Vyprvpn за торент през 2023 г

Резюме

Тази статия обсъжда пригодността на vyprvpn за торент P2P. Той подчертава плюсовете и минусите на VPN услугата и предоставя стъпка по стъпка ръководство за това как да използвате vyprvpn за торент. Авторът споделя личен опит и подчертава важността на предприемането на необходимите предпазни мерки при използване на vyprvpn за торент.

Ключови точки

1. Vyprvpn не се препоръчва за торент: Според експертите по онлайн сигурност, VyprVPN не е надежден избор за торент поради няколко причини.

2. Плюсове и минуси на vyprvpn: Плюсовете на VYPRVPN включват удобни за потребителя приложения, наличност в Китай и бързи скорости на свързване. Въпреки това, той също има минуси като течове при торент, малка сървърна мрежа, ограничена съвместимост с устройството и нисък брой едновременни връзки, разрешени.

3. Vyprvpn позволява p2p торент: Въпреки притесненията, VyprVPN изрично заявява, че той позволява P2P торент в своята мрежа и предлага специални сървъри за тази цел.

4. Инсталиране на VYPRVPN: За да използват vyprvpn за торентен, потребителите трябва да създадат абонамент, да изтеглят приложението от уебсайта на доставчика и да го инсталират на своето устройство.

5. Стартиране на VYPRVPN преди стартиране на торент клиент: Важно е да започнете VYPRVPN, преди да отворите клиента на Torrent, за да осигурите поверителност и да се предпазите от потенциални хакери.

6. Активиране на превключвателя за убиване: Потребителите трябва да активират функцията за превключвател на VYPRVPN, която изключва устройството от интернет, ако връзката му с VPN сървъра е загубена.

7. Свързване с VYPRVPN P2P сървър: Потребителите трябва да се свържат с един от P2P сървърите на VYPRVPN, въпреки че доставчикът не предоставя списък на тези сървъри на своя уебсайт или приложения.

8. Проверка за течове: След като се свържат с P2P сървър, потребителите трябва да проверяват за течове, използвайки ipleak.нета, за да се гарантира, че техният IP адрес е скрит.

9. Стартиране на торент клиент и изтегляне на торенти: След като VYPRVPN премине теста за теч, потребителите могат да стартират клиента на Torrent и да изтеглят желаното от тях съдържание.

10. Безопасността на Vyprvpn за торент: Въз основа на тестовете на автора, VyPrvpn не е безопасен за торента, тъй като е доказано, че изтича IP адреси на потребителите, което излага потребителите на потенциални заплахи от хакери.

Въпроси и отговори

1. Е vyprvpn надежден избор за торент?
Не, според експертите по онлайн сигурност, VyprVPN не се препоръчва за торент поради течове и други притеснения.

2. Какви са плюсовете и минусите на vyprvpn?
Плюсове: Приложения, удобни за потребителя, наличност в Китай, бързи скорости на връзка и прилично ценообразуване. Минуси: Течове при торенция, малка сървърна мрежа, ограничена съвместимост с устройството и нисък брой разрешени едновременни връзки.

3. Позволява ли vyprvpn p2p торент?
Да, vyprvpn изрично заявява, че той позволява P2P торент в своята мрежа и предлага специални сървъри за тази цел.

4. Как да инсталирам vyprvpn?
За да инсталирате vyprvpn, трябва да създадете абонамент, да изтеглите приложението от уебсайта на доставчика и да го инсталирате на вашето устройство.

5. Защо трябва да започна vyprvpn, преди да започна моя торент клиент?
Стартирането на VYPRVPN преди клиента на Torrent гарантира, че вашият IP адрес и местоположение са защитени от потенциални хакери.

6. Какво е превключвателят за убиване на Vyprvpn?
Превключвателят за убийство на VYPRVPN е функция, която изключва вашето устройство от интернет, ако връзката с VPN сървъра е загубена, като гарантира поверителност и сигурност.

7. Как мога да се свържа с P2P сървъра на VYPRVPN?
VYPRVPN не предоставя списък на своите P2P сървъри, така че потребителите може да се наложи да направят свои собствени проучвания или да поискат обслужване на клиенти за помощ.

8. Как мога да проверя дали има течове в моята връзка vyprvpn?
Можете да използвате ipleak.Net, за да проверите за течове и да гарантирате, че вашият IP адрес е скрит, докато използвате VYPRVPN за торент.

9. Мога ли да се доверя на vyprvpn за безопасно торент?
Въз основа на тестовете на автора, VyprVPN доказа, че изтича IP адреси на потребителите, които компрометират безопасността на потребителите, докато торентират.

10. Какви функции за сигурност предлага vyprvpn?
VYPRVPN предлага функции за сигурност като разделен тунел и блокер за злонамерен софтуер. Той обаче не работи на базирани на RAM сървъри, които се считат за по-сигурни.

Тон на гласа: Авторът споделя личен опит и предоставя прозрения от тяхната гледна точка. Предоставената информация се фокусира върху практическото използване на VYPRVPN за торент и подчертава важността на вземането на предпазни мерки за осигуряване на поверителност и сигурност.

Vyprvpn за торент през 2023 г

След като деинсталиране на VYPR VPN от моя компютър (Mac), някои следи остават на машината и ви проследяват. Без съмнение в съзнанието ми, че този доставчик на услуги е голям фалшив.

Добър и безопасен ли е vyprvpn за P2P торент?

Не. Тъжно е да кажа, vyprvpn isn’t добро за торент. В по -голямата си част експертите по онлайн сигурност съветват да не го използват за задачата. Как така? Поради много причини. За да ги познаете всички, продължете напред и продължете да четете тази статия.

Ето плюсовете и минусите на VYPRVPN:

Професионалисти Минуси
Приложения, удобни за потребителя Течове при торенция
Работи в Китай Малка сървърна мрежа
Превъзходни скорости на връзката Съвместим само на шепа устройства
Прилична цена Позволява няколко едновременни връзки

Позволява ли vyprvpn p2p торент?

Да. Vyprvpn изрично заявява, че Тя позволява P2P торентна дейност в своята мрежа. VPN дори има специални сървъри за улесняване на безопасното изтегляне на сесии. За съжаление, това не го прави’t Предоставете списък на тези сървъри на неговия уебсайт или приложения.

Как да използвам vyprvpn за торент

1. Инсталирайте vyprvpn

Първото нещо, което трябва да направите, е да създадете абонамент за vyprvpn и да създадете потребителски акаунт. След това можете да изтеглите доставчика’S Приложение за вашето устройство на нейния уебсайт. Веднъж това’Свърши с това, инсталирайте това приложение. Трябва да е лек и да не заема много място за съхранение.

Инсталиране на vyprvpn’S Приложенията са лесни. За някои устройства целият процес е автоматичен. Благодарение на това на практика всеки може да го направи. Дори индивидите, които не са в Техна, няма да имат проблеми.

2. Започнете vyprvpn, преди да стартирате своя торент клиент

Vyprvpn трябва да бъде стартиран, преди да отворите предпочитания от вас клиент на торент. Когато това’S готово, вие’Ще създам шлюз, който хакерите могат да използват, за да ви навредят. Дори за секунда те ще могат да получат вашия IP адрес и следователно текущото ви местонахождение.

3. Активирайте превключвателя за убиване

При отваряне на vyprvpn’S приложението, след това трябва да се насочите към менюто Настройки и да активирате услугата’s Убий превключва това’s изключен по подразбиране. Това, че не правите това, ще ви остави в уязвима позиция без предпазна мрежа. Шансовете да бъдат хакнати ще бъдат много по -големи.

Превключвателят за убиване е функция, която премахва вашето устройство’s връзка с интернет в случай, че връзката му с VPN сървър се нарязва. Той идва особено придобито, ако вие’В.

4. Свържете се с VYPRVPN P2P сървър

След активирането на vyprvpn’S Switch Kill, най -накрая можете да се свържете с един от доставчиците’S P2P сървъри. Както беше посочено по -рано, услугата не’t Предоставете списък с усъвършенствани места, с които можете да сдвоите устройството си. Нищо не е посочено на неговите приложения или уебсайт.

Следователно, ти’Ще трябва да направите вашите изследвания или да помолите обслужване на клиенти за помощ. Ако не друго, това може да бъде голямо неудобство на вашия край. Това е особено вярно, като се има предвид фактът, че много VPN имат напълно активирани P2P мрежи или списъци на торент сървъри, които да използват.

5. Проверете за течове

След като намерите добър P2P сървър, след което се свързвате с него, проверете за течове с помощта на ipleak.нета. Ако софтуерът за тестване открие вашия IP адрес, Дон’не продължете с изтеглянето. Вместо това, сдвоете на друг P2P сървър. Веднъж това не’Не смекчете проблема, отидете с друг VPN.

По време на моите тестове, нито един от vyprvpn’S P2P сървърите успяха да скрият моя IP адрес. Така, т.е’D трябва да кажа, че услугата е не е подходящ за торент. В крайна сметка не можеше’не ме държи напълно анонимен и следователно беше безполезен за торента.

6. Стартирайте торент клиент и изтеглете Torrent

В случай, че Vyprvpn премине вашия тест, то’сега е безопасно да стартирате своя торент клиент и да изберете връзка с магнит от любимия си сайт за торент. Обърнете внимание, че изтеглянето на съдържание чрез Torrent често отнема време, дори ако вашата интернет връзка е бърза. Като такива, вие’ще трябва да запази vyprvpn за дълго или рискува да бъде инфилтриран от киберпрестъпници и други страни със злонамерени намерения.

Добър и безопасен ли е vyprvpn за P2P торент?

Не. Vyprvpn не е безопасен за изтегляне на торенти. Въпреки че има P2P сървъри и е базиран в Швейцария, която е страна, подходяща за VPN, моите тестове са доказали, че тя изтича. Когато го използвате, вие’Ще се оставите отворени да бъдете гледани, насочени и жертви от хакери.

Няма политика за регистрации, функции за сигурност

Vyprvpn не’не продължавайте да регистрирате информация, но hasn’все още не е одитиран от трета страна. Следователно, там’няма начин наистина да разберете дали това запазва вашите данни в безопасност. Освен това трябва да имате предвид, че услугата не’t Работи базирани на RAM сървъри които са 100% сигурни.

The Разделяне на тунели и блокер за злонамерен софтуер Характеристики на vyprvpn присъстват във всичките му приложения. За съжаление, той поддържа само автоматичен превключвател за убийство за Windows и MacOS. Ако не друго, това е доста жалко, тъй като превключвателят за убийство е необходима функция, която трябва да се използва при торент.

Тъй като’s сравнително нов, vyprvpn hasn’t имаше време да развие голяма инфраструктура. Поради това се гордее с малка мрежа, която се състои от Малко над 700 сървъра. В резултат на това услугата не е’t осигуряват много опции за свързаност и е доста предразположен към претоварване.

За съжаление, vyprvpn не’t Поддръжка на пристанища за поддръжка Към това писане. Причината, поради която е просто защото неговите разработчици просто се убеждават’все още не се включи с включването на функцията.

Възможности за скорост

Онлайн експертите твърдят, че VYPRVPN е един от най -бързите налични VPN. По време. Всъщност VPN понякога ме караше да забравя, че аз’m, използвайки го. Следователно мога спокойно да го кажа’Ще ви дам бързи скорости за изтегляне.

Съвместимост, едновременни връзки

Ето какво работи VyPrvpn:

Vyprvpn не’няма приложения за Chromebook OS и Linux. Също така, липсва разширения за всеки уеб браузър. За щастие, VPN може да се инсталира при богат избор от рутери, след което се използва с игрови конзоли или почти всяко устройство, което има достъп до Интернет.

Ако ти’чудя се, Vyprvpn е съвместим с Vuze, Deluge, Qbittorrent, Utorrent, Bittorrent и всички други основни клиенти на торент. Разбира се, това не би трябвало’не бъдете изненадващи, тъй като много конкурентни доставчици на VPN услуги също могат да кажат същото.

Ценообразуване

Цените на VyPrvpn’S абонаменти са’t скъпо. По -скоро те’са някои от най-евтините от всяка високопоставена VPN услуга. Само за 2 долара.50 на месец, можете да използвате доставчика. Това е страхотно, тъй като много други конкуренти таксуват два пъти или дори три пъти тази сума.

Дължини на абонамента 1 месец ($ 12.95/месец)
1 година ($ 3.75/месец)
2 години ($ 2.50/месец)
Най -висока цена на месец $ 12.95
Най -ниската цена на месец $ 2.50
Една година цена $ 45 (18 месеца)
Специална оферта 80% отстъпка за двугодишен абонамент;
71% отстъпка за 1-годишен абонамент

Понастоящем не е предоставено безплатно проучване на VYPRVPN. Въпреки това, все пак може да го изпробвате без рискове. Как? Чрез закупуване на основен абонамент, след което се възползвайте от VPN’S 30-дневна гаранция за връщане на пари, ако някога съжалявате.

Събирайки всичко това заедно

Vyprvpn е прилична услуга, особено за цената си. Да бъде както е, то’не е добре за всеки, който планира да го използва за безопасно изтегляне на торенти. Освен че изтича, когато се използва за работата, тя също не’t Избройте какво могат да се използват P2P сървърите. Освен това мрежата му е доста малка и недостатъчна, за да ви предостави максимални опции за поверителност и свързаност.

I’D Препоръчайте vyprvpn на тези, които са на бюджет и дон’t торент. Че’s, защото има прилична сигурност, приложения и може да работи в Китай. Освен това, доставчикът на VPN услуги е пламтящо бърз. Можете дори’с.

Ерик е съосновател на Vpnonline. Той е запален потребител на VPN от 2012 г. Той е тествал всички основни доставчици на VPN и споделя своите открития на този уебсайт. Следвайте Ерик във Facebook.

Vyprvpn за торент през 2023 г

Vyprvpn за торент

Торентен е много популярен начин за получаване на медии в наши дни. Можете да изтеглите огромни HD видео файлове или цели библиотеки с книги за сравнително малко време, като използвате Bittorrent клиент.

Сега, разбира се, има безброй рискове, свързани с торента. Не само трябва да внимавате да не изтегляте подозрителни и евентуално вредни файлове, но и трябва да Бъдете наясно, че вашият IP е публично достъпен на открито.

Торента без VPN е проблем

Докато торентът е законен в повечето страни, изтеглянето на съдържание с авторски права не е. Дон’не се хващайте да го правите – използвайте VPN!

Тези от нас, които се опитват да бъдат максимално дискретни онлайн, вероятно са наясно какви ползи от виртуалната частна мрежа (VPN) носи. Какво е особено жизненоважно за торенцерите, тези услуги помагат да се анонимизират и криптират вашите данни, за да ви предпазят от откраднат самоличност или да спрете вашия интернет доставчик и правителството да виждат какво сте вие’правим.

Налични са широк спектър от VPN услуги, които могат да прикрият вашата торентна дейност. Днес ние’ще разгледам задълбочен поглед върху vyprvpn. Тази компания наскоро премина към 100% политика без джоги. Ние’Ще говоря повече за това след секунда, но това е добър знак веднага от прилепа за торент VPN.

VPN добро за торент

Какво прави VPN подходящ за торент?

Какви видове функции търсим в добър VPN за торент? Е, ние искаме Шифроване и протоколи да бъде на висок стандарт. Ако криптирането на услугата е под-пара’Не свършите отлична работа, защитавайки нашия трафик на партньорска работа.

The Скоростите също са критични, Тъй като значителното забавяне на услугата ще победи точката на торента за по -големи файлове. Ако скоростите на торент vyprvpn се окажат доста ниски, тогава клиентът вероятно е’t Перфектен за торент. Проверете Vyprvpn тест за скорост на живо В таблицата по -долу.

VYPRVPN 14-дневна средна скорост

Още данни на живо от нашия инструмент за тестване на скоростта на VPN

USA Server
Скорост на сваляне 38 Mbps
Скорост на качване 23 Mbps
Великобритания сървър
Скорост на сваляне 33 Mbps
Скорост на качване 40 Mbps
Германия сървър
Скорост на сваляне 124 Mbps
Скорост на качване 46 Mbps

Друго нещо, което ние’Ще трябва да разгледате политиките на VPN и техният ефект върху вашите P2P дейности. Някои юрисдикции също могат да бъдат по -строги от други при налагането на законите за авторското право. Така страната на регистрация на VPN услуга също означава много.

Последното нещо, което ние’Ще погледна е цена и всяка друга подходяща информация.

Как Vyprvpn се подрежда?

Vyprvpn е една от по -надеждните VPN услуги По отношение на нивото на сигурността. Тя позволява на потребителите да анонимизират връзката си, за да избегнат торент трафик, който е свързан обратно към тях. Този доставчик също има някои готини допълнителни функции, отлична функционалност и скорост за торент.

Сигурност

Позволявам’s Погледнете някои области на интерес.

Сигурност

То’може би най -важният фактор за всеки VPN, но това е особено случаят с торента, тъй като то’вероятно ще нарушите законите за авторското право, като незаконно изтегляте съдържание.

С AES-256 битово криптиране (считан за военно ниво) в широк спектър от протоколи, включително Wireguard, OpenVPN, IKEV2/IPSEC и Chameleon), Vyprvpn е много сигурен за торент. Допълнителни функции като превключвателя Kill, DNS защита на течовете и други функции увеличават нивото на сигурността още повече.

Функционалност

Функционалност

Ние’Търсите нещо специално, което прави vyprvpn подходящ за торент дейности. Основното нещо, което ние’повторно загрижен е скоростта.

Скоростта често е определящият фактор за това дали определен VPN е подходящ за торент или не. Vyprvpn причинява много минимални забавяния. Услугата се бори и с дросела от вашия интернет доставчик. Това не позволява на вашия интернет доставчик да манипулира скоростите ви, когато открият P2P трафик.

Законно

Друго нещо, което е добре да имате, е ефективно Kill Switch. Това ще спре вашата интернет връзка в случай на VPN неуспех. Това може да бъде важно, докато се изтръпва, тъй като това означава, че вашата идентичност и активност са спечелени’не се разкрива, ако вашият VPN временно изгони.

Законно

Ние не’не искам някакви строги закони или широкообхватни съюзи за разузнаване, убивайки нашия бдител, така че то то’Добре е да сме наясно с подробностите за VPN, който ние’Използване.

Vyprvpn се управлява от компания на име Златна жаба. Услугата попада под Швейцарска юрисдикция. Използването на VPN е напълно законно и неограничено в Швейцария. Самата страна също не е член на четиринадесетте очи или други съюзи за разузнаване и е известен като юрисдикция, подходяща за поверителност.

поверителност

поверителност

Разглеждайки Политиката за поверителност за VyPRVPN, можем да видим, че те всъщност имат a 100% политика без лог. Когато компаниите запазват дневници за значителни количества (или изобщо по този въпрос), това означава, че вашата онлайн дейност е по -изложена на риск да бъде поискана от органите на реда или правителствените институции, които биха могли да искат да ви глобят или затворят в затвора.

Да нямате никакви дневници означава, че вие’По същество имунизирате да предадете вашите данни на правителството или LEA от VPN компанията, което трябва да успокои повечето хора спокойно.

Позиция по отношение на порой и авторски права

Позиция по отношение на порой и авторски права

В миналото Златната жаба беше известна с суровата си позиция относно нарушаването на авторските права. Ситуацията е напълно променена в днешно време. Услугата сега е Напълно неутрален за мрежата и спечели’t блок P2P трафик. Тъй като имат одитирана услуга без лог, вие не’Не трябва да се притеснявате за вашите онлайн сесии.

Цена

Цена

Цената е последното малко нещо, за което повечето потребители ще мислят. То’s често определящият фактор за това дали определена услуга е реалистична за използване на потребителите при торент. Ако трябва да платите през носа на торент частно, защо просто да не платите за медиите?

Сега много добри VPN опции предлагат безплатни клиенти или абонаменти, които ограничават потребителя до по -нисък стандарт за криптиране или по -малко местоположения на сървъра. Безплатните версии са добре и добре, ако сте’не е прекалено загрижен за поверителността. Това обаче’си заслужава да намерите приличен премиум VPN, ако сте’сериозно да се пазите в безопасност, докато се замислите.

Присъда

Vyprvpn е достъпен за $ 5.00/месец, което е стръмна, но разумна цена. Всички планове позволяват свързване до 5 устройства на време. Едновременните връзки са хубави, ако искате да осигурите и другите си устройства.

Присъда

Като цяло, Vyprvpn е много сигурен VPN опция за торент и се предлага с някои много изящни допълнителни функции, които трябва да направят вашето P2P изживяване безпроблемно, бързо и удобно.

Услугата също попада под добра юрисдикция за торент дейност и не’t блок P2P трафик в мрежата. Въпреки това, Golden Frog Derspion са трудни за нарушителите на авторски права, така че използването на услугата за торентен може да има някои рискове, ако преминат обратно към регистриране на потребителски данни.

Как да използвам vyprvpn за торент

Vyprvpn съществува отдавна и въпреки репутацията на качественото обслужване, те се убеждават’Точно е известен с това, че се грижи за потребителите на BitTorrent. Всъщност има множество доклади, че vyprvpn използван за Блок/забрани акаунти, които бяха хванати да изтеглят торенти.

Но всичко, което се променя и VYPRVPN се преоткрива с нова политика за регистриране (без регистрационни файлове) и P2P политика (разрешена).

Сега това означава ли, че Vyprvpn заслужава да бъде споменат в Залата на славата на торент VPN, заедно с фаворити като Nordvpnи Частен достъп до интернет? Вероятно не. Но те’Все още си струва да се разглежда като VPN за всички, дори ако правите торенти донякъде често често.

Това е нашето цялостно ръководство за използване на vyprvpn за торенти и най -добрите алтернативи на vyprvpn.

За Vyprvpn

Как да използвам vyprvpn за торент 1

Vyprvpn Основана е от Рон Йокубайтис, интернет предприемач и ранен пионер на Usenet (той също основава Giganews).

Vyprvpn оттогава се превърна в един от най-популярните VPN в света, а според нас един от най-добре проектираните. Техният софтуер е положително отличен. Освен това, vyprvpn’S Holding Company вече е базиран в Швейцария, която трябва да осигури още повече защита на поверителността за тази вече поверителност на първа компания.

Vyprvpn’S Торент/P2P Политика

Позволява ли vyprvpn торент?

Vyprvpn’S Политиката за споделяне на файлове Bittorrent & P2P беше двусмислена, но не повече. След като отиде нулев лог, Vyprvpn добави официален ‘Политика на торент’ към техните често задавани въпроси.

В Golden Frog ние имаме най -голямо уважение към вашата поверителност. Ние не регистрираме или не запазваме информация от VPN сесии или блокираме използването на каквито и да било портове. Тъй.

-Vyprvpn Често задавани въпроси

Присъда: Vyprvpn позволява торентен и не блокира или прехвърля никакъв трафик на Bittorrent. Освен това, тъй като те не са’T Запазете всякакви дневници на сесията, трябва да има нулев запис на предишната ви дейност на торент (или история на IP адреса) на техните сървъри.

Vyprvpn Torrent Политика и правила

Наблюдава ли vyprvpn торент дейност

Доколкото ни е известно, Vyprvpn не гали и не наблюдава вашия торент трафик. Vyprvpn е защитник на неутралността на мрежата и не’t Приоритизирайте или блокирайте определени видове съдържание. Според нашия опит доставчиците на VPN предпочитат да знаят възможно най -малко за трафика на своите клиенти. Вашият доставчик на интернет услуги може да направи общо противоположно (още повече причина да използвате VPN).

Политика за регистриране

Какво е vyprvpn’s Политика за регистриране?
Vyprvpn вече е доставчик на VPN с нулев лог и засега единственият VPN, който е провел политиката си за регистриране, изцяло одитирана от трета страна (бонус точки за прозрачност и доверие).

Те регистрираха, какво се промени? VYPRVPN направи преминаването от 30-дневна политика за задържане на метаданни към политика за нулево знание в края на 2018 г., в отговор на предпочитанията на клиентите и VPN пазарни тенденции.

Как да разбера, че vyprvpn не’t запазвайте дневниците? Е, те’в момента единственият доставчик, готов да бъде одитиран от 3-та партия. Пълният доклад за прозрачност е достъпен тук.

Подробен поглед към vyprvpn’s Политика за регистриране

Vyprvpn

VyprVPN обяснява новата им политика на лог на обикновен английски (без легален) в тяхната Политика за поверителност:

 1. Няма дневници на IP адреси: Vyprvpn не’T регистрирайте IP адреса, който използвате, за да се свържете със техните сървъри или този, който сте назначени.
 2. Няма сесионни метаданни: Те не’t Време на дневник или време на връзка
 3. Без дневници за трафик: Vyprvpn не’T регистрирайте съдържанието на вашия VPN трафик.
 4. Без уеб история: Vyprvpn не’Впишете вашата уеб история, употреба на приложения или търсене на DNS.

Как да изтеглите торенти анонимно с vyprvpn

Използването на vyprvpn с любимия си торент клиент е невероятно просто. И едни и същи настройки работят за всеки торент клиент.

Как да използвам vyprvpn за анонимни торенти:

 1. Отворете приложението VYPRVPN на вашето устройство
 2. Свържете се с местоположението на сървъра, подходящо за торент (препоръчваме Швейцария или Холандия).
 3. Включете превключвателя за убийство (така че истинският ви IP не го прави’t изтичане, ако VPN се прекъсне внезапно).

Че’s it. Вече можете да отворите своя торент клиент и да започнете да изтегляте. Ако това е първият ви път, когато използвате VPN, може също да искате да проверите вашия IP торент IP адрес, за да сте сигурни, че всичко работи правилно.

Vyprvpn, свързан към P2P/Torrent Server

VYPRVPN ОПЦИИ НА КИЛА

Vyprvpn изтегляне на торенти Utorrent

Проверете вашия IP адрес на Vyprvpn Torrent

Vyprvpn Torrent FAQ

Ето отговори на най -често задаваните въпроси, относно използването на VYPRVPN за торенти:

Може ли моят ISP да види какво аз’m Изтегляне?

Вашият интернет доставчик спечели’не знаете какви уебсайтове посещавате (vyprvpn има частен DNS сървъри с нулев лог) или дори че вие’Изтегляне на торенти. Vyprvpn’Силното криптиране не позволява на вашия интернет доставчик да чете или наблюдава вашия трафик.

Как да разбера дали Vyprvpn работи?

Клиентът на VYPRVPN ще покаже анонимния IP адрес, който сте били назначени от техните сървъри. Можете също да проверите новия си публичен IP адрес, като използвате сайт като IPMONKEY.com (трябва да съответства на IP, показан във VyPrvpn). Можете също така да искате да проверите IP адреса, тъй като той изглежда на връстниците на BitTorrent.

Какви са някои алтернативи на vyprvpn?

Налични са няколко отлични VPN бездушни VPN. Докато повечето Дон’Предлагайте също толкова добро софтуерно изживяване, колкото Vyprvpn, някои предлагат други предимства. Най-забележителната разлика е добавянето на Socks5 Proxy, който може да бъде конфигуриран във вашия торент клиент за 2-ри IP-адрес HOP. Някои VPN включват това безплатно.

*В никакъв случай не е необходим прокси за чорапи. VPN е изключително сигурен сам по себе си и като цяло ще бъде по -бърз, отколкото когато се комбинира с прокси. Малък процент от потребителите на BitTorrent предпочитат да добавят прокси, тъй като на теория може да предложи леко предимство на поверителността (но по -бавни скорости и повече сложност).

VYPRVPN алтернативи (за торенти)

Под нашите Топ 2 препоръчани алтернативи на VYPRVPN. Дали сте’Търсите VPN, който включва и прокси за чорапи, или просто искате такъв с по -дълга история на разрешаване на торента, те трябва да са перфектни.

И Nordvpn Включва 30-дневна политика за 100% възстановяване, така че можете да я изпробвате безрисково за цял месец!

1. Nordvpn (от $ 2.99/месец)

NORDVPN Характеристики:

 • SOCKS5 прокси, включен в 10+ торентни места
 • P2P/оптимизирани сървъри (по -бързи изтегляния на определени места)
 • Без трупи. Период.
 • Работи с Netflix, Hulu и други стрийминг услуги
 • 30-дневна гаранция за възстановяване на 100%

2. Частен достъп до интернет (от $ 3.49/месец)

Частни функции за достъп до интернет:

 • 128-битова/256-битова регулируема сила на криптиране
 • Вграден пристанище
 • Убийник-превключвател и тройна защита на течовете на IP
 • Включва прокси сървър No-logs Socks5 (Холандия)
 • 7-дневна политика за възстановяване

Категории прегледи етикети vyprvpn

Райън Маккарти

Райън е редактор и главен рецензент. Той е ентусиаст на технологичния маниер и дигиталната поверителност след извора на Y2K през ’99. Когато не пише уроци за BitTorrent, той обикновено може да бъде намерен отпивайки лагер или игра на пикап футбол (истинският вид).

VYPRVPN Review 2023: Сигурен, но с четири недостатъка

VYPRVPN преглед

Vyprvpn преди това беше един от най -популярните VPN в света, но днес той получава много по -малко внимание. Все още ли е първокласна услуга или този VPN изостава? Този преглед на vyprvpn ще отговори на всички ваши въпроси.

Vyprvpn е базирана в Швейцария VPN услуга, която е претърпяла някои големи промени и подобрения през последните няколко години. В тази актуализация на нашия преглед на VYPRVPN разглеждаме как се представя VYPRVPN и се сравнява с конкуренцията. По -конкретно, тествахме VyPRVPN, за да отговорим на тези въпроси:

 • Предлага ли vyprvpn добра производителност в цялата сървърна мрежа (скорост и надеждност)?
 • Са vyprvpn’S Apps Secure (без течове)?
 • Работи ли с Netflix и други стрийминг услуги?
 • Е vyprvpn добра стойност за парите, като се има предвид всички най -нови резултати от теста?

На всички тези въпроси се отговаря на този преглед на VYPRVPN, с екранни снимки по -долу, за да се провери резултатите.

Тук’s Преглед на плюсовете и минусите преди да се потопите в детайлите:

+ Професионалисти

 • Сигурни приложения със силно криптиране
 • Отлични скорости с всички тествани сървъри
 • Поддръжка на пълна Wireguard директно в VPN приложения
 • Хамелеон протокол (объркване)
 • Изцяло самостоятелна сървърна мрежа
 • Приложения, удобни за потребителя за много устройства/платформи
 • Базирайки се в Швейцария с одитирана политика за не-логи

– Минуси

 • Изисква име за регистрация
 • Няма опции за плащане на криптовалута
 • Над средните цени
 • По -малко функции от някои други водещи VPN

Много хора искат да знаят дали vyprvpn е бърз. Така че нека’S стартирайте този преглед с някои тестове за скорост.

VYPRVPN тестове за скорост

За този преглед на VYPRVPN проведохме всички тестове на връзка с 500 Mbps от нашето местоположение в САЩ. Тествахме VYPRVPN сървъри в САЩ, Канада и Европа.

Първо, ние’LL изследва резултатите от VYPRVPN с протокола Wireguard, тъй като той обикновено е много по -бърз от OpenVPN.

Тук имаше VyPrvpn сървър в Сиатъл: 301 Mbps.

vyprvpn скорости

При малко над 300 Mbps това е отличен резултат от теста. Сиатъл беше най -бързото местоположение на сървъра в този кръг от тестове. Забележете също, че пингът е нисък, защото аз’M недалеч от VPN сървъра, който помага да се обясни отличната производителност. Изборът на сървър с ниски пинг е важен, ако използвате VPN за игри.

След това имаме VYPRVPN сървър в Лос Анжелис: 235 Mbps.

VYPRVPN SPEED TEST LOS ANGELES

Това все още са страхотни VPN скорости, макар и не толкова бързи, колкото при сървъра, който тествахме в Сиатъл.

Последният американски сървър, в който тествах, беше в Ню Йорк: 210 Mbps.

Тест за скорост на сървъра на VYPRVPN

Можем да очакваме по -бавни скорости, тъй като латентността (ping) се увеличава със сървърите по -далеч. И при над 200 Mbps това все още е доста добре.

Тествах и VyPrvpn сървър в Торонто, Канада: 246 Mbps.

Преглед на скоростта на vyprvpn

С тези резултати изглежда, че vyprvpn ще ви даде бързи скорости, ако имате нужда от VPN за Канада.

Последният сървър, който тествах, беше в Великобритания: 223 Mbps.

Великобритания VPN VYPRVPN

Въпреки голямото разстояние между мен и VPN сървъра (High Ping), това все още са солидни скорости за VPN сървърите в Обединеното кралство.

За сравнение, аз също проведох някои тестове с протокола OpenVPN. Резултатите от теста с OpenVPN бяха доста по -бавни от Wireguard:

 • Сиатъл = 47 Mbps
 • Лос Анджелис = 53 Mbps
 • Ню Йорк = 24 Mbps

В други тестове на Wireguard срещу OpenVPN, ние също установихме, че OpenVPN е по -бавен от Wireguard на всички тествани сървъри.

Като цяло VYPRVPN осигурява добра производителност с VPN протокол Wireguard, който можете да използвате на Windows, Mac OS, Android и iOS. Въпреки че не е най -бързият VPN, който сме тествали, резултатите все още са доста добри в сравнение с повечето други VPN.

Е vyprvpn надежден?

VyprVPN се справи доста добре в категорията на надеждност:

 • Връзките бяха стабилни, а скоростите бяха добри.
 • Няма проблеми с грешки в приложенията или връзки с време.
 • Постоянна ефективност през целия ден на всички тествани сървъри.

Също така сравнихме скоростите и надеждността в нашето сравнение VyPrvpn срещу Nordvpn, като NordVPN излиза отгоре със скорост на всички тествани места.

Сега нека’s Разгледайте разходите.

Колко струва vyprvpn?

Цените на vyprvpn отскочиха много през последната година или така. Когато направиха големи актуализации на услугата миналата година, цената се увеличи значително. Но сега тя се отдръпне, поне ако използвате нашия купон за отстъпки:

Vyprvpn отстъпка


Вземете 50% отстъпка от вашия 12-месечен абонамент VYPRVPN с връзката на купона по-долу:

(Купонът се прилага автоматично.)

Тук’s Разбивка на цените на VYPRVPN:

VYPRVPN Цена купон

VYPRVPN предлага различни опции за плащане, включително всички основни кредитни карти, PayPal и UnionPay. За съжаление има Няма възможност за плащане с биткойн или други криптовалути по това време.

Въпреки че са върнали цените в разумен диапазон, Vyprvpn не е добър вариант, ако търсите евтина VPN услуга.

Политика за възстановяване – Всички планове на vyprvpn идват с a 30-дневна гаранция за връщане на пари, Кое е най -доброто, което ще намерите в VPN индустрията. Това е сравнимо с други водещи VPN компании, като Nordvpn и Surfshark.

Записвам се – Когато преминаваме през процеса на регистрация, едно нещо, което забелязахме, е, че VYPRVPN изисква име, за да създаде акаунт.

Преглед на име на VYPR VPN

Повечето VPN изискват само валиден имейл адрес и някаква форма на начин на плащане. Обикновено при повечето методи за плащане вашето име така или иначе се използва за регистрация. И ако сте загрижени за името за регистрация, не забравяйте, че VYPRVPN е одитирана услуга без лог VPN. Следователно би било невъзможно да се съпостави активността на потребителите с конкретни акаунти (и имена) във всеки случай.

Освен това последвах служителите на VYPRVPN, които обясниха, че изискването за име е Не е строго изискване. Моето поемане от това е, че има Няма проверка за името, което въвеждате в кутията. С други думи, вероятно можете да въведете всяко име и да се регистрирате като нормално за VPN.

Предлага ли vyprvpn безплатна пробна версия?

Vyprvpn не предлага безплатна пробна версия. Те предложиха тридневна безплатна пробна версия преди няколко години, но тази оферта беше прекратена.

Днес всички планове на vyprvpn идват с пълна 30-дневен гарантирано връщане на парите. Това ви позволява да изпробвате VPN безрисков и да анулирате по всяко време в рамките на 30 дни, за да получите пълно възстановяване.

Има и други безплатни пробни VPN – ако това’s какво ти’търся.

VYPRVPN приложения и поддържани платформи

VYPRVPN предлага VPN приложения за голям брой устройства. За този преглед на VYPRVPN тествах различните приложения с Windows, Mac OS и Android. Всичко работеше добре, без проблеми да се докладва.

VYPR VPN приложения

Както можете да видите на фигурата, VyprVPN има приложения за доста операционни системи и платформи. По време на този преглед четирите най -важни приложения (за Windows, Mac, iOS и Android) поддържат протокола за супер бърз и сигурен Wireguard.

В момента няма твърде много VPN, които поддържат Wireguard. Така Kudos to Golden Frog и екипа на VYPRVPN за това, че са една от първите услуги, които ще доведат Wireguard на редовни потребители.

В нашите тестове за скорост на Wireguard срещу OpenVPN установихме, че Wireguard е с около 58% по -бърз от OpenVPN в сървърите, които тествахме. Това важи за vyprvpn, както видяхме по -рано. Голямата скорост на Wireguard добавя много стойност на VyPRVPN, както можете да видите в тестовете за скорост по -горе.

Колко връзки получавате с vyprvpn?

Всички абонаменти за vyprvpn идват с 10 Едновременни връзки. Те поддържаха до 30 едновременни връзки, но наскоро намалиха до 10. Въпреки че 30 едновременни връзки очевидно биха били по -добри за потребителите на VYPRVPN, 10 едновременни връзки все още са много по -добри от 5 или 6 връзки, които повечето VPNS поддържат поддръжка.

По -долу е приложението Mac OS Desktop, което тествахме за този преглед. Последното издание е голямо подобрение спрямо предишните версии.

Тест на приложение VYPRVPN

Приложенията VyPRVPN имат подобен дизайн. Превключването на сървъри, персонализирането на предпочитанията на приложението и протоколите за превключване са много лесни и интуитивни. Превключвателят Kill ефективно блокира трафика в нашите тестове, когато VPN връзката беше прекъсната.

Vyprvpn android и iOS

Много хора искат VPN, който ще се представи добре на мобилни устройства.

Vyprvpn предлага и двете Приложение за Android както и iOS приложение.

Ето бърз поглед към приложението Android (вляво), когато е свързано със сървър в Холандия. Вдясно са резултатите от тест за теч (без течове).

VYPRVPN Android тест

Друга страхотна характеристика на клиента на Android е Връзка за приложение. Това е възможността за избирателно насочване на приложения на вашето устройство през VPN на базата на приложение. Това често се нарича a “Разделяне на тунели” особеност.

Убийте тестовете за превключване – В миналото виждахме оплаквания за надеждността на приложението Android’S превключвател за убиване. В отговор на тези оплаквания, ние конкретно проведохме поредица от тестове за превключване на убийства. Превключвателят Android Kill VyprVPN работи перфектно за нас.

Тестове за поверителност и сигурност на VYPRVPN

Vyprvpn се справи добре във всички тестове за поверителност и сигурност.

Изпълних приложенията на Windows, Mac OS и Android чрез някои основни VPN тестове, за да проверя:

 • IP адрес течове (както IPv4, така и IPv6)
 • DNS течове
 • WebRTC течове (който засяга Firefox, Chrome и Opera Browsers)
 • Убийте превключвателя (за да видите дали той правилно блокира целия трафик, когато VPN връзката падне)

Някои потребители се чудят за IPv6 и как VyPrvpn се справя с това, тъй като официално не поддържат IPv6. Моите тестове намериха VyPrvpn за ефективно блокиране на IPv6 (без IPv6 течове). Освен това, VYPRVPN е реализирал блокиране на IPv6 след версия 2.7.8 Издадено през октомври 2015 г .:

IPv6 трафикът вече е блокиран, докато е свързан към VPN и докато превключвателят на Kill е активиран

Приложение VYPRVPN Windows – Тестване на сървър в Дания с новото приложение на Windows (не бяха намерени течове):

Vyprvpn за Windows

По -горе можете да видите, че VYPRVPN сървърът ми предоставя IPv4 адрес, моят истински IPv6 адрес е блокиран, а заявките за DNS сървър се обработват от три различни VYPRVPN DNS сървъра. Това е добър VPN за Windows, който ще запази трафика ви сигурен.

Точно както при приложението Windows по -горе, ние също не намерихме никакви течове или проблеми с приложението VYPRVPN Mac OS.

VYPRVPN премина всички тестове за поверителност и сигурност:

 • Няма IPv4 течове
 • Няма IPv6 течове
 • DNS заявки Закрепени (без DNS течове)
 • Kill Switch работи добре (всички не-VPN трафик са блокирани)

Vyprvpn за стрийминг и netflix

Това е друго място, където Vyprvpn носи допълнителна стойност на партията. Успешно свързване с стрийминг услуги като Netflix е предизвикателство, което повечето VPN могат’t среща. Въпреки това, Vyprvpn продължава да работи с Netflix. Не само това, но те успяха да добавят още няколко региона на Netflix към своя репертоар.

Като се има предвид, най -вероятно ще трябва да проверите с поддръжка на VYPRVPN, за да намерите точния сървър (и), който трябва да използвате, за да се свържете с US Netflix. Вижте нашето ръководство за VPN услуги на Netflix за допълнителна информация и съвети за стрийминг.

Поради Vyprvpn’s добри скорости и премиум мрежа, тя също е солиден избор и за други стрийминг услуги. По време на този преглед Vyprvpn успя да предаде: многобройни региони на Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и други. То’S също един от най -добрите VPN за Disney Plus.

Ето и стрийминг услугите, които в момента са достъпни за нас:

Vyprvpn стрийминг

Забележка: Видяхме някои оплаквания от различни най -добри VPN групи Reddit, които твърдят,. Последно проверихме в нашите тестове за най -добрия VPN за Hulu Guide, той работеше добре.

Обобняване с протокола Хамелеон

Блокирането на VPN е нарастващ проблем в голяма част от света, особено когато правителствата или институциите не искат хора, които използват VPN, да избягват ограниченията и цензурата.

Това е особено случаят с:

 • Китай, Турция, Русия, Иран и други страни от Близкия Изток
 • Университети и училища
 • Корпорации (работни мрежи)

Vyprvpn предлага отлично Функция за объркване За да победите VPN блокиране, наречено Хамелеон протокол. Това ще ви помогне да заобиколите VPN блокове, като например, че имате нужда от VPN за ОАЕ.

Протоколът Hameleon е самостоятелно разработен протокол OpenVPN с 256-битово криптиране, който се съчетава с редовен интернет трафик, за да победи ограниченията и блокирането. Това прави, като капсулира трафика на OpenVPN зад редовното криптиране на HTTPS. Също така виждаме подобни функции на обфусиране (или стелт VPN) с nordvpn и protonvpn.

Vyprvpn Chameleon протокол

Използването на VYPRVPN с този протокол е чудесен избор, ако имате нужда от VPN за Китай или друга ситуация с ограничена мрежа, като училище или работни мрежи.

По това време vyprvpn няма двойни VPN сървъри. Има и други VPN с тази функция обаче, както виждаме с Surfshark и Proton VPN.

Vyprvpn no logs Политика

Vyprvpn официално е VPN без регистрации, които са одитирани и проверени от независима трета страна. Преди години Vyprvpn запази дневниците на връзката за 30 дни. Въпреки това, преди няколко години те промениха напълно политиките си, за да се превърнат в напълно VPN без лог, като същевременно преминаха през одит за проверка.

Vyprvpn’S Политиката за поверителност също очертава и изяснява позицията им по регистрационни файлове:

Vyprvpn е Zero log VPN услуга. Ние не записваме и не запазваме никакви данни, когато използвате услугата VYPRVPN.

Ние ангажирахме уважавана фирма за сигурност, която да одитира нашата политика с нулев лог, така че потребителите да имат валидиране на трети страни от нашите политики за регистриране.

 • Ние не регистрираме потребител’s Източник IP адрес (обикновено е присвоен на потребителя от техния ISP).
 • Ние не регистрираме IP адреса, присвоен на потребителя, когато използваме vyprvpn.
 • Ние не регистрираме стартиране или спиране на връзката.
 • Ние не регистрираме потребител’S трафик или съдържанието на всякакви комуникации.
 • Ние сме мрежови неутрални. Ние не дискриминираме устройства, протоколи или приложение.
 • Ние не прехвърляме или тарифирате вашата интернет връзка.

Ако искате повече информация за техните политики за регистриране, вижте уебсайта на VYPRVPN тук. Виждаме и други VPN, като частен достъп до Интернет и NORDVPN, които също претърпяват одити на трети страни.

Политиката за не-логи, сигурните приложения, самоудобната мрежа от сървъри и юрисдикцията на Швейцария правят VYPRVPN солиден избор за потребители, насочени към поверителност.

Можете ли да използвате vyprvpn за торент?

Да, vyprvpn сега позволява торентен на всички сървъри в своята мрежа.

Torrenting е друга област, в която VyprVPN актуализира и промени официалната си политика. В миналото Vyprvpn обезкуражи торента и всяка форма на нарушаване на авторски права чрез изтегляне/споделяне в тяхната мрежа. Всичко това обаче се е променило.

Днес Vyprvpn е усъвършенстващ се VPN. Те не регистрират никакви потребителски данни и също така разрешават торента в тяхната мрежа.

Vyprvpn торент

Само за да съм сигурен, изясних vyprvpn’s Политики за торенти с един от техните представители, които трябваше да ми кажат това по имейл:

Не-логирането не позволява на Vyprvpn да знае кой е изтеглил какво и кога. За да защитим поверителността на нашите потребители, ние не регистрираме IP адреса, използван от нито един потребител. Ако притежателят на авторските права предоставя само IP адрес като идентифициране на информация, тогава е невъзможно да свържем DMCA известие с някой от нашите потребители.

Официалните условия за обслужване включват клауза за нарушаване на авторски права, но това не може да бъде приложено без дневници. Следователно vyprvpn вече е добър избор за тези, които искат да се появят с VPN.

Самостоятелна VPN сървърна мрежа

Повечето VPNS наемат сървъри от различни центрове за данни по целия свят. Това е стандартна практика в индустрията.

Vyprvpn обаче е избрал да използва само свои собствени сървъри, които те разгръщат по целия свят. С други думи, Vyprvpn използва само свои собствени сървъри за VPN мрежата.

Съвсем наскоро VYPRVPN проведе големи подобрения на много от техните сървъри, включително тези в Амстердам, Хонконг и Цюрих, наред с други. Тези ъпгрейди трябва да помогнат на VYPRVPN да доставя бързо стрийминг на потребители по целия свят сега, когато те са способни да предават все повече и повече големи услуги.

Използва ли vyprvpn местоположения на сървъра?

В нашето проучване на местоположенията на виртуалния сървър установихме, че VYPRVPN използва местоположенията на виртуалния сървър в много региони. Това означава, че vyprvpn всъщност няма физически сървъри Във всички места, за които твърди. Вместо това сървър, който се рекламира като разположен в Бразилия, например, всъщност може да бъде в Маями.

Има и други добри VPN, които използват локации на виртуалния сървър, като ExpressVPN и SurfShark, например. Въпреки това, има една забележителна разлика в това, че VyPRVPN не разкрива публично дали дадено местоположение е виртуално или физическо.

Докато виртуалните места не представляват непременно проблем със сигурността, те могат да засегнат хора, които се опитват да избегнат сървърите на конкретни места.

Предлага ли vyprvpn всякакви статични IP VPN сървъри?

Виждаме много VPN, които сега предлагат статична или специална IP опция. Използването на VPN със статичен IP може да бъде изгодно в някои случаи на употреба. Например, ако имате нужда от IP адрес за настройка на сървър или работа в мрежа, това може да бъде полезно. Някои хора също просто искат собствения си IP, за да избегнат проблеми с удостоверяването на Captcha.

За съжаление, vyprvpn не е VPN със статични IP адреси. Тази опция не е налична в този момент и изглежда, че не има планове за добавянето му. Ако искате VPN със статичен IP, вместо това можете да опитате nordvpn или torguard.

Vyprvpn рутери

Един трик за използване на VPN на много устройства, без да надвишавате лимита на вашата връзка, е да използвате a VPN на рутер. Рутерът ще се брои за едно устройство, но той ще разшири защитата и предимствата на VPN до всяко устройство, което се свързва с рутера.

Тествах vyprvpn на рутер Asus и го намерих да се представи добре.

Приложение за рутер vyprvpn

Vyprvpn предлага и приложение за VPN рутер, което опростява процеса на инсталиране и настройка. Едно предимство на тяхното приложение е, че то ви позволява лесно да изберете как всяко устройство във вашата мрежа се свързва – или чрез VPN, или от вашата обикновена (нешипрована) връзка.

vyprvpn рутер

Три други предимства на приложението VYPRVPN Router са:

 • Способността за превключване между различни VPN протоколи, включително PPTP, OpenVPN (160-битов и 256-битов) и хамелеон.
 • Способността да се свързвате с различни сървъри в мрежата.
 • Пълна защита от Vyprdns За всички ваши заявки за DNS.

Забележка: Vyprvpn’Приложението S Router работи на фърмуер за домати, следователно може’не се използва с всички рутери.

За преглед на VPN рутери и всички различни опции за фърмуер, вижте основното ни ръководство за маршрутизатор VPN.

Vyprvpn Често задавани въпроси

Ето някои от въпросите, на които се натъкнахме, докато изследвахме VYPRVPN за този преглед:

Е vyprvpn добър за игри?

Да, vyprvpn е добър за игри. Благодарение на поддръжката на Wireguard е по -бърза от повечето VPN и има по -нисък пинг. Поставете тези заедно и получавате много добър VPN за игри.

Е добър за торент за торент?

Да, vyprvpn е добър VPN за торент. Някога компанията обезкуражи потребителите на vyprvpn от торент. Но оттогава те промениха мнението си. Днес можете да торент на всички сървъри на vyprvpn. Тъй.

Има ли Vyprvpn?

Vyprvpn има затъмнение. Компанията разработи своя собствена система за затъмняване, наречена Протокол Хамелеон. Правейки вашия VPN трафик да изглежда като стандартен HTTPS трафик, този протокол избягва откриването от повечето системи за цензуриране на интернет. Това го прави отличен VPN за Китай и други места, които се опитват да блокират VPN трафика.

Работи ли vyprvpn с Netflix?

Ако въпросът е, може ли vyprvpn да деблокира netflix, отговорът е да, той може. Те са в състояние да деблокират редица регионални библиотеки на Netflix, въпреки че може да се наложи да се консултирате с поддръжка на VYPRVPN, за да разберете кои конкретни сървъри да използвате за определен регион. С отличната си скорост, Vyprvpn може да предава HD видео във всяка прилична интернет връзка.

Характеристиките, които правят VYPRVPN много добър VPN за Netflix, също го правят много добър VPN за стрийминг на съдържание от други услуги като Amazon Prime Video, HBO Now, ESPN Plus и много други.

Как да получа vyprvpn безплатно?

Не можете да получите vyprvpn безплатно. Преди няколко години компанията предложи тридневна безплатна пробна версия, но това е прекратено. Докато можете’Не получавате vyprvpn безплатно, те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на пари, което ви дава безрисков начин да тествате услугата за един месец.

Преглед на VYPRVPN Заключение

Като цяло VYPRVPN е висококачествен, бърз и сигурен VPN, който се представи добре при тестване за този преглед. Той предлага страхотен състав от приложения, които са удобни за потребителя, сигурни и надеждни. Поддръжката на чат на живо също е полезна, ако се нуждаете от помощ за получаване на нещо.

Сега, когато Vyprvpn официално е услуга без логи VPN и е публично одитирана, тя е дори по-добре за потребителите, насочени към поверителност, отколкото преди. Това го премества в елитната група от трети страни, одитирани, без-логи VPN, заедно с продукти като NordVPN и ExpressVPN, двете най-популярни VPN услуги. И нека’не забравяйте подкрепата им за новия протокол на Wireguard, постижение, което ги поставя в елитната група на поддръжниците на ранния Wireguard.

Vyprvpn е много добра стойност, а намалените цени отдолу, заедно с тяхната 30-дневна гаранция за връщане на пари, правят още по-добра стойност.

Vyprvpn отстъпка


Вземете 50% отстъпка от вашия 12-месечен абонамент VYPRVPN с връзката на купона по-долу:

(Купонът се прилага автоматично.)

Алтернативи на Vyprvpn

Щракнете върху името на VPN по -долу, за да прочетете пълния ни преглед – или вземете отстъпката за най -добрите спестявания. И трите от тези VPN имат 30-дневна гаранция за връщане на пари.

 1. NORDVPN преглед (с a 63% отстъпка купон)
 2. Surfshark Review
 3. ExpressVPN преглед

Можете също да разгледате нашето ръководство за най -добрите VPN услуги за други препоръки.

Свързани статии:

 • ExpressVPN срещу VYPRVPN-задълбочено сравнение
 • Vyprvpn купон – най -добрият начин да спестите.
 • Nordvpn купон – още една страхотна сделка.
 • Torguard срещу Nordvpn-задълбочено сравнение

Ако сте използвали vyprvpn, не се колебайте да споделите честния си преглед (добър или лош).

Този преглед на vyprvpn беше последно актуализиран на 2 май 2023 г.

За Свен Тейлър

Свен Тейлър е водещ редактор и основател на Restore Privacy, дигитална група за застъпничество за поверителност. Със страст към цифровата поверителност и достъпната информация той създаде възстановителност, за да ви предостави честна, полезна и актуална информация за онлайн поверителност, сигурност и свързани теми.

Взаимодействия на четеца

Коментари

 1. A.н. 23 април 2023 г

Цензурата е и обратното. Ако искате да заобиколите западната цензура на руските медии, тогава вашият VPN доставчик трябва да има сървър в Русия. Vyprvpn има ! Имах сърфхарк, те спряха руските си сървъри по антирусийски, политически причини, въпреки че идеята с VPN трябва да бъде да заобиколи цензурата, затова се отказах от сърфирането на Surfshark. Имах privatevpn, те спряха руските си сървъри, напуснах privatevpn. Сега имам vyprvpn и те няма да напуснат руските си сървъри, които ги попитах), така че, ще се придържам към vyprvpn.

Жизел 22 март 2023 г

Намирам vyprvpn за страхотен. Просто ми се иска всички DNS сървъри да съвпадат с физическото местоположение. Когато бях в YouTube с помощта на Waterfox, връзката ми продължаваше да се изпуска/прехвърля. Това не’не се случва с други браузъри, просто Waterfox. Премахнах Waterfox от моята система. Това беше огромен рег флад за мен.

Таня 20 януари 2023 г

Ужасна, бавна подкрепа. Дон’не го получавам!

Герхард Шауфелбергер 13 декември 2022 г

Vyprvpn беше много надежден и стабилен, но това изглежда е история. От години използвам услугата с моите Linux Systems и Android телефон, но сега, поддръжката за текущите дистрибуции на Linux (OpenVPN 2.5.x) стана много лоша: връзката с OpenVPN 2.5.X ще се провали, освен ако не зададете шифъра на BF-CBC (да, чухте правилно, динозавър на F-ing). И екипът за поддръжка изглежда не разбира проблема, когато е повдигнат, или с други думи: “О, вие имате работна връзка с BF-CBC, така че да, поздравления, радвам се да чуя това!”.

ASG 15 ноември 2022 г

Всеки VPN, който не използва, използвайте wireguard в този ден и възраст, автоматично се отразява от списъка ми. И тогава такива VPN се качват да помолят потребителите да използват собствени протоколи за криптиране. Ако искате да поставите време и ресурси, за да развиете нещо ново, добре, направете го, но защо да отнемете избора да използвате най -бързия протокол там?

Леон Парди 25 август 2022 г

След като деинсталиране на VYPR VPN от моя компютър (Mac), някои следи остават на машината и ви проследяват. Без съмнение в съзнанието ми, че този доставчик на услуги е голям фалшив.

 • AL 8 октомври 2022 г

И аз открих това. След деинсталиране на VYPR все още изглежда няма начин да се премахне някой от “услуги”. Можете да го спрете, но не можете да го премахнете.

Юго 19 ноември 2022 г

Здравейте, използвах този VPN период от време на дневник, той е пълен, който е необходим за защита на онлайн самоличността.

Тони 16 април 2022 г

I’VE закупи 3-годишен абонамент, но се оказа, че приложението VYPR спря да работи от Русия. Там’е опция за ръчно свързване, но то’s много удобен. Разбира се, няма връщане на парите, каза подкрепата.

Саймън 9 април 2022 г

Може ли някой да коментира теста за изтичане на DNS, който винаги сочи към сървърите на Amazon и Google? Харесвам тяхната услуга във всички аспекти, но това леко ме засяга. Мога само да предположа, че тази част от тяхната “Хамелеон протокол” Това маскира вашите заявки, като ги кара да изглеждат като от нормални не VPN сървъри. Всеки, който се грижи да претегля?

J.M. 8 февруари 2022 г

@Sven, vyprvpn вече няма тази отстъпка. Поне връзката не работи за мен. Това е около 8 долара.30/месец. Второ, няма подкрепа за Linux. Можете да използвате рутер, но ако не сте’нямам тази способност, тогава можете’T.

 • Свен Тейлър 8 февруари 2022 г

Здравей j.M. Да, бях изненадан, когато видях, че напоследък увеличават цените си и прекратиха всички отстъпки. Ще актуализирам тази информация в този преглед, а също и във цялото друго съдържание, което обсъжда vyprvpn. Що се отнася до Linux, реших, че имат някаква подкрепа поне, макар и да не са голяма подкрепа.
https: // поддръжка.vyprvpn.com/hc/en-us/статии/360037721812-vyprvpn-openvpn-setup-for-linux-ubuntu-

Runn Downwood 3 март 2022 г

Вижте прегледите на TrustPilot за тази операция за измама.
Силно се препоръчва да се избягват тези измамници.
– Те таксуваха кредитната ми карта миналия август в GBP вместо EUR за една година и отказаха да пренаредя пренареждането.
– Те също са изтрили всички предишни фактури за моя акаунт и заместиха една фалшива фактура от САЩ.
Тяхното извинение: “Brexit” и “промени, направени в системата за фактуриране”
Обслужването на клиентите им е шега, то трябва да бъде роботизирано.

Владислав Бигалски 22 декември 2021 г

Sven, може да си струва да актуализирате вашия преглед с наблюдение, че VyperVPN значително промени ценообразуването. В момента (23 декември 2021 г.) те предлагат само две “Специален празник” Планове, по -евтин план за 12 месеца е 8 USD.33 на месец. Това е огромно увеличение, което обезсилва вашите стойности за този доставчик. Читатели, които се надяват да платят около 2 долара.50/mth (абонамент за 18Mths) ще открие, че най -добрият може да получи TThey е $ 8.33/mth (абонамент за 12mths), а не тривиална разлика!

 • Свен Тейлър 22 декември 2021 г

Да, те направиха някои много интересни и необявени промени в цените напоследък. Скоро ще актуализираме този преглед с нова информация за цените. Разбирам, че може да се промени отново много скоро (след празниците) – но изглежда, че те все още не са финализирали цените. Ние’Следете ситуацията.

Дейв 26 ноември 2021 г

Имам връзка любов/омраза с Vypr, хаха.
Страхотно обслужване, не толкова страхотна помощ и ужасно приложение. След като ги бях вече над 2 години, мога да кажа, че в моя случай те са по -бързи от другите доставчици, които опитах. Много по -бързо от Nord, което може да е страхотно, но имам само 10mbps скоростна връзка в добър ден и те ми дават максимални скорости от ~ 7mbps. I’твърде нервно, за да пробвам Пиа, въпреки че бях с тях за няколко години и имах късмет. Видях вашите $ 1.67 Цена по -горе, така се опитах да го получа. Платих 60 долара за 24 месеца. Когато имам техния сайт, той ми предлага само 60 долара за 12 месеца като най -добрата цена. Попитах подкрепа, те казаха, че ако видя по -добра цена на сайта им, за да се свържа с тях и те ще коригират цената ми. Това изглежда повече от справедливо. Обичам, че VYPR притежава всички свои собствени сървъри, а не просто лизинг на части от сървъри в други страни, поне ме кара да се чувствам по -добре … Приложението се срива повечето нощи върху мен, така че трябва да рестартирам или преинсталирам всеки ден. Не правеше това, така че го смятам’s Нещо в моята система. Опитах да се свържа с подкрепата за това няколко пъти и единствените отговори, които получих, бяха, че трябва да деинсталирам и след това да преинсталирам отново. Казах им, че току -що съм направил това, но не го направи’изглежда няма значение за тях, добре нека’Опитайте това още веднъж, след това се свържете с нас, ако все още имате проблеми …. Безполезен. Подозирам, когато заобиколя отново да преинсталирам прозорците, че мога да започна да отстранявам неизправности, ако все още имам проблеми. Вид крайност, но аз’m дължи се за добро почистване … Killswitch изглежда работи за мен. I’Предполагам, че приложението и услугата са 2 отделни неща, тъй като когато моето приложение се срине killswitch не’t се намесва и i’M все още е свързан с Vyper Server. Ако всъщност имам проблеми с услугата, тогава Killswitch скача. Съжалявам толкова дълго … Бърз въпрос: По -сигурно ли е да се свържете със сървър извън обсега от 14 очи, отколкото едно в САЩ? Или има значение?

 • Свен Тейлър 27 ноември 2021 г

Що се отнася до избора на сървъра, това обикновено няма значение, освен ако не се нуждаете от конкретен сървър на определено място за нещо, като например Великобритания за предаване на BBC iPlayer.

Джеф 9 октомври 2021 г

I’VE се регистрира във VyprVPN, като вторичен VPN доставчик. Едно нещо, което ме притеснява, е, когато правя подробна проверка на DNS връзките, обикновено намирам изброени сървъри на Google и Amazon DNS. Когато ги питаха за това, те казаха нещо за крайна точка и анонимност’Наистина ме успокояваше. Така или иначе останах с тях, но съм объркан и параноичен за това. Бихте ли могли да ми се изясни това?

 • Корско 10 октомври 2021 г

Същото за мен. Получавам следните DNS сървъри с VYPRVPN: EC2-35-180-69-205.EU-WEST-3.Изчисляване.Amazonaws.com. 88.44.204.35.BC.GoogleUserContent.com. Много странно за компания за поверителност.. Другото, което ме притеснява, е, че изглежда, че всеки потребител получава отделен IP адрес, когато се свързва с vyprvpn. Те имат статия за това в своя блог. Не‘t Това означава, че е много лесно да се определи кой потребител е използвал IP, дори когато те твърдят, че не регистрират (одитът също е на 3 години)? И няма потребители, които използват един и същ IP едновременно, така че корелацията на трафика трябва да е лесна, или греша?

Кен 20 ноември 2021 г

Поддръжката на клиенти на VYPRVPN е най -лошата, която някога съм изпитвал. Най-лошото. Избягвайте тези неопитни кретини на всяка цена.

 • Лестър Млад 11 януари 2022 г

Трябва да се съглася с Кен. Обслужването на клиенти на Vyper е гадно. Получих имейл, в който ми казва, че контактът ми е изтекъл и да го подновя. Купих тригодишна сделка за 2.50 USD, преди две години. Отговорът им на въпроса ми идва от робот.

Боб 6 февруари 2022 г

Съгласен съм с всичко по -горе. Dodgy DNS сървъри/течове на Android (с изключен частен DNS). Учтива, но безполезна поддръжка на чат на живо. Понякога проблеми с свързаността на Android и Mac. Бавно представяне на моя град’S сървър, дори и с Wireguard. Регистриран през миналата година’S Черно петък Продажба и отменена малко след това. Оттогава ценообразуването е скочило. Като положителна бележка, процесът им на възстановяване беше сравнително безпроблемен.

Том 7 октомври 2021 г

Здравейте,
Някой знае ли как Vyprvpn постига, за да не приема регистрационни файлове с протокол Wireguard? Всички останали VPN, които използват Wireguard, обясняват как постигат тази цел. Но нищо не се чува от Vyprvpn как се справят с проблема със статичните клавиши.

Джим 13 август 2021 г

Едно нещо, което ми харесва при vyprvpn, е възможността да се използват 3 -та страна DNS. С това го насочвам към IP адреса на моя Pi-Hole, за да мога да имам блокиране на рекламата с VPN включен. Работи чудесно!

Гери 10 август 2021 г

VYPR е позор за поверителност и цензура. Ето чат от днес:
“Извиняваме се за непрекъснатите проблеми, които сте изпитвали с вашия акаунт в VyPRVPN, ще се радвам да ви помогна с него.
За да прегледате допълнително проблема, ми харесва да следвате стъпките по -долу и да възстановите покупката си от iTunes:
. Изтрийте приложението VYPRVPN от вашето устройство
. Докоснете Настройки във вашето устройство
. Отворете Itunes & App Store
. Докоснете потребител и излезте
. Влезте със същия идентификатор на Apple, който първоначално закупи абонамент за vyprvpn
. Изтеглете отново приложението VYPRVPN, докоснете менюто с опции и изберете Възстановяване на покупки
. Потвърдете паролата си, ако е необходимо
. Проверете, че приложението работи
Моля, обърнете внимание, че ако вашият акаунт в Apple не направи’t показва активен абонамент за vyprvpn, вие’няма да мога да възстановя абонамента с помощта на приложението VYPRVPN.” Моят акаунт в Apple показва платен абонамент: Предоставените указания са остарели и се отнасят до по -стара версия на iOS, нищо не беше предложено, за да накара приложението да работи. Аз съм човек, който е имал проблеми с хакерството поради насочване, тази компания може да бъде изплатена . Не се доверявайте на Vyper! Много непрофесионален!

Том 10 юни 2021 г

Свен,
Въз основа на този преглед изглежда, че vyprvpn е доста добра VPN услуга. Това каза, как така не е в списъка ви с “Най -добрите VPN услуги за 2021 г?”

 • Свен Тейлър 10 юни 2021 г

Здравей Том, правилно, то’е доста добра VPN услуга. Смятам да го добавя към списъка със следващата актуализация.

A. 1 юни 2021 г

Имайки въпроси, 23 април 2021 г

Здравейте, видях, че говорите за PureVPN да помагате на ФБР през 2017 г. в някои от вашите статии, но какво мислите за слуховете, които казваха Giganews и Vyprvpn, бяха задвижвани от ФБР / да помогнат на ФБР ? (2014) Благодаря

 • Свен Тейлър 23 април 2021 г

Моят източник за purevpn бяха официални съдебни документи, в които подробно се описват какво се е случило. Vyprvpn е услуга без регистрации, която е одитирана. Какви са източниците на вашите претенции?

 • Имайки въпроси, 23 април 2021 г

Благодаря ви, че отговорихте на това бързо добре аз’Ще ви дам тази връзка: https: // www.Reddit.com/r/технология/коментари/2GH360/giganews_is_an_fbi_operation_l_cryptomeorg/Не казвам, че това е истината, но че е доста необичайна. Освен това те твърдят, че vyprvpn е базиран в Швейцария, но Giganews / Goldenfrog не са. Друго странно нещо е, че всичките им виртуални места (дори когато казват, че не е) са насочени към сървърите на САЩ, благодаря ви, че сте отделили време да отговорите

 • Свен Тейлър 23 април 2021 г

Да, някои виртуални места в Латинска Америка са например във Флорида, но повечето виртуални места в Европа бяха в Холандия. Тествахме това тук, погледнете.

Леандър 8 април 2021 г

Въз основа на този преглед купих 3 -годишен договор. Но тогава се натъкнах на това: “Златната жаба събира само минимално количество информация, когато се свържете над нашия VPN продукт (VYPRVPN) и я запазва само за период от 30 дни. Запазваме: Клиент’s Източник IP адрес (обикновено IP адресът, присвоен от клиента’S ISP)
VYPRVPN IP адрес, използван от потребителя
Време за стартиране и спиране на връзката
Общ брой използвани байтове
Ние също така събираме информация, свързана с абонати за фактуриране: информация за плащане
Потребителско име
Информация за адреса на фактуриране (както се изисква от някои методи на плащане)
имейл адрес
Започна сметката за дата и час”
https: // www.vyprvpn.com/blog/what-is-data-retentionhttps: // www.vyprvpn.com/blog/what-is-data-retenting/затова те признават, че са сигурни в цялата технически възможна информация и че дори некриптирани.

 • Свен Тейлър 8 април 2021 г

Здравей Леандър. Това е стара публикация в блога от 2016 г. и не отразява тяхната актуализирана и одитирана политика за не-логи.

Сам 23 януари 2021 г