Рейн?

Въз основа на нашите изследвания и личен опит, използването на паста за зъби за фиксиране на напукан телефон не се препоръчва. Докато някои хора твърдят, че може да работи, степента на успех е много ниска и процесът може да бъде разочароващ. Ето 15 уникални въпроса и подробни отговори за използването на паста за зъби за фиксиране на напукани екрани:

1. Може ли паста за зъби наистина да поправи напукан екран?

Не, пастата за зъби не е надеждно решение за фиксиране на напукан екран. Може да осигури временно козметично подобрение, но няма да поправи действителните щети.

2. Защо някои хора вярват, че пастата за зъби може да фиксира напукан екран?

Има погрешно схващане, че абразивните свойства на пастата за зъби могат да попълнят пукнатините и да ги направят по -малко видими. Това обаче не е ефективно или дълготрайно решение.

3. Какъв вид паста за зъби трябва да се използва?

Често се препоръчва паста за зъби, съдържаща сода за хляб или други абразивни съставки. Въпреки това, няма гаранция, че всяка конкретна паста за зъби ще работи.

4. Трябва ли да се прилага паста за зъби директно върху пукнатината?

Мненията варират по този въпрос. Някои хора предлагат да прилагате паста за зъби директно върху пукнатината, докато други препоръчват да използвате плат за почистване на екрана. Най -добре е да следвате инструкциите на производителя или да потърсите професионален ремонт.

5. Колко дълго трябва да се остави паста за зъби на екрана?

Няма окончателен отговор на този въпрос. Някои източници предлагат да оставите паста за зъби за няколко минути, докато други препоръчват заявление за една нощ. Важно е да следвате инструкциите, предоставени с паста за зъби.

6. Ще използвам паста за зъби, анулира гаранцията на телефона ми?

Използването на паста за зъби за опит за поправяне на екрана може потенциално да анулира гаранцията на телефона ви. Винаги е препоръчително да проверявате гаранционните условия на производителя или да се консултирате с оторизирани специалисти по ремонт.

7. Има ли рискове, свързани с използването на паста за зъби?

Съществува риск от по -нататъшно увреждане на екрана, ако пастата за зъби се прилага с твърде много налягане или се разтрива агресивно. Освен това, определени съставки за паста за зъби могат да причинят повреда или обезцветяване.

8. Може ли паста за зъби да поправи всички видове пукнатини?

Не, е малко вероятно пастата за зъби да фиксира тежки пукнатини или повреди, които засягат функционалността на екрана. Може да има само минимален ефект върху повърхностните пукнатини.

9. Има ли някакви алтернативни методи за фиксиране на напукан екран?

Да, има професионални ремонтни услуги, които са специализирани в фиксирането на напукани екрани. Те разполагат с експертизата и инструментите, необходими за осигуряване на надеждно и дълготрайно решение.

10. Колко ефективни са професионалните услуги за ремонт на екрани?

Професионалните ремонтни служби имат много по -висок успех при фиксиране на напукани екрани в сравнение с методи на сам си сам като паста за зъби. Те имат достъп до истински резервни части и знанията за правилно извършване на ремонта.

11. Мога ли сам да поправя напукан екран, без да използвам паста за зъби?

Въпреки че е възможен ремонт на екрана на екрана, той изисква специализирани инструменти и умения. Често се препоръчва да поверите работата на професионалистите, за да се избегнат допълнителни щети.

12. Какви са предимствата на професионалния ремонт на екрана?

Професионалните ремонтни услуги предлагат гаранционно покритие за тяхната работа и гарантиране на използване на висококачествени резервни части. Те също могат.

13. Колко струва професионалният ремонт на екрана?

Цената на професионалния ремонт на екрана варира в зависимост от модела на телефона и степента на щетите. Препоръчително е да получите оферта от реномирана услуга за ремонт, преди да вземете решение.

14. Мога ли да предотвратя пукнатините на екрана?

Докато се случват злополуки, използването на протектор на екрана и траен калъф за телефон може да помогне за намаляване на риска от пукнатини на екрана. Работата с телефона ви внимателно и избягването на отпадането му също може да доведе до промяна.

15. Какво трябва да направя, ако екранът на телефона ми е напукан?

Ако екранът на телефона ви е напукан, най -добре е да потърсите професионална помощ за ремонт. Те могат да оценят щетите и да осигурят най -подходящото и надеждно решение.

В заключение, докато пастата за зъби може да изглежда като бързо поправяне на напукан екран, това не е надеждно решение. По-добре е да инвестирате в професионални услуги за ремонт или да потърсите алтернативни методи, за да осигурите правилна и дълготрайна поправка.

Пастата за зъби фиксира ли напукан екран?

Опитът за поправяне на екран на телефона с помощта на паста за зъби може да доведе до нищо друго освен безсилие и неудобство, ако не работи. Ще трябва да прекарате време и усилия, намирайки правилната паста за зъби, а също така може да се нуждаете от други инструменти, които нямате у дома. След всичко това, ако екранът не бъде поправен успешно, ще трябва да преминете отново през целия процес- или да намерите някой, който да ви помогне.

Пастата за зъби фиксира ли напукан екран?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Пастата за зъби фиксира ли напукан екран?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Помага ли паста за зъби да фиксира напукани екрани през 2022 г

Помага ли паста за зъби да фиксира напукани екрани

Това е въпрос, който много хора са задали и отговорът не е ясен. Някои хора казват, че пастата за зъби помага да фиксират напукани екрани, докато други казват, че това не го прави. Има няколко неща, които трябва да се вземат предвид, когато решавате дали пастата за зъби може да се използва за фиксиране на напукан екран.

Ако не’Не искате да се свържете с експерти по ремонт на смартфони, които ще направят този ремонт.

Първото нещо, което трябва да се вземе предвид, е какъв вид паста за зъби да използвате. Не всички паста за зъби са създадени равни, а някои ще работят по -добре от други, когато става въпрос за фиксиране на екрани. Важно е да се използва паста за зъби, която съдържа сода за хляб или друга абразивна съставка. Содата за хляб е известна със способността си да премахва мръсотия и отломки, така че има смисъл, че може да се използва и за фиксиране на напукан екран.

Която и марка да изберете, веществото е по същество същото. Можете да използвате всякакъв вид паста за зъби, за да поправите дисплея си’S Раздробена зона.

По -долу са простите стъпки за поправяне на напукан телефон с помощта на паста за зъби ::

  • Почистете счупения край на екрана на вашия смартфон с чиста кърпа или облекло за памук.
  • След почистване нежно масажирайте екрана с паста за зъби, за да му помогнете да заздравее.
  • Извадете пастата за зъби от счупената зона.
  • Чистият памук се използва за изтриване на мастилото.

Друго нещо, което трябва да се вземе предвид, е методът на приложение. Някои хора казват, че пастата за зъби трябва да се прилага директно върху пукнатината, докато други казват, че трябва да се постави върху кърпа и след това да се използва за почистване на екрана. Тук няма правилен или грешен отговор; Просто зависи от това какво е по -удобно за вас.

Последното нещо, което трябва да се вземе предвид, е колко дълго трябва да се остави пастата за зъби. Някои хора казват, че трябва да се остави само за няколко минути, докато други препоръчват да го оставите на една нощ. Отново няма правилен отговор, но е важно да следвате инструкциите, предоставени от производителя на пастата за зъби, която използвате.

Помага ли паста за зъби да фиксира напукани екрани

И така, помага ли пастата за зъби да фиксира напуканите екрани?

Отговорът е не, и е НЕ заслужава си да се опита Ако имате напукан екран и няма друг начин да го поправите. Просто бъдете подготвени за разочарование, ако го опитате и не работи.

Долна линия

Когато телефонът ви се обработва приблизително, има няколко начина, по който може да се повреди. Когато вашият младеж у дома си играе например с телефона ви’е възможно да бъде неправилно обработен. Мобилният ви телефон може да падне от задния ви джоб, ако правите ежедневна сутрешна разходка по улицата. Освен това, докато се мотаете с приятел на една нощ, рискувате да се напука екранът ви.

Нашата препоръка за може да се поправи паста за зъби на напукана телефонна екран

Ако сте’t готови да изложим на вашето устройство на риск, ние бихме могли да’Не препоръчвам да използвате паста за зъби, за да поправите екранът си. Пастата за зъби може да помогне само при незначителни драскотини и да направи екрана ви гладък; Не може изцяло да поправи счупен екран на телефона.

Може да не сте наясно с това. Пастата за зъби е съставена от фин абразив, който може да блести само малки пукнатини на екраните на телефона. Ако обаче не се прилага правилно, той има способността да навреди сериозно на екрана ви.

Знаете ли, че телефонът ви’S екранът има различни компоненти? Екранът има няколко части. Видимата счупена зона е видима само за потребителя, докато останалите елементи могат да бъдат гледани само след разглобяване. Малка фрактура на телефона ви’s дисплей е’t опасно само по себе си, но прилагането на неправилното течно вещество може да навреди на вашия LCD.

Докато кръпвате екрана на счупения си телефон с паста за зъби, телефонът ви’S екранът също може да бъде изложен на различни опасности. В резултат на това силно съветваме да не използвате паста за зъби за поправяне на собствения си телефон у дома.

Опасностите от ремонта на телефон с паста за зъби

Има няколко недостатъка при използването на неодобрени решения за поправяне на екрана на телефона ви. То’s не само опасно, но може да причини и дългосрочни щети на вашата джаджа. Искате ли да научите как да не се възползвате от шанса да използвате паста за зъби на напукания си екран?

Основна повреда на екрана

Екранът на вашия телефон не е предназначен да бъде изложен на някакво съдържание на течност, освен ако го’s, които трябва да се прилагат от професионален сервиз или технологично лице. Екранът на вашия телефон трябва да бъде защитен от течности, за да се избегне повреда. Освен огромната цена за ремонт, използването на паста за зъби за фиксиране на напукан телефон на телефона може да причини дълги повреди на вашия екран и други части, като дънната платка. Следователно, изключвайки възможността да го поправите.

Гаранцията е анулирана

Има гаранция за всеки нов артикул, който купувате. Производителят’S Гаранцията е уверение, че някои недостатъци ще бъдат ремонтирани за определен период от време след покупката.

При изключен шанс да почистите телефона си’s екран с паста за зъби, вие изпълнявате опасността да загубите гаранцията си, ако е повреден по някакъв начин. В резултат на това вие носите единствено отговорен за всички ремонти, необходими поради това, че екранът на телефона ви е вреден.

Ти спечели’не можете да използвате телефона правилно

Поради това, че остатъците от паста за зъби не са напълно отстранени след поправяне на телефона си с него, може да се окажете с размазан екран. В допълнение, на екрана ви може да има петна, които е трудно да се изтрият чисти. Ако това се случи, тогава ще трябва да изпратите телефона си за по -нататъшни ремонти в оторизиран сервизен център и ще получите допълнителни такси.

Има голяма вероятност технологиите в сервизния център да не могат да отстранят проблема, ако в опита за ремонт е използвана твърде много паста за зъби.

Неудобство и безсилие

Опитът за поправяне на екран на телефона с помощта на паста за зъби може да доведе до нищо друго освен безсилие и неудобство, ако не работи. Ще трябва да прекарате време и усилия, намирайки правилната паста за зъби, а също така може да се нуждаете от други инструменти, които нямате у дома. След всичко това, ако екранът не бъде поправен успешно, ще трябва да преминете отново през целия процес- или да намерите някой, който да ви помогне.

Когато екранът ви е счупен, тук’s какво да правя.

Не’не трябва да отиде над и отвъд с паста за зъби като лекарство за напукани екрани. Вземане на телефона си’Повдигнатият екран на експертен сервиз е най -мъдрото решение, което можете да вземете. Още по -добре е, че има различни надеждни алтернативи, които да поправят вашия телефон.

Ако вашият екран на телефона на Apple, Samsung или Motorola е разбит, трябва да го донесете в нашия магазин на напукани екрани за сертифициран техник, за да прегледате и поправите вашия смартфон. Вместо сами да се привързвате към хардуера, това би предложило по -голямо спокойствие и ще ви постави на сигурна страна.

Надяваме се, че тази статия ви е възпирала да използвате паста за зъби като средство за отстраняване на екрана на телефона си. Както заявихме по -рано, то’опасно и може да причини дългосрочни щети на вашето устройство. Ако не е направено правилно, това може да доведе и до анулирана гаранция и други проблеми, които са трудни за отстраняване. Запазете си труда и заведете устройството си в нашия оторизиран сервизен център за ремонт.

Ако имате допълнителни притеснения или въпроси, Дон’не се колебайте да се свържете с нас за повече съвети и съвети. Ние’винаги тук, за да помогнете!

Как да поправите напукан екран на iPhone с паста за зъби

Как да поправите напукан екран на iPhone с паста за зъби

Бяхте толкова развълнувани, че имате нов iPhone, че решихте да го защитите с корица – свежестта беше твърде секси, за да се прикрие със случай. Но сега вашият нов телефон изглежда много не нов. То’S покрита с драскотини и диги и никога не изглежда като подходящ момент да го оправите, защото ако вие’да бъдеш честен, ти познаваш’ще го пусна отново. Не се страхувайте, овладявайте изкуството как да поправите напукания на телефонен екран с паста за зъби и си спестете пътуване до магазина на Apple. Да, хората в интернет се кълнат в това. Не, Стив Джобс никога не би.

Докато най -ефективният начин за фиксиране на напукан екран на iPhone е да го занесете в гениалната лента в магазина на Apple или да намерите доставчик на оторизирана услуга на Apple, ако телефонът ви е извън защитата на гаранцията, той’S скъпо – Нов екран на iPhone 12 ще ви струва 279 долара. И дори да имате грижа за Apple, трябва да платите такса за обслужване на 29 долара и да изчакате ремонта, което означава да се разделите с любимия си придатък за няколко часа, в зависимост от това колко други телефони се работи на мястото, на Apple. Докато пукнатините са доста повърхностни, този фалшив звучащ хак е законно полезен.

Тук’s как да извлечете още малко мили от вашия умерено затруднен iPhone екран, DIY стил.

Изчакайте, защо бихте сложили Паста за зъби На екрана ви?

Традиционната паста за зъби е леко абразивна, това’s Защо го’е ефективен при почистване на дрънкане от зъбите ви. Теорията за фиксиране на екрана с паста за зъби, според интернет и фолклор на iPhone-потребител, е, че той’S просто е достатъчно абразивен, за да изхвърли краищата на пукнатината, без да създава повече щети. Но пастата за зъби няма супер сили: ако сте разбили екрана си, след като я пуснете на тротоара снощи, вие’ще трябва да отидете в магазина на Apple, а не CVS.

Операция: Състояние на мента

С мек памучен парцал, кръг или тампон, намажете малко паста за зъби на пукнатините и се изхвърляйте в кръгови движения. Според хора в интернет, които са опитали това, то’Важно е да останете близо до пукнатината с паста за зъби, както носите’не искам да създавам други драскотини или марки. Трябва да използвате класическа, бяла паста за зъби – всички спечелени гелове или кремове’t имат същия ефект на буфер. Ако драскотината е достатъчно повърхностна, вие’Ще видя,’е водоустойчив модел.

Ако не видите промяна, пукнатината е твърде дълбока и вие’ще трябва да заменя екрана. Помислете за този хак повече от предварителен експеримент, който да опитате, преди да се насочите към магазина на Apple. Прочетете: Дон’T Bank on Colging Your Way към нов екран. Опитах го на умерена драскотина и единственият ефект, който има, че накара телефона ми да мирише смътно мента за няколко дни.