2023 USAA Преглед на личния заем

Изисква членство в USAA

USAA преглежда всичко, което предлага през 2022 г

Разкриване на рекламодателя Тази страница може да съдържа връзки към продуктите и услугите на нашите партньори, което ни позволява да поддържаме нашия уебсайт устойчив. Това означава, че преглед42.com може да получи компенсация, когато се регистрирате и / или закупите продукт или услуга, използвайки нашите връзки. Всички мнения, изразени в тази статия, са единствено наше и това съдържание по никакъв начин не е предоставено или повлияно от някой от нашите партньори.

Посетете уебсайта

Изисква се минимален кредитен рейтинг: 640
Обхват на размера на заема: 2 500 долара – 3 000 000 долара
Годишен процент процент (април): 3.125% -35.89%
Одобрение и време на депозит: 1 – 2 работни дни или повече
Оправяне на кредита ви, докато вземете заем

 • Бързо одобрение
 • Без такса за произход
 • Предлага програма за защита на дълга на USAA
 • Трябва да сте член на USAA
 • Трябва да има висок личен кредитен рейтинг на USAA

USAA е компания за финансови услуги, която предлага застраховка, банкиране, и различни видове заеми. Прегледите на USAA показват, че ипотечните му кредити, кредитите за автомобили и личните заеми могат да се възползват от клиентите в a разнообразие от финансови ситуации.

В този преглед ще направим следното:

 • да ви помогне да изберете правилния тип заем за теб
 • Отговорете дали USAA има заем за строител на кредити или a Програма за изграждане на кредити За да ви помогне да подобрите кредитния си рейтинг
 • Отговорете на често задавани въпроси
 • Предоставяне на информация за Как да станете aЧлен на USAA

Продължете да четете, за да разберете повече.

Преглед на компанията

USAA е банка, която предлага услугите си на военни членове и техните семейства. Компанията е основана през 1922 г. и е със седалище в Сан Антонио, Тексас. USAA има над 28 милиона членове и 290 милиарда долара активи.

Компанията предлага разнообразие от банкови продукти и услуги, включително сметки за проверка и спестовни, кредитни карти, ипотеки, автомобилни заеми и други. USAA предлага и застрахователни продукти, като животозастраховане, здравно осигуряване и застраховка на собствениците на жилища.

Видове заеми, предлагани от USAA

Има Три вида заеми, които USAA предлага неговите клиенти. Ако искате да си купите къща, трябва да помислите за офертите на USAA ипотеки. Също така има Автомобилни заеми и лични заеми компанията предлага.

Разгледайте отзивите на USAA по -долу за трите заема, за които можете да изберете в зависимост от вашите нужди.

Лични заеми

Искате ли бързо финансиране за нещо, от което наистина се нуждаете? Тогава личен заем от USAA може да е това, което търсите. Този вид заем ви помага да финансирате пътни разходи, артикули, които може да ви трябват за университет или просто да купувате храна или дрехи за вашето семейство, когато сте с ниски средства.

Нещо повече, личните лихвени лихви на USAA са доста ниски, така че е Идеален за тези, които не искат високи нива на погасяване. Ще оцените също, че личните условия за заем са Между 1 до 7 години Давайки ви достатъчно време да изплатите сумата, която сте взели назаем.

Възможно е да няма заем за строител на кредитни строители на USAA, но личен заем може Помогнете ви да подобрите кредитния си рейтинг.

Професионалисти
 • Бързо одобрение
 • Без такса за произход
 • Предлага програма за защита на дълга на USAA
Минуси
 • Трябва да сте член на USAA
 • Трябва да има висок личен кредитен рейтинг на USAA

Ипотечни заеми

Ипотечният заем за жилища на USAA има отлична репутация, защото има конкурентни цени. Този заем предлага a Програма за първи път за домашно купуване и финансиране на инвестиционни имоти. Единственият недостатък на този тип заем е, че той не е достъпен за всички.

Този ипотечен заем е специално за ветерани. Така че всеки, който някога е служил във въоръжените сили на САЩ, може да се възползва от ипотечния заем на USAA. Освен ветерани, семействата на военните членове също могат да се възползват от заема за жилище на USAA ипотека.

USAA не начислява такси за рефинансиране на VA заем. Ще оцените и, че бизнесът е направен по телефона или онлайн Така че вие Не е нужно да посещавате клон.

Предварителното одобрение на ипотека на USAA може да отнеме няколко минути, но Целият процес може да отнеме до няколко седмици Защото жилищните заеми отнемат повече време. Ако имате отличен кредитен рейтинг, процесът може да върви по -бързо.

Професионалисти
 • Ипотечните проценти на USAA са конкурентни
 • Предлага онлайн удобство
 • Предлага програма за купувачи за първи домашен купувач на USAA
Минуси
 • Не предлага втори ипотеки
 • Ограничена информация за ипотечните тарифи
 • Само за военни членове

Автомобилни заеми

USAA също предлага Автоматични заеми за нови и употребявани автомобили с нисък годишен процент (APR). Точната ви ставка ще бъде изчислена според вашия кредитен отчет. Освен това можете да намалите тези цени, като се регистрирате за отстъпка за автоматично запушване на USAA.

Отново единственият недостатък е, че трябва да сте член на USAA, който да бъде одобрен за автомобилен заем. Ще откриете, че лихвените проценти на автомобил USAA са подходящи за тези, които искат да поддържат своите финанси под контрол Не харчи много за APR.

1. Мога ли да получа личен заем от USAA, ако не съм военен член?

За съжаление, личните заеми на USAA са достъпни само за военни членове и техните семейства. Ще трябва да отговаряте на критериите за допустимост и да бъдете член на USAA, който да кандидатства за личен заем.

2. Какъв е минималният кредитен рейтинг, необходим за личен заем на USAA?

Необходим е минимален кредитен рейтинг от 640. Вашият кредитен рейтинг е важен фактор в процеса на одобрение на заема.

3. Колко мога да взема назаем с личен заем на USAA?

Диапазонът на размера на заема за личните заеми на USAA е от 2 500 до 3 000 000 долара. Конкретната сума, която можете да вземете назаем, ще зависи от различни фактори, включително вашата кредитоспособност и доходи.

4. Какъв е годишният процент на процент (април) за лични заеми на USAA?

Годишният процент на процент (април) за личните заеми на USAA варира от 3.125% до 35.89%. APR, за който отговаряте на изискванията, ще зависи от фактори като кредитния ви рейтинг и сумата на заема.

5. Колко време отнема да получите одобрение и да получите депозита за личен заем на USAA?

Времето за одобрение и депозит за личен заем на USAA обикновено е от 1 до 2 работни дни. Това обаче може да отнеме повече време в зависимост от сложността на вашето приложение и други фактори.

6. Има ли такса за произход за лични заеми на USAA?

Не, няма такса за произход за лични заеми на USAA. Това означава, че няма да се налага да плащате никакви авансови такси, когато вземете личен заем с USAA.

7. USAA предлага ли заем или програма за изграждане на кредити или програма за изграждане на кредити?

USAA не предлага конкретен кредитен заем или програма за изграждане на кредити. Въпреки това, вземането на личен заем и извършването на навременни плащания може да ви помогне да подобрите кредитния ви рейтинг във времето.

8. Как мога да стана член на USAA?

За да станете член на USAA, трябва да отговаряте на определени критерии за допустимост. Като цяло членството в USAA е достъпно за активни, пенсионирани и честно разделени военни, както и техните членове на семейството им.

9. Какви видове банкови продукти и услуги предлага USAA?

USAA предлага разнообразни банкови продукти и услуги, включително чекови и спестовни сметки, кредитни карти, ипотеки, автомобилни заеми и други. Те също така предоставят застрахователни продукти като животозастраховане, здравно осигуряване и застраховка на собствениците на жилища.

10. Са конкурентни ипотечни проценти на USAA?

Да, известно е, че ипотечните проценти на USAA са конкурентоспособни. Те предлагат конкурентни цени за заеми за покупка на жилища, заеми за рефинансиране и други ипотечни продукти. Въпреки това, винаги се препоръчва да се сравняват цените от множество кредитори, за да се гарантира, че получавате най -добрата сделка.

11. Предлага ли USAA програма за първи път за домашно купуване?

Да, USAA предлага програма за първи път за домашни купувачи за членове на допустими. Тази програма предоставя допълнителна подкрепа и ресурси за тези, които купуват първия си дом.

12. Могат ли семействата на военните членове също да се възползват от ипотечните кредити на USAA?

Да, семействата на военните членове също могат да се възползват от ипотечните заеми на USAA. Членовете на семейството, отговарящи на условията, могат да кандидатстват за ипотечен заем през USAA и да се възползват от предлаганите обезщетения и конкурентни цени.

13. Дали USAA такси за рефинансиране на VA заем?

Не, USAA не начислява такси за рефинансиране на VA заем. Това може да ви помогне да спестите пари при рефинансиране на вашия VA заем с USAA.

14. Какъв е процесът за получаване на ипотека за ипотека на USAA?

Процесът на предварително одобрение на USAA ипотека обикновено включва подаване на заявление и предоставяне на документация като проверка на доходите, кредитна история и подробности за имота, който възнамерявате да закупите. Решението преди одобрение може да отнеме няколко минути, но целият процес може да отнеме до няколко седмици.

15. Възможно ли е да получите втора ипотека чрез USAA?

Не, USAA не предлага втори ипотеки. Те основно се фокусират върху предоставянето на първи ипотеки и други банкови продукти и услуги.

2023 USAA Преглед на личния заем

Изисква членство в USAA

USAA преглежда всичко, което предлага през 2022 г

Разкриване на рекламодателя Тази страница може да съдържа връзки към нашите партньори’ продукти и услуги, което ни позволява да поддържаме нашия уебсайт устойчив. Това означава, че преглед42.com може да получи компенсация, когато се регистрирате и / или закупите продукт или услуга, използвайки нашите връзки. Всички мнения, изразени в тази статия, са единствено наше и това съдържание по никакъв начин не е предоставено или повлияно от някой от нашите партньори.

Посетете уебсайта

 • Изисква се минимален кредитен рейтинг: 640
 • Обхват на размера на заема: 2 500 долара – 3 000 000 долара
 • Годишен процент процент (април): 3.125% -35.89%
 • Одобрение и време на депозит: 1 – 2 работни дни или повече

Оправяне на кредита ви, докато вземете заем

 • Бързо одобрение
 • Без такса за произход
 • Предлага програма за защита на дълга на USAA
 • Трябва да сте член на USAA
 • Трябва да има висок личен кредитен рейтинг на USAA

USAA е компания за финансови услуги, която предлага застраховка, банкиране, и различни видове заеми. Прегледите на USAA показват, че ипотечните му кредити, кредитите за автомобили и личните заеми могат да се възползват от клиентите в a разнообразие от финансови ситуации.

В този преглед ние’Ще направя следното:

 • да ви помогне да изберете правилния тип заем за теб
 • Отговорете дали USAA има заем за строител на кредити или a Програма за изграждане на кредити За да ви помогне да подобрите кредитния си рейтинг
 • Отговорете на често задавани въпроси
 • Предоставяне на информация за Как да станете aЧлен на USAA

Продължете да четете, за да разберете повече.

Преглед на компанията

USAA е банка, която предлага услугите си на военни членове и техните семейства. Компанията е основана през 1922 г. и е със седалище в Сан Антонио, Тексас. USAA има над 28 милиона членове и 290 милиарда долара активи.

Компанията предлага разнообразие от банкови продукти и услуги, включително сметки за проверка и спестовни, кредитни карти, ипотеки, автомобилни заеми и други. USAA предлага и застрахователни продукти, като животозастраховане, здравно осигуряване и застраховка на собствениците на жилища.

Видове заеми, предлагани от USAA

Има Три вида заеми, които USAA предлага неговите клиенти. Ако искате да си купите къща, трябва да помислите за офертите на USAA ипотеки. Също така има Автомобилни заеми и лични заеми компанията предлага.

Разгледайте отзивите на USAA по -долу за трите заема, за които можете да изберете в зависимост от вашите нужди.

Лични заеми

Искате ли бързо финансиране за нещо, от което наистина се нуждаете? Тогава личен заем от USAA може да е това, което вие’търся. Този вид заем ви помага да финансирате пътни разходи, артикули, които може да ви трябват за университет или просто да купувате храна или дрехи за вашето семейство, когато сте’По -ниско от средствата.

Какво’s повече, личните лихвени лихви на USAA са доста ниски, така че то’с Идеален за тези, които не са’не искам високи нива на погасяване. Вие’Ще оценя също, че личните условия за заем са Между 1 до 7 години Давам ви достатъчно време да изплатите сумата, която сте’Заеми назаем.

Възможно е да няма заем за строител на кредитни строители на USAA, но личен заем може Помогнете ви да подобрите кредитния си рейтинг.

Професионалисти

 • Бързо одобрение
 • Без такса за произход
 • Предлага програма за защита на дълга на USAA

Минуси

 • Трябва да сте член на USAA
 • Трябва да има висок личен кредитен рейтинг на USAA

Ипотечни заеми

Ипотечният заем за жилища на USAA има отлична репутация, защото има конкурентни цени. Този заем предлага a Програма за първи път за домашно купуване и финансиране на инвестиционни имоти. Единственият недостатък на този тип заем е, че той’s не са достъпни за всички.

Този ипотечен заем е специално за ветерани. Така че всеки, който някога е служил във въоръжените сили на САЩ, може да се възползва от ипотечния заем на USAA. Освен ветерани, военни членове’ Семействата също могат да се възползват от домашния заем за ипотека на USAA.

USAA не’t начисляване на такси за рефинансиране на VA заем. Вие’Ще оценя също, че бизнесът се прави по телефона или онлайн Така че вие Дон’не трябва да посетите клон.

Предварителното одобрение на ипотека на USAA може да отнеме няколко минути, но Целият процес може да отнеме до няколко седмици Защото жилищните заеми отнемат повече време. Ако имате отличен кредитен рейтинг, процесът може да върви по -бързо.

Професионалисти

 • Ипотечните проценти на USAA са конкурентни
 • Предлага онлайн удобство
 • Предлага програма за купувачи за първи домашен купувач на USAA

Минуси

 • Не’t предлагат втори ипотеки
 • Ограничена информация за ипотечните тарифи
 • Само за военни членове

Автомобилни заеми

USAA също предлага Автоматични заеми за нови и употребявани автомобили с нисък годишен процент (APR). Точната ви ставка ще бъде изчислена според вашия кредитен отчет. Освен това можете да намалите тези тарифи, като се регистрирате за USAA’s Автоматично отстъпка.

Отново единственият недостатък е, че трябва да сте член на USAA, който да бъде одобрен за автомобилен заем. Вие’Ще открия, че лихвените проценти на USAA са подходящи за тези, които искат да поддържат своите финанси под контрол Не харчи много за APR.

С USAA Auto заем получавате условия за погасяване до 84 месеца. Този тип заем има Без наказание за предплащане и Без приложение такси. Отзивите за заем от USAA от кредиторите показват, че клиентите са доволни от бърз процес на одобрение.

Освен това заявленията за заем могат да се правят на вашето мобилно устройство за Бързи и лесни услуги. Изискването на USAA за кредитен рейтинг за автомобилен заем е доста ниско, така че можете да получите одобрение за техния автомобилен заем, дори ако имате Минимален кредитен рейтинг на 560.

Професионалисти

 • Заявлението за заем е бързо и лесно
 • Предлага отстъпка за заемна ставка
 • Предлага гъвкави условия

Минуси

 • Трябва да има членство в USAA, за да кандидатства
 • Там’s няма опция за предварително квалификация

Безплатни срещи за консултации в USAA един на един

За членовете на USAA компанията предлага безплатно възстановяване на кредити и управление на заема. Можеш да получиш Кредитно консултиране един на един от професионалист на USAA, когато имате нужда от него.

Така че, ако си’да се бори с финансирането, съветникът ще премине към кредитния ви отчет до Вижте кои банки ще ви приемат За жилищни заеми, автомобилни заеми и лични заеми. Можете също да получите съвет за това какви са ипотечните такси и ставки на USAA.

Оценките и отзивите на USAA от клиенти за консултации за заем са доста високи, защото компанията предлага Професионален съвет и помага на онези, които се борят да получат одобрение за заеми.

Допустимост

Да отговаряте на условията за заем от USAA от всякакъв вид’D трябва да е a Директен член на семейството на някой, който служи във военните. Или трябва да сте ветеран от въоръжени сили. Военните членове, които са кандидати за офицери в програмите за въвеждане в експлоатация, също са допустими.

Вдовиците и вдовиците на членовете на края на USAA също могат да имат право да кандидатстват за всеки заем на USAA, при условие че те Имайте добър кредитен рейтинг. USAA отзиви и рейтинги на BBB от клиентите показват, че компанията е лесна за работа и Функцията за консултиране е изключително полезна.

Погледнете секцията по -долу, за да видите Как можете да кандидатствате за заем на USAA.

Как да кандидатствам за заем на USAA

 • Да станешЧлен на USAA: За да се възползвате от заемите на USAA, вие’ще трябва да се регистрирате, за да станете член, предоставяйки доказателство, че вие’са свързани с военнослужещ или сами сте служили във въоръжените сили.
 • Съберете и изпратете необходимата документация: Вие’Ще се нуждаят от банкови отчети, доказателство за доходите, формулярите W-2, вашия номер за социално осигуряване и всяка история на дълга, за да кандидатствате за членство в USAA. Отзивите на клиентите на USAA показват, че това може да бъде досадна задача, но тя’е необходимо, за да бъде одобрен.
 • Научете процента си: Трябва да научите какви са ставките за вашия заем, за да можете да бюджетирате за изплащане всеки месец.
 • Вземете парите си: Сега, когато вие’Станете член на USAA, можете да изчакате заемът ви да бъде изплатен във вашата сметка.

Алтернативи

Има няколко алтернативи на USAA, които си струва да се обмисли дали вие’Търсите още опции за сравнение:

Поддръжка на клиенти на USAA

Ако имате нужда от помощ в акаунта си или имате въпроси относно USAA’S продукти или услуги, можете да се свържете с обслужване на клиенти по телефона на 1 (800) 531-8722 или опцията за чат, достъпна на уебсайта. Можете също да посетите лично вашия местен клон на USAA за помощ.

Заключение

USAA предлага Качествени банкови услуги на членовете му. Независимо дали изваждате ипотека, автомобилен заем или просто искате да вземете личен заем на USAA с ранно изплащане, вие’Ще получа услугите, от които се нуждаете.

Свържете се с USAA, за да станете член или Изберете за техните консултантски услуги ако ти’се бори да се одобри за заем. Вие’ще открия, че ипотечните, автомобилни заеми и лични заеми имат ниски проценти и те’Re лесно да се регистрирате за Ако имате добър кредитен рейтинг.

Докато вие или някой от вашето семейство сте във въоръжените сили, можете да се регистрирате, за да станете член на USAA и да получите заем с компанията.

ЧЗВ

USAA предлага ли студентски заеми?

Не, USAA не’В момента предлагат студентски заеми. Тази услуга е отменена през 2016 г.

Дали USAA е добра компания?

Да, USAA е добра компания, както се вижда от високото ниво на удовлетвореност на клиентите. Те също така предлагат консултации, които да ви помогнат да изградите кредит и да намерите най -добрия заем за вашите нужди.

Дали USAA е добър ипотечен кредитор?

Отзивите на USAA от клиентите показват, че компанията е отличен ипотечен кредитор за военни членове. Те имат ниски конкурентни цени в сравнение с други банкови услуги и предлагат 3% авансово плащане за собствениците на жилища за първи път.

Кристел Майер

Гордо южноафрикански, имам история в психологията, както и администрацията, но писането е първата ми любов. От четири години съм копирайтър на пълен работен ден и създавам SEO приятелски блогове, казуси, уеб съдържание, целеви страници, отзиви, бели и други. Обхващам много теми, но особено се радвам да пиша за дигитален маркетинг, здравословен живот (тяло и ум), както и някои технически ниши.

2023 USAA Преглед на личния заем

Редакционна бележка: Съдържанието на тази статия се основава само на мненията и препоръките на автора. Може да не е прегледан, поръчан или одобрен по друг начин от някой от нашите мрежови партньори.

Личен рейтинг на заема: 4.2/5

Данни за личен заем

 • АПР -обхват: До 18.51%
 • Условия за заем: 12 до 84 месеца
 • Заета сума: 2 500– 100 000 долара
 • Минимален кредитен рейтинг: Неопределено

Нашата присъда: USAA Bank предлага лични заеми изключително на тези, които имат военни връзки. Ако отговаряте на тези критерии и имате добър кредит, може да имате достъп до лични заеми с конкурентни APR, дълги условия за заем и гъвкави суми за заем.

USAA има уникална история за произхода. През 1922 г. 25 армейски офицери основават компанията, когато работят заедно, за да се застраховат един друг’S превозни средства. Оттогава USAA продължава да обслужва военни членове, ветерани и техните семейства с различни финансови продукти и услуги, включително лични заеми от 2 500 до 100 000 долара.

 • Конкурентен април: USAA’S Годишният процент процент (APR) е само 18.51% – много по -ниски от капачката от 36%, които някои кредитори предлагат.
 • Гъвкави условия за заем: Кредитополучателите могат да вземат заеми с условия за погасяване до 12 месеца или до 84 месеца; Условията за погасяване обаче ще зависят от сумата, която вземате назаем и вашата кредитоспособност.
 • Голяма гама от суми за заем: Членовете на USAA могат да вземат назаем едва 2500 долара и до 100 000 долара. Този диапазон на заема е много по -гъвкав от това, което предлагат някои други кредитори.
 • Служи само на тези с военни връзки: Ако искате да получите заем през USAA, вие’ще трябва да бъда член на военните, ветерани или да бъда член на семейството на някой от военните. Трябва да станете член на USAA, преди да можете да получите личен заем. Но поради тази изключителност, вие’Ще имам достъп до особено бързо финансиране и гъвкавост на заема.
 • Няма заеми за консолидация на дълга: Този кредитор не предлага заеми за консолидиране на дълга, в които можете да прехвърлите всичките си дългове в един заем, след което да използвате средствата от този заем, за да изплатите бившите си кредитори.
 • Без такси за кандидатстване: USAA не начислява такси за кандидатстване. USAA също не начислява наказания за предплащане, така че можете да изплатите личния си заем, без да получавате допълнителни такси.

На тази страница

 • PROS и минуси на USAA
 • Изисквания на USAA
 • Как да получите заем с USAA
 • Как USAA сравнява с други лични кредитни компании
 • Как оценихме USAA
 • Често задавани въпроси

PROS и минуси на USAA

Докато USAA е’t Перфектен за всички, той предлага страхотни лични заеми на тези, които се класират.

Предлага гъвкави суми и условия за заем

Април върви само до 18.51%

Служи само на тези с военни връзки

Не’t предлагат заеми за консолидация на дълга

Изисква членство в USAA

USAA може да предостави пари на кредитополучателите в рамките на 24 часа след приключване на договора за заем, което е добра новина за потребителите, които търсят бързо финансиране. Освен гъвкавите си суми за заем (2 500 до 100 000 долара) и многобройни опции за погасяване (12 до 84 месеца), USAA предлага и конкурентен APR. Този кредитор’S APR е само на 18.51%. За контекст, ГПР под 36% обикновено се считат за най -достъпни сред личните заеми.

Трябва да станете член на USAA, за да получите личен заем и трябва да имате военна връзка, която да бъде одобрена за членство. USAA също не’t предлагайте заеми за консолидиране на дълга, така че ако вие’Търсите заем за тази цел, може да е по -добре да проучите други опции.

Гражданството на USAA

През март 2022 г. мрежата за прилагане на финансови престъпления (FINCEN) обяви наказание за 140 милиона долара срещу федералната спестовна банка на USAA – която действа съгласно USAA – за нарушаване на Закона за банковата тайна (BSA). Службата на контролера на валутата (OCC) също издаде наказание за 60 милиона долара за свързани нарушения.

През 2020 г. OCC издаде и неустойка за 85 милиона долара срещу федералната спестовна банка на USAA за неспособност да създаде и следват програма за управление на риска за компетентно съответствие и програма за управление на риска от информационни технологии, които се изискват съгласно Закона за военното кредитиране и Закона за гражданския закон за обслужване на военни кредити, които се изисква от Закона за гражданското облекчение, и на военните за закона за поддръжката на военния закон за обслужване на военните кредити на военнослужещи и на военнослужещите и на военните Закона за гражданско облекчение и Сервишарниците за гражданско облекчение на военнослужещите.

Докато това е’t пряко свързани с лични заеми, това може да повлияе на вашето решение дали да използвате този кредитор.

Изисквания на USAA

Докато USAA предоставя насоки как да стане член, кредиторът не’не предлага много представа за личните му изисквания за заем. Тук’s Какво знаем:

Ако отговаряте на основните изисквания за членство по -горе, може да се наложи да разкриете как планирате да използвате личния си заем. Докато USAA позволява на кредитополучателите да използват финансирането си за различни цели, има определени разходи, към които не можете да слагате парите.

Ако USAA’Спечелени опции за заем’Не работете за вашите нужди за заема, пазарувайте за кредитор, който ви помага да постигнете финансовите си цели и може да ви предложи най-подходящите проценти, условия и суми.

Най -добри опции за личен заем за:

 • Кредитополучатели с отличен кредит
 • Кредитополучатели с справедлив кредит
 • Кредитополучатели с лош кредит
 • Кандидатстване с козингър
 • Консолидация на дълга
 • Медицинско финансиране
 • Необезпечени заеми или обезпечени заеми
 • Малки лични заеми под 5000 долара

Как да получите заем с USAA

За да получите личен заем на USAA, вие’ще трябва първо да стане член. Тук’s Това, което трябва да знаете за процеса:

Станете член на USAA

Ако ти’вече не сте член на USAA, вие’Ще трябва първо да кандидатствам, за да станете такъв, преди да можете да получите личен заем.

По време на този процес, в допълнение към вашата информация за контакт, вие’ще трябва да отчетете опита си в u.С. Въоръжени сили, вашият военен статус, клон, ранг и когато сте служили.

Попълнете заявление

Веднъж ти’Одобрени да се присъедините към USAA, можете да кандидатствате за личен заем.

USAA не’t предлагайте меки кредитни запитвания на тези, които кандидатстват за заем, което означава, че вие’Ще окажа влияние върху кредитния ви рейтинг, ако искате да проверите цените си с USAA.

Така че, ако искате да видите дали се класирате, вие’Ще трябва да се поддаде на твърд кредитен запитване, което може да доведе до намаляване на кредитния ви рейтинг с до пет точки. Поради това може да искате да проверите дали предварително квалифицирате за заем с други кредитори, преди да кандидатствате с USAA.

След като получите достъп до потенциалните си цени, условия и ви суми’отново отговарям на условията, вие’ще трябва да изберете с какъв план искате да отидете.

По време на този процес вие’Ще трябва също да проверите вашата лична информация като доходите и самоличността си чрез документация като Pay Stubs, W-2s и издаден от правителството лична карта.

Подпишете договора си

Ако ти’Одобрен за личен заем, вие’Ще трябва да подпишете договора си за заем и да затворите за заема си. След теб’Завърши тази част от процеса, USAA ще изпрати вашите средства до вашата банкова сметка в USAA в рамките на 24 часа.

Ако ти’не сте одобрени, може да искате да помислите за тактики, за да увеличите шансовете си за квалификация за заем. Това може да включва повишаване на кредитния ви рейтинг чрез намаляване на дълга ви и плащане на сметките ви навреме, както и да проверите кредитния си отчет за всякакви грешки.

Как USAA сравнява с други лични кредитни компании

Дори и да вярвате, че USAA се привежда в съответствие с това, което вие’Търси се в личен заем, никога не боли да пазарувате и да сравнявате други кредитори. Тук’s как USAA се подрежда срещу подобни лични заемодатели.

Как се плаща LendingTree?

Lendingtree се компенсира от компаниите на този сайт и тази компенсация може да повлияе на това как и къде се появяват офертите на този сайт (като поръчката). LendingTree не включва всички кредитори, спестовни продукти или опции за заем, налични на пазара.

Как се плаща LendingTree?

Lendingtree се компенсира от компаниите на този сайт и тази компенсация може да повлияе на това как и къде се появяват офертите на този сайт (като поръчката). LendingTree не включва всички кредитори, спестовни продукти или опции за заем, налични на пазара.

Как се плаща LendingTree?

Кредитор USAA Софи Lightstream
Lendingtree’s рейтинг 4.2/5 4.6/5 4.5/5
Минимален кредитен рейтинг Неопределено 680 Неопределено
APRS До 18.51% 8.99%-23.43% 7.49%-24.49%
Заета сума 2 500- 100 000 долара 5000- 100 000 долара 5000- 100 000 долара
Срок на изплащане 12 до 84 месеца 24 до 84 месеца 24 до 144 месеца
Такса за произход Нито един Не се изисква такса Нито един
Времева линия за финансиране Получавайте средства в един работен ден Получавайте средства същия работен ден Получавайте средства същия работен ден
Долен ред Докато USAA Bank има по -бавен график за финансиране от Sofi Bank и Lightstream, тя има по -нисък максимален април. Освен това има по -ниска минимална сума за заем от SOFI или Lightstream. Софи има по -бързо финансиране и е по -прозрачен около изискванията си за допустимост. За разлика от USAA, тя също така позволява на потребителите да пренасочват. Въпреки това, SOFI има по -висок максимум APR. Подобно на USAA, Lightstream не позволява на потребителите да пренасочват за заем. Докато Lightstream има по -гъвкави термини за погасяване, той има по -голям максимум APR, отколкото USAA.

Как оценихме USAA

За да излезе с нашата звездна рейтинг за лични заемни компании, Lendingtree разгледа 22 точки от данни в три категории:

 • Достъпност: Обърнахме внимание дали кредиторите предлагат заеми на нетрадиционни кредитополучатели, както и тези без отлични кредитни резултати. Също така проверихме дали кредиторите предлагат меки кредитни дърпания и дали са прозрачни по отношение на критериите за допустимост, различни от кредитните резултати.
 • Цени и условия: Искахме да знаем дали лихвите, условията, сумите и таксите са не само прозрачни, но и конкурентни.
 • Опитът за изплащане: Ние базирахме тази категория на кредиторите’ Репутация, наличност на поддръжка на клиенти и уникални предимства.

Точките от данни отразяват всяка стъпка от процеса за пазаруване и кандидатстване, заемане и изплащане на лични заеми. Петзвездният кредитор например има гъвкави изисквания за допустимост, предлага ви шанса да преквалифицирате без ангажираност и ви подкрепя при нулирането на баланса си.

22 -те точки от данни, извлечени от самите кредитори, определят общата оценка. Ние отбелязваме кредиторите последователно, понякога присъждаме частични точки, така че да можете да правите сравнения на ябълки до ябълки, когато пазарувате наоколо.

Lendingtree isn’t Платени за провеждане на тези отзиви, а кредиторите не са’не имат контрол върху съдържанието си. С нашите отзиви и оценки се стремим да предоставим на нашите потребители обективната и изчерпателна информация, от която се нуждаят, за да вземат най -добрите възможни решения.

Преглед на личните заеми на USAA

Писател на свободна практика с повече от три години проучване и писане за лични заеми, застраховки, кредитни карти и други, работата на Линдзи се появи на сайтове като Insurify, Bankrate и Simple Dollar.

Актуализирано 09 март 2023 г

Факт, проверен от

Факт, проверен от Майкъл Розенстън

Майкъл Розенстън е проверка на факти и изследовател с опит в бизнеса, финансите и застраховането.

Ние независимо оценяваме всички препоръчани продукти и услуги. Ако щракнете върху връзки, които предоставяме, може да получим компенсация. Научете повече.

USAA

USAA предлага лични заеми с конкурентни ставки, но заемите му са’t за всички. Само военни членове и отговарящи на условията членове на семейството могат да кандидатстват, а по -високият минимум APR означава, че най -кредитоспособните кредитополучатели могат да намерят по -ниски цени другаде.

Най -високо оценено за

 • Плюсове минуси
 • спецификации

Плюсове минуси

 • Без такса за произход или такса за кандидатстване
 • Бърз достъп до средства
 • Спечелени цени’t надвишава 18.51%
 • Продукт само за членове
 • Без проверка на процента, само оценител
 • Не може да се използва за висше образование

спецификации

Заета сума

2 500 долара – 100 000 долара

Условия за заем

12 месеца – 84 месеца

Препоръчителен минимален кредитен рейтинг

Средна такса за произход

Защо да ни се доверите

Прегледани кредитори

Разглеждани функции за заем

Анализирани точки от данни

Използвани първични източници на данни

Investopedia събра ключови точки от данни от няколко кредитори, за да идентифицира най -важните фактори за кредитополучателите. Използвахме тези данни, за да прегледаме всеки кредитор за такси, достъпност, условия за погасяване и други функции, за да предоставим безпристрастни, всеобхватни отзиви, за да гарантираме, че нашите читатели вземат правилното решение за заемане за техните нужди.

USAA

Съдържание

Преглед на личните заеми на USAA

Професионалисти обясниха

 • Без такса за произход или такса за кандидатстване: USAA не’t таксуват такси за членовете да кандидатстват за заем, така че сумата, която кандидатствате за заемане, е сумата, която вие’Ще получа, ако е одобрено.
 • Бърз достъп до средства: Ако ти’Одобрени са парите ви ще бъдат депозирани във вашата банкова сметка в USAA в рамките на 24 часа, от понеделник до петък.
 • Спечелени цени’t надвишава 18.51%: Цените могат да варират в зависимост от кредитоспособността, но вие’никога не плащам повече от 18.51% април.

Cons обясни

 • Продукт само за членове: За да кандидатствате за личен заем от USAA, трябва да сте член на USAA. И за да бъдете член.
 • Без проверка на процента: За разлика от много други кредитори, USAA не’t предлагат инструмент за предварително квалификация на своя уебсайт. За да проверите процента си, вие’Ще трябва официално да се прилага, което ще изисква твърдо кредитно запитване. Има обикновен оценител на тарифи, но това не взема предвид личната ви ситуация, само сумата на заема и годините.
 • Мога’не се използва за висше образование: Ти спечели’Не можете да използвате личен заем на USAA за покриване на разходите за колежи.

Въведение

USAA предлага лични заеми, които могат да се използват за повечето цели, освен разходите за висше образование. Сумите за заем варират от 2500 до 100 000 долара. Началният април е 8.74% с отстъпката за автоматично затихване, което е по -високо, отколкото при някои други кредитори. Кредитополучателите може да могат да намерят по -ниска ставка другаде.

Това каза, че процентът за личен заем на USAA е ограничен на 18.51%, което е ниско в сравнение с други кредитори. Ако имате справедлив кредит или добър кредит, може да сте добър кандидат за личен заем от USAA.

Имайте предвид обаче, че този кредитор предлага само личните си продукти за заем на членовете на USAA. Следователно личният заем на USAA е най-подходящ за военни членове, ветерани от активно натоварване и техните членове на семейството.

USAA не’t ви позволяват предварително да квалифицирате с мека проверка на кредита. То’Добра идея е да проверите процента си с други кредитори, преди да кандидатствате за заем от USAA.

Преглед на компанията

USAA е основана през 1922 г. и започва с 25 офицери от армията, които се застраховат един друг’S превозни средства. Компанията, която е със седалище в Сан Антонио, Тексас, сега има повече от 13 милиона членове, обслужвани от 36 000 служители.

В края на 2020 г. USAA имаше нетна стойност от 40 милиарда долара и 200 милиарда долара общи активи. Компанията пое 50 милиона долара, тригодишен ангажимент към организациите с нестопанска цел през четвъртото тримесечие на 2020 г.

Освен че предлага лични заеми, USAA предлага и продукти за застраховка, инвестиции и банкови продукти.

Видове лични заеми, предлагани от USAA

Единственото ограничение на USAA’s лични заеми е, че те могат’не се използва за заплащане на разходите за висше образование. В противен случай заемите му са гъвкави и могат да се използват за различни цели, включително, но не само:

 • Изплащане на дълг за кредитна карта с висока лихва
 • Ремоделиране или ремонт на дома си
 • Плащане за непланирани разходи като медицински сметки

Време е да получавате средства

USAA предоставя заемни постъпления на кредитополучателите сравнително бързо в сравнение с конкурентите си. Веднага щом вие’Одобрени са парите ще бъдат депозирани във вашата банка USAA веднага след 24 часа по -късно през делничните дни. Някои други популярни кредитори могат да отнемат няколко работни дни за разпределяне на средствата за заем.

Лични функции за заем на USAA

Отстъпка за автоматично плащане

Кредитополучателите, които се включат в AutoPay, имат право да получат 0.25 процентни точки отстъпка от личния им заем APRS.

Изискване за членство

USAA изисква всички кандидати за личен заем да бъдат членове. Това ограничава достъпа до личните заеми на USAA на членовете на военните, ветерани и техните членове на семейството.

Кандидатствайте за личен заем на USAA

То’е лесен за кандидатстване онлайн за личен заем от USAA, но вие’Ще трябва първо да бъда член на USAA. Тук’s Това, което можете да очаквате:

 1. Станете член на USAA: Вие’Ще трябва да предоставите доказателство за вашата допустимост, което ще включва подробности за вашата услуга или член на вашето семейство’s служба във военните.
 2. Отворете проверка на USAA: Можете да отворите безплатна чекова сметка с минимален депозит от 25 долара, който можете да финансирате с кредитна карта или банков превод.
 3. Изберете сумата и срока на заема си: Решете колко искате да вземете назаем и какво месечно плащане можете да си позволите.
 4. Кандидатствайте за личен заем на USAA: Влезте в акаунта си и попълнете необходимите полета за онлайн заявлението. Официалното кандидатстване ще доведе до тежка проверка на кредита, което може да доведе до малко, но временно намаляване на кредитния ви рейтинг.
 5. Прегледайте вашата оферта: Ако ти’да сте доволни от вашия APR, можете да завършите процеса на кандидатстване, като следвате подканите, за да приемете вашата оферта.
 6. Получавайте средствата си: Вашите средства ще бъдат депозирани във вашата банкова сметка на USAA в рамките на 24 часа, от понеделник до петък. (Обръщането може да е малко по -дълъг, ако кандидатствате през уикенда.)

Изберете най -краткия срок с месечно плащане, което можете да си позволите да използвате USAA’S личен калкулатор за заем. Това може да ви спести пари от лихви.

Можете ли да рефинансирате личен заем с USAA?

USAA предлага рефинансиране на автомобилни заема, но по това време не предлага личен рефинансиране на заем. Въпреки това, USAA’Личните заеми могат да се използват за различни цели, включително изплащане на други сметки. То’Възможно е да получите личен заем от USAA, за да изплатите друг личен заем с по -висок лихвен процент.

Обслужване на клиенти

Можете да се свържете с виртуалния агент на USAA за помощ по всяко време и много услуги могат да бъдат достъпни онлайн чрез вашия акаунт.

Ако трябва да говорите с човек, можете да стигнете до всеки отдел чрез основния телефонен номер, който е 800-531-8722.

Удовлетвореността на клиентите

USAA има повече от 1300 прегледи на клиенти с TrustPilot, а 84% от тях са лоши, което води до средна оценка само 1.3 от 5 звезди. Клиентите се оплакват, че банкирането с USAA се е влошило през годините, с дълги времена на изчакване за обслужване на клиенти и некомпетентен персонал.

Прегледите на клиентите за потребителските канали бяха по -благоприятни, с 3.5/5 звездна оценка, но някои хора все още се оплакват от влошаване на обслужването на клиентите. Имайте предвид, че ако се натъкнете на проблеми с личния си заем, може да не получите най -доброто преживяване на клиентите. Други лични кредитори имат по -положителни отзиви от клиентите.

Управление на профила

Можете да попълните личното си заявление за заем онлайн, но USAA не’t Посочете кои функции за управление на онлайн акаунти са достъпни за кредитополучателите. Вие’Ще мога да настроите автоматични плащания и.

Как USAA сравнява с други лични кредитни компании

В сравнение с други лични кредитори, USAA има строги изисквания за допустимост. Трябва да сте член на USAA, който да кандидатства за заем.

USAA’s прост личен заем продукт не’t идва с много функции, като защита на безработицата, но има по -нисък максимум апр от това, което повечето други кредитори предлагат.

USAA срещу ВМС Федерален кредитен съюз Лични заеми

Подобно на USAA, Федералният кредитен съюз на ВМС предлага само лични заеми на членовете, а вие трябва да сте член на военния, ветеран или отговарящ на условията, за да се присъедините.

И двете компании предлагат лични заеми за различни цели с подобна тарифа и не предлагат опция за предварително квалификация. Съществуват обаче някои ключови разлики между тези двама кредитори:

 • Федералният кредитен съюз на ВМС предлага заеми, обезпечени със спестявания или сертификати за депозит, докато USAA не го прави.
 • Заемите за повечето цели имат условия до 60 месеца във Федералния кредитен съюз на ВМС, в сравнение с 84 месеца в USAA. Но Navy Federal предлага заем за подобряване на жилището с по -висок минимален директор и условия до 180 месеца.
 • Федералният кредитен съюз на ВМС не’t предлагат отстъпка за автоматично затихване на личните си заеми, така че началните лихви са малко по -високи от лихвите в USAA.
 • Федералният кредитен съюз на ВМС има много по -високи рейтинги на TrustPilot от USAA.
USAA Федерален кредитен съюз на ВМС
APR обхват 8.74% до 18.51% 7.49% до 18% или 14.79% до 18% за условия по -дълги от 36 месеца
Условия 12 месеца до 84 месеца До 180 месеца за някои цели и видове, иначе 60 месеца
Налични суми 2 500 до 100 000 долара 250 до 50 000 долара за повечето видове
Характеристика Отстъпка за автоматично плащане Спестявания обезпечени заеми
Trustpilot рейтинг 1.3 от 5 звезди 4.7 от 5 звезди

Докато USAA печели по отношение на APR, ако имате нужда от по -малък или по -голям заем, може да бъдете по -добре обслужвани от Федералния кредитен съюз на ВМС Федерален кредитен съюз. Просто имайте предвид, че вашият ГПР ще бъде по -висок, ако изберете дългосрочен план от Navy Federal.

Прочетете пълния ни преглед на Федералния кредитен съюз на ВМС за повече подробности.

Окончателна присъда

Кредитополучателите с добър кредит, които са членове на USAA, вероятно ще намерят конкурентни цени от USAA – особено ако се запишат в AutoPay. Липсата на такси за произход или наказания за предплащане поддържа цената на заемането ниско. Също така, можете да вземете големи заеми, които трябва да отговарят на вашите нужди за почти всичко. Въпреки това, компанията’S Отзивите предполагат, че качеството на поддръжка и обслужване на клиентите е тръгнало надолу през годините.

Освен това, тъй като USAA не’t предлагат най -ниските начални цени, вероятно спечели’не е най -добрият вариант за кредитополучателите с отличен кредит. Ако ти’е военен член с много силен кредит, то’си струва да кандидатствате за личен заем от USAA. Но’Най -добре е първо да проверите процента си с други кредитори, тъй като USAA не’t имат опция за предварително квалифициране.

Методология

Investopedia е посветена на предоставянето на потребителите безпристрастни, всеобхватни прегледи на лични заемодатели. За да оценим доставчиците, ние събрахме над 25 точки от данни в повече от 50 кредитори, включително лихвени проценти, такси, суми за заем и условия за погасяване, за да гарантираме, че нашите прегледи помагат на потребителите да вземат информирани решения за своите нужди за заемане.

Нашата пълна методология за лични заеми, включително нашия процес на събиране на данни и претеглени точки от данни, е достъпна за преглед.

Отказан кредит? Ето какво можете да направите по въпроса

Беше отказана вашата кредитна карта или друго заявление за заем? Научете повече за одобренията на кредитите, ролята, която вашият кредитен рейтинг играе и стъпки, които можете да предприемете, за да изградите вашата кредитна история.

„Защо не мога да получа кредитна карта или заем?„Хората се отказват от кредит по различни причини – и това не винаги е заради нещо, което са направили. „Едно от най -разочароващите неща може да се опитва да получи кредит, за да можете да изградите кредитната си история, но тогава ви е отказано, защото нямате кредитна история“, казва Микел Ван Клив, директор на съветите на USAA за федералната спестовна банка USAA за USAA Федерална спестовна банка. „Това е все едно да кандидатствате за работа и да ви кажат, че не сте квалифицирани, защото нямате опит.„Дори и да ви бъде отказан кредит поради минали грешки, все пак можете да действате, за да промените хода на финансовото си бъдеще. Ето най -честите причини за отказани кредитни заявления – и какво можете да направите по въпроса:

Причина 1: Имате лоша кредитна история

Увеличаващо стъкло над графиката на кредитния отчет

„Отрицателните оценки на кредитен отчет са подаръците, които продължават да дават“, казва Ван Клив. Фактори, които допринасят за Dings по кредитната история, могат да включват пропуснати плащания от 30 дни или повече или фалит, и двете могат да ви преследват поне седем години. “Това е разбираемо”, казва той. „Бихте ли заели пари на някого, дори член на семейството или приятел, който имаше по-малко от звездна репутация да плаща на хората обратно?”

Добрата новина е, че с всяка година отрицателното въздействие върху вашия кредитен отчет намалява. Това ви дава възможност да преместите иглата в ваша полза с отговорното, последователно поведение за погасяване.

Причина 2: Имате твърде много дълг

Когато компаниите за кредитиране преразглеждат вашата кандидатура, те разглеждат важен номер, наречен Съотношението на дълга към дохода (DTI). С други думи, те сравняват колко дължите всеки месец с това колко печелите. Ако вече имате твърде голям дълг, компаниите не са склонни да ви заемат пари, защото ви смятат за риск. И така, как можете да облекчите техните притеснения? Van Cleve съветва, че в идеалния случай искате да запазите съотношението си DTI под 36%. „Кредиторите искат да видят, че знаете как да носите отговорност с това колко вземете назаем, преди да са готови да ви дадат повече пари“, казва той.

Причина 3: Нямате кредитна история

Инфографика, обясняваща как да се установи добър кредит

За начинаещите в света на кредита, Ван Клив предлага дума за насърчение: „Безсилно е да бъде отказан кредит, въпреки че не сте направили нищо лошо. Но вижте това като страхотна възможност. Започнете да започнете с чист шисти, да управлявате дълга и да харчите разумно от скока.„За да установите кредит, помислете за тези опции:

 • Попитайте член на семейството с добър кредит, който да ви добави като упълномощен потребител на кредитната им карта.
 • Помислете да кандидатствате за различен тип кредитна карта. (Дума на предпазливостта: Внимавайте за високи годишни процентни проценти (APR) и не забравяйте да изплатите баланса си изцяло всеки месец.)
 • Помислете да кандидатствате за заем.
 • Започнете да изплащате студентските си заеми. Вашите плащания ще бъдат отчетени и могат да ви помогнат да установите кредитна стойност. Това се отнася, дори ако нямаше кредитна проверка, когато първоначално сте взели заемите, което често се случва при федералните студентски заеми.
 • Установете връзка с банка, която издава кредит. Докато спестяванията и проверките не се появяват във вашия кредитен отчет, те могат да играят фактор в одобренията на кредита.

Осигуряване на равен достъп до кредит

Важно е да се знае, че Законът за равните кредитни възможности (ECOA) от 1974 г. прави незаконен всеки кредитор да дискриминира кандидатите въз основа на раса, цвят, религия, национален произход, пол, семейно състояние или възраст. Също така е незаконно кредиторите да основават решения дали доходите се получават от програма за обществена помощ.

Ако ви бъде отказан кредит – или предоставен кредит по начин, който е различен от условията, при които първоначално сте кандидатствали – кредиторите трябва да ви уведомят за конкретните причини в рамките на 30 дни. Вие също имате право да знаете защо са били предложени различни условия, като например получаване на по -висок лихвен процент или други по -малко благоприятни условия, които сте кандидатствали. Добър ресурс за научаване на повече за този акт и други защити е на сайта на Федералната търговска комисия. Вижте бележка 1

Ако имате лоша кредитна история, лесно е да се почувствате обезкуражени. Но можете да използвате това време, за да оправите финансовия си кораб, да установите силни финансови навици и да изградите добър кредитен рейтинг.

Готов да започнете? Планът за три стъпки на USAA-Оценете, избягвайте, атака-ви дава контрол над финансовата ви съдба.

 1. Оценка Вашият дълг чрез преглед на копия на вашия кредитен отчет. Вземете безплатно копие на вашия кредитен отчет на годишното CREDITREPORT.com. Вижте бележка 1 Не е рядкост да се появи неправилна информация в кредитен отчет. Ще искате да оспорите всяка неточна информация възможно най -скоро. Докато сте в режим на оценка, също погледнете текущите си разходи и създайте реалистичен бюджет, който помага да се ограничи преразходването и да продължите повече в дълга. Ако имате нужда от помощ, започнете, можете да изтеглите нашия бюджетен работен лист или да използвате бюджетния инструмент на USAA безплатно.
 2. Да се ​​избегне Добавяйки към дълга си, като разгледате кредитните си карти. Сега е моментът да допринесете за вашия спешен фонд – спестовна сметка, която е лесна за достъп. Вашата цел е да спестите поне 1000 долара. Можете да разберете защо наличието на спешен фонд е висок приоритет в нашата статия, трябва ли да спестя или изплатя дълг?
 3. Атака Вашият дълг, започвайки или с този с най -висок лихвен процент, или с този с най -малък баланс. Научете коя стратегия е подходяща за вас в нашата статия, как да се измъкнете от дълга. „Вместо да имате отрицателен отпечатък върху кредитната си история за късно или неплатено плащане, поне плащайте минималните плащания всеки месец за всичките си дългове. Когато можете, използвайте една от стратегиите за изплащане на дълга, за да премахнете дълга си, като добавяте допълнителни пари към плащанията си с дълга всеки месец “, казва Ван Клив.

Не забравяйте, че историята, който вашият кредитен отчет разказва, е по -важна от самия кредитен рейтинг. Ако сте отказани за кредит заради кредитния си отчет, съсредоточете се върху информацията, която съдържа. Стига да се ангажирате да извършвате навременни плащания, поддържането на балансите на кредитната ви карта ниско и установяването на нов кредит, когато е необходимо, миналите ви грешки няма да ви преследват завинаги.

Ръце, използващи калкулатор и лаптоп за управление на финансите

Установете кредит през икономически трудни времена

По някакъв начин пандемията Covid-19 направи по-трудно да бъде одобрена за кредит. Кредиторите се опитват да ограничат рисковете, като затягат стандартите си за подписване.

„Това, което може да е достатъчно добро, за да бъде одобрено преди, може да бъде отказано сега“, казва Ван Клив. „Изведнъж някой, който отдавна е кредитоспособно, може да изпита да бъде отказан, което може да бъде изключително разочароващо.”

Неговият съвет: „Съсредоточете се върху това, което можете да контролирате – минимизиране на дълга си, плащането навреме, строителните спестявания и управлението на разходите си.”

Добрата новина е, че има помощ, която да ви помогне при преглеждането на вашата кредитна ситуация и да предоставите кредитни съвети. Помислете да говорите с нестопански кредитен съветник в Националната фондация за кредитни консултации. Вижте бележка 1

Центърът за съвети на USAA предоставя общи съвети, инструменти и ресурси, за да ръководи вашето пътуване. Съдържанието може да споменава продукти, функции или услуги, които USAA Федерална спестовна банка и/или USAA спестовна банка не предлагат. Съдържащата се информация се предоставя само за информационни цели и не е предназначена да представлява одобрение, изразена или подразбираща се от USAA или от всякакви филиали. Цялата предоставена информация подлежи на промяна без предизвестие.

Ето вашето ръководство за управление на дълга

Научете повече за нашите три подхода на A за изплащане на дълга