Liene Amber срещу Kodak Dock Plus vs HP Sprocket Studio: Кой има най -добрата сделка за фотос принтер

Резюме:

В тази статия ще сравним Liene Amber, Kodak Dock Plus и HP Sprocket Studio Photo Printers, за да определим кои предлагат най -добрата сделка. Ще разгледаме различни характеристики и аспекти, като дизайн, достъпност и съвместимост. Всеки принтер има свои предимства и недостатъци и е важно да разгледате тези фактори, преди да направите покупка.

1. Liene Amber: Amber Liene е известен със своите висококачествени отпечатъци от снимки и е получил признание от клиенти и влияещи. Предлага се с 20 листа фото хартия, удвоява количеството в сравнение с другите два принтера. Магнитният дизайн от една част предотвратява влизането на праха в принтера, като гарантира качеството на печат.

2. Kodak Dock Plus: Kodak Dock Plus е най -скъпият вариант сред трите принтера. Тя включва само десет листа фото хартия и разполага с дизайн на тялото, който може да се затвори, за да предотврати влизането на праха. Отвореният дизайн на хартиения док обаче излага хартията на въздуха, което я прави податлив на прах.

3. HP Sprocket Studio: Студиото на HP Sprocket е най -евтиният вариант и се предлага с 10 листа фото хартия. Това обаче може да не е достатъчно за потребителите, които изискват множество отпечатъци. Принтерът използва отделен дизайн на док за заключване, но изложената част, където хартията излиза и навън, може да натрупва прах и да повлияе на качеството на печат.

Въпроси:

1. Кой фото принтер предлага най-рентабилния вариант?

Amber Liene е най-рентабилният фото принтер, тъй като се предлага с 20 листа фото хартия в сравнение само с 10 листа с другите два принтера.

2. Каква е разликата в цените между трите принтера?

Kodak Dock Plus е най -скъпият вариант, последван от Amber Liene и Studio HP, което е най -евтиното.

3. Какви са дизайнерските предимства на Amber Liene?

Amber Liene разполага с магнитен дизайн от една част, който предотвратява навлизането на праха в принтера. Неговият елегантен външен вид и запечатаното тяло осигуряват високо качество на печат.

4. Дали Kodak Dock Plus има ли някакви недостатъци на дизайна?

Докато тялото на док Kodak Plus може да се затвори, за да предотврати навлизането на праха в машината, отвореният дизайн на хартиения док излага хартията на въздуха, което го прави предразположен към натрупване на прах.

5. Как се различава дизайнът на студиото на HP Sprocket от останалите принтери?

Студиото на HP Sprocket използва отделен дизайн на док за заключване на хартия. Въпреки че това позволява лесно поставяне и движение, изложената част, където хартията влиза и излиза, може да натрупа прах и да повлияе на качеството на печат.

6. Кой принтер предлага най -високото качество на печат?

Amber Liene е известен със своите висококачествени отпечатъци от снимки, което го прави надежден избор за тези, които търсят отлични резултати от печат.

7. Какви са предимствата на Amber Liene по отношение на съвместимостта?

Amber Liene е съвместим с различни устройства, включително лаптопи, компютри, iOS/Android смартфони, таблети и приложението Liene.

8. Кои устройства са съвместими с Kodak Dock Plus?

Kodak Dock Plus е съвместим с iPhone; Той се предлага с адаптер за док, специално създаден за потребители на iPhone.

9. Какви са опциите за свързаност на HP Sprocket Studio?

HP Sprocket Studio използва Bluetooth за свързаност, което позволява на потребителите да отпечатват директно от своите телефони. Той обаче няма USB свързаност.

10. Съвместими ли са студиото Liene Amber и HP Sprocket с iOS и Android устройства?

Да, както Liene Amber, така и HP Sprocket Studio са съвместими с iOS и Android устройства.

11. Може ли Kodak Dock Plus да се използва с компютри и таблетки?

Да, Kodak Dock Plus е съвместим с компютри и таблети в допълнение към iPhone.

12. Кой фото принтер предлага WiFi гореща точка и високоскоростна връзка?

Amber Liene предлага WiFi гореща точка и високоскоростни опции за свързване тип C.

13. Какъв е източникът на захранване за Kodak Dock Plus?

Kodak Dock Plus изисква прекъсване на мощността за работа.

14. Кой принтер предлага най -малкия размер?

Студиото на HP Sprocket има най -малкия размер, с размери 4 х 7 х 3 инча.

15. Как се различават ценообразуването на трите принтера?

Amber Liene предлага най-рентабилния вариант, последван от HP Sprocket Studio, докато Kodak Dock Plus е най-скъпият.

Liene Amber срещу Kodak Dock Plus vs HP Sprocket Studio: Кой има най -добрата сделка за фотос принтер

Лаптопи, компютър, iOS/Android смартфони, таблети, приложение Liene

Preжde чem peraйti k google

Еслим Вы -Веретре “Отклунить Все”, Мы -бюм -ельовать Фаулхна Дълха на дьол -олнилхнххнехрхнеххнарххнхнхнхнхнхнхнххнхнхнхнхнхнхнхнхнххнхнххнхнхнххнххнххнххнххнхнхххнхнхххнхнхххнхнех.

Neperssoliзirotannые materialы prodbiraюtsyns с ул. Вахий дехстя В ТЕКУщем сеанансе попо. Неперсонализированная реклама подбирается с учетом контента, который вы просматриваете в данный момент, и вашего местоположения. Персонализированные материалы и реклама также могут включать более актуальные результаты, рекомендации и объявления, подобранные с учетом истории ваших действий в текущем браузере, например поисковых запросов в Google. Еслито -табюдимо, мы -тикьо -ульо -наута – leй.

В -бейтрие “Другиееварианты”, чtobы pro- ropluчitja Ости. Vы stakже moжеtre v lюbose -remya pereйti.co/privacytools.

Liene Amber срещу Kodak Dock Plus vs HP Sprocket Studio: Кой има най -добрата сделка за фотос принтер?

Liene Amber Instant Photo Printer

Закупуването на фото принтер е много практично за хората в днешно време, в края на краищата печатът е много по-удобен от ходенето в магазин за печат. Важно е да изберете рентабилен принтер. Но как да изберете рентабилен фотос принтер не е лесно, не трябва да искате да съжалявате за закупуването, след като цялото тяло на машината не е консумативна и наистина фотохартието е консумативна, така че трябва да изберете марка, която има както висококачествено тяло, така и висококачествена фотосекатура.

Liene изгради репутация на пазара, особено за качеството на своите отпечатъци от снимки и получи много признание от много клиенти и влияещи. За да ви дадем по -добра представа за конкурентните предимства на Liene, ние правим таблица за това как Amber Series Instant Photo Printer на Liene се изправя срещу Kodak Dock Plus и HP Sprocket Studio Photo Printer.

Kodak Dock Plus

HP Sprocket Studio

Док адаптер за iPhone

Размерът на счупването на мощността

Фото хартии в кутията

Едно парче магнитен дизайн предотвратява прах, компактен, елегантен, гарантирано качество на печат.

Излагане на хартия, влияе върху качеството на снимките

Отделен, отворен дизайн. Засяга качеството на снимката

8.07 x 4.91 x 3.36 инча

4 x 7 x 3 инча

10.75 x 6.65 x 2.68 инча

WiFi гореща точка, високоскоростен тип C

Bluetooth, Doc по телефона

Bluetooth, няма USB

Лаптопи, компютър, iOS/Android смартфони, таблети, приложение Liene

iOS, android, таблети

iOS и Android, App Sprocket (iOS App Store, Google Play), таблети

ЦЕНА

Достъпността може да бъде прекъсвачът на сделката за някои хора. Тези три продукта не са много по -различни по цената, но все пак леки разлики.

Лиен Амбър

Amber Liene несъмнено е най-рентабилният. В сравнение с другите два модела, които се предлагат само с 10 листа фото хартия, Liene Amber се предлага с 20 листа.

Kodak Dock Plus

Kodak Dock Plus е най -скъпи в сравнение и включва само десет листа фото хартия.

HP Sprocket Studio

Студиото на HP Sprocket е най -евтиното с 10 листа фото хартия, което е трудно да се отговори на нуждите от печат на множество снимки, без да се купува допълнителна фото хартия.

Дизайн/външен вид

Лиен Амбър

Магнитният дизайн с една част с запечатано тяло и хартиен док, Amber Liene прави невъзможно прахът да влезе вътре и да боядисва в снимките. Когато не го използвате, просто намагнетизирайте хартиения док върху тялото, цялото нещо изглежда елегантно като едно цяло парче.

Liene Amber Instant Photo Printer

Kodak Dock Plus

Тялото на кодак док плюс може да се затвори, така че прахът да не’не влизайте в машината. И тялото кликва върху хартиения док, което го прави управляемо да се постави и се движи наоколо. Отвореният дизайн на хартиения док изложи хартията на въздуха, като пусна прах вътре лесно.

Kodak Dock Plus

HP Sprocket Studio

HP Sprocket Studio Photo Printer използва отделен дизайн на док за заключване на хартия. Когато пристанището е отделно от тялото, частта, в която хартията влиза и навън, е напълно изложена постоянно, кой прах и коса ще влязат вътре и се натрупват на ролките и лесно влизат направо във вашите снимки.

HP Sprocket Studio

Размерът на счупването на мощността

Лиен Амбър

Liene’s има най -малкото прекъсване на мощността, което е най -удобното за изнасяне на пътувания или използване у дома.

Kodak Dock Plus

Пробивът на силата на Kodak Dock Plus е сравнително много по -голям и по -тежък, не е удобен за привеждане.

HP Sprocket Studio

Power Break на HP Sprocket Studio е основно със същия размер като Kodak Dock Plus.

HP Sprocket Studio Power

ВРЪЗКА

Лиен Амбър

Liene Amber използва WiFi гореща точка за свързване и отпечатване. Той също така поддържа USB връзка, така че можете да се свържете с вашия компютър за печат. Bluetooth технологията се използва и в друга линия на нашите продукти, преносимият фотос принтер на серията Liene Pearl.

Kodak Dock Plus

Kodak Dock Plus се свързва чрез Bluetooth, както и Doc отгоре, така че да можете да включите телефона си в него и да можете да отпечатвате снимки.

HP Sprocket Studio

HP Sprocket Studio използва Bluetooth за отпечатване на снимки и това е единственият му метод на свързване.

Качество на печат

Преди всичко категориите, качеството на печат наистина е най -важното. Всички тези три принтера за снимки използват технология за печат на багрило, качеството на отпечатаните снимки все още е малко по-различно.

Лиен Амбър

Liene Amber Prints Tack Sharp, вярно на снимката. Въпреки някои неизбежни разлики в яркостта, отпечатъците на цветно линей Амбър изглеждат много близо до оригиналната снимка в телефона.

Kodak Dock Plus

Снимката, която Kodak Dock Plus отпечата изглежда цветна, но много по -наситена от останалите снимки. И все пак изненадващо изпълнява много по-добре отпечатване на снимки с ниско пиксел.

HP Sprocket Studio

HP Sprocket Studio отпечатва снимки ясни, но много по -рязко, правейки снимката да изглежда, че има малко пикселация.

В крайна сметка се надяваме,. Както е ясно от данните и спецификациите, Liene Amber съвпада добре срещу Kodak Dock Plus и HP Sprocket Studio, надминавайки в много категории.

Преносим мини принтер – HP Sprocket Review

Ей всички, как’е това? Надявам се’всичко се справя добре.

Може би си спомняте от моята публикация за коледни занаяти, че имам зъбно колело за Коледа за Коледа. Е, аз’ve имаше малко време да играе с него и разбрах, че аз’D направете преглед или поне просто дайте мислите си за него и да го изпитам, като го използвам, като го’s Нещо, което мисля,.

За всеки, който не’Не знаете какво е това, HP Sprocket е мини преносим принтер, който свързвате с телефона си чрез Bluetooth, за да отпечатате 2 × 3 инчови снимки. Родителите ми ми взеха това за Коледа и ми взеха розовия златен комплект, който идва с HP Sprocket, торбичка за него и мини албум. Розовото злато е наистина приятно изглеждащо. Вярвам, че можете да получите комплекта за около 120 паунда на Amazon, а хартията за него е £ 10 за 20 листа.

Това са фактите за това, но как е да се използва? Бях наистина развълнуван да започна да отпечатвам снимки от телефона си и докато го получих на Коледа, едно от първите неща, които отпечатах, беше тази снимка на една от моите котки (нещо като), носеща коледна шапка.

То’е сладка снимка, но както виждате, цветовете не са’не изглежда правилно. Бях’Т сигурно в началото, ако може би беше само снимката, която избрах да отпечатам или принтерът. Намирам, че отпечатването на снимки на моята котка може да бъде сложно, защото тя’всички черни, така че опитах няколко други, но не, те също не бяха’t ПРАВО. Всичко изглеждаше, че се отпечатва с розов оттенък, който можете особено да видите на снимката на хамелеона. Бялото и зелено трябва да са основните цветове на тази снимка!

Отпечатах и ​​няколко снимки на себе си и отново, розовият оттенък присъства. Това не’не изглеждате твърде зле на някои снимки, но след това в други го’наистина се забелязва и направи кожата ми да изглежда наистина странна и изглеждаща пластмасова.

По -долу е отпечатана една и съща картина, след като опитате различни неща, за да се отстрани проблема с цвета.

Отпечатах снимката и открих още веднъж, че има розов оттенък. Потърсих някои решения онлайн и видях, че трябва да се опитам да проверя за актуализации и нещо, което се актуализира, но това няма значение с печата (номер две). Мислех, че може би, ако редактирам снимката, за да уравновам. Опитах всички решения, които можех да намеря онлайн (Pink Hued Photos изглеждаше достатъчно често срещан проблем), но нищо не работи. В процеса изхабих около 10 листа скъпи снимки от печат на хартия розови сварени снимки.

В крайна сметка прибягнах до контакт с поддръжката на HP чрез чат (всъщност това беше единственият начин да се свържа). Попълних какъв е проблемът ми заедно с кода на моя продукт на гърба на принтера и изчаках около 30 минути, за да бъда свързан с някого. Те потвърдиха какъв е проблемът ми (проблеми с печат), попитани оттогава, когато се случваше (казах, откакто го получих по Коледа) и последвах това, като поискаха адреса ми, за да могат да ми изпратят заместител. Тогава започнах да се чудя дали моята е от известна дефектна партида или нещо,. Когато изпратиха новия, аз го тествах веднага и да, цветовете бяха правилни. Не беше’T отпечатване с розов оттенък вече, особено забележимо в сините и зелените.

Вляво, по -старият принтер и отдясно, новият принтер:

Много по-добре! Изпратиха предплатена чанта за мен, за да пусна стария, за да изпратя обратно, така че направих това. Беше доста удобно, тъй като можеше да се уредиш да бъде събран от където и да е, така че всичко това, докато аз имах проблеми с принтера, поддръжката на HP беше добра и всичко беше разгледано много бързо.

Така че това беше моят опит с използването му. Аз го усещам’S си струва да споделя, защото попаднах на много форумни нишки, където хората имаха подобни проблеми с печат и ако вие’мисля да го сдобия, то’s Нещо за запомняне – Дон’не изхвърлете всички разписки или нещо друго, докато вие’те тестваха!

Снимка - Преглед на HP Sprocket (4)

Снимка - Преглед на HP Sprocket (7)

Но какво друго мога да кажа. Очевидно качеството на печат е’t Отличен. Вие’Отпечатване на доста малки снимки (2 × 3 инча) в края на краищата. То’Забележимо, когато изглеждате отблизо, но на разстояние’е добре и отпечатъкът все още е добър за това, за което повечето хора използват това – пътуванията. Чувствам, че ако вие’за списание, този вид устройство може да бъде наистина добро за вас, защото е наистина лесно да отпечатвате снимки, когато пожелаете от телефона си, особено ако вие’Пътувайте и искате да спирате, докато отидете, защото принтерът е малък, лесен за носене със себе си и отпечатва идеалния размер за пътуващите списания. Хартията, на която отпечатва, също е стикерна хартия, така че всъщност всичко, което отпечатвате, може да се използва като стикер – тази част е наистина удобна.

Като цяло, т.е’Много съм доволен от моето HP зъбно колело, защото работи за това, за което искам. Получих Instax Mini 8, защото обичах снимката в стила на Polaroid и мислех, че ще е добре за журналирането, но нещото е, че никога не си спомням да го нося със себе си никъде, защото е доста обемист. Все още го обичам, но съм склонен да го използвам само у дома. С зъбното колело то’s по -малки и по -лесни за носене със себе си (просто трябва да се уверите’S заредено), но дори и да го забравя, то’не съм голям проблем, защото винаги мога да отпечатам от телефона си по -късно. Казват,.

Е, това са моите мисли и опит със зъбното колело HP. Това беше доста дълъг пост, но се надявам да ви е харесало да го четете и да го намерите за полезно. Кажете ми, ако имате зъбно колело или нещо подобно и как да намерите използването му.

HP Sprocket Black Photo Color Printer & Photo Paper пакет – мастилен печат на снимки!

Код на продукта HP-SP-Bundle-BK Производител Ref X7N08A Алтернативен код (и) x7N08A W4Z13AX3 Марка HP Макс хартия 5×7.6 см функция печат само от печат Цвят Цвят Мрежов Bluetooth Технология Цинк Технология Двустранно печат Не дуплекс

информация за продукта

– HP Sprocket Black Photo Color Printer & Photo Paper пакет – мастилен печат на снимки!

Обща спецификация

 • Описание на продукта: Снимка на HP Sprocket – принтер – Цвят – цинк – с HP Zink Sticky -подкрепяна фото хартия (70 -листа)
 • Тип принтер: Компактен фото принтер – Цинк – цвят
 • Формен фактор: преносим
 • Тегло: 172 g
 • Максимален размер на медиите: 50 x 76 mm
 • Мин размер на медиите (персонализиран): 50 mm
 • Максимален размер на медиите (персонализиран): 76 mm
 • Скорост на печат: до 1.5 ppm – цвят най -добър – 50 x 76 mm
 • MAX резолюция (цвят): 313 x 400 dpi
 • Интерфейс: Bluetooth 3.0
 • Инсталирана RAM (MAX): 512 MB (512 MB)
 • Тип медия: самозалепваща се фото хартия
 • Общ капацитет на медиите: 70 листа
 • Характеристики на принтера: Безграничен печат, технология ZINK, печат от мобилно устройство, автоматично изключване на захранването
 • Батерия: Литиев полимер, включен QTY 1
 • Системни изисквания: Android 4.4 (Kitkat) или по -късно, Apple iOS 8.0 или по -високо
 • Гаранция на производителя: 1 година гаранция
 • Размери (WXDXH): 7.5 cm x 11.6 cm x 2.3 cm
 • Съединена с: HP Zink Sticky-Backed фото хартия (70-листа)

Отпечатайте снимки от вашия смартфон или таблет толкова лесно, колкото ги публикувате. Незабавно споделете 2 x 3-инчови (5 x 7.6 см) снимки или стикери на всеки забавен момент.[1] Изисква Android: 4.4 и по -високо / iOS: 8.0 и по -високо.[3]

Семейства, самотни потребители и други, които искат най-новите функции за печат за професионални документи, уеб страници, снимки с лабораторно качество и други у дома

Перфектно преносим

Около размера на мобилен телефон, тежащ около 6 унции (170 грама), този преносим принтер отива навсякъде.

Лесно заредете включената хартиена пакет и отпечатайте момента на 2 x 3-инчов (5 x 7.6 см) Снимки или стикери.[1]

Отпечатайте през приложението HP Sprocket с Bluetooth технология.[3]

Добавете лично докосване

Изтеглете безплатно приложението HP Sprocket, за да персонализирате снимките си, преди да ги отпечатате.

Свързани продукти

Прегледи на продукти

Преглед на прегледите на експертни продукти, представени от експерти от индустрията

Преглед на прегледите на продукта на клиентите, представени от редовни посетители, които са използвали този продукт

Добавете свой собствен преглед

Изпрати на приятел?

Изпратете тази страница на продукта на приятел? Натисни тук »

Попитайте офис на лов?

HP Sprocket Black Photo Color Printer & Photo Paper пакет – мастилен печат на снимки!

Съдържание на количката

Количката е празна

 • За нас
 • Корпоративен сайт
 • Huntoffice.т.е
 • Впиши се
 • Създай профил
 • Ползи от използването на Huntoffice

Важни неща

 • Правила и условия
 • Декларация за поверителност
 • Рекламирайте с нас
 • Корпоративна социална отговорност

Обслужване на клиенти

В светлината на прожекторите

 • Всички отдели
 • Скорошни проекти за интериор
 • Магазин за марки

Джабра

Лейц

© 2023 Huntoffice

ISO 9001

40 000 бизнеса избират Huntoffice – вижте защо

Нов клиент?Започни тук.

Изберете предпочитанията си за бисквитки

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най -доброто изживяване на нашия уебсайт. Като щракнете върху „Приемете бисквитки“, вие се съгласявате да съхранявате бисквитките на вашето устройство, за да ви позволи да закупите на нашия уебсайт, както и да подобрите навигацията на сайта, да анализирате използването на сайта и да подпомагате нашите маркетингови усилия. Вижте нашата политика за поверителност и бисквитки.

За да подобрим опита си за пазаруване, както е подробно в нашето известие за бисквитки, ще използваме бисквитки от първа партия и трети страни, за да предоставим персонализирано изживяване, да предоставим персонализирани реклами и да предоставяме данни за аудиторията, за да можем непрекъснато да подобряваме услугата си на нашите посетители. За да откажете тези бисквитки, можете да кликнете върху персонализиране на бисквитките или можете да промените по всяко време, като посетите предпочитанията на бисквитките.