Купете сега, платете по -късно в Walmart

Ако плащате със Sezzle за покупка онлайн, ще щракнете върху „Платете със Sezzle“ при касата. Можете също да изберете да платите с Sezzle в магазина. За да направите това, ще сканирате QR код в регистъра и влезете в Sezzzle от вашето мобилно устройство.

Можете ли да използвате Sezzzle за Walmart?

Да, Sezzle може да се използва за плащане за покупки на Walmart. С Sezzle можете да разделите покупката си Walmart на четири вноски, без да е необходимо заем или кредитна карта. Просто свържете банката или дебитната си карта с вашия акаунт в Sezzle и се насладете на гъвкавостта да плащате с течение на времето.

Ключови точки:

 1. Sezzle ви позволява да го използвате като платежна платформа в Walmart.
 2. Можете да разделите покупката си на четири вноски.
 3. Не се изисква заем или кредитна карта.
 4. Свържете вашата банка или дебитна карта към вашия акаунт в Sezzle.

Как да използвам моята виртуална карта Sezzle?

Използването на вашата виртуална карта на Sezzle е просто. След като влезете в акаунта си в Sezzle, можете лесно да добавите виртуалната карта към вашия акаунт. Когато правите покупка, изберете виртуалната карта на Sezzle като свой начин на плащане и въведете данните за картата. Можете да намерите номера на картата и CVV в акаунта си в раздела Sezzle в раздела Wallet.

Ключови точки:

 1. Влезте в акаунта си в Sezzle.
 2. Добавете виртуалната карта към вашия акаунт.
 3. Изберете виртуалната карта на Sezzle като свой начин на плащане.
 4. Въведете подробности за картата, намерени във вашия акаунт в Sezzle.

Как да получа пари от Sezzle?

Има две опции за получаване на пари от вашия акаунт в Sezzle:

 1. Оттегляне във вашата свързана банкова сметка: Планирайте теглене от сметката си на Sezzle към вашата свързана банкова сметка в секцията за плащания. Средствата ще бъдат депозирани в рамките на 2-3 работни дни.
 2. Изкупихте предплатени карти за подаръци: Можете също да осребрите предплатените карти за подаръци (Visa или MasterCard) за пари. Общата сума ще бъде депозирана във вашата свързана банкова сметка в рамките на 2-3 работни дни.

*ЗАБЕЛЕЖКА: Трябва да проверите самоличността си, за да използвате тези методи.


Мога ли да взема назаем пари от Sezzle?

Не, Sezzzle не е заемодател. Това е решение за плащане, което позволява на клиентите да разделят покупките си на четири безлихвени вноски. Клиентите не заемат пари от Sezzle.


Мога ли да използвам Sezzle за плащане на сметки?

Не, Sezzle не може да се използва за плащане на сметки директно. Това е опция за плащане за онлайн и търговци на тухли и хоросан. Той не е предназначен за плащане на сметки като комунални услуги или други онлайн услуги.


Можете ли да направите пари в брой със Sezzle?

Да, когато използвате Sezzle с партньорски магазини, можете да получите достъп до оферти за връщане на пари. Просто пазарувайте в участващ магазин, изберете Sezzle като ваша опция за плащане, а офертата за връщане на пари ще бъде приложена. Сумата за връщане на парите ще бъде добавена към вашата сметка на Sezzle и може да се използва като отстъпка при бъдещи поръчки.


През каква банка е проби?

Sezzle партньори с множество банки, включително Sutton Bank, Bancorp Bank и Cross River Bank. Чрез тези партньорства Sezzzle предоставя достъпни решения за плащане на своите клиенти, без да е необходимо традиционна кредитна карта.

Купете сега, платете по -късно в Walmart

Ако ти’Плащате със Sezzle за покупка онлайн, вие’Ще щракнете “Платете със Sezzle” при касата. Можете също да изберете да платите с Sezzle в магазина. За да направите това, вие’Ще сканирате QR код в регистъра и влезте в Sezzle от вашето мобилно устройство.

Можете ли да използвате Sezzzle за Walmart?

Да, можете да използвате Sezzle, за да платите за покупки на Walmart. Sezzle е платформа за плащане, която ви позволява да разделите покупката си на четири вноски. С Sezzle можете да платите за артикули Walmart с течение на времето, без да се налага да вземате заем или да използвате кредитна карта.

Всичко, което трябва да направите, е да свържете вашата банка или дебитна карта и вие’отново е настроен. Sezzle е чудесен начин да управлявате бюджета си, без да се притеснявате за такси с високи лихви на кредитни карти или по-скъпи заеми.

Как да използвам моята виртуална карта Sezzle?

Използването на вашата виртуална карта на Sezzle е лесно и удобно. За да започнете, първо влезте в акаунта си в Sezzle. След като влезете, ще видите възможността да добавите виртуална карта. В тази област ще бъдете подканени да добавите виртуалната карта към вашия акаунт.

След като успешно добавите вашата виртуална карта на Sezzle към вашия акаунт, можете да започнете да я използвате веднага.

Когато правите покупки, просто изберете виртуалната карта на Sezzle като свой начин на плащане и въведете данните за картата, свързани с вашата карта в зоната за плащане. Номер на вашата карта и CVV (стойност на проверка на CADR) могат да бъдат намерени и в акаунта на вашия Sezzle в раздела Wallet.

След като плащането е извършено, ще получите код за разрешение, потвърждаващ, че плащането ви е преминало успешно.

Можете да използвате вашата виртуална карта Sezzle за онлайн покупки или магазини, като първо добавите пари към вашата карта. Можете да направите това по няколко различни начина, като например да свържете банковата си сметка или да използвате някакви основни кредитни или дебитни карти.

След като парите са добавени към вашата карта, можете да я използвате за пазаруване онлайн или в магазина, за физически продукти или услуги.

Когато използвате вашата виртуална карта Sezzle онлайн, вие не сте’не трябва да се притеснявате, че вашите лични данни са компрометирани. Sezzle използва най -новата технология за криптиране, за да запази данните си по всяко време.

Като цяло, използването на вашата виртуална карта на Sezzle е безопасно, лесно и сигурно. Плюс това, тъй като не се изисква да въвеждате финансовите си подробности на всеки уебсайт, вие не’Не трябва да се притеснявате, че други компании получават вашата поверителна информация.

Как да получа пари от Sezzle?

Има два лесни начина, по които можете да получите пари от Sezzle:

1. Оттегляне във вашата свързана банкова сметка: Можете лесно да изтеглите средства от сметката си Sezzle към свързаната си банкова сметка, която сте задали в секцията за плащания. Можете да насрочите еднократни или повтарящи се тегления, а средствата ще бъдат депозирани във вашата банкова сметка в рамките на 2-3 работни дни.

2. Изкупихте предплатени карти за подаръци: Можете също да осребрите предплатените карти за подаръци, като Visa или Mastercard Gift Cards, за пари от Sezzle. Когато осребрите картата си за подарък, ще получите еднократен депозит от общата сума от подаръчната карта във вашата свързана банкова сметка в рамките на 2-3 работни дни.

*ЗАБЕЛЕЖКА: Ще трябва да проверите вашата самоличност, за да направите някой от тези методи.

Мога ли да взема назаем пари от Sezzle?

Не, Sezzle не е кредитор и не може да предоставя заеми или кредитни линии. Sezzle е решение за плащане, което позволява на клиентите да купуват артикули от онлайн магазини на четири вноски, безлихвени. Променяйки начина, по който клиентите плащат за своите покупки, Sezzle отваря нови възможности за продажби на търговците и го прави достъпно за клиентите да правят покупки.

Въпреки това, Sezzle не дава пари и клиентите не вземат назаем от Sezzle.

Мога ли да използвам Sezzle за плащане на сметки?

Не, Sezzle е опция за плащане, която не може да се използва за плащане на сметки. Sezzle е платформа за плащане, която позволява на клиентите да пазаруват сега и да плащат по-късно на четири безлихвени вноски. Може да се използва за плащане на артикули в определени онлайн и търговци на тухли и хоросан.

Въпреки това, Sezzle не е настроен да плаща сметки директно и няма да можете да плащате сметки като комунални услуги и други сметки със Sezzle. Освен това няма да можете да използвате Sezzle, за да плащате за онлайн услуги като телевизионни услуги за стрийминг, облачно съхранение, резервации на полети, предплатени карти или абонаментни кутии.

Следователно, Sezzle не е подходящата опция за плащане за плащане на сметки.

Можете ли да направите пари в брой със Sezzle?

Да, можете да направите пари в брой със Sezzle! Sezzle е платформа за онлайн плащане, която позволява на клиентите да разделят покупните цени на четири безлихвени плащания. Когато използвате Sezzle с един от нашите партньорски магазини, можете да получите достъп до допълнителни оферти за връщане на пари.

Печалбите от връщане на пари обикновено са равни на определен процент от сумата на покупката. За да започнете да печелите пари в брой със Sezzle, всичко, което трябва да направите, е да пазарувате в един от участващите магазини, изберете Sezzle като своя опция за плащане, а вие и вие’Ще бъда пренасочен към платформата Sezzle с вече приложената оферта за връщане на пари.

След като завършите покупката си, паричната сума ще бъде добавена към вашата сметка на Sezzle и може да се използва като отстъпка при бъдещи поръчки!.

През каква банка е проби?

Sezzle е онлайн процесор за плащане, който работи с над 10 000+ търговци на дребно. Като процесор за плащане Sezzzle оперира чрез партньорство с множество банки, включително Sutton Bank, Bancorp Bank и Cross River Bank.

Тези банки са ключови за успеха на Sezzle, тъй като позволяват на компанията да предоставя достъпни решения за плащане на клиентите. Чрез тези партньорства Sezzzle може да предостави на клиентите възможност да пазаруват сега и да плащат по -късно на вноски, без да е необходимо традиционна кредитна карта.

Освен това клиентите получават удобството да бъдат управлявани и обработени от своите плащания чрез Sezzle, като все още получават цялата защита на традиционния кредит, като защита на измамите и възстановяването на възможностите.

Мога ли да си купя подаръчна карта със серия?

Да, можете да използвате Sezzle за закупуване и/или да изпратите карта за подарък, стига магазинът, от който е подаръчната кутия, от която приема Sezzle като форма на плащане. Sezzle е опция за плащане за хиляди търговци на дребно, както физически, така и онлайн магазини.

Можете да разгледате търговците, които предлагат плащане на Sezzle на уебсайта на Sezzle, за да видите дали магазинът, който искате да закупите от приема Sezzle. Ако магазинът предлага Sezzz.

В допълнение към използването на Sezzle за закупуване на карта за подарък, можете да използвате и Sezzle, за да изпратите карта за подарък на получателя с персонализирана бележка. С тази опция картата за подарък ще бъде доставена директно на получателя с персонализираната бележка, която сте включили.

Как да платя със Sezzle в Target?

Плащането с Sezzle в Target е лесно и удобно! За начало се уверете, че имате активен акаунт в Sezzle. Ако не’вече имате акаунт, можете да се регистрирате безплатно в Sezzle. com. След като имате своя акаунт в Sezzle, добавете целта към списъка си с методи на плащане, като следвате тези стъпки:

1. Влезте в целевия си акаунт и попълнете количката си с артикулите, които искате да закупите.

2. Изберете Sezzle като опция за плащане при плащане.

3. Въведете информацията за вход в Sezzle и попълнете плащането в изскачащия прозорец на Sezzle.

4. След като потвърдите поръчката си със Sezzle, вашата поръчка ще бъде поставена с Target.

Ако ти’Плащате със Sezzle за покупка онлайн, вие’Ще щракнете “Платете със Sezzle” при касата. Можете също да изберете да платите с Sezzle в магазина. За да направите това, вие’Ще сканирате QR код в регистъра и влезте в Sezzle от вашето мобилно устройство.

Веднъж ти’Влезли, плащането ще бъде обработено чрез вашия акаунт в Sezzle.

В края на покупката си Sezzzle ще ви осигури споразумение, което трябва да одобрите, преди плащането ви да бъде обработено. Вие’Ще бъда отговорен за извършването на редовно планирани плащания към разрушаване според условията на вашето споразумение.

Вашият план за плащане е гъвкав и можете да изберете да платите по всяко време през целия план за вноски.

Използването на Sezzle в Target е чудесен начин да направите покупките си по -управляеми и то’s бързо и лесен за настройка. С Sezzle, вие’Ще мога да закупите необходимите предмети днес и да ги платите с течение на времето.

Използва ли Amazon Sezzle или Afterpay?

Не, Amazon понастоящем не използва Sezzle или AfterPay. Amazon предлага своя собствена платежна система, наречена Amazon Pay, която работи подобно на Sezzle и Afterpay. Amazon Pay позволява на клиентите да свържат банковата си информация към уебсайта на Amazon, като позволява лесно да се извършват и проследяват плащания за стоки и услуги.

Amazon Pay също се интегрира с други платежни услуги като PayPal и Apple Pay, предоставяйки на клиентите по -голям избор в методите на плащане. Amazon предлага и Amazon Store Card и Amazon Credit Builder, които предоставят на клиентите безлихвена кредитна линия.

Клиентите могат да използват картата на Amazon Store или Amazon Credit Builder за закупуване на стоки на уебсайта на Amazon, а след това да извършват плащания във времето на съществуващия си баланс на Amazon.

Можете ли да използвате заплащане по -късно на Amazon?

Да, можете да използвате заплащане по -късно на Amazon, което ви позволява да купувате артикули, без да се налага да правите незабавно плащане. Платете по -късни опции са достъпни за избрани артикули и могат да бъдат идентифицирани от логото на заплащането по -късно до цената на артикула.

За да използвате този начин на плащане, трябва да имате акаунт в Amazon и отговарящ на условията U. С. кредитна или дебитна карта. Плащайте по -късно, отговарящи на изискванията, обикновено се доставят в рамките на два работни дни от покупката ви и могат да бъдат върнати нормално според Amazon’s Политика за връщане.

Платете по -късно ви дава още няколко дни, за да платите сумата, която се появява в резюмето на вашата поръчка, до която можете да получите достъп от вашия акаунт. Когато изберете Плащане по -късно при касата, вие се съгласявате с Amazon’S Платете по -късни условия.

Приема ли Amazon Afterpay или Klarna?

Не, Amazon понастоящем не приема а след плащане или Klarna като валидни форми на плащане на тяхната платформа. В момента Amazon приема плащане чрез основни кредитни карти, дебитни карти, Amazon Pay, PayPal, Amazon Store Card, карти за подаръци и промоционални кодове.

Amazon не приема методите на плащане, свързани с следплащане или klarna.

Амазонка не прави планове за плащане?

Не, Amazon не предлага традиционни планове за плащане. Те обаче предлагат разнообразие от лесни опции за плащане на плащане. С лесно заплащане клиентите могат да разделят разходите за избрани артикули на по -малки плащания, като използват кредитна карта, дебитна карта или банкова сметка.

Броят на плащанията и сумите за плащане варират в зависимост от артикула, често без лихва или такси. Клиентите също могат да се възползват от възможностите за финансиране, когато са налични. Amazon предлага опции за финансиране като месечни плащания и без лихва за избрани артикули за клиенти с одобрени карти на Amazon Store.

Има и други опции за финансиране, налични от кредитори на трети страни, като Arfirm, Klarna, Afterpay и Upstart. Тези кредитори често предлагат по -гъвкави условия на клиентите, които отговарят на различни критерии.

Как да намеря плана си за плащане в Amazon?

За да намерите плана си за плащане в Amazon, започнете с влизането си във вашия акаунт в Amazon. Веднъж ти’влезте в влезте, щракнете върху “Сметки и списъци” Падащо меню, разположено в горния десен ъгъл на началната страница.

Оттам щракнете върху “Вашата сметка” бутон. На следващия екран изберете “Начини на плащане” Опция от лявото странично меню. На следващата страница ще видите раздел, обозначен “Изберете план за плащане.

” Той ще ви покаже вида платен план, който имате в момента, и детайлите, свързани с него. Можете също да промените плана си за плащане, ако желаете, като изберете “План за промяна” опция. Тук можете да избирате от редица планове, включително едно плащане, месечни плащания и други.

След като сте избрали плана си, просто трябва да кликнете “Потвърдете. ” След като приключите това, планът ви за плащане трябва да бъде актуализиран.

Защо утвърждаването не работи върху Amazon?

Утвърждаването не работи върху Amazon поради технически проблем. Изглежда, че Amazon е деактивирал интеграцията с потвърждение’S Платформа за плащане, поради което клиентите не са в състояние да използват потвърждение на Amazon’s уебсайт.

Не е ясно защо е възникнал този технически проблем, но може да е свързан с промените в Amazon’S протоколи за сигурност или други технически причини. Извиняваме се за неудобството, което това причинява и се надяваме да разрешим проблема бързо.

Междувременно винаги можете да се свържете с потвърждение’S Екип за обслужване на клиенти на 855-423-0309 или Amazon’S Екип за обслужване на клиенти на 866-216-1072 за допълнителна помощ.

Как да не използвам потвърждение на Amazon?

Ако не искате да използвате потвърждение на Amazon, най -добрият начин да продължите това е да не избирате потвърждение като ваша опция за плащане, когато правите покупка. Вместо това трябва да изберете алтернативен начин на плащане като кредитна или дебитна карта, PayPal или Amazon плащания.

Когато проверявате с поръчката си, трябва да изберете начина на плащане, който искате от “Начин на плащане” Падащо меню, преди да преминете към следващата страница. В този момент няма да бъдете таксувани за вашата поръчка, докато методът на плащане не бъде финализиран.

След като приключите поръчката, ще получите потвърждение по имейл и плащането ще бъде сигурно обработено.

Важно е да се отбележи, че ако решите да използвате потвърждение на по -късна дата, все пак ще трябва да въведете информацията си за кредит и/или дебитна карта, за да кандидатствате. Ако не сте сигурни в условията за използване на потвърждение, трябва да се обърнете към техния уебсайт или да се свържете с обслужване на клиенти.

Купете сега, платете по -късно в Walmart

Направете следващата си покупка в Walmart лесно. Платете на 4 вноски за 6 седмици със Sezzle!

Walmart x Sezzle

4 плащания

Платете 4 безлихвени вноски за 6 седмици.

Незабавно решение за одобрение

Регистрирайте се днес и получите незабавен достъп до магазин в над 45 000 магазина.

Изградете кредита си

Започнете да изграждате кредита си безплатно с всяко плащане.

Как да #sezzleit в Walmart

1. Изтеглете приложението Sezzzle.

2. Потърсете и щракнете върху Walmart.

3. Щракнете върху Плащане с Sezzle.

4. Вашата покупка на Walmart е разделена на 4 безлихвени плащания за 6 седмици.

Ръчно държане на телефон, показващ приложението Sezzle, показващо марки с изтегляне на Sezzle App QR код

Ръчно държане на телефон, показващ приложението Sezzle, показващо марки с изтегляне на Sezzle App QR код

Как да #sezzleit в Walmart

1. Изтеглете приложението Sezzzle.

2. Потърсете и щракнете върху Walmart.

3. Щракнете върху Плащане с Sezzle.

4. Вашата покупка на Walmart е разделена на 4 безлихвени плащания за 6 седмици.

Начин на плащане с най-висок рейтинг

Не приемайте само нашата дума за това. Вижте какво казват нашите купувачи за Sezzle!

Най -доброто плащане по -късно приложение на пазара

„Използвал съм Sezzle повече от година и съм направил няколко големи (над 1000 долара покупки). Нямам абсолютно никакви оплаквания! Казвам на всички, че знам, че Sezzle е пътят. “

Източник: App Store от 17 юли 2021 г

Абсолютно легитимни услуги за плащания

„Аз’Толкова благодарен за опцията за плащане на Sezzle. Това ми позволи да се почерпя наскоро, по време, в което се убедих’Не успях наистина да направим всичко отвъд сметките за заплащане, защото парите са твърде тесни, за да направят големи покупки. “

Източник: Play Store от 9 февруари 2022 г

Една дума за това приложение. Удивително.

„Sezzle ми даде шанса да мога да пазарувам свободно. В днешно време, ако нямате портфейл, пълен с пластмаса, по -добре имате портфейл, пълен със зеле (пари) . но имам най-близкото нещо и това е S-E-Z-Z-L-E. “

Източник: App Store от 17 ноември 2021 г

Приема ли Walmart Sezzle? Прочетете пълното ръководство

Приема ли Walmart Sezzle

Много хора обичат да пазаруват със Sezzle и много от тях обичат да пазаруват в Walmart, Walmart приема ли Sezzle? Този въпрос е в тенденция наскоро и решихме да направим задълбочено проучване и да измислим точен отговор за нашите читатели.

Има много предимства при пазаруване с Sezzle, най-важното е, че можете да направите покупка с помощта на 4-инсталационен подход за плащане. Sezzle извършва пълното плащане за вас и по същество трябва да ги изплатите в рамките на 6 седмици.

От друга страна, Walmart е един от най-големите и популярни магазини за търговия на дребно в Съединените щати, с хиляди продукти, достъпни както в магазини, така и онлайн, пазаруването на вашите нужди става лесно в Walmart.

Големият въпрос сега е, Walmart приема ли Sezzzle? Можете ли да използвате Sezzzle в Walmart? Тази публикация дава отговор на тези въпроси и още.

И така, чудите ли се дали вие’Ще бъде разрешено да пазарувате в Walmart в магазина или уебсайт с вашата карта на Sezzle или виртуална карта? Прочетете тази публикация, за да получите правилния отговор и възможно ръководство.

Съдържание

 • Приема ли Walmart Sezzle?
 • Можете ли да използвате Sezzzle в Walmart?
 • Как да използвам Sezzle в Walmart?
 • Какво плаща по -късно приложението Walmart използва?
 • Какви артикули мога да купя с потвърждение в Walmart?
 • Какви артикули могат’t Купувам с потвърждение в Walmart
 • Можете ли да използвате раздуване навсякъде?
 • Виртуалната карта на Sazzle не работи
 • Приема ли Amazon Sezzle?
 • Тя взема ли раздуване?
 • Прави деца’s място Вземете Sezzzle?

Приема ли Walmart Sezzle?

Да, клиентите могат да използват своите карти за раздуване, за да правят покупки в избрани места на Walmart само в Канада, това в момента не е достъпно в магазините на Walmart в Съединените щати.

Sezzle наскоро добави Walmart към списъка си с търговци на дребно, които квалифицираните купувачи могат да правят покупки с помощта на Sezzle. Това обаче в момента е достъпно само за избрани магазини на Walmart в Канада.

С наскоро развитието се очаква Walmart магазините в U.С. евентуално може да започне да приема Sezzle за нула време. Като се казва, можете’t Понастоящем купувайте механиз във всеки магазин Walmart в Америка. Прочетете също така Dollar General Sell Walmart Gift Cards?

Можете ли да използвате Sezzzle в Walmart?

Да, можете да използвате Sezzle за закупуване и артикули в избрани магазини Walmart само в Канада, популярният магазин за търговия на дребно беше добавен от Sezzle в списъка им с магазини, които картите могат да се използват.

Като се има предвид, можете да използвате своя Sezzle само на избрани физически места на Walmart, не е ясно дали клиентите могат да плащат за артикули в Walmart онлайн, използвайки Sezzle.

Как да използвам Sezzle в Walmart?

В момента единственият начин да използвате Sezzle е, ако пазарувате в някой от избраните магазини Walmart в Канада. Ако пребивавате в Съединените щати, в момента е невъзможно да използвате Sezzle в Walmart.

Ако сте в Канада и се чудите как да използвате Sezzle в Walmart, разберете, че трябва да добавите вашата виртуална карта на Sezzle към Apple Pay или Google Pay. Веднъж ти’Ve добави вашата виртуална карта Sezzle към някое от приложенията за мобилни плащане, след това можете да продължите да плащате за артикули.

Следвайте стъпките по -долу.

 • Добавете вашата виртуална карта на Sezzle към Apple Pay или Google Pay.
 • Влезте във всеки от избраните магазини Walmart.
 • Изберете артикули, които искате да закупите.
 • Насочете се към тезгяха за сканиране и плащане.
 • Посочете, че искате да извършите плащане с Apple Pay или Google Pay.
 • Сканирайте баркода с приложението за мобилно плащане, което добавихте, добавихте вашата виртуална карта Sezzle.
 • Направете необходимите потвърждения, за да одобрите плащане.

След като успешно сте направили това, плащането ви ще премине и ще имате 6 седмици, за да платите парите. Също така прочетете каква пътека е Nesquik в Walmart?

Какво плаща по -късно приложението Walmart използва?

Walmart използва приложението Affirm като единственото им покупка сега, плати по -късно приложение, това приложение може да се използва от квалифицирани клиенти във всички магазини на Walmart. Клиентите, които използват потвърждение за закупуване на артикули в Walmart, са само таксувани сложни лихва без скрити или късни емисии.

Приема ли Walmart Sezzle

Въпреки това, вашата покупка на Walmart трябва да е между 150 и 2000 долара, ако искате да платите чрез потвърждение. Покупки, които са под споменатата сума, могат’не се плаща чрез потвърждение.

Какви артикули мога да купя с потвърждение в Walmart?

 • изкуства и занаяти.
 • Облекло
 • Автоматичен.
 • Бебе.
 • Електроника.
 • Играчки.
 • У дома.
 • Подобрение на дома.
 • Видео игри.
 • Музикални инструменти.
 • Инструменти.
 • Бижута.
 • Спорт и на открито.

Какви артикули могат’t Купувам с потвърждение в Walmart

 • Боеприпаси.
 • Алкохол
 • Бебешки консумативи.
 • Бензин.
 • Хранителни стоки и храна.
 • Здраве и благосъстояние.
 • Стоки в регистъра.
 • Разни доставки.
 • Парични услуги.
 • Лична хигиена.
 • Доставки за домашни любимци.
 • Аптека.
 • Временни специализирани елементи.
 • Тютюн.
 • Оръжия.
 • Планове за безжични услуги.
 • 1-часова снимка.

Можете ли да използвате раздуване навсякъде?

Не, можете’Не използвайте Sezzzle, за да платите за покупки навсякъде, можете да го използвате само в участващите магазини, има около 8 500 магазина както онлайн, така и офлайн, които приемат Sezzle.

Някои магазини приемат плащания с помощ. Ето списък на магазините, които приемат плащания чрез виртуална карта Sezzle.

Не всички участващи магазини приемат виртуални карти Sezzle. За да знаете дали определен магазин приема виртуална карта Sezzle, просто влезте в акаунта си в приложението в приложението. Веднъж ти’Влязох, придвижвайте се до “Карта за раздробяване”, Ще видите списък с магазини за търговия на дребно, които приемат Sezzle. Прочетете също така Walmart инсталира автомобилни радиостанции?

Виртуалната карта на Sazzle не работи

 • Общата ви сума на поръчката е над разрешения лимит на разходите (недостатъчен кредитен лимит).
 • Общата ви сума на поръчката е над механиката’S Ограничение за разходите (недостатъчен кредитен лимит на търговци).
 • Едно от вашите плащания, които съм в обработка или висящи статуси (неуспешна поръчка).
 • Имахте предварително неуспешно плащане, което трябва да бъде изплатено първо.
 • Имате твърде много поръчки за поръчки с група или определен търговец (максимален ограничен лимит за отворена поръчка).
 • Имате едно или повече плащания по сметката си, които са разсрочени (разсрочени плащания).
 • Имате още една или повече поръчки, които трябва да се изплащат (неплатени поръчки).
 • Методът на плащане по подразбиране, който е свързан с вашата виртуална карта на Sezzle, е отказан от вашата банка (метод на плащане по подразбиране на виртуална карта).
 • Вие сте нов потребител и сте направили втора поръчка в рамките на 25 часа след първата си поръчка (нов спад на потребителите).
 • Сумата на вашата поръчка не зависи от необходимата минимална сума (минимална сума на поръчката).
 • Направихте опит да направите над 1000 долара поръчки за изплащане в размер или над 2500 долара поръчки за плащане в 4 в рамките на 24 часа (сума за еднодневна поръчка).
 • Направихте опит да направите поръчка над 5000 долара поръчки за изплащане в рамките на 30 дни (тридесетдневна сума за поръчка).

Проверете акаунта си, за да разберете какво може да накара вашата виртуална карта на Sezzle да не работи.

Приема ли Amazon Sezzle?

Не, Amazon не приема Sezzle като платежно средство за покупки. Ако искате да знаете как всъщност можете да използвате Sezzle за закупуване на артикули в Amazon, прочетете ли можете ли да използвате Sezzle в Amazon?

Тя взема ли раздуване?

За съжаление, Shein понастоящем не приема Sezzle като начин на плащане, вие спечелихте’не може да купува каквото и да било в Shein с помощта на Sezzle. Въпреки това, Shein приема следплащане, което също е покупка сега, платете по -късна платформа, точно като Sezzle.

Прави деца’s място Вземете Sezzzle?

Без деца’s място не’t Понастоящем приемайте плащания от Sezzle, можете алтернативно да използвате след заплащане, за да платите на деца’s място, ако искате да използвате покупка сега, платете по -късна услуга.

 • Имам ли нужда от среща за отпечатъци на USPS? Прочетете най -добрия отговор
 • Какво означава USPS за заминат партньор за доставка?
 • Къде е лимонов сок в Walmart? Най -добър подробен отговор
 • Уолмарт взривява балони? Прочетете най -добрия отговор
 • Walmart замества ли батериите за наблюдение? Прочетете най -доброто ръководство
 • В колко часа затваря Walmart Deli? Прочетете най -добрите отговори
 • Какво означава Missent USPS? – Прочетете най -добрия отговор
 • Колко е мелодия в Walmart? Прочетете най -добрия отговор
 • HTTP ERROR 400 Walmart – Прочетете най -добрите подробности
 • Как да конвертирате проследяване на Amazon TBA – Прочетете най -доброто ръководство
 • Център за изпълнение на Amazon – MDW7 – Прочетете най -доброто ръководство
 • Може ли H1B да продаде на Amazon? Най -доброто ръководство и подробности
 • Как да разгадате Nike в Amazon – Прочетете най -доброто ръководство
 • Плаща ли Amazon за обучение на KNET? Прочетете най -добрите подробности
 • Как да добавите елементи към списъка с желания на Amazon на iPhone – най -доброто ръководство
 • Можете ли да оправите дебитна карта Venmo? Най -добри подробности и ръководство
 • Мога ли да добавя пари в моята карта Venmo в Walgreens? Прочетете най -доброто ръководство
 • Работи ли Chime с Venmo? Прочетете най -добрите подробности
 • Можете ли да изпратите пари от Venmo до chime? Прочетете най -доброто ръководство
 • Амазонка достави ли до Коста Рика? Всичко, което трябва да знаете
 • Амазонка доставя ли до Доминиканската република? Всичко, което трябва да знаете
 • Можете ли да върнете боя в Walmart? Всичко, което трябва да знаете
 • Можете ли да си купите торти за рожден ден с печати за храна в Walmart? Най -добър отговор
 • В колко часа се отваря пекарната Walmart? Прочетете най -добрия отговор
 • В колко часа се отваря walmart deli? Най -добър пълен отговор
 • Можете ли да върнете бельо в Walmart? Прочетете най -добрата информация и ръководство
 • Регистър на бебето Walmart – Най -добра информация и водач
 • Сменя ли гумите Walmart косачка? Прочетете най -доброто ръководство
 • Дали Walmart Vision Center приема ли Caresource? Всичко, което трябва да знаете
 • Walmart W2 Online – Всичко, което трябва да знаете
 • Има ли FedEx Dailypay? – Прочетете пълен отговор
 • USPS EPAYROLL Вход – Най -добри подробности и ръководство
 • USPS LiteBlue Epayroll – най -добрите подробности, които трябва да знаете
 • Дали dhgate id? Най -добрите подробности, които трябва да знаете
 • Защо Instacart ми таксува 100 долара? Най -добрите подробности, които трябва да знаете
 • Плаща ли USPS за задължение на съдебните заседатели? – Прочетете пълен отговор
 • Какво е не планиран кръстосан крак USPS? Прочетете пълен отговор
 • Мога ли да си купя доксициклин на тезгяха в Walmart? Прочетете най -добрия отговор

Взима ли Walmart Sezzle? Какво го приемат магазините?

Ани Рондо

Аз съм Ани Рондо, писател и създател на съдържание за QueryBoomer, където съм специализиран в предоставянето на проницателни отзиви за марки, магазини, продукти и търговци на дребно. Независимо дали търсите информация за най-новите тенденции, продукти или компании, моите статии са ресурс за точна и надеждна информация. Надявам се да намерите моето съдържание полезно в стремежа си за информация за марки и продукти.

Ани Рондо

https: // queryboomer.com/автор/Ани-Рондо/

Ани Рондо

https: // queryboomer.com/автор/Ани-Рондо/

Ани Рондо

https: // queryboomer.com/автор/Ани-Рондо/

Ани Рондо

https: // queryboomer.com/автор/Ани-Рондо/

Walmart е една от най -големите вериги за хранителни стоки. Той има всички продукти, от които се нуждае от тяхното домакинство.

Магазинът също така позволява онлайн пазаруване с доставка до дома и пикап в магазина. Walmart е известен и с приемането на различни методи на плащане.

И това ни довежда до дискусията на Sezzle. Взима ли Walmart Sezzle? Тук’s Всичко, което трябва да знаете по този въпрос.

Взима ли Walmart Sezzle?

За съжаление, Walmart не приема Sezzle в САЩ. Открих, че този начин на плащане е наличен на местата на Walmart в Канада.

Walmart приема приличен избор на опции за плащане. Можете да намерите най -популярните в списъка. Но не взема Sezzle. Зад това може да има няколко причини.

Например, Sezzle не е толкова популярен, колкото другите методи за плащане в Walmart. Не се предлага в различни магазини.

Дори на Sezzle’S Уебсайт, те споменаха, че този метод е достъпен само с избрани търговци на дребно. Същото може да се каже и за онлайн магазините.

Взима ли Walmart Sezzle

Къде мога да използвам виртуалната си карта на Sezzle?

Можете да използвате виртуалната карта Sezzle в Target, Maaji, Alder Apparel, Aybl и Skywear.

Ето някои магазини, в които можете да използвате виртуалната карта Sezzle:

 • Бутик Бела Роуз
 • JJ Rae
 • Каква талия
 • Мускулна нация
 • Последният лов
 • Зъбно колело
 • Магазинът за пот
 • Запален
 • Три дрехи за нокти
 • Манола

Виртуалната карта Sezzle се приема в широка гама от магазини. Можете да видите пълния списък на вашето мобилно приложение Sezzle.

Като цяло се взема в търговци на облекла и обувки. Но ще намерите и магазини за хранителни стоки, играчки и бижута.

Виртуална карта на Sazzle е кредитна карта?

Виртуалната карта на Sezzle може да работи като дебитни и кредитни карти. Тя обаче не съществува във физическа форма. Това е безконтактен начин на плащане.

Виртуална платежна карта може да се използва както в онлайн, така и в физически магазини. Но не съществува физически като кредитна или дебитна карта.

Можете да запазите информацията му на мобилния си телефон. Използвайте подробностите за извършване на плащания.

Виртуалната карта на Sezzle се предлага с дата на изтичане. Освен това има 16-цифрен номер и CVV като традиционна карта.

Кой е най -високият лимит?

Sezzle има най -висок лимит от 2500 долара.

Виртуалната карта Sezzle се предлага с някои ограничения. Например, може да се използва при плащания над 35 долара. Също така сумата трябва да бъде по -малка от 2500 долара.

Мога ли да използвам Sezzle навсякъде Apple Pay се приема?

Зависи от търговеца на дребно. Повечето магазини, които приемат Apple Pay, също вземат Sezzle.

Sezzle върви ръка за ръка с методите на мобилно плащане. Може да се използва с Google Pay или Apple Pay. Можете да го използвате в повечето магазини, които приемат тези две опции за плащане. Как да направя това?

Е, вие просто добавяте виртуалната карта на Sezzle към вашата Apple Pay или Google Pay акаунт. Вече можете да го използвате при плащане като всеки друг начин на плащане.

Как да използвате картата на Sezzle в магазините на дребно?

Можете да използвате картата Sezzle в магазините на дребно, като я добавите към вашия портфейл Google или Apple Pay.

Sezzle трябва първо да се добави към цифров портфейл. След това можете да го използвате в магазин за търговия на дребно.

 • Изберете подходящ цифров портфейл, i.E. Apple или Google Pay.
 • Добавете вашата виртуална карта Sezzle към цифровия портфейл.
 • Сега използвайте тази опция за плащане по време на касата.

Процесът е доста прост в онлайн магазините. Следвай тези стъпки:

 • На страницата за плащане въведете данните за вашата виртуална карта на Sezzle.
 • Изберете го като начин на плащане.

Как мога да разбера кои търговци на дребно понастоящем приемат виртуалната карта Sezzle?

Можете да видите пълния списък на участващите търговци на дребно в мобилното приложение Sezzle.

Следвайте тези стъпки, за да разберете кои търговци на дребно в момента приемат Sezzzle:

 • Изтеглете и инсталирайте мобилното приложение Sezzle.
 • Влезте в него с информация за вашия акаунт.
 • Потърсете “Карта за раздробяване” раздел.
 • Докоснете го, за да видите пълния списък.

Сега ще видите всички търговци на дребно да приемат виртуалната карта Sezzle в магазините и онлайн.

Да приключи

Надяваме се, че това ръководство ще ви помогне да използвате Sezzle в правилните магазини. Може да е да се знае, че Walmart не приема тази опция за плащане.

Това обаче не означава никога. Ако Sezzle продължава да събира специална база за последователи, веригата за хранителни стоки ще интегрира този начин на плащане.

Sezzle се използва в различни търговци на дребно. Можете да го намерите на много големи имена в цялата страна.

Това ръководство също така обхвана как да го използвате онлайн и във физическите магазини. Преминете през информацията, за да се възползвате максимално от вашата виртуална карта Sezzle.

Приема ли Walmart Sezzle през 2022 г?

Приема ли Walmart Sezzle

Търсите ли отговора на “Приема ли Walmart Sezzle”? Продължете да четете, за да разберете.

Покупките на Walmart могат да преминат малко над бюджетния лимит. Можеш’t Помогнете да грабнете продуктите с отстъпка, защото кой знае дали ще ги получите отново на толкова ниска цена. Това е моментът, когато използването. И така, Walmart приема ли Sezzle?

Съдържание Крия

Възможно ли е да използвате Sezzle в Walmart?

За съжаление, Walmart не приема Sezzle или друг метод. Walmart не приема други методи на плащане, освен Walmart Pay и PayPal. Можете да използвате само обикновени кредитни, дебитни карти и карти за подаръци за плащане.

Как да използвам Sezzle в Walmart?

Както се оказва, отговорът на Walmart приема Sezzle е не.

За магазини като Walmart има опция за работа, при която можете да свържете вашата виртуална карта Sezzle с Google Pay или Apple Pay и след това да платите в магазина за търговия на дребно.

Тъй като Walmart не приема Apple или Google Pay, тази опция не е налична. И така, няма абсолютно никакъв начин човек да използва Sezzle за плащане в Walmart.

Как да използвате картата на Sezzle в магазините на дребно?

Можете да използвате Sezzle като метод на плащане в избрани онлайн магазини. Главно, това са магазини, които ще намерите в приложението Sezzle. Те са в договор със Sezzle, така че транзакциите за покупка-не-плащане се извършват гладко.

Можете дори да отидете на уебсайта на тези магазини и ще намерите Sezzle като една от опциите за плащане по време на касата.

 • Настройте акаунта си в Sezzle.
 • Приложението ще изисква вашето Телефонен номер, пощенски код, законно първо и фамилно име, имейл и цифров ПИН по ваш избор.

Приема ли Walmart Sezzle

 • След като акаунтът ви е настроен, докоснете Магазин за търсене Опция на началната страница.
 • Въведете името на магазина, от който искате да купите неща.
 • Можете също да продължите да превъртате началната страница. Ще намерите реклами за няколко магазина.
 • Докоснете Име на магазина.
 • Sezzle ще ви помоли да активирате вашата виртуална карта на Sezzle.
 • След като дадете потвърждението си, ще получите информация за вашите граници с картата.
 • ДокоснетеВижте вашата виртуална карта В долната част на страницата.
 • Копирайте номера на картата и отбележете щифта и други подробности.
 • Отидете в раздела за стартиране.
 • Добавете елементи в количката си и натиснете плащане.
 • При касата въведете подробности за картата на Sezzle.
 • Направете поръчката си.

За да използвате картата на Sezzle в офлайн магазин:

 • Отидете на Apple Pay или Google Pay.
 • За Apple Pay, докоснете Бутон добавете.
 • В Google Pay, докоснете Икона на профила.

 • Изберете банкова сметка Сред опциите.
 • Изберете Add Card както за Google Pay, така и за Apple Pay.
 • Добавете подробностите от виртуалната карта на Sezzle, като CARD номер и CVV.
 • Проверете информацията.
 • Картата на Sezzle вече е част от вашия портфейл.
 • Когато отидете в магазин за търговия на дребно, можете да използвате вашия портфейл Google или Apple, за да платите чрез четеца.
 • Всъщност обаче използвате Sezzle за плащане.

Къде може да се използва виртуалната карта Sezzle?

Можете да използвате виртуалната карта Sezzle в онлайн и физическите магазини на избрани търговци на дребно. Тези търговци на дребно трябва да са в съгласие със Sezzle.

Това е една от причините отговорът да приеме ли walmart sezzle е отрицателен вътре в САЩ. И все пак, ако се опитате да плащате в Walmart през Sezzle в Канада, няма да се сблъскате с никакви проблеми.

Ако бяхте канадски гражданин, ще намерите Walmart сред най -добрите опции за магазини в приложението Sezzle.

Ако искате да знаете търговците на дребно във вашия район, които ще приемат картата на Sezzle:

 • Отворете приложението Sezzle.
 • Докоснете Карта за раздробяване В долната дясна част на страницата.
 • Изберете Магазин в магазина в горния десен ъгъл.
 • Докоснете Икона за търсене.
 • Въведете вашия пощенски код.
 • Ще намерите списък с места на дребно на показаната карта.

Всички търговци на дребно, изброени за магазина, също ще приемат картата на Sezzle в техните онлайн магазини.

Преди да се опитате да направите покупка, общата ви количка трябва да достигне 35 долара, включително да данък и други такси. Някои търговци може да имат по -висок набор от минимална сума.

Какво е Sezzle? Какво’s, че всичко?

Sezzle е покупка сега, плати по -късна платежна услуга. От февруари 2022 г. имаме новини за Zip’S Придобиване на Sezzle. Услугите ще работят поотделно до четвъртото тримесечие. Това предаване има смисъл, тъй като и двете компании имат подобен модел.

Sezzle има четирикратен модел на плащане. Плащате първата вноска на Checkout и след това плащате следните три вноски в продължение на шест седмици. Вноските се приспадат автоматично от какъвто и да е начин на плащане, който сте използвали по време на първото плащане.

Ако не’t Направете плащането в рамките на два дни от датата на падежа си, Sezzle ще деактивира вашия акаунт и ще престоя датата на падежа. Ще трябва да платите такса от 10 долара, за да активирате отново акаунта си.

Sezzle може да извърши мека кредитна проверка на вас, когато отворите акаунта си. Тя спечели’изобщо не влияе на кредитния ви рейтинг. Одобрението е моментално. Ако надстроите до Sezzle Up, Sezzle също ще докладва историята на транзакциите си на кредитни бюра, като по този начин ви помага да подобрите кредитния си рейтинг.

Често задавани въпроси

1. Целта приема ли Sezzle?

Да, можете да платите със Sezzle в целта. Можете да платите директно с виртуалната карта на Sezzle в Target.com или чрез приложението Sezzle.

2. Кой е най -високият лимит?

Най -високата сума, която можете да използвате за плащане през Sezzle, е 2500 долара. Новите потребители може да имат начин по -нисък от този. Въпреки това, докато продължавате да използвате Sezzle и да плащате вноските си навреме, Sezzzle ще повиши лимита ви. Освен това, добавянето на повече от една дебитна или кредитна карта може да засили Sezzzle’S увереност във вас.

3. Можете ли да платите сметки със Sezzle?

Не, не можете да платите сметките си със Sezzle. Платформата BNPL е само за плащания на магазини за търговия на дребно.

Обобщавайки

Както се оказва, отговорът на Walmart приема Sezzle е не по всякакъв начин възможен начин. Sezzle все още е свързан с много магазини на дребно, особено конкурентни алтернативи като Target. Тъй.