Изключването на всичко всъщност спестява мощност?
Резюме:
Изключването на устройства и уреди на стената, когато не се използва, е най -ефективният начин за намаляване на мощността в режим на готовност. Други съвети за пестене на енергия включват разбиране на вашата сметка за енергия, прозорци и врати, произнасящи светлини, използване на перални машини и сушилни ефективно, намаляване на времето за душ, размяна на бани за душове, внимателно в кухнята, пълнене на съдомиялната машина и подобряване на изолацията.
1. Как мога да спестя енергия и да намаля въглеродния си отпечатък в дома си?
Следвайки бързи съвети като изключване на уреди на стената, разбиране на вашата сметка за енергия и извършване на малки промени в ежедневните си съчетания.
2. Необходимо ли е да изключите уредите в режим на готовност?
Да, изключването на уредите в режим на готовност може да спести около £ 65 (£ 30 в NI) годишно. Използвайте спасител в режим на готовност или интелигентен щепсел, за да изключите няколко уреди наведнъж.
3. Как мога да намаля загубата на топлина чрез чернови?
Прозорци, прозорци, врати и блокиране на пукнатини на етажи и скициращи дъски. Професионалната проверка на сън.
4. Колко мога да спестя, като изключвам светлините?
Изключването на светлините, когато не се използва, може да спести около £ 25 (£ 12 в NI) годишно. Помислете за подмяна на традиционните крушки с енергийно ефективни LED крушки за допълнителни спестявания.
5. Как мога да спестя енергия, докато използвам пералнята?
Използвайте цикъл от 30 градуса вместо по-високи температури и намалете броя на работещите с пералня с една седмица. Това може да спести около £ 34 (£ 16 в NI) годишно.
6. По -добре ли е да избягвате използването на сушилня?
Да, изсушаването на дрехи на стелажи на закрито или отвън може да спести около 70 британски лири (£ 35 в NI) годишно в сравнение с използването на сушилня за разрушаване.
7. Дали прекарването на по -малко време в душа наистина спестява енергия?
Да, поддържането на времето за душ ограничено до 4 минути може да спести типично домакинство £ 95 (£ 90 в NI) годишно за сметки за енергия.
8. Може ли размяната на бани за душове да спести пари?
Смяната само на една баня седмично за 4-минутен душ може да спести £ 20 (£ 19 в NI) годишно за сметки за енергия.
9. Как мога да спестя енергия в кухнята?
Избягвайте препълването на чайника, за да спестите £ 13 (£ 6 в NI) годишно. Помислете за поставяне на аератор върху кухненския кран и пуснете съдомиялната машина само когато е пълен, за да спестите допълнителни пари.
10. Защо изолацията е важна за спестяване на енергия?
Правилната изолация на цилиндрите за гореща вода, резервоарите, тръбите и радиаторите може да спести пари от сметки за енергия. Увеличаването на изолацията до британско стандартно яке с дебелина 80 мм може да спести около £ 70 (£ 65 в NI) годишно.

Изключването на всичко всъщност спестява мощност

Най -ефективният начин за намаляване на количеството мощност в режим на готовност е да изключите устройствата и уредите си на стената, когато сте’свърших да ги използваме. Улеснете живота за себе си, като включите уредите си в режим на готовност в захранваща платка, което ще ви позволи да изключите няколко уреди наведнъж. Можете също така да искате да помислите за вдигане на контролиран от времето превключвател, който може автоматично да включи и изключи вашите устройства в определени времена.

Бързи съвети за спестяване на енергия

Следвайте нашите съвети и съвети за бързи и лесни начини да спестите енергия, намалете сметките си и намалете въглеродния си отпечатък.

Дали сте’Собствен собственик на жилище, частен или социален наемател, студент или живеете с родителите си, има много неща, които можете да направите.

Ние’всички отговорни за енергията, която използваме в домовете си. Разгледайте нашите бързи съвети по -долу и вижте как можете да спестите до £ 564 годишно* на сметките си. Или разберете каква подкрепа е на разположение там, където живеете.

*Спестяването на Англия, Шотландия и Уелс е за типичен дом с три спални, газови жилища във Великобритания, използвайки цена на газ от 10.3p/kWh и цена на електричество от 34.0p/kWh (въз основа на гаранция за цените на енергията, която работи от април 2023 г. до края на юни 2023 г.). Спестяването на вода се основава на средно заетост.

Цените на Северна Ирландия за газ и електроенергия се основават на средна тарифи за доставчици към октомври 2022 г., намалени допълнително според правителството’s Схема за облекчаване на енергийните сметки. Цените на петрола се основават на средна покупка от 1000 литра през октомври 2022 г. Статистиката и спестяванията се основават на отстъпка, за да се гарантира, че клиентите са предоставени с възможно най -точна информация в момента на публикуване. Правилно от 1 октомври 2022 г. Моля, обърнете внимание, отстъпките подлежат на промяна в очакване на срокове за изпълнение.

Преди да започнеш

Разберете сметката си за енергия. Информацията за типичната сметка за енергия може да бъде объркваща, но разбирането, че може да измине дълъг път, за да ви помогне да се справите с използването на енергията си у дома. Това видео от Home Energy Scotland е полезно ръководство.

Изключете в режим на готовност

Можете да спестите около £ 65 (£ 30 в NI) годишно, само като не забравяте да изключите уредите си от режим на готовност.

Почти всички електрически уреди могат да бъдат изключени на щепсела, без да се разстройват тяхното програмиране. Може да искате да помислите за получаване на режим на готовност или интелигентен щепсел, който ви позволява да изключите всичките си уреди от режим на готовност в един ход.

Проверете инструкциите за всички уреди, които сте,’не съм сигурен за. Някои сателитни и цифрови телевизионни рекордери може да се наложи да бъдат включени, за да могат да следят всички програми, които искате да запишете.

Прозорци и врати на сън

Освен ако домът ви не е много нов, ще загубите малко топлина през чернови около врати и прозорци, пропуски около пода или през комина.

Професионалната прозорци на прозорци, врати и блокиране на пукнатини на етажи и табла за пързаляне може да струва около 225 паунда, но това може да спести около £ 125 (£ 100 в NI) годишно за сметки за енергия. Направи си DIY доказателство може да бъде много по -евтино.

Изключете светлините

Изключете светлините си, когато сте’не ги използвате или когато оставите стая. Това ще ви спести около £ 25 (£ 12 в NI) годишно от годишните ви сметки за енергия.

Замяната на всички светлини в дома ви с LED крушки може да ви помогне да спестите още повече.

Внимателно с вашето измиване

Можете да спестите около £ 34 (£ 16 в NI) годишно от вашата сметка за енергия, само като използвате пералнята си по -внимателно:

 • Използвайте пералнята си на 30-градусов цикъл, вместо по-високи температури.
 • Намалете използването на вашата пералня с един цикъл седмично за една година.

Избягвайте сушилнята

Избягвайте да използвате сушилня за дрехите: сухи дрехи на стелажи вътре, където е възможно или навън в по -топло време, за да спестите £ 70 (£ 35 в NI) годишно.

Прекарвайте по -малко време под душа

Поддържането на времето за душ само до 4 минути може да спести типично домакинство £ 95 (90 паунда в NI) годишно по сметките им за енергия.

Сменете ваната си за душ

Някои от нас може да се насладят на дълго накисване във ваната, но смяната само на една баня седмично с 4-минутен душ може да ви спести £ 20 (£ 19 в NI) годишно на вашите енергийни сметки.

Разберете как спестяването на вода у дома може да помогне на вашия портфейл и околната среда.

Бъдете здрави в кухнята

Чайниците са един от най -използваните уреди в кухнята. Но много от нас ще признаят, че поне от време на време варим чайника с повече вода, отколкото ние’ще използвам.

Избягвайте препълването на чайника и си спестете £ 13 (£ 6 в NI) годишно на сметката си за електричество.

Можете също така да помислите да поставите аератор върху съществуващия си кухня, за да намалите количеството вода, която излиза, без да се отрази как се измива или изплаква. Аераторът е малко приспособление с малки дупки – те се прикрепят към чучура от кранове и са евтини и лесни за инсталиране – и могат да ви спестят £ 30 (£ 30 в NI) годишно.

Напълнете съдомиялната си машина

Изпълнете си съдомиялната машина само когато е пълна, за да намалите количеството вода, което използвате. Намаляването на използването на съдомиялната си машина с един цикъл на седмица за една година може да ви спести £ 17 (£ 8 в NI).

Отгоре нагоре по изолацията

Ефективната изолация на вашия цилиндър с гореща вода е важна: Дори и да имате тънка пяна със спрей или свободно 25 мм яке, можете да се възползвате от увеличаване на изолацията до британско стандартно яке с дебелина 80 мм, спестявайки £ 70 (£ 65 в NI) годишно в процеса.

Изолацията на вашия резервоар за вода, тръби и радиатори е бърз и лесен начин да спестите пари от сметките си.

Изключването на всичко всъщност спестява мощност?

Докато телевизионното ви предаване приключва, вие се навеждате, за да вземете дистанционното и изключете теле. Екранът избледнява до черно – и това’е точният момент, в който телевизорът ви спира да използва електричество, вдясно?

Силата в режим на готовност – понякога наричана фантомно натоварване, натоварване на призраци, мощност на вампира и други странно призрачни имена – е името, дадено на електричеството, което вашите домакински джаджи и Gizmos използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те използват, когато те са били’Оставете в режим на готовност.

От вашия микровълнов до вашия Xbox и всичко между тях, вероятно има десетки уреди в дома ви, които тихо рисуват мощност, докато са в режим на готовност. По същество това означава, че вие’Плащате за власт, която вие’дори не се използва.

Изключването на тези уреди на стената може да ви помогне да спестите мощност, но колко от въздействието наистина има върху вашата сметка за захранване?

Как работи режимът в режим на готовност

Режим на готовност е’t същото като напълно захранването на устройство. Режим на готовност е оперативен режим, който изисква малко количество електричество, за да захранва определени компоненти на уреда, като например:

  • Приемник за дистанционно управление
  • Текстови дисплеи
  • Светлинни дисплеи
  • Вътрешно или външно захранване

  Огледай се в дома си. Ако уредът има LED светлина, цифров часовник или дистанционно управление, там’е добър шанс’s Консумираща мощност в режим на готовност като вас’Препрочитайте това.

  Може да се изненадате, когато научите, че доскоро нямаше правила около функционалността на режим на готовност и много уреди нарисуват огромни количества мощност, докато са в режим на готовност. Не беше’t до първото десетилетие на 2000 -те години, които развиват нации, започнаха да въвеждат регулации относно ефективността на енергийната власт в режим на готовност.

  Колко струва силата в режим на готовност?

  Средният дом харчи около 100 долара годишно за мощност в режим на готовност. Това може да не звучи твърде много в голямата схема на нещата, но нека’s го поставете в контекст.

  Експертите изчисляват, че около 7 процента от средната сметка на домакинството на Киви се губи на мощност в режим на готовност. Като нация това’S около 100 милиона долара годишно се пропиляха на уреди, които не са’всъщност не правя каквото и да било. По отношение на потреблението на енергия бихме могли да захранваме град Нелсън в продължение на цяла година с количеството електричество, което губим годишно на мощност в режим на готовност.

  Идентифициране на виновните виновни

  Що се отнася до мощността в режим на готовност, някои уреди са по -жадни от други.

  Най -скъпите устройства, които трябва да оставите в режим на готовност, обикновено са тези, които изпълняват много фонови функции.

  Например, някои игрални конзоли в режим на готовност ще проверят за Wi -Fi свързаност, да изтеглят най -новите актуализации и да очакват активиране чрез дистанционно или гласова команда – всички от които изискват определено количество мощност.

  Вероятно имате и някои устройства, които не са’t задължително нарисуват голямо количество мощност в режим на готовност, но се използват толкова рядко, че не го прави’t има смисъл да ги оставите в режим на готовност 24/7. Например, принтерите, скенерите и обезвлажнителите използват мощност, докато са в режим на готовност, въпреки че рядко се използват в повечето домакинства.

  Как да намалим консумацията на енергия в режим на готовност

  1. Изключете уредите си на стената

  Най -ефективният начин за намаляване на количеството мощност в режим на готовност е да изключите устройствата и уредите си на стената, когато сте’свърших да ги използваме. Улеснете живота за себе си, като включите уредите си в режим на готовност в захранваща платка, което ще ви позволи да изключите няколко уреди наведнъж. Можете също така да искате да помислите за вдигане на контролиран от времето превключвател, който може автоматично да включи и изключи вашите устройства в определени времена.

  2. Инвестирайте в енергийно ефективни уреди

  Когато то’s Време е да замените един от вашите уреди, помислете за инвестиране в по -енергийно ефективен модел. Уред’S Оценката на енергийната ефективност се отнася до това колко електричество консумира, докато тя’s работи, но то’S също добър показател за това колко мощност черпи, докато сте в режим на готовност. Можете да използвате инструмента за правилен софтуер EnergyWise, за да получите представа колко ще струва конкретен модел за стартиране.

  3. Променете настройките си в режим на готовност

  Повечето съвременни телевизори, компютри, лаптопи и игрални конзоли са силно конфигурируеми и ви позволяват да промените кои функции могат и могат’t Изпълнявайте, докато сте в режим в готовност. Деактивирането на определена функционалност (като автоматично проверка за Wi-Fi сигнал или изтегляне на съдържание) може да помогне за намаляване на консумацията на мощност в режим на готовност.

  Спестете пари от вашата сметка за захранване

  Изключване на вашите уреди на спечелената стена’T магически намалете сметката си за енергия наполовина, но това може да ви помогне да запазите допълнително енергия и да спестите от електричество. Всяко малко се брои!

  Като един от водещите доставчици на евтини електричество в Нова Зеландия, ние се гордеем с това, че поддържаме ниските цени ниски. Обадете ни се днес на 0800 785 733, за да разберете колко бихте могли да спестите, като превърнете превключването към импулсна енергия.

  Ето 23 начина да спестите от сметките си за електричество в момента

  Писалка и някои печати върху законопроекта за електрическа комунални услуги

  Вероятно сте забелязали, че вашите сметки за газ и електричество са били по -скъпи от обикновено тази година.

  Всъщност ОВОС изчислява, че североизточните региони могат да наблюдават увеличение на електричеството на едро в размер на 100 долара през миналата година. И други региони в цялата страна също се наблюдават нарастващи цени.

  Ако търсите начини да намалите разходите за комунални услуги, има много прости мерки, които можете да предприемете, за да намалите сметките си за енергия от изключване на светлините до пране по рентабилния начин. Ето първите 23 начина да започнете да спестявате сега.

  2 от 24 Chris Monroe/CNET

  Използвайте вашата съдомиялна машина

  Съдомиялните машини могат да използват електричество, но те спестяват повече енергия, пари, вода и време, отколкото да мият чинии на ръка.

  Според Калифорнийската комисия по енергетика, използването на квалифицирана с енергийна звезда съдомиялна машина, вместо измиване на ръце, може да ви спести 5000 галона вода и 40 долара разходи за комунални услуги всяка година, средно, да не говорим за 230 часа от вашето време.

  3 от 24 Алина Брадфорд/CNET

  Изсушете въздуха си

  Откажете се от топлинния цикъл на съдомиялната си машина. Вместо. Ако вашата съдомиялна машина има вариант за сушене на въздух, използвайте това вместо топлинно изсъхне.

  Планиите за сушене на въздух могат да намалят използването на енергията на съдомиялната си машина с 15% до 50%, според Калифорнийската комисия по енергетика.

  4 от 24 Chris Monroe/CNET

  Чисти ги

  Тези съвети за съдомиялна машина няма да спестят електричество, ако трябва да повторите товари, защото ястията просто няма да се чистят. Ето защо трябва да се уверите правилно да заредите чиниите .

  Например, трябва да поставите чинии в долния багажник, купи на горния багажник и чаши с главата надолу. Саксиите и други големи предмети трябва да се измиват отделно.

  5 от 24 Тейлър Мартин/CNET

  Използвайте вентилатор

  Ако живеете в район на света, където лятото е горещо, включете вентилаторите на тавана си, вместо да докосвате термостата. Използването на таван вентилатор може да накара една стая да се почувства на 10 градуса по Фаренхайт охладител, а вентилаторът използва 10% от енергията, която прави централният климатик, според американския съвет за отбрана на природни ресурси.

  6 от 24 Алина Брадфорд/CNET

  Използвайте по -интелигентна крушка

  Ако не сте преминали към LED осветление, сега е моментът. Министерството на енергетиката на САЩ казва, че LED крушките използват поне 75% по -малко енергия – и продължават 25 пъти по -дълго – от осветлението с нажежаема жичка. Това се равнява на много спестявания във времето.

  7 от 24 Chris Monroe/CNET

  Използвайте движение, за да спрете отпадъците

  Ако непрекъснато следвате членове на семейството от стая в стая и изключвате светлините зад тях, малко автоматизация може да ви спести време и пари. Едно решение може да бъде детектори за движение, като LED на GE Plus Plus Lineup или Smart Outdoor Lights на Ring . Те се включват, когато усещат някого в стаята и се изключват, когато не бъде открито движение.

  8 от 24 Сара Теу/CNET

  Изключете горелката малко по -рано

  Според Калифорнийската комисия по енергетика, ако изключите горелката рано, печката ще освободи достатъчно топлина, за да завърши каквото готвите и да спестите електричество. Този съвет работи за повечето ястия, въпреки че има няколко изключения .

  9 от 24 Tyler Lizenby/CNET

  Дръжте фурната си затворена

  Всеки път, когато отворите врата на фурната по време на готвене, вътрешната температура може да спадне 25 градуса по Фаренхайт. След това фурната трябва да използва повече електричество, за да върне температурата. За да спестите електричество, надникнете през прозореца и разчитайте на светлината на фурната, вместо да отворите вратата.

  10 от 24 Chris Monroe/CNET

  Отидете малки

  Ако отоплявате или готвите нещо малко, използвайте по -малък уред като микровълновата или тостерната фурна . Те използват значително по -малко електричество от фурната.

  11 от 24 Chris Monroe/CNET

  Инсталирайте димер

  Затъмнението на светлините ви намалява мощността и изхода, което спомага за спестяване на енергия, според Министерството на енергетиката на САЩ.

  Някои димерни превключватели могат да бъдат контролирани от приложение, като Lutron Caseta in-Wall Wireless Smart Lighting Kit, като ви дава още повече начини да регулирате светлините си и да спестите електричество откъдето и да сте.

  12 от 24 Chris Monroe/CNET

  Използвайте интелигентен щепсел

  Може да си мислите, че вашата електроника и уреди са енергийно ефективни, но може да използвате повече електричество, отколкото си мислите.

  Tp-Link Kasa Smart Wi-Fi Plug Mini е джаджа, която се включва в стената ви; Можете да го планирате, за да включите и изключвате електронните си устройства.

  13 от 24 Сара Теу/CNET

  Поставете го в режим на готовност

  Поставянето на вашата електроника в режим на готовност спестява повече пари, отколкото да ги оставите на 24/7, но все пак използва значително количество електричество.

  Според Министерството на енергетиката на САЩ, електрониката в режим на готовност представлява 10% или повече от вашата сметка за електричество.

  14 от 24 Chris Monroe/CNET

  Още по -добре, вземете лента

  Един от най-добрите начини за контрол на тези захранващи отпадъци е като ги включите в лента за захранване или интелигентен изход като TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power Strip .

  Просто изключете лентата или използвайте приложението на Smart Switch, за да изключите електричеството, когато лягате или не сте вкъщи.

  15 от 24 Chris Monroe/CNET

  Инсталирайте програмируем термостат

  Все още има този термостат от 70 -те години? Изключете го с програмируем термостат като гнездото, Ecobee или Honeywell . Според съюза за спестяване на енергия, преминаването към програмируем термостат може да ви спести до 10% от разходите за охлаждане и отопление.

  Ето списък с най -добрите термостати, които можете да получите в момента.

  16 от 24 Tyler Lizenby/CNET

  Проверете местоположението на вашия термостат

  Докато обмисляте програмируем термостат, проверете местоположението на текущия си термостат. Може да е на грешната стена.

  Чернови, директна слънчева светлина и други фактори могат да задействат вашата променлив ток или пещ, за да започнете, когато не е необходимо. Ето идеалното място да поставите своя термостат .

  17 от 24 Алина Брадфорд/CNET

  Бебе твоята сушилня

  Калифорнийската комисия по енергия казва, че сушилните използват приблизително 6% от общото използване на електроенергия в дома. Можете да помогнете на сушилнята си да работи по -ефективно, като го поддържате чиста и изпразването на капана на мъх след всяко натоварване е едно от най -важните неща, които можете да направите, за да спрете сушилнята да работи по -усилено от необходимото.

  18 от 24 Chris Monroe/CNET

  Отидете студено

  Започнете да използвате студена вода, когато миете пране. Защо? Тъй като 90% от електричеството, използвано за измиване на товар, отива за отопление на водата, според потребителските доклади.

  Алиансът за спестяване на енергия също казва, че праненето на дрехи в студена вода може да ви спести 63 долара годишно за сметки за ток. Повечето почистващи препарати са проектирани да работят по -добре в студена вода, така или иначе, така че това е лесна суап за приготвяне.

  Можете да спрете да изключвате светлините си, за да спестите пари

  Джейсън Фицпатрик

  Джейсън Фицпатрик
  Старши редактор на умен дом

  Джейсън Фицпатрик е старши редактор на Smart Home в как да geek. Той има над десетилетие опит в публикуването и е автор на хиляди статии в Goeke Geek, Review Geek, Lifesavvy и Lifehacker. Джейсън служи като редактор на Lifehacker’s Weekend, преди да се присъедини към Gow-Geek. Прочетете още.

  21 септември, 2022 г., 7:00 ч. EDT | 4 мин. Прочетете

  Уютна всекидневна с топли светлини

  Натрапчиво изключване на домакинските светлини, за да спестите пари, е навик, който повечето от нас имат, но се оказва’не всъщност не е мощният ход на парите, който смятаме, че е така. Тук’s Защо можете да спрете.

  Спестява пари, но светодиодите почти не си заслужават

  Нека бъдем напълно ясни веднага от портата: Ако изключите устройство в дома си, което използва електричество, без значение колко голямо или малко е устройството, разбира се, ще спестите пари. Това не’t има значение дали устройството е гигантски компютър, гладен за мощност или мъничка нощна светлина в банята-ако не е’t Използване на електричество, а след това естествено, вие сте’не плащате за това електричество. Когато става въпрос за сериозни икономии на енергия, обаче, светодиодите напълно промениха играта. Ефективността на LED осветлението в сравнение с традиционното осветление с нажежаема жичка е поразителна.

  Назад през деня имаше смисъл да изключите светлините, когато напуснете стаята. Нашите родители бяха’Излезте от линия, за да ни кажете да изключим светлините и да въздишаме, когато не го направихме’T. Общата мощност на всички нажежаеми светлини в голяма стая може лесно да надвиши мощността на настолния компютър под зареждане и имаше свързано наказание на вашата електрическа сметка и вашия портфейл.

  LED светлините използват малка част от енергийните традиционни крушки с нажежаема жичка, все пак. Такава малка част, всъщност, че – зависимост от въпросните крушки – можете да захранвате от половин дузина до дузина LED крушки с мощността, изисквана от крушката с нажежаема жичка’замяна.

  (Липсата на) спестявания по числата

  Той помага да се разгледа някои действителни бетонни номера, за да се постави всичко това в перспектива. Позволявам’S Кажете, за пример, че на приземния етаж има десет крушки. И нека’s Казват, че ги оставяте по 5 часа всяка вечер.

  СвързаниРъководството за маниер за измерване на използването на енергията ви

  Да предположим, че имате десет традиционни 60W крушки с нажежаема жичка. Те консумират общо 600W на час или 0.6 kwh. Можете да умножите това по цената на вашите местни такси за комунални услуги за kWh, но u.С. Средната стойност на страната е $ 0.12 на kWh, така че ние’ще използвам това. Всяка вечер, когато оставяте тези десет луковици след работа, това ви струва $ 0.36. На месец, то’S $ 10.96 и на година това’S $ 131.49. Че’не са ранни пари за пенсиониране, но то’S Със сигурност част от пари, които биха могли да бъдат изразходвани за нещо друго като 6-12 месеца от любимата ви услуга за стрийминг или вашата топлинна сметка през зимата, или от всякакъв брой неща.

  Philips Warm Glow Dimmable LED крушки

  Тези крушки са идеални за уютна вечерна атмосфера и предлагат омагьосано топло осветление в цветовия диапазон на температурата 2200K-2700K.

  Amazon $ 13.98

  Сега нека’S казват, че имате десет 60W еквивалентни LED крушки, използвани при същите условия-5 часа на ден вечер след работа. Повечето 60W еквивалентни крушки използват между 8-9W енергия, така че ние’ще използвам 8.5W за нашите изчисления.

  Така че сега вашето време за използване на час е’t 600w, то’S 85W. При u.С. Средната стойност на средните енергийни разходи, управляването на тези десет луковици за 5 часа, след като работата ви струва $ 0.05 на ден, $ 1.55 на месец и само 18 долара.62 годишно.

  Всъщност, за да се доближите дори до енергийните разходи за оставяне на десетте крушки с нажежаема жичка вечер, вие’D трябва да си тръгне грубо седемдесет еквивалентни светодиодни крушки на. За много хора това би означавало да завъртите всяка една светлина върху къщата им, включително светлините на верандата, гаражните светлини и дори таванските светлини също.

  Използвайте светлините си безплатно

  Точката на това упражнение е’t, за да ви насърчи да бъдете разточителни, за да бъдете разточителни. Ефективни светодиоди или не, там’s Няма причина да оставяте таван или килер на 24/7. Но с ефективността на LED крушките, отхвърляне на светлините в стая вие’Ще се връщам скоро или не оставяме акцентни светлини около къщата си, когато наистина обичате уютната вибрация, която предоставят просто не’не имам много смисъл. Дон’Не се притеснявайте да губите твърде много мощност, за да настроите умни светлини, за да накарате зимата да се чувства по -малко мрачна или да се насладите по друг начин на светлините си.

  СвързаниНастройте интелигентни светлини сега, за да направите тъмните дни на зимата поносими

  Цената за стартиране на 60W еквивалентна светодиодна крушка е $ 0.001 на час – десета от сто. На тази цена, вие’Говорете 1000 часа операция, за да уцелите един долар. И ей, ако искате да се насладите на светлините си допълнително без вина, изключете по-малко използваната електроника или ги поставете на захранваща лента, можете да се обърнете, когато сте’не ги използвате

  Въпреки че трябва да оставяте често използвани артикули и решаващи неща като интернет модема и рутера, включен, вие’ще спести много повече мощност годишно, като изключите неизползваната електроника, отколкото ще се биете, за да оставите кухненските светлини включени.

  Използвах метър за убийство, за да проверя “фантом” Например например натоварване на всички мои интелигентни телевизори и установих, че отделните телевизори са използвали около 18W на празен ход. Че’s две LED крушки на стойност мощност, 24/7, с изключение на напълно пропилени, защото тя’просто захранване на телевизор, който не е’T дори се включи.

  Така че, ако искате да вземете a “там’s няма такова нещо като безплатен обяд” Подход към светлините си изключете неизползваната си електроника и поставете тази енергия към супер ефективните си LED крушки без вина без вина.