Резюме:

1. Тренировките за бягаща пътека могат да бъдат ефективни при изгаряне на калории и намаляване на мазнините в корема. Прекарването на само 30 минути на ден на бягаща пътека може да даде резултати.

2. Качеството е по -важно от количеството. Кратките, интензивни изблици на кардио активност могат да се насочат към мазнини и да изграждат мускули.

3. Интервалното обучение с висока интензивност (HIIT) е ефективно за изгаряне на мазнини. Тя включва кратки сегменти от всички усилия, последвани от по-дълъг интервал на възстановяване.

4. Домашните бягащи пътеки са удобни и ефективни за отслабване. Те премахват опасенията за времето и безопасността и позволяват последователни тренировки.

5. Тройките предлагат настройки за регулируема скорост и наклон. Това позволява персонализирана тренировка, съобразена с индивидуалните цели.

1. Колко време трябва да харча за бягаща пътека всеки ден?

Прекарването на само 30 минути на ден за бягаща пътека може да бъде ефективно при изгаряне на калории и намаляване на мазнините на корема.

2. Какво е по -важно, количество или качество?

Качеството е по -важно от количеството, когато става въпрос за тренировки за бягаща пътека. Кратките, интензивни изблици на кардио активност могат да се насочат към мазнини и да изграждат мускули.

3. Какво е интервално обучение с висока интензивност (HIIT)?

HIIT включва кратки сегменти от всички усилия, последвани от по-дълъг интервал на възстановяване. Това е високоефективен метод за изгаряне на мазнини.

4. Защо домашните бягащи пътеки са ефективни за отслабване?

Домашните пътеки предлагат удобство и премахват опасенията за времето и безопасността. Това позволява последователни тренировки и развитие на здравословни навици.

5. Как мога да избера правилната бягаща пътека?

Когато избирате бягаща пътека, помислете за фактори като скорост и регулиране на наклона. Тези функции позволяват персонализирана тренировка, съобразена с индивидуалните цели.

6. Могат ли тренировки за бягаща пътека да изграждат мускули?

Да, тренировките на бягащата пътека могат да помогнат за изграждането на мускули, особено когато се комбинират с правилни промени в храненето и диетата.

7. Колко време отнема, за да видите забележими промени от тренировките на бягащата пътека?

Научно доказаните промени могат да се видят само за осем седмици последователни по -къси, интензивни изблици на кардио дейност.

8. Има ли някакви приложения или програми за тренировки, специфични за бягащата пътека?

Да, Horizon Fitness’s Sprint 8 и приложението на Peloton предлагат солидни HIIT работещи тренировки за бягащи пътеки.

9. Могат ли бягащите пътеки да се използват за стационарни кардио тренировки?

Докато стационарните кардио тренировки могат да бъдат ефективни, е известно, че интервалното обучение с висока интензивност (HIIT) на бягаща пътека изгаря мазнини с по-бърза скорост.

10. Какви са някои предимства от това да имаш бягаща пътека у дома?

Наличието на бягаща пътека у дома елиминира необходимостта от пътуване до фитнес и позволява удобни тренировки, независимо от метеорологичните условия или времето на деня.

11. Са подходящи бягащи пътеки за хора, които не могат да бягат навън?

Да, бягащите пътеки осигуряват безопасна и контролирана среда за бягане, особено за хора, които живеят в райони, където тичането на открито може да не е осъществимо.

12. Какви са предимствата на настройките на регулируема скорост и наклони на бягащите пътеки?

Регулируемата настройка на скоростта и наклона позволяват на хората да предизвикат себе си и да изгарят повече калории по време на тренировките си за бягаща пътека.

13. Как могат да се използват бягащи пътеки за целеви цели?

Тройките предлагат различни настройки на скоростта и наклоните, които могат да бъдат коригирани, за да се съсредоточат върху конкретни цели, като издръжливост или загуба на тегло.

14. Могат ли тренировки за бягаща пътека да помогнат за намаляване на мазнините на корема?

Да, последователните тренировки за бягаща пътека, комбинирани с балансирана диета, могат да помогнат за намаляване на мазнините в корема с течение на времето.

15. Какви са някои съвети за правене на тренировки за бягаща пътека по -ефективни?

Добавянето на интензивност към тренировки за бягаща пътека, като включване на ходене на наклони, може да ангажира повече мускули и да увеличи изгарянето на калории.

Кажете сбогом на корема си с тези 5 страхотни съчетания на бягащата пътека

Опитайте да добавите интензивност към вашата рутина за ходене, за да увеличите предимствата на бягащата пътека за тялото ви още повече. Извършването на по -енергични упражнения може потенциално да съкрати дължината на тренировките за бягаща пътека и да ви позволи да изгорите повече калории. Например, добавете наклон на бягащата пътека. Работейки срещу гравитацията, ходенето на наклони изисква да използвате повече мускулни ангажименти, отколкото да ходите по равна повърхност.

Успешно изгаря мазнини на бягаща пътека с тези указатели

Жена, която прави живописна тренировка за бягаща пътека пред големи прозорци

Работата на бягаща пътека е чудесен начин за изгаряне на калории. Най -добрата част от него? Прекарването на само 30 минути всеки ден в един може да бъде началото на вашето пътуване с мазнини. Всъщност, когато става въпрос за тренировки за бягаща пътека, по -малкото обикновено е повече. Това означава,. Може да бъде по -ефективно да се гарантира, че всички усилия и време, прекарани за вашите машини. Ще ви кажем най -добрите начини да изгорите мазнините на бягаща пътека, така че нека започнем. И след това, не забравяйте да разгледате 6 -те най -добри упражнения за силни и тонизирани оръжия през 2022 г., казва треньорът.

За да изгаря успешно мазнини на бягаща пътека, помислете за фокусиране върху качеството, а не количеството

Човек, който прави наклонена тренировка на бягащата пътека

Според Livestrong, Бягащата пътека е чудесен начин да отслабнете, съчетана с вашите диетични промени. Трябва да натрупате интензивност, за да изгаряте калории. Започвайки с малко ходене ежедневно, ще изградите сила и ще започнете да усещате изгарянето.

Посегнахме към Кели Колвин, Horizon Fitness Marketing Manager, за да получим кльощава на най -ефективните указатели за тренировка на бягащата пътека, които да следвате. Колун обяснява, че когато става въпрос за фитнес на бягащата пътека, трябва да поставите по -голям акцент върху качеството на вашата тренировка, а не върху количеството на прекараното време.

Колун съветва, „по -кратки, по -интензивни изблици на кардио дейност [са] научно доказани, че насочват мазнините и изграждат мускули за само осем седмици време.„Това е чудесна новина, тъй като осем седмици не е дълъг период, за да видите забележими промени! Colwin добавя: „Тези тренировки често се наричат ​​HIIT (тренировки с интервал с висока интензивност) и включват кратки сегменти от всички усилия, последвани от по-дълъг интервал на възстановяване, повторени за 20 до 30 минути.„Ако ви харесва звукът на това, помислете за опитайте Sprint 8 на Horizon Fitness или приложението на Peleton за солидна HIIT работеща тренировка.

Разговаряхме и с Тим Лю, С.С.° С.С., треньор по фитнес и хранене, който добавя, че правенето на HIIT тренировки на бягаща пътека е супер ефективно, защото изгаря мазнините с по-бърза скорост от стационарното, докато работите на тялото си с по-висока интензивност. Liu предлага примерна HIIT тренировка за бягаща пътека, като инструктира: „Задайте наклона на 1.5 до 2.5%и започнете да бягате с темпо, което можете да поддържате за минута. След като минутата приключи, забавете до умерена разходка или бягане за 1 до 2 минути. Повторете отново за 20 минути.”

Защо домашните бягащи пътеки са изключително ефективни за отслабване

Щастлива жена прави домашна тренировка за бягаща пътека, за да изгори мазнините

Colwin смята, че протекторните пътеки са изключително ефективни, когато става въпрос за удобно да се включите в редовната ви физическа активност и да постигнете целите ви за отслабване. Да имаш такъв в дома ви го прави още по -добре. Защо? Е, за много хора, постигането на целите на теглото наистина е свързано с развитието на нови здравословни навици и съответствие с тях. Наличието на оборудване в собствения ви дом прави много по -лесно да се промъкнете в тренировка, когато имате блок от налично време.

Наличието на собствена бягаща пътека в готовност означава, че не е нужно да се превъплъщавате в неблагоприятно време или в дните на сутринта, за да влезете в сесия пот. Избягва да се справя и с претъпкана фитнес зала. Ходенето и бягането навън също могат да представляват проблеми с безопасността, ако се отправяте през нощта, когато може да е трудно шофьорите да ви видят. Всички тези причини и други могат да се превърнат в извинения, което може да прекъсне постоянен график. Достатъчно е да се каже, че удобството да работите върху собствената си бягаща пътека у дома, извежда повечето извинения и неудобства от уравнението, което прави много по -лесно да се поддържа ефективна рутина. В крайна сметка последователността е ключова, когато става въпрос за изгаряне на мазнини и отслабване.

Според Лю, наличието на собствена бягаща пътека е “лесно и достъпно – особено ако живеете в район, в който не можете да бягате.”Той продължава да обяснява”, бягащите пътеки също ви помагат да поддържате темпото си и можете да коригирате наклона според нуждите, за да се предизвикате да изгаряте калории.”

Colwin и Liu не са единствените, които са отборна пътека за отслабване. Harvard Health Дуб пътека за бягане Най -продуктивният вид оборудване за упражнения (тоест, ако знаете как правилно да работите върху едно). Д -р. Адам Тенфорд, с отделението по физическа медицина и рехабилитация в болницата за рехабилитация на Spaulding, свързана с Харвард.”

Избор на подходящата бягаща пътека за вас

Човек, използващ хоризонт фитнес бягаща пътека за изгаряне на мазнини

Изборът на правилната бягаща пътека може да бъде малко завладяващ. На пазара има тон страхотни марки. IFIT и Peloton са популярни и предлагат комбинирани класове за тренировки с вашето домашно оборудване. Colwin също обича хоризонтните фитнес протектори. 6254A4D1642C605C54BF1CAB17D50F1E

Те са проектирани специално за тренировки за интервали и стрийминг. Колун обяснява: „[Можете] да запазите телефона или таблета си защитен и зареден [на конзолата на бягащата пътека], докато предавате аудио през интегрираните Bluetooth високоговорители.„Системата за бързо задвижване на синхронизиране позволява на машината да се ускори и забави бързо, като ви позволява да бъдете в крак с инструкторите. Това е наистина полезно при извършване на бързи HIIT тренировки. Colwin добавя: „Най -хубавото е, че тези функции създават по -добро изживяване на тренировка със или без вашите приложения и устройства, защото понякога просто искате да стартирате.„Хоризонтните бягащи пътеки също се сгъват лесно за съхранение.

Какво да правите, преди да започнете тренировката си за бягаща пътека

жена, ходеща по бягаща пътека

Harvard Health препоръчва да се регистрирате с медицинския си специалист, преди да започнете всякакви тренировъчни рутинни. Също така, умно е да гледате и да се чувствате удобно с функциите за безопасност и функции на всяка пътека, която решите да купите. Супер важно е да започнете всяка тренировка с 5 до 10-минутно загряване и да отделите същото време, за да се охладите. Една последна точка от Harvard Health? Превключете рутината си! В крайна сметка разнообразието е подправката на живота и може да направи вашата сесия много по -забавна.

Готов, настройте, отидете да изгорите малко мазнини!

Концепция на открита пътека за изгаряне на мазнини на бягаща пътека

След като решите на бягаща пътека, ето какво трябва да знаете. Теглото ви играе роля в това колко усилия ще трябва да вложи тялото ви в тренировката. Колкото по -висока е теглото ви, толкова по -трудно тялото ви трябва да работи, за да се насочи напред, когато работи. Имаме примери от Harvard Health (Via Livestrong) на колко мазнини можете да изгорите на бягащата си пътека. Ако тежите 125 килограма и бягате за осем минути, можете да изгорите около 375 калории. Ако теглото ви е 155 килограма, изгарянето на калориите ви се увеличава до 465 калории. Бихте изгорили около 555 калории, ако тежите 185 килограма.

Други фактори също имат значение, включително наклона, при който сте задали вашата машина, и скоростта, която работите. Друг интересен факт, който трябва да имате предвид от изследванията, публикувани в Списание за спортни науки Това може да направи разлика? По -твърда/по -твърда бягаща пътека също може да увеличи и изгарянето на калориите ви.

Регистрирайте се за нашия бюлетин!

Кажете сбогом на корема си с тези 5 страхотни съчетания на бягащата пътека

Хората, които се учат как да използват бягаща пътека, за да загубят мазнини в корема

Премахването на излишната мазнина на корема е цел за милиони хора през годините.

Мъжете и жените от всички възрасти и по света харчат милиони долари годишно, търсейки най -добрия начин за раздробяване на мазнини.

Но не гледайте повече; Тази статия ще ви научи как да елиминирате мазнините на корема с рутинни пътеки и диетични препоръки, базирани на науката.

Всичко, от което се нуждаете, е търпение, дисциплина и бягаща пътека!

 • 1 работи на бягаща пътека изгаря мазнините на корема?
 • 2 Как да премахнете мазнините на корема
  • 2.1 Влезте в дефицит на калории
  • 2.2 Увеличете приема на протеини
  • 2.3 пийте повече вода
  • 2.4 Ограничете алкохола
  • 3.1 тренировка със стабилно състояние с ниска интензивност
  • 3.2 HIIT тренировка
  • 3.3 30-минутна тренировка на бягащата пътека на хълма
  • 3.4 Колко време на бягаща пътека да загубите мазнини в корема?
  • 3.5 наклона бягаща пътека за загуба на мазнини в корема

  Тича ли на бягаща пътека изгаря мазнини от корема?

  Честният отговор би бил, “Да, но зависи.”

  Нашият най -добър избор

  Слънчево здраве и фитнес електрическа пътека

  Въз основа на нашето тестване, това е Най -добър бюджетен бягаща пътека за начинаещи. За По -малко от 400 $, Има най -важни характеристики, които сте очаквали, той е малък и здрав, честно казано предлага Страхотна стойност за парите. Освен това е подкрепено с 8 години гаранция.

  Преди да се справим с този въпрос, трябва да разберем, че телата ни са сложни и там’никога не е черно или бял отговор; Всичко е сиво.

  Телата ни не могат да изгарят мазнини на конкретни места (i.E., корем) по желание. Прави го при по -обобщен подход.

  Някои хора натрупват повече мазнини в корема си от други и това’S, защото разпределението на мазнините варира между типовете на тялото.

  Бягайки на бягаща пътека, спечелена’не изгаря тази дълбока мазнина от корема сама по себе си. Вие’Ще трябва да го съпоставя с правилното хранене, сън и търпение.

  Как да премахнете мазнините в корема

  Въпреки че е практически невъзможно да се насочат към конкретни части на тялото, за да изгарят мазнини, там’s много, което можете да направите, за да улесните това.

  Храненето винаги трябва да бъде вашият основен приоритет, когато става въпрос за загуба на мазнини. Най -лесният и по -ефективен начин за постигане на това е чрез прекратяване на тялото.

  Това означава отново да се настройва как изглежда тялото ви, като променя начина, по който тялото ви се подхранва.

  То’не за приемане на хапчета за метаболизъм на мазнините в корема, а повече за последователно правилното нещо за продължителен период.

  Ето няколко от нещата, с които можете да започнете.

  Влезте в дефицит на калории

  Ограничаването на приема на калории е от съществено значение за загубата на мазнини.

  Освен ако нямате безумна генетика, да се отървете от тази мазнина от корема би било невъзможно, без да държите калориите си под нивото на поддръжка.

  Следвайте тези стъпки, за да гарантирате, че го правите здравословно и устойчиво;

  – Етап 1: Определете вашия Базална метаболитна скорост (BMR). Това ще ви каже броя на калориите, които тялото ви изгаря без физическа активност.

  – Стъпка 2: Намалете 10-15% от калориите от вашия BMR, и преоценка на две седмици. Правейки това, минимизирате възможността за възстановяване.

  – Стъпка 3: Бъди търпелив. Много хора не’не виждат резултати, защото се нуждаят от повече търпение, за да оставят работата да говори сама за себе си. Дон’не е един от тях; Добрите неща отнемат време.

  Дон’Не се получавайте невротично над това. Вземете го като част от пътуването и се уверете, че сте’да му се наслаждавате; В противен случай да бъдеш последователен ще бъде трудно.

  Увеличете приема на протеини

  Протеинът е предшественик на мускулите. Колкото повече мускулна маса печелим, толкова по -малко мазнини сме’вероятно ще запази.

  Там’s изобилие от научни доказателства, предполагащи ежедневен прием на протеини 0.8 грама на килограм телесно тегло (1) е достатъчен, за да натрупате мускулна маса, докато губите мазнини.

  Протеинът също ще ви помогне да останете засища се за по -дълго; С други думи, той ще контролира апетита ви и Намалете желанието(2).

  За някои хора това е проблем. Те се кълнат в тях’Правете всичко правилно, но закуската и постоянното желание ги карат да избират избора на храна с високо съдържание на захар и мазнини.

  Нашият най -добър избор

  Слънчево здраве и фитнес електрическа пътека

  Въз основа на нашето тестване, това е Най -добър бюджетен бягаща пътека за начинаещи. За По -малко от 400 $, Има най -важни характеристики, които сте очаквали, той е малък и здрав, честно казано предлага Страхотна стойност за парите. Освен това е подкрепено с 8 години гаранция.

  Увеличаването на приема на протеини ще ви помогне да намалите това. Като правило, уверете се, че всичките ви основни храни имат протеин.

  Пий повече вода

  Питейната вода има много ползи за нашите организми, но тя’е още по -подходящ за загубата на мазнини.

  Науката предполага, че питейната вода увеличава окисляването на мазнините Когато концентрациите на въглехидрати не се повишават и консумират вместо калорични напитки (3).

  Вместо да пиете сок, бира или каквато и да е сладка напитка, когато излизате на храна, опитайте вода!

  Това ще Поддържайте приема на калории нисък и твоят нивата на глюкоза по -стабилни и Спестете ви малко пари.

  Ако искате да знаете колко вода е достатъчна за вас и вашите цели, опитайте този калкулатор и направете водата си съюзник за рязане на тази дълбока тъканна мазнина на корема.

  Ограничете алкохола

  Алкохолът е енергийно плътна напитка (7 калории на грам) и може допринасят за печалбата на мазнините Ако не е компенсиран (4).

  Ако имате навика да пиете алкохол повтарящо, това няма да ви помогне при загубата на тегло или дори пътуването за загуба на мазнини.

  Един от фините начини алкохол Увеличава приема на храна е чрез засилване на краткосрочните възнаграждаващи ефекти на храната (5).

  Това означава, че в крайна сметка ядете и пиете повече от очакваното, когато излизате.

  Рутини на бягаща пътека, за да загубите мазнини от корема

  Поемайки ви’Първо се грижите за най -предизвикателната част, вашето хранене, правенето на тези съчетания на бягащата пътека последователно ще ви помогне да изгорите тази упорита мазнина на корема.

  Тези тренировки за бягаща пътека се комбинират Висока интензивност, ниска интензивност и дълги разстояния с по-бавни темпове.

  Най-добрата част? Всеки може да ги направи! Независимо от текущото си ниво на фитнес, опитайте тези тренировки за изгаряне на мазнини и вижте резултатите за себе си.

  Стационарна тренировка с ниска интензивност

  Стабилно състояние с ниска интензивност или LISS тренировки, са обратното на HIIT тренировките. По време на тези съчетания поддържате постоянен темп в a ниска интензивност.

  Тази 30-минутна тренировка за изгаряне на мазнини ще ви държи в зоната през цялата тренировка, въпреки че трябва да ви предупредим, че това не е начинаещо упражнение.

  Време (минути) Скорост (MPH) Наклон
  0:00 – 2:00 3.0 3.0
  2:00 – 5:00 3.5 5.0
  5:00 – 7:00 4.0 7.0
  7:00 – 8:00 4.5 7.0
  8:00 – 10:00 5.0 9.0
  10:00 – 15: 00 5.0 10.0
  15:00 – 17:00 5.0 11.0
  17:00 – 18:00 5.0 11.0
  18:00 – 23:00 4.5 12.0
  23:00 – 24:00 4.0 10.0
  24:00 – 27:00 3.5 5.0
  27:00 – 30:00 3.0 3.0

  Тази кардио тренировка също е фантастично аеробно упражнение за вашето сърдечно -съдово здраве.

  Настройте любимия си музикален плейлист и натиснете Start!

  HIIT тренировка

  Интервалното обучение с висока интензивност се счита за страхотен вариант за онези, които искат да извлекат максимума от времето си, и да се насочат към a максимална сърдечна честота.

  Опитайте тази 20-минутна HIIT тренировка и достигнете това Зона за изгаряне на мазнини.

  Време (минути) Скорост (MPH) Наклон
  0:00 – 1:00 3.0 1.0
  1:00 – 4:00 3.7 2.0
  4:00 – 5:00 5.5 2.0
  5:00 – 8:00 3.7 2.0
  8:00 – 9:00 6.0 2.0
  9:00 – 12: 00 3.7 2.0
  12:00 – 13:00 6.5 2.0
  13:00 – 16:00 3.7 2.0
  16:00 – 17:00 7.0 2.0
  17:00 – 20:00 3.7 1.0

  20 минути упражнения могат да ви помогнат да стигнете до здравословното си тегло без мазнини, без да се нуждаете от хапчета за изгаряне на евтини мазнини в корема.

  Докато се грижите за храненето, съня и кардиото, мазнините ви са просто “търпение” далеч.

  30-минутна тренировка на бягащата пътека

  Пригответе се за тренировка за кръвоночение с тази 30-минутна рутина на хълма на бягаща пътека.

  Чувствайте се свободни да използвате ръцете си за поддръжка, ако трябва; Това ще бъде трудно!

  Време (минути) Скорост (MPH) Наклон
  0:00 – 5:00 4.0 1.0
  5:00 – 9:00 6.0 1.0
  9:00 – 12:00 6.5 1.0
  12:00 – 14:00 7.0 1.0
  14:00 – 15:00 8.0 1.0
  15:00 – 20:00 4.0 1.0
  20:00 – 24:00 6.0 1.0
  24:00 – 27:00 6.5 1.0
  27:00 – 29:00 7.0 1.0
  29:00 – 30:00 8.0 1.0

  Това е страхотен вариант за начинаещи, междинни и напреднали Фитнес ентусиастите да отслабнат с допълнително тегло и мазнини.

  Комбинирането на това кардио упражнение със здравословна диета (постно протеин, ниско съдържание на мазнини) ще засили изгарянето на калориите ви по -добре от всяко евтино хапче за отслабване.

  Колко дълго на бягащата пътека да загубите мазнини от корема?

  Дневна средна стойност на 30-45 минути трябва да е достатъчен, докато вие’първо се грижете за храненето си.

  Наклонена бягаща пътека за загуба на мазнини в корема

  Използването на наклона върху бягащата пътека ефективно изгаря мазнините на корема, дори ако е’S 30-минутна тренировка за ходене с умерено темпо.

  За Мауро Кастило Гонзалес

  Аз съм в света на CrossFit от 2016 г. Започва като клиент, по -късно става треньор и в крайна сметка купи филиал с двама приятели от януари 2020 г. до януари 2022 г. През 2018 г. спечелих 1 -во място на местно състезание в Санто Доминго, Доминиканска република. След като продадох акциите си през януари 2022 г., след това се преместих в друг град, за да се кандидатирам като генерален мениджър на друг филиал STI Crossfit.

  Може ли ходенето по бягаща пътека за 30 минути всеки ден да помогне за изгаряне на мазнини в корема?

  бягане във фитнес зала

  Да, ходенето по бягаща пътека за 30 минути на ден може да ви помогне да изгорите мазнините на корема – но трябва да направите и няколко други неща.

  Кредит за изображение: Yanlev/Istock/Getty Images

  Ходенето по бягаща пътека осигурява много възможни ползи – от загуба на тегло до подобрено сърдечно -съдово здраве. Въпреки че не можете конкретно да се насочите към корема или други мазнини, като ходите по бягаща пътека, извършването на аеробни упражнения като ходене може да ви помогне да изгорите общата телесна мазнина.

  В комбинация със здравословна диета и силова тренировка, ходенето на бягаща пътека за 30 минути на ден може да ви помогне да постигнете целите си за мазнини.

  Видео на деня

  Бакшиш

  То’не е възможно да се намали телесните мазнини, но ходенето на бягаща пътека за 30 минути на ден може да ви помогне да изгорите общата телесна мазнина и да постигнете здравословно тегло.

  Изгаряйте калории на бягаща пътека

  Докато вървите по бягаща пътека за 30 минути на ден, ще изгаряте калории. Като цяло ще трябва да изгорите около 3500 калории, за да загубите 1 килограм телесна мазнина. Калориите, изгорени ходене по бягаща пътека за 30 минути, ще варират в зависимост от теглото ви и скоростта и интензивността на вашето ходене.

  Препоръчваме

  Активно бягане

  Управление на теглото

  От Карън Спадер

  Две щастливи жени, които работят във фитнес зала на протектор

  От Карън Спадер

  Жена преминава през мост, ходи по 20 минути на ден, за да отслабне

  От Карън Спадер

  Например, 155-килограмов човек изгаря около 167 калории, разхождащи се 4 mph за 30 минути. 125-килограмов човек, който върви със същото темпо, изгаря около 135 калории. Вдигане на темпото и ходене 4.5 mph за 30 минути води до изгаряне на калории съответно 186 и 150 калории.

  За да подобрите допълнително ползите от бягащата пътека за тялото си, увеличете ежедневното си време за упражнения. По -вероятно е загубата на тегло да се случи, ако се ангажирате с редовна рутина на ходене по 30 до 60 минути всеки ден. Целете 150 до 300 минути ходене или друга физическа активност с умерена интензивност седмично, съгласно Насоки за физическа активност за американците.

  Препоръчваме

  Активно бягане

  Управление на теглото

  От Карън Спадер

  Две щастливи жени, които работят във фитнес зала на протектор

  От Карън Спадер

  Жена преминава през мост, ходи по 20 минути на ден, за да отслабне

  От Карън Спадер

  Добавете интензивността към ходене на бягаща пътека

  Опитайте да добавите интензивност към вашата рутина за ходене, за да увеличите предимствата на бягащата пътека за тялото ви още повече. Извършването на по -енергични упражнения може потенциално да съкрати дължината на тренировките за бягаща пътека и да ви позволи да изгорите повече калории. Например, добавете наклон на бягащата пътека. Работейки срещу гравитацията, ходенето на наклони изисква да използвате повече мускулни ангажименти, отколкото да ходите по равна повърхност.

  Интервално обучение с висока интензивност (HIIT) предлага още един начин за увеличаване на интензивността на вашата рутина на бягащата пътека. HIIT тренировката включва периоди на упражнения с висока интензивност с периоди на възстановяване. Повишените нужди от кислород по тялото ви по време на HIIT рутинни ще увеличат общите ви калорични разходи както по време, така и след тренировката си.

  За HIIT тренировка на бягащата пътека, бягайте или бягайте за 30 секунди до една минута и след това ходете за една до три минути. Повторете няколко пъти, докато не завършите 30 минути упражнения или повече. Докато изграждате издръжливост, можете да регулирате интервала и времето си за възстановяване, за да отговарят на вашето ниво на фитнес.

  Защо да изгаряте мазнините на корема?

  Мазнините в корема се предлага в две форми: подкожен и висцерална. Подкожната коремна мазнина е разположена в мастната тъкан точно под кожата – това е мазнината, която можете да прищипвате с пръсти. Въпреки че намаляването на подкожните мазнини е идеално, висцералната мазнина е по -загрижената за двете.

  Висцералната мазнина, разположена около вътрешните органи, е свързана с различни здравословни проблеми, включително нарушена регулация на инсулин, повишена кръвна захар и холестерол, анормална сърдечна функция и сърдечно -съдови заболявания.

  Дори малкото намаляване на мазнините в корема може да доведе до подобрено здраве. Проучване, публикувано през септември 2016 г. в Транслационна поведенческа медицина изследва ефектите от загуба на тегло от 5 до 10 процента. По време на 15-седмична програма за отслабване на поведението пациентите са яли диета с ограничена калории и са ангажирани с 150 минути умерена до интензивна активност на седмица. Отслабването от 5 до 10 процента доведе до подобрени сърдечно-съдови рискови фактори за пациентите, както и на намалени триглицериди, общ холестерол и липопротеинов холестерол с ниска плътност.

  Наклонителната бягаща пътека изгаря мазнини?

  Изгаря ли наклона на бягащата пътека мазнини?

  Там’s не отричайте, че бягащите пътеки са популярен вариант за тези, които искат да отслабнат. Възможността да извлечете някои впечатляващи ползи за отслабване е една от най -големите причини, които много обучители избират да скочат на бягаща пътека. Тези скромни машини доставят страхотна аеробна тренировка, която’s забавно, достъпно и високоефективно. Така че, може би се чудите дали наклонът е по -добър. Заслужава ли си допълнителните усилия, ако нормалната употреба на бягаща пътека вече е чудесна за отслабване?

  Предимства на наклона на бягащата пътека

  Първо, какво всъщност прави наклонът на бягащата пътека? И защо е толкова популярен? Регулиране на бягащата пътека’s Наклонът включва повдигане или понижаване на платформата, за да съответства на наклона на ходенето нагоре. Това е чудесно за имитиране на външни елементи, които обикновено бихте изпитали по време на разходка или бягане, като хълмове и неравномерен терен. Фитнес за живот’ Обхват на наклони на бягащите пътеки включва модели с 3 нива на наклони до 22 нива на бягащи пътеки с висок наклон. Наклонът естествено включва по -голям брой мускули, отколкото обикновено се използва на тренировка с плоска повърхност. Когато се променяте от равна повърхност на наклон, тя активира повече мускули, като телетата, тазобедрените си стоки и глутеите. Тъй като наклонът се увеличава, мускулите ви са принудени да вършат повече работа, тъй като тялото трябва.

  Всичко това означава, че тренировката на наклона на бягащата пътека естествено ще повиши сърдечната ви честота, което означава, че сте спечелили’не трябва да увеличите скоростта за по -високо кардио изгаряне. Наклоненото ходене на бягаща пътека все пак ще ви изпомпва сърцето, намалявайки необходимостта винаги да се налага да включите високоскоростно бягане във вашия режим на упражнения. Това ще бъде полезно за много потребители, които могат да се борят с по -високи скорости, но все пак искат да подобрят сърдечно -съдовото си здраве и да ускорят загубата на тегло. Това също ги прави полезни за намаляване на въздействието върху ставите, тъй като високите скорости често могат да доведат до излишно мускулно напрежение в коленете и бедрата. Това обаче’S също си струва да се отбележи, че високият наклон може да не е идеален за тези с болки в долната част на гърба и се насърчават да си проправят постепенно нивата в постепенно мащаб.

  Как гори мазнини?

  Изгарянето на калории е всичко за увеличаване на вашата енергия на енергия. Колкото повече мускули сте’работи, толкова повече енергия упражнявате и колкото повече от тялото си сте’Включване в тренировка, всички водят до по -високи разходи за калории. Това прави избора на наклон за вашата тренировка на бягащата пътека не-мозъчен, тъй като максимално максимално работи на тялото ви, докато сте на бягащата пътека. Увеличава енергийните разходи, независимо дали вие’Отидете на лека разходка или спринт с висока интензивност.

  Средно изгаряте с 30% повече калории на наклонена бягаща пътека, отколкото плоска бягаща пътека на същото разстояние и скорост. Това е така, защото тялото ви работи по -усилено, за да се движите, а също така трябва да използвате по -голям брой мускули в процеса. С наклон сте спечелили’не губете някое от времето, прекарано с помощта на машината, и се отдалечете със удовлетворението, което вие’Повторно увеличаване на всяка част от вашата тренировка. Можете да сте сигурни, че получаването на бягаща пътека с наклон ще си струва не само за изгаряне на мазнини, но всички други други предимства, които предоставя.

  Интервално обучение

  Допълнителният вариант за наклони в тренировката ви осигурява по -големи вариационни опции, както по време на една сесия, така и между различни тренировки. Това ги прави полезни за тези, които харесват интервални тренировки с висока интензивност (HIIT), състоящи се от кратки изблици на високоскоростно или високо наклонено бягане, последвано от периоди на умерени разходки с по-ниски наклони. Това са чудесен начин за изгаряне на повече калории за кратък период от време. Това е мястото, където автоматичните наклонни машини ще бъдат най -полезни, тъй като ви позволяват да регулирате наклона, без да слезете от машината, оставяйки ви непрекъснато във вашето упражнение.

  Други характеристики

  Много наклонени бягащи пътеки ще се предлагат с предварително зададени програми, които автоматично настройват наклона през цялата ви тренировка. Това е особено полезно за тези, които искат да обуславят телата си за терен на открито и да се адаптират към различни среди. Повечето бягащи пътеки също ще имат функция за проследяване на калории, която ви позволява да станете свидетели колко калории сте’изгоряха въз основа на продължителността и скоростта на вашата тренировка. Някои бягащи пътеки позволяват на потребителите да въведат възрастта, теглото и височината си, така че бягащата пътека да може по -точно да проследи напредъка ви.

  Въвеждането на наклон в тренировката на бягащата пътека е безспорно най -добрият вариант за тези, които искат да увеличат разходите си за калории. Не само ускорява работата, която вие’Вече правите, но ви позволява да се погрижите за бягане или да ходите до нивото на фитнес, като ви дава възможност да напреднете постепенно, докато подобрите.

  Ако ти’Току -що започнете с бягащите пътеки, не забравяйте да разгледате нашето ръководство за коригиране на използването на бягащата пътека или да се свържете с нашия приятелски екип, ако имате въпроси относно нашата гама от продукти.

  • 13 октомври 2022 г
  • Категория: Фитнес блогове
  • Коментари: 0