Ко-звездата на американската история на ужасите на Бен Улф Наоми Гросман дава актуализация на здравето след инцидент: Просто се надяваме на най-доброто

Гросман каза на публиката, че макар да няма микроцефалия, тя успя да подражава на разстройството, след като изучава филма „Изроди“ от Тод Браунинг. По -късно тя потвърди, че също се е срещала с хора с микроцефалия, преди да поеме ролята.

Въпроси и отговори с Naomi (“Pepper”) Grossman на American Horror Story

Ако Емис беше награден на актьори за игра на най -причудливите герои по телевизията, тогава Наоми Гросман със сигурност ще трябва да изчисти пространство на мантията. Пробивната роля на Pepper, деформираното, почти безсловно джудже в американската история на ужасите на FX: Freakshow не само се превърна в сензация на поп културата („Pepper for President“, Pepper Halloween костюми), но е отличен пример за характера, действащ в най -добрите си най -добрите костюми. Има причина Pepper да е първият и единствен герой във всички серии на американските истории на ужасите, който се е повторил (гледан първоначално в втори сезон: убежище). И с всички протези и грим, мнозина нямат представа как изглежда действителното лице на Гросман, но това не е спряло актрисата да се катапултира до №1 в IMDB.com за няколко седмици подред. Да, точно така – номер едно.

2014-11-17-th.jpg

И така, кой е този Наоми Гросман – и какво мисли за пипер? Говорих с актрисата, докато тя все още снимаше американската история на ужасите: Freakshow в Луизиана, за да разбере.

Xaque Gruber: Работата на героите, която вършите, се чувства вкоренена в блясъка на Карол Бърнет, Люсил Бал, Лили Томлин, Гилда Раднър и Имоген Кока.

Наоми Гросман: Благослови те, че каза това! Буквално току -що сте кръстили любимите ми пет жени на света. Не мисля, че евентуално бихте могли да ми кажете нещо по -хубаво за мен! Израснах с всеки един от тях, залепен във вътрешността на шкафчето ми. Докато останалите момичета дразнеха бретон а ла Деби Гибсън, аз практикувах Карол Карзан Виш. Това съм само аз.

XG: Израснахте ли изобщо фен на ужасите?

NG: Не само по себе си. Израснах в много културно, интелектуално домакинство. Родителите ми бяха изключително страстни за изкуството, музиката, театъра. Така че това беше моят свят.

2014-11-17-Naomigrossman_aspepper_ahs.jpg

Пипер на американската история на ужасите (С любезното съдействие на FX)

XG: Freakshow беше любимият ми сезон на американската история на ужасите досега.

NG: Моят също. Но тогава съм твърде близо, за да го преценя. Моята перспектива се основава не само на това, което виждам по телевизията всяка сряда, но и цялостното изживяване. Гледането и живота му е напълно различно.

XG: Всъщност се настройвате всяка сряда?

NG: Разбира се! Искам да се уверя, че не съм на пода на режещата стая!

XG: Предполагам предполагам, че актьорите не е задължително да се настройват в собствените си предавания, откакто прочетох, че Маги Смит никога не е виждал абатството на Даунтън.

NG: Това е лудо- как можете да дадете от себе си, тогава не е любопитно да видите как се оказва всичко? Искам да кажа, че знам скелета от четенето на сценария, но искам да го видя с магията на редактирането и музиката, пълна със своята славна, стилизирана камера. Снимаме толкова много кадри- те биха могли да отрежат това шоу милион различни начини- така че е интересно да видим какво прави окончателното редактиране. Обикновено се събирам с изродите и го наблюдаваме някъде заедно, което трябва да бъде забавно и за феновете: Гледайки ни, гледайте себе си. XG: Станахте изключително добре известен с Pepper, който е напълно за разлика от вас физически. И така, след американската история на ужасите, лицето ви все още ще бъде ново лице за хората- защото сте Наоми Гросман, жена на хиляда хамелеонични лица.

NG: Което е, което винаги съм искал да бъда! Отново се връщам в Лили и Карол. За мен наистина страхотен актьор е този, който е в състояние да се превърне.

XG: И вероятно има много хора, които смятат, че Pepper наистина е актриса, която изглежда така. NG: А, и какъв страхотен комплимент е това! Смешно е, когато хората ме питат: „Не се ли страхуваш да не си пишеш?„Чудя се, защо някой би мислил за мен като за странен, страховит, подобен на джудже герой? Аз съм нищо подобно. Да не говорим, че това би довело до много тъжна кариера, виждайки, че Pepper е първият от нейния вид, който сме виждали на екрана от 30 -те години на миналия век. Определено не мога да отида още 80 години без следващ концерт!

Ко-звездата на американската история на ужасите на Бен Вулф Наоми Гросман дава актуализация на здравето след инцидент: „Просто се надяваме на най-доброто“

Бен Вулф, Наоми Гросман

Алберт l. Ortegadavid Livingston/Getty Images

Резюме:

 1. Наоми Гросман, известна с ролята си на Pepper on American Horror Story, обсъжда опита си да играе такъв уникален герой.
 2. Гросман израства идолизиращи актриси като Карол Бърнет, Люсил Бал, Лили Томлин, Гилда Раднер и Имоген Кока.
 3. Тя не израства като фен на ужасите, но идва от културно и интелектуално домакинство със страст към изкуството, музиката и театъра.
 4. Въпреки че не гледа собственото си шоу всяка сряда, Гросман е любопитен да види как се оказва окончателната редактирана версия.
 5. Гросман вярва, че страхотен актьор е този, който може да се трансформира и да не разчита единствено на техния външен вид или личност.
 6. Често се пита дали се страхува да не бъде типична като странен, страховит характер, но е нетърпелив за нови възможности в кариерата си.
 7. Гросман споделя мислите си за успеха на американската история на ужасите: Freakshow и уникалното изживяване на играта на Pepper.
 8. Тя изразява благодарност за феновете и признанието, което е получила за своето изобразяване на пипер.
 9. Гросман също дразни актуализацията на здравето, след като нейната ко-звезда Бен Вулф, заявявайки, че те се надяват на най-доброто.

Въпроси:

 1. В: Кои са любимите актриси на Наоми Гросман?
 2. О: Карол Бърнет, Люсил Бал, Лили Томлин, Гилда Раднър и Имоген Кока.

 3. В: Наоми Гросман израства ли като фен на ужасите?
 4. О: Не, тя израства в културно и интелектуално домакинство със страст към изкуството, музиката и театъра.

 5. Въпрос: Наоми Гросман гледа ли американска история на ужасите: Freakshow всяка седмица?
 6. О: Да, тя не иска да пропусне да види дали сцените й са направили окончателната редакция.

 7. В: Какво мисли Наоми Гросман за това, че е типичен като пипер?
 8. О: Гросман намира за забавно, когато хората питат дали се страхува да не бъде типична, защото не вижда себе си като странна или страховита като характера си.

 9. Въпрос: Какво оценява Наоми Гросман за успеха на американската история на ужасите: Freakshow?
 10. О: Тя се радва на цялостното изживяване на живота и гледането на шоуто, а не само на окончателната редактирана версия.

 11. Въпрос: Как се чувства Наоми Гросман към своето изобразяване на пипер?
 12. О: Тя се гордее с портрета си на Pepper и се чувства благодарна за признанието и подкрепата на феновете.

 13. В: На какво се надява Наоми Гросман в кариерата си след американската история на ужасите?
 14. О: Тя е нетърпелива за нови възможности и не може да отиде още 80 години без следваща концерт.

 15. Въпрос: Какъв е отговорът на Наоми Гросман на нейната ко-звезда Бен Вулф за здравето на здравето?
 16. О: Гросман заявява, че се надяват на най -доброто.

Ко-звездата на Ben Woolf S American Horror Story Naomi Grossman дава актуализация на здравето след инцидент: Просто се надяваме на най-доброто

G Росман каза на публиката, че въпреки че тя не’няма микроцефалия, тя успя да подражава на разстройството, след като изучава филма “Изроди” от Тод Браунинг. По -късно тя потвърди, че също се е срещала с хора с микроцефалия, преди да поеме ролята.

Въпроси и отговори с Naomi (“Pepper”) Grossman на American Horror Story

Ако Емис беше награден на актьори за игра на най -причудливите герои по телевизията, тогава Наоми Гросман със сигурност ще трябва да изчисти пространство на мантията.

Xaque Gruber, сътрудник

18 ноември 2014 г., 12:41 EST | Актуализирано 6 декември 2017 г

Тази публикация е публикувана на вече затворената платформа за сътрудник на HuffPost. Сътрудниците контролират собствената си работа и са публикувани свободно на нашия сайт. Ако трябва да маркирате този запис като злоупотреба, изпратете ни имейл.

Ако Емис беше награден на актьори за игра на най -причудливите герои по телевизията, тогава Наоми Гросман със сигурност ще трябва да изчисти пространство на мантията. Пробивната роля на Pepper, деформираното, почти безсловно джудже на FX Американска история на ужасите: Freakshow Не само се е превърнало в сензация на поп културата (знаци „Пепър за президент“, костюми на пипер Хелоуин), но е отличен пример за характера, действащ в най -добрия си вид. Има причина пипер да е първият и единствен герой във всички Американска хорър история сериал, който ще се повтори (гледа се първоначално в втори сезон: Убежище). И с всички протези и грим, мнозина нямат представа как изглежда действителното лице на Гросман, но това не е спряло актрисата да се катапултира до №1 в IMDB.com за няколко седмици подред. Да, точно така – номер едно.

2014-11-17-th.jpg

Naomi Grossman и Pepper (С любезното съдействие на FX)

И така, кой е този Наоми Гросман – и какво мисли за пипер? Говорих с актрисата, докато тя все още снимаше Американска история на ужасите: Freakshow в Луизиана, за да разбера.

Реклама

Xaque Gruber: Работата на героите, която вършите, се чувства вкоренена в блясъка на Карол Бърнет, Люсил Бал, Лили Томлин, Гилда Раднър и Имоген Кока.

Наоми Гросман: Благослови те, че каза това! Буквално току -що сте кръстили любимите ми пет жени на света. Не мисля, че евентуално бихте могли да ми кажете нещо по -хубаво за мен! Израснах с всеки един от тях, залепен във вътрешността на шкафчето ми. Докато останалите момичета дразнеха бретон а ла Деби Гибсън, аз практикувах Карол Карзан Виш. Това съм само аз.

XG: Израснахте ли изобщо фен на ужасите?

NG: Не само по себе си. Израснах в много културно, интелектуално домакинство. Родителите ми бяха изключително страстни за изкуството, музиката, театъра. Така че това беше моят свят.

2014-11-17-Naomigrossman_aspepper_ahs.jpg

Американската история на ужасите Pepper (С любезното съдействие на FX)

XG: Freakshow беше любимият ми сезон на Американска хорър история до тук.

NG: Моят също. Но тогава съм твърде близо, за да го преценя. Моята перспектива се основава не само на това, което виждам по телевизията всяка сряда, но и цялостното изживяване. Гледането и живота му е напълно различно.

Реклама

XG: Всъщност се настройвате всяка сряда?

NG: Разбира се! Искам да се уверя, че не съм на пода на режещата стая!

XG: Предполагам, че предполагам, че актьорите не е задължително да се настройват в собствените си предавания, откакто прочетох, че Маги Смит никога не е виждал Абатство Даунтън.

NG: Това е лудо- как можете да дадете от себе си, тогава не е любопитно да видите как се оказва всичко? Искам да кажа, че знам скелета от четенето на сценария, но искам да го видя с магията на редактирането и музиката, пълна със своята славна, стилизирана камера. Снимаме толкова много кадри- те биха могли да отрежат това шоу милион различни начини- така че е интересно да видим какво прави окончателното редактиране. Обикновено се събирам с изродите и го наблюдаваме някъде заедно, което трябва да бъде забавно и за феновете: Гледайки ни, гледайте себе си. XG: Станахте изключително добре известен с Pepper, който е напълно за разлика от вас физически. Така че след Американска хорър история, Лицето ви все още ще бъде ново лице за хората- защото сте Наоми Гросман, жена на хиляда хамелеонични лица.

NG: Което е, което винаги съм искал да бъда! Отново се връщам в Лили и Карол. За мен наистина страхотен актьор е този, който е в състояние да се превърне.

XG: И вероятно има много хора, които смятат, че Pepper наистина е актриса, която изглежда така. NG: А, и какво страхотно допълнение е това! Смешно е, когато хората ме питат: „Не се ли страхуваш да не си пишеш?„Чудя се, защо някой би мислил за мен като за странен, страховит, подобен на джудже герой? Аз съм нищо подобно. Да не говорим, че това би довело до много тъжна кариера, виждайки, че Pepper е първият от нейния вид, който сме виждали на екрана от 30 -те години на миналия век. Определено не мога да отида още 80 години без следващ концерт!

Бен Вулф Американска хорър история Ко-звездата Наоми Гросман дава актуализация на здравето след инцидент: „„ Просто се надяваме на най-доброто “”

Бен Вулф, Наоми Гросман

Алберт l. Ortegadavid Livingston/Getty Images

Бен Вулф‘с Американска история на ужасите: изрод шоу Ко-звезда и BFF в реалния живот Наоми Гросман дава актуализация на здравето си само два дни след като беше ударен в главата от огледало за кола и хоспитализиран.

“Ужасно е да чуете новината на вашия приятел [при инцидент]”, заяви Гросман, който играе Pepper on the Hit Series, пред E! Новини изключително по -рано днес на златото отговаря на златното събитие в L.A. „Ние сме много близки.”

Гросман добави: „Всички сме в контакт и от това, което разбирам Кати Бейтс туитва, че е извън операцията и сега е в стабилно, но все още критично състояние. Така че просто се надяваме на най -доброто. Чакам като всеки момент, в който ще ми кажат, че мога да посетя и ще бъда там.”

В четвъртък вечер Вулф, който е висок 4 фута, 4 инча и изигра героя Meep Изрод шоу, беше ударен в главата от огледало за кола, докато той се държеше на холивудски бул., LAPD потвърди пред E! Новини вчера. Вулф е транспортиран до близката болница, където остава в критично състояние.

Шофьорът на колата, участващ в инцидента, не е бил отметен. “Не е извършено престъпление”, каза LAPD пред E! Новини. „Шофьорът остана на местопроизшествието.”

Е Наоми Гросман Пинхед Реално?

G Росман каза на публиката, че въпреки че тя не’няма микроцефалия, тя успя да подражава на разстройството, след като изучава филма “Изроди” от Тод Браунинг. По -късно тя потвърди, че също се е срещала с хора с микроцефалия, преди да поеме ролята.

Какво не е наред с Pepper от американската история на ужасите?

Pepper, едно от шоуто’Най -обичаните герои са засегнати от микроцефалията на болестта – супер рядка генетична аномалия, която води до това, че бебето се е родило с необичайно малка глава. Състоянието причинява широк спектър от възможни проблеми през целия живот, включително проблеми с развитието, припадъци и т.н.

Кой е пипер от американската история на ужасите въз основа на?

Schlitze surtees
Pepper, както се играе от Naomi Grossman for Freak Show, беше базиран на Schlitze Surtees, истински карнавален изпълнител. Смята се, че Шлице е човек на име Саймън Мец, роден през 1901 г. в Бронкс, Ню Йорк.

Какво увреждане има пипер?

Микроцефалия
И може би един от най -запомнящите се разкази на шоуто, започнало през 2011 г., е историята на Pepper. Сега полюбеният герой, който страда от невроразвитие на микроцефалия, се играе от изключително талантливата актриса Наоми Гросман.

Са истинските пинове на изродното шоу?

Един от многото герои от изрод, който е бил вдъхновен от истински човек, Пепър (и съпругът й, Солен), е вдъхновен от Schlitze Surtees. Известен като Schlitzie the Pinhead, той е бил изпълнител на странично шоу в началото на 1900 г. с микроцефалия, невроразвитие, което причинява необичайно малък мозък и череп.

Е пипер в убежище и изрод?

Pepper беше представен за първи път в убежище и се върна в шоуто на Freak. Въпреки че е починала в убежище, Freak Show е предистория. Беше потвърдено категорично в епизода на четвърти сезон “Сираци” Този пипер е един и същи герой от двата сезона.

Кой е Pinhead в американската история на ужасите?

Наоми Гросман
Наоми Гросман (роден на 6 февруари 1975 г.) е американска актриса, писател и продуцент, най -известен с ролята си на Pepper във втория и четвъртия сезон на телевизионния сериал на ужасите на FX American Horror Story …Телевизия.

Година 2012–2013
Заглавие Американска история на ужасите: убежище
Роля Пипер
Бележки Поддържаща роля; 7 епизода

Какво не беше наред със сестрата на Peppers’s бебе?

В убежище научаваме, че Pepper е в Briarcliff за убийството на сестра си’S физически деформирано бебе. Пипер’S зет убива собственото си бебе, като отрязва ушите си, след което го удави, рамкира беден пипер.

Кой играе пипер в американската история на ужасите?

Кой играе пипер в американската история на ужасите?

Наоми Гросман има ли болест

14 август 2015 г

Онлайн оригинали

Профил на член: Наоми Гросман

Наоми Гросман намери слава и фенове, които играят пипер на две вноски на FX’с Американска история на ужасите, убежище и Изрод шоу.

Libby Slate

“Обичам наистина големи герои,” Казва актрисата Наоми Гросман.

Ролята й като Pepper в два сезона от серията Anthology FX Американска хорър историяУбежище през 2012-13 г. и преквалията му 2014-15 Изрод шоу – Със сигурност е най -големият й герой до момента, няма значение, че самата актриса е умалителна пет фута висока.

Нейното изобразяване на жена, родена с неврологичното състояние микроцефалия – доказано от необичайно малка глава и ограничен умствен капацитет (докато извънземните, които я отвлекли, я дари с интелигентност, тоест) – остави незаличимо впечатление на екрана и на феновете; Тя беше номер пет в IMDB.com’S Списък на най -добрите десет звезди за пробив на 2014 г., определен от броя на търсенията за нейното проведено на уебсайта за развлечения.

С обръсната глава с изключение на топкот, извънгабаритни уши, изтичащи зъби и други физически аномалии, пипер е игрив и наивен, но вероятно не е толкова невинен, колкото се появява. Първият Ах Характер, който трябва.

Роден в Денвър, Гросман се обучава в театър в Северозападния университет.

Тя създава и изпълнява в две самостоятелни шоута в Лос Анджелис и на други места, Момиче в аржентинския пейзаж – Тя беше студент по обмен в Аржентина – и Карнавални знания: любов, похот и други човешки странности; Последният изигра фестивалната ресни в Единбург (Шотландия) и след това се проведе в Лондон’S West End.

Тя също беше член на Los Angeles Improv Troupe The Groundlings Sunday Company. Наскоро тя е заснела по подходящ начин, черта на ужасите, Стола, и ще се появи във филма Зомби на име Тед.

Въпрос: Трябваше да действате чрез слоеве на грим, както и протези. Какъв беше процесът на грим като всеки ден?

О: Отне село! Имаше повече хора в това – някой прилагаше всяка коса на веждите. Те’D боя. Дясното ми око и устата ми бяха мои. Имах протезен нос, чело, уши, ръце – те бяха ръкавици – и зъби. Отне часове.

Имаше малки неща, които ти’D трябва да се сетите – издухайте носа си, преди фалшивият нос да продължи. Ако трябваше да изпратите текст, не можете’Не го правете с тези ръце, така че докато все още сте имали пръсти, сте били по телефона.

Хората казаха, “Трябваше да действате чрез целия този грим,” и то’S Вярно. Но наистина,’е въпрос на действие честно и реагира честно. Гримът прави много сам по себе си, но аз трябва да дам живота на характера. I’m позволи да оставя знамето на моя изрод.

Въпрос: Трудно ли беше да има обръсната глава?

О: Аз съм актриса. Актрисите искат да бъдат хубави, но целият смисъл е да бъдеш герой, като отвежда публиката на пътешествие. Разбира се, аз бях игра за това.

Аз бях някак забравил как се появих. В Убежище, първият ми път като пипер беше толкова интересно как хората ще се държат около мен.

I’m напълно функциониращ възрастен, свикнал да се третира като възрастен. За да бъда на снимачната площадка, да накарам членовете на екипажа да ми махат, да ми правят лица, да се кикотят – това беше специално. I’D Забравих, че изглеждах така и те много ми напомниха.

В: Какво беше вашето прослушване?

О: Не го направих’дори не знам каква е ролята, докато не бях на стола за грим! Прослушването се състоеше в четене на монолог на Констанс’S [Джесика Ланге’s герой от първия сезон].

Те също ми дадоха топка и ме помолиха да играя с тях. Искаха да видят дали мога да направя импровизация. [Пипер’първия ред в първата й поява е “Играй с мен!”]

Въпрос: Как вашият опит за комедия ви помогна да играете тази роля?

О: Връща се, защо аз? Кастингът на импровизирания актьор беше доста гениален. Много пипер беше импровизиран. Не’нямам много редове – разчитахме на моята физичност да изобрази моя характер.

I’M преди беше на сцената, питайки, “Мога ли да получа предложение?” от публиката. Импровизирах.

В: Преди Ах, сте създали и участвали в комични къси панталони, които са показани на различни фестивали на къси панталони. И направихте две самостоятелни предавания.

О: Моите видеоклипове и самостоятелни предавания се родиха от разочарованието ми, че не съм участвал. Дойдох в Лос Анджелис с моята театрална степен и си помислих, че това ме постави на опашка за моя собствен ситком. Бях разочарован, че не бях’t актьорско майсторство.

Така че, ако аз’Не съм хвърлен по традиционния начин, аз’Ще се хвърля. Първото ми самостоятелно шоу получи L.A. Седмично Номинация за награда за театър и страхотни отзиви. Моят огън за тази професия беше възпламенен.

След това продължих към основите, където аз’D Напишете скици всяка неделя. След като си тръгнах, имах всички тези скици, които бяха направени веднъж или два пъти. Така че грабнах приятел с камера. Снимах и редактирах късометражни филми и ги взех в YouTube.

Въпрос: Вие бяхте представени тази година за разглеждане на Еми. Какво беше това?

О: Това беше истинска крива на обучение, да може да се срещне с членове на телевизионната академия на нощ на събитията за разглеждане, гледане на много телевизия.

Очевидно имах допълнителното натиск през този сезон на Еми, но аз’m социална личност. I’Да, лошото гледам телевизия сами, така че да бъда член на академията е чудесно извинение да гледам DVD -та, които трябваше да гледам така или иначе!

В: Какво научихте от Pepper?

О: Има сила за нейното състрадание и чувствителност. Тя’s този малък характер, който би могъл. Тя се бори – навсякъде, където отиде, тя’s се срещна с раздори – но тя все още иска да играете с нея.

Нейната невинност и способност да обича са възхитителни. Мисля, че всички можем да се поучим от нея. Научих се от тези изроди.

Толкова се обгръщаме в собствените си ежедневни драми. Имам крака и ръце, които са напълно оформени. Тези изроди дон’t, и това не’не ги спрете. Мисля, че ограниченията са в съзнанието ни.

В крайна сметка това’От вас от вас да решите дали да се ограничите или не.