Плаща ли Walmart Apple

Някои от неговите предимства включват:

Резюме:

Walmart, един от най -големите търговски предприятия в САЩ, понастоящем не приема Apple Pay. Компанията има собствен метод за цифрово плащане, наречен Walmart Pay. Има няколко причини, поради които Walmart не приема Apple Pay, включително таксите за обработка, конкуренцията със собствения си начин на плащане и маркетинговите ползи, които получават от популяризирането на своята марка. Въпреки че няма незабавни планове Walmart да започне да приема Apple Pay, клиентите все още могат да използват други форми на плащане, като кредитни карти, дебитни карти и пари, когато пазаруват в Walmart.

Ключови точки:

1. Какво е Apple Pay?

Apple Pay е безконтактна платежна система, която позволява на потребителите да съхраняват своите дебитни и кредитни карти цифрово на своите устройства на Apple. Елиминира необходимостта от носене на физически карти и дава възможност на потребителите да извършват сигурни плащания с обикновен кран на своето устройство. Предлага се на iOS устройства и може да се използва както за магазини, така и за онлайн покупки.

2. Приема ли Walmart Apple Pay?

Не, Walmart не приема Apple Pay в момента. Докато Apple Pay е широко използван метод за цифрово плащане, Walmart е избрал да разработи собствена платежна система, наречена Walmart Pay.

3. Какви форми на плащане приема Walmart?

 • Кредитна карта
 • Дебит, банкомат или проверете карта
 • Кредитна карта на Capital One Walmart
 • Карта за подарък
 • Потвърдете
 • PayPal
 • Пари в брой
 • Преследване на плащане
 • American Express Checkout
 • Венмо

4. Защо Walmart не взема Apple да плаща?

Има няколко причини, поради които Walmart не приема Apple Pay:

 • Такси за обработка: Apple Pay такси за обработка на такси за емитент на картата и Walmart иска да избегне плащането на тези такси, за да увеличи максимално печалбите си при всяка транзакция.
 • Walmart Pay: Walmart има своя собствена система за цифрови плащане, Walmart Pay. Промотирайки и използвайки свой собствен начин на плащане, Walmart може да има пълен контрол върху процеса на транзакции и ангажираността на клиентите.
 • Маркетингови предимства: Walmart Pay позволява на Walmart да популяризира своята марка и да подобри лоялността на клиентите. Предлагайки собствено решение за плащане, те могат да привлекат повече клиенти в своите магазини и да създадат уникално изживяване за пазаруване.

5. Кога Walmart ще започне да приема Apple Pay?

Понастоящем няма планове Walmart да започне да приема Apple Pay. Възможно е, че ако Walmart Pay вече не се използва, те могат да помислят за приемането на Apple Pay. Това обаче не се очаква да се случи в близко бъдеще.

6. Как да използвам Walmart Pay?

За да използвате Walmart Pay, следвайте тези стъпки:

 1. Изтеглете и отворете приложението Walmart на вашето устройство.
 2. Изберете „Услуги“ от списъка с функции.
 3. Докоснете “Walmart Pay”.
 4. Щракнете върху “Започнете”.
 5. Влезте или създайте Walmart.com акаунт.
 6. Изберете кредитна или дебитна карта.
 7. Приемете условията.
 8. Изберете “Отидете на Walmart Pay”.
 9. Създайте парола.
 10. Използвайте Walmart Pay при касата.

За да използвате Walmart Pay в магазина:

 1. Сканирайте вашите предмети на всеки брояч за самопроверка или посетете персонална лента за каси.
 2. Уникален QR код ще се показва на екрана на четеца на дебит.
 3. Отворете приложението Walmart Pay.
 4. Въведете своя 4-цифрен щифт.
 5. Завъртете телефона си през QR кода на екрана, докато звук или съобщение сигнализират, че вашата транзакция е била успешна.

Заключение:

Докато Walmart понастоящем не приема Apple Pay, клиентите имат широк спектър от алтернативни възможности за плащане, от които да избират, когато пазаруват в Walmart. Walmart Pay осигурява удобен и сигурен начин за извършване на покупки в магазините на Walmart, а клиентите могат също да използват традиционни методи за плащане като кредитни карти, дебитни карти и пари в брой. Решението да не приемате Apple Pay се основава на фактори като такси за обработка, конкуренция с Walmart Pay и маркетинговите ползи от популяризирането на собствената си платежна система.

Плаща ли Walmart Apple

Някои от неговите предимства включват:

Приема ли Walmart Apple Pay?

Като един от най -големите търговски предприятия в Съединените щати, Walmart има магазини в цялата страна. Магазините Walmart имат разумни разходи и насипни артикули, както и хиляди магазини, за да осигурят максимално удобство. Бегемотът на дребно никога не се е отклонил от експериментирането с нови методи за плащане. Тъй?

Изградете кредит, като плащате сметките си, абонаментите и купувайте сега платете по -късно с възглавница

Какво е Apple Pay?

Apple Pay е безконтактна платежна система, която работи с Apple Products. Тя ви позволява да съхранявате вашите дебитни и кредитни карти в цифрова форма на вашето Apple устройство. С 507 милиона потребители в световен мащаб, това е най -големият оператор за мобилни плащане. Целта е да се отдалечат хората от носенето на действителни портфейли и съхраняването на техните карти на своите iPhone. Това ви позволява да плащате с устройството си, а не с карта.

Apple Pay също така дава възможност на клиентите да правят покупки с едно докосване в приложения, които са внедрили Apple Pay API. Той е достъпен в мрежата на iOS 10 или MacOS Sierra, или по -късно устройства. IPhone 6 и по -късно могат да използват Apple Pay в рамките на iOS приложения.

Лицето управлява абонамента с мобилен телефон

Приема ли Walmart Apple Pay?

Към февруари 2022 г. Walmart не приема Apple Pay. Apple Pay използва технологията NFC (комуникация в близост до полето), за да приложи свързаните си средства за закупуване. За съжаление, Walmart не поддържа NFC технологията.

Най -често срещаните форми на метод на плащане в Walmart включват: MasterCard, Visa или American Express Credit Card; дебитни карти; Paypal; проверки; и пари в брой.

Какви форми на плащане приема Walmart?

 • Кредитна карта
 • Дебит, банкомат или проверете карта
 • Кредитна карта на Capital One Walmart
 • Карта за подарък
 • Потвърдете
 • PayPal
 • Пари в брой
 • Преследване на плащане
 • American Express Checkout
 • Венмо

Защо Walmart не взема Apple да плаща?

Има три важни причини, поради които Walmart не’Не приемете Apple Pay:

Такси за обработка

Таксата за обработка е една от ключовите причини Walmart да не приема Apple Pay. Apple поддържа, че неговата технология е безплатна за използване, но там’улова. Издателят на картата е отговорен за отправянето на таксите от тяхно име. В резултат на това Walmart трябва да плаща различни такси за обработка в зависимост от картата, използвана чрез цифров портфейл. Таксата за обработка може да бъде доста висока, в зависимост от картата.

Ако Walmart прие Apple Pay, това на теория би намалило печалбите. Walmart иска да спечели възможно най -много пари при всяка транзакция, която включва избягване на такси за обработка на плащания, когато е възможно.

Walmart Pay

Въпреки че Walmart не приема Apple Pay, те приемат собствената си форма на цифрово плащане: Walmart Pay. За да не се конкурира със собствения си метод на дигитално плащане, Walmart не приема Apple Pay.

В допълнение към цифровото плащане, приложението Walmart Pay също позволява на магазина да изпраща известия и да взаимодейства със своите клиенти – всичко от едно място.

Маркетингови предимства

Това може да не означава много за средния потребител, но ако Walmart може да намери нови начини да позволи на клиентите си да плащат и да се ангажират с магазина, това насърчава информираността за марката. Привлича повече клиенти към магазините и едновременно получава Walmart’s име там.

Дигитален портфейл като Walmart Pay е нов път за насърчаване на информираността за марката. Приложението Walmart Pay е достъпно изключително за клиентите на Walmart и е част от компанията’S стратегия за засилване на лоялността на клиентите.

Walmart

Кога Walmart ще започне да приема Apple Pay?

В момента Walmart не планира да поеме Apple Pay. Ако приложението Walmart Pay изчезне, компанията може да избере да премине към Apple Pay. Изглежда обаче, че засега не е в картите.

Как да използвам Walmart Pay

Както онлайн покупките, така и пазаруването в лично лице никога не са били по-лесно благодарение на цифровите портфейли. Методи на плащане като Apple Pay и Walmart Pay ви позволяват да правите покупки само с щракване на бутон.

Приложението Walmart Pay е безплатно както за потребители на Android, така и за Apple.

 • Изтеглете и отворете приложението Walmart на вашето устройство
 • Изберете “Услуги” От списъка с функции
 • Докоснете “Walmart Pay”
 • Щракнете “Първи стъпки”
 • Влезте или създайте Walmart.com акаунт
 • Изберете кредитна или дебитна карта
 • Приемете Общи условия
 • Изберете “Отидете на Walmart Pay”
 • Създайте парола
 • Използвайте Walmart Pay при касата

Да се ​​използва в магазин Walmart:

 • Сканирайте вашите предмети на всеки брояч за самопроверка или посетете персонална лента за каси
 • Уникален QR код ще се показва на екрана на четеца на дебит
 • Отворете приложението Walmart Pay
 • Въведете своя 4-цифрен щифт
 • Завъртете телефона си през QR кода на екрана, докато звук или съобщение сигнализират, че вашата транзакция е била успешна

Двойка проверява в магазина за хранителни стоки с помощта на дебитна карта и клавиатурата

Предимства на платенето на Apple и други безконтактни плащания

Apple Pay и други безконтактни методи за плащане, като Walmart Pay, са популярни благодарение на местната поддръжка на мобилните устройства. Понастоящем Apple Pay се предлага в понастоящем 20 държави в участващите търговски обекти и финансови институции чрез iOS приложения.

Някои от неговите предимства включват:

Простота

Apple Pay позволява на купувачите да направят покупка, просто като държат телефона си близо до скенера. (За щастие, има функции за сигурност, които да ви предотвратят случайно да направите покупка, като държите устройството си твърде близо до четеца.) Touch ID ви позволява да приемате покупката с пръстовия си отпечатък. Тогава вашата транзакция преминава за няколко секунди.

Няма нужда да въвеждате номера на карти или друга чувствителна информация, защото Apple Pay съхранява всичко сигурно. Това означава, че можете да завършите транзакцията си само с един кран.

Удобство

Apple Pay ще бъде по -удобен начин за тези, които вече притежават Apple Computer, да сключват сделки с бизнес. Това води до по -кратък купувач’s път. Те’D Оценява и бързата каса за плащане на Apple, която елиминира необходимостта от въвеждане на информация за кредитната карта. Мобилните плащания са много удобни, тъй като потребителите могат да използват метод на плащане, който вече имат върху тях. Няма проблем, ако са забравили портфейлите си у дома.

Сигурност

Сигурността на плащанията се превърна в основна грижа наскоро, тъй като измамите с идентичност, течовете на данни и измамите с кредитни карти нарастват. Apple Pay дава приоритет на сигурността. Съдържа защити, включени както в хардуера, така и в софтуера на съвместимите устройства.

Освен това, Apple Pay спестява на потребителите’ Информация за плащане, но тази информация никога не се изпраща на получателя или търговеца на дребно.

Връзка без интернет

Не’не се нуждаят от интернет достъп, за да използват Apple Pay. Няма такси за роуминг. Дори ако телефонът ви е в самолет, можете да получите достъп до него. Когато използвате Apple Pay в магазин, плащането се премества в магазина’S терминал и използва чипа NFC.

поверителност

Apple не съхранява или наблюдава клиенти’ Покупки, самоличност или друга лична информация, като например вашия адрес за фактуриране. Това ви дава по -голяма поверителност. Използването на номера на акаунти в устройството срещу кредитни карти обикновено прави покупките с магазините по -поверителни.

Допълнителна информация

То’S лесно за смесване на Walmart Pay и мобилното приложение Walmart, особено след като Walmart Pay е интегриран в приложението Walmart. Основното отличие: Walmart Pay е мобилен портфейл, който държи вашите методи на плащане. Можете да използвате приложението Walmart, от друга страна, за пазаруване онлайн.

Можете да използвате Visa, MasterCard, American Express, Discover, Walmart карти за подаръци, карти на Egift и предплатени карти с Walmart Pay.

Приложението Walmart’S скенер за баркод ви позволява да търсите всеки баркод, QR код или маркер за рафт Walmart. Вие’Ще получа незабавно информация за цените и друга полезна информация за продукта. Това е полезно, ако попаднете на неправилно поставен предмет или арен’не сте сигурни в цената на даден артикул.

Към февруари 2022 г. също не можете да използвате Google Pay или Samsung Pay в магазина или онлайн в Walmart.

често задавани въпроси

Мога ли да получа пари в брой с Walmart Pay?

Когато пазарувате в Walmart’S Търговия на дребно, не можете да получите пари в брой с Walmart Pay. Можете обаче да върнете пари в брой, когато използвате Walmart Pay, ако свържете кредитна карта на награди към вашия акаунт.

Как да разбера дали Apple Pay е приет?

Когато някой ви изпрати пари с Apple Pay, можете да решите дали искате ръчно да приемате плащания. Вие’Ще видя “Приемете” в съобщението. Можете да приемете парите в рамките на седем дни. Ако искате да го отхвърлите и сте потребител на iPhone, можете да отворите приложението Wallet на телефона си и да отхвърлите средствата под “Скорошни транзакции” раздел.

Мога ли да платя с две кредитни карти на Walmart.com?

Можете да използвате пет карти за подаръци и една кредитна или дебитна карта (общо шест) във всеки даден момент. Невъзможно е да се използват две кредитни, дебитни или предплатени карти едновременно.

Каква е разликата между Apple Cash и Apple Pay?

Apple Pay и Apple Cash са Apple’S Цифрови платежни системи. И двете са достъпни във вашия портфейл на Apple. В зависимост от това, което искате, можете да настроите едното или и двете. Можете да финансирате Apple Cash с дебитна карта, плащания, извършени чрез съобщения, или пари в брой от кредитна карта на Apple. От друга страна, можете да финансирате Apple Pay с дебитна карта, кредитна карта, предплатена карта или Apple Cash.

Плаща ли Walmart Apple

Ако смятате себе си за фенбой на Apple (или момиче), вие’вероятно е огромен фен на Apple Pay. Нищо по -удобно от това, че просто изваждате вашия iPhone и плащате незабавно при касата … по дяволите, не сте’дори трябва да донесете портфейла си в по -голямата част от магазините в наши дни. Но Walmart взема ли Apple Pay? Или сте останали да използвате приложението Walmart Pay или обикновен OL’ кредитна карта? Позволявам’s Разбийте всичко това.

Плаща ли Walmart Apple? (Плюс умно решение)

Уолмарт взема ли Apple Pay?

Не.

В момента Walmart не приема Apple Pay като форма на плащане, в магазина или онлайн.

Но … продължавайте да четете, тъй като имам умно решение’Ще ви позволя да използвате Apple Pay, когато пазарувате в магазина в Walmart.

Ще приеме ли Walmart Apple Pay в бъдеще?

Вероятно не.

Разсъжденията са, защото това би навредило на долния ред на Walmart’s Отчет за доходите, ако оставят купувачите да използват Apple Pay.

Според Бизнес вътрешност, Причината Walmart спечели’Не приемайте Apple Pay се дължи на договорно задължение за борса на търговски клиенти (MCX).

Walmart използва MCX’s система за мобилни плащане чрез Walmart Pay и по този начин избягва таксата за кредитна карта от 2%, с която ще бъдат ударени, ако започнат да приемат Apple Pay.

Така че за Walmart, то’повече за финансовото въздействие, а не да се харесва на потребителите. Не е изненада там.

Е “Walmart Pay” Приложение струва усилията?

Приложение Walmart Pay

Ако пазарувате редовно в Walmart, Приложение Walmart Pay струва си да изтеглите и прилична алтернатива на Apple Pay.

По същество свързвате своя форма на плащане до приложението и след това използвайте телефона си, за да завършите покупката си в магазина.

Всичко, което трябва да направите, е Сканирайте QR кода при касата и не само ще платите бързо, но и вашите ERECEIPT ще бъде запазено в случай, че някога трябва да направите връщане.

Какви методи на плащане приема Walmart?

Добрата новина е Walmart ПРАВИ Приемете следните форми на плащане:

– Приложение за плащане на Walmart – Добавете вашата карта, дебит или подаръчна карта към приложението и можете да използвате Tap Services при Cheak Out.

– Дебитна карта

– Кредитна карта – Visa, Mastercard, Discover, American Express

– Подаръчна карта Walmart

– PayPal

– УтвърдетеПотвърдете е покупка сега, плати по -късно услуга.

– EBT карта

Умно решение: Използвайте приложението Ibotta, за да платите с Apple Pay

Ако ти’сте били тук достатъчно дълго, знаете, че аз’m a Огромни фен на безплатния Ibotta app.

Ibotta основно ви плаща пари, за да купувате неща от магазина за хранителни стоки, които вие’ще купувам така или иначе под формата на отстъпки от пари в брой.

Е, се оказва, че Apple Pay работи Безпроблемно С Ibotta и ви позволява да го зададете като приложението’s Метод на плащане по подразбиране за това, когато пазаруването ви в Walmart.

След това всъщност използвате приложението Ibotta, за да направите покупката си в Walmart, след като Apple Pay е зададена като по подразбиране.

За да видите как точно това Умен хак на Walmart Работи, тук’Страхотен YouTube видео Това ви пренася през него.

По същество, при проверка, отваряте приложението, въведете общата си покупка в секцията Walmart на приложението Ibotta, платете с помощта на Apple Pay, след това Покажете баркода За касата да сканира.

Вие’re основно купуване “мигновено” Walmart подаръчна карта с помощта на Apple Pay …Плюс това ibotta ви дава връщане в допълнение към каквото ви даде вашата кредитна карта.

Тайният сос е да свържете вашия Apple Card За да платите на Apple, използвайте ibotta за плащане и получете 3-4% назад в Walmart за това, че не прави почти нищо.

И така, къде мога да използвам Apple Pay?

С изключение на Walmart, Apple Pay се приема на куп популярни търговци на дребно, ресторанти и кафенета.

Ето един куп от по -популярните места:

– Американски орели на орел

– Bed Bath & Beyond

– Дик’s спортни стоки