Резюме:

VPN Unlimited се счита за най-добрия VPN за торент поради трите си P2P-оптимизирани сървъра, предназначени за сигурно и бързо торент. Сървърите са достъпни на различни устройства като Android, Windows, Linux, MacOS и iOS. Препоръчителните сървъри за торентиране са Канада-Онтарио, Румъния и Франция. Използването на VPN за торент е от съществено значение, тъй като осигурява сигурни изтегляния, маскира истинския ви IP адрес, осигурява анонимни торента, криптира онлайн трафик, поддържа чиста онлайн репутация и предлага 24/7 поддръжка на клиенти.

Ключови точки:

1. VPN Unlimited предлага три P2P-оптимизирани сървъра за сигурно и бързо торент.

2. Препоръчителните сървъри за торент за VPN Unlimited са Канада-Онтарио, Румъния и Франция.

3. VPN Unlimited предоставя сигурни изтегляния и маскира истинския ви IP адрес.

4. Той осигурява анонимни торента и криптира онлайн трафика за подобрена поверителност.

5. VPN Unlimited помага за поддържане на чиста онлайн репутация.

6. Услугата също така предоставя 24/7 поддръжка на клиенти за справяне с всякакви притеснения или проблеми.

Въпроси и отговори:

1. Какво прави VPN неограничен най -добрият VPN за торент?

VPN Unlimited предлага три P2P-оптимизирани сървъра, специално проектирани за сигурно и бързо торентно, осигурявайки гладко изживяване за потребителите.

2. Как мога да получа достъп до сървърите, подходящи за торент на VPN Unlimited?

Сървътните сървъри на торент на VPN Unlimited са достъпни на различни устройства като Android, Windows, Linux, MacOS и iOS. Просто изберете един от препоръчителните сървъри, свържете се с него и започнете да се изхвърляте безопасно и анонимно.

3. Защо използването на VPN е необходимо за торент?

Използването на VPN за торент е жизненоважно, тъй като осигурява сигурни изтегляния, маскира истинския ви IP адрес, гарантира анонимна торента, криптира онлайн трафика, поддържа чиста онлайн репутация и предлага 24/7 поддръжка на клиенти.

4. Какви са предимствата на изтеглянето на торенти с VPN Unlimited?

С VPN Unlimited можете да се насладите на сигурно и анонимно торент, като гарантирате поверителността ви и предпазване на вашите онлайн дейности от проследяване.

5. Как VPN Unlimited защитава моята онлайн поверителност по време на торент?

VPN Unlimited криптира вашия онлайн трафик, като гарантира, че вашите дейности и лични данни остават защитени от потенциални хакери или наблюдение.

6. Мога ли да използвам vpn неограничен за други цели, освен торент?

Да, VPN Unlimited не се ограничава само до торента. Той предлага широк спектър от функции и предимства, като гарантира вашата поверителност и сигурност, докато сърфирате в интернет.

7. Е VPN неограничен съвместим с всички устройства?

Да, VPN Unlimited е съвместим с различни устройства като Android, Windows, Linux, MacOS и iOS, което ви позволява да го използвате на предпочитаната от вас платформа.

8. Прави ли VPN неограничена технология за споделяне на файлове P2P?

Да, VPN Unlimited поддържа P2P технологията за споделяне на файлове, като гарантира сигурни и бързи изживявания за своите потребители.

9. Какви са някои от другите функции, предлагани от VPN Unlimited?

В допълнение към сигурно и бързо торентно, VPN Unlimited също предоставя функции като сигурни изтегляния, маскиране на вашия истински IP адрес, анонимен торент, криптиран онлайн трафик, чиста онлайн репутация и 24/7 поддръжка на клиенти.

10. Как може VPN Unlimited да ми бъде от полза като торент потребител?

VPN Unlimited осигурява сигурна и анонимна среда за торент, защита на вашата поверителност и ви позволява свободно да изтегляте и споделяте файлове без никакви ограничения или ограничения.

11. Какви са опциите на сървъра за VPN Unlimited на MacOS и iOS устройства?

На MacOS и iOS устройства VPN Unlimited предлага подобен сървър списък, но P2P сървърите не са специално маркирани. Можете обаче да се обърнете към списъка с удобни за торент сървъри, споменати в статията за ваше удобство.

12. Може ли VPN неограничен да се използва с други пакети за сигурност?

Да, VPN Unlimited също се предлага като част от пакета за сигурност Monodefense®, осигурявайки допълнителни функции за сигурност и поверителност.

13. Как да избера най -добрия сървър за торент с VPN Unlimited?

Препоръчва се да изберете сървъра, който се намира по -близо до вашето местоположение за оптимална скорост и производителност, докато торент с VPN Unlimited.

14. Има ли ограничения на честотната лента с VPN неограничен за торент?

Не, VPN Unlimited няма никакви капачки на честотната лента, като гарантира, че можете да се насладите на непрекъснати и бързи торентни преживявания.

15. Може ли VPN Unlimited да ми помогне да преодолея торент дроселинг?

Да, VPN Unlimited може да помогне за заобикаляне на торент дроселинг, реализиран от интернет доставчици, като гарантира, че можете да изтеглите торенти с оптимални скорости.

Най -бързите VPN за торенти и P2P

Също така, не забравяйте да намерите VPN с Няма капачки на честотната лента; Без това може да се окажете, че търсите нова услуга твърде рано. За щастие, най -добрите VPN за торент ще включват всички тези функции.

VPN неограничен – най -добрият VPN за торент

Въпреки че изтеглянето на торенти е незаконно в някои страни, в съвременна реалност той остава популярен. Торентен е широко използван тип Peer-to-Peer (P2P) технология за споделяне на файлове. VPN Unlimited осигурява три P2P-оптимизирани сървъра които са създадени специално за улесняване на сигурно и бързо торент. Можете да намерите актуален списък на тези сървъри в Торент Раздел на устройства с Android, Windows и Linux.

Списъкът на сървъра за MacOS и iOS е подобен, с изключение на това, че P2P сървърите не са маркирани. Така че за ваше удобство ние предоставяме списъка с удобни за торент сървъри по-долу:

 • Канада-Онтарио (Онтарио, Торонто)
 • Румъния (Букурещ)
 • Франция (Париж)

Изберете един от тези сървъри (препоръчваме ви да изберете сървъра, който се намира по -близо до вас), свържете се с него и разгледайте безопасно и анонимен торент с VPN Unlimited!

Забележка: VPN Unlimited също се предлага като част от пакета за сигурност Monodefense®.

Защо трябва да използвате VPN за торент

С две думи, поройът е широко използван тип технология за споделяне на файлове (P2P) (P2P). Благодарение на тази технология Потребителите на всички друг свят могат да споделят различни файлове в интернет и да ги изтеглят чрез Torrent за абсолютно безплатно. За съжаление, в някои страни разтопяването е силно свързано с нарушение на законите за авторското право и пиратството. Че’s Защо използването на VPN разтвор за торенти е задължително.

Торентен без VPN неограничен Торент с VPN неограничен
Сигурно
Изтегли
Маскиране на вашия
Истински IP адрес
Анонимен
торента
Шифровано онлайн
трафик
Чисто онлайн
репутация
24/7 клиент
поддържа

Най -бързите VPN за торенти и P2P

И трябва’не трябва да избирате между частни торенти и бързи торенти.

Но това’s Компромисът, с който се сблъскват много хора, когато се опитват да изтеглят торенти с VPN за първи път (често използват евтин, нискокачествен доставчик).

За щастие, то’е възможно да има и двете. Вие мога Имайте нулево-лог, торент VPN услуга, която също е бърза (способна със скорост на изтегляне на 100+ Mbps).

В това ръководство вие’ще науча:

 1. Причини, които VPN може да ви даде по -бързи скорости
 2. Какво причинява бавни изтегляния с някои VPN доставчици
  • Местоположение на сървъра
  • Претъпкани сървъри
  • Торент дроселинг
 3. Най -бързите VPN за торент (включително тестове за скорост)
 4. Допълнителни съвети за скорост

Защо вашите торенти могат да станат по -бързи, като добавите VPN

Вече знаем, че VPN е най -добрият инструмент за поверителност на торент, но знаехте ли,?

Всъщност използването на VPN е най -бързият начин за поправяне:

 • Торент дроселинг: Когато вашите ISP блокира или забавят изтеглянията на P2P
 • Проблеми с пренасочване на пристанища: Никога повече не се забърквайте с ръчни настройки във вашия рутер

Най -бързите VPN доставчици за изтегляне на торенти

Направихме P2P тест за скорост за много от най-популярните VPN доставчици (много по-точен от уеб-базиран тест за скорост). Тези скорости ясно показват кои VPN услуги имат най -високата честотна лента за торент трафик.

Методология на скоростната тест: Извършихме тези тестове, използвайки Utorrent с всяка VPN връзка, активна на базиран на САЩ сървър в рамките на 500 мили. VPN клиентът избра точното местоположение на сървъра въз основа на тяхното ‘Избор на интелигентен сървър’ алгоритъм. Използвахме добре сестра, легален торент на Linux като файл, за да тестваме.

1. Cyberghost Vpn

Cyberghost е най -бързият VPN за торент

Средната скорост: 11.75 MB/s | Време за изтегляне: 2:47 | Най-добра оферта: $ 3.99/месец

Кибергхост е Zero-log VPN услуга със седалище в Румъния (държава с пет очи). Те’Напълно ремонтира своя софтуерен клиент (Windows, Mac, Android, iOS и FireTV). Новият интерфейс е невероятно интуитен и лесен за използване.

Най -хубавото е, че Cyberghost е доста бърз (и доста достъпен).

Тествахме CyberGhost, използвайки протокола IKEV2 (висока сигурност, висока скорост). Този протокол е достъпен директно от приложението VPN и не’не изискват ръчна настройка като повечето други доставчици.

Nordvpn торент тест за изтегляне на скорост

Cyberghost наистина ни впечатли със скоростта на изтегляне. И то’не е чудесно за торентите. Cyberghost е една от шепата VPNS работи с Netflix и други приложения за стрийминг на Geo-блокиране.

Cyberghost е лесно способен на буфер без 4K стрийминг.

2. Ipvanish vpn

Ipvanish е #2 най -бързият P2P VPN

Средната скорост: 9.57 MB/s | Време за изтегляне: 3:25 | Най-добра оферта: $ 6.49/месец

Ipvanish е топ VPN, когато става въпрос за скорост и производителност. Собственост на една от най -големите компании за доставчици на CDN в света, те’VE изградиха свои собствени мрежи за данни Tier-1, които други VPN’s може’t мач. Резултатът? По -бързи скорости.

Освен че е бърз VPN, ipvanish е много приятелски настроен и те са истински ‘Без лог’ VPN доставчик. Те не’дори запазвайте дневниците на връзката.

Резултати от скоростния тест: Ipvanish успя да изтегли нашия тестов файл за 3 минути и 25 секунди за средна скорост от малко под 10 mb в секунда.

Ipvanish торент скорост на изтегляне

Ipvanish има повече местоположения на сървъра от почти всеки друг доставчик на VPN. Получавате защита от 1 щракване в над 70 държави по света.

Плановете за ipvanish започват от $ 6.49/месец (1-годишен абонамент)

3. Nordvpn

Средната скорост: 5.25 mb/s | Време за изтегляне: 6:14 | Най-добра оферта: 3.49/месец

Nordvpn всъщност се представи по -добре от очакваното в нашите тестове. Докато nordvpn има малко репутация на претъпкани сървъри, то’S ясно, техните P2P-оптимизирани сървъри са способни на бързи P2P изтегляния.

Изтеглихме 1.96GB тестов файл за прилични 6 минути 14 секунди. Че’S ефективна честотна лента от близо 42 мегабита/и (около двойно по -голяма лента на 4K стрийминг).

Nordvpn торент тест за изтегляне на скорост

Протоколи: Nordvpn’S Софтуерът предлага само OpenVPN протокола, но можете да настроите L2TP връзки ръчно, ако имате нужда от още повече скорост.

Поддръжка на прокси: NORDVPN има по-благоприятни чорапи за чорапи, отколкото всеки друг VPN доставчик. Всеки абонамент включва достъп до повече от 50 прокси места и 10 P2P-оптимизирани сървъри.

Съвети за увеличаване на скоростта на изтегляне на торент (с VPN)

Въпреки че използването на VPN е лесно щракване, Дон’Не се страхувайте да настроите настройките на връзката в приложението VPN (или във вашия торент клиент).

Ето няколко предложения за подобряване на скоростта още повече:

Опитайте различни VPN протоколи:

Протоколът OpenVPN (поддържан от почти всяко приложение VPN) е мощен и лесен за използване, но той’S също данъчно облагане на процесора. Други протоколи като L2TP или IKEV2 могат да ви дадат по -добри скорости, особено ако вие’отново на по -стара машина.

Намалете силата на криптиране

Някои (не всички) VPN ви позволяват да регулирате силата на алгоритъма за криптиране. 128-битовото криптиране може да бъде много по-бързо от 256-битово в реални приложения като торент.

Частен достъп до интернет и Vyprvpn са двама доставчици, чиито приложения ви позволяват бързо да променяте настройката на силата на криптиране.

Ако доставчик не го направи’t Предложете го за OpenVPN, можете да опитате вместо това PPTP протокол, който е 128-битово криптиране по подразбиране.

Проверете настройките на връзката във вашия торент клиент

Потребителите често не’не разполагат с оптималните настройки на скоростта вътре в техния торент клиент. Неща като ограничения за честотна лента на честотна лента или връстници могат да попречат на скоростта ви.

Някои настройки за проверка:

 • Уверете се, че не сте’t скорости за изтегляне на капачка или скорост на торент
 • Задайте броя на връстниците ‘0’ (неограничен) или сравнително голям брой като 100
 • Деактивирайте UTP ‘оптимизация на честотната лента’ В Utorrent/Bittorrent клиенти
 • Изключи ‘принудително криптиране’ За торент връстници. Когато ти’Използване на VPN, клиентско-базирано криптиране е безполезно.

Изберете по -бързо местоположение на сървъра

Изборът на сървър има голямо влияние върху скоростта на VPN.

Ето няколко съвета:

 1. Изберете по -малко претъпкани сървъри (По -малко потребители означава повече честотна лента за вас)
 2. Изберете сървър наблизо (Далечните сървъри са почти винаги по -бавни)

Какво друго причинява бавни торенти?

Ето още няколко съвета за скорост на торент, изтеглени от предишни статии.

Има редица причини, поради които вашите торенти могат да изтеглят по -бавно, отколкото би трябвало. Ето някои от най -често срещаните:

Причина №1: Вие’да се прехвърля
Интернет доставчиците по целия свят сега активно газират своите клиенти’ връзки с данни. Това означава, че те селективно се насочват към определени видове данни (торенти, видео, youtube, netflix и т.н.) и принуждават тези видове данни да изтеглят много по -бавно, отколкото трябва.

Torrent Downloads/ Bittorrent е едно от най -често ‘Газ’ Протоколи, защото използва толкова много честотна лента (и честотната лента струва парите на ISP).

За щастие, VPN лесно спира вашия интернет доставчик от дросели торентите ви!
Вашият ISP е’t Позволено да забавите цялата си връзка с данни (плащате за определена скорост). Тъй’Използване и по този начин не може да прехвърли специфични протоколи (като BitTorrent).

За повече информация: Научете как да спрете торент дроселинг или просто се регистрирайте за ipvanish, страхотно решение за дроселиране с 1 щракване с 1 щракване.

Причина №2: Проблеми с пренасочване на пристанища

Ако вашите торенти са невероятно бавни, там’е добър шанс да имате проблем с пренасочване на пристанища

Какво е пренасочване на порта?
Всеки протокол на вашия компютър работи на собствения си порт (като канал). По този начин вашият компютър знае кои входящи данни принадлежат към коя програма. Проблемът е, че всички данни първо трябва да преминат през вашия рутер. Ако вашият рутер има много устройства, свързани към него, може да не е сигурен кои данни/портове да препращате към всеки конкретен компютър. Това може да причини затруднения с данни и по -бавни скорости.

За да поправите това, обикновено трябва да настроите ръчни правила за пренасочване на порта в настройките на вашия рутер, като кажете на вашия рутер кои портове за данни трябва да бъдат препратени към конкретен вътрешен IP адрес (вашия компютър). Този сайт има страхотни ръководства за настройка на Portforwarding, за да ви покаже как да го настроите за вашия специфичен модел на рутер.

VPN премахва необходимостта от пренасочване на пристанище!
VPN услуга ще криптира всички данни, пътуващи до и от вашия рутер. Тези данни преминават направо през вашия рутер към VPN сървъра. Всички входящи данни преминават през рутера по същия начин и се пренасочват директно към вашия компютър.

Тъй като данните са криптирани, рутерът не може да види отделните портове и по този начин не’не трябва да решавате кои пристанища принадлежат носене. Всички VPN данни отиват директно на вашия компютър. Това ще ускори драстично вашите торенти, ако те’отново бавно.

Някои VPN доставчици като частен достъп до интернет дори ви позволяват да посочите кой порт искате да влезе VPN трафикът, само в случай, че вашият рутер не направи’t Позволява лесно VPN преминаване през. По този начин трябва само да препратите 1 номер на порта към вашия компютър, вместо да множество.

Причина № 3: WiFi е по -бавен
Почти никога не получавате същите скорости над WiFi, които правите над директна връзка. Това е така, защото пакетите с данни, изпратени чрез wifi, могат лесно да се изгубят или да бъдат погрешно. Това намалява драстично скоростите.

Няколко неща, които могат да забавят вашия wifi:

 • Разстояние – Колкото по -далеч сте далеч от вашия рутер, толкова по -бавни ще бъдат скоростите
 • Препятствия – Стените, рафтовете и шкафовете пречат на WiFi и ще забавят скоростта ви
 • Намеса – Всички видове безжични продукти във вашия дом работят на същия честотен спектър като безжичен интернет. Неща като: Безжични телефони, дистанционно управление и микровълни могат да забият безжичните ви сигнали и да причинят по -бавни скорости.

Оправи го: Използвайте кабелна Ethernet връзка, когато е възможно. Ако трябва да е wifi, използвайте лентата 5GHz и изберете без препълнен WiFi канал на вашия рутер.

Заключение

Използването на бърз VPN може драстично да ускори вашите торенти. Добавеното криптиране ще ви помогне да запазите изтегленията ви за торент скрити от вашия интернет доставчик и ви предоставя анонимен IP адрес във вашия торент рояк.

В световен мащаб има стотици VPN компании и те варират значително в реална скорост. Но Дон’Не пренебрегвайте други критични функции за поверителност, когато правите своя избор.

 • Каква е политиката за регистриране
 • Каква е политиката на торент
 • Колко добър/лесен за използване е софтуерът
 • Идва ли с убийство или други функции за сигурност

Кибергхост и Ipvanish наистина се открои от тълпата в нашето тестване на скоростта. За щастие и двете компании имат отлична репутация за поверителност и сигурност.

И Дон’Не забравяйте, можете да се възползвате от всяка компания’S 100% Политика за възстановяване, за да изпробват своята услуга без риск безплатно. (Cyberghost’Пробният период е 30 дни!).

Категории Ръководства за закупуване

Дейвид Барнс

Дейвид започна да се хвърля, преди да е готино. Той се радва на туризъм, стратегически игри и яде диня през цялата година. Той все още разтърсва тениската си на Napster веднъж месечно.

Имате ли нужда от VPN за торент? Пълното ръководство

DataProt се поддържа от нейната аудитория. Когато купувате чрез връзки на нашия сайт, може да спечелим комисионна. Това обаче не влияе върху оценките в нашите отзиви. Научете повече .

Съвпадение на партньорство

DataProt е независим сайт за преглед, посветен на предоставянето на точна информация за различни продукти за киберсигурност.

DataProt остава финансово устойчиво чрез участие в поредица от партньорски партньорства – това е посетители’ Кликва върху връзки, които покриват разходите за изпълнение на този сайт. Нашият уебсайт включва и отзиви за продукти или услуги, за които не получаваме парична компенсация.

Вътрешният екип за писане на DataProt пише целия сайт’Съдържание след задълбочени изследвания и рекламодателите нямат контрол върху личните мнения, изразени от членовете на екипа, чиято работа е да остане верен на истината и да остане обективен.

Някои страници могат да включват генерирано от потребители съдържание в секцията за коментари. Мненията, изразени в секцията за коментари, не отразяват тези на DataProt.

Ако ви харесва торента, Вече знаете, че изтеглянето на съдържанието, което искате да гледате, четете или слушате, е само на няколко кликвания. Въпреки това, много страни имат различни разпоредби по този въпрос, и там’S сива зона за изтегляне на конкретен материал.

Онлайн опасенията за поверителност са толкова стари, колкото самият интернет, така че човек може да се чуди дали тяхната информация е защитена, докато изтегля няколко торента и се чудите: “Имате ли нужда от VPN за торент?” Позволявам’s разберете.

Безопасно ли е?

Един от първите въпроси относно торента е дали е’е безопасно и законно. Докато самият торент не е против закона, Изтеглянето на защитени с авторски права материали е. Потребителите често изтеглят файлове, без да знаят, че наличието им на компютъра си може да ги изпадне в легални проблеми.

Торента по принцип е безопасно, Но някои неща водят до проблеми, като заразени файлове, които може да изтеглите. Торентите могат да бъдат умишлено заразени с зловреден софтуер, Така хората изтеглят филм или песен и завършват с вирус. Това не може да бъде решено с помощта на VPN, така че торент винаги трябва да се извършва с включен анти-зловреден софтуер.

Някои страни имат по -строги закони за авторското право от други. Без VPN, Доставчиците на интернет услуги (ISP) могат да видят вашата онлайн дейност, и понякога се изисква да споделят тази информация със собствениците на авторски права. Ако сте изтеглили материали, защитени с авторски права, може да получите предупреждение или глоба. Интернет доставчиците понякога ще забавят скоростта ви в интернет, ако ви установят’повторно изтегляне на торент файл. Тази практика не е често срещана, Но това се случва от време на време.

VPN защита по време на торент

Сега, когато ние’Съобщете за рисковете от торента, нека се справим с централния въпрос: “Имам ли нужда от VPN до торент?” Тази статия ще обсъди как един VPN може да ви помогне да Torrent и какво да търсите, докато избирате VPN за тази цел. Всъщност има много налични VPN, така че изборът на правилния е от съществено значение.

Вече знаем, че вашият ISP проследява вашата онлайн дейност и тук добрият VPN може да помогне. VPN ще направи невъзможно доставчиците на интернет услуги да проследят вашата дейност, като скрият вашето географско местоположение. Освен това криптирането ще добави допълнителен слой анонимност. Крайният резултат е сигурно и частно интернет изживяване.

Избор на най -добрия VPN за торент

Вие’Ще искам да намеря VPN, който предлага бърза връзка с добра поддръжка на P2P. Понякога VPN може да има отлични функции за поверителност, но той спечели’не бъдете много полезни, ако връзката е бавна или постоянно се прекъсва.

Повечето хора получават VPN, защото искат Подобрете поверителността им в Интернет. Следователно функциите, които трябва да търсите, са Политика за без лог и правилно криптиране. Недобирането е от решаващо значение, тъй като информацията ви няма да се съхранява никъде и следователно да е непроницаема за течове. Най -добрият избор е VPN с помощта на Усъвършенстван стандарт за криптиране.

Торента с VPN е един от начините за осигуряване на пълна поверителност, но дори VPN се разпадат. Понякога криптирането може да бъде спряно за кратко, така че за да се предотврати достъпът до интернет или всяка трета страна, а Kill Switch ще ви свърже от интернет, като по този начин осигурява вашите данни.

Също така, не забравяйте да намерите VPN с Няма капачки на честотната лента; Без това може да се окажете, че търсите нова услуга твърде рано. За щастие, най -добрите VPN за торент ще включват всички тези функции.

Безплатен или платен план

Използването на безплатен VPN план ще свърши работа за повечето цели, но може да е препоръчително да инвестирате в платен VPN по много причини.

Платените VPN предлагат редица функции, които да ви помогнат да останете анонимни, да разгледате сигурно в мрежата и да изтеглите съдържание с много по -голяма скорост. Вие’Ще се уверя, че вашите данни са’t компрометиран и няма да има ограничения за това колко от него можете да похарчите.

Някои безплатни VPN ще продадат вашата информация на трета страна, причинявайки точното нещо, което искате да избегнете на първо място. То’S също много често срещани за безплатни VPN да губят връзка често и да забавят скоростта си. Като цяло, платеното предлагане е много разнообразно и можете да намерите достъпен план за себе си, особено ако вие’ще използвам VPN за торент.

Торент, приятелски настроени към VPN

Nordvpn Предлага разнообразие от сървъри с невероятна скорост – има всичко необходимо за пълно изживяване на торента и можете да се възползвате максимално от него, когато торент.

Освен Nord, ExpressVPN е един от най -добрите VPN за торент. Всичките му сървъри са оптимизирани за P2P, което гарантира отлична скорост.

Protonvpn е друга услуга със специализирани сървъри, разширено разделяне на тунели и впечатляващи скорости.

Заключение

Колко лесно е торентът зависи от това къде сте’повторно задушаване от. Някои правителства блокират торент уебсайтове и ограничават съдържанието. В тези случаи използването на VPN е логична стъпка, защото може да заобиколи ограниченията на вашата страна, като променя вашето IP местоположение. В крайна сметка, изтеглянето на файлове без един може да доведе до предупреждения, глоби и дори затвор, така че определено трябва да използвате VPN за торент.

Преглед на теста за скорост на NORDVPN – Колко бързо е NORDVPN?

Как бързо-е-nordvpn-top-изображение

Когато говорим за един от най -премиум VPN изборите, не може да се избегне да говорим за nordvpn. С други думи, Nordvpn е чудесен избор, когато става въпрос за сигурност, сървъри и особено скорости.

Nordvpn е един от най -добрите VPN в бранша. Той успя да предложи супер бърза скорост на изтегляне на 96.92 Mbps На връзка от 100 Mbps. За да тестваме скоростите на NORDVPN, извършихме множество тестове за скорост на NORDVPN, използвайки девет (9) различни сървърни места, разпръснати по целия свят. Вие’Ще намеря всичко, което трябва да знаете за резултатите от тестовете за скорост на NORDVPN в този блог.

Когато скочите право в nordvpn’S По-задълбочени тестове за скорост също препоръчваме да проверите подробния преглед на NORDVPN, за да знаете повече за другите му разширени функции.

Бърз преглед – резултати от теста за скорост на NORDVPN през 2023 г

Ако бързате и не можете да прочетете цялата статия, ето обобщена таблица на резултатите от тестовете за скорост. Продължете да четете статията и ще намерите тези резултати от тестовете за скорост, диференцирани на континенти.

Сървъри на страната Скорост на сваляне Скорост на качване Пингс
Съединени щати 93.57 Mbps 89.52 Mbps 194 ms
Бразилия 96.92 Mbps 38.58 Mbps 487 ms
Германия 90.59 Mbps 25.67 Mbps 124 ms
Великобритания 92.84 Mbps 97.67 Mbps 265 ms
Хонг Конг 91 Mbps 93.09 Mbps 112 ms
Япония 92.25 Mbps 93.41 Mbps 156 ms
Сингапур 89.59 Mbps 98.09 Mbps 84 ms
Израел 92.09 Mbps 87.75 Mbps 477 ms
Австралия 91 Mbps 91.25 Mbps 131 ms

Вземете nordvpn сега!30 дни гаранция за връщане на пари

Резултати от скоростта на NORDVPN [тествани 2023]-задълбочен анализ

За да добием добра представа за това как NORDVPN се представя на различни сървъри, тествахме девет (9) различни сървърни локации на NORDVPN с нашата 100 Mbps интернет връзка. Особено анализирахме скоростта на Ping, изтегляне и качване на различни сървъри с помощта на OOKLA’s инструмент за тест за скорост.

Проведохме тестове за скорост без VPN първо, за да разберем резултатите от скоростта на действителната ни основна връзка. След това свързахме VPN и сравнихме двете.

Америка

В американския регион тествахме Съединени щати и Бразилец Местоположение на сървъра на NORDVPN. Позволявам’s Тествайте сървър на всяка държава и вижте какво получаваме.

Съединени щати

Без VPN С VPN
скорост-тест-без-nordvpn-in-us скорост-тест-с-nordvpn-in-us

Докато бяхме в Чикаго, ние се свързахме с Nordvpn’S Ню Йорк сървър за тестване. И вярвайте или не, NY сървърът успя да се представи страхотно. След като проведохме теста, получихме Скорост на изтегляне от 93.57 Mbps и скорост на качване от 89.52 Mbps. Че’s a спад на скоростта от почти 7% и 11% само! Очакваше се, тъй като сървърът беше изключително близо до нашето местоположение.

Бразилия

Без VPN С VPN
Скорост-тест-без-nordvpn-in-Brazil скорост-тест-с-Nordvpn-in-Brazil

С местоположението на бразилския сървър успяхме да получим a Скорост на изтегляне от 96.92 Mbps. Ако сравнявате двата екрана по -горе, тогава вие’D забележете това Nordvpn всъщност подобри скоростта ни. Това означава, че връзката ни е била прехвърлена от нашия ISP. Тъй като скоростта на изтегляне на Бразилия беше най -високата в нашите тестове, можем да го наречем NORDVPN’s най -бърз сървър.

Обаче, nordvpn успя да изведе само скорост на качване от 38.5 Mbps което е доста скорост на скорост. Латентността също беше висока.

Европа

Обединеното кралство може да не е част от Европейския съюз, но то’все още е част от Европа. И така, в региона на Европа тествахме nordvpn’с Великобритания и Немски сървъри.

Германия

Без VPN С VPN
Скорост-тест-без-Nordvpn в германия Скорост-тест с Нордвпн-германия

Свързахме се с Германия – Берлински сървър и забеляза а доста значителен спад от над 60% В нашите скорости на качване. Докато успяхме да получим a Скорост на изтегляне от 90.59 Mbps, Успяхме само да вземем скорост на качване на 25.67 Mbps. Що се отнася до пинга, ние го отбелязахме само 124 ms Което е доста добро.

Великобритания

Без VPN С VPN
скорост-тест-без-nordvpn-in-uk Скорост-тест с Нордвпн-в-UK

След Германия проведохме тест за скорост на NORDVPN Великобритания – Лондонски сървър. Този път скоростите на качване (97.67 Mbps) бяха страхотни! С Увеличаване от почти 7%, Можем лесно да се насладим на игри и качване на торент файлове на този сървър. Скоростта на изтегляне (92.84 Mbps) бяха доста добри и с спад от само 3%.

Азия

От азиатския регион тествахме повече от две места на NORDVPN. Те включват Хонконг, Япония, Сингапур и Израел. Позволявам’S Разгледайте резултатите от тестовете им за скорост на NORDVPN по -долу:

Хонг Конг

Без VPN С VPN
Скорост-тест-без-Nordvpn-in-Hong-Kong Скорост-тест с Нордвпн в Хонконг

Хонконгският сървър на NORDVPN се представи доста добре по отношение на двете качване (93.09 Mbps) и изтегляне (91 Mbps) скорост. Всъщност имаме само a Намаляване с 1% в скоростта на изтеглянето ни и Нашите скорости на качване се увеличиха с 3% Както се вижда от изображенията по -горе. HK сървърът понижи и нашите пинг, което е доста готино. Докато се сблъскахме с бавни скорости на nordvpn на Android при използването на този сървър по време на пътуване, нямаше проблеми с нито едно настолно приложение.

Япония

Без VPN С VPN
Скорост-тест-без-Nordvpn-in-Japan скорост-тест-с-nordvpn-in-japan

Що се отнася до японския сървър, той се представи изключително добре в нашия тест за скорост на NORDVPN. Имаме Скорост на изтегляне от 92.25 Mbps, и Скорост на качване от 93.41 Mbps само с 156 ms pings. Сега какво’Изобщо не е лошо,? Всъщност нашите скорости на качване всъщност се увеличиха, така че там спечели’не е някакви проблеми с скоростта на NORDVPN на този сървър.

Сингапур

Без VPN С VPN
скорост-тест-без-nordvpn-in-singapore Скорост-тест с Нордвпн в Сингапур

След това се свързахме със сингапурския сървър за нашия преглед на скоростта на NORDVPN. Това беше Единственото местоположение на сървъра, което предлага най -ниските пингс. Когато проведохме теста, получихме 84 MS Pings само. Като цяло скоростите бяха страхотни, както получихме 89.59 Mbps Изтеглете скорост и 98.09 Mbps скорост на качване. Записахме подобрена скорост на качване от 8%, което почти докосваше основната ни скорост.

Израел

Без VPN С VPN
Скорост-тест-без Нордвпн-в-Израел Скорост-тест с Нордвпн-в-Израел

Когато се свързахме с израелския сървър, не го направихме’не очаквайте изобщо да е бързо. Изненадващо обаче, той успя да изведе a Скорост на изтегляне от 92.09 Mbps и скорост на качване от 87.75 Mbps. Този път пинг, които доста високо достигаме 477 ms. Въпреки това, ние получихме бавни скорости на NORDVPN на Android с помощта на Израелския сървър и затова го препоръчваме само за компютри.

Океания

За региона на Океания тествахме Австралийски сървъри в нашия тест за скорост на NORDVPN. Позволявам’s Погледнете резултатите по -долу:

Австралия

Без VPN С VPN
скорост-тест-без-nordvpn-in-australia скорост-тест-с-nordvpn-in-australia

Финалът беше Австралия – сървър на Мелбърн на Nordvpn. След като се свързахме и проведохме теста за скорост на този сървър, забелязахме, че нашите скорости за изтегляне и качване почти не се влошават. За да бъдем по -конкретни, след като се свържете с NORDVPN, нашите Скоростта на изтегляне беше 91 Mbps, Скоростта на качване беше 91.25 Mbps и Ping беше 131 ms.

Вземете nordvpn сега!30 дни гаранция за връщане на пари

Nordvpn Torrenting Speed ​​Test

Nordvpn’С скоростите на торенция също бяха страхотни в нашето тестване. Използвахме utorrent клиент За да изтеглите a 1.48 GB Ubuntu Build докато е свързан с Nordvpn’S Atlanta Server.

NORDVPN-Торентни резултати

Не се сблъскахме с изоставане, докато изтегляхме торенти с nordvpn.

За да изтеглим напълно файла, ни отне само 15 минути. Ако говорим за скорости, средната ни скорост на изтегляне беше 9.9 MB/S, Което е доста прилично.

Е nordvpn бърз за торент?

Да, специализираните P2P-оптимизирани сървъри на NORDVPN го правят за предпочитане опция за торент. Това обаче е’t Единственият вариант в индустрията, който комбинира супер бързи сървъри с DNS/IP защита на течове и други функции за сигурност на NORDVPN, които са от съществено значение, за да ви запазят, докато излязате, докато се изтръпвате.

Влияе ли nordvpn скоростта на интернет?

Nordvpn ще повлияе на вашата скорост на интернет в повечето случаи. Обикновено спад от 30% от действителната ви скорост се счита за нормален, когато се свържете с VPN сървър в най -подходящите условия. Въпреки това, NORDVPN последователно намалява скоростта ни за изтегляне от 100 Mbps до 80-90 Mbps. Става по -добре при рестартиране, но след час се спуска до 70 Mbps.

Моля, обърнете внимание, че в някои случаи, Nordvpn всъщност може да подобри скоростта на интернет. Например, ако изпитвате проблеми с дросела, NORDVPN всъщност може да заобиколи дросела на ISP, за да подобри скоростта на интернет, както може да се види в нашия тест за скорост на NORDVPN по -горе.

Може ли nordvpn да увеличи скоростта на интернет?

Обикновено, колкото по -близо е сървърът, толкова по -малко намалява скоростта на интернет. С казаното, няколко държави предлагат по -бързи скорости в интернет, които правят вашия VPN да работи по -бързо. Обикновено тези експерименти сочат към едно единствено нещо: VPN услуга с първокласно качество като NORDVPN не би забавила вашата интернет връзка с забележима сума.

Ще забави ли VPN в интернет ми?

Да, nordvpn забавя скоростта ви в интернет. През повечето време вие’LL се изправи срещу спад на скоростта от 20% до 30%. Моля, уведомете обаче, че nordvpn не’t Прилагайте всякакви ограничения за честотна лента или скорост, независимо колко устройства се свързвате като nordvpn на Raspberry Pi, Firestick и т.н. до един акаунт. Вие’D трябва само да се свържете с различни сървъри.

За потребителски прегледи можете също да проверите Reddit отзиви за скоростта на nordvpn Резултати и производителност.

Вземете nordvpn сега!30 дни гаранция за връщане на пари

Малко за nordvpn

Nordvpn е супер популярен в VPN индустрията. Той предлага 5500 + сървъра в 60 страни по света. Тези сървъри са способни да деблокират услуги за стрийминг на гео-блокирани като Hulu, Amazon Prime, NBC извън САЩ, Netflix и други. Говорейки за Netflix, можете лесно да Гледайте Netflix с nordvpn Ако искате да получите достъп до библиотеки, ограничени от гео.

Nordvpn дори работи в повечето части на Китай Така че всъщност можете да заобиколите страхотната защитна стена за достъп до блокирани уебсайтове и услуги. Какво’е още по -впечатляващо е това Nordvpn всъщност предлага и тонове p2p сървъри както е споменато по-горе. Това означава, че можете лесно и анонимно Изтеглете торенти с nordvpn.

NORDVPN също поддържа услугата Socks5 Proxy, която е известна със своите възможности за скорост и деблокиране. Използването на прокси с чорапи с NORDVPN ви предоставя допълнителен защитен слой върху обществена мрежа като Интернет. Можете да научите повече за това, като проверите Nordvpn и socks5 прокси.

Друга причина, поради която NordVPN е толкова впечатляваща, е, че предлага приложения за тон устройства и операционни системи. В допълнение, той също предлага Конфигурационни файлове, за да можете да настроите NordVPN на вашия рутер, Roku, Kodi и дори на устройства Firestick.

Най-добър от всички, NORDVPN предлага 24/7 поддръжка на чат на живо. Ако някога се натъкнете на някакви проблеми или просто искате Анулирайте абонамента си за NORDVPN, Можете да направите това само за минути. Но в случай, Nordvpn не работи ръководство.

Що се отнася до ценообразуването, nordvpn е доста достъпен. Плановете му за абонамент започват от просто $ 3.99/месец (вземете 57% отстъпка + 3 месеца безплатно на 2-годишен план) заедно с a 30-дневна гаранция за връщане на пари Така че можете да тествате услугата, без всъщност да я закупите.

Вземете nordvpn сега!30 дни гаранция за връщане на пари

Често задавани въпроси – тест за скорост на NORDVPN

Така че сега, когато знаете колко бързо е nordvpn, нека’s преминават през някои от най -често задаваните въпроси за nordvpn’s скорости.

Колко бързо е nordvpn?

Nordvpn е доста бърз. По време на нашето тестване, Той успя да предложи пламтяща скорост на изтегляне от 96.92 Mbps за връзката ни от 100 Mbps. За тестване на скоростите на NORDVPN извършихме тестове за скорост на NORDVPN на девет различни сървъра, присъстващи в целия свят.

Защо nordvpn е толкова бавен?

Има две основни причини, поради които Nordvpn работи бавно във вашия край. Първата причина е избраният от вас протокол. Ако изберете OpenVPN, ще изпитате малко по -бавни скорости. Втората причина може да бъде поради допълнителната стъпка, която маршрутизира вашия мрежов трафик чрез NORDVPNS отдалечени сървъри, за да се криптира.

Ако ти’Преживяване на бавни скорости, докато сте свързани с NORDVPN на Windows PC, след това опитайте да направите следното: Рестартирайте устройството си. След това рестартирайте вашия рутер и модем. Ако ти’Настройте VPN на вашия рутер и скоростта е недостатъчна, след което опитайте да използвате VPN само на вашия смартфон или компютър.

Има ли nordvpn капачка за скорост?

Nordvpn не прилага ограничения на честотната лента или скоростта. Използването на VPN обаче понякога може да намали скоростта на вашия интернет до известна степен.

Как да ускоря моя nordvpn?

За да направите връзката си NordVPN по -бърза, Посетете Advanced Settings в приложението NORDVPN и се опитайте да преминете към различен протокол, ако той’s налични. Можете да изберете UDP за по -бързи скорости, но бъдете готови да приемете риска от потенциална нестабилност. Ако ти’D Предпочитайте по -бавна, но стабилна връзка, след което изберете TCP.

Какво е по -бързо nordvpn или expressvpn?

Ако ти’отново загрижен за цената, след което изберете Nordvpn. ExpressVPN предлага обаче по -бързи скорости от nordvpn и около 100 места на сървъра. В зависимост от това в коя държава и местоположение искате да се свържете, ExpressVPN може да бъде по -добър избор.

Можете да научите повече за двете в нашия Nordvpn срещу. ExpressVPN сравнение.

Обобщавайки!

След като съставихме всички статистики от прегледа на скоростта на NORDVPN, за нас беше очевидно защо е един от най -известните VPN там.

Ако обърнете внимание на таблицата за тестване на скоростта на NORDVPN в началото на тази статия, NORDVPN се представи изключително добре на всички най -много места на сървъра. Скоростите му за изтегляне едва паднаха под 90 Mbps. Само на бразилските и немските сървъри забелязахме бавни скорости на качване, обаче, Резултатите все още бяха над 25 Mbps. Можете също да проверите резултатите от нашите VPN тест за скорост за рутери В нашия блог.

Ако говорим за опит за използваемост в реалния свят, бихме казали това Nordvpn лесно успя да изтегли големи торентни файлове По време на нашето тестване и дори успя да предаде стрийминг Съдържание на HD Netflix без забавяне.

Как открихте, че VPN се представя във вашия регион? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу.

Джералд Хънт

Биография на Джералд Хънт:

Джералд е непоколебим вярващ в неприкосновеното право на всеки гражданин на свободата на изразяване. Писането за онлайн поверителност и сигурност без никакво отношение към политическата коректност е неговият начин да се противопостави на инструментите, заплашващи нашата свобода. В свободното си време той обича да пие гледане на Netflix, аниме и да играе видео игри.

При vpnranks.com, използваме бисквитки, за да предоставяме персонализирана услуга на потребителите и да ни помогнем да анализираме ефективността на уебсайта. Ние’VE актуализира нашата Политика за поверителност

Както бе споменато на

Марките ни споменават

 • Avast Vpn
 • Windscribe vpn
 • Частен достъп до интернет
 • Ipvanish
 • Тунела

© Copyright 2023 VPNRANKS | Всички права запазени

Може ли моят ISP да види какво аз’m Изтегляне?

Може ли моят ISP да види какво изтеглям?

Доставчик на интернет услуги (ISP) е каквато и да е компания, която ви предоставя връзката с интернет на устройството, което сте’Използване. Освен способността да давате или отнемете достъпа си до YouTube, какви други сили има? Може ли ISP да види какво сте’повторно изтегляне? И ако е така, можете ли да го спрете?

Може ли моят ISP да види моите изтегляния?

Технически вашият интернет доставчик може да види какво сте’Изтегляне на несигурна връзка, тъй като трафикът преминава през тяхната инфраструктура. Но има предупреждения:

 • Ако уебсайтът сте’Използването на някакво криптиране (само наличието на https: // е достатъчно), ISP може да бъде’не казвам какво точно ви файл’повторно изтегляне.
 • Въпреки това, интернет доставчикът може да каже какъв сайт сте’Изтегляне от и какъв размер е файлът, което им дава начин да познаят какво сте’правим.
 • Понякога ISP също може да каже дали сте’Изтегляне на файлове, като разгледате моделите на свързване: Тъй като някои файлове за изтегляне разчитат на множество хора, които го споделят, ISP може да забележи множество потоци за качване, както и множество връзки към различни IP (интернет протокол) адреси, които го карат да работи.

Скрийте вашия IP адрес с VPN

Грижи ли се ISP за изтеглянията на файлове?

Когато става въпрос за изтегляне на файлове, през повечето време ISP се интересуват от факта, че вие’Взимате много честотна лента повече от това, което вие’Прави се конкретно с него. Това означава, че интернет доставчиците са заинтересовани главно от откриването на изтегляния и използват тази информация, за да се включат в обвързания с честотна лента – основно забавяне на връзката си, ако покажете признаци на масивни изтегляния.

Колко дълго ISP продължава да сърфира записи?

Този раздел може да започне с “Е, зависи” – два пъти! Тъй.

Ако там’s всичко, което се приближава до универсално правило на палеца, то’s, които интернет доставчиците могат да бъдат назначени да запазят дневниците на минали 6-12 месеци. Това обаче варира в зависимост от страната.

Вземете например Австралия. Ozzie Law изисква това Записите се съхраняват в продължение на 2 години . Но законът също така казва, че това’s не Данни за сърфиране , Но изпращачите на имейл и получателите и кой е имал какъв IP адрес, когато.

Когато се съмнявате, проучете местните закони.

Как да предпазя доставчика на интернет доставчика от това, което аз’m Изтегляне?

Просто, наистина: можете да попречите на вашия доставчик да не виждате какво’Изтегляне, като получите VPN: тя криптира вашите данни (така че ISP може’t го прочетете) и го насочва чрез VPN сървър (така че ISP не’не знам какви уебсайтове ви’повторно посещение).