Прави ли Wetransfer Files? Знайте истината

Wetransfer е друг мощен инструмент за вашия прехвърляне на файлове. Това ви позволява да прехвърляте файлове толкова големи, колкото 2GB. WeTransfer също ви позволява да изпращате Terse съобщение заедно с видеото, а приемникът може да изтегли вашето видео, като кликнете върху връзката, която сте изпратили.

Намали ли е качеството на разрушаването на Wetransfer

WeTransfer не компресира файлове, което означава, че файловете, които изпращате, ще бъде със същия размер като оригиналните файлове. Тъй като знаят, че компресиращите файлове могат да намалят качеството на файла, те не го правят.

Това може да бъде полезно, ако трябва да изпращате големи файлове, но това също може да означава, че файловете, които изпращате, ще отнеме повече време за прехвърляне.

Моят експеримент – вижте резултата

Нека изпратим изображение в оригиналната си версия и след като го изпратим на един от другите ми акаунти в Gmail, можем да видим резултата от това дали Wetransfer компресира файл или не. Това ще бъде интересен експеримент.

Стъпка №1: Изпратих една от снимките си от моя един Gmail в друга чрез Wetransfer. Оригиналната снимка изглежда така:

Саджидур-Рахман-Бапи

Стъпка №2: След като получих снимката, го изтеглих на моя компютър и го отворих, окончателната версия изглежда така:

Саджидур-Рахман-Бапи

Както можете да видите, няма разлика между оригиналната версия и следващата версия. Така че е лесно разбираемо, че WeTransfer не компресира файлове, докато се прехвърля.

Забележка: Преди да прехвърлите изображението, общият размер на изображението е 83.8 kb и след получаване на файла чрез WeTransfer, размерът на изображението е същият като преди!

Какво е компресиран файл?

Компресиран файл е един вид тип файл, който е намален в размерите. Намаленият размер на файла се осъществява чрез изваждане на излишни или ненужни данни, като Whitespace или неизползван код.

Компресираните файлове заемат по -малко място за съхранение от по -големите им колеги, което ги прави идеални за прехвърляне на големи файлове по интернет или за съхранение на твърд диск.

Предимства на компресирани файлове

 • Компресираните файлове са с по -малки размери, така че те заемат по -малко място за съхранение и са по -бързи за изтегляне.
 • Компресираните файлове могат да бъдат защитени с парола, така че те могат безопасно да се споделят с други.
 • Те могат да бъдат криптирани, така че те могат безопасно да бъдат прехвърлени с вашите получатели.
 • Компресираните файлове могат да бъдат отворени с повечето помощни програми с ZIP файлове.

Wetransfer zip файл не се отваря

Ако вашият ZIP файл на Wetransfer не се отваря, има няколко възможни решения:

 • Опитайте да отворите файла с различен отвор за ZIP файл.
 • Ако файлът е повреден, опитайте да изтеглите файла отново.
 • Свържете се с поддръжката на WeTransfer за помощ.
 • За потребителите на Windows се уверете,.
 • За потребителите на Mac използването на Unarchiver ще бъде добро.

Как да отворя Zip файл с Wetransfer?

Процесът за отваряне.

Въпреки това, като цяло, трябва да можете да отворите ZIP файл на WeTransfer, като първо го изключите, като използвате програма за компресия на файлове като Winrar или 7-ZIP, и след това отваряне на извлечения файл или папка в предпочитания от вас зрител на файлове.

Как да отворя Wetransfer файл в Windows?

Няма приложение за Wetransfer за Windows, така че единственият начин да отворите файл на WeTransfer е да го изтеглите и след това да го отворите с подходящото приложение за

Въпроси:

 1. Прави ли Wetransfer Files?
  Не, Wetransfer не компресира файлове. Те прехвърлят файловете в първоначалния си размер без компресия, за да поддържат качеството на файла.
 2. Защо не е компрес на компресиране на файлове?
  WeTransfer не компресира файлове, защото компресиращите файлове могат да намалят качеството си. Чрез прехвърляне на файлове без компресия, Wetransfer гарантира, че файловете запазват първоначалното си качество.
 3. Какво е компресиран файл?
  Компресиран файл е файл, който е намален по размер чрез премахване на излишни или ненужни данни, като Whitespace или неизползван код. Сгъстените файлове заемат по -малко място за съхранение.
 4. Какви са предимствата на компресираните файлове?
  Предимствата на компресираните файлове включват по -малки размери на файловете (които заемат по -малко място за съхранение и са по -бързи за изтегляне), защита на паролата, криптиране за сигурни трансфери и съвместимост с повечето помощни програми с ZIP файлове.
 5. Какво трябва да направя, ако моят Wetransfer ZIP файл не се отваря?
  Ако вашият ZIP файл на Wetransfer не се отваря, можете да опитате следните решения: Опитайте да отворите файла с различен отвор за Zip файл, изтеглете отново файла, ако е повреден, свържете се с поддръжката на WeTransfer за помощ, използвайте 7-ZIP за Windows или Unarchiver за Mac.
 6. Как да отворя Zip файл с Wetransfer?
  За да отворите Wetransfer ZIP файл, трябва първо да го компресирате с помощта на програма за компресия на файлове като Winrar или 7-ZIP. След некомпресиране можете да отворите извлечения файл или папка в предпочитания от вас зрител на файлове.
 7. Има ли приложение за WeTransfer за Windows?
  Не, няма приложение за wetransfer специално за Windows. За да отворите Wetransfer файл в Windows, трябва да го изтеглите и след това да го отворите със съответното приложение за типа на файла.
 8. Размерът на файла се променя, когато го прехвърля чрез Wetransfer?
  Не, размерът на файла остава същият, когато го прехвърля чрез Wetransfer. Няма компресия или преоразмеряване, приложени към файла.
 9. Мога ли да прехвърля големи файлове чрез Wetransfer?
  Да, можете да прехвърлите големи файлове до 2 GB чрез Wetransfer. Това е надеждна платформа за изпращане на файлове със значителен размер.
 10. Мога ли да изпратя съобщение заедно с файловете чрез Wetransfer?
  Да, WeTransfer ви позволява да изпращате Terse съобщение заедно с файловете, които прехвърляте. Тази функция ви позволява да предоставяте допълнителна информация или инструкции на получателя.
 11. Е WeTransfer безплатна услуга за използване?
  Да, Wetransfer предлага безплатна услуга, която ви позволява да прехвърляте файлове до 2 GB с размер. Те също имат първокласни планове с допълнителни функции за тези, които се нуждаят от повече съхранение и усъвършенствани функции.
 12. Дали wetransfer прехвърля файлове сигурно?
  Да, Wetransfer осигурява защитен прехвърляне на файлове. Всички трансфери са криптирани, а връзките за изтегляне са достъпни само за получателя. От съществено значение е да бъдете предпазливи при споделяне на чувствителна или поверителна информация.
 13. Има ли Wetransfer ограничения от типа на файла?
  WeTransfer поддържа широк спектър от типове файлове, включително документи, изображения, видеоклипове, аудио файлове и други. Някои типове файлове обаче могат да имат ограничения за размера или проблеми със съвместимостта, така че винаги е добра идея да проверите преди изпращане.
 14. Мога ли да проследя напредъка на моя прехвърляне на файлове на Wetransfer?
  WeTransfer не предоставя проследяване в реално време на файлови трансфери. След като качите и изпратите файловете, ще получите имейл за потвърждение, но няма да можете да проследявате напредъка или да знаете кога получателят е изтеглил файловете.
 15. Какво се случва, ако получателят не изтегли файловете от Wetransfer?
  Ако получателят не изтегли файловете в определеното време, Wetransfer автоматично ще изтрие файловете от техните сървъри. Важно е да информирате получателя за прехвърлянето и да се уверите, че те имат необходимите инструкции за навременни файлове за изтегляне на файловете.

Прави ли Wetransfer Files? Знайте истината

Wetransfer е друг мощен инструмент за вашия прехвърляне на файлове. Това ви позволява да прехвърляте файлове толкова големи, колкото 2GB. WeTransfer също ви позволява да изпращате Terse съобщение заедно с видеото, а приемникът може да изтегли вашето видео, като кликнете върху връзката, която сте изпратили.

Намали ли е качеството на разрушаването на Wetransfer

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Прави ли Wetransfer Files? Знайте истината

Вие’Използването на WeTransfer ежедневно или просто искате да го използвате и затова вие’силно заинтересовани да знаят, че това прави компресиращи файлове на Compress. Точно?

I’Не съм редовен потребител на WeTransfer, но имам добра представа за платформата, тъй като често пиша статии по тази тема!

Така че, ако искате да знаете отговора, тази публикация може да ви помогне, тъй като аз споделих изчерпателна статия само по тази тема, за да помогна на хората да знаят истината за процеса на прехвърляне на файлове на Wetransfer.

Прави ли Wetransfer Files?

WeTransfer не компресира файлове, което означава, че файловете, които изпращате, ще бъде със същия размер като оригиналните файлове. Тъй като знаят, че компресиращите файлове могат да намалят качеството на файла, те не са’не го направи.

Това може да бъде полезно, ако трябва да изпращате големи файлове, но това също може да означава, че файловете, които изпращате, ще отнеме повече време за прехвърляне.

Моят експеримент – вижте резултата

Позволявам’s Изпратете изображение в оригиналната си версия и след като го изпратим на един от другите ми акаунти в Gmail, можем да видим резултата от това дали Wetransfer компресира файл или не. Това ще бъде интересен експеримент.

Стъпка №1: Изпратих една от снимките си от моя един Gmail в друга чрез Wetransfer. Оригиналната снимка изглежда така:

Саджидур-Рахман-Бапи

Стъпка №2: След като получих снимката, го изтеглих на моя компютър и го отворих, окончателната версия изглежда така:

Саджидур-Рахман-Бапи

Както можете да видите, няма разлика между оригиналната версия и следващата версия. Така че е лесно разбираемо, че Wetransfer не’t компресира файлове, докато прехвърляте.

Забележка: Преди да прехвърлите изображението, общият размер на изображението е 83.8 kb и след получаване на файла чрез WeTransfer, размерът на изображението е същият като преди!

Какво е компресиран файл?

Компресиран файл е един вид тип файл, който е намален в размерите. Намаленият размер на файла се осъществява чрез изваждане на излишни или ненужни данни, като Whitespace или неизползван код.

Компресираните файлове заемат по -малко място за съхранение от по -големите им колеги, което ги прави идеални за прехвърляне на големи файлове по интернет или за съхранение на твърд диск.

Предимства на компресирани файлове

 • Компресираните файлове са с по -малки размери, така че те заемат по -малко място за съхранение и са по -бързи за изтегляне.
 • Компресираните файлове могат да бъдат защитени с парола, така че те могат безопасно да се споделят с други.
 • Те могат да бъдат криптирани, така че те могат безопасно да бъдат прехвърлени с вашите получатели.
 • Компресираните файлове могат да бъдат отворени с повечето помощни програми с ZIP файлове.

Wetransfer zip файл не се отваря

Ако вашият ZIP файл на Wetransfer не се отваря, има няколко възможни решения:

 • Опитайте да отворите файла с различен отвор за ZIP файл.
 • Ако файлът е повреден, опитайте да изтеглите файла отново.
 • Свържете се с поддръжката на WeTransfer за помощ.
 • За потребителите на Windows се уверете, че сте’Използване на 7-ZIP, тъй като това приложение работи добре за отваряне.
 • За потребителите на Mac използването на Unarchiver ще бъде добро.

Как да отворя Zip файл с Wetransfer?

Процесът за отваряне.

Въпреки това, като цяло, трябва да можете да отворите ZIP файл на WeTransfer, като първо го изключите, като използвате програма за компресия на файлове като Winrar или 7-ZIP, и след това отваряне на извлечения файл или папка в предпочитания от вас зрител на файлове.

Как да отворя Wetransfer файл в Windows?

Няма приложение за Wetransfer за Windows, така че единственият начин за отваряне.

 • 5 -те проблема за отстъпки се решават
 • WeTransfer безплатно изтегляне за Mac

Окончателни изгледи

Докато WeTransfer прави компресирани файлове, за да запази честотната лента и съхранението, той не е толкова ефективен, колкото другите инструменти за компресия на файлове.

Така че в края на статията на Wetransfer Compress файлове, ясно е, че открояването’S алгоритъмът за компресия не е толкова сложен, колкото другите инструменти за компресия на файлове, така че не компресира файлове толкова, колкото другите инструменти.

Саджидур Рахман

Това е Саджидур Рахман, обичам да пиша техническо съдържание, за да разширя знанията ми и в същото време да помогна на хората да решат проблемите си. Горд, че съм технически писател и разработчик на WordPress!

Как да изпращате видеоклипове, без да губите качество

Заснемане на видео с телефон

Видеоклиповете са станали част и парцел от нашия съвременен свят. Едва ли има някой на този свят, който не е в висококачествени видеоклипове, нито за забавление, бизнес или образование.

За съжаление, повечето приложения в социалните медии харесват Messenger и WhatsApp Не можете да изпращате вашите висококачествени видеоклипове в едно парче. За успешно изпращане на видеоклипове в тези приложения, Видео компресия От висококачествено до нискокачествено възникване. Това е важен проблем за хората, студентите и собствениците на бизнес, защото тези видеоклипове не отговарят на желаното качество.

За щастие, ние отделихме време да изследваме тези решения за вас. В края на това ръководство ще изпратите вашите висококачествени видеоклипове в един бит, без да се притеснявате за качествена загуба.

Има традиционни начини да изпратите вашите видеоклипове незабавно, колкото и да са големите им размери на файловете, без да компрометирате качеството на вашето видео. Тези начини включват a Свързване на системата към системата Използване на LAN кабел. Друг начин е да изпращате видеоклипове от вашата система до вашите телефони с помощта на кабел, SD карта или Wi-Fi връзка.

Едно ограничение на този метод е, че и подателят, и получателят трябва да присъстват физически в точно място или зона.

Съдържание

 1. 3 метода за изпращане на видеоклипове, без да се компрометира качеството
  • Метод №1: Използване на Google Drive
  • Метод №2: Използване на Dropbox
  • Метод № 3: Използване на Wetransfer
 2. Окончателни думи
 3. често задавани въпроси

3 метода за изпращане на видеоклипове, без да се компрометира качеството

Тази статия ще обсъди три метода за изпращане на вашите висококачествени видеоклипове на всеки.

Тези методи се въртят около възникващите Онлайн услуги за съхранение в облак. Облачните услуги за съхранение са станали популярни и широко използвани за прехвърляне на файлове от едно място на друго. Можете да архивирате вашите файлове на тези платформи, без да се притеснявате за загуба на файлове или корупция. Сега те също са наети при изпращане на файлове, без да се притесняват да загубят качеството.

Нека се потопим право в тези методи.

Метод №1: Използване на Google Drive

Всички знаят Google Drive Защото повечето от нашите дейности сега са базирани в облак. Чували сме за Гугъл документи, Google Sheets, и други пакети Google. Тези пакети ни позволяват да работим, споделяме и изпращаме файлове на всеки. По същия начин Google Drive може да изпраща вашите видеоклипове на всеки по света, без да таксува стотинка.

За щастие, създаването на акаунт в Google ви дава достъп до a 15GB място за съхранение в облака. Можете да използвате това съхранение за много неща, като архивиране на данни или споделяне на вашите файлове.

Тук’s как да изпратите вашите видеоклипове.

 1. Стартирайте Хром Приложение на вашия личен компютър или мобилен телефон.
  Търсене в Google
 2. Кликнете върху многоцветна кутия От лявата страна на екрана ви.
 3. Кликнете върху Google Drive Икона, която намирате на тази страница.
  Хромирани приложения
  Можете също да получите достъп до Google Drive на вашия мобилен телефон. Отидете при вашия Магазин за приложения или Google Play Store И изтеглете приложението Google Drive. Настройте акаунт и продължете оттам.
 4. Кликнете върху “Ново” Бутон (с цветен кръст или плюс знак).
 5. Кликнете върху “Качи файл” или “Нова папка” бутон.
 6. Изберете видеото или папката, ако имате над едно видео. Задайте резолюцията на видеото на 1080p и качете видеоклипа.
 7. След като качването е успешно, видеото ще се появи като карта. Кликнете върху Три вертикални затъмнения (бутонът на лентата).
 8. Щракнете “Дял“.
 9. Можеш Копирайте връзката на файла към клипборда и го споделете с приемника или изберете опцията Добавяне на приемник и въведете Адрес на Gmail на приемника.

Метод №2: Използване на Dropbox

Dropbox е друго облачно съхранение и ви позволява да изпращате големи видеоклипове с висока разделителна способност. За разлика от Google Drive, който ви дава размер на облачно съхранение от 15GB, безплатната версия на Dropbox ви дава 2GB безплатно За да архивирате вашите файлове или да ги прехвърлите.

За да използвате Dropbox, следвайте тези стъпки.

 1. Launch Dropbox от вашия компютър за PC, ако е налице Dropbox. Можете също така да го намерите с помощта на вашата търсачка, като напишете “Dropbox” в лентата за търсене. За вашия мобилен телефон, Изтеглете Dropbox от съответните ви магазини за приложения.
 2. Регистрирай се Ако нямате акаунт. Можете да се регистрирате за основната и безплатна версия на Dropbox.
 3. Кликнете върху Икона Blue Plus (+) За да качите видеото, което искате да изпратите.
 4. Изберете видеото.
 5. След като качването приключи, щракнете върху Три вертикални точки За да изберете опцията за споделяне, която най -добре ви подхожда.

Можете да споделите вашите видеоклипове, без да се притеснявате за качествена загуба чрез имейл от Dropbox.

Метод № 3: Използване на Wetransfer

Wetransfer е друг мощен инструмент за вашия прехвърляне на файлове. Това ви позволява да прехвърляте файлове толкова големи, колкото 2GB. WeTransfer също ви позволява да изпращате Terse съобщение заедно с видеото, а приемникът може да изтегли вашето видео, като кликнете върху връзката, която сте изпратили.

Вероятно питате дали има разлики в използването Wetransfer че не сме споменавали под Google Drive и Dropbox. Отговорът е, че стъпките за използване на WeTransfer не се различават от това, което сме обсъждали.

Начална начална страница

 1. Стартиране на WeTransfer.com във вашия браузър.
 2. Запишете се безплатно Ако нямате акаунт.
 3. Кликнете върху “Изпратете файл” На екрана ви се появява бутон.
 4. Кликнете върху Blue Plus (+) Регистрирайте се, за да качите вашето видео.
 5. След като качването приключи, въведете вашия имейл адрес и приемника’s имейл адрес, тогава е добре да отидете.

Окончателни думи

В това ръководство сме говорили за три начина да изпращаме вашите видеоклипове на никого, без да се притеснявате за качествена загуба.

Следващия път, когато почувствате, че изпращате висококачествено видео на вашите приятели, родители, колеги по време на работа, състуденти или друга заинтересована страна, използвайте Google Drive, Wetransfer или Dropbox.

Как да изпращате висококачествени снимки: 6 безплатни метода

Изпратете висококачествени снимки

Тази статия споменава 6 начина, по които можете да използвате за изпращане на висококачествени снимки, без да губите качество. Методите са:

  електронна поща

 • Bluetooth
 • Airdrop
 • Wi-Fi директно
 • Google снимки
 • FileMail: Приложение за споделяне на файлове

Ако искате да споделяте файлове с помощта на USB кабел или SD карта, разгледайте нашата статия за това как да прехвърляте файлове от телефон на компютър.

Споделете до 5 GB изображения с висока разделителна способност

Безплатна без регистрация

Проблеми с изпращане на висококачествени изображения

Представете си, че сте фотограф, който работи с изображения с висока разделителна способност. Къде бихте отишли, ако искате да качите работата си в интернет? Какво бихте използвали, ако искате да изпратите висококачествени снимки на вашите клиенти?

Има много решения, които можете да използвате за изпращане на снимки. Но когато става въпрос за изпращане на висококачествени снимки, някои от тези решения носят собствен набор от проблеми:

 • Качените изображения страдат от загуба на качество поради автоматично компресирани или преобразувани в загубен файл формат
 • Не може да се качи големи файлове поради ограниченията на размера на файла
 • Можеш’t Качете определени типове файлове
 • Не може да се споделят файлове на големи разстояния

То’не само фотографи, които трябва да заобиколят тези проблеми, но и тези, които работят с изображения с висока разделителна способност. Безброй предприятия за електронна търговия изискват само фотография с висока разделителна способност, така че те могат да покажат продуктите, които продават по начин, по който посетителите и купувачите изискват.

С това извън пътя, какви методи можете да използвате за изпращане на изображения с висока разделителна способност?