за вашия договор и не сте’не трябва да се притеснявате за това за ъпгрейди.

Заключение

T-Mobile прави твърд кредитен проверка, когато за първи път се регистрирате, за да се присъедините към план за договор с компанията, но T-Mobile не’не стартирайте кредитна проверка на съществуващите клиенти или за надстройки.

Освен това, T-Mobile използва Transunion, за да провери кредита ви и ще основава вашия депозит за сигурност на вашия кредитен рейтинг, като нещо по-ниско от 550 или 600 вероятно е прекъсването.

Флорънс Хауърд пише на свободна практика повече от десетилетие и има професионален опит в търговията на дребно, технологиите и маркетинга. Извън работа тя обича да слуша рок и метал и да играе с кучето и котката си.

Кои кредитни отчети правят AT&T, T-Mobile, Sprint и Verizon Pull?

Разберете кои кредитни бюра се използват от основните u.С. Мобилни превозвачи Когато клиентите се регистрират за телефонна услуга. Научете как информацията за вашите кредитни отчети ще се отрази на шансовете ви за получаване на услуга. Сравнете алтернативни опции за хора с лош кредит.

Био снимка за Томас (TJ) Портър

Актуализирано: 27 февруари 2023 г

Когато гледате да се регистрирате с мобилен доставчик, те’Ще проверя кредита си, преди да ви позволи да се регистрирате.

Очаквайте четирите основни u.С. Мобилни оператори-AT&T, Sprint, T-Mobile и Verizon-За да извършат тази проверка.

В ваша полза е да знаете какъв кредитен отчет биха издърпали. Има три различни кредитни бюра, които съхраняват вашата кредитна история: Equifax, Experian и Transunion.

Направихме някои изследвания, за да разберем кои кредитни бюра се използват от всеки превозвач.

Официално всички мобилни превозвачи могат да изтеглят от някоя или всичките три кредитни бюра.

Но нашето изследване показва, че те играят любими:

Кредитни отчети, изтеглени от u.С. Мобилни превозвачи

Превозвач Предпочитано кредитно бюро
At & t Equifax
Спринт Equifax и Experian
T-Mobile Трансунион
Verizon Equifax

Ако искате да знаете повече за това как вашият кредит може да повлияе дали можете да получите услуга за мобилни телефони, тази статия ще обсъди всичко, което трябва да знаете.

Където получихме данните

За да предоставим възможно най -точната информация, използвахме три метода за събиране на данни за шест часа.

Първо, ние се разгледахме чрез кредитни и финансови форуми онлайн, за да видим какво отчитат хората, когато става дума за това, което кредитното бюро е използвано от техния доставчик, когато са се регистрирали за услуга за мобилни телефони.

Ние също се обадихме на агентите за обслужване на клиенти във всеки от четирите основни u.С. Мобилни превозвачи.

Ние също се обадихме на физически магазини в Ню Йорк, за да видим дали различни агенти дават различни отговори (не).

Накрая разговаряхме с роднини и членове на семейството, за да съберем повече анекдотични доказателства.

След като събрахме всички наши данни заедно, успяхме да стигнем до разумни солидни заключения за това кое кредитно бюро за всеки доставчик предпочита.

Защо да се грижи кой кредитен отчет е изтеглено?

Трябва да ви интересува, защото качеството на вашия кредит може да повлияе дали вие’отговарят на условията за телефонен план.

Въпреки че всяко бюро използва едни и същи изходни данни за генериране на вашия кредитен отчет, може да има малки разлики между тях.

Едно бюро може да има записи на заявления за кредит, които другите не’T, което може да повлияе на резултата ви.

Знаейки кое кредитно бюро ще бъде използвано, когато се опитате да се регистрирате за услуга, можете да се уверите, че отчетът е безупречен, когато кандидатствате.

Това ще увеличи максимално шансовете ви да отговаряте на условията за телефонен план.

Може би се чудите:

Какво е трудно дърпане?

Причината, че едно кредитно бюро може да има записи на кредитни заявления, които други не’t е, че всеки път, когато кандидатствате за заем или кредитна карта, кредиторът ще проверява вашия кредитен отчет.

Това прави, като се свърже с кредитно бюро и прави a “Твърдо издърпване” във вашия доклад. Кредитното бюро, с което работи кредиторът, ще изпрати копие от вашия доклад на кредитора.

Бюрото също ще отбележи тежкото изтегляне на вашия кредитен файл.

Всяко твърдо изтегляне на вашия отчет ще намали кредитния ви рейтинг с няколко точки. Записите на твърди дърпания се съхраняват за две години.

Ако заемодателят направи тежко привличане на кредита ви с едно кредитно бюро, но не и на други, то това’Възможно е вашите резултати да се различават въз основа на кое бюро, което питате.

Че’s, защото бюрото не е’t се информирайте взаимно за твърди дърпания.

Възможно е също така компания да направи a “Меко издърпване” на ваш кредит. Това им позволява да проверяват вашия кредитен отчет, без да повлияят на резултата ви.

Мобилните превозвачи правят ли твърди или меки дърпания?

Мобилните превозвачи могат да направят твърди или меки дърпания, когато се опитате да се регистрирате за обслужване.

То’е трудно да се предвиди кой тип дърпане ще се случи, но то’най -добре да предположим, че това ще бъде трудно издърпване.

По -голямата част от кредитните проверки, извършени от мобилните превозвачи, са твърди, защото те проверяват способността ви да плащате нова сметка всеки месец.

Как кредитът влияе на допустимостта за телефонна услуга?

Хората обикновено смятат за техните кредитни резултати, че влияят върху способността им да получават заеми.

Чуването, че това също може да повлияе на способността им да получат нещо като телефонна услуга, може да е изненада. Все пак има смисъл, ако се замислите.

С заем кредиторът ви предоставя пари отпред. Обещавате да го изплатите с течение на времето.

С телефонна услуга доставчикът ви дава телефонна услуга отпред. Обещавате да плащате за услугата всеки месец. По някакъв начин споразумението за заем и споразумението за плащане на месечна телефонна сметка са сходни.

Ако имате лош кредит, доставчик на телефон може да си помисли, че сте спечелили’Не плащайте месечната си сметка. Това ги прави по -малко желаещи да предлагат услуга.

Предлагат ли тези превозвачи опции за хора с лош кредит?

Ако имате лош кредит, все пак можете да получите план за мобилен телефон. Вие’просто трябва да намерите алтернатива на традиционните месечни планове.

Регистрация за предплатен план

Тези планове изискват да плащате телефонната си сметка предварително, а не да получавате таксуване на месечна база. Те не’изобщо не изискват кредитна проверка.

Поставете депозит за сигурност

В този случай предлагате да дадете на доставчика еднократна сума пари, за да се задържи в замяна на предоставяне на услуга. Ако плащате месечните си сметки и докажете своята надеждност, доставчикът ще върне депозита. Иначе те’ще взема депозита, за да възстанови загубата.

Използвайте съвместен подпис

Намерете съвместно подпис, който е готов да бъде на куката за вашите сметки, в случай че не успеете да ги платите. Ако покажете, че можете да извършвате навременни плащания, вие’В крайна сметка ще мога да премахнете съ-подписа от вашия акаунт.

Защо да се грижите за вашия кредитен рейтинг?

И така, защо трябва да се интересувате от кредита си, ако можете да получите телефонна услуга без добър резултат?

Основната причина да се притеснявате за вашата заслуга е, че той има голямо влияние върху всеки аспект от вашия финансов живот.

Това се отразява на кои заеми отговаряте на изискванията и колко лихва плащате. Плюс това, както ние’Обсъдено, това може да повлияе на способността ви да се регистрирате за услуги, които ви таксуват месечно.

Наличието на добър кредит улеснява много части от финансовия ви живот, така че да се грижите за вашия кредитен рейтинг е важно.

Как да подобрите кредита си

Ако искате да подобрите кредита си, най -добрият начин да го направите е да прекарате месеци и години, плащайки сметките си навреме.

Изграждането на дълга история на навременните плащания е най-добрият начин да вкарате кредитния си рейтинг в седемте или осемстотинките. Дори едно пропуснато плащане може да бъде основна неуспех в изграждането на вашия кредит.

Ако не’не имате месеци или години преди времето, когато сте’Ще трябва да имате добър резултат, има някои краткосрочни корекции, които можете да опитате.

Оправя грешки

То’s По -често срещано, отколкото може да мислите да намерите грешки в кредитния си отчет.

Има три различни кредитни бюра, които проследяват вашия кредит, така че то’Лесно е човек да направи грешка. Поискайте копие от вашия кредитен отчет от всяко бюро.

Разгледайте дълго, внимателно разгледайте доклада, за да намерите някаква неточна информация.

Ако видите нещо неправилно, като пропуснато плащане, което не сте го направили’не пропускайте или неплатен акаунт, който не е’t твоя, работиш, за да го премахнеш.

Всяко кредитно бюро има различен процес за оспорване на грешки и премахване от вашия доклад.

Премахнете престъпността

Веднъж ти’Уверете се, че вашият кредитен отчет е точен, потърсете някакви делинквентни акаунти. Те ще включват стари сметки, които никога не сте плащали, и никакви заеми, които вие’закъснява при плащането.

Най -добрият начин да ги премахнете от доклада си е да говорите със собственика на дълга. Преговаряйте с тях, за да изплатите баланса или да създадете план за плащане. Помолете ги да премахнат делинквентните акаунти от вашия отчет в замяна.

Платете баланси

Колкото повече дължите, толкова по -лош ще бъде вашият кредитен рейтинг. То’лесен за разбиране защо. Колкото повече пари сте’Заем, толкова по -високи ще бъдат месечните ви плащания.

Колкото по -високи са вашите месечни плащания, толкова по -трудно е да ги платите и толкова по -голяма е вероятността да сте неизпълнени по заемите си.

Изплащането на съществуващите ви баланси на заема може да ви помогне да подобрите кредитния си рейтинг.

Увеличаване на кредитните лимити

Друг начин да увеличите резултата си е да поискате увеличение на кредитния лимит на кредитните карти, които имате.

Вашият кредитен рейтинг разглежда съотношението на общия ви кредитен дълг към общия ви кредитен лимит. Това се нарича вашето кредитно използване.

Колкото по -ниско е това съотношение, толкова по -добре сте, тъй като го прави да изглежда като вас’не зависи от дълга, за да свържете краищата.

Долния ред:

Просто внимавайте, че вашата заявка за увеличение на кредитния лимит спечели’не изискват трудно привличане на кредита си. Въздействието на тежкото изтегляне най -вероятно ще компенсира всяка полза, която получавате от увеличаване на кредитния ви лимит.

Можете да попитате вашия кредитор дали те’Ще направя твърдо или меко дърпане. Ако планират да направят силно, можете да анулирате заявката.

Сравнете най -добрите акаунти сега

Био снимка за Томас (TJ) Портър

TJ Porter има задълбочен опит в преглеждането на финансови продукти като спестовни сметки, кредитни карти и посредничество, писане на How-Tos и отговаряне на финансови въпроси. Той също е допринесъл за публикации и компании като Investment Zen и Echo Fox. Той има за цел да предостави съвети, които могат да помогнат на читателите да подобрят финансовия им живот. Образование: б.С. В бизнес администрацията концентрацията в информационните системи от Североизточния университет.

Разкриване на рекламодателя: Много от офертите, появяващи се на този сайт, са от рекламодатели, от които този уебсайт получава компенсация за изброяване тук. Тази компенсация може да повлияе на това как и къде се появяват продуктите на този сайт (включително например реда, в който се появяват). Тези оферти не представляват всички налични опции за акаунти.

Редакционно разкритие: Това съдържание не е предоставено или поръчано от банковия рекламодател. Мненията, изразени тук, са автор’S самостоятелно, а не тези на банковия рекламодател и не са прегледани, одобрени или одобрени по друг начин от банковия рекламодател. Този сайт може да бъде компенсиран чрез партньорската програма за банкови рекламодатели.

Генерирано от потребителя разкриване на съдържание: Тези отговори не са предоставени или поръчани от банковия рекламодател. Отговорите не са прегледани, одобрени или одобрени по друг начин от банковия рекламодател. Не е отговорността на банковия рекламодател да гарантира, че се отговаря на всички публикации и/или въпроси.

© 2023 MyBankTracker

Разкриване на рекламодателя:

Вярваме, като предоставяме инструменти и образование, можем да помогнем на хората да оптимизират своите финанси, за да си върнат контрола върху бъдещето си. Въпреки че нашите статии могат да включват или функционират фирми, доставчици и продукти, нашият подход за компилиране на такива е справедлив и безпристрастен. Съдържанието, което създаваме, е БЕЗПЛАТНО и независимо доставено, лишено от всяка промоция за плащане за промоция.

Това съдържание не е предоставено или поръчано от банковия рекламодател. Мненията, изразени тук, са автор’S самостоятелно, а не тези на банковия рекламодател и не са прегледани, одобрени или одобрени по друг начин от банковия рекламодател. Този сайт може да бъде компенсиран чрез партньорската програма за банкови рекламодатели.

MyBankTracker генерира приходи чрез нашите взаимоотношения с нашите партньори и филиали. Можем да споменем или да включим отзиви на техните продукти, понякога, но това не засяга нашите препоръки, които се основават напълно на изследванията и работата на нашия редакционен екип. Ние не сме задължени по договор по никакъв начин да предложим положителни или препоръчителни прегледи на техните услуги. Вижте нашия списък с партньори.

MyBankTracker си партнира с картови за нашето покритие на продуктите на кредитни карти. MyBankTracker и Cardratings могат да получат комисионна от издателите на карти. Мнения, отзиви, анализи и препоръки са авторът’S самостоятелно и не са прегледани, одобрени или одобрени от някое от тези образувания.