Колко данни използва услугата на Samsung TV Plus

Резюме:

TV Plus на Samsung е услуга за стрийминг, която предлага над 100 канала на съдържание на живо и поискване. За да предавате TV Plus, ще ви трябва минимална скорост на изтегляне от 3Mbps за стандартен поток на дефиниция и поне 5Mbps за гладко, HD изживяване. Въз основа на тези препоръки се изчислява, че TV Plus използва около 2 GB данни на час за SD стрийминг и 4GB на час за HD стрийминг. Действителното използване може да варира в зависимост от качеството на интернет връзката и продължителността на стрийминга. Приложението TV Plus позволява на потребителите да изтеглят съдържание, за да гледат офлайн. Умните телевизори обикновено изискват безжична интернет връзка за достъп до стрийминг приложения и функции.

Ключови точки:

 1. TV Plus на Samsung е услуга за стрийминг, която предлага над 100 канала на съдържание на живо и поискване.
 2. За да се предава TV Plus, за SD стрийминг е необходима минимална скорост на изтегляне на 3Mbps и поне 5Mbps за HD стрийминг.
 3. TV Plus използва около 2 GB данни на час за SD стрийминг и 4GB на час за HD стрийминг, въпреки че действителното използване може да варира.
 4. Приложението TV Plus позволява на потребителите да изтеглят съдържание за офлайн гледане.
 5. Умните телевизори обикновено изискват безжична интернет връзка за достъп до стрийминг приложения и функции.

Въпроси и отговори:

1. Колко данни използва телевизионната услуга на Samsung за стрийминг?

Samsung’s TV Plus Service използва около 2 GB данни на час за стандартен поток на дефиниция и 4 GB на час за HD стрийминг.

2. Мога ли да гледам телевизионни предавания офлайн с приложението TV Plus?

Да, приложението TV Plus ви позволява да изтегляте съдържание за офлайн гледане.

3. Каква минимална скорост на интернет е необходима за стрийминг на телевизия плюс?

За стандартната дефиниция е необходима минимална скорост на изтегляне от 3Mbps и поне 5Mbps за гладко, HD изживяване.

4. Са абонаменти, предлагани за услугата на Samsung’s TV Plus?

В момента абонаментите не се предлагат на широката публика за Samsung’s TV Plus Service.

5. Имам ли нужда от интернет връзка, за да гледам цифрови наземни канали за freeview по телевизията плюс?

Не, ако искате само да гледате цифрови наземни канали за безплатен преглед, няма да ви трябва интернет връзка.

6. Мога ли да използвам мобилното приложение Freeview без интернет връзка?

Не, е необходима интернет връзка, за да се използва мобилното приложение Freeview, или чрез Wi-Fi или вашата собствена надбавка за данни.

7. Колко данни гледа телевизионни предавания или филми по телевизията плюс употреба?

Гледането на телевизионни предавания или филми по телевизия плюс използва около 1 GB интернет или мобилни данни на час за стрийминг на SD и до около 3GB на час за HD стрийминг.

8. Мога ли да гледам Samsung TV Plus без Wi-Fi?

Умната телевизия може да функционира без интернет връзка, но няма да позволи достъп до приложения за стрийминг на видео. Все още можете да гледате телевизионни канали през кабелна кутия или антена.

9. Каква е препоръчителната скорост на интернет за поточно съдържание на смарт телевизор?

За безпроблемно стрийминг на съдържание на интелигентен телевизор Netflix препоръчва минимална честотна лента от 16Mbps, докато индустриалният стандарт е 25Mbps преди да се използва 4K.

10. Колко данни използва Samsung TV за излъчване на живо?

Когато излъчването на живо на живо във висока разделителна способност (1080p) при 30 кадъра в секунда е необходима честотна лента от поне 13Mbps, а едночасовото излъчване ще консумира 1.5GB пакет данни.

11. Използва ли телевизионния телевизия данни?

Да, TV Plus изисква интернет връзка за предаване на телевизионни предавания и осигуряване на непрекъсната доставка на съдържание.

12. Мога ли да предавам филми и телевизионни предавания към моя телевизор Samsung, използвайки моя мобилен план за данни?

Да, можете да предавате филми и телевизионни предавания към вашия телевизор Samsung, като използвате вашия телефон или таблет, който е свързан към вашия мобилен план за данни с Google Chromecast.

13. Умните телевизори консумират ли много Wi-Fi данни?

Умните телевизори могат да консумират значително количество Wi-Fi данни, особено при стрийминг на HD съдържание. Изчислено е, че гледането на телевизия в продължение на четири часа на ден може да използва до 12 GB данни.

14. Може ли интелигентна телевизионна функция без интернет връзка?

Да, интелигентният телевизор може да функционира като стандартен телевизор без интернет връзка. Това обаче няма да позволи достъп до приложения за стрийминг на видео.

15. Какъв е проблемът с микровълновата намеса в смарт телевизорите?

Микровълновата намеса може да наруши Wi-Fi сигнала между интелигентен телевизор и рутера, влияещ върху качеството на стрийминг изживяването.

Колко данни има Samsung’S TV Plus Service Използване

Колко е трудно да гледате телевизионни предавания?
На мобилно устройство можете да гледате пълен епизод на телевизионно предаване за около 10 минути.

Имам ли нужда от интернет връзка?

да и не. Ако искате само да гледате цифрови наземни канали за безплатен преглед, няма да ви трябва интернет връзка.

Но ако имате устройство за игра на FreeView и искате да получите достъп до съдържание и съдържание при поискване, тогава ще се нуждаете от интернет връзка от поне 2Mbps.

Можете да използвате нашия проверка на канал FreeView, за да видите кои канали са достъпни на вашия адрес.

Приложение

Да, ще ви е необходима интернет връзка, за да използвате мобилното приложение Freeview, или чрез Wi-Fi или вашата собствена надбавка за данни. Трябва да е поне 2Mbps както за iOS, така и за Android версии на приложението.

Гледането на телевизионни предавания или филми използва около 1 GB интернет или мобилни данни на час за SD и до около 3GB на час за HD.

Гледане на предавания офлайн

Можете също да използвате приложението, за да намерите съдържание за изтегляне и след това да гледате офлайн. След като сте намерили нещо, просто го изтеглете в приложението на съответния играч и сте добре да отидете.

Беше ли полезна тази статия?

Колко данни има Samsung’S TV Plus Service Използване?

Колко данни има Samsung’S TV Plus Service Използване? https: // снимки.certsimple.com/1661376192090.JPG 800 600 Louis Louis https: // Secure.Gravatar.com/avatar/a5aed50578738cfe85dcdca1b09bd179?s = 96 & d = mm & r = g 25 февруари, 2022 г. 25 декември 2022 г

През последните години телевизорите стават все по-свързани, като много модели сега предлагат вграден Wi-Fi и различни стрийминг приложения. Samsung’S TV Plus е една такава услуга, предлагаща над 100 канала на съдържание на живо и по поръчка. Но колко данни използва?
За да предавате телевизия плюс, вие’Ще се нуждая от минимална скорост на изтегляне от 3Mbps. Въпреки това, Samsung препоръчва интернет връзка от поне 5Mbps за гладко, HD изживяване. Въз основа на тези препоръки смятаме, че TV Plus използва около 2 GB данни на час за стандартен поток на дефиниция и 4GB на час за HD стрийминг.
Разбира се, действителното ви използване може да варира в зависимост от качеството на вашата интернет връзка и количеството време, което прекарвате стрийминг. Ако ти’Притеснявайте се от превишаването на лимита на вашите данни, винаги можете да следите използването си, като проверите приложението TV Plus’s Настройки.

Засега телевизията Samsung Plus работи само офлайн. Няма да разширим услугата след този момент. Той предлага забавление, както и новини, спорт и време. Абонаментите не се предлагат на широката общественост по това време. Колко интернет данни консумират телевизорите? 4: 20480 е видеоклип с добро качество (*0). Количеството на консумираните данни на час се разпределя при 7GB (700MB).

Интелигентните телевизори обикновено включват вграден безжичен адаптер, което означава, че те могат да се свържат с Wi-Fi мрежи. Този метод работи най -добре, ако имате телевизора си в същата стая като вашия рутер. Netflix препоръчва качването в Netflix с честотна лента от 16 Mbps, докато индустриалният стандарт е 25 Mbps, преди да се използва 4K.

Използва ли Samsung TV плюс интернет данни?

Кредит: Samsung

Дали Samsung Galaxy TV Plus изисква интернет връзка? Трябва да сте свързани с интернет, за да гледате безплатна телевизия на Samsung TV Plus. Може да се наложи да зададете тарифа за използване на данни, ако стриймирате на мобилно устройство.

Използването на популярни приложения като YouTube и Netflix е чудесен начин да гледате всичките си любими предавания и филми на вашия Samsung Smart TV. Повечето от приложенията и стрийминг функциите на телевизора Samsung изискват безжична връзка, за да функционират. При липса на интернет, Samsung Smart TV ще функционира точно като стандартен телевизор. За да предавате съдържание на смарт телевизор, можете да свържете рутер към телевизора чрез USB. Можете да предавате филми и телевизионни предавания към вашия телевизор Samsung, като използвате вашия телефон или таблет, който е свързан към вашия мобилен план за данни с Google Chromecast.

Колко данни използва телевизор на Samsung?

Когато излъчвате на живо с 30 кадъра в секунда във висока разделителна способност (1080p), ще ви е необходима честотна лента от поне 13 мегабита в секунда. Едночасовото излъчване ще наложи 1.5 GB пакет данни също.

Използва ли tvplus интернет?

За да предавате телевизионни предавания, трябва да имате интернет връзка, която е бърза и надеждна, за да осигурите непрекъсната доставка на исканото съдържание.

Мога ли да гледам samsung tv plus без wifi?

Умната телевизия ще може да функционира нормално без интернет връзка. Кабелна кутия или антена ще ви позволи да гледате телевизионни канали, да свържете Blu-ray/DVD плейъри, да свържете високоговорители и да правите други неща като стандартна телевизия. От друга страна, не позволява използването на приложения за стрийминг на видео.

Умните телевизори използват ли много wi-fi?

Кредит: Window10Forpc.com

Умните телевизори използват Wi-Fi, за да се свържат с интернет и да предават съдържание от приложения като Netflix и Hulu. Докато Wi-Fi е удобен, той може да използва много данни, ако сте’не е внимателно. Ако ти’Пренасочване на HD съдържание, можете да очаквате да използвате около 3 GB данни на час. Това означава, че ако вие’Гледайки телевизия по четири часа на ден, можете да използвате до 12 GB данни на ден.

Ако не’не оставяйте безжичната си връзка близо до телевизор или зад врата, вие’Ще пропусна много ценни сигнали. Умните телевизори обикновено консумират повече данни от традиционните мобилни телефони, което им позволява да гледат висококачествени видеоклипове, като същевременно консумират по-малко. Проблемът с микровълновата намеса е най -сериозен. С 4K поток 7 процента от наличната честотна лента се консумира от операционна система. На всеки час, изпраща се един GB данни. Ще отнеме два часа програмиране, за да стартирате програма при 7 Mbps (скоростта на изтегляне е 2 Mbps). Това устройство има 1 GB вътрешно съхранение.

Всеки час консумирате 7GB (700MB) данни. Изображение на разделителна способност 720p или 2k няма снимки. За да не се намесите в интернет връзка, Vizio препоръчва да не задавате своя смарт телевизор’s позиция на повече от 30 фута от вашия модем. Този метод ще предпази интернет връзката ви от прекъсване.

Колко данни използва Wi-Fi TV?

Кредит: NBNCO.нета.au

Стрийминг и телевизионни услуги на живо обикновено изискват скорост на връзка от 10 Mbps и могат да консумират до 3 GB данни на час.

Телевизионната услуга е новият начин за гледане на телевизия. То’е критично да се разбере колко консумира телевизия за стриймиране на данни. Действителното видео, качено на сървъра, и приложението, използвано за предаване на него, са два основни фактора, които определят разходите за данни. Когато гледате в 4K повече от месец, най -вероятно ще консумирате 2TB или повече данни. Ако искате да гледате филми, музикални видеоклипове, факти и викторини, YouTube е най -добрият ви залог. Стрийминг на живо е достъпен и в YouTube, което ви позволява да гледате събития веднага. Ако ти’не се притеснява от качеството на някои от видеоклиповете на някои уебсайтове, все още можете да ги гледате.

Преди да започнете да гледате видеоклипове, уверете се, че сте на сигурен уебсайт. Когато гледате видеоклипове в YouTube или гледате предавания в Netflix, имате различни размери на данни. Използването на данни също ще варира в зависимост от медията или устройството, използвани за предаване на телевизионни предавания. За да гледате филм на 60 -инчов телевизор, вие’D Използвайте значително повече данни, отколкото бихте могли на мобилен телефон. Ти спечели’не може да стриймирате с предплатена гореща точка и вие’Ще трябва да платите повече при по -бавни скорости. Ако платите на вашия доставчик на интернет услуги повече от 50Mbps, ще имате най -доброто изживяване. Възможно е също така да се предават съдържание на други устройства, като телефони, компютри и дори геймърски конзоли.

Колко данни използва стрийминг на живо телевизия?

Стрийминг на телевизия на живо консумира голямо количество данни. Стандартно 480p видео консумира 700MB честотна лента на час. Това качество с висока разделителна способност, което е съвместимо с устройства, способни на HD като домашната ви телевизия, може да използва до 3 GB памет на час. Изпълнението на ултра-високо определение-4K резолюция, както се вижда от най-новите телевизори-е изумителна, консумираща 7.2 GB памет на час.
Колко данни изисква смарт телевизор? Едночасовото предаване на живо използва 10 Mbps честотна лента и 1.5 GB данни. За едночасово излъчване с висока разделителна способност (1080p) честотната лента трябва да бъде най-малко 13 Mbps и 1.5 GB.
В резултат на това, ако искате да предадете сезон на любимото си шоу, вие’Ще се нуждая от високоскоростна интернет връзка и достатъчно безплатно място за съхранение на вашето устройство, за да го направите.
Консумацията на телевизия на живо, от друга страна, е само един метод за консумация на прекомерни данни. За SD гледането на телевизионни предавания или филми консумира до 1 GB данни на час, докато HD данни консумира до 3GB. Ако възнамерявате да гледете да гледате цяла серия за един ден, вие’Ще се нуждая от поне 7 GB данни.
В резултат на това, ако вие’Чудя се колко изразходва телевизионната телевизия на живо, отговорът е: Зависи от приложението, което вие’Използване на добро, но добро правило е да го използвате за минимум един час при видео с нискокачествени. Това е 540 MB, което е на средна резолюция. Ако искате да предавате един месец, без да използвате данни, може да се наложи да използвате до 10 GB данни.

Колко данни използва интернет телевизията

Интернет телевизията използва много данни. Може да използва до 3 GB на час за HD видео.

Ако ти’Търсейки алтернатива на тези главоболия, Buckeye Broadband може да ви помогне, като ви предложи планове за данни, които отговарят на вашите нужди за стрийминг, включително неограничени данни. 30 -минутно телевизионно предаване не консумира повече данни от двучасов филм. За предпочитане е да използвате повече данни, когато филмът е по -дълъг. Всяка от четирите опции за използване на данни предоставя Netflix е разгледан по -долу. Netflix може да намали количеството честотна лента, която консумира, като промени настройките си за използване на данни. И двете приложения на Netflix за Android и iOS предоставят опция за изтегляне и по -късна опция за гледане. Възможността за изтегляне на съдържание не е без улов; Трябва да сте конкретни с това, което искате да изтеглите.

Buckeye Broadband е идеалният доставчик на интернет услуги, защото ви позволява да изберете интернет план въз основа на количеството съдържание, което предава. Интернет и изключително обслужване на клиентите също са включени. За да научите повече за нашите интернет планове, обадете ни се на 419-724-8900 или посетете нашия уебсайт.

Колко време отнема предаването на телевизионно предаване?

Колко е трудно да гледате телевизионни предавания?
На мобилно устройство можете да гледате пълен епизод на телевизионно предаване за около 10 минути.

Колко данни използва интелигентният телевизор

Настройката със средно качество на Windows ще използва до 540 MB памет. Ако беше във висококачествени настройки, той може да изгори до 1020MB или 1 GB данни.

HD видео в HD разделителна способност е приблизително 720p до 2K, докато SD видеото отнема приблизително 0.7GB на час. Netflix твърди, че в стандартната дефиниция е необходима 1 GB данни за предаване на телевизионно предаване или филм. За видеоклипове с висока разделителна способност (HD), настолен компютър ще консумира 3 GB RAM на час. Стрийминг видеото консумира много повече данни от аудиото, а използването на видео варира в зависимост от нейното качество. Филмът 1080p консумира средно приблизително 7 до 8 Gbps за час и половина. Бърз поглед върху скоростта на изтегляне на моето настолно видео от Facebook Live показва, че той е изтеглен със скорост 3.8 мегабайта в минута. Колко данни използва епизод?

HD дисплей е в състояние да покаже до 0.4GB (720p), 1.5GB (1080p) и 3GB (2K) данни на час. Колко време отнема изтеглянето на филм? Трябва да са необходими между 42 и 60 минути, за да може Apple да отговори, според компанията’S Уебсайт за техническа поддръжка.

I’m писател на съдържание, който има осем години опит в създаването на убедителни статии и кратки истории. I’M непрекъснато търси нови теми и истории, за да привлече вниманието на новите читатели. С моите знания и опит мога да ви помогна да изпълните целите си за създаване на съдържание.

често задавани въпроси

Немското съкращение GT12 означава “Обща тарифа 12”. Има и a “Обща тарифа 1”. Тези общи тарифи регулират таксите за авторски права, платени на притежателите на правата върху защитени произведения като филми, текстове, музика и т.н. Всички доставчици трябва да плащат тези такси и телевизионни плюс показва тези такси прозрачно по фактурата. Таксата GT1 се отнася до програмирането на живо, а таксата GT12 покрива повторната телевизия. През 2022 г. има някои големи промени в тарифата GT12. Това са фоновете:

В Швейцария телевизионните зрители имат достъп до над средния избор от телевизионни програми. Програмите могат да се разглеждат и с забавяне във времето до седем дни след излъчването, i.E. в преиграване. Replay TV става все по -популярен и затова се използва все по -често. В резултат на това много потребители са в състояние да пропуснат рекламите. Въпреки това телевизионните телевизионни оператори се нуждаят от доходите, генерирани от рекламата, за да финансират своите програми. Ако това развитие продължи през следващите години, телевизионните станции виждат тяхното съществуване заплашено. Те също са на мнение, че това би застрашило разнообразието от оригинални програми в Швейцария и че в дългосрочен план ще има само платена телевизия. Новото частично съгласие на GT12 има за цел да противодейства на това развитие за участващите станции.

Таксата GT12 за варианта с допълнително поставен късо “динамичен” Рекламните блокове, които не могат да бъдат бързо предразположени и последващи бързо напредване на останалата реклама, остават същите като преди. С TV Plus това съответства на “Класически” Абонамент.

Новото индустриално споразумение GT12 сега въвежда увеличение на таксата за правото на бързо напред или пропускане на рекламната реклама. Това има за цел да компенсира участващите канали за загубените им приходи от реклама. Таксата GT12 ще бъде увеличена за възможността за бързо напред или пропускане на реклами по участващи канали. С други думи, това съответства на допълнителна такса за телевизията, която до голяма степен е без реклама. С TV Plus това съответства на “Връх” Абонамент. Изборът между тези абонаменти е оставен на клиентите на телевизора плюс.

Следователно това така наречено индустриално споразумение е компромис, който е необходим, така че да може все още да се предлага преиграване на TV. Като алтернатива, правата за повторение ще трябва да бъдат договаряни с всеки оператор поотделно, което би могло да влоши сериозно телевизионното изживяване за клиентите.

Имам телевизионния плюс класически абонамент. Какво трябва да направя?

Не’не трябва да правя каквото и да било. Всички съществуващи клиенти с класическия абонамент ще бъдат автоматично преминати към новия класически абонамент с динамична телевизионна реклама и пропускане на линейна реклама според новото споразумение за индустрията. Цената остава същата като преди, с повторение, записи, пауза и приложения. Участващите канали вече ще пускат динамична телевизионна реклама, но можете да пропуснете линейната реклама. Останалите канали поддържат преиграване, запис и пауза с обичайните функции за бързо и пренавиване както преди. Промяна в различен абонамент е възможна чрез клиентския акаунт, където можете лесно да превключвате между абонаменти. За да направите това, отидете в акаунта си на https: // tv-plus.tv/en/my-account/и ще намерите селекция от налични абонаменти там. Абонаментите са описани подробно тук https: // tv-plus.Телевизия/#Купете. По правило можете да преминете към по -висок абонамент по всяко време и преминаването към по -нисък абонамент е възможен само на всеки 3 месеца. Съответно само абонаменти, които в момента са на вас, ще бъдат показани във вашия акаунт.

Защо има промяна в преиграването/изместване на времето?

Настоящата наличност на повторение в Швейцария е абсолютно изключение. В нашите съседни страни, както и на други пазари, правата за преиграване трябва да се договарят отделно с отделни канали и за конкретни програми. С други думи, преиграването подлежи на такса на тези пазари и е достъпно само за програмите и каналите, които имат подходящ договор. Наличието на национално възпроизвеждане на всички канали в Швейцария се управлява от общата тарифа 12 (Gemeinsamer Tarif, GT12). Някои швейцарски канали сега твърдят, че губят значителни приходи от реклама с повторна телевизия в сегашния си вид. За да продължим да предлагаме популярната телевизия за преиграване под каквато и да е форма, ние – цялата телевизионна индустрия – решихме за компромис, който се регулира съгласно новото индустриално споразумение.

Защо доставчиците са се съгласили с исканията, направени от каналите?

Промишленото споразумение беше компромис, постигнат, за да продължи да предлага на популярната опция за повторение на телевизия. Просто нямаше алтернатива. Ако доставчиците не бяха приели споразумението, зрителите вероятно щяха да се сблъскат с много по -лош опит в дългосрочен план, тъй като правата за преиграване – както в съседните страни – трябваше да бъдат договаряни поотделно с каналите и за конкретни програми.

Е Samsung TV плюс наистина безплатно? Проверете задълбочени подробности

С нарастващото използване на интелигентни телевизори и по -широка наличност на интернет можете лесно да предавате редица местни канали безплатно. Samsung TV Plus Service е една популярна услуга, която е достъпна за редица собственици на Smart TV на Samsung в различни региони на света.

Единият е заинтересован да знае каква е тази нова услуга за стрийминг, колко струва, какви телевизори отговарят на условията и всъщност какви канали са достъпни с тази услуга. В случай, че някой не’няма да има телевизия Samsung или може би някой, който току -що е закупил нов телевизор Samsung. Това ръководство е само за вас, тогава нека’s не направете допълнително, за да започнете въпроса.

Какво е Samsung TV Plus и безплатно ли е?

Samsung се възползва от услуга на собствениците на Samsung Smart TV, смартфони и таблети. Това е през Samsung TV Плюс’s стрийминг услуга Първоначално обявен през 2016 г. Включително новини, спорт, филми и всичко между вас можете да гледате много регионални и местни канали.

Докато отговаряте на въпроса, че услугата Samsung TV Plus е безплатна или не. Така че да, Samsung TV Plus е безплатен за използване за всеки, който притежава Samsung Smart TV от 2017 г. и всеки смартфон и таблет, работещ на Android 8.0 и по -горе.

Samsung TV Plus – Ползи от акаунта

Има толкова много неща, които можете да оптимизирате, когато влезете с Samsung TV Plus с акаунт в Samsung. Благодарение на допълнителните функции, предоставени на вас, са изброени по -долу.

 • Продължете да гледате откъде сте спряли
 • Добавете любими канали
 • Редактиране на канали
 • Задайте напомняния за часовници
 • Създайте списъци с часовници

Samsung TV Plus – поддържани мобилни устройства и Samsung TV модели

Инсталиране Samsung Приложението TV Plus на вашите галактически таблети и смартфони може да бъде лесно само когато вашето устройство работи поне Android 8.0 и по -високо. Човек лесно може да изтегли приложението Samsung TV Plus от Google Play Store и Galaxy Store, който е предварително инсталиран на всички смартфони и таблети на Samsung по отношение на получаването на приложението.

Освен това услугата Samsung TV Plus е достъпна за всички потребители, които имат телевизор Samsung, който беше пуснат през 2017 г. и по -нови. Това е перфектно, тъй като голямо разнообразие от собственици на телевизия Samsung ще могат да се наслаждават на безплатни телевизионни канали и филми.

Samsung TV Plus – Поддържани региони

 • Австралия
 • Австрия
 • Белгия
 • Бразилия
 • Канада
 • Дания
 • Финландия
 • Франция
 • Германия
 • Индия
 • Ирландия
 • Италия
 • Корея
 • Люксембург
 • Мексико
 • Холандия
 • Норвегия
 • Португалия
 • Испания
 • Швеция
 • Швейцария
 • Тайланд
 • Великобритания
 • Съединени Американски щати

Какви канали са достъпни в Samsung TV Plus?

Популярната телевизионна услуга за стрийминг от Samsung, достъпна в целия свят, е Samsung TV Plus. Услугата за стрийминг предлага голям списък с канали. Ако искате да преминете през списъка с канали, наличен на Samsung TV Plus. Може да искате да се насочите към нашата статия за списъка с канали Samsung TV Plus, която ви показва всички налични канали.

Често задавани въпроси

Samsung TV плюс е същият като Pluto TV?

Въпреки че и двете услуги ви предлагат безплатен достъп до редица локални телевизионни канали, Pluto TV има много по -голям канал на канал от Samsung TV Plus. Също така, Pluto TV може да бъде инсталиран и набразден на почти всяко поддържано устройство там, било то компютър, смартфон или вашия смарт телевизор.

Има ли Samsung TV Plus редовни канали?

Ues, Samsung TV Plus има всички редовни канали. Това изисква интернет свързаност за работа, но всички канали, които са на разположение, ще бъдат местни за вашия град или държава.

Има ли Samsung TV Plus NBC?

Да, Samsung TV Plus има семейството на NBC канали, които да стриймират безплатно.

Има ли Samsung TV Plus ABC?

Що се отнася до ABC мрежовите канали, Samsung TV Plus наистина има редица канали от ABC мрежата.

Това завършва ръководството за всичко, което трябва да знаете за Samsung TV Plus. Имате всичко – от цената, поддържаните устройства, наличността и дори на състава на канала. Ако имате въпроси или запитвания за Samsung TV Plus, не се колебайте да ги оставите в секцията за коментари по -долу.

Надявам се да помислите за горната информация за задоволителна за Samsung TV Plus, че можете да имате безплатен достъп над разнообразие от канали и различни поддържани модели. Следете, за да знаете повече за Samsung Tech чрез @Samnews24 ..