Кои версии на Office са съвместими с Windows 10

Резюме:

Windows 10 е последната версия на Microsoft за операционната система Windows. Microsoft е тествал съвместимост с различни версии на Office. Ето диаграма за съвместимост, която да ви помогне да определите дали вашата версия на Office се поддържа в Windows 10. Office 2010, Office 2013, Office 2016, Office 2019 и Office 365 са съвместими с Windows 10, с изключение на Office Starter 2010. Съобщени са от потребителите на Office 2010 след надграждане до Windows 10, но деинсталирането и преинсталирането на Office 2010 може да отстрани проблема. По -старите версии на Office преди 2010 г. не са тествани за съвместимост, но Office 2007 все още трябва да работи на Windows 10. Други по -стари версии като Office 2000, XP и 2003 не се поддържат, но могат да работят в режим на съвместимост. Препоръчва се да надстроите до най -новите версии за по -добра съвместимост.

Ключови точки:

1. Съвместимост на версиите на офиса с Windows 10: Office 2010, Office 2013, Office 2016, Office 2019 и Office 365 са съвместими с Windows 10, с изключение на Office Starter 2010.

2. Блеги с Office 2010 на Windows 10: Някои потребители са съобщили проблеми с Office 2010 след надграждане до Windows 10, като например неспособни да намерят инсталирани приложения и документи. Деинсталирането и преинсталирането на Office 2010 може да разреши проблема.

3. Съвместимост на по -старите офис версии: Office 2007 все още трябва да работи на Windows 10, докато по -старите версии като Office 2000, XP и 2003 не се поддържат официално. Те могат да работят в режим на съвместимост с настройките на Windows 10, съответно коригирани.

4. Грешка 1904 Съобщение с Office 2000: Някои потребители са срещнали съобщение за грешка 1904 при инсталирането на Office 2000 на Windows 10, заявявайки, че тя не може да бъде регистрирана.

5. Надграждане до най -новите версии: Тъй като Microsoft пуска ъпгрейди и нови версии на своите продукти, по -старите софтуерни програми вече не могат. Препоръчително е да надстроите до най -новите версии, за да се гарантира съвместимост и достъп до нови функции.

Въпроси и отговори:

В: Кои версии на Microsoft Office са съвместими с Windows 10?

A: Office 2010, Office 2013, Office 2016, Office 2019 и Office 365 са съвместими с Windows 10, с изключение на Office Starter 2010.

Въпрос: Мога ли да използвам Office 2010 на Windows 10?

О: Докато Office 2010 е съвместим с Windows 10, някои потребители съобщават за проблеми след надграждане. Ако срещнете проблеми, опитайте деинсталиране и преинсталиране на Office 2010.

В: Какво ще кажете за по -старите версии на Office?

О: По -старите версии като Office 2007 все още трябва да работят на Windows 10. Въпреки това, Office 2000, XP и 2003 не се поддържат официално, но могат да работят в режим на съвместимост.

В: Как мога да променя настройките за съвместимост на Windows 10?

О: За да коригирате настройките за съвместимост на Windows 10, вижте ръководство, което предоставя стъпка по стъпка инструкции.

Въпрос: Какво трябва да направя, ако получа съобщение за грешка 1904, докато инсталирам Office 2000 на Windows 10?

О: Ако срещнете съобщение за грешка 1904, това показва, че инсталацията не може да бъде регистрирана. В такива случаи е препоръчително да се обмисли надграждането до по -нова версия на Office.

Въпрос: Защо е важно да надстроите до най -новите версии на Office?

О: Надграждането до най -новите версии гарантира по -добра съвместимост с по -нови операционни системи като Windows 10 и осигурява достъп до нови функции и подобрения.

Въпрос: Предварително ли са инсталирани приложенията на Office на Windows 11?

О: Windows 11 не се инсталира предварително с офис приложения. Те трябва да бъдат инсталирани отделно.

В: Къде мога да се свържа за поддръжка и закупуване на Microsoft Office?

О: Можете да се свържете с Softwarekeep, сертифициран от Microsoft партньор и BBB акредитиран бизнес, чрез различни канали като телефон, имейл или чат на живо за поддръжка и закупуване на Microsoft Office.

Въпрос: Достъпна ли е Microsoft Office на платформи, различни от Windows?

О: Да, приложенията на Microsoft Office са достъпни на платформи, различни от Windows, предоставящи съвместимост с крос-платформа.

В: Каква е гаранцията на софтуера на 360 градуса?

О: 360 -градусовата гаранция за софтуер осигурява надеждно и удовлетворяващо изживяване със софтуерни продукти, предлагайки поддръжка преди, по време и след процеса на продажба.

В: Как мога да достигна до софтуер?

О: Можете да се свържете със софтуера по телефона на +1 877 315 ​​1713, имейл на [имейл защитен] или чрез чат на живо.

Кои версии на Office са съвместими с Windows 10

Това може да ви остави да питате, изобщо трябва ли да купите Microsoft Office?

Начал ли е Windows 10 Home с дума и excel?

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Кои версии на Office са съвместими с Windows 10?

Office 2019Windows 10 е Microsoft’s Последна версия на операционната система Windows. Когато беше пуснат през 2015 г, Windows 7 и 8.1 Потребителите бяха предложени безплатни надстройки. Microsoft също тества съвместимост на Windows 10 с различни версии на Office.

Тук’s a Диаграма за съвместимост За да ви помогне да разберете, ако вашата версия на Office се поддържа в Windows 10:

Версия на офиса

Съвместимост

Бележки

Не се поддържа; може да работи с режим на съвместимост

Не се поддържа; може да работи с режим на съвместимост

Не се поддържа; може да работи с режим на съвместимост

Работи, но не е тестван от Microsoft

С изключение на Office Starter 2010, който не се поддържа

Microsoft Tested за съвместимост

Microsoft Tested за съвместимост

Microsoft Tested за съвместимост

Microsoft Tested за съвместимост

Windows 10 нататък

Според Microsoft’S Уебсайт: Office 2010, Office 2013, Office 2016, Office 2019 и Office 365 са съвместими с Windows 10. Единственото изключение е “ Office Starter 2010, който не се поддържа .

Производителите обаче са докладвани от потребителите на Office 2010 след надграждане на техните операционни системи от Windows 7/8.1 до Windows 10. Те включват:

 • Битие Не може да се намери офис 2010 или офис 2010 заявления които преди това вече бяха инсталирани на компютри
 • Битие не може да се намери или отвори запазени документи В приложенията на Office 2010, включително такива, прикрепени към менюто за стартиране на Windows

Ако получите съобщение по време на вашата инсталация на Windows 10, в което се казва в офиса си 2010 не е съвместим , Можете да опитате да го инсталирате и след това да направите ново преинсталиране след.

За да подобрите съвместимостта, уверете се, че също винаги сте винаги подобряване на Вашите офис сервиз се събират в най -новите версии.

По -стари версии преди Office 2010

По -стари версии на Office Haven’T е тестван от Microsoft за съвместимост с Windows 10, но Office 2007 все още трябва да работи на Windows 10.

Други по -стари версии (Office 2000, XP, 2003) са Не се поддържа но все пак може да работи в режим на съвместимост. Това ви позволява да зададете настройките на операционната система на Windows 10 на тези, подобни на по -стара версия, като Windows 7 или 8.1. За да промените настройките си за съвместимост в Windows 10, вижте това удобно ръководство .

Някои потребители, които тестват Office 2000, обаче са установили, че получават Грешка 1904 Съобщение при инсталиране, казвайки, че не може да бъде регистрирано.

Имайте предвид също, че тъй като Microsoft продължава да пуска ъпгрейди и нови версии на своите продукти, по -старите софтуерни програми вероятно ще спрат да се поддържат. Следователно потребителите се съветват да се възползват от възможностите за надграждане до най -новите версии.

Ако ти’Търсите софтуерна компания, на която можете да се доверите за неговата цялост и честни бизнес практики, не търсете по -далеч от SoftwareKeep. Ние сме сертифициран партньор на Microsoft и бизнес, акредитиран от BBB. Ние ще бъдем с вас преди, по време и след всички продажби.

Че’s Нашата 360 -градусова софтуерна гаранция. И така, какво чакате? Обадете ни се днес на +1 877 315 ​​1713 или имейл [имейл защитен], можете да се свържете с нас чрез чат на живо.

Windows 11 идва ли с Microsoft Office?

Windows 11 е Microsoft’s Последна настолна операционна система. Той е пуснат за първи път през октомври 2021 г., повече от шест години след дебюта на Windows 10.

Въпреки това, Windows 11 има много различен вид и усещане към своя предшественик, с ново меню за стартиране, различни преработени приложения и оптимизирана лента за задачи. Наред със сигурността и многозадачността, производителността е една от основните цели на Windows 11.

За да останете продуктивни, може да се обърнете към Microsoft’s Популярни офис приложения – Word, Excel и PowerPoint са издържали на теста на времето. Докато те са достъпни на други платформи, повечето хора смятат за тях като приложения’Ще намеря на Windows.

Но това означава ли офис (или Microsoft 365, тъй като те’скоро ще бъдат известни) Приложенията са предварително инсталирани, когато се актуализирате до Windows 11 или купите устройство, работещо с новата ОС. Краткият отговор е не, но нека’s Разгледайте по -подробно.

Windows 11 идва ли с Microsoft Office?

Не. То’s безплатно за надграждане на всички съвместими устройства с Windows 10, но това не е’t означава те’ще получа и офис приложения. Microsoft все още продава пълните версии на работния плот поотделно, или чрез еднократна самостоятелна покупка или абонамент за Microsoft 365.

 • Купете Office Home & Student 2021 в САЩ
 • Купете Office Home & Student 2021 във Великобритания
 • Вземете Microsoft 365 в САЩ
 • Вземете Microsoft 365 във Великобритания

Това обаче не’t означава, че трябва да платите за достъп. По-основните уеб-базирани версии са безплатни за всички с акаунт в Microsoft, докато можете да получите пълните версии, без да плащате, ако сте’отново в образование на пълен работен ден. То’S също си струва да проучите дали компанията, за която работите, вече плаща.

Вижте всичките си опции в пълното ни ръководство за закупуване на Microsoft 365.

Надстройка на Microsoft Office на Windows 11

Как да получите новия Microsoft Office на Windows 11

На 28 юни Microsoft обяви, че офисният му апартамент ще получи нов опростен дизайн, който да допълни надграждането на Windows 11. Компанията също така представя родна 64-битова версия на Office for Arm-базирани устройства, като собствената си Surface Pro X.

Microsoft казва, че приложенията на Office Windows 11 предлагат a “Безпроблемно и просто компютърно изживяване” във всичките му приложения, които се основават на свободното езика на дизайна.

Надстройките включват тъмен режим, който съответства на системната тема, по -задълбочена интеграция с екипи чрез лентата на задачите и разширен набор от функции за достъпност. Безопасността и сигурността се споменават като основен приоритет, особено за приложения, които студентите и децата вероятно ще използват.

Microsoft 365 също е интегриран в новото меню за стартиране, с ‘Препоръчително’ Изготвяне на секция на скорошни файлове, съхранявани както на локално, така и чрез OneDrive.

Windows 11 New Start Menu

Докато модернизираният офис е проектиран с Windows 11 в ума, той’S също е на разположение за потребители на Windows 10.

Свързани статии за по -нататъшно четене

 • Защо Windows 11 все още може’T стартирайте всички приложения за Android
 • Ще работи ли компютърът ми Windows 11?
 • Windows 10 функции липсват в Windows 11

Наистина ли трябва да купувате Microsoft Office?

Ние закръгляме това, което ще получите от безплатните и платени версии на популярните приложения за производителност.

От Ник Роулинсън Актуализирано: 10 май 2023 г

Наистина ли трябва да купувате Microsoft Office

Монети изображения

Microsoft Office отдавна е задължителен за дома и работата. Приложенията му, включително Word, Excel, PowerPoint, вече са част от Microsoft 365, където седят до екипи, Skype и Outlook.com. Ако използвате всяка функция, може да почувствате, че сте от 60 паунда годишно’Ще платя за Microsoft 365 си заслужава – но какво ще стане, ако използвате само Word и Excel?

Office видя много конкуренти през последните 30 години – но безплатните съперници от Google и други се оказват по -устойчиви. Тогава не е чудно, че сега можете също да се регистрирате в Microsoft 365 безплатно и да използвате Word, Excel и PowerPoint чрез браузъра без никакви разходи.

Това може да ви остави да питате, изобщо трябва ли да купите Microsoft Office?

Свързана история

Какво предлага Microsoft 365?

Microsoft 365 Лични разходи £ 59.99 годишно и ви получава дума, Excel, PowerPoint и Outlook за компютър, Mac и мобилни устройства. Вашият безплатен акаунт в OneDrive нараства от 5GB до 1TB, а потребителите на Windows могат също да инсталират издател и достъп (Mac и мобилни потребители могат’T).

Google документи Microsoft Word Comparison

10'000 часа // getty изображения

Когато личен абонамент лицензира само един потребител, избирайки семейство Microsoft 365 (£ 79.99 годишно), позволява ви да се запишете до шест. Всеки получава един и същ набор от приложения и собствено 1TB памет, за да запазят своите файлове разделени. Дори и да има’S само двама от вас, има смисъл да надграждате към семейството, тъй като тя подрежда таксата до по -малко от 40 паунда всеки.

И така, има ‘Офис’ марката изчезна? Въобще не. Office Home & Student 2021 остава в продажба за еднократна цена от £ 119.99. Въпреки това, му липсва достъп, издател и Outlook. Това не’t се възползва от надграждането на OneDrive, спечелено’не получавате нови инструменти с течение на времето и може да се инсталира само на един компютър.

Традиционният инсталиран софтуер е’t винаги удобно – особено ако трябва да работите на различни машини. Че’s Защо webapps, като онлайн версиите на Word, Excel и PowerPoint, стават все по -популярни. В зависимост от вашите нужди, те може да не са директна подмяна на инсталиран софтуер, тъй като им липсва някои от най -модерните инструменти в опит да останат съвместими с най -широкия набор от браузъри. Независимо от това, основните характеристики са налице, така че можете да направите цял ден’s работи, където и да се случи.

Microsoft 365 също работи на смартфони и таблети. Функциите за основна редакция са безплатни за използване във всички iPads, различни от iPad Pro, за които вие’Ще се нуждая от платен абонамент. На Android функцията за редактиране на основата е безплатна на устройства с екрани 10.1 в или по -малко.

Google документи Microsoft Word Comparison

Изображения на Halfpoint // Getty изображения

Какви са плюсовете на Microsoft 365?

 • Комбинацията от онлайн и инсталирани инструменти ви дава най -голяма гъвкавост. Ако ти’Летяйте, можете да поставите компютъра си в режим на самолет и да продължите да работите, ако вашите файлове се съхраняват на вашия твърд диск. Можете да подражавате на това с Google Workspace’s офлайн режим, но трябва да го настрои преди излитане.
 • WebApps трябва да се стреми към съвместимост на браузъра, така че може да се наложи да пожертва някои усъвършенствани инструменти. Не е така с инсталиран софтуер, който може да използва компютър’s Пълен набор от функции. С Microsoft 365 можете да използвате WebApps за обща работа за редактиране и да преминете към инсталираните програми на Finesse.
 • Онлайн версията на Word има инструменти за текст към текст и транскрипция. Ако ти’Съвместните за приемане на среща за среща на клуба, функции като тази са значителни часове.
 • Microsoft 365 е голям и нарастващ апартамент. С платен абонамент, вие не сте’T Получавайте само дума, Excel и PowerPoint: Имате и Outlook за имейл, издател за проектиране на документи, база данни за достъп и други.

Какво предлага Google Workspace?

Съставяйки текстов процесор, електронна таблица, инструмент за презентация и графична програма, Google Workspace преди това е известно като Google Apps и G Suite. Кликнете отвъд заглавието WebApps и вие’Ще намеря Google формуляри за събиране на данни, плюс Gmail, календар и Google Drive.

Google Workspace е бизнес инструмент, за който абонаментите започват от £ 5 на потребител на месец, с едногодишен ангажимент. Това ви дава достъп до Google’S Офис приложения, плюс 30 GB онлайн съхранение. Като онлайн апартамент, работното пространство редовно получава актуализации на основните си функции, което го прави по -гъвкав и полезен с течение на времето.

Ако ти’да бъде личен потребител, можете да получите достъп до приложенията безплатно чрез Google Drive. Освен това получавате 15 GB съхранение (три пъти OneDrive’S 5GB безплатно ниво), който можете да надстроите, като се регистрирате до Google One. Междувременно, £ 15.99 годишно ви купува 100 GB място за съхранение, £ 24.99 обхваща вашата квота до 200GB и за £ 79.99 ти’Ще получа 2TB.

Google документи Microsoft Word Comparison

Taiyou nomachi // getty изображения

Какви са плюсовете на Google Workspace?

 • Можете да адаптирате платформата, като добавите нови WebApps от интегрирания пазар. За да намерите това, щракнете върху Ново в страничната лента, задръжте се на повече, след това щракнете върху ‘Свържете още приложения’.
 • Можете да отворите, редактирате и експортирате Word, Excel и PowerPoint файлове. Така че, ако трябва да работите с колеги с помощта на Microsoft 365, можете да използвате Google’s безплатни webapps и споделят резултатите от всяко приложение.
 • Google Workspace е особено горещо, когато става въпрос за споделяне на вашата работа, което я прави интелигентен избор за работа в екип или сътрудничество по семейни планове за празници или ремонти на дома.
 • Като дума в Microsoft 365, Google’S текстовият процесор може да преобразува реч в текст. Това работи само в браузър на базата на хром и не го прави’t Включва транскрипция на качени записи.

Свързана история

Наистина ли трябва да платите за Microsoft 365?

Не е задължително. Можете да платите за Microsoft 365, да използвате безплатните Microsoft 365 WebApps или да преминете към съперник като Google Workspace. Всеки има своите предимства:

 • Платете за Microsoft 365: Полза от инсталиран софтуер и webapps, актуализации за търкаляне и 1TB онлайн съхранение. Текущият абонамент е на високи цени, но спрете да плащате и вие’ще загубя достъп до инструментите, на които разчитате. Можете да избегнете абонамента с Office Home & Student 2021, но това липсва най -завладяващите характеристики на Microsoft 365.
 • Използвайте безплатните Microsoft 365 WebApps: Както и не струвате нищо, можете да използвате приложенията навсякъде. Те обаче са’t толкова мощен, колкото инсталираните еквиваленти и вашия OneDrive акаунт, където всичко е запазено, работи само до 5GB. Ако вашата интернет връзка се понижи, вие’Ще трябва да сложа работа в задържане.
 • Преминете към Google: Личните потребители имат достъп до Google’S Office Tools безплатно и ако сте настроили офлайн режим, все още можете да работите, ако вашата широколентова връзка падне. Можете да разширите апартамента, като добавите нови приложения, а 15 GB облачно съхранение е изкушаващо.

GH съвет: За да създадете нов документ, лист или презентация на Google, въведете документи.Нови, чаршафи.нови или слайдове.Ново във вашия браузър’s адресна лента.

GHI съвет: Ако имате Apple Mac или iPad от 2015 г. или по-късно, iWork идва предварително зареден и включва страници, номера и основна бележка. Те споделят много думи, excel и powerpoint’S функции, но за да споделите работата си с потребителите на Microsoft, вие’Ще трябва да експортирате конвертирани файлове.