Microsoft Surface Go 2: Добре за мнозина, чудесно за някои

Резюме:

Microsoft Surface Go 2 е универсален таблет, който предлага редица функции, които да отговарят на различни потребители. Може да се използва с клавиатурата GO и повърхностната химикалка за ефективно въвеждане и вземане на бележки. За да го използвате като функционален лаптоп, се препоръчва да изберете варианта на Pentium Gold ™ 8GB RAM или M3 Core ™ модел.

Ключови точки:

  1. Surface Go 2 предлага опцията за използване на клавиатурата на GO и Surface Pen за ефективно въвеждане и заемане на бележки.
  2. Минимум от варианта на RAM Pentium Gold ™ 8GB се препоръчва за използване на Surface Go 2 като функционален лаптоп.
  3. Моделът M3 Core ™ е по -добър вариант за оптимална производителност като лаптоп.

Въпроси и отговори:

1. Повърхността Go 2 има ли камера?

Отговор: Да, повърхността Go 2 идва с 5.0MP предна камера и 8.0MP задна камера с автофокусна с 1080p HD видео възможности.

2. Какви са отличителните характеристики на Surface Go 2?

Отговор: Surface Go 2 предлага 10.5 “Pixelsense ™ дисплей с подобрен размер и разделителна способност на екрана. Освен това има висококачествена настройка на камерата и добре проектирана стойка за лесно гледане.

3. Подходяща ли е повърхността 2 за телеконференции?

Отговор: Да, настройката на камерата на Surface Go 2 и подобрените вътрешни микрофони го правят отличен избор за телеконференции. Качеството и ориентацията на картината са първокласни.

4. Каква е конфигурацията на основния модел на повърхността Go 2?

Отговор: Основният модел на повърхността Go 2 включва 1.7 GHZ Intel® Pentium Gold ™ процесор, 64 GB съхранение и 4 GB RAM.

5. Какви са предложените конфигурации за използване на Surface Go 2 като функционален лаптоп?

Отговор: За оптимална производителност като лаптоп се препоръчва да изберете варианта Pentium Gold ™ 8GB RAM или M3 Core ™ модел.

6. Е леката и преносима повърхност?

Отговор: Докато повърхността Go 2 може да се почувства малко по -тежка от някои таблетки, тя все още е лека и преносима, което улеснява носенето.

7. Повърхността Go 2 има ли добре изграден дизайн?

Отговор: Да, Surface Go 2 има добре изграден дизайн с извити ъгли и вградена стойка. Стойдът на Kicknest подобрява изживяването на гледане и е забележителна функция.

8. Може ли повърхността да се използва 2 за вземане и рисуване?

Отговор: Да, Surface Go 2 е съвместим с повърхностната писалка, което позволява лесно вземане и рисуване.

9. Има ли различни опции за съхранение на повърхността Go 2?

Отговор: Да, в допълнение към 64GB съхранението на базовия модел, има опции за по -високи капацитети за съхранение, налични за Surface Go 2.

10. Как качеството на екрана на повърхността 2 се сравнява с предишния модел?

Отговор: Surface Go 2 разполага с надстроен 10.5 “Pixelsense ™ дисплей с подобрена разделителна способност, осигуряване на по -добро изживяване на гледане в сравнение с предишния модел.

11. Може ли повърхността да се използва 2 за игри?

Отговор: Докато Surface Go 2 има способен хардуер, той може да не е най-добрият избор за тежки игри поради своите процесори с по-ниско захранване и ограничени графични възможности.

12. Съвместим ли е повърхността 2 съвместима с външни аксесоари?

Отговор: Да, Surface Go 2 има USB-C и Surface Connect портове, които позволяват свързаност с външни аксесоари като външни дисплеи, клавиатури и мишки.

13. Какъв е животът на батерията на повърхността 2?

Отговор: Животът на батерията на повърхността 2 може да варира в зависимост от използването, но обикновено се съобщава, че продължава около 8-10 часа.

14. Може ли Surface Go 2 да работи с ресурс-интензивен софтуер?

Отговор: Докато Surface Go 2 може да се справи с ежедневните задачи и лекия софтуер, тя може да се бори със софтуера, интензивен за ресурси поради своя процесор с по-ниско захранване.

15. Подходящ ли е повърхността 2 подходяща за ученици?

Отговор: Да, Surface Go 2 може да бъде добър вариант за студентите, особено за заемане на бележки, изучаване и сърфиране в уеб сърфиране. Неговата преносимост и съвместимост с повърхностната писалка го правят полезен в образователна обстановка.

Microsoft Surface Go 2: Добре за мнозина, чудесно за някои

Е, добрата новина е, че можете да направите всички тези неща, но вие’ще трябва да надстроите. Ако искате да въведете ефективно, вие’Ще трябва да избера клавиатурата GO, която според мен е задължително съществуване. Същото за повърхностната писалка. И ако ти’търсите да стартирате повърхността Go 2 като функционален лаптоп, вие’Ще се нуждаете от варианта Pentium Gold ™ 8GB RAM най -малко, но моделът M3 Core ™ е по -добър вариант.

Повърхността Go 2 има ли камера

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Microsoft Surface Go 2: Добре за мнозина, чудесно за някои

Microsoft Surface Go 2 е добър. Или, това’е страхотно. Определяне кое зависи до голяма степен от потребителя, може би повече, отколкото за всеки таблет I’Прегледани някога. Поради тази причина съм склонен да мисля за повърхността Go 2 като особена. То’S идиосинкратични. Ако вашите нужди се привеждат в съответствие с повърхността 2’s специфичен набор от характеристики, it’s Нищо освен магията. Ако не’t, тогава то’по -малко откровение, но все пак доста добре. За да определя къде съм паднал върху спектъра за добро достойнство, тествах повърхността да изляза 2 за няколко дни. Тук’s как мина.

Microsoft 10.5

По -големите стоки

Преди да скочим в това, което кара повърхността да върви 2 добро за някои, чудесни за други, нека’Говорете за това, което го прави страхотно за всички – аз.E., Тези функции, които всеки потребител може да изостане. Най -забележимото място за стартиране е екранът.

Surface Go 2 разполага с 10.5 “Pixelsense ™ дисплей с резолюция 1920 x 1280. То’S добре изглеждащ екран, без съмнение и надграждане от предишния модел по отношение на размера и разделителната способност на екрана. Въпреки че дисплеят е значителен полу-инчов по-голям, той се чувства още по-голям, защото екрана са драстично намалени, като се дава акцент, който заслужава.

Настройката на камерата също е универсален положителен. Подобно на предшественика си, повърхността отива 2’S масив се състои от 5.0MP предна камера с 1080p и 8.0MP задна камера с автофокусна с 1080p HD видео. Microsoft не’t Актуализирайте камерите този път (вероятно, защото тя не го направи’Не трябва), но увеличих вътрешните микрофони, така че да получите по -добре аудио за обаждане от предишното поколение.

Сега, при нормални условия, повърхността отива 2’Настройката на камерата ще бъде голям плюс. Качеството на картината е отлично, ориентацията е перфектна и дали вие’Re Video Conferencing за работа или за удоволствие, вие’няма да намери по -добро изживяване в такава удобна настройка. Въпреки това, с пандемията ни държи разделени и по -разчитащи от всякога на добро решение за телеконференции, повърхността отива 2’S камерата е богиня. I’D спори го’достатъчно, за да гарантира цената на основния модел сам по себе си.

В допълнение към екрана и камерата, другото, което Surface Go 2 върви, е неговият дизайн. На – ахем – повърхност, Surface Go 2 има традиционен вид, който озвучава оригинала (с гореспоменатия подобрен дизайн на рамката)). Извитите ъгли изглеждат добре и въпреки че се чувства малко по -тежко от това, което аз’m свикна, повърхността отива 2 isn’t навсякъде близо до тромаво. Всъщност това усещане за добре изградена здравина е нещо, което наистина оцених. Но любимото ми нещо за повърхността Go 2’S Design е вграденият му крак, който е толкова очевидна черта, i’m вид дразни, че повече производители на таблети не’t го включете или го правите почти толкова добре, както и Microsoft. То’s такова малко нещо, но работи толкова добре и прави цялото преживяване на гледане толкова по -лесно, както трябва да бъде.

В подробностите

Дисплей, дизайн и камера – тези са три страхотни характеристики, които Surface Go 2 върви за него. И ако това’s всичко, от което се нуждаете, и вие’Помислете за закупуване на сравнително евтиния базов модел, тогава бих казал, че отидете за това. Но някои хора се нуждаят от повече и това’S, където нещата стават трудни. Или по -скоро това’S, където нещата стават по -конкретни.

Позволявам’s започват с различните конфигурации. Базовият модел ви дава 1.7 GHZ Intel® Pentium Gold ™ процесор, 64 GB съхранение и 4 GB RAM. В комбинация с дисплея, камерата и приятен дизайн, който прави солидна покупка на цената му. Можете да предавате, да сърфирате, да правите всички основи и други, и да го направите бързо, стига да не сте’T преодолява системата с твърде много задачи, работещи едновременно.

Но какво ще стане, ако искате да направите повече? Ами ако искате да нарисувате на таблета или да напишете? Ами ако искате Surface Go 2 да стане следващият ви лаптоп?

Е, добрата новина е, че можете да направите всички тези неща, но вие’ще трябва да надстроите. Ако искате да въведете ефективно, вие’Ще трябва да избера клавиатурата GO, която според мен е задължително съществуване. Същото за повърхностната писалка. И ако ти’търсите да стартирате повърхността Go 2 като функционален лаптоп, вие’Ще се нуждаете от варианта Pentium Gold ™ 8GB RAM най -малко, но моделът M3 Core ™ е по -добър вариант.

Тези ъпгрейди правят Surface Go 2 много функционален таблет с 2 в 1, който е много способен, удобен и осигурява уникален набор от предимства, които сте спечелили’Не намирайте никъде другаде. Но те също надвишават цената му, което добавя различен слой от контекст. По -конкретно, това ви принуждава да обмислите какво още можете да получите за същата цена като надградена повърхност 2 и дали това или не’е по -добра сделка за вас.

Което ни отвежда до Windows 10. За мен повърхността отива 2’Най -определящата характеристика е, че ви дава пълното изживяване на Windows на такъв малък компютър – таблет. Мисля, че начинът, по който Windows 10 в S режим работи, не е нищо друго освен блестящо. То’Познати, лесни за използване и работят безпроблемно с другите ми устройства с Windows. Накратко, това ви дава точно това, което беше обещано, без ярък компромис.

Но ако това’s толкова добра функция, защо да споменава последната си? Е, защото по ирония на съдбата достатъчно, докато прозорците може да са повърхността 2’s най -определяща характеристика, тя’s също функцията, която вероятно ще определи дали повърхността Go 2 е подходяща за вас или не. По -конкретно, колко искате Windows 10 на вашия таблет? Ако отговорът ви варира от “Много бих го предпочел” да се “Трябва да го имам,” Тогава повърхността Go 2 вероятно е подходяща за вас. Ако ти’не се вижда на никоя операционна система или ако е’не е толкова високо в списъка ви с приоритети, тогава може да имате по -добри алтернативи, някои от които са в семейството на Microsoft Surface, а някои, които не са’T.

Присъдата

Що се отнася до моята собствена препоръка, мисля, че Surface Go 2 е по -близо до страхотна, отколкото добра. В таблет с този размер, това, което аз’M Търся е нещо, което прави основите много добре, има страхотен екран и ми позволява да рисувам и илюстрирам в движение, използвайки интерфейса на Windows, който познавам и харесвам. Повърхността Go 2 категорично проверява всички тези кутии, така че тя’е отличен таблет за мен. Бих могъл да се справя добре с основния модел, ако го използвам като мой таблет около къщата, но за нещо, което искам да нося със себе си всеки ден, аз’D вероятно ще влезете в следващия модел нагоре. То’е малко по -скъпо, но според мен, определено си заслужава.

Някакви въпроси? Публикувайте ги в секцията за коментари, по -долу.